View Full Version : تاپیک سایکلون 3 و فیول اکس و سایر کم کننده ها مصرف سوخت
m_eslam
1 October 2007, 09:29 AM
دقيقا" منظور منهم اشاره و تاكيد به همين تفاوت ها بوده. همگي مي دونيم سيستم عملكرد خيلي از خودرو ها بنا به تكنولوژي و طراحي هاشون با هم متفاوته ، مثلا"خودرو پرايد و 206 و منهم به همين خاطر اين دو خودرو رو با هم مقايسه كردم كه علي رغم برابري تقريبي حجم موتور هاشون ، اينقدر در خصوص يك تغيير با هم تفاوت دارند.
Nomad
1 October 2007, 01:17 PM
دوستان کسی از اثر همین مواد افزودنیه ساده که در دو نوع هستن و برای بنزین یا انژکتور هستن ، بر روی مقدار مصرف سوخت خبر نداره ... ؟
far55om
1 October 2007, 01:27 PM
اینم قرص بنزین
کسی میدونه چیه ؟؟؟؟؟
http://www.tabletfuelsaver.com/
اینم دانلود کنید اگه چیزی فهمیدید به ما هم بگید
http://4share.ir/storage/611FTR v-7 2005.rar (http://4share.ir/storage/611FTR%20v-7%202005.rar)
http://4share.ir/storage/537Untitled-1.jpg
Nomad
1 October 2007, 01:45 PM
یا خدا ...!! چه چیزایی که آدم نمیبینه تو این دنیا !! ولی من فکر میکنم سر کاریه ... مگه میشه با یه قرص چندین لیتر بنزین تولید بشه ...
far55om
1 October 2007, 01:48 PM
نمی دونم
ولی هر چی که هست زیر سر آمریکایی هاست
یعنی با یه چیز الکی هم مردم مارو سر کار میگیرند و هم درآمدی برای خودشون درست میکنن
m_eslam
1 October 2007, 01:56 PM
من به اين مكمل هاي ايراني اعتماد ندارم ، يعني تاحالا مدركي دال بر صحت عملكردشون نديدم،تاثيرشون هم موقع استفاده ،قابل لمس نبوده (حداقل براي من يكي) اما توي نمايشگاه آپشن و اسپرت كه در مجموعه انقلاب برگزار شده بود ، يه مكمل آمريكايي خريدم كه واقعا" موثر بود ، نمايندگيش هم توي خيابون وزراست ،يه مغازه اسپرت فروشي كه تك فروشي هم نداره،قيمتش هم گمونم 2500 تومن بود.
به هر حال اگر ما بنزين با كيفيت در ايران داشتيم ديگه نيازي به اين كارهاي اضافه نبود!!!
Nomad
1 October 2007, 02:34 PM
m_eslam عزیز ... اگر خاطرتون هست مارک و مدل اون مکمل رو بزارید . با تشکر . البته تاثیر همین مارکهای ایرانی هم وقتی که از بنزین معمولی استفاده کنی مشخصه ...
m_eslam
1 October 2007, 04:38 PM
والله من 4 قوطي خريدم كه همرو هم استفاده كردم ، اما اگر توي خونه كاتالوگشو نگه داشته باشم ، نگاه ميكنم ، به همراه بقيه اطلاعاتش ميگم خدمتتون. تا فردا بهم مهلت بدين ، در خدمتتون خواهم بود. ايشالله كاتالوگشو داشته باشم.
Nomad
1 October 2007, 11:06 PM
باشه عزیزم ... حالا فعلا در مورد تاثیرش بگو .... چطوریا بودش ؟
m_eslam
2 October 2007, 10:09 AM
من ازش راضي بودم! يعني هم مصرفم به نسبت پايين تر اومد ، و هم ماشين راحت تر و نرم تر كار ميكرد. علت كمتر مصرف كردنشم احتمالا" به خاطر بهسوزي بيشتر بنزين بود كه عملا" ميزان گاز دادن من رو كم ميكرد. اگر خواستي بگيري،چون تكفروشي نداره ، و بسته هاش هم 12 تاييه ،من 4 تا ميخوام!
