PDA

View Full Version : MVM

taher12112
30 April 2006, 09:01 PM
با سلام

دوستان عزيز ، من ميخواهم كه يك MVM بخرم ، ميشه يك مقدار راجع به اين ماشين اطلاعات به من بديد.

يك سئوال ديگه هم اينكه آيا ماتيز بهتره يا MVM ?

با تشكر.

shahram2006_m
30 April 2006, 09:29 PM
با سلام

دوستان عزيز ، من ميخواهم كه يك MVM بخرم ، ميشه يك مقدار راجع به اين ماشين اطلاعات به من بديد.

يك سئوال ديگه هم اينكه آيا ماتيز بهتره يا MVM ?

با تشكر.

mvm يك ماشين چينيه كه چين اين ماشين رو از دوو ماتيز تقليد كرده البته كيفيت قطعات داخلي اين خودرو پايين تر از ماتيزه و به نظر من خيلي زشته و اگه ماتيز صفر گير بياري(البته ديگه مثل سيلو توليد نميشه) مسلما خيلي بهتره

meteora
11 June 2006, 02:16 PM
بیخیال شو اخه اینم شد ماشین.این مدل mvm خیلی از نظر قیافه و اندازه بده من که از قیافش خندم میگیره .اگه از ماتیز خوشت میاد مدل قبلیش خیلی بهتره من سواره قدیمیش شدم رانندگی باهاش بنظرم خیلی لذتبخشه:icon_cool

sibsabz
11 June 2006, 03:40 PM
پراید هم مطمئنا از mvm خیلی بهتر استبه نظر تا چهارونیم میلیون بیشتر نمی ارزد.(در بازار ایران)

carl zeiss
11 June 2006, 05:27 PM
دوچرخه بخری از mvm بهتره یه دوچرخه ی پژو 900 یا ژیتان
ولی اگه شوخی رو بذاریم کنار یا ماتیز یا پراید بهتره

meslehichkas
11 June 2006, 07:24 PM
به نظره من هم نگيري بهتره
يه ماتيز خيلي بهتره از ام وي ام
حداقل دوو امتحان خودش رو پس داده
و خيلي مطمعنتره
به نظرم قيافشم بهتره

XELTEK
11 June 2006, 11:07 PM
mvm فقط واسه شهر خوبه !!!
اما پراید هاچ بک بهتره !!!

sajjadnegaresh
11 June 2006, 11:15 PM
اگه علاقه داري بگيرش وگرنه پرايد بگير

حسام 61
12 June 2006, 03:10 AM
شاید ایشون قصد خرید اقساطی رو دارن و شرایطش براشون مناسبه که دارن راجب خریدش فکر میکنن ؟!
البته از نظر خنده دار بودنش که خب حرفی توش نیست نمیشه انکار کرد و گفت :
ماشین خشنیه !!!
ولی بنظرم از سواریه رنو پی کی خیلی بهتره حتی از پراید هم تو مواردی بهتره
پس نتیجتن اگر با ظاهرش کنار میاین و ...
مبارکتون باشه

[Only registered and activated users can see links]
دارای امکانات ذیل میباشد :
کولر . رایو پخش استریو . قفل مرکزی . سیستم ضد سرقت . اینه ای بغل برقی . شیشه بالابر جلو و عقب برقی . چراغ سوم ترمز چراغ مه شکن جلو و عقب . صندلی تاشو عقب . برف پاک کن شیشه عقب . کلید تنظیم نور پشت آمپر و...
موارد انتخابی خاص خودش .
لینک آدرس مدیران خودرو : [Only registered and activated users can see links]

mehdi2
12 June 2006, 08:38 AM
ولی فکر کنم خیلی بهتر از پراید هستش و در ضمن قیافه خوبی هم داره زیاد بد نیستش

flipflop
12 June 2006, 08:41 AM
پولت نابود می شه عزیز برادر ، به این فکر کن که اینو الان بخری بالاخره بعد از 3 4 سال می خوای بفروشیش ، صفرش مشتری نداره چه برسه به دست دومش ، مخصوصا اگه 2 جاشم صافکاری شده باشه !! ما یه ماشین بد فروش مثل این داشتیم آخر مجبور شدیم وقف امام زادش کنیم !

pedram55
12 June 2006, 08:45 AM
ولی فکر کنم خیلی بهتر از پراید هستش و در ضمن قیافه خوبی هم داره زیاد بد نیستش

بله اگر اوون چراغ خطرهاي عقبش را که شبيه چشمهاي سوباسا هست را بزاري کنار از پرايد که هيچ از ماکسيما هم بهتر و قشنگتره.
يکيشو ديدم تصادف کرده بود سپر جلو نداشت تمام دل و روده ماشين معلوم بود.
به هر حال هر تصميمي گرفتيد مبارکتون باشه

mehdi2
12 June 2006, 02:11 PM
آقا از همه متشکرم من سر دوراهی قرار گرفتن چون بعضی ها می گن از پراید سرتر است و بعضی ها هم که نظراتشون را دادند می گن خوب نیست از هرکی حضوری پرسیدم می گه خوبه حالا من چکار کنم

MOSTAFA_H_P
12 June 2006, 02:43 PM
دوستان رو کیلومترش نوشته220 :icon_twis واقعا که !!!مگه روش موتور جت بستن:icon_mrgr ؟!میگن دنده هوایی هم داره:icon_arro
اینم فیلم ([Only registered and activated users can see links])تصادفش با دیوار بتونی!!چه تبلیغی من فکر کنم با سرعت صفرتا تصادف کرده یا دیوار رو آوردن جلو خورده به ماشین ماشینه که راه نمیره

z_qz54
12 June 2006, 03:47 PM
من صندلی عقبش نشستم ، راننده قدش 170 -180 بود ، خیلی بهم حال داد ، ماتیز سوار نشدم ولی اینو خیلی حال کردم ، صندلی عقبش یک کم سفت بود ولی از کمک ها همش صدای گلوپ گلوپ میومد.

Ramtin329
13 June 2006, 12:29 AM
برای شهر ماشین بدی نیست کم مصرف و کوچک ! بهترین انتخاب برای خانمها !! در ضمن من شنیدم شتاب خوبی هم داره

Abolfazl2006_p
13 June 2006, 02:15 PM
من یکی توی خیابون دیدم خیلی با نمک بود خیلی!!! :icon_arro
:icon_arro
اگه به دلت نشسته بگیر اما برای فروشش به مشکل بر می خوری
مثل پراید نیست که هر وقت بخوای برات پول میشه:icon_twis

sibsabz
14 June 2006, 04:03 AM
آقا از همه متشکرم من سر دوراهی قرار گرفتن چون بعضی ها می گن از پراید سرتر است و بعضی ها هم که نظراتشون را دادند می گن خوب نیست از هرکی حضوری پرسیدم می گه خوبه حالا من چکار کنم

اگر این ماشین از پراید از نظر سرعت شتاب دوام و ایمنی بهتر باشه (که عمرا نیست)
پراید را هروقت اراده کنی میتوانی بفروشی ولی این را ....
پراید لوازم و مکانیکش در همه جا موجود است.

