PDA

View Full Version : مشکل با سی یلو

XELTEK
11 June 2006, 03:56 AM
من سی یلو دارم !!!
1-تو شهر با40 لیتر 300 کیلومتر بیشتر نمیره !!! :icon_bigg
2-امروز دیدم که مثل یه خاور دود میکنه !!!! اما شتابش خداست !!!:icon_excl :icon_mrgr :icon_razz :lover:
3-یه کم دست اندازا رو زیاد به داخل اتاق وارد میکنه !!!:icon_redf
4-موتورش تنظیمه !!:icon_cool
5- ترمزاش خیلی خوب شده !!! همینطوری الکی !!!! اخه چرا ؟؟؟ :icon_roll :icon_twis

gorg
11 June 2006, 04:41 PM
سی یلو ماشین خیلی خوبیه و حیفه که بهش نرسی ،بد نیست موارد زیر رو چک کنی :
1- تمیز بودن فیلتر – مکمل هم بد نیست ولی حتما معروف و خارجی باشه
2- تعویض دیر به دیر روغن
3- کهنه شدن کمکها
4- چه عالی چونکه تنظیم موتور و همچنین تمیز کردن سیستم سوخت رسانش کار هر کسی نیست و به تنظیم با یه دستگاه خاص نیاز داره (که یه وقت زاویه اون سوراخای پاشش بنزین رو بر هم نزنه)
5- نمیدونم ، اما میدونم برای خدا کردن ترمز سیلو بهترین کار نصب سیستم ترمز اپل هست ، نمیدونم چی رو جایگزین میکنن اما 150-200 میشه

XELTEK
11 June 2006, 07:57 PM
سی یلو ماشین خیلی خوبیه و حیفه که بهش نرسی ،بد نیست موارد زیر رو چک کنی :
1- تمیز بودن فیلتر – مکمل هم بد نیست ولی حتما معروف و خارجی باشه
2- تعویض دیر به دیر روغن
3- کهنه شدن کمکها
4- چه عالی چونکه تنظیم موتور و همچنین تمیز کردن سیستم سوخت رسانش کار هر کسی نیست و به تنظیم با یه دستگاه خاص نیاز داره (که یه وقت زاویه اون سوراخای پاشش بنزین رو بر هم نزنه)
5- نمیدونم ، اما میدونم برای خدا کردن ترمز سیلو بهترین کار نصب سیستم ترمز اپل هست ، نمیدونم چی رو جایگزین میکنن اما 150-200 میشه
1-کدوم فیلترشو می فرمایید !!! و چه مارکی از مکمل ها خوبند ؟
2-روغن 10000 تایی می ریزم سر 5000 تا عوض می کنم
3- از کجا بفهمم ؟؟؟؟
4-شما دیدی اینو یا نه ؟

gorg
12 June 2006, 02:04 PM
1-برای سوخت ، فیلتر هوا رو گفتم-فیلتر هوا رو من هر 3000 تا هواگیری میکردم و هر 7000تا تعویض .فیلتر هوا و روغن هم ایرانی میذاشتم .فیلتر روغن هم 7000 تا.
1-2 حقیقت اینکه من ایران نیستم و هرچی فکر کردم یادم نیومد اما قطعا کاسپین نبود
2-والله من خودم اون موقع چون دانشگاهم و محل کارم خیابون حافظ و جمهوری (یعنی هوای آلوده) بود با اینکه shell helix و castrol میریختم اما سر 7000 تا عوض میکردم!یادت باشه ماشین 7000 تا راه میره و 7000 تا هم تو ترافیکه (یعنی موتورش تو ترافیک هم کار میکنه)
3- راه "دقیق" رو نمیتونم برات بنویسم و باید عملی یاد بگیریش اما راه همینطوریش اینه که دست بذاری یکی از 4گوشه ماشین و هی فشارش بدی و بعد دستت رو برداری .اگه دامنه نوسان در راستای Y ماشین زیاد بود بدون که کمکهای همون قسمت ( جلو یا عقب) کهنه شدن ولی اگه کم بود بدون که هنوز سالمن و خوب میتونن نیرو رو میرا کنن
4- نه ندیدم اما از آدم وارد شنیدم و قبول هم دارم که شنیدن کی بود مانند دیدن :icon_surp
5- در مورد دود هم بگم که اگه دودش آبیه حتما سریع ببر موتورش رو نشون بده چون دود آبی یعنی قاطی شدن روغن و بنزین