PDA

View Full Version : ترمز ضعيف 405

بهروزخان
11 June 2006, 10:52 AM
لطفا" اساتيد راجع به راه حلهاي ضعف ترمز 405 مخصوصا" در سرعتهاي بالا راهنمايي كنند.

ali-z
12 June 2006, 03:04 PM
نوع لنت تاثير زيادي در قابليت ترمز گيري داره (من از لنت valeoاستفاده ميكنم كه جعبه سبز رنگي داره و قيمتشم براي چرخهاي جلو 21 و براي عقب 18 تومنه)
بعد از لنت نوبت ميرسه به رگلاژ ترمز چرخهاي عقب و بعد تعويض روغن ترمز و هوا گيري سيستم ترمز و در نهايت اگه مشكل حل نشد تعويض بوستر.

z_qz54
12 June 2006, 03:34 PM
راه هایی مثل تعویض پیستون و سوپاپ برگشتی هم هست که به نظر من نامناسبه.

آریو
14 June 2006, 12:40 AM
ایران خودرو روی gliچی می ندازه؟

farzan_b1983i
15 June 2006, 03:51 AM
لنت های مختلفی استفاده میشه اما تا اونجا که دیدم به نمونه به اسم GULFER هستن که بد هم نیستن!
اما درباره لنت های والئو که توی بازار همگی حالا تقلبی نیستن اما از اجناس درجه 2 3 4 کشورهای مختلف هستن چون لنت والئو اصلی توی دبی نزدیک 70 هزار تومن ناقابل هست!
لنت قابل استفاده برا 405 یک نمونه بندیکس هست که خوبه راضی کننده هست و توجه داشته باشید لنت ها جنس نرمی باید داشته باشن ! (اگه رینگ دارین که گرده سیاهی رو اون میشه اگه نه که پشت قالپاق جمع میشه)
این لنت های والئو به دلیل بالا بودن درصد اهن باعث خورده شدن و خط برداشتن دیسک میشن !
البته یه مارک دیگه هست به نام ATE (بیشتر برای بنز استفاده میشه به 405 میخوره) البته گرون و کارایی بالا داره!
کاسه های چرخ عقب رو هر چند مدت سویس کنید تا گرده های اضافه خارج بشه
رگلاژ ترمز دستی از زیر ماشین کناره اکسل عقب انجام بدید !
رگلاژ چرخهای کار اسونس اما دقت بالا لازم داره کم یا زیاد باز شدن لنت ها تاثیر بد داره ! که باعث گرم شدن کاسه چرخ های عقب شده و سیستم ترمز رو خراب میکنه!
هواگیری هم ممکنه لازم باشه اما عمر روغن ترمز حداقل 3 4 سالی هست و نیاز به تعویض نیست (درد سرش زیاده!)
امیدوارم مفید باشه این روشها همه تست شده رو ماشین خودم و راضی کننده بوده:icon_cool

driver2002
15 June 2006, 02:42 PM
کجاش ضعیفه ؟ شما کم پدال رو فشار میدی.

nader875
10 October 2007, 02:57 AM
این ترمز abs که نصب می کنن چه طوره ارزش داره 170تومن بدی؟ میگه 2.5 برابر قدرتش بیشتر می شه اما کاملا مکانیکی هست!!!!1

GHAHRAMAN
10 October 2007, 06:08 AM
کاملا مکانیکی باشه که ABS نیست.
در ضمن سیستم ABS برای قدرتمند شدن ترمز گیری نیست(یکی از مزایاش اینه ولی فلسفه طراحیش این نیست)
سیستم ترمز ضد قفله که روی سطوح لیز (برفی -بارانی-یخی)ماشین لیز نمی خوره چون چرخ ها به هیچ وجه قفل نمی کنن.
ABS:Anti Lock Break System

ya30n
14 October 2007, 07:52 PM
کجاش ضعیفه ؟ شما کم پدال رو فشار میدی.
نه داداش
واقعا مشكل من تو 405 فقط و فقط ترمز هست
درسته من تند ميرم ولي اگه نيازي باشه يه جا زود ترمز بگيرم و بايستم
فقط از ترمز دستي استفاده ميكنم چون به ترمزش اعتمادي نيست

benyamilan
14 October 2007, 08:04 PM
امیدوارم مسئولین ایران خودرو به جای این همه تولید بالا یه مقدار به فکر جون سرنشینان میبودن
ولی کو گوش شنوا
چند بار همین ترمز 405 داشت به راحتی سرمو به باد میداد...http://qsmile.com/qsimages/192.gif

Pontiac
14 October 2007, 09:23 PM
سلام
عزيزان اگه واسه كسي مقدور هست بوستر تكلان توس رو با بوستر هاي خارجي يا مدل هاي ديگر ايراني براي 405 مقايسه كنه.اگر بزرگتر بود تعويضش با بوستر استاندارد كمك بزرگي مي كنه.
دوستي اين توصيه رو كرد براي پرشيام و عنوان كرد خودش اين كار رو انجام داده و راضيه.اما خودم هنوز بررسي نكردم اگر از دوستان كسي بررسي كرد لطفا نتيجه رو اعلام كنه.
براي حالت فعلي هم اگر دنده در وضعيت خلاص بود بالا بردن دور موتو به بالا بردن قدرت ترمز (در اثر ايجاد خلا بيشتر)مفيد هست و در صورت درگير بودن دنده زدن كلاچ تو اون زمان و دادن گاز لحظه اي.و استفاده سريع از معكوس با نيم كلاچ.

