arash p mbz bmw
13 June 2006, 09:19 PM
سلام دوستان خوبم
این اخرین پستیه که میزنم
در واقع گفتم اثری از خودم گذاشته باشم
اول از همه از دوستان گلی چون اقا سعید و اقا علی و..... خیلی سپاسگزارم
راستی علی اقا من خیلی تا کنکور فاصله دارم
بگذریم
من بعد از کلی سگدو زدن تونستم یه بنز c280پلاک ایران گیر بیارم و با رفیق هم کلاسیم تستش کنم
عکسش هم توی مبایله که همین روزا اونم میزارم که یه ویه عده به مخیله ی محترمشون نرسه که دارم از روی هوا حرف میزنم:icon_conf
این بنزی که ما گرفتیم سفارشی بود و دارای تودوزیهایی بی نظیر و چرمی بود
این خودرو حدود 100کیلومتر دست من و رفیقم بود
این بنز یه کمپرسور هم داشت و حتی زاپاس هم نداشت و در صورت پنچر شدن تا لحظه ای که به پنچرگیری برسی باد چرختو تنظیم میکنه
این خودرو رو از یه نمایشگاه در شهرک غرب تهیه کرده بودن که اونم به سفارش صاحب محترمش یعنی رفیق گلم بود
بچه ها باورتون میشه تا حالا اصلا خرجی جز روغن و بنزین نداشته؟!!
این خودروی بی نظیر دارای گیربکس دوحالته یعنی دستی و اتوماتیک بود که در 206های جدید هم این گیربکس ها وجود داره و با یه دکمه دنده بالا میرفت البته اگر میخواستی اتومات نباشه
ما به خاظر اینکه دستگاه برای گرفتن تایم دقیق 0-100این خودرو نداشتیم مجبور شدیم با خودروهایی کل بندازیم که اونا رو هم میگم
این خودرو 8ایربگ داشت و دارای 16چشمی حسگر بود
متاسفانه بدی این خودرو این بود که دکمه ی خاموش کننده ی absنداشت ولی ebdداشت
کل کل بازیهاو مسخره بازیها:
اقا برای این زبون بسته یه دونه رقیب توی خیابون نبود
یادش بخیر وقتی پشت چراغ قرمز به یه وسیله باز میرسیدی که داره ته گاز پژو میده وقتی ته گاز میدادی یه موتور به حجم 2800سی سی اون جلو چنان نعره ای میکشید که همه خیره میشدن ( البته اون که باید نیگاه نمیکرد):icon_neut :icon_arro
شوخی کردم
ما با یه 405اسپرت کل کل کردیم
جالب این بود که توی 1کمی از ما جلو افتاد ولی تا ماشین به 2رفت انگار توربو وارد مدار شده باشه یا نیترو زده باشی میپرید و هیچ اثری از پژو پشتت احساس نمیشد
از شانس ما تونستیم با یه موتور 1000هم کل بزاریم که کاملا مساوی بودیم با هم حتی میتونیم بگیم که اون کمی برتری داشت البته توی شتاب
جاتون خالی عجب نوری داشت
البته چراغاش نئون بود و دلت نمیومد بندازی تو چشم ملت
دستی این خودرو پایی بود و حتی خیلی هم ضعیف بود که خیلی حال گیری کرد
جالب این بود که نرمی این ماشین نرمی ماکسیما رو میخورد
اینو هم رفیقم میگفت هم خودم میگم چون هردومون توی اونم تونستیم بشینیم
توی تاپ اسپید هم به 240این ماشین رسید و فوقولاده بود و انگار داری باهاش 180میری
دورهای خرکی با ماشین
اقا چشمتون روز بد نبینه
من یه کلام به این رفیقم گفتم باهاش یه دور سرعت بالا بزن
این بنده خدا با 100تا رفت و دور زد
من گفتم که الان ماشین کله پامیشه
در عین ناباوری اصلا محورها تکون هم نخورد
من این تستو توی مدل eهم انجام دادم و جالب اینه که اونم چپ نکرد ولی پرید
نمیدونم شاید به خاطر تعلیق فوقولاده ی بنز باشه
یکی دیگه از مشکلات این خودرو بیش از حد هیدرولیک بودنشه که واقعا توی سرعت های بالا خطرناک و ضایع بود
تست ترمز
ما باز هم برای اینکه امکانات لازم برای تست این قسمت رو نداشتیم مجبور شدیم قدرتن ترمز رو بسنچیم
برای این کار سرعت رو به 140رسوندیم و 2پا رفتی رو ترمز که در عرض 2ثانیه سرعت به 80رسید
این خودرو بصورت فابریک 2عدد ساب داره و ضبطش dvd-mp3و.. رو باز میکنه
دوستان جاتون خالی یه بار هم تونستیم از c240یگان ویژه فرار کنیم چون اگر میگرفتمون الان پشت میله های زندون بودیم چون نه من نه رفیقم گواهینامه نداریم .