از نظر شخص من پراید خیلی زیباتر است (نظر شخصی است)

اگر اولین ماشینی است که میخرید اصلا توصیه نمیکنم ولی اگر ماشینهای دیگری داشته اید انتخاب با خودتان است.

از نظر اقساطی بودن هم پراید اقساطی دارد.

sajjadnegaresh
17 June 2006, 01:49 AM
با اين امكانات خيلي بهتر از پرايده ، برو هرچه سريعتر اينو بگير
امكاناتش رو ببين :
کولرايربگ جلو (انتخابی)
ترمز ABS (انتخابی)
راديو پخش استريو
قفل مرکزی
سيستم ضد سرقت
آينه‌های بغل برقی
شيشه بالابر برقی (جلو و عقب)
چراغ سوم ترمز
چراغ مه‌شکن جلو و عقب
صندلی تاشو عقب
برف‌ پاک‌کن شيشه عقب
کليد تنظيم نور پشت آمپر
بدنه و دربهای تقويت شده
بالابر خودکار شيشه‌ها در صورت فراموشی
تايمر برف پاک‌کن
ريموت کنترل
گرم‌کن شيشه عقب
رينگ آلومينيوم، پخش صوت mp3 (انتخابی)
تنظيم‌کننده چراغهای جلو از داخل (انتخابی)
سان روف، سنسور ديد عقب (انتخابی)

علي 1976
17 June 2006, 09:52 AM
سلام در مورد كيفيت اين ماشين زياد ترديد نكن . بچه هاي فني كرمان خودرو كه ميگفتند از ماتيز پايينتر نيست . ضمن اينكه موتورش هم 5 اسب از ماتيز قويتره و نيز وام خوبي هم روش ميدن كه براي خيليها مفيد فايده است .

m.gh
28 July 2006, 04:22 PM
به نظرم اگه ماتیز مدل 82 یا اگه سریش بشی 83 بتونی گیر بیاری خیلی بهتره
چون:
1)کیفیتش بهتره
2)افت قیمتش کمتره
3)خوشگلتره
4)چینی نیست :icon_razz

amir_CLK500
28 July 2006, 05:13 PM
بجای این از این ار دی جدیدا بگیری خیلی بهتره.پژو روا بود اسمش.اما دوست من اینو در نظر گرفتی که بالاخره تو جاد ه هم میخوای باهاش بری؟؟؟اگه سر یه پیچ ناگهانی سرعتت از 100 بیشتر بود بگو میخوای چی کار کنی؟؟؟نه بگو دیگه میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ترمز که هیچی.فرمونو بچرخونی چپ میکنی.دنده کم کنی موتور میاد تو بغلت.نمیدونم والا...

Nomad
6 August 2006, 09:21 PM
سلام دوستان من تازه وارد این بحث شدم . به نظر من کیفیت این ماشین خیلی خوبه و تقریبا هر کسی که داشته از اون راضی بوده . حالا ممکنه که قیافه اش کمی خوب نباشه ولی گزینه های خوب زیاد دیگه ای هم داره .:icon_evil

shahram2006_m
7 August 2006, 10:49 AM
من يك بار سوار شدم ولي جالبه فضاي داخلي اون خيلي بيشتر از چيزي هست كه از بيرون نشون ميده.فكر ميكنم گزينه بهتري از پرايد باشه مخصوصا براي كساني كه اين ماشين رو فقط براي شهر ميخوان. چون هم مشكلي براي جاي پارك نخواهند داشت و هم خيلي كم مصرفه و البته از پرايد با كلاس تر هم هست.:icon_cool

El Padrino.
7 August 2006, 09:09 PM
سلام
ماتیز همون ام وی ام هست ام وی ام تنها فرقی که ماتیز داره اینکه موتورش dohc است و قیافش زشت تره . موتورشون یکی است

kingdariush
7 August 2006, 09:54 PM
بجای این از این ار دی جدیدا بگیری خیلی بهتره.پژو روا بود اسمش.اما دوست من اینو در نظر گرفتی که بالاخره تو جاد ه هم میخوای باهاش بری؟؟؟اگه سر یه پیچ ناگهانی سرعتت از 100 بیشتر بود بگو میخوای چی کار کنی؟؟؟نه بگو دیگه میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ترمز که هیچی.فرمونو بچرخونی چپ میکنی.دنده کم کنی موتور میاد تو بغلت.نمیدونم والا...

بابا مینی ماینهر که نیست!!!

Yonjeh
8 August 2006, 12:37 AM
در مورد ايم ماشين بايد گفت اولا از زشت گذشته و فاجعست. منگوله. ما ديگه چقدر بدبخت شديم كه بايد بريم ماشين دشت N زشت مسخره چيني رو بخريم تازه كليم حال كنيم. اگر شما پرايد با همين آر دي جديد رو بخريد شرف داره.
ببخشيد اگر يه كم تند بود. واقعا تاسف داره.

Ramtin329
14 August 2006, 11:45 PM
در مورد ايم ماشين بايد گفت اولا از زشت گذشته و فاجعست. منگوله. ما ديگه چقدر بدبخت شديم كه بايد بريم ماشين دشت N زشت مسخره چيني رو بخريم تازه كليم حال كنيم. اگر شما پرايد با همين آر دي جديد رو بخريد شرف داره.
ببخشيد اگر يه كم تند بود. واقعا تاسف داره.
شما نظر خودت را گفتي ولي به نظر من آنچنان هم بد قيافه نيست حتي بعضي قسمتهاي بدنه از ماتيز قشنگتره ! ضمن اينكه اين ماشين 12 سوپاپ هست و ماتيز 8 ! در آخر من جنس چيني را به قطعاتي كه روي پرايد و آردي بسته ميشه ترجيح ميدم . برو پرايدهاي جديد ببين چه كيفيتي داره ! گيربكس ايراني افتضاح ! موتور مگا موتور ! بوستر ترمز ايراني ! و........ ولي تا حالا من نشنيدم كسي از اين ماشين ناراضي باشه ! البته من خودم الان پرايد دارم ولي اگر قرار بود دوباره بين پرايد و mvm انتخاب كنم 100% دومي انتخاب ميكردم . به ياد داشته باشيد كه جنس چيني هم درجه يك و درجه دو داره بسياري از محصولات صوتي و تصوير ي فعلي در بازار كه با ماركهاي معتبر هم عرضه ميشه چيني هستند . چيني ها هم به بازار آمريكا هم نفوذ كردند . ايكاش در صنعت خودرو سازي هم ما مثل چين بوديم و حداقل كپي كردن را بلد بوديم !

qwert
15 August 2006, 09:06 AM
راستي چري سايت فارسي هم زده [Only registered and activated users can see links] بخش فارسي و انگليسي داره

kavycool
3 September 2006, 08:26 PM
سلام
به نظر من هم اون قدرا زشت نسیت ! ماتیز هم که اولش اومده بود همه دربارش همین حرفا رو میزیدن میکفتن این دیگه چیه فرقون مسخرست کوچیکه خنده اره ار این حرفا که خوراک ایرانیسات. ولی این ماشین به سرعت داره جای خودشو تو بازار ایران باز میکه و واقعا نسبت به امکاناتش و شرلیط واگذاریش از رقبای خودش سرتر ! پرایدای جدید که آشغاله ! من خواهرم یه 206 مدل 80 داره. به خرج افتاده اذیت میکنه. میخوام بفروشمش براش ام وی ام بخرم.

