View Full Version : معرفی بازیهای ارائه شده برای Play station 2 !
bijbij
10 June 2006, 08:35 PM
دوستان گرامی
در این گفت و گو میتوانید بازیهایی که برای کنسول Play station 2 ارائه شده را به دوستان دیگری که تمایل به خرید بازیهای این مدل کنسول را دارند بپردازید .
bijbij
11 June 2006, 02:24 PM
دوستان گرامی
بازیهایی که تا کنون ( البته به نزر بنده ) بسیار زیبا و با گرافیک عالی هستند :
( Grand Theft Auto ( SanAnddres ***
( Driver ( Paralel Lines **
To Life 25
( True Crime ( New York City *****
( Tomb Rider ( Legend ****
GUN ***
Shadow Colossus **
( Silent Hill ( The Room **
Resident Evil 4 *****
( Metal Gear ( Subsistence *****
God Of War ***
Tekken 4 ***
Bloody Roar 4 ***
( Call Of Duty 2 ( Big Red One *****
Black *****
( Nasscar'06 ( Total Team Control ***
( Need For Speed ( Most Wanted *****
( Midnight Club 3 ( DUB Edition ****
( Winning Eleven 10 ( Word Soccer *****تا اینجا اینها بازیهایی بودند که بنده دیده و پسندیده ام .
آنهایی که ستار ( بتناسب ستارهها) دارند را نیز به دوستان توسیه مینمایم که حتمن تهیه نمایند ( پشیمان نخواهند شد :icon_cool ) .
braveheart
11 June 2006, 04:44 PM
خبر مهم در مورد PS2 !!!
Grand Theft Auto: Liberty City Stories یا همون GTA6
به بازار اومد !
[Only registered and activated users can see links]
bijbij
12 June 2006, 02:00 PM
خبر مهم در مورد PS2 !!!
به بازار اومد !
دوست گرامی
آیا این بازی را تهیه نموده اید و اگر پاسخ مثبت است لتفن قیمت و مکان تهیه آن را بفرمائید .
سپاسگزارم
braveheart
12 June 2006, 06:51 PM
دوست گرامی
آیا این بازی را تهیه نموده اید و گر پاسخ مثبت است لتفن قیمت و مکان تهیه آن را بفرمائید .
سپاسگزارم
بله خریدم و دارم بازی میکنم .
قیمت 1700 آریاشهر فروشگاه ***
bijbij
13 June 2006, 11:40 AM
بله خریدم و دارم بازی میکنم .
قیمت 1700 آریاشهر فروشگاه ***
دوست من
نام فروشگاه و تعداد CD را مرقوم بفرمائید .
در زمن اگر امکان دارد کمی در باره بازی و تفاوتهای این بازی با نسخه قبلی توزیه بفرمائید و بفرمائید آیا بازی بجهت تازگی آن کامل هست و یا دمو .
سپاسگزارم
braveheart
13 June 2006, 01:50 PM
دوست من
نام فروشگاه و تعداد CD را مرقوم بفرمائید .
در زمن اگر امکان دارد کمی در باره بازی و تفاوتهای این بازی با نسخه قبلی توزیه بفرمائید و بفرمائید آیا بازی بجهت تازگی آن کامل هست و یا دمو .
سپاسگزارم
فروشگاه غرب - 44229572 ( نمیخواستم تبلیغ مغازشون رو بکنم ! )
یک DVD هست . اون روز که من خریدم 5 تا دیگه بیشتر نداشت شاید تموم کرده باشه اما گفت بازم میارن
نه دمو نیست و نسخه کامل هست . بخاطر جام جهانی زیاد وقت نمیکنم بازی کنم ولی در کل فکر میکنم نسخه قبلی از نظر جذابیت و گرافیک بهتر بود .
rating Game Spot :7.1 ([Only registered and activated users can see links])
bijbij
13 June 2006, 02:33 PM
فروشگاه غرب - 44229572 ( نمیخواستم تبلیغ مغازشون رو بکنم ! )
یک DVD هست . اون روز که من خریدم 5 تا دیگه بیشتر نداشت شاید تموم کرده باشه اما گفت بازم میارن
نه دمو نیست و نسخه کامل هست . بخاطر جام جهانی زیاد وقت نمیکنم بازی کنم ولی در کل فکر میکنم نسخه قبلی از نظر جذابیت و گرافیک بهتر بود .
rating Game Spot :7.1 ([Only registered and activated users can see links])
دوست من
تبلیغی نیست !