nnntir
2 October 2007, 12:30 PM
سلام به همه دوستان. سايكلون يك قطعه كاملا علمي و با طراحي پيشرفته بخصوص در سايكلون 3. اين قطعه فلزي با شكلي كه داره و لبههاي زاويه دار، باعث ميشه هواي ورودي به داخل موتور با چرخش بادي كه ايجاد ميكنه با فشار بيشتري وارد موتور بشه و احتراق بنزين با مقدار بيشتري هوا تركيب و منفجر بشه كه باعث ميشه سوخت بهتر و كاملتر بسوزه. به هيچ عنوان هم بنزين بيشتري مصرف نميشه بلكه كاهش هم پيدا ميكنه ولي نه 20%. بسيار بستگي به نحوه نصب، جاي نصب و چند فاكتور ديگه داره. اينكه بنزين كمتر مصرف ميشه و بنزين بهتر ميسوزه، من تو شرايط كاملاً يكسان با ساكلون و بدون سايكلون امتحان كردم با 206 تيپ 2. اين نكته بهتر سوختن و مصرف كمتر رو ميتونيد با باز كردن لوله ورودي و يا سرسيلندر بررسي كنيد. مشاهده ميكنيد كه هيچ لايه كربن وجود نداره و اگر باشه بخاطر اشكالات هست.
اسن نكته رو هم فراموش نكنيد كه مصرف بنزين بسيار بسته به نوع رانندگي داره و هرچي ريسينگتر رانندگي كنيد كارت سوختتون رو زودتر مياندازين دور. ساكلون كمك ميكنه كه ماشين نرمتر حركت كرده و در سرعت بالا صداي موتور و لرزش موتور كم بشه و فشار كمتر به ماشين بياد در نتيجه قدرت بيشتر ميشه، شتاب بيشتر ميشه و مصرف هم پايين مياد.
نكات مورد رعايت رو هم ذكر ميكنم اما اين رو بگم كه الان روي 206 خودم يك فيلتر اسپورت و دو سايكلون در ورودي،يكي در خروجي و طراحي لوله ورود هوا به موتور هست. و الان داخل شهر با رانندگي نه چندان معمولي 550 كيلومتر رو 38 ليتر ميسوزونه يعني حدود 6.9 ليتر.
يكي از دوستان گفته بود چرا براي خروج؟!!! به اين دليل كه تخليه در مانيفولد استاندارد به سختي و تحت فشار هست و اين قطعه به خروج بهتر كمك ميكنه. اگه اين مقاله دوست خوبمون brabus رو بخوني، ابهامات بر طرف ميشه.
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=567
m_eslam
2 October 2007, 12:53 PM
خوب دوست من ، ميشه دقيقتر بفرماييد دوتا سايكلون رو كجاهاي موتور بستين؟ ماشين من يكي داره ، اونم قبل ورودي هواي انژكتور ،يعني بين خروجي فيلتر هوا و انژكتور.
nnntir
2 October 2007, 12:55 PM
و اما نصب سايكلون:
من پيشنهاد ميكنم اگر ميخواين سايكلون3 نصب كنيد با فيلتر اسپورت باشه اما اگه مشكل دارين،ايرادي نداره. اغلب ماشينهاي توليد خودمون لولههاي ورود هواي غير استاندارد داره چراكه باعث كاهش فشار هوا، مكش سختتر و و در نتيجه نيمه سوختن بنزين ميشه. اين عكسي كه در صفحه 1 دوستان قرار داده بودند مربوط به ساكلون3 براي نصب موتورهاي ديزل و انژكتور بود. اول كه فاصله فيلتر هوا تا موتور(به ويژه فيلتر اسپورت) بايد حدود 20 تا 30 سانتيمتر باشه كه موتور بتونه راحت تر نفس بكشه. شما يك لوله 2 متري بردارين و سعي كنيد داخل لوله مك بزنيد و مكش ايجاد كنيد، حالا يك لوله 50 سانتي را انتخاب كنيد و اين كار رو انجام بدين. چي شد؟ با لوله 50 سانتي خيلي راحتتر بود نه؟ حالا يك لوله 50 سانتي با قطر بيروني 10CM انتخاب كنيد، ميبينيد كه مكش شما اصلاً فشار نداره و اما يك لوله با قطر 2CM اينبار ميبينيد مشكل هست كه هوا وارد بشه و البته فشار كمي بيشتره ولي مكش مشكل. حالا با توجه به دهنه ورودي موتور بايد تشخيص بدين كه چه سايزي بهتره. غالباً با قطر بيروني 5 تا 6 CM جواب ميده. و حرچي پيچش لوله و فرورفتگي كمتر باشه باز هم مكش راحت تره. بهترين گزينه لوله پوليكا هست. سايكلون سايزهاي مختلف داره مثل 50،55 و 60. توجه داشته باشين كه سايكلون را كه كار ميذارين داخل لوله نبايد تكون بخوره و حركت كنه. بهترين جا براي سايكلون نزديكترين نقته ورود به موتور است. اما اگر فيلتر اسپورت استفاده نميكنيد ميتونيد يكي قبل از فيلتر قرار بدين و چون لوله بلند ميشه دوتا بعد از فيلتر يكي نزديك موتور و يكي نزديك زانو يا خميدگي بعد از فيلتر. اين چرخش هوا بسيار كمك به ورود بهتر هوا به موتو ميكنه. شما دوتا بطري نوشابه 1.5 ليتر را كه يكي از آب پر شده باشه(يكم رو سرش خالي باشه) روي هم قرار بدين، طوري كه دو سر بطري به هم وصل و آب يا هوا از بينشون خارج نشه. بطري را وارو كنيد، ميبينيد كه آب آهسته وارد بطري ديگر ميشه. حالا يك چرخش در بطري ايجاد كنيد و آن را وارو كنيد، مانند گردآب. بسيار چشمگير با سرعت بيشتري آب تخليه ميشه. با ساعت شني هم ميشه همين كار رو كرد با اينكه دهانه تنگ داره.