مرسی
کاوه

Nomad
7 September 2006, 10:50 AM
حرف دوستان کاملا درسته . . . MVM ارزش امتحان شدن رو داره و 100% میتونه تو امتحان سربلند بیرون بیاد . البته در مقایسه با ÷راید .

qwert
7 September 2006, 11:15 AM
ايا شما امتحانش كرديد؟
كسي تو اينجت اين ماشينو داره؟

A.A.M
7 September 2006, 04:02 PM
امکانات mvm بیشتر از ماتیزه ولی به نظر من ماتیز کیفیت ساخت بالاتری داره

Nomad
7 September 2006, 08:18 PM
همه ی محصولاتی که توی کرمان خودرو ( یا زیر مجموعه ها ) ساخته میشه با کیفیت هستش . البته کیفیت ساخت رو میگم . MVM هم مستثنی نیست .

A.A.M
8 September 2006, 03:42 PM
همه ی محصولاتی که توی کرمان خودرو ( یا زیر مجموعه ها ) ساخته میشه با کیفیت هستش . البته کیفیت ساخت رو میگم . MVM هم مستثنی نیست .
یعنی خودرو های بی نام و نشان چینی را به محصول کمپانی دوو ترجیح میدهید؟

ashinem
19 September 2006, 03:29 PM
به بظر من هم ماشین خوبیه:icon_cool .البته من تازه 3 روزه که تحویلش گرفتم ولی تو همین مدت ازش راضی بودم.

vahid_elx_645ci
19 September 2006, 03:53 PM
بله کاملن ماشین خوبی است و امکانات خوبی هم داره و و چون سرعت زیادی هم نمی ره با 2 تا ایر بگ و ABS امنیتش خوبه.
بین MVM و پراید من هم MVM رو ترجیح می دم(البته اگه نخوای مسافرت بری)

El Padrino.
20 September 2006, 03:26 PM
ام وی ام صندوق کوچکی داره مسافرتی نیست ولی برای شهر خوبه سوخت کمی داره

romeo_1593
21 October 2006, 12:33 AM
میخواستم ببینم MVM110 با ایر بگ یا ABS هم واگذار میشه ؟
الان تو بازار هست ؟
مدلهای مختلفش چنده ؟

sajjadnegaresh
21 October 2006, 09:57 AM
تجهيزات

کولر

ايربگ جلو (انتخابی)

ترمز ABS (انتخابی)

راديو پخش استريو

قفل مرکزی

سيستم ضد سرقت

آينه‌های بغل برقی

شيشه بالابر برقی (جلو و عقب)

چراغ سوم ترمز

چراغ مه‌شکن جلو و عقب

صندلی تاشو عقب

برف‌ پاک‌کن شيشه عقب

کليد تنظيم نور پشت آمپر

بدنه و دربهای تقويت شده

بالابر خودکار شيشه‌ها در صورت فراموشی

تايمر برف پاک‌کن

ريموت کنترل

گرم‌کن شيشه عقب

چراغ سوم ترمز

رينگ آلومينيوم، پخش صوت mp3 (انتخابی)

تنظيم‌کننده چراغهای جلو از داخل (انتخابی)

سان روف، سنسور ديد عقب (انتخابی)

romeo_1593
21 October 2006, 12:05 PM
آخر داره یا نه ؟

Abolfazl2006_p
21 October 2006, 01:30 PM
داره اما به صورت سفارشی یعنی باید هزینه جدا گانه پرداخت کنید

romeo_1593
21 October 2006, 08:22 PM
چقدر اين هزينه واسه AIR BAG و ABS

Abolfazl2006_p
21 October 2006, 09:07 PM
به شماره نمایندگی که برات پی ام دادم تماس بگیر نمایندگی 137 تحویل فوری ام وی ام دارند
راهنماییت میکنند

matinrad
23 October 2006, 10:41 AM
من ديروز يك دونه تحويل گرفتم. خيلي خوشم اومد. قبلا هم سوار شده بودم. امكانات خيلي خوبي داره. فقط صداي موتور و گيربكس خيلي داخل اتاق مياد. براي دنده عوض كردن هم بايد تا دورموتور 5500 تا 6000 پر كني تا دنده بعدي مرده نباشه.

romeo_1593
23 October 2006, 11:16 AM
خبر داغ :
همین 3 ثانیه پیش تماس گرفتم با نمایندگی 137 این اتوموبیل که داره تحویل 10 روزه ثبت نام میکنه .
گفت 7700 قیمتشه در ضمن کلا با AIR BAG و ABS تا الان بیرون ندادن . پس آقا نشد که نشد یه ماشین رو بر طبق تبلیغ های فروششون ارائه کنن.

m.gh
26 November 2006, 02:54 PM
راستی میخواستم ببینم قیمت واقعی اش چنده؟ من از 2000 دلار تا 6000 دلار شنیدم

matinrad
27 November 2006, 10:44 AM
قيمت خريد نقدي در ايران 000/600/7 تومان است.

reza kia elx
9 January 2007, 08:48 PM
سلام دوستان. من میخوام یه mvm بخرم.لطفا دستانی که با اون تجربه رانندگی دارند راهنمایی کنند.
1.ایمنی
2.کشش موتور
3.کولر(تو اهواز):icon_arro و ...
mer30

Hossein WV
9 January 2007, 09:22 PM
دوست عزیز اگه اهل گاز دادن و این حرفا نیستی بد نیست
کولر خوبی داره و 12 سوپاپ با 2میل بادمک هست فضای داخلیش از ماتیز بزرگتره و جلو داشبرد قشنگی داره

amir_CLK500
9 January 2007, 09:41 PM
بنده تجربه رانندگی با این ماشین رو دارم.
از نظر فضای داخلی بدرد 3 نفر بیشتز نمیخوره.کیفیت ساخت داخلی و خارجی نسبتا خوبی داره با اینکه چینی هست.تودوزی نسبتا خوبی داره و صندلی ها از راحتی نسبی برخوردارند.موتور بسیار بسیار افتضاحی داره که جون آدم به لب میرسونه میخواد گاز بخوره راه بره در یک شیب سربالایی ملایم بودم که کولر گرفتم و دیگه احتیاج به گفتن نداره.پدال های نسبتا سفتی داره ولی فرمونش خیلی نرم و خطرناکه!!!
رانندگی باهاش نسبتا راحت و برای خانوم ها که عموما اهل گاز دادن نیستند خیلی مناسبه.در جاده به هیچ عنوان نباید با سرعت بالا حرکت کرد مخصوصا اگر باد در جریان باشه.اینجور که من احساس کردم در تصادفات احتمال مرگ و نقص عضو خیلی زیاده.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
موفق باشید.