این اخرین پستیه که میزنم
در واقع گفتم اثری از خودم گذاشته باشم
اول از همه از دوستان گلی چون اقا سعید و اقا علی و..... خیلی سپاسگزارم
راستی علی اقا من خیلی تا کنکور فاصله دارم
بگذریم
من بعد از کلی سگدو زدن تونستم یه بنز c280پلاک ایران گیر بیارم و با رفیق هم کلاسیم تستش کنم
عکسش هم توی مبایله که همین روزا اونم میزارم که یه ویه عده به مخیله ی محترمشون نرسه که دارم از روی هوا حرف میزنم:icon_conf
این بنزی که ما گرفتیم سفارشی بود و دارای تودوزیهایی بی نظیر و چرمی بود
این خودرو حدود 100کیلومتر دست من و رفیقم بود
این بنز یه کمپرسور هم داشت و حتی زاپاس هم نداشت و در صورت پنچر شدن تا لحظه ای که به پنچرگیری برسی باد چرختو تنظیم میکنه
این خودرو رو از یه نمایشگاه در شهرک غرب تهیه کرده بودن که اونم به سفارش صاحب محترمش یعنی رفیق گلم بود
بچه ها باورتون میشه تا حالا اصلا خرجی جز روغن و بنزین نداشته؟!!
این خودروی بی نظیر دارای گیربکس دوحالته یعنی دستی و اتوماتیک بود که در 206های جدید هم این گیربکس ها وجود داره و با یه دکمه دنده بالا میرفت البته اگر میخواستی اتومات نباشه
ما به خاظر اینکه دستگاه برای گرفتن تایم دقیق 0-100این خودرو نداشتیم مجبور شدیم با خودروهایی کل بندازیم که اونا رو هم میگم
این خودرو 8ایربگ داشت و دارای 16چشمی حسگر بود
متاسفانه بدی این خودرو این بود که دکمه ی خاموش کننده ی absنداشت ولی ebdداشت
کل کل بازیهاو مسخره بازیها:
اقا برای این زبون بسته یه دونه رقیب توی خیابون نبود
یادش بخیر وقتی پشت چراغ قرمز به یه وسیله باز میرسیدی که داره ته گاز پژو میده وقتی ته گاز میدادی یه موتور به حجم 2800سی سی اون جلو چنان نعره ای میکشید که همه خیره میشدن ( البته اون که باید نیگاه نمیکرد):icon_neut :icon_arro
شوخی کردم
ما با یه 405اسپرت کل کل کردیم
جالب این بود که توی 1کمی از ما جلو افتاد ولی تا ماشین به 2رفت انگار توربو وارد مدار شده باشه یا نیترو زده باشی میپرید و هیچ اثری از پژو پشتت احساس نمیشد
از شانس ما تونستیم با یه موتور 1000هم کل بزاریم که کاملا مساوی بودیم با هم حتی میتونیم بگیم که اون کمی برتری داشت البته توی شتاب
جاتون خالی عجب نوری داشت
البته چراغاش نئون بود و دلت نمیومد بندازی تو چشم ملت
دستی این خودرو پایی بود و حتی خیلی هم ضعیف بود که خیلی حال گیری کرد
جالب این بود که نرمی این ماشین نرمی ماکسیما رو میخورد
اینو هم رفیقم میگفت هم خودم میگم چون هردومون توی اونم تونستیم بشینیم
توی تاپ اسپید هم به 240این ماشین رسید و فوقولاده بود و انگار داری باهاش 180میری
دورهای خرکی با ماشین
اقا چشمتون روز بد نبینه
من یه کلام به این رفیقم گفتم باهاش یه دور سرعت بالا بزن
این بنده خدا با 100تا رفت و دور زد
من گفتم که الان ماشین کله پامیشه
در عین ناباوری اصلا محورها تکون هم نخورد
من این تستو توی مدل eهم انجام دادم و جالب اینه که اونم چپ نکرد ولی پرید
نمیدونم شاید به خاطر تعلیق فوقولاده ی بنز باشه
یکی دیگه از مشکلات این خودرو بیش از حد هیدرولیک بودنشه که واقعا توی سرعت های بالا خطرناک و ضایع بود
تست ترمز
ما باز هم برای اینکه امکانات لازم برای تست این قسمت رو نداشتیم مجبور شدیم قدرتن ترمز رو بسنچیم
برای این کار سرعت رو به 140رسوندیم و 2پا رفتی رو ترمز که در عرض 2ثانیه سرعت به 80رسید
این خودرو بصورت فابریک 2عدد ساب داره و ضبطش dvd-mp3و.. رو باز میکنه
دوستان جاتون خالی یه بار هم تونستیم از c240یگان ویژه فرار کنیم چون اگر میگرفتمون الان پشت میله های زندون بودیم چون نه من نه رفیقم گواهینامه نداریم .