و اما يكي هم در لوله اگزوز قبل از منبع، چراكه تخليه راحت تر انجام بشه و فشار كمتري به پيستونها و سيستم تخليه دود بياد. كه در پست قبلي به مقاله دوستمون اشاره كردم. و همونطور كه گفتم مصرف كنمتر بنزين به رانندگي شما بستگي داره كه در كاتالوگ سايكلون نيز اشاره شده و اونجا گفته كه ماشين رو نرم و در دور پايين رانندگي كرد(كه ما جوونا اينجوري بمون حال نميده)
nnntir
2 October 2007, 01:05 PM
راستي يادم نبود، من fuelEX هم نصب كردم. اين هم قطعه جوابگويي هست. ولي ابداً 40% و 28% كه در تبليغات ميگن مگر اينكه دوتا ببندين كه معمولاً تا قبل از سهميه بندي شدن اين كار ماشينهاي پيست بود. يك قطعه مگنتي بدون نياز به برق و ... كه بر روي شيلنگ بنزين قبل از ورود به موتور نصب ميشه. اين هم علمي هست ولي نه اينقدر كه تبليغ ميكنند. چون من تحقيق كردم و در بررسي با يك ليسانس شيمي و راهنمايي استادشون به نتيجه رسيديم كه بله موتونه روي آرايش مولكولهاي بنزين تأثير بذاره و براي آزاد شدن انرژي در لحظه انفجار كمك كنه. عمر مفيد اين قطعه 2 سال هست. فكر كنم حدود قيمتش الان 17 هزار تومان باشه.
m_eslam
6 October 2007, 10:21 AM
m_eslam عزیز ... اگر خاطرتون هست مارک و مدل اون مکمل رو بزارید . با تشکر . البته تاثیر همین مارکهای ایرانی هم وقتی که از بنزین معمولی استفاده کنی مشخصه ...
خوب ببخشيد كه كمي تاخير اعمال شد! اما بالاخره شد!!!
مارك اون مكمل CRC بود ، نمايندگيش هم به نام شركت "آريا شيمي"در خيابان وزرا ، خيابان 21 ، پلاك 15 ، واحد 2. تلفن : 88554358 .
آدرس سايتش : www.CRCIND.com
اگه خواستين بخرين ، منم ميخوام چون گمونم تك نميفروشه.
far55om
3 November 2007, 11:06 AM
من پيشنهاد ميكنم اگر ميخواين سايكلون3 نصب كنيد با فيلتر اسپورت باشه
میشه دلیلشو بگید
z_qz54
5 November 2007, 12:11 AM
میشه دلیلشو بگید
هدف افزایش ضریب استو کیومتری هوا نسبت به سوخت است
حالا هر مسئله ای که باعث سهولت تنفس و افزایش سرعت سیال شما که هواست بشه،میتونه به شما کمک کنه
هواکش استاندارد به علت زوایای فراوان و طول زیاد باعث کاهش سرعت و افزایش خلاء شده که با تعویض ان با مدل ازاد تر که اصطلاحا" اسپرت نامیده میشه عمل انتقال سریعتر و با مقاومت کمتری انجام میشه
nader875
5 November 2007, 01:24 AM
با توجه به آمار همه پرسی پس نباید پول و جای این جور چیزا داد!!!!!!!!
m_eslam
5 November 2007, 09:57 AM
من روي ماشينم (206 مدل 80 - تيپ 1) ،به ترتيب كارهاي زير رو انجام دادم:
1- تعويض فيلتر هواي استاندارد با اسپرت.
