PDA

View Full Version : پخش 206



iph3w
13 June 2006, 11:41 PM
سلام،

يه سوال شايد پيش و پا افتاده داشتم.

206 تيپ 3 به بالا فکر کنم داراي اين قابليت در ضبط هستند که با افزايش سرعت ماشين، صداي ضبط براي کنسل کردن صداي توليدي ماشين در سرعت بالا زياد مي شه و .... حالا مي خواستم بدونم با عوض کردن ضبط اين قابليت از بين ميره يا نه. بعلاوه مي خواستم بدونم که ضبط 206 سي دي خور AUX in يا Line in يا ورودي صدا از بيرون داره يا نه؟ مثل ورودي CD changer يا هر پيز مشابهي. بعلاوه 206 تيپ 6 trip computer داره؟

مرسي.

z_qz54
14 June 2006, 02:29 PM
من که هیچی در مورد ضبط نمیدونم ولی بازش کرده بودم ، یه عکس گرفتم اما خیلی نشون نمیده ، بهر حال شاید به درد بخوره.


عکس (http://i5.tinypic.com/14cefb7.jpg)



.

Sajady
14 June 2006, 02:36 PM
اين ويژگي كه ميگيد فكر نمي كنم ربطي به سرعت خودرو داشته باشه.
براي اتصال به CD Changer فقط يك كانكتور 21 پين در پشت پخش هست.

manotanha351
14 June 2006, 04:27 PM
نه هیچ کدوم از پخش های 206 ها از تیپ 1 تا 5 این قابلیت رو نداره . ورودی چنجر مخصوص به خودشو داره ولی هیچ کدوم نه aux نه RCA واسه آمپلیفایر ندارن .

پخش های پایونیر از 7750 به بالا فکر کنم این قابلیت رو دارن که وقتی شیشه ها پایین میاد . یه دفه صدای پخش زیاد میشه . ولی فابریکی ها ندارن

اگر هم خواستی چنجر بگبری سعی کن از نوع RF بگیری
این نوع چنجر ها روی موج رادیو پیدا میشن و به هر نوع پخشی وصل میشه . کیفیت خوبی هم داره

iph3w
14 June 2006, 07:13 PM
مرسي، آقاي سجادي يعني آخرش اين قابليت رو داره يا نه؟ چون من توي کتاب 206 ايران خوندم که يه همچين قابليتي رو داره. راستي کنترل رو فرمون 206 به 7750 وصل مي شه؟ و اينکه آيا اين قابليت در 206 تيپ 6 يا همون اتوماتيک هست يا خير؟ از ورودي چنجر نميشه AUX گرفت؟

paymanonline
14 June 2006, 08:35 PM
بره وصل کردن ریموت 206 باید از کیت اینترفیس استفاده کرد و پخش باید دارای IP Bus باشه

iph3w
14 June 2006, 10:14 PM
پس Pioneer 5750 که فکر کنم ip bus داره رو ميشه وصل کرد. راستي اين رو پيدا کردم رو اينترنت که ورودي cd changer 206 رو تبديل مي کنه به ورودي AUX. اينه link (http://cgi.ebay.co.uk/AUX-INPUT-ADAPTOR-FOR-PEUGEOT-iPOD-MP3-DVD-NEW_W0QQitemZ9737162473QQcategoryZ75321QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem) البته 50 هزار توماني قيمتش هست ولي نميدونم ميارزه يا نه. شايد يه FM Transmitter بگيرم و قال قضيه رو بکنم.
نمايندگي شرکت سازنش اينه: شرکت بين المللي فل، شماره تلفن +98 21 870 5600 اينم سايتش:
https://www.connects2.com/c2distributors.aspx?ctid=24
الان که شبه نميدونم اين قطعه رو دارن يا نه ولي کسي خبر نداره؟ بعلاوه کسي شماره مدل ضبط هاي 206 رو نميدونه؟چون دستگاهي که بالا گفتم با شماره مدلهاي
Peugeot 206/307/406/607/807
VDO/Clarion
RC200/220/260/280/290 - PU2294/1633 (RD3) کار مي کنه. ضبطهايي که توي ايران هستن ساخت شرکت VDO هستن.