شما که در این کار دارای نفع نیستید و بر اکس دارید به دوستان خدمت مینمائید و حتمن دوستان استفاده خواند نمود
سپاسگزارم
bijbij
20 June 2006, 05:33 PM
دوستان
این بازیها را نخرید :
Urban Extrem ( درست مانند تاکسی دیوانه است )
( Zambie Attack ! ( Museum Of The Dead ( بسیار ابتدائیه )
kinz
20 June 2006, 09:29 PM
من که نظر کاملا" متفاوتی نسبت به god of war و Shadow Colossus دارم. این دو حداقل باید 5* باشند
اما این بازی ها رو هم ازمایش کن.
onimusha
genji
devil may cry
که با توجه به استفاده از یک موتور کیفیت مشابهی با resident evil دارند.
و مشخص هست burnout و gt رو هنوز نگرفتی چون باقی بازی های ماشین سواری مثل nfs پیش این دو تا حرفی ندارند.
همچنین سری های خیلی قدیمی و معروف که ps موفقیتش رو بهشون مدیونه مثل jak & dexter , final fantasy , kingdom of hearts هم خبری نیست. و خیلی بازی های دیگه مثل
Dark Alliance, Dynasty Warriors,Katamari Damacy, ace combat ,soul calibur , socom
اینارو حتما بگیر چون بیشتر بازی هایی که اسماشون رو درج کردی برای چند سیستم و بعضا پی سی هم اومدند اما این بازی ها تقریبا" تمامشون نسخه های اخرشون فقط مختص ps2 هستند. (بغیر از burnout که نسخه xbox اشم هست)
bijbij
21 June 2006, 02:31 AM
من که نظر کاملا" متفاوتی نسبت به god of war و Shadow Colossus دارم. این دو حداقل باید 5* باشند
اما این بازی ها رو هم ازمایش کن.
onimusha
genji
devil may cry
که با توجه به استفاده از یک موتور کیفیت مشابهی با resident evil دارند.
و مشخص هست burnout و gt رو هنوز نگرفتی چون باقی بازی های ماشین سواری مثل nfs پیش این دو تا حرفی ندارند.
همچنین سری های خیلی قدیمی و معروف که ps موفقیتش رو بهشون مدیونه مثل jak & dexter , final fantasy , kingdom of hearts هم خبری نیست. و خیلی بازی های دیگه مثل
Dark Alliance, Dynasty Warriors,Katamari Damacy, ace combat ,soul calibur , socom
اینارو حتما بگیر چون بیشتر بازی هایی که اسماشون رو درج کردی برای چند سیستم و بعضا پی سی هم اومدند اما این بازی ها تقریبا" تمامشون نسخه های اخرشون فقط مختص ps2 هستند. (بغیر از burnout که نسخه xbox اشم هست)
کینز گرامی
بسیار خرسند و سپاسگزارم که با ورودتان به این گفت و گو رونق بخشیده و دوستان دیگر را از تجربیات خود نیز بهر مند مینمائید .
