View Full Version : GPS Reciver VAIO
Benjamin
14 June 2006, 05:11 PM
سلام دوستان . من تو سايت سوني يك رسيور GPS ديدم كه با بلوتوث كار مي كنه . عكس اون هم براتون مي ذارم . مي خوام همه دوستان بگن كه كسي از اين استفاده كرده يا نه ؟ اصلا تو ايران كسي ديده يا نه ؟
من به نمايندگي سوني تو ايران ميل زدم ولي هنوز جوابمو ندادند !!
قيمتش تو آمريكا 149 $ بود . به نظر شما مي ارزه ؟
به نظر شما آيا براي موبايل هم قابل استفاده هست يا نه ؟
reza_p
14 June 2006, 09:23 PM
سلام دوست عزیز
من یه gps reciver bluetoth دارم به مارک ever more بدون مشکل با imate و n-gage باهاش کار کردم . الان هم یدونه e-trax summit 'گرفتم . اگه بخوایش باهات راه میام تو قیمتش نوش 165 تومن هست تو پایخت . ولی اگه نرم افرارش برای sony ericsson باشه میتونی موقعیت جغرافیایی - ارتفاع -مسافت پیموده شده -حداکثر سرعت و سرعت متوسط رو باهاش انداره بگیری . (ازش راضی بودم ولی چون مصرف موبایل با بلوتوث زیاده نتونستم تو برنامه های 3-4 روزه کوه ازش استفاده کنم.). ضمنا برای i-mate نقشه تهرانش اومده که با gps میتونی موقعیت خودتو تو شهر پیدا کنی .
Farbod.E
13 September 2006, 05:01 PM
من هم کم و بیش در این مورد شنیده بودم ! ولی من ترجیح میدم Gps روی موبایلم باشه و خودم اون رو بهش اضافه نکنم ! الان HTC 3300 دارای Gps هست که مسلما باید جالب باشه
Benjamin
13 September 2006, 05:03 PM
من هم کم و بیش در این مورد شنیده بودم ! ولی من ترجیح میدم Gps روی موبایلم باشه و خودم اون رو بهش اضافه نکنم ! الان HTC 3300 دارای Gps هست که مسلما باید جالب باشه
خوب اين كه شما مي گي چه ماركيه قيمتش چنده كجا مي شه تهيه كرد و .... ؟
بيشتر توضيح بديد ديگه
Farbod.E
13 September 2006, 05:11 PM
Htc در حقیقت یک Pocket Pc جدیده که د گروه شرکتهای i-mate قرار گرفته (i-mate , Q-tek,Htc) این سه مارک از نظر طراحی عین هم هستند . در مورد کیفیت Htc مقام بالاتری داره مثلا همین مدل 3300 که بهتون گفتم داخلش یه Gps داره که میتونید ازش استفاده کنید !
یه سری به این آدرس بزنید:
www.htc.com
www.gsmarena.com
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.