reza kia elx
9 January 2007, 10:32 PM
با تشکر دوستان. من عاشق ماشینای کوچیکم مثل مینی کوپر و بیتل هستم.الان هم یه پراید دارم اما ازش خسته شدم.تو ایران هم تنها ماشینه "میکرو مینی ون" همینه.به نظر شما برای تعویض با پراید چطوره؟

Ramtin329
23 February 2007, 11:01 AM
سال پیش مجله ماشین این خودرو را تست کرده بود .. متاسفانه من اون شماره را ندارم . دوستانی ه این شماره را دارند اگر میتونن و حوصله تایپ دارند خلاصه گزارش را بنویسند . من شخصا همیشه گزارشها و تستهای کارشناسان مجله ماشین را دنبال میکنم

matinrad
24 February 2007, 09:34 AM
من خودم چون مي خواستم اين ماشين رو بخرم و در نهايت هم خريدم اين گزارش كه آبان 84 چاپ شده بود به هر زحمتي بود پيدا كردم و خريدم و خوندم. شما كه اين گزارشها رو دنبال مي كنيد بايد متوجه شده باشيد كه معمولا كارشناسان مجله ماشين موقع تست يك ماشين فقط دنبال عيبهاي اون هستند و كمتر به نقاط قوت ماشينها نظر دارند و كمتر توي گزارشهاشون از خوبيهاي يك ماشين ميگن، در مورد اين ماشين هم دقيقا همينطور نوشتند. يعني روزي كه من اين مقاله رو خوندم كلي خورد تو حالم. اصلا از خريد اين ماشين پشيمان شدم. ولي بعدش رفتم خودم سه چهار تا سوار شدم و ديدم كه همه عيبهايي كه بيان كردند درست نيست و خيلي از خوبيهاي ماشين رو هم بيان نكردند و خلاصه من الان 5 ماهه كه ام وي ام دارم و خيلي هم راضيم. فقط عيب قابل توجهي كه داره صداي گيربكسه كه زياد داخل اتاق شنيده مي شه.

Ramtin329
1 March 2007, 07:57 AM
من خودم چون مي خواستم اين ماشين رو بخرم و در نهايت هم خريدم اين گزارش كه آبان 84 چاپ شده بود به هر زحمتي بود پيدا كردم و خريدم و خوندم. شما كه اين گزارشها رو دنبال مي كنيد بايد متوجه شده باشيد كه معمولا كارشناسان مجله ماشين موقع تست يك ماشين فقط دنبال عيبهاي اون هستند و كمتر به نقاط قوت ماشينها نظر دارند و كمتر توي گزارشهاشون از خوبيهاي يك ماشين ميگن، در مورد اين ماشين هم دقيقا همينطور نوشتند. يعني روزي كه من اين مقاله رو خوندم كلي خورد تو حالم. اصلا از خريد اين ماشين پشيمان شدم. ولي بعدش رفتم خودم سه چهار تا سوار شدم و ديدم كه همه عيبهايي كه بيان كردند درست نيست و خيلي از خوبيهاي ماشين رو هم بيان نكردند و خلاصه من الان 5 ماهه كه ام وي ام دارم و خيلي هم راضيم. فقط عيب قابل توجهي كه داره صداي گيربكسه كه زياد داخل اتاق شنيده مي شه.

دوست گرامی پس خوبه نظر خود را کاملا بیان میکردید و نقاط ضعف و قوت این ماشین را از دیدگاه خود بیان میکردید . راستی قبلا پراید داشتید ؟ اگر داشتید سواری این 2 تا با هم چقدر فرق داره . در ضمن تا چه سرعتی با این ماشین رفتید ؟؟؟

matinrad
3 March 2007, 04:28 PM
نقاط قوت(ترتيب خاصي مدنظر نيست) =
1-صندليهاي بسيار راحت بطوريكه من دلم نيومد روكش بكشم.
2- امكانات فوق العاده خوب مثل شيشه هاي برقي-آينه هاي برقي-پاور ويندوز-كولر و بخاري عالي-ضدسرقت و...
3-اجزاي داشبورد نسبتا كامل
4- بدنه محكم تر از پرايد
5- لوازم ارزانتر از پرايد
6- اتاق بسيار كم صداتر از پرايد- بسيار كم صدا
7-در سرعتهاي بالا بسيار استوار و محكم . من به راحتي با ماشينم 160 تا در اتوبان كرج رفتم كه نه لرزشي بود- نه عدم تعادلي- بيشتر هم گاز مي خورد كه برم ولي از ترس پليس نرفتم
8- فرمان بسيار نرم و راحت و نه خطرناك-بطوريكه اگر شما بعد از رانندگي با ام وي ام پشت سمند بنشينيد از سفتي فرمان سمند گله مند خواهيد شد.
9- پدالهاي بسيار نرم-مخصوصا كلاچ كه كاملا بعد از اينكه اولين بار آن را فشرديد تعجب زده خواهيد شد.
10- جارفتن دنده ها بسيار راحت
11- مصرف سوخت زير 6 ليتر در 100كيلومتر
12- نور چراغهاي جلو بسيار خوب-البته من لامپ سفيد انداختم.
13- گرم شدن سريع موتور در زمستان بطوريكه در فاصله حدود 5 دقيقه پس از شروع حركت آمپر آب به وسط آمده و بخاري بسيار مطلوب مي شود. البته در تابستان هم اصلا از وسط بالاتر نخواهد رفت.
معايب:
1- در شتاب اوليه كمي ضعيف
2- ورود صداي موتور و گيربكس به داخل اتاق
3- كپ كردن لحظه اي در موقعي كه مي خواهيد شتاب بگيريد (به علت سه سيلندر بودن موتور)
4- بد بودن محل مخزن شيشه شوي (داخل سپرجلو)
5- وجود لوازم فقط در نمايندگيها و جديدا در خيابان اميركبير
6- سفتي دكمه هاي بوق

من قبل از اين ماشين يك پي كي مدل 82 داشتم كه از اول دست خودم بود. البته به خاطر موقعيت كاري پرايد هم زياد سوار شدم. به نظر من ضعف اين ماشين در مقابل پرايد فقط شتاب اوليه است و به نظر من پرايد هيچ مزيت ديگري ندارد، حتي صندوق آن. حتي در سرعتهاي بالا ام وي ام بسيار بهتر از پرايد است.

XELTEK
3 March 2007, 05:58 PM
راستی میخواستم ببینم قیمت واقعی اش چنده؟ من از 2000 دلار تا 6000 دلار شنیدم
توي چين شايد بشه با 1 500 يكيشو خريد !