راستش را بخواهید در هال هازر بازیهایی که بیشتر توجه بنده را جلب نموده ابارتند از :
( True Crime ( New York City
God Of War
( Call Of Duty 2 ( Big Red One
( Tomb Rider ( Legend
Black
Resident Evil 4و بتازگی بازیهای :
The Davinci Code
Urban Chaos
( Ace Combat Zero ( The Belkan War
Onimushaمتاسفانه نتوانستم از بازی Shadow Colossus سر در بیاورم اما در وهله اول از بابت گرافیک و پردازش کاملن حق بجانب شماست و اگر شما بنده را یک راهنمایی کوچم بنمائید که بدانم باید بندنبال چه چیز بروم ( زیرا نقشه گویای چیزی نیست ) بیشتر با این بازی آشنا خواهم شد .
سپاسگزارم
bijbij
22 June 2006, 01:24 AM
خبر مهم در مورد PS2 !!!
به بازار اومد !
دوست من
از چند نفر که مغازه دار بودند و فروشنده بازیهای Play Station 2 شنیدم که این بازی برای PSP تراهی و برنامه ریزی شده و همانور که فرمودید گرافیک و مراهل چندان دلنشینی ندارد و از بازی شماره 5 آن خیلی ابتدایی تر است .
am!n
22 June 2006, 02:28 AM
سلام به همگی. آقا ایول که این تاپیک را راه انداختیت.
ولی دیگه باید بریم و ps3 با قیمت 550 دلار از سایت play.com بخریم.
منم این gta6 را دارم ولی هنوز بازی نکردم.
بچه ها می گن درایور 4 اومده.
راستی psp هم 250 هزار تومانه که cd هاش کوچیکن.
ولی خودمونیم هیچی eleven10 نمیشه.خیلی باهاش حال میکنم.
braveheart
22 June 2006, 03:25 AM
دوست من
از چند نفر که مغازه دار بودند و فروشنده بازیهای Play Station 2 شنیدم که این بازی برای PSP تراهی و برنامه ریزی شده و همانور که فرمودید گرافیک و مراهل چندان دلنشینی ندارد و از بازی شماره 5 آن خیلی ابتدایی تر است .
دقیقا همینطوره . میشه گفت همون GTA 3 هست . غیر از ماموریتها هیچ چیز فرق نکرده - هیچ چیز
bijbij
23 June 2006, 02:08 AM
دوستان
این بازی ( True Crime ( New York City یک شاهکاره :icon_sad: فوقالاده از همه بابت .
گرافیگ . سبک بازی . دسترسی راحت به کلید ها و ...
حتمن امتحانش نمائید . پشیمان نخواهید شد :icon_cool
bijbij
24 June 2006, 02:14 PM
بازی بسیار زیبای ( True Crime ( New York City
دوستان گرامی
نخست بگویم اولین بازی که بنده دیدم عرزه شده و شما بعنوان شخسیت داستان آدم تبهکاری نیستید .
در این بازی شما یک مامور بسیار باوجدان پلیس هستید .
در این بازی شما :
ماشین سواری و موتور سواری میکنید .
شنا میکنید .
افراد مجرم در داخال منازل و خیابان و رستوران و ... را یا با نشاندادن نشان پلیس و یا با اسلحه وادار به تسلیم میکنید و آنها را بازداشت میکنید .
در ماموریتهای مختلف شرکت میکنید .
برای پول کتک کاری و مشت زنی میکنید .
برای پول مسابقه میدهید .
برای پدرتان کارهایی ( برای انتقام ) انجام میدهید .
باندهای زیر زمینی را متلاشی میکنید .
مدل مو اوز میکنید و لباس و کفش و ... میخرید .
در هتل اقامت میکنید و غذا میخورید .
سی دی موسیقی و دارو میخرید .
سوار بر تاکسی به هر کادام از نقات شهر که دلتان خواست بروید ( کافیست از درب پشت تاکسی سوار شوید . فوری به نقشه خواهید رفت و با فلش مکان مورد نزر را مشخس کنید تا به آن مهل بروید ( سعی نکنید تاکسی را بزور بگیرید . )
با نشان دادن نشان پلیس میتوانید افرار را وادار به ترک وسیلع نقلیهشان نمائید و از آن استفاده کنید .