2- نصب 2 عدد سايكلون 3 ، يكي بعد از فيلتر و يكي قبل انژكتور.
3- حذف كاتاليزور اگزوز (البته اين كار در خودرو هايي كه بعد از كاتاليزور سنسور دارند ايجاد اشكال ميكند).
جميع كارهاي انجام شده فوق ، به وضوح ، حدود 1.5 تا 2 ليتر در 100 كيلومتر ، كاهش مصرف سوخت (در شهر) رو باعث شده.
پیمان ق
25 November 2007, 09:16 PM
من روي ماشينم (206 مدل 80 - تيپ 1) ،به ترتيب كارهاي زير رو انجام دادم:
1- تعويض فيلتر هواي استاندارد با اسپرت.
2- نصب 2 عدد سايكلون 3 ، يكي بعد از فيلتر و يكي قبل انژكتور.
3- حذف كاتاليزور اگزوز (البته اين كار در خودرو هايي كه بعد از كاتاليزور سنسور دارند ايجاد اشكال ميكند).
جميع كارهاي انجام شده فوق ، به وضوح ، حدود 1.5 تا 2 ليتر در 100 كيلومتر ، كاهش مصرف سوخت (در شهر) رو باعث شده.
ترکوندی رفیق :icon_cool.
الان ماشینت دقیقاً صدی چند میسوزونه ؟ چقدر توی قدرت و شتاب تاثیر داشته ؟ و از همه مهمتر این کارا چقدر آب خورده ؟:icon_surp
شرمنده که اینهمه سوال می پرسم :icon_neut
همواره پاینده باشید .:icon_excl:icon_wink
m_eslam
26 November 2007, 10:00 AM
ترکوندی رفیق :icon_cool.
الان ماشینت دقیقاً صدی چند میسوزونه ؟ چقدر توی قدرت و شتاب تاثیر داشته ؟ و از همه مهمتر این کارا چقدر آب خورده ؟:icon_surp
شرمنده که اینهمه سوال می پرسم :icon_neut
همواره پاینده باشید .:icon_excl:icon_wink
چاكرم دوست من!
يادم رفت بگم كه علاوه بر امور فوق ، از شمع 3 پلاتين هم استفاده كردم.
و اما قيمت ها:
1- فيلتر هوا: در بازار اگر اهل قيمت گيري و انتخاب باشيد ، فيلتر هاي هوا از 12 تومن شروع و تا 100 تومن ادامه داره. من از نوع 15 تومني استفاده كردم.
2- سايكلون 3: قيمتش در همه سايز ها 35 تومنه ، اين قيمت رو از فروشگاه 206 در خيابون ولي عطر خريدم.
3- شمع سه پلاتين با مارك بوش: يك دست كامل از 12 تومن هست تا 40 تومن ، اگر از بورس (خيابون ملت) يا جاهايي شبيه اين بخري با 15 تومن حداكثر سرو تهش هم مياد.
كل هزينه من نزديك 8-97 تومن شده. البته فكر ميكنم اگر ماشين رو بعد از اين كارا ، يكبار ماشين رو تنظيم بكنيم ، نتيجه ، بهتر از اين هم خواهد بود. راستي ، استفاده از بنزين سوپر هم باز در نتيجه تاثير مثبت داره.
مصرف من در رانندگي حدود 2 ساعت در ترافيك اول صبح و عصر اتوبان همت و مسير هاي موازي در رفت برگشت از 9 تا 5/10 متغير بود كه الان به حدود 8 رسيده (اين ميزان جديد گاهي به 5/7 هم ميرسه)، اما اين تاثير در رانندگي نرمال خارج شهر به راحتي تا 5 ليتر در 100 كيلومتر رسيده. اين شرايط در جاده چالوس تست شده. من اين مسير رو تقريبا" هر هفته رفت و آمد دارم.