El Padrino.
3 March 2007, 08:14 PM
نقاط قوت(ترتيب خاصي مدنظر نيست) =
1-صندليهاي بسيار راحت بطوريكه من دلم نيومد روكش بكشم.
2- امكانات فوق العاده خوب مثل شيشه هاي برقي-آينه هاي برقي-پاور ويندوز-كولر و بخاري عالي-ضدسرقت و...
3-اجزاي داشبورد نسبتا كامل
4- بدنه محكم تر از پرايد
5- لوازم ارزانتر از پرايد
6- اتاق بسيار كم صداتر از پرايد- بسيار كم صدا
7-در سرعتهاي بالا بسيار استوار و محكم . من به راحتي با ماشينم 160 تا در اتوبان كرج رفتم كه نه لرزشي بود- نه عدم تعادلي- بيشتر هم گاز مي خورد كه برم ولي از ترس پليس نرفتم
8- فرمان بسيار نرم و راحت و نه خطرناك-بطوريكه اگر شما بعد از رانندگي با ام وي ام پشت سمند بنشينيد از سفتي فرمان سمند گله مند خواهيد شد.
9- پدالهاي بسيار نرم-مخصوصا كلاچ كه كاملا بعد از اينكه اولين بار آن را فشرديد تعجب زده خواهيد شد.
10- جارفتن دنده ها بسيار راحت
11- مصرف سوخت زير 6 ليتر در 100كيلومتر
12- نور چراغهاي جلو بسيار خوب-البته من لامپ سفيد انداختم.
13- گرم شدن سريع موتور در زمستان بطوريكه در فاصله حدود 5 دقيقه پس از شروع حركت آمپر آب به وسط آمده و بخاري بسيار مطلوب مي شود. البته در تابستان هم اصلا از وسط بالاتر نخواهد رفت.
معايب:
1- در شتاب اوليه كمي ضعيف
2- ورود صداي موتور و گيربكس به داخل اتاق
3- كپ كردن لحظه اي در موقعي كه مي خواهيد شتاب بگيريد (به علت سه سيلندر بودن موتور)
4- بد بودن محل مخزن شيشه شوي (داخل سپرجلو)
5- وجود لوازم فقط در نمايندگيها و جديدا در خيابان اميركبير
6- سفتي دكمه هاي بوق

من قبل از اين ماشين يك پي كي مدل 82 داشتم كه از اول دست خودم بود. البته به خاطر موقعيت كاري پرايد هم زياد سوار شدم. به نظر من ضعف اين ماشين در مقابل پرايد فقط شتاب اوليه است و به نظر من پرايد هيچ مزيت ديگري ندارد، حتي صندوق آن. حتي در سرعتهاي بالا ام وي ام بسيار بهتر از پرايد است.

بله من به جرات می گم که فرمان ام وی ام و ماتیز از آوانته نرم تر هستند
پدال های این ماشین واقعا نرم هستند به طوری که اگه بعد از رانندگی با این ماشین پشت پراید بنشینید احساس می کنید که پدال ها قفل کرده اند

ashinem
11 March 2007, 02:33 PM
از پراید که خیلی بهتره من ازش راضیم تنها مشکلش موتورشه که یکم ضعیفه و بیشتر از 40-130 نمیره اگه اهل گاز دادن زیاد نیستی کاملا راضیت میکنه.همونطور که دوستمون گفت فرمونش در مقایسه با 405 خیلی نرمه و میشه با یک انگشت فرمونش رو پیچوند.
موتورش هم یه صدایی داره که ممکنه اولش واست آزار دهنده باشه ولی بهش عادت میکنی.

ashinem
11 March 2007, 03:07 PM
نمیدونم اینجا جاش هست که اینو بپرسم یا نه من وقتی که ماشین رو تحویل گرفتم (از نمایندگی 110 تو پل چوبی) گفتن اگه میخوای دزدگیرش رو فعال کنی ببر نمایندگی 150 تو فرجام چون تو تهران فقط این نمایندگی میتونه دزدگیرش رو فعال کنه (البته انصافا بهترین نمایندگی شونه) منم رفتم 30 تومن دادم فعال کرد (البه فقط یه آژیر بست بهش با دوتا لادری برای کاپوت و صندوق) حالا میخوام شوک سنسور بهش وصل کنم ولی نمایندگی زهرابی(150) میگه ما وصل نمیکنیم.بیرون هم هیچ جا سیستم شو بلد نیستن حتی شوهر خالم که تو ستارخان مغازه داره هم گفت سیستمش خیلی پیچیدس تنها راه اینه که اونو قطع کنی یه دزدگیر مجزا ببندی ولی اینجوری ریموت سوئیچ دیگه کار نمیکنه.به نظر شما چی کار کنم با همین کنار بیام یا قید ریموت سوئیچ رو بزنم و یه دزدگیر مجزا ببندم.

matinrad
11 March 2007, 04:05 PM
به نظر من اصلا فكر تعويض دزدگير رو از سرت بيرون كن. هيچ چيز دزدگير فابريك و ريموت رو سوئيچ نميشه. البته دزدگيرهاي ريموت رو سوئيچ تو بازار زياده ولي اين كار به نظر من خيلي اشتباهه.
من خودم هم رفتم نمايندگي زهرابي براي دزدگير ولي وقتي ديدم براي يك آژير و دو تا لادري بدون شوك سنسور مي خواد 30 تومن بگيره بيخيال شدم. حالا شما كه آژير و لادري بستي به نظرت مي ارزه كه منم ببندم يا نه؟

El Padrino.
11 March 2007, 06:40 PM
بله دست به دزدگیر فابریک ماشین نزن حالا شوک سنسور نبود هم نبود خیلی مهم نیست

ashinem
14 March 2007, 08:55 AM
اگه ضد سرقتش فعال باشه هرکدوم از در ها که باز بشه یا استارت بزنین آژیر میزنه.ولی مشکل اینه که اگه شیشه رو بشکنن یا چرخهاشو باز کنن آژیر نمیزنه.
راستی انگار خود کارخونه یه لادری هم واسه در باک گذاشته ولی من تا حالا امتحان نکردم ببینم در باک باز میشه آژیر میزنه یا نه.

ghoroob
14 March 2007, 01:51 PM
نمیدونم اینجا جاش هست که اینو بپرسم یا نه من وقتی که ماشین رو تحویل گرفتم (از نمایندگی 110 تو پل چوبی) گفتن اگه میخوای دزدگیرش رو فعال کنی ببر نمایندگی 150 تو فرجام چون تو تهران فقط این نمایندگی میتونه دزدگیرش رو فعال کنه (البته انصافا بهترین نمایندگی شونه) منم رفتم 30 تومن دادم فعال کرد (البه فقط یه آژیر بست بهش با دوتا لادری برای کاپوت و صندوق) حالا میخوام شوک سنسور بهش وصل کنم ولی نمایندگی زهرابی(150) میگه ما وصل نمیکنیم.بیرون هم هیچ جا سیستم شو بلد نیستن حتی شوهر خالم که تو ستارخان مغازه داره هم گفت سیستمش خیلی پیچیدس تنها راه اینه که اونو قطع کنی یه دزدگیر مجزا ببندی ولی اینجوری ریموت سوئیچ دیگه کار نمیکنه.به نظر شما چی کار کنم با همین کنار بیام یا قید ریموت سوئیچ رو بزنم و یه دزدگیر مجزا ببندم.
قبل از اینکه شما این سیستم رو فعال کنید ، اون ریموتش به چه درد می خورد ؟؟؟