اگر حوصله رانندگی ندارید میتوانید با تاکسی و مترو به اینطرف و آنطرف شهر بروید .
میتوانید صندوق عقب ماشینها را بگردید .
در صحنه های تصادف میتوانید راننده متخلف ررا جریمه و پوئن مثبت بگیرید .و دهها کار دیگر .
مرهله اسلی که برای نابودی باندی است که باعث شده پدر شخسیت اسلی داستان یعنی مارکوس ربه زندابیافتد برنگ سبز است .
King یا همان پدر با هرف K و رنگه نارنجی مشخس شده .
Madam بانویی است که برای شما ماموریتهای خلاف قانود اما با پول بسیار خوب ترتیب میدهد که با هرف M مشخس شده و رنگ نارنجی دارد .
یک تاکسی سبز رنگ هم هست که خبر چین شما خواهد شد برای نابودی باندهای خلاف کار .
بهترین موردی که بنده در این بازی دیدم کم بودش خشونت و موارد قیر اخلاقی مانند GTA SA است .
شهر شما قرمز است و شما باید با انهدام باندهای تبهکاری کم کم ۀنرا برنگ زرد وسپس سبز در آورید .
خوبیی دیگری که در این بازی توجه را جلب مینماید زخیره نمودنبازی در زمان دلخواه شما است .
میشود گفت یک بازی کاملن خانوادگی است :icon_wink .
فقت یک مشکل بسیار ناچیز دارد و آن اینکه کمی ( خیلی کم ) تاریک است .
بازی در محیتی بسیار جزاب و باگرافیک و صدای آلی اجرا میشود .
بازی را تهیه نمائید و از آن لزت ببرید .
kinz
24 June 2006, 05:24 PM
bijbij ([Only registered and activated users can see links])
اگه از ترو کرایم انقدر خوشت اومده حتما یاکوزا رو بگیر ببین کدوم بهتره!
در مورد Shadow Colossus فقط جنگ با رئیس ها هست. میتونی والکترو شرو نگاه کنی برای اینکه ببینی کجا و چجوری باید رئیسارو پیدا کنی. ([Only registered and activated users can see links])
am!n
25 June 2006, 01:05 AM
بازی بسیار زیبای ( True Crime ( New York City
دوستان گرامی
نخست بگویم اولین بازی که بنده دیدم عرزه شده و شما بعنوان شخسیت داستان آدم تبهکاری نیستید .
در این بازی شما یک مامور بسیار باوجدان پلیس هستید .
در این بازی شما :
ماشین سواری و موتور سواری میکنید .
شنا میکنید .
افراد مجرم در داخال منازل و خیابان و رستوران و ... را یا با نشاندادن نشان پلیس و یا با اسلحه وادار به تسلیم میکنید و آنها را بازداشت میکنید .
در ماموریتهای مختلف شرکت میکنید .
برای پول کتک کاری و مشت زنی میکنید .
برای پول مسابقه میدهید .
برای پدرتان کارهایی ( برای انتقام ) انجام میدهید .
باندهای زیر زمینی را متلاشی میکنید .
مدل مو اوز میکنید و لباس و کفش و ... میخرید .
در هتل اقامت میکنید و غذا میخورید .
سی دی موسیقی و دارو میخرید .
سوار بر تاکسی به هر کادام از نقات شهر که دلتان خواست بروید ( کافیست از درب پشت تاکسی سوار شوید . فوری به نقشه خواهید رفت و با فلش مکان مورد نزر را مشخس کنید تا به آن مهل بروید ( سعی نکنید تاکسی را بزور بگیرید . )
با نشان دادن نشان پلیس میتوانید افرار را وادار به ترک وسیلع نقلیهشان نمائید و از آن استفاده کنید .و دهها کار دیگر .
مرهله اسلی که برای نابودی باندی است که باعث شده پدر شخسیت اسلی داستان یعنی مارکوس ربه زندابیافتد برنگ سبز است .
