PDA

View Full Version : امپراطور ايرانی،فرمانروای دنده عقب دنيا ميشود

RoSo
16 June 2006, 02:34 PM
در روزگاري که ارتباطات حرف اول را مي زند، دهکده جهاني به وقوع پيوسته، تکنولوژي حرفي عادي براي مردم است و … خستگي و دل زدگي مردم از زندگي عادي گاه منجر به بروز کارهاي خارق العاده اي مي شود که تکنولوژي را شايد ـ حتي ! ـ به سخره بگيرد.
بسياري از مردم بسته به نوع فعاليت و شغلشان شبها در بيداري هستند و روزها مي خوابند اما حتماً شنيده ايد که مردي در نيوزلند به دليل اينکه حتماً بايستي روزها بخوابد از کار کردن در اداره خود محروم و اخراج مي شود. او به همين دليل به عنوان نيروي آتش نشان استخدام مي شود و تنها نيرويي است که هميشه شب کار است.
چندي قبل يکي از دوستانم که البته مغز اعجاب انگيزي دارد تصميم گرفت کتابي را از آخر به اول بخواند. من وقتي متوجه حرکت او شدم او را از اين کار باز داشتم و دليلم اين بود که حاصلي ندارد ! …

حالا ... پس از چند ماه يکي ديگر از دوستان و اعضاي فعال کلوپ سايت carx1 ادعا مي کند که پس از زيارت امام رضا (ع) از مشهد تا تهران را با دنده عقب خواهد پيمود.
« همايون پيراسته » 36 سال داشته و قدرت منحصر بفردي در رانندگي دارد. او قادر است با آخرين سرعتي که دنده عقب به او اجازه مي دهد ( حدود 80 کيلومتر در ساعت ) در خيابانهاي پر تردد و شلوغ براند و تا به حال در اين کار با هيچ حادثه اي روبرو نشده است ؛ خودش مي گويد تا به حال حتي به يک مورچه هم آسيبي نرسانده است !
وي مي گويد :
« هزينه اين حرکت برايم خيلي زياد نبوده است. بزرگترين مشکل من اين است که طي مسافت زياد با دنده عقب به گيربکس فشار مي آورد و در نتيجه گيربکس را از بين مي برد . »
او ادامه مي دهد:
« تا بحال يک پرايد و يک مزدا 323 را به همين جهت راهي تعميرگاه کرده است. »

همايون پيراسته با اشاره به هزينه اندک اين کار با توجه به هزينه هاي سرسام آور دوستان در مسابقات ريس يا حتي داشتن و ساختن اتومبيل هاي اسپرت خياباني مي افزايد :
« شايد آنها طي يکسال و يا براي يک ماشين چند برابر من هزينه کنند. » همايون پيراسته در سرازيري ها با توجه به اينکه سرعت خودرو افزايش مي يابد تا 100 کيلومتر دنده عقب رفته است و توانسته به خوبي از عهده اداره ماشين برآيد. او در حالي دنده عقب مي راند که فقط رو به جلو نگاه مي کند و با کمک آينه هاي استاندارد خودرويش موفق به اين کار مي شود. او لايي بازي نمي کند.

او مي خندد و مي گويد :
« همين قدر که بتوان با دنده عقب و سرعت 50 کيلومتر پيچيد و خودرو را به درستي کنترل کرد هنر بزرگي است. لايي بازي پيش کش اما با دنده عقب و در سرعت هاي بالا سبقت مي گيرم. »

همايون پيراسته دو دختر دارد و آنها را بسيار دوست دارد. او به پدر خود نيز بسيار علاقه مند است و مي گويد :
« پدرم اصلاً از رانندگي با سرعت خوشش نمي آيد.» همايون پيراسته علاقمند است روزي رکوردي را در حرکت با دنده عقب ثبت کند و براي اين منظور دوست دارد مسير مشهد به تهران را به پشت سرش نزديک کند.!!

او مي گويد : « اگر اين اتفاق نيفتد مجبور مي شوم، عليرغم ميل باطني ام در خارج از کشور و با کمک کمپاني هاي خارجي اين کار را انجام دهم. خيلي دوست دارم اين افتخار که متعلق به همه ايراني هاست با همکاري ايراني ها و در کشور خودم انجام شود که نهايتاً افتخار آن به همه ايراني ها مي رسد با اين همه من اين کار را به دو دخترم شقايق و طوطيا تقديم مي کنم »

وي از ارائه طرح هايي براي 5 دنده کردن عقب و طراحي اين گيربکس جديد خبر مي دهد و حل اين مشکل را گامي بزرگ براي رسيدن به رکوردهايي دست نيافتي عنوان مي کند.

