View Full Version : نظرخواهي در مورد رنگ پژوELX
cielo_silver
13 June 2006, 11:31 AM
دوستان به نظر شما پارس ELX چه رنگيش قشنگتره؟؟؟؟لطفا يكي شو انتخاب كنيد
mkarimi1347
29 June 2006, 10:22 AM
فقط و فقط سفید
صادق اصفهان
1 August 2006, 08:44 PM
سفید در مدل معمولی موقع سبت نام 100 هزار تومن ارزان تر ولی در ELX هم قیمت رنگای دیگست
سود انباشته
4 September 2006, 09:26 PM
اولویت رنگ به ترتیب:
نقره ای
خاکستری
شاهین سرشار
5 September 2006, 01:28 PM
اولویت رنگ به ترتیب:
نقره ای
خاکستری
بیش از 80 % محصولات ایران خودرو نقره ای و خاکستری اند یکم تفاوت داشتن بد نیستا !!!
Abolfazl2006_p
9 October 2006, 03:41 PM
من که دیگه داره حالم از هر چی رنگ نقره اییه بهم میخوره الان هم آردی یا پراید را دارن با این رنگ ها می زنند و همه یا نقره ای میگیرند یا بژ و خیلی زیاد شده
نمیگم همه برن سراغ رنگ های دیگه چون دوباره میشه داستان نقره ای و بعضی رنگ ها اما شما کمی متفاوت باشید
البته الان پارس با رنگ سفید خیلی کمه و اگه با بعضی رنگ ها کنار نمیاید سفید بگیرید
در پایان نظر نظر شماست
ghasemizadeh
11 October 2006, 12:58 AM
رنگ سفید با رینگ اسپرت خیلی قشنگ می شه به نظر من
sajjadnegaresh
25 November 2006, 03:38 PM
به نظر من اولين انتخابت سفيد باشه ، بعد مشكي ، سفيد خيلي زيباست
moby
27 November 2006, 02:11 PM
بله سجاد راستت میگه یا سفید بگیر یا مشکی که به نظر من اگه مشکل تمیز کردن ماشین نداشته باشی مشکی خیلی بهتره (سناتوریه).:matrix:
paymanonline
28 November 2006, 11:54 PM
با عرض معذرت از دوستان عزیز پستهایی که به همه پرسی مربوط نبود پاک شدند.
لطفا وقتی در همه پرسی ها شرکت میکنید فقط رای دهید.
لطفا فقط در صورتی که نظر شما داخل همه پرسی وجود ندارد آن را اعلام کنید و از زدن پستهای نامربوط یا تایید گزینه های نظر سنجی خوددداری کنید.
با تشکر
paymanonline
30 November 2006, 12:05 AM
بهتره به قسمت خودروهای سفارشی در نبش یادگار امام سری بزنید
رنگهای هست بد نیستند اگر سالن رنگ با شما یاری کند
شاید بتوانید تهیه کنید
(البته با قیمتی بالاتر از رنگهای معمولی)
دوست عزیز پست شما به دلیل بی ربط بودت به موضوع تاپیک پاک میشه.
لطفا قوانین رو رعایت کنید.
mohandes_milad
8 February 2007, 04:39 PM
به قول دوستمون اگه مشکل تمیز کردن ماشین نداری مشکی بگیر ( اسپرتش کنی خیلی چیز خدایی میشه :icon_arro :icon_cool )
XIII
29 April 2007, 01:29 AM
خاكستري و نقرهاي نباشه كه بد خز شده اين 2 رنگ
HOT RACER
21 May 2007, 07:12 PM
سلام بچه ها ! به نظر من فقط خاکستری ! سفید خز ترین رنگ شده . هر جوادی دیگه رنگ سفید میگیره ! همچون چند سال پیش که همه مشکی میخریدند . اما تو انتخابات در پیش رنگ خاکستری دیپلماتیک و با کلاسه !!!!!
صادق اصفهان
10 June 2007, 09:04 AM
سفید تا زمانی که کم بود قشنگ بود.***خاکستری عالیه*** من خودم سفید دارم ولی اینقدر زیاد شد که به دلم بد شده:nothing_to_say:
dezman_2005
11 June 2007, 03:18 AM
قبول دارم که سفید واقعا زیاد شده ولی واقعا قشنگ ترین رنگ پرشیا سفیده .
نمیدونم چه طور این نظر رو میدین ! به نظر من بدترین رنگ پرشیا یکی سبز یشمیه یکی همین خاکستری !
واقعا حیف 15 - 16 تومن پول که آدم بده پای خاکستریش !!! ( البته نظر شخصیه ! شما برو خاکستریش رو بخر به من چه من ترجیح میدم همون سفید خز رو داشته باشم ! )
reza engine
11 June 2007, 08:30 AM
سفید با تودوزی کرم، اگه از ایران خودرو می گیری که آخرش یه رنگ رو به زور بهت غالب می کنن، یکی از اقوام ما قبل از عید موعد تحویلش بود. سفید با تودوزی کرم انتخاب کرده بود ولی بهش گفتن نقره ای با تودوزی مشکی فقط برای تحویل دارن و اگه نگیرن تا یه ماه بعد از عید سفید ندارن!!!!!!!!!!!!!