King یا همان پدر با هرف K و رنگه نارنجی مشخس شده .
Madam بانویی است که برای شما ماموریتهای خلاف قانود اما با پول بسیار خوب ترتیب میدهد که با هرف M مشخس شده و رنگ نارنجی دارد .
یک تاکسی سبز رنگ هم هست که خبر چین شما خواهد شد برای نابودی باندهای خلاف کار .
بهترین موردی که بنده در این بازی دیدم کم بودش خشونت و موارد قیر اخلاقی مانند GTA SA است .
شهر شما قرمز است و شما باید با انهدام باندهای تبهکاری کم کم ۀنرا برنگ زرد وسپس سبز در آورید .
خوبیی دیگری که در این بازی توجه را جلب مینماید زخیره نمودنبازی در زمان دلخواه شما است .
میشود گفت یک بازی کاملن خانوادگی است :icon_wink .
فقت یک مشکل بسیار ناچیز دارد و آن اینکه کمی ( خیلی کم ) تاریک است .
بازی در محیتی بسیار جزاب و باگرافیک و صدای آلی اجرا میشود .
بازی را تهیه نمائید و از آن لزت ببرید .
من دارمش . بازيه باحاليه ولي گرافيكش به نظره من زياد چشمگير نيست.فقط درايور 4.
bijbij
25 June 2006, 08:37 PM
bijbij ([Only registered and activated users can see links])
اگه از ترو کرایم انقدر خوشت اومده حتما یاکوزا رو بگیر ببین کدوم بهتره!
در مورد Shadow Colossus فقط جنگ با رئیس ها هست. میتونی والکترو شرو نگاه کنی برای اینکه ببینی کجا و چجوری باید رئیسارو پیدا کنی.
kinz گرامی
آیا شخسیت بازی در یاکوزا هم مانند تروکرایم پلیس است و همان کارها را انجام میدهد ؟
اگر زهمتی نیست ممکن است تفاوت هایشان را برای بنده و دوستان بفرمائید .
سپاسگزارم
bijbij
6 August 2006, 04:28 AM
دوستان گرامی
یک بازی که با تمام بازیهای رایج ( البته به نظر بنده ) فرق میکند .
JAWS UNLISHED
که ماجرای یک کوسه ماهی سفید است .
صحنه های دریدن آدمها و خودرن ماهیها و حمله به کشتیها و نهنگ و دلفین و کوسه های کوچکتر از جاذبه های این بازیست .
اما فکر نکنید که بازی با این کوسه سفید به همینجا ختم میشود :
در جایی شما باید برای آزادی پرفسوری را بدهان گرفته و تا مکان ورود کارت عبور زنده نگاه دارید و ... ( نگویم بهتر است ) .
از این پس در نظر دارم رمز بازیها را نیز همراه با معرفی آنها در اختیار شما دوستان قرار دهم ( البته غیر از تاپیک مخصوص آن ) .
این هم از رمز این بازی :
Use these codes for Jaws Unleashed on the PlayStation 2
Jaws Unleashed Cheat Codes
Cheats for Jaws Unleashed on the PS2 are activated by entering different
profile names at the beginning of a game
Unlock All Bonuses Cheat
Start a new game and enter shaaark as a profile name to unlock all bonuses
1 Million Points Cheat
Start a new game and enter blooood as a profile name
Unlock Level Select Option
Collect all 45 License Plates in Story mode to unlock the Level Select option
white shark
8 August 2006, 04:35 AM
یک بازی قشنگ بنام : L.A. RASH
یکچیزی تو مایه های BURNOUT ولی دیگه اونجور بیخودی نمیزنه ماشینهارو بترکونه و تصادفاش واقعی بنظر میرسه .
بازی هم داستانیه هم بصورت مسابقه فوری .