ـ carx1 از تمام مبتکران و جوانان فني ايراني دعوت مي کند در صورت توان جهت همکاري با ما تماس بگيرند ـ

همايون پيراسته از مشکلات پيش آمده مي گويد :
« چندي قبل در حالي که با خودرو 206 مشغول به حرکت با دنده عقب بودم در چهار راه پارک وي و خيابان وليعصر پليس جلوي من را گرفت و مشکلاتي براي من بوجود آمد که خوشبختانه حل شد . »
همايون پيراسته يک حرکت بي همتا نيز انجام مي دهد و آن رانندگي بدون دست و با دنده عقب است . او مي گويد :
« به لطف خداوند توانايي اين را نيز دارم» و البته ... او در رانندگي بدون دست و با دنده هاي جلو نيز فوق العاده است. « من تمام لايي بازي ها و حرکات عجيبي را که رانندگان قابل شهري با دست انجام مي دهند بدون کمک دست و فقط با پا انجام مي دهم. »
همايون پيراسته مي گويد از 12 سالگي رانندگي مي کرده است وقتي به خاطرات گذشته بر مي گردد صحبت از بي ام و 320 خود مي کند که طلايي رنگ بود و در اتومبيل هاي اسپرت شهري يک استثناء . او مي گويد :
« تمام شمال تهران و شهرهاي شمالی کشور من را با اين بي ام و مي شناختند . »

رکوردهاي همايون پيراسته هيچ کدام ثبت نشده و رسمي نيستند. او يکبار از ميدان محسني و شريعتي تا دربند و مسير برگشت از دربند به ولي عصر و ميرداماد را دنده عقب رفته و بار ديگر از گلستان 4 پاسداران تا 40 کيلومتر بعد از کرج ـ جاده چالوس !! ـ اين حرکت را انجام داده است.

همايون پيراسته مي گويد :
« به نظرم شرط اول استعداد است و مسلماً تمرين هم در راه ترقي کمک مهمي است. »

او قرار مي گذارد تا روزي در پيست اتومبيلراني مجموعه ورزشي آزادي کل مسير پيست را با دنده عقب طي کند و مي گويد :
« همين مسير را با پا نيز رانندگي خواهم کرد. »
او در صورت طراحي گيربکس ويژه حاضر است مسابقه اي نمايشي نيز برگزار کند. همايون پيراسته مسير تهران تا شهرستان نور در شمال را بدون دست رانندگي کرده و طي مسير با همه کل انداخته و برنده بوده است. همايون پيراسته قصد دارد تا در تابستان امسال پس از زيارت امام رضا (ع) از مشهد عازم تهران شود تا اين رکورد براي هميشه و به نام ايران جاودانه شود.

Carx1 براي اين حرکت غرور آفرين از تمام ارگانهاي ذي ربط، نهادهاي دولتي، وزارت کشور، نيروي انتظامي، وزارت راه، فدراسيون اتومبيلراني شرکت هاي خودروسازي و عموم علاقمندان دعوت به همکاري مي نمايد .
در انتها تصاوير حرکات فوق تصور او را در حالي ملاحظه مي نمائيد که از حس کنار او بودن خيلي فاصله داريد. فقط يک جمله : « همه پشت چراغ قرمز سرعت خود را کم و توقف مي کردند، او هم در حالي که ما در کنارش بوديم همين کار را مي کرد منتهي فکر کنيد در بين آن همه اتومبيل رو به جلو يک ماکسيما با رانندگي همايون پيراسته ـ ببخشيد امپراطور ـ رو به عقب و در جهت مخالف بقيه حاضر بود ... به نظر شما جالب نيست ؟!

منبع سایت گرامی Carx1 (http://www.carx1.com/Reportage/Champion/DIFFERENTIAL_GEAR/Homayoon_Pirasteh/index.asp)
برای دیدن عکسها اینجا (http://www.carx1.com/Reportage/Champion/DIFFERENTIAL_GEAR/Homayoon_Pirasteh/index.asp)کلیک کنید.

karash501
16 June 2006, 08:47 PM
دنده عقب خب قابل توجیهه ولی بدون دست چجوری فرمونو میچرخونه؟!؟چرا اسمشو گذاشتن امپراطور؟
کلا کارش جالبه!