ashinem
15 March 2007, 10:35 AM
بجز اینکه باهاش میشه قفل درها رو باز و بسته کرد.اگه ماشین با ریموت قفل بشه.و در ها بهر نحوی بجز ریموت(مثلا با سوئیچ یا از داخل) درها باز بشه امکان نداره ماشین روشن بشه(یعنی اصلا استارت نمیزنه) و فرمون هم قفل میشه.حالا اگه ماشین با ریموت باز شده باشه و شیارهای سوئیچ هم از نظر فیزیکی عین سوئیچ اصلی باشه ولی کد شناسایی رو نداشته باشه یا کدش فرق بکنه باز هم ماشین روشن نمیشه.البته نمایندگی میگفت با دستگاه دیاگ میشه کدها رو پاک کرد ولی هم دستگاه گرونه هم مستلزم اینه که طرف دانش فنی خیلی بالایی داشته باشه و اینکار حداقل دو سه ساعت طول میکشه چون اینطور که میگفت 11 رشته کد مختلف باید همزمان به ماشین داده بشه.
الان فقط یه آژیر وصل کرده و کاپوت و صندوق عقب هم به سیستم اضافه کرده که اگه درها باز شد یا استارت زدن آژیر بزنه.

w800iman
13 April 2007, 12:48 PM
من داییم تو کرمان خودرو کار می کنه و یکی از مذیرانی هستش که اطلاعات فنی خیلی بالایی داره،درواقع جزو گروهی بوده که برای اولبن بار توابران ماتیزو ریختن پایین و جمعش کردن،خلاصه خیلی بارشه .من ازش در مورد mvm که سوال کردم( چون بودجهء من به لیزینگی 2.5 میلیون پیش ماهی 125،000 تومان جور در میاد)گفت در درجهء اول ماتیز بهتره ولی خوب صفرش تو بازار نیست ، اما mvm هم ماشینه خیلی خوبیه فقط تنها ایراذش خدمات پس از فروش هستش،مثلا تصادف کنی سپره جلوی نوش پبدا نمیشه حتی تو نمایندگی . در کل مدیران خودرو ضعف مدیریت داره..........من تمام نوشته های دوستانو خوندم بازم نتیجه گرفتم که ماشین خوبیه برای منکه بیشتر ندارم.البته لیزینگش 2.5 میلیون شایدم بیشتر میاد روش.
از دوستان اگه کسی لیزینگی گرفته میشه اطلاعات بده،مثلا از زمانی که 2.5 میلیون پیشو دادین چند وقته ماشینو تحویل دادند و با پوله بیمه ماهی چند تومان قسط می دهید.ممنون

matinrad
14 April 2007, 11:24 AM
من از ليزينگ پارسيان گرفتم. البته 1.5 پيش دادم كه با بيمه هاش 1.800 دراومد. ماهي 158700 قسط ماشين و سالي 4 قسط 45000 توماني هم براي بيمه بدنه مي دم. من اوايل شهريور 85 ثبت نام كردم آخر مهر تحويل گرفتم.

w800iman
29 April 2007, 11:41 PM
بهره اش خیلی زیاد میشه

ashinem
9 July 2007, 12:47 PM
اگه کسی مقاله آزمایش فنی mvm که توی مجله ماشین شماره آبان 84 (شماره
پیاپی 274) چاپ شده بود رو داره بذاره تا بقیه هم بخونن.

reza engine
31 July 2007, 03:31 PM
بريد تست تصادف اين ماشين رو ببينيد و با ماتيز مقايسه كنيد
اونوقته كه مي فهميد كپي كاري ماشين اونم از نوع چينيش يعني چه؟
با سرعت 60 كيلومتر در تصادف از جلو مرگ تقريبا قطعيه؟

romeo_1593
26 August 2007, 09:44 PM
این تغییرات رو چطوری میشه در این اتومبیل داد =
1_بالا بردن امنیت ( از طریق اضافه کردن ABS یا AIR BAG یا ... )
2_بهبود وضعیت کول
3_افزایش قدرت یا راندمان موتور
....لطفا راهنمایی کنید برای هر کدوم چه کاری باید انجام داد.

El Padrino.
26 August 2007, 09:53 PM
abs و ایربگ رو به صورت سفارشی کارخونه میزنه ولی تقویت موتور رو بی خیال شو چون نه ارزششو داره ونه میشه این کار رو کرد

arash p mbz bmw
26 August 2007, 09:58 PM
1-امنیت ماشین :ترمز-ایربگ-سیستم کمکی ترمز -سیستم الکترونیکی پخش قدرت ترمز-سیستم جلوگیری از لیز خوردن خودرو از پهلو-سیستم قطع کننده ی سوخت-.....
هیچ کودومو نمیتونی بزاری به جز absو ایربگ که اونم خودش کلی کار داره!!
باید عقب رو دیسکی بکنی تا absماشینت معنی پیدا کنه و برای دیسکهای جلو خنک کننده بزاری!!
سایز دیسکها رو هم باید عوض کنی و بزرگتر بکنی البته این دل بخواهیه..!!
کولر رو با تعویض کمپرسور و انداختن مدل قویتر فک میکنم بشه کاری کرد!!
برای افزایش قدرت موتور خیلی کارا میشه کرد!!
میتونی منبع و هدرز بندازی که اگه باشه حدودا خوبش 1تومن برات درمیاد...
بعدش میتونی سوپر چیپس رو امتحان بکنی...
تازه این پیش و پا افتاده ترین کار میتونه باشه البته اگه قطعات باشه!!
کلا اگه فقط همین فاکتورها رو بخوام حساب کنم 7-8تومن خرجشه!!

romeo_1593
26 August 2007, 10:14 PM
خود کارخونه رو که پرسیدم....هیچی نمیزاره و نداره که بزاره حتی ABS و AIR BAG
حداقل برای امنیتش کاری نمیشه کرد ؟
یه ماشین با امنیت 206 ولی در این قیمتها میخوام

arash p mbz bmw
26 August 2007, 10:18 PM
من خود کارخونه رو نمیدونم برای همین نگفتم...
ببین absمیتونی بزاری اما چه فایده!!
اصلا absزمانی معنی پیدا میکنه که عقب رو دیسکی میکنی چون اونطوری دائم قفل میکنن چرخا!!!
فقط سمنده که اینطوری کمتر میشه....
در هر حال اگه فقط ترمز رو بخوای بگیم دست پایین 2تومن خرجشه...شایدن 1500
در مورد انتخاب ماشین جدید هم میتونید توی تاپیک درست تری این موضوع رو بیان کنید...