اگر کدش گیر بیاد خیلی باحالتر میشه . شنیدم تمام ماشینهاشو با کد کلک میشه باز کرد :icon_sad:
برید حال کنید
bijbij
23 October 2006, 02:18 AM
دوستان
بازی جدید ( Scar Face ( The World Is Yours را حتما" امتحان کنید .
یک بازی بسبک GTA و Mafia .
شخصیت توی این بازی خود ال پاچینو هستش :icon_evil
تازه آن را تهیه نموده ام اما بنظر زیبا می آید :icon_cool
bijbij
11 November 2006, 07:52 PM
دوستان
بازی Just Cause یا به عبارتیهمان GTA 7 به بازار آمد .
گرافیگ بد نیست و کلا" بازی ساده تر از قسمتهای قبلی اش مینماید .
از صحنه های بد بد در آن خبری نیست ( بهیچوجه :icon_cool ) .
در این بازی مانند بقیه بازیهای GTA میتوانید :
ماشین بدزدید :icon_mrgr
موتور و ماشین و قایق و هلیکوپتر و هواپیما و سوار شوید :icon_surp
آدمها را کتک بزنید و آنها را بکشید :icon_eek:
در کمپ خود جان و اسلحه و محمات و وسیله نقلیه بگیرید و بازی را ذخیره نمائید :icon_cool
یک مورد که تصور میکنم برخی کمبودهای دیگر را پوشانده ( از بابت کپی بودن ) اینکه شما در هر مکانی که باشید با ورود به قسمت PDA میتوانید تقاضای وسیله دلخواهتان را بنمائید .
این وسیله ممکن است موتور سیکلت و یا هلیکوپتر و یا یک قایق و یا یک هواپیما باشد .
البته ناگفته نماند که چرا 6 GTA نیامده هفتش آمده و البته این در مورد Driver هم صادق است زیرا این بازی نیز قبل از نسخه 4 نسخه 5 آن آمده است :icon_twis
بازی را تازه گرفتم و احتمالا" موارد دیگری در باره آن خواهم یافت پس تا آن وقت :icon_cool
bijbij
11 November 2006, 08:02 PM
بازی WORD SUPER POLICE .
بازی بدی نیست اما بیشتر بدرد سنین 15 و 16 میخورد .
شما در این بازی :
مسینهای مختلف پلیس را ازاد خواهید نمود ( با هر مرحله بردن ) و با آنها بدنبال هدف خواهید رفت .
از درون اتومبیل به ماشینهای مظنون شلیک و یا با خود ماشین آنقدر به آنها ضربه خواهید زد تا بترکد :icon_mrgr
برخی مواقع از ماشین بیرون خواهید آمد و به درون ماشین دزدان خواهید پرید .
از بالای هلیکوپتر به آنها شلیک میکنید .
آژیر میکشید اما ماشینها کنار نمیروند :icon_twis
بازی کمی ساده بنظر می آید و تا حدودی بدرد کل کل میخورد آنهم در سنین نوجوانی :icon_cool
بیخود خریدمش :icon_cry:
bijbij
11 November 2006, 08:09 PM
بازی ( Smash Court Tenis 2 ( Pro Tournament .
یک بازی تنیس واقعی .
با همان بازیکنان و زمینها و ...
مرحله تمرین .
تک بازی .
مرحله ای .
جام جهانی .
تکنفره و یا دونفر .
تکنفره با دو کاراکتر و دونفره هم همچنین :icon_cool
بازی قشنگی است با گرافیک خوب :icon_surp
bijbij
11 November 2006, 08:14 PM
بازی PES 6 یا همان Pro Evoelution Soccer 6 .
کمتر فرقی با نسخه قبلی اش کرده ( حد کم تا آنجا که من دیدم ) :icon_redf
بیخود خریدمش :icon_cry:
bijbij
14 January 2007, 04:48 PM
بازی بسیار زیبای BULLY :
این بازی را برای این میگویم زیباست چون سبک بازی و حرکات و اعمال و رفتار و محیط و ... بسیار شبیه به یک زندگی واقعی است .
