View Full Version : ترمز سمند
mads_7454
25 March 2006, 06:29 PM
دوستان عزيز سمند من مدتي موقع فشار پدال ترمز صداي عجيبي ميده نميدونم بگم صداش مثل چيه . ماشين من 91000 كيلومتر كار كرده بعضيها ميگن ممكن مال بوستر ترمز باشه ولي به تعميرگاه نشون دادم سر در نياورد شما اگر تجربه مشابهي داريد يا چيزي ميدونيد لطفا منو راهنمايي كنيد.:icon_cry: ميترسم خطرناك باشه.
XIII
26 March 2006, 12:31 AM
احيانا صداي غيز مانندي نميده؟مال تموم شدن لنت باشه؟
mads_7454
26 March 2006, 02:39 AM
لنتهاي ترمز تازه تعويص شدن ولي تاثيري در صدا نداشت صداش مثل صداي بوق ميمونه
Srfazel
27 March 2006, 02:25 PM
سمند معمولي سري جديد (تحويل اسفند 84 يا فروردين 85) ترمز اي بي اس داره؟! اگه نداره از قيمت اي بي اس مكانيكي - الكترونيكي كسي خبر داره؟:confused:
azma
5 April 2006, 09:26 AM
يكي از نمايندگي هاي ايران خودرو مي گفت با گرفتن 200 هزار تومان ، ترمز سمند را تقويت ميكند البته نمي گويد كه چكار مي كند و مي گويد مثل ترمز زانتيا قوي مي شود . نظر و اطلاعات شما چيست ؟
*علی*
5 April 2006, 10:52 AM
احتمالا با این قیمتی که گفته میخواد دو تا پمپ abs روی اتومبیل نصب کنه و یک پمپ تقویت ترمز های عقب
من که از نمایندگی خود این ترمز های سئوال کردم گفت بهتره به جای نصب این ترمز ها کالیبر ترمز را بیشتر کنی
البته من برای دوو سیلو پرسیدم
قبلا هم که برای سمند خودم از نمایندگی abs سئوال کردم گفت دو تا پمپ abs نصب میکنیم 150 هزار تومان و یک پمپ تقویت ترمز های عقب اون هم 50 هزار تومان که روی هم با هزینه نصب فکر کنم 220 هزار تومان میشود
نصبش هم یک ساعت بیشتر طول نمی کشد
اما این جوری که من شنیدم نصب این مدل ترمز abs مکانیکی بازده خوبی در شرایط مختلف ندارد
و اگر هم مایل هستید ترمز های سمند خودتون رو بهبود به نظر بنده یک جفت پمپ تقویت برای ترمز عقب نصب کنید
اگر هم میخواهید خوب پول خرج کنید ترمز های چرخ های عقب رو دیسکی کنید که دیگه حرفی برای گفتن نباشه
فرشاد ل
5 April 2006, 10:55 AM
من با ديسكي كردن ترمزهاي عقب موافقم ولي نمي دانم هزينه اش چقدر است.
parsboy
5 April 2006, 07:43 PM
زیاد نمیشه - زیر 300 تومن عقب رو دیسکی میکنن
حتما چندجا قیمت بگیر
meslehichkas
23 June 2006, 04:31 AM
پمپ تقويت ترمز كارش چي هست ؟
(ميدونم تقويت ترمز اما چطوري)
چقدر تاثير داره؟
behesht1979
25 August 2006, 08:39 PM
کلا ترمز سمند نسبت به وزن ماشین ضعیف و این یکی از ایرادهای بزرگ سمند است مگه این که ترمزabs روش نصب کنید ما هم با سمند این مشکل را داریم.
درترمز های ناگهانی نباید به ترمز سمند اطمینان کرد این تجربه دوساله ما با سمند.
meslehichkas
8 September 2006, 04:25 PM
براي بهتر كردن ترمز سمند چه راهي رو پيشنهاد ميكنيد
شرايط :
استاندارد باشه
واقعا موثر باشه
بحث هزينه هم تا حدي رعايت بشه
( نگين كه به كارخانه سفارش بديم چون قبول نميكنه . همينطور نگين كه LX بخر )
z_qz54
9 September 2006, 01:14 AM
تعویض لنت با لنتهای 60 تومنی و نصب بوستر مال ABS دار ها.
meslehichkas
9 September 2006, 01:33 AM
این کارا جواب میده ؟
شما رو سمند خودتون همچین کاری کردین؟
نصب بوستر مال ABS چقدر هزینه برمیداره
لنت 60 تومنی چه سودی داره ؟
z_qz54
9 September 2006, 01:52 AM
سلام. نه من میخواستم انجام بدم ولی نشد علتش هم مهم نیست ولی سمندی که این کارو کرده سوار شدم خیلی توپ شده. علی بود. لنت 60 تومنی نمیدونم مارکش چیه ؟ ولی جفت 60 تومن. خیلی تاثیر مثبت داره. بوستر رو هم نپرسیدم.
ebadian
13 September 2006, 12:15 AM
با توجه به ضعف سیستم بوستر حتی ABSنمودن ان نیز مشکل را حل نمی کند پس بهترین راهحل تعویض بوستر است
در بعضی جاهها از بوستر زانتیا برای سمند استفاده شده که مفید بوده است.
در خصوص لنت هر لنتی استفاده کنید مشکل برطرف نمی شود ولی کیفیت بالای لنت باعث طول عمر فلنج چرخ خواهد شد
(http://tamiratchi.blogfa.com)
بحث منحرف شده در خصوص سوال دوست عزیزم در خصوص صدای مشکوک از ترمز در صورتیکه لنت ترمز تازه عوض شده تا حدودی طبیعی است و پس از مدتی این صدا رفع خواهد شد در غیر این صورت فلنج چرخ دچار مشکل شده و نیاز به بازدید و در نهایت در صورت خرابی فلنج و نا هموار شدن سطح ان حتما نسبت به تعویض فلنج اقدام نمائید.
tazmani
6 April 2007, 08:12 PM
سمند های ساده اواخر سال 85 به بعد دارای بوستر 10 اینچ ABS هستند و ترمزها خیلی بهتر عمل می کند. (تجربه شخصی و نظر چند راننده تاکسی)
pesaremelli
6 April 2007, 11:18 PM
با توجه به ضعف سیستم بوستر حتی ABSنمودن ان نیز مشکل را حل نمی کند پس بهترین راهحل تعویض بوستر است
در بعضی جاهها از بوستر زانتیا برای سمند استفاده شده که مفید بوده است.
در خصوص لنت هر لنتی استفاده کنید مشکل برطرف نمی شود ولی کیفیت بالای لنت باعث طول عمر فلنج چرخ خواهد شد
بحث منحرف شده در خصوص سوال دوست عزیزم در خصوص صدای مشکوک از ترمز در صورتیکه لنت ترمز تازه عوض شده تا حدودی طبیعی است و پس از مدتی این صدا رفع خواهد شد در غیر این صورت فلنج چرخ دچار مشکل شده و نیاز به بازدید و در نهایت در صورت خرابی فلنج و نا هموار شدن سطح ان حتما نسبت به تعویض فلنج اقدام نمائید.
سیستم ترمز زانتیا:هیدرولیک بدون بوستر
vahid579
10 April 2007, 02:19 PM
آیا بوستر سمند معمولی مدل 82 . 83 با سمند معمولی مدل 85 فرق دارد ؟؟
چون به نظر من ترمز سمند مدل 85 بهتر شده است .؟؟
pesaremelli
10 April 2007, 02:26 PM
بله نوع بوستر فرق کرده و از بوستر 10 اینچی با abs استفاده شده
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.