romeo_1593
28 August 2007, 07:28 AM
یعنی هیج راهی برای امن کردن این ماشین نداره ؟

z_qz54
29 August 2007, 12:26 AM
ماشین داخل شهریه
اگر هم جاده میخواد بره؛اتوبان! چون جلوش چیزی نباید باشه

romeo_1593
29 August 2007, 08:38 AM
تنها راهش فکر کنم گذاستن یه گارد مثل پاترول و جیپ جاوی سپرشه....کسی تا الان این کار رو کرده ببینیم چقدر زشت میشه یا نه ؟

z_qz54
29 August 2007, 03:31 PM
من روی ماتیز دیدم!
یک گارد استیل کوچک
ولی اون کسی که برای نصب کرده بود گفت که به سپر چسبونده!!!!
این ماشین شاسی نداره
اون اتاقش هم اینقدر ضعیفه که اگر گارد ضربه رو جذب نکنه؛ به اتاق منتقل میکنه

karash501
29 August 2007, 04:07 PM
یعنی از پراید هم ضعیفتره؟!؟!

z_qz54
29 August 2007, 04:57 PM
ظاهرا" بله!
توی مجله ماشین تستش رو گذاشته بود
توی سایت هم گذاشتند بچه ها

McAcE
19 October 2007, 02:21 AM
این ماشین شتاب اولیش چقدره؟ از پیکان بیشتر نیست؟ صدای موتور اذیت میکنه؟ قبول دارید تو رنج 7 ملیون ماشینی بهتر از همین mvm وجود نداره؟ نهسات سرعت ماشیت چنده؟ولی انصافا داخلش خیلی برام دوست داشتنی است ماتیز مگه هنوز نوش گیر میاد؟؟؟؟

ashinem
21 November 2007, 08:31 AM
سلام به همه دوستان.
من به دوتا مشکل برخوردم.
اول اینکه جدیدا که هوا سرد شده وقتی بعد چند ساعت که از ماشین استفاده نکردم سوار میشم پدال ترمز خیلی سفت میشه و اوایل هم وقتی پدال رو فشار میدم صدای هوا میده.این مشکل صبح ها خیلی حاد تره.

دوم اینکه از دیروز عصر که بارون اومده و ماشین 3-4 ساعت زیر بارون بوده شیشه بالابر جلو سمت راننده خیلی بد کار میکنه و شیشه رو چند سانت میده بالا بعد وامیسته و باید دکمه رو ول کنم و دوباره بزنم و همینطور تکرار میشه تا شیشه کامل بره بالا.وقتی هم که شیشه پایین باشه (حتی یک سانت) با ریموت که قفل میکنم شیشه بالا نمیره.

skhosravinia
25 November 2007, 02:30 PM
با سلام ،
دوست عزیز ، من هم 3-4 روزه که به این مشکل ترمز دچار شدم...... البته قبلا اینجوری نبود و زمانی که ماشین رو 3-4 روز پیش از سرویس گرفتم این مشکل رو احساس کردم و صبحها با 7-8 بار پدال رو زدن پر میکنه و درست میشه.....
در مورد شیشه هم اگه میتونی با یه پیچ گوشتی یه کم لای شیار جای شیشه ها رو باز کن و یه مقدار صابون بمال ...... چون شیار لاستیکی دور شیشه MVM حالت مخملی نداره و لاستیک خالی هستش تو زمستون و هوای سرد سفت میشه.....
دوستانی هم که این ماشین رو با ماتیز و پراید مقایسه میکنند ، من قبل از MVM ماتیز داشتم و تقریبا اختلافی با هم ندارند مگر یه سری چیزهای ظاهری و یه مقدار تغیرات در موتور که تو MVM موتور قوی تر شده و از اونجایی که این تیپ ماشینها ضعیف هستند معمولا عمر مفید پایینی نسبت به ماشینهای دیگه دارند و بهتره به جای ماتیز که حداقل 4-5 سال از تولیدش میگذره به دنبال MVM باشند...... در مورد پراید هم فکر میکنم هم از نظر قیافه ( از اونجاییکه الان پراید نقش پیکان رو داره ) و هم از نظر امکانات بهتر باشه و در ضمن داخل اتاق خیلی دیرتر به صدا میفته و مثل پراید نیست که معمولا بعد از 5-6 ماه به صدا بیفته....
در کل من از همه چیزش راضیم به جز کمبود قطعات یدکی....
موفق باشین.

ashinem
28 November 2007, 08:09 AM
دوست عزیز ، من هم 3-4 روزه که به این مشکل ترمز دچار شدم...... البته قبلا اینجوری نبود و زمانی که ماشین رو 3-4 روز پیش از سرویس گرفتم این مشکل رو احساس کردم و صبحها با 7-8 بار پدال رو زدن پر میکنه و درست میشه.....

مال منم دقیقا همینطوریه.جالب اینه که منم ماشین رو برده بودم سرویس و بعد از 3-4 روز به این مشکل برخوردم.شاید هم مثل شما از همون روز سرویس این مشکل بوجود آمده ولی من متوجه نشده بودم.یعنی از سرویسه چون من دادم جلو بندی رو آچار کشی کردن.

fahimi-5522
1 December 2007, 01:51 AM
سلام دوست عزیز

من خودم یه MVM110 دارم به نظرم خیلی راحته شاید به نظر بعضی ها زشت باشه اما تو راحتی واستحکام بدنه و آپشن هایی که داره از پراید و RD خیلی بهتره من خودم تونستم باهاش 190 کیلو متر سرعت برم مصرفش هم تو جاده هر 100 کیلومتر 4.5 لیتره تمام امکانات یه ماشین فول رو داره شک نکن که ضرر میکنی الان صفرش گیرت نمی آد خیلی مشتری داره.
:icon_excl

soheilm
1 December 2007, 10:11 AM
سلام دوست عزیز

من خودم یه MVM110 دارم به نظرم خیلی راحته شاید به نظر بعضی ها زشت باشه اما تو راحتی واستحکام بدنه و آپشن هایی که داره از پراید و RD خیلی بهتره من خودم تونستم باهاش 190 کیلو متر سرعت برم مصرفش هم تو جاده هر 100 کیلومتر 4.5 لیتره تمام امکانات یه ماشین فول رو داره شک نکن که ضرر میکنی الان صفرش گیرت نمی آد خیلی مشتری داره.
:icon_excl

190 با MVM ?????

