View Full Version : چگونگي تقويت فولكس واگن قورباغه اي
McLaren F1
1 December 2004, 02:18 AM
يه فولكس فيروزه اي خفن دارم چطور تقويتش كنم؟
مشخصات:
مدل:1969 قورباغه اي ــ فيروزه اي فني سالم!!
موتور:1300
گيربكس:4دنده با كاركرد عالي
قدرت:45 يا 50 اسب بخار
گشتاور: not available
حداكثر سرعت: 130 كيلومتر در ساعت (خودم باهاش رفتم)
لاستيك: GoodYear Eagle Ventura ___ 185/65 R 15
اطلاعات ديگه هم خواستيد ميگم
فقط يادتون نره : تقويت موتور
McLaren F1
2 December 2004, 12:54 AM
مثل اينكه جدي نگرفتين؟ :?
من كاملا جدي گفتم ميخوام تقويت كنم
چيز خيلي خيلي عجيبيه؟
يه نفر نيست جواب بده؟
از همه دوستان ممنون :cry: :cry:
Top RPM
2 December 2004, 07:34 PM
سلام
با اجازه اين سوال رو به اينجا متقل كرديم.
در ضمن بگم كه اصول تيونينگ يكيه.
لطف كنيد مقالات بسيار مفيد BRABUSعزيز رو بخونيد.
Suzu Tuner
21 September 2007, 06:56 PM
با سلام بر شما دوست عزیز
بنده ابتدا از تیونینگ بدنه شروع می کنم و با تیونینگ موتوری بحث ر ا به پایان می رسانم.
شما می توانید اصلاحات بسیاری را روی بدنه ی خودروی خود انجام دهید برای مثال می توانید طول و عرض خودروی خود را افزایش دهید ، قسمتهایی را به آن اضافه کرده یا قسمتهایی آز آن را بریده و یا حتی کاپوت و شیشه ی جلو ی خود را کشیده تر و آئرودینامیک تر کنید. تمامی این کار ها را می توانید با هزینه ای نسبتا متعادل با فایبرگلاس و یا با هزینه ای بسیار گران با کروم یا کربن فیبری انجام دهید.
می توانید از رینگهای زیبا استفاده کنید و لاستیک های دور قرمز آینه های کرومی جدید، چراغهای عقب متشکل از لامپهای LED و ایجاد شکست روی بدنه و ایجاد طرح های ارزنده ای همچون New Ageبر روی گلگیرهای عقب و... .
اما اگر می خواهید تیونینگ موتوری ویزه ای انجام دهید می توانید حتی موتور 3.6 لیتری پورشه کارا S را نیز در عقب خودروی جای بدهید.
شما اگر به میدان و خیابان شوش تهران مراجعه فرمایید موتوربازهایی را خواهید یافت که هر گونه اطلاعاتی را که بخواهید در اختیار شما قرار می دهند.
اما چند توصیه :
هرگونه موتوری را که بر روی خودروی خود سوار کردید فراموش نکنید که زیر بدنه ی خود را کاملا مسطح کنید، و یک دیفیوزر مخفی برای کاهش نیروی لیفت(رو به بالا) و افزایش Down Force (نیروی رو به پایین) را به کار ببرید.
حتما اگر از موتور بالای 2500 سی سی استفاده کردید چون دسته موتور و رام شما کاملا تغییر می کند از محدود کننده الکتریکی وارداتی استفاه کنید.
سقف خود را هم می توانید از جنس استیل کنید.
بهترین خودرو را برای تیونینگ انتخاب کرده اید چون شرکتهای تیونینگ بزرگ همچون Bo Zolland به این خودرو توجه ویژه ای دارند و یک نمونه از این خودرو را با تیونینگ حرفه ای شرکتی با قیمت پایه ای حدود 150 هزار دلار به مزایده گذاشته شده است.
موفق و موید باشید.
VIGO
21 September 2007, 09:43 PM
شما قصد فروش این فولکس رو ندارید ؟
BLACK-BLACK
5 October 2007, 09:46 AM
به نظر من اگه موتورشو پیاده کنی واز هم بازش کنی وقطعاتشو تمیز کنی نتیجه بهتری میتونی بگیری
siavash_sg
5 October 2007, 11:01 AM
میتونی اندازه های قسمتی که موتور سوار میشه رو یگی اخه موتور خوش گه بدرد نمیخوره
sunshine666mp
6 October 2007, 01:44 AM
http://www.4shared.com/file/25771638/77058621/112.html
چطوره خوشتون میاد ؟
هفته پیش تو دوزیشو کاملا عوض کردم , چرم سفید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.