PDA

View Full Version : خطر تلفن بی سیم

ende405
13 June 2006, 09:07 PM
آیا تلفن بی سیم هم مثل موبایل ضرر داره ؟ یا بی خطره؟

ATOS
14 June 2006, 03:04 PM
آیا تلفن بی سیم هم مثل موبایل ضرر داره ؟ یا بی خطره؟
تو ضرر داشتن مبايل هم هنوز همه شك دارن چه برسه به تلفن هاي بيسيمي عادي:icon_razz

abaratian
14 June 2006, 03:17 PM
تلفن های بیسیم توان میلی واتی دارند که اصلا نمیتونه خطرناک باشه

Abolfazl2006_p
15 June 2006, 01:03 AM
سلام
خطر جسمی نداره !
فقط در بعضی مدل ها امکان استراق سمع وجود داره و بهمین خاطر ممنوعه بویژه در ادارات دولتی:icon_arro

ATOS
15 June 2006, 12:42 PM
سلام
خطر جسمی نداره !
فقط در بعضی مدل ها امکان استراق سمع وجود داره و بهمین خاطر ممنوعه بویژه در ادارات دولتی:icon_arro
اين قضيه مال قديما بود:icon_razz
الان اكثر (ميشه گفت همه) گوشي هاي بيسيم سيستم DECT هستن و امكان شنود و سايه انداختن امواج در اونها صفر است:icon_cool مگر تلفن هاي دور برد كه كلا استفاده ازشون ممنوع است و روي موج FM هم شنودشون كرد:icon_cool

Abolfazl2006_p
15 June 2006, 05:19 PM
اين قضيه مال قديما بود:icon_razz
الان اكثر (ميشه گفت همه) گوشي هاي بيسيم سيستم DECT هستن و امكان شنود و سايه انداختن امواج در اونها صفر است:icon_cool مگر تلفن هاي دور برد كه كلا استفاده ازشون ممنوع است و روي موج FM هم شنودشون كرد:icon_cool

اما بعضی تلفن های بیسیم چینی هستند:icon_cool که این سیستم را ندارند :icon_cool ما خودمون پاناسونیک بی سیم داریم(ساخت ژاپن) و تا حالا من نتونستم با رادیو و گیرنده دیگه ای شنود کنم :icon_cool
تلفن های غیر استاندارد هم در بازار زیاد هستند طوری من خودم تونستم بارادیو یکی از همینا را شنود کنم و مخابرات هم استفاده از اینا را به علت عدم امنیت در مکالمه ممنوع کرده:icon_cool

kima
29 July 2006, 11:32 PM
تلفن های بیسیم توان میلی واتی دارند که اصلا نمیتونه خطرناک باشه

مگر موبال توان ماکرو واتی یا واتی داره ؟
دقیقا مثل هم هستن و تقاوتی با هم ندارند
ما یک مدل تلفن بیسیم وارد می کنیم که 50 وات خروجی داره
این میدونید یعنی چی ؟
یعنی مغز رو می ترکونه
موبال در بدترین شرایطش خروجی 2 وات داره

abaratian
30 July 2006, 01:11 AM
عزیز دل برادر حرفی بزنید که قابل قبول باشه
50 وات یعنی مجموع تمام ایستگاههای تلویزیونی شهر تهران!! چنین تلفنی احتمالا تا اونور دریای خزر بردش میشه و در ضمن در کمتر از 5 دقیقه توسط مخابرات شناسایی و ضبط میشه. یه جوری میگید 50 وات انگار لامپه! فرستنده رادیو مشهد با اون آنتن 40 متری که داره 12 واته.
معقول حرف بزنید

rezam
30 July 2006, 11:54 AM
دوست عزیز امکان استراق سمع در گوشی های قدیمی بود و مانند همون مدل پاناسونیک که شما می گین. اما الان با ورود سیستمهای کد گذاری امواج در هنگام ارسال از دستگاه مادر به گوشی سیار Code شده ( به صورت کدهای دیجیتالی ) و سپس در گیرنده سیار شما Decode می شوند که با این ترتیب امکان تداخل فرکانس حتی با گوشی های دیگه با همان مدل هم از بین می رود . در تلفن های آلمانی سینوس که به صورت دست دوم وارد ایران می شد اولین بار این سیستم رو دیدم که 64000 کد به صورت Random بین دستگکاه مادر و گیرنده ی سیار رد و بدل می شد که در تلفن های امروزی پاناسونیک اسن سیستم کد گذاری از این هم پیچیده تر شده و البته تمام این تلفنهای پاناسونیک جدید که معروف به Giga Range هستند از فرکانس 800-900 مگاهرتز بیرون اومدن و روی رنج گیگاهرتزی کار می کنن . پس خیالتون از این نظر راحت باشه.