بازی داستان پسربچه ای است که مادر و ناپدری او تصمیم میگیرند که او را به یک مدرسه شبانه روزی بفرستند .
در این مدسه شما درس میخوانید و با چند نفر دوست میشوید .
پسر بچه های همسال و بزرگتر از خودتان کتک کاری میکنید .
از کوچترها ( اگر بخواهید ) دفاع میکنید .
در قبال دفاع از افراد در مقابل پسرهای بزرگتر از آنها پول میگیرید .
گاهی از کمد لباس دیگران چیز کیش میروید .
در قابل کاری که برای کسی انجام میدهید چیزهایی مانند تیرکمان و اسکیت و ... میگیرید .
از چنگ ناظمین مدرسه ( اگر بتوانید ) در میروید و اگر نه یا تنبیه و یا اخراج میشوید و
گه گاهی دخترهای مدرسه را اذیت و یا با آنها دوست میشوید .
و ...
شیطانیها و کتکاری در این بازی بسیار خنده دار و در عین حا لذت بخش است چون آدم را بیاد زمان دبیرستان میاندازد :icon_mrgr
توصیه میکنم حتما" این بازی را امتحان کنید .
فکر میکنم از بازی جنگ ستارگان و جک و جانوارانی که در باقی بازیها هستند بسیار سرگرم کننده تر باشد :icon_cool
رمز بازی را میتوانید در تاپیک رمز بازیهای پلی استیشن 2 بیابید :icon_surp ([Only registered and activated users can see links])
bijbij
14 January 2007, 04:59 PM
یک بازی دیگر از سری بازیهای ترسناک دستیار شیطان Resident Evil اینبار با نام ( Dead Aim ) :
بازی همانند سری های دیگر است و البته با داستانی متفاوت و در مکانی متفاوت .
بیش از فعلا" نمیتوانم اظهار نظر کنم چون تازه آنرا گرفته ام اما باید بگویم از سریهای قبلی کمی ترسناکتر است .
لازم به ذکر است که وقتی بنده همین بازی را ( قسمت دومش را ) برای اولین بار بازی نمودم ... شب نتوانستم بخوابم :icon_mrgr :icon_lol: :icon_redf :icon_cry:
آخرش هم > :icon_neut
رمز این بازی را نیز در این تاپیک گذاشته ام :icon_surp ([Only registered and activated users can see links])
لذت ببرید :icon_wink
bijbij
28 March 2007, 12:19 AM
دوستان
بازی ( Grand Thift Auto ( Vice City Story :red_heart:
این همان دزد بزرگ اتومبیل 7 است .
بازی همان سبک است با تغییراتی در راهها و وسایل نقلیه مخصوصا" موتور پلیس و ... .
بازی را تازه گرفتم . نمای بازی بسیار زیباست با گرافیک ( طبق معمول عالی بسبک راک استار ) .
ایفا گر نقش تغییر یافته و دیگر کارل جانسون نیست .
این شخص یک نظامی است و البته دنبال پول اما دوست دارد از راه درست باشد و ...
دیگر نمیگویم .
از خریدش پشیمان نخواهید شد ;-)
bijbij
28 March 2007, 12:32 AM
بازی بسیار زیبای the sopranos road to respect
این بازی بسیار زیباست با گرافیکی عالی و شخصیت قابل و حرکات موزون و طبیعی و ماموریتهای مختلف .
سبکی شبیه به مافیا و بازهم طبق معمول بازیها و زندگی آمریکایی به دنبال پول و مواد مخدر و ... .
توصیه مینمایم بازی را افراد زیر 17 ~ 18 سال تهیه ننمایند زیرا برخی صحنه هایش .... :big_smile:
Tommy Angelo
28 March 2007, 05:53 PM
به دوستان پیشنهاد میکنم GOD OF WAR II رو حتما بازی کنند حرف نداره به خدا به خصوص اونایی که یکشو بازی کردن .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.