به جونیت رحم کن

m_omid
30 March 2008, 05:51 PM
سلام دوستان کسی تا حالا با MVM مسافرت رفته ؟؟؟؟
یعنی اصلا میشه رفت؟؟:icon_ques

po2ya
30 March 2008, 07:02 PM
سلام دوستان کسی تا حالا با MVM مسافرت رفته ؟؟؟؟
یعنی اصلا میشه رفت؟؟:icon_ques

شدن میشه رفت ولی کشش جاده ندار کلا این ماشین چون بالاخره هر چی باشه 900CCبیشتر حجم موتورش نیست !
اگه اهل گاز دادن نباشه طرف میتوونه باهاش بره ولی یکم توی سربالایی ها خسته کننده میشه رانندگی !
:icon_cool

po2ya
30 March 2008, 07:07 PM
من روی ماتیز دیدم!
یک گارد استیل کوچک
ولی اون کسی که برای نصب کرده بود گفت که به سپر چسبونده!!!!
این ماشین شاسی نداره
اون اتاقش هم اینقدر ضعیفه که اگر گارد ضربه رو جذب نکنه؛ به اتاق منتقل میکنه

اولا در مورد ماتیز 100% شاسی داره !
بعدم مگه میشه ماشین شاسی نداشته باشه !؟
:icon_twis

m_omid
31 March 2008, 09:02 AM
من میخوام یه MVM بخرم ، یعنی از قیافش خوشم امده !
معایب و مزایاش که دوستان تو این تاپیک نوشته بودند رو خوندم(خیلی مفید بود)
لطفا اگه کسی بازم عیبی ، ایرادی ازش دیده به منم بگه تا با دید باز برم سراغش..
ترمزاش چهطوره (بدون ABS )؟
تا حالا کسی موتورش رو تقویت کرده ؟

kakihot
3 April 2008, 06:56 PM
منم میخوام بخرم
دوستانی که خریدن بفرمان که از کدوم نمایندگی بخرم بهتره؟؟؟
در ضمن من 7 میلیون وام بانک ملت دارم
اگه میشه راهنمائی بفرمائید :icon_idea

Raminium2001
4 April 2008, 10:36 AM
این که از کدوم نمایندگی بخرید فرقی نمیکنه، همه یکجا تولید میشوند.
توصیه میکنم توقع ماتیز رو از این ماشین نداشته باشید که مایوستون میکنه. فقط مصرفش تا حدودی کم هست. این ماشین نیاز چندانی به ترمز ABS نداره و کلا با توجه به سرعتی که میتونه بره ترمزش بد نیست. بیشترین ایراد این ماشین کیفیت پایینش هست.

Orion
5 April 2008, 12:44 PM
من ميخواستم يه MVM بخرم ولي وقتي تست تصادفشو ديدم منصرف شدم! واقعاً ميشه اسم "ارابه‌ي مرگ" رو روشت گذاشت!!!

سپندار مزد
5 April 2008, 12:49 PM
salam motmaenan az pride behtare to in shak nakon vali tanha eibi ke dare zesht boodane oone az nazare estehkami kami az matiz zaeif tare vali bazam az pride behtare dar zemn mashine boorse bazaram nist ke betooni rahat befrooshish vali az nazare emkanat va be rooz boodan masraf va kam kharj boodan too in range gheimat vaghean mashine khoobie

بعد از 11 پست هنوز متوجه فارسی نوشتن تو فوروم نشدی !!!

Raminium2001
10 April 2008, 06:40 PM
پست پینگلیش پاک شد. دوستان توجه کنید زبانهای رسمی سایت فارسی و انگلیسی است و طبق قوانین پستهای پینگلیش پاک میشه.

shaggy
11 April 2008, 12:53 AM
من هم بهت اکیدا توصیه می کنم بیخیال شو!
نه اینکه دهن بین باشم یا اینکه فقط از ظاهر بد ترکیبش به این نتیجه زسیده باشم، بلکه چون یکی از بستگانمون که ام وی ام داره و هی ازش می نالید، گفتم یه بار باهاش رانندگی کنم چون قبلا پی کی داشتم به جرات می تونم بگم که حتی از پی کی هم مزخرفتره!
حداقل توی پی کی داخل شهر و با سرعت عادی احساس تعادل داری ولی از اونایی که ام وی ام داشتن می تونی بپرسی که وقتی 60-50 تا سرعت میرن چه حالی میشن!
من که پیشنهادم بهت پرایده، چون ام وی ام صددرصد واست پشیمونی میاره، حتی اگه از ظاهرش متنفر نباشی!
خود دانی!
اگر گرفتی سر پیچ ها خیلی ی ی ی ی آروم برو!:icon_eek:

shaggy
11 April 2008, 02:08 AM
من پراید تصادفی زیاد دیدم اما ندیدم تا سقف خودرو جمع شده باشه!!!

Raminium2001
11 April 2008, 09:26 AM
دوستان لطفا از قرار دادن عکسهای تصادف خودداری کنید. کسی شدت تصادف رو نمیدونه و از روی عکس نمیشه استحکام ماشین رو فهمید.

av_saber
12 April 2008, 12:51 PM
شما صفحه كليد فارسي دارين واسم پست كنيد ؟؟!!

Raminium2001
12 April 2008, 10:20 PM
دوست عزیز av_saber ([Only registered and activated users can see links])، من که اگه صفحه کلید فارسی داشتم خودم استفاده می کردم. اما در هر حال ممنون که به قوانین احترام میذاری.

دوستان لطفا به موضوع اصلی تاپیک باز گردید.
ممنون

DWXX
27 April 2008, 04:45 PM
دوستان
با وجودی که خود من هم دوستدار ماشین های با هیبت کشتی هستم ولی خواهشمندم که دیگر درباره قیافه ماتیز و MVM بدی ننویسید. :icon_cry:

اگر عزیزان دقت کنند در روانشناسی تشخیص زیبایی یا زشتی به عوامل بسیاری وابسته است... و با گفتن اینکه این ماشین زشت است یا زیبا در نظر دیگران زشت یا زیبا نمی شود و با اینکار تنها احساسات خود را بیان کرده ایم و شاید هم کسی باشد که فکر کند با دیگران متفاوت است ( به علیت اینکه این ماشین به نظر او قشنگ آمده ) و احساس بدی به او دست دهد.
خواشمند است در مورد موارد فنی، ایمنی، مشکلات طراحی و ... صحبت کنید ولی تکرار نکنید که"" زشت است"" و "مزخرف است" و ....

جالب توجه کسانی که به نظر آنها این ماشین زشت می آید:
این ماشین ظاهری عروسکی شکل دارد و بامزه که با ماشین های دیگر ظاهری خشن تر دارند متفاوت است.
اندازه کوچک این ماشین به بامزه تر شدن و مهربان تر شدن این ماشین کمک کرده.
شکل چراغهای جلو و رادیات هر ماشین در شکل دادن به قیافه و شخصیت ماشین تاثیر بسیار زیادی دارد. مثلا 206 با آن چراغهای بادامی کشیده. چهره ای زیبا و در عین حال فریبنده و بد جنس را در ذهن تداعی می کند. در حالی که رنو پی کی و ماتیز و ام وی ام و حتی تندر به خاطر چراغهای گرد و مربعی شکل چهره ای مهربان تر را در ذهن می سازند.
همانطور که می دانیم تعداد زیادی از خانم ها و جوانها به خاطر همین کوچکی و همین قیافه مهربان و کارتونی از قیافه این ماشین لذت می برند.

پس ما باید یاد بگیریم که به سلیقه دیگران احترام بگذاریم و سلیقه دیگران را با توهین کردن مسخره نکنیم و شعور اجتماعی خودمان را به زیر سوال نبریم.:icon_evil