پریشان دل
7 September 2006, 12:48 AM
هر روزه نطریات متفاوتی صادر میشه که هیچکدوم هم اثبات نشدن این هم جزء همونهاست

meisam_h
7 April 2007, 12:10 AM
50 وات یعنی مجموع تمام ایستگاههای تلویزیونی شهر تهران!! چنین تلفنی احتمالا تا اونور دریای خزر بردش میشه و در ضمن در کمتر از 5 دقیقه توسط مخابرات شناسایی و ضبط میشه. یه جوری میگید 50 وات انگار لامپه! فرستنده رادیو مشهد با اون آنتن 40 متری که داره 12 واته.
معقول حرف بزنید

دوست عزیز کی گفته 50 وات یعنی تمام فرستنده های تلویزیونی تهران؟؟؟؟!!!
با اطلاع دقیق بهت می گم چون خودم از نزدیک فرستنده اصلی تلویزیونی تهران را در جماران دیده ام فرستنده های تلویزیونی هر شبکه تلویزیونی در تهران توانی که به آنتن تحویل می دهند 5 kw است ( بله درسته پنج کیلو وات!!)
در ضمن اینکه رنج خاصی از فرکانس ها ، بر سلول زنده اثر می گذارند بی تردید اثبات شده است منتها شرایطی داره، اینجوری نیست که انسان یک بار تحت تاثیر این امواج قرار بگیره بلایی سرش بیاد
برای مثال برای فرکانس حدود 3 گیگا هرتز( اگر اشتباه نکنم) اگر بطور مداوم سلول زنده تحت تاثیر امواج این رده فرکانسی قرار بگیره، درنتیجه این امواج جذب آب در سلول تا 20 برابر بالا میره و ساختار سلولی کاملا تحت تاثیر قرار می گیره و ممکنست(نه همیشه) منجر به سرطان شود.
اما باید بدانیم اکثر لوازم مورد استفاده برای عموم ، توان تشعشعی بالایی ندارند و خطر آنها واقعا ناچیزه
*** نکته مهم- خطرناک ترین وسیله از این لحاظ اجاق ماکروویوه، حواستان جمع باشد، معمولا اکثر مدل های معتبر این اجاق ها در حالتی که درش باز باشد روشن نمی شود اما با این حال دقت کنید. جدیدا در دنیا توصیه شده که هنگامی که اجاق ماکرووویو روشنه یک جعبه فلزی روی اون قرار بگیره تا اگر نشتی بوجود آمد جذب بشه., در مدل های جدید این جعبه فلزی همراه اجاق هست. همان طور که دوستان می دانند اگر در محفظه جلوی اجاق روزنه فوق العاده ریزی هم بوجود بیاد روزنه مانند آنتن دهانه ای عمل می کنند و تشعشعات آن بسیار خطرناک است
ببخشید از اینکه طولانی شد

F.®.A
7 April 2007, 12:29 AM
طبق قانون پلانک e=nhf هرچه فرکانس بره بالا انرژی میره بالا
این تلفنها هم هیچ مسئله ای نداره یغنی مقاله مستندی بر اثبات تاثیر مخرب اونا نیست

kima
10 April 2007, 06:26 PM
معقول حرف بزنید

دوست عزيز رشته درسي و دانشگاهي من مخابراته
بعيد ميدونم شما انقدر اطلاعات داشته باشيد كه بتونيد از من اشكال بگيريد
بهتر بود قبل از پست زدن تحقيق مي كردين كه ببينيد و بدونيد كه فركانس هاي پايين را با پاور بالا ارسال مي كنن
اون پاور گيگاهرتزي هست كه 50 واتش شديدا خطرناك هست
وگرنه در پاور هاي كيلو هرتزي اين پاور يك چيز معموله

ضمنا ما خودمون نمايندگي شركت سنائو هستم و تمامي تجهيزات بيسيم و تلفن هاشون رو كار مي كنمي
براي اطلاعات بيشتر هم ميتونيد از وب سايت ديدن فرماييد
http://www.Senao.Co.Ir

kima
10 April 2007, 06:42 PM
معقول حرف بزنید

دوست عزيز رشته درسي و دانشگاهي من مخابراته
بعيد ميدونم شما انقدر اطلاعات داشته باشيد كه بتونيد از من اشكال بگيريد
بهتر بود قبل از پست زدن تحقيق مي كردين كه ببينيد و بدونيد كه فركانس هاي پايين را با پاور بالا ارسال مي كنن
اون پاور گيگاهرتزي هست كه 50 واتش شديدا خطرناك هست
وگرنه در پاور هاي كيلو هرتزي اين پاور يك چيز معموله

ضمنا ما خودمون نمايندگي شركت سنائو هستم و تمامي تجهيزات بيسيم و تلفن هاشون رو كار مي كنمي
براي اطلاعات بيشتر هم ميتونيد از وب سايت ديدن فرماييد
http://www.Senao.Co.Ir