fafal
26 November 2007, 12:17 PM
البته خودروهای انژکتوری مجهز به مپ سنسور و سنسور اکسیژن چیزی بع عنوان خام سوزی بنزین فکر نمیکنم داشته باشه جون میزان سوخت با توجه به فشار هوای ورودی و دور موتور و دمای هوا و در نتیجه چگالی هوای ورودی تعیین میشه
در مورد افزایش این چگالی مسلما فیلتر اسپرت نقش پررنگی داره ولی من با سلیکلون موافق نیستم
مخصوصا توی ماشین های انژکتوری
فکر کنم اندکی مقاومت هم درمسیر هوای ورودی ایجاد کنه
m_eslam
26 November 2007, 12:41 PM
البته خودروهای انژکتوری مجهز به مپ سنسور و سنسور اکسیژن چیزی بع عنوان خام سوزی بنزین فکر نمیکنم داشته باشه جون میزان سوخت با توجه به فشار هوای ورودی و دور موتور و دمای هوا و در نتیجه چگالی هوای ورودی تعیین میشه
در مورد افزایش این چگالی مسلما فیلتر اسپرت نقش پررنگی داره ولی من با سلیکلون موافق نیستم
مخصوصا توی ماشین های انژکتوری
فکر کنم اندکی مقاومت هم درمسیر هوای ورودی ایجاد کنه
والله منكه روي 2 تا ماشين نصب كردم و واقعا"جواب گرفتم ، شما هم امتحان كن ، بعيد ميدونم جواب نده!
fafal
26 November 2007, 12:54 PM
والله منكه روي 2 تا ماشين نصب كردم و واقعا"جواب گرفتم ، شما هم امتحان كن ، بعيد ميدونم جواب نده!
یه علت قوانین یک آدرس برات پی ام کردم
اونو کامل بخون امتحان هم زیاد شده
m_eslam
26 November 2007, 01:56 PM
من اصراري ندارم و نمتونم هيچكس رو مجبور به استفاده از سايكلون يا هر وسيله ديگري بكنم ، اما من روي 2 خودروي خودم امتحان كردم . جواب گرفتم ، ديگراني هم كه من بهشون پيشنهاد كردم و استفاده كردن ، همگي تاثير مثبتش رو تاييد كردن.
اين وسط سودي هم گير من نمياد ، اين تاپيك و مشابه اون براي رد و بدل كردن تجربيات و دانسته هاي ماها است ، من هم از تجربم براي بقيه گفت ، نه حدسياتم.
ديگران هم ميتونن خودشون مطالعه و انتخاب كنن. راستي ميشه به نظر سنجي و نتيجش در مورد تاثير سايكلون توجه كرد.
قربان همگي.
farhangian
9 December 2007, 12:49 PM
سلام من دیروز یه سایکلون 3 برای پراید انژکتوری سایز IR KI 55 خریدم به قیمت 27 هزار تومن و بعد از فیلتر هوا و در ورودی مینوفلد نصبش کردم کمی روی شتاب ماشین اثر داشت در ضمن از قدیم هم از مگنت روی لوله سوخت استفاده میکردم تا قبل از نصب سایکلون مصرف بنزینم توی شهر صدی 6.5 و توی جاده تهران رشت صدی 5.4 بود که حالا باید با نصب سایکلون ببینم چه تاثیری خواهد داشت. سایکلون رو هم از ادرس زیر تهیه کردم و اصل هم هست
www.istgah.com/firekeys/kid_104/key_106111/page_1/209112.html
ar1358
25 December 2007, 01:13 AM
كرهايها حدود 15 سال پيش براي كاهش مصرف سوخت و افزايش توان خودروهايشان دستگاهي ساختند كه گويا تازه به بازار ايران رسيده است.مستر كيم كرهاي در سال 1991 اين وسيله را اختراع و به نام خود ثبت كرده و اكنون سازنده انحصاري اين دستگاه در دنيا است.
او كه درحالحاضر مديرعامل شركت KID است، اختراعش را به توليد انبوه رسانده و به نام «سايكلون 3» در دنيا ميفروشد.
سايكلون به معناي گردباد است. شايد او اين نام را به آن دليل براي دستگاه خود انتخاب كرده كه در فضاي سيلندر ايجاد گردباد ميكند و باعث ميشود سوخت و هوا با همديگر خوب مخلوط شوند و احتراق بهتري ايجاد كنند.نخستين سري اين دستگاهها كمتر از سه، چهار سال پيش به بازار ايران وارد شده و گويا برنامه توليد انبوه آن نيز در دست اقدام است.