X_Man
3 March 2008, 07:04 PM
کسی جواب نداده. این ABS هایی که نصب می کنند چطوره؟ برای 405 توصیه می کنید؟

Raminium2001
4 March 2008, 02:26 AM
همونطور که خود ایران خودرو اعلام کرده و چند جا هم تو همین سایت بحث شده، ABS غیر کارخونه ای اصلا توصیه نمی شه و فقط پول دور ریختنه. توضیح اینکه این مدارها فقط ترمز رو قطع و وصل میکنند و مکانیسم ترمز همونیه که بود.
اگه نظر کلی بخوای من پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی و بجاش دیسک و لنت اسپرت خوب بگیری هم هزینه کمتری داره، هم بیشتر راضیت میکنه.

dr_mehry
4 March 2008, 10:47 AM
سیستم ترمز 405 فاقد سوپاپ توزیع نیرو هست (پراید این سوپاپ رو داره).البته اینو از یکی از کارشناسای نمایندگی شنیدم . بهمین دلیل ترمز 405 و سمند تا حدودی کند عمل میکنه.

m_eslam
21 June 2008, 10:38 AM
كسي ميتونه راهنمايي كنه براي تقويت سيستم ترمز 405 به كجا مراجعه كنم ؟ كسي به تعمير گاه خاصي مراجعه كرده؟
اين ديسك و لنت اسپورت كه دوستان گفتن ، جريانش چيه و هزينش چقده ؟ كجا مراجعه كنم؟

راستي ، ميشه سيستم ترمز 405 رو به سيستم سمند LX ارتقا داد؟؟؟

HOJATSHABANI
28 June 2008, 02:23 AM
بوستر نصب شده روی 405 کافیه براش
شما اگه از عمر ماشینتون بیشتر از 1 سال گذشته ( البته برای دوستان جدید عرض میکنم این تاپیک که قدیمیه )
باید لنت های جلو رو چک کنید و اگه ترمز قوی با اشاره میخواین من لنت پارس رو پیشنهاد میکنم اینایی که تو بازاره همه چینیه

لنت های عقب هم رگلاژ نیاز داره و بوسیله مقدار بالا اومدن دسته ترمز دستی میتونید مقدارش رو احساس کنید

هواگیری زمانی که روغن ترمز نشت کرده باشه نیازه اما تعویض روغن بعد از 3-4 سال لازمه و تاثیرش رو نشون میده

اگه روی دیسکهای جلو خط افتاده باشه میشه تراش داد و صافش کرد

وقتی لنتها رو دادید عوض کرد بگید چند بار تا اخر پیستونها رو باز کنه با پیچکوشتی تا روغن برگرده بالا و اگه احتمالا پیستونها گیر کرده روان بشه

با این کارها من تضمین میکنم قدرت ترمزگیریتون بالا میره

چیزی که تو خرید لنتهای جلو خیلی باید دقت کنید مقدار حرارتیه که لنتها میتونن تحمل کنن
وقتی ترمز میگیرید گرمای زیادی تولید میشه
که هرچی جنس مواد لنت بهتر باشه بیشتر تحمل میکنه و اگه چرند باشه که ترمز بی ترمز !

اقایی که به جای ترمز از ترمزدستی استفاده میکنید شما میتونید همراه ترمز از دنده معکوس و نیم کلاچ همراه ترمز استفاده کنید خصوصا روی سطوح لغزنده که مانع از قفل شدن چرخها میشه

در مورد abs
ای بی اس فقط کارخونه ایش خوبه
اگه دستی نصب بشه فقط دارین با جونتون بازی میکنین

چون تو مدل دستی درواقع قدرت ترمز کم میشه و مانع قفل شدن چرخها میشه و ممکن همین کم شدن قدرت ترمزها باعث تصادف بشه خدای نکرده
اما ای بی اس روی دیسکش سوراخی داره که چک میکنه این چرخ قفل شده یا نه بعد ول میکنه تا دفعه بعد که میخواد قفل بشه
و انقدر این سریع انجام میشه که در ترمزهای شدید ویبره فرم بودن پدال مشخصه

از من میشنوید این سیستم ها رو نصب نکنید

مثلا اگه سرعت بالا دارید و جاده خیس شده و میدونید چرخها قفل میکنه دنده رو روی 4 یا 3 بر اساس سرعت بگذارید کلاچ رو ول کنید ( ترجیحا نیم کلاچ ) و ترمز در حالت قفل بگیرید
لاستیکهای جلو دقیقا کار ایبی اس رو انجام میده و چون لحظه ای قفل هم میشه زودتر سرعت ماشین رو کم میکنه اما وقتی سرعتتون کم شد کلاچ رو بخوابونید ( یه چند بار تمرین کنید استاد میشید )

با احترام / حجت