تازه ماشین 5 روز تو عید به خاطر خرابی صندلی های مدرنش تو نمایندگی خوابید و بعد از عید هم گیربکس ایراد پیدا کرد و رفت تو نمایندگی.
به ازای هر روز خوابیدن تو نمایندگی 15000 تومان میدن به ELX .
میشه به عنوان درآمد روش حساب کنی
همه قشنگی این ماشین به کرم بودنشه، مواظب باش این بلا رو سر تو نیارن.
یادم رفت بگم، رینگاشم اونی که اننتخاب کرده بود ندادن.
صادق اصفهان
11 June 2007, 08:52 AM
تودوزی کرم قشنگ هست ولی اینقدر انعکاس تو شیشه جلو دار که پشیمون می شی. رنگ خود خودرو الان غیر از نقره ای وسفید بقیش حرف ندار اخه این دوتا رنگ خیلی جواد شدن. یشمیم دیگه اصلا نمی زنه
کيومرث
12 June 2007, 01:54 AM
اون اوايل که پرشيا اومده بود يعني پنج شيش سال پيش رنگ آلبالويي داشت که خيلي قشنگ بود ولي متاسفانه توليد اين رنگ در همان سالها متوقف شد.
neda67
8 July 2007, 09:43 PM
دوستان رنگ دلفيني براي elx سفارشي چطوره آخه فقط اين رنگ الان ثبت نام ميشه
mmf_ie
8 August 2007, 10:30 PM
با سلام
واحترام به کاربران ، رنگ نقره ای از نظر من بهترین رنگ می باشد دلیل من این است که در تمام 24 ساعت شبانه روز دارای یک نوع زیبایی می باشد، در صورتی که رنگهای دیگر تنها محدود ساعاتی از شبانه روز می باشد ودر بقیه ساعات دارای زیبایی در حد بالا نیست .
web
11 August 2007, 10:08 PM
به نظر من در صورتیکه رینگ اسپرت 10 پره زیر ماشین بندازیم رنگ سفید با تودوزی کرم واقعا زیبا میشه هرچند دوستان میگن تودوزی کرم انعکاس داره.
در صورتیکه به فکر رینگ اسپرت برای ماشین نباشیم من رنگ نقره ای رو ترجیح میدم.
xplod
18 September 2007, 03:45 AM
به نظر من با گذشت این همه تغییر رنگ اما هنوز مشکی صلابت خودشوحفظ کرده پرشیا مشکی رنگ با رینگ اسپورتشیشه های رنگی عالیه
تو فکر براقیش نباش میتونی هر از چند ماهی با یه واکس کاریر کنی که از برق چشمارو بدرد بیاره
sajjadnegaresh
19 September 2007, 12:26 AM
اون اوايل که پرشيا اومده بود يعني پنج شيش سال پيش رنگ آلبالويي داشت که خيلي قشنگ بود ولي متاسفانه توليد اين رنگ در همان سالها متوقف شد.
http://i8.tinypic.com/4m7hy5g.jpg
nader875
20 October 2007, 03:58 AM
فقط خاکستری سفید زود از تیپ میافته اگه دستمال بدست هستین مشکی
ar1358
2 December 2007, 11:06 AM
سفيد
http://www.hamgamkhodro.com/images/Gallery/parsmain.jpg
m_eslam
2 December 2007, 02:41 PM
سفيدش ه م قشنگه ، اما مشكي رنگ اوله.
mostafa_khan
19 December 2007, 11:47 PM
خداییش هیچی سفیدش نمیشه....یه روکش سفید مشکلی با رو فرمون سفید....خداییش هر کی میبینه میگه از زانتیا شیک تره...بد میگم؟
m_eslam
22 December 2007, 09:26 AM
خداییش هیچی سفیدش نمیشه....یه روکش سفید مشکلی با رو فرمون سفید....خداییش هر کی میبینه میگه از زانتیا شیک تره...بد میگم؟
با تركيب بندي شما موافقم!!! پرشياي سفيد خيلي تو چشم مياد.
mohammad_alavi
2 March 2008, 02:30 PM
به نظز من نقره ایش قشنگتره
Arasp
22 March 2008, 10:23 PM
به نظر من اینها همه سلیقه ای هست و زیبایی پدیده نسبی هست و به چشم افراد متفات میاد.
من فکر میکنم کلا ماشینهای سدان و صندوقدار بیشتر رنگهای تیره بهشون میاد و برای پرشیا در درجه اول مشکی . اگه دقت کرده باشید ماشینهای سدان و کشیده تشریفاتی و سفارتی مثل مرسدس بنزهای 6 در و .... همه مشکی هستند. رنگ مشکی یک کلاس بالا و خوبی به ماشین میده.
اما بعضی از دوستان از اسپرت کردن رنگ مشکی گفتند. به نظر من خیلی بد میشه. مثل اینکه یه ماشین سفارت رو اسپرش کنن ! بعضی ماشینها سادش زیباست. اسپرت کردن بیشتر به ماشینهای هاچ بک میاد.
behrad00
20 April 2008, 07:00 PM
به نظر من سفید نگیر چون مثل نقره ای تو شهر داره زیاد میشه پس تو چشم نمیاد
مشکیشم قشنگه
ماهی
22 April 2008, 03:56 PM
رنگها سلیقه ای است ولی من رنگ خاکستریشو خیلی دوست دارم.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.