مهندس شاهين اسلامي مديرعامل شركت بازرگاني باروك و نماينده انحصاري سايكلون 3 در خاورميانه ميگويد: از نيمه دوم سال ميلادي كار توليد سالانه يك ميليون دستگاه «سايكلون 3» براي كاهش 24درصدي مصرف سوخت بنزين در كشور آغاز ميشود.از چند سال گذشته به علت مصرف بيرويه سوخت بنزين در ايران و پيامدهاي ناشي از آن و مشكلات زيستمحيطي ناشي از مصرف بالاي سوخت در شهرهاي بزرگ، شركتها و مجموعههاي مختلف اقدام به فعاليت در خصوص كاهش مصرف سوخت خودروها كردند.شركت باروك پس از سالها تحقيق و بررسي تجهيزات گوناگون كاهش مصرف سوخت و تواناييهاي منحصر به فرد قطعه سايكلون 3 اقدام به اخذ نمايندگي انحصاري كمپاني KID كره جنوبي در خاورميانه كرد.
اين قطعه با گردبادي كردن جريان هواي ورودي به موتور علاوه بر افزايش ميزان هواي ورودي به موتور باعث اختلاط كل سوخت با هوا و در نتيجه افزايش راندمان احتراق ميشود و بدين وسيله منجر به كاهش مصرف سوخت، افزايش توان و كاهش آلايندگي گازهاي خروجي خودرو ميشود.نصب قطعه «سايكلون 3» روي خودروها ضمن افزايش 10درصدي شتاب بين 12 تا 24درصد از مصرف سوخت خودرو و 20درصد آلايندگي هوا را كاهش ميدهد.مهندس اسلامي معتقد است از نيمه دوم سال ميلادي كار توليد سالانه يك ميليون دستگاه سايكلون 3 كه در حال حاضر وارد كشور ميشود براي كاهش 24درصدي مصرف سوخت بنزين در كشور استفاده ميشود و اگر 24درصد در هر ليتر بنزين صرفهجويي شود انگار بنزين ليتري 80 تومان خريداري ميشود.سايكلون 3 چندي پيش جهت بررسي نمايندگان مجلس و دولت روي تعدادي از خودروهاي دولتي نصب شده و در صورت داشتن كارآيي گزارش آن به مراكز تصميمگير ارجاع خواهد شد.سايكلون 3 در دو قسمت از اتومبيل و موتورسيكلتها قابل نصب است.
اول در مسير ورودي سوخت يعني قبل از دريچه تراتل و دوم در اگزوز يا مسير خروجي گازهاي سمي سايكلون 3 در اين قسمت موجب تسريع خروج گازهاي آلاينده از خودرو ميشود و كاهش مصرف سوخت افزايش شتاب و افت ميزان آلايندگي را به همراه خواهد داشت.
البته بد نيست بدانيد كه امروز نزديك به هزار خودروي دولت و مجلس و اورژانس تهران مجهز به دستگاه سايكلون 3 شده است.
كاهش آلايندگي
مهندس اسلامي ميگويد: در مركز تحقيقات و نوآوري صنايع خودرو سايپا اين دستگاه را روي يك دستگاه پژو 206 كه حدود هشت كيلومتر كاركرده بود نصب كرديم و در اين تست، ميزان آلايندگي آن خودرو حدود 33درصد كاهش يافت و همين آزمايش روي خودروي ريو هم انجام شد كه ميزان آلايندگي آن با استفاده از سايكلون 3 حدود 21درصد كمتر بود.
به گفته اسلامي نصب اين دستگاه روي خودرو چيزي حدود 24درصد يا بيشتر مصرف سوخت را پايين ميآورد و در عوض بيش از 10درصد بر توان و شتاب خودرو ميافزايد.
البته نبايد فراموش كنيم كه نصب اين دستگاه روي خودروهاي گازسوز ضعف توان اين خودروها را جبران ميكند.
اجناس قلابي آمد
با توجه به پيشرفتهاي شركت باروك در عرضه محصول منحصر به فردشان كه امروزه بيش از 45مركز پخش در تهران و سراسر كشور دارد، گروهي از همان سودجويان و موقعيت طلبان هميشگي اقدام به تهيه و توزيع كالاي مشابه سايكلون 3 كردهاند كه البته كيفيت لازم را هم ندارد.اسلامي در زمينه رواج قطعات مشابه سايكلون 3 و كارآيي آنها در كاهش مصرف سوخت ميگويد: متاسفانه با شروع سهميهبندي بنزين بسياري از افراد سودجو با طرح ادعاهاي نادرست و با ضريب مصرفكنندگان، قطعات و دستگاههاي ناكارآمد را وارد بازار كرده كه موجب بياعتمادي مصرفكنندگان شدهاند. در نتيجه اقدامات سودجويان برقراري ارتباط و جلب اطمينان مخاطب بر كالاهاي حقيقي و اصيل دشوار شده است. (توليد سايكلون تقلبي نمونهاي از اين اقدامات است).