پيام جان اينترفيس چنده؟ از پاونيرهاي جديد چيزي باهاش کار مي کنه چون از سوني بدم مياد، کن وود ها معمولا قيافه ندارن.

paymanonline
15 June 2006, 10:25 AM
پیمان هستم.
اینترفیس فکر میکنم حدود 60 تومن باشه.
از پایونیر هم میدونم تمام سری های اروپایی که اخرشون 00 هست کار میکنه و اونایی که آخرشون 50 هست رو دقیق نمیدونم فکر کنم کار نمیکنه یعنی فقط اروپاییا IP Bus داره

alimoharam
15 June 2006, 10:44 AM
[quote=iph3w]سلام،

يه سوال شايد پيش و پا افتاده داشتم.

206 تيپ 3 به بالا فکر کنم داراي اين قابليت در ضبط هستند که با افزايش سرعت ماشين، صداي ضبط براي کنسل کردن صداي توليدي ماشين در سرعت بالا زياد مي شه و .... حالا مي خواستم بدونم با عوض کردن ضبط اين قابليت از بين ميره يا نه.

بله اين قابليت ( Auto volume ) رو داره ولي فقط در موقع استفاده از راديو كار مي كنه و اگه اين قابليت رو فعال كني با افزايش سرعت صداي راديو افزايش پيدا مي كنه:icon_cool

حامدگلشن
15 June 2006, 11:41 AM
نه هیچ کدوم از پخش های 206 ها از تیپ 1 تا 5 این قابلیت رو نداره . ورودی چنجر مخصوص به خودشو داره ولی هیچ کدوم نه aux نه RCA واسه آمپلیفایر ندارن .

پخش های پایونیر از 7750 به بالا فکر کنم این قابلیت رو دارن که وقتی شیشه ها پایین میاد . یه دفه صدای پخش زیاد میشه . ولی فابریکی ها ندارن

اگر هم خواستی چنجر بگبری سعی کن از نوع RF بگیری
این نوع چنجر ها روی موج رادیو پیدا میشن و به هر نوع پخشی وصل میشه . کیفیت خوبی هم داره
راهکار خوبی هست ولی یه مشکل داره و اون افت کیفیت در حدود 20 تا 30 درصد هست

z_qz54
15 June 2006, 12:48 PM
یک کم صدا برای هر یکدونه زیاد کردن ولوم زیادی بلند میشه ، میشه کاری کرد که اینجوری نشه؟

manotanha351
15 June 2006, 01:24 PM
یک کم صدا برای هر یکدونه زیاد کردن ولوم زیادی بلند میشه ، میشه کاری کرد که اینجوری نشه؟


منظورتون چیه دوست عزیز ؟

BloodReza
15 June 2006, 09:24 PM
در آپشن های 7750 یه گزینه هست به اسم Sensor Level که از حالت off تا high داره که همون کاری که شما میگید رو انجام میده
یعنی هر چی سرعت بیشتر میشه البته نمیشه گفت سرعت بیشتر میشه در واقع صدای داخل ماشین رو تنشیم میکنه مثلن وقتی صدای باد میاد و صدا کمتر به گوشی میرسه میاد و صدا رو اتوماتیک بلند میکنه

من تو 206 هم احساس میکنم ظبط خودش این قابلیت رو داره یعنی یه چیزی تو همین حالت چون احساس میکردم صدای ظبط اتومات بیشتر میشه

z_qz54
15 June 2006, 11:09 PM
منظورتون چیه دوست عزیز ؟

منظورم اینه که یدونه ولوم رو زیاد میکنی و میزاری رو 2 ، خیلی صدا زیاد میشه حدودا 2 برابر ، اینو چیکار میشه کرد اینجوری نباشه؟

manotanha351
16 June 2006, 01:42 AM
منظورم اینه که یدونه ولوم رو زیاد میکنی و میزاری رو 2 ، خیلی صدا زیاد میشه حدودا 2 برابر ، اینو چیکار میشه کرد اینجوری نباشه؟


درسته ببخشید متوجه نشدم اولش ..

نه دوست عزیز متاسفانه همچین آپشنی نداره که بشه واسش حد گذاشت .

ولی اگه از این حالت استفاده نشه خیلی بهتره به نظر من اخه صدا یه دفعه زیاد میشه . بعضی ها حول میشن که خاموشش کنن .

البته صلیقه ای هستش.