صرفهجويي
در حال حاضر بسياري از كمپانيهاي خودروسازي بزرگ جهاني از اين قطعه استفاده ميكنند؛ چرا كه در تمام كشورهاي جهان، گذشته از عدم سهميهبندي بنزين، اين كمپانيها هستند كه به فكر مصرف كمتر سوخت و كمشدن آلودگيهاي محيطزيست هستند.مديرعامل شركت باروك ميگويد: در كشور ما روزانه چيزي حدود 70ميليون ليتر بنزين مصرف ميشود كه چنانچه اين قطعه بتواند تنها 10درصد در مصرف بنزين هر خودرو صرفهجويي داشته باشد، روزانه شاهد صرفهجويي هفتميليون ليتر و سالانه 5/2ميليارد ليتر خواهيم بود.
سايكلون 3 دستگاهي كوچك و سبك است كه به سادگي و ظرف مدت پنجدقيقه روي خودرو قابل نصب است.
توصيه
با توجه به واردشدن كالاي مشابه سايكلون 3 به بازار، توصيه ميشود كه در صورت خريد اين قطعه به هلوگرام و برچسب داخل جعبه توجه و آن را تنها از نمايندگيهاي مجاز و جايگاههاي پمپ بنزين كه اين قطعه را عرضه ميكنند، تهيه كنند. در ضمن پوسترهاي بزرگي در مراكز عرضه سايكلون 3 نصب شده است كه جنس اورجينال را از مشابه آن مشخص ميكند.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1419/m08-02.jpg
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=82514
Nomad
28 December 2007, 11:55 PM
دوستان تا حالا کسی از قرص هایی که توی بنزین میندازن و میگن اکتان رو بالا میبره و مصرف رو هم کاهش میده استفاده کرده ؟ اگر میشه توضیح بدید ...
persianking62
29 December 2007, 02:09 AM
من میخام سایکلون 3 رو روی تی5 نسب کنم یه سول از دوستان دارم کسی روی تیپ 5 نسب کرده و بگه نتیجه داده یا نه؟؟؟
karash501
29 December 2007, 08:22 AM
به نظر شما رو ماشینای قویتر هم جواب میده؟مثلا میرزه رو مزدا3 نصب کنم؟
m_eslam
30 December 2007, 02:13 PM
منهم تا حالا استفاده نكردم ، اما فكر ميكنم تاثيرش مث مكمل هاي مايع باشه كه بيرون به فروش ميرسه.
Nomad
30 December 2007, 09:05 PM
ممنون دوستان ... ولی کسی هست که خودش استفاده کرده باشه که بتونه دقیقتر توضیح بده ... ؟
majid_teh2005
24 January 2008, 01:50 PM
نصب سايكلون در اگزوز فقط باعث مقاومت در خروجي اگزوز ميشه نه اينكه باعث خروج بهتر دود بشه
اصولا حالت ترمز براي خروج بوجود مياره ( به اين دليل كمترين مقاومت را لوله خالي دارد نه پره دار)
ولي منكر مزاياي آن در ورودي هوا نميشم چون چرخش هوا اونجا مهمه ولي در اگزوز هيچ اهميتي نداره
Nomad
25 January 2008, 12:19 AM
دوستان ... کسی از این قرصها استفاده کرده یا نه ؟ من میخوام استفاده کنم ولی میخوام اول نتایج اتفاده سایر دوستان رو بدونم ... واقعا اکتان رو بالا میبره ؟
m_eslam
26 January 2008, 11:09 AM
نصب سايكلون در اگزوز فقط باعث مقاومت در خروجي اگزوز ميشه نه اينكه باعث خروج بهتر دود بشه
اصولا حالت ترمز براي خروج بوجود مياره ( به اين دليل كمترين مقاومت را لوله خالي دارد نه پره دار)
ولي منكر مزاياي آن در ورودي هوا نميشم چون چرخش هوا اونجا مهمه ولي در اگزوز هيچ اهميتي نداره
منهم روي تاثير سايكلون در ورودي اصلا" شك ندارم. اما راجع به خروجي ها ، توي بروشور خود سايكلون مطالب مثبتي نوشته . من امتحان نكردم ، ولي عليالقاعده ، هر چيز كه در مكش تاثير داره ، عملا در خروج هم تاثير داره ، چون به هر حال هر ورودي يك خروجي هم داره .
Raminium2001
27 January 2008, 02:25 AM
سایکلون توی مکش تاثیر خاصی نداره. نقش اصلیش بوجود آوردن گردباد هست که باعث میشه سوخت خیلی بهتر با هوا ترکیب بشه و برای همین فکر می کنم همونطور که Nomad گفت تاثیری مثبتی روی خروجی نداشته باشه. حالا اگه توی کاتالوگش مطلب علمی نوشته، بذار تا ما هم استفاده کنیم.
m_eslam
27 January 2008, 09:49 AM
من الان كاتالوگش رو ندارم ،اما براي نصب ،توي سيستم ، يكي قبل منبع و يكي بعد منبع پيشنهاد نصب داده بود.
majid_teh2005
27 January 2008, 10:58 AM
البته شركت سازنده بدش نمياد دوتا دوتا بفروشه !!!
m_eslam
27 January 2008, 11:07 AM
منكه خواستم قبل و بعد كاتاليست (بعد از برداشتن كاتاليست) نصب كنم ، حتي كوچكترين سايز سابكلون هم جا نشد.
persianking62
19 March 2008, 02:21 AM
من امروز رفتم سایکلون 3 نسب کردم برای 206 تیپ 5 طرف که داشت نسب میکرد دیدم با زور داره داره جا میزنه محلی هم که نسب کرد بعد از فیلتر هوا بود حالا سوالی که داشتم برای 206 چه سایزی ساکیلون باید نسب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینه که برای من نسب الان رفتم درش اوردم فکر کنم سایز 60 باشه چون روش نوشته IR 60
کسی که فعلا جواب نداده ولی یه سوال دیگه هم که برام پیش امد این سایکلون 3 جهت خاصی باید بسته بشه؟؟؟ چون روش فلش نمیبینم و سوال اولیم که هنوز کسی جواب نداده برای 206 سایز 50 خوبه یا 60؟؟؟
alirezasalam
19 March 2008, 10:45 AM
persianking62 عزیز , صفحات قبل رو مطالعه کن به پاسخ سوالهات میرسی .
persianking62
19 March 2008, 03:33 PM
اتفاقا دیشب خوندم چیزی در مورد جهت پیدا نکردم یه سری گفته بودند که بعضی هاش جهت داره بعضی هاش هم بی جهت هست و مورد سایز مناسب هم که پیدا نکردم.
m_eslam
26 March 2008, 10:00 AM
جهت نداره ، حداقل اون چند تايي كه من واسه چند تا ماشين خريدم ، جهت نداشتن.
salarlover
24 August 2008, 12:43 AM
دوستان ... کسی از این قرصها استفاده کرده یا نه ؟ من میخوام استفاده کنم ولی میخوام اول نتایج اتفاده سایر دوستان رو بدونم ... واقعا اکتان رو بالا میبره ؟
یه سر به تاپیک اکتان بوستر ها بزن خودت به نتیجه میرسی
من تمامی این محصول ها رو امتحان کردم هرکدوم کمابیش تقریبا نتیجه میدهند ولی پاورپیل از همه عملکرد بهتری داره. بدون دستکاری تو سیستم ماشین خیلی راحت با استفاده از این قرصهای پاورپیل به سرعت و شتاب و قدرت موتور عالی دست پیدا میکنی.
حتما تاپیکی رو که گفتم چک کن
batking
25 August 2008, 05:16 PM
آقاجوون اگه میخوای بخری برو istgah.com رو یه نگاه بنداز
حالا چي ميشه و يه نفر بياد خلاف کنه و يه ادرس بده .بابا والا به خدا بچه هاي اينجا نياز دارند يه ادرس بدين و قال قضيه را بکنيد .مردم ميخاند برن مسافرت
اگر هم خلافه اقلا لينک مجله عصر نوين را بدين يه حداقل يه نفر زحمت بکشهبه من پي ام بزنه و ادرس و تلفنش را بده من هم به بقيه پي ام ميزنم که خلاف يا جنايتي مرتکب نشم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.