View Full Version : می دونم که علاقه خاصی به لامبورگینی دارید
kickerboy
10 June 2006, 12:57 PM
Lamborghini Murcielago
لامبورگینی مورسیه لگو
قدرت:571 اسب بخار
حجم موتور: 6.2 لیتر
شتاب صفر تا صد: 3.7 ثانیه
سرعت :320 کیلومتر
قیمت:342 هزار دلار
رویایی که به واقعیت تبدیل شده .رنگ زرد انحصاری, درهای بال مانند,صدای جهنمی و رعد آسا , شتاب صفر تا صد3.7 ثانیه و حداکثر سرعت 320 کیلومتر و لاستیک های پهن و غول آسا با موتور12سیلندر 6.2 لیتری همگی جمع شده اند تا این رویا تبدیل به واقعیت شود
این موتور دست ساز بی نظیر با چهار چرخ متحرک که با گیربکس سکوئنشل حدود 10هزار دلار گران تر تمام می شود و کابینی که با مشارکت مهندسین آئودی ساخته شده نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند.
[Only registered and activated users can see links]
نزر یا اتلات دیگه ای دارید لتفن بدید
بر می گردم میخونمشون:icon_cool
web
10 June 2006, 09:52 PM
درسته
لامبورگینی واقعا رویاست ولی تو مجله ماشین خوندم که کمپانی انگلیسی آسکاری دومین سوپر اسپرتشو با کد A10 وارد بازار میکنه با قدرت 600 اسب بخار و حداکثر سرعت 352 کیلومتر در ساعت. با قیمت تقریبی 600000 دلار. موتورش گونه اصلاح شده موتور ب ام و M5 هستش.
kickerboy
12 June 2006, 02:52 AM
اگه راستشو بخای من یه ماشین اسل و نسب دارو ول نمیکنم برم دنبال این ...
البته من ار اسکاری فقت K21 رو میشناسم.
:icon_arro
ali_
12 June 2006, 12:46 PM
تو عيد يكيشو تو يادگار ديدم
Gallardo زرد رنگ بود
حيف كه اونوره گارد ريل بود و من فقط تونستم سقف و چراغ هاي عقبشو ببينم
واقعا شيك و اسپرتيه تا نبينيد نمي فهميد چقدر توپه
دوتا از دوست هاي من هم چند روز قبل از من ديده بودنش
amir_CLK500
14 June 2006, 02:10 PM
بله.مهران غفوریان هم یه دونه دیابلوشو داره.اومده بود جلو فری کثیف ملت کف کرده بودن.:icon_twis :icon_roll :icon_sad: .یه دونه مورسیه لگوشو هم تو یه نمایشگاه تو دیباجی جنوبی گذاشتن برین ببیننین تا نفروختنش.من عاشقشم.اتاقم پر از پوستراش.ارزوم یه روز سوارش بشم.تو دبی فکر کنم به ارزوم برسم.:icon_idea
amir_CLK500
15 June 2006, 03:15 AM
بچه ها میدونید لامبورگینی مورسیه لگو با دنده 1 130 تا پر میکنه؟؟؟؟با دنده 2 200 تا.....حساب کنید تو خیابون فقط با دنده 1 باید حرکت کنید.من از گالاردو خوشم میاد.خیلی معرکه اس.تنها لامبورگیننیه که 10 سیلندره طراحاشم مال ائودی هستند و و دراش معمولی واز میشه خیلی ها بخاطر این سنت شکنی کمپانی که دراش این مدلی واز میشه از این مدل انتقاد کرده بودند ولی من عاشقشم(کلیپ ناز نکن).شتاب 0 تا 100 4.1 دهم ثانیه.320 تا سرعت.190 هزار یوروهم قیمتشه.یه چیز دیگه هم بگم بدونید.رقیب اصلی لامبورگینی فراریه.اما میدونستید جفتشون زیر مجموعه فیات ایتالیااند؟؟؟یعنی در اصل جفتش مال یه کارخونه ان.باشه تا بعد.
king_2008
15 June 2006, 11:12 AM
این لامبور گینی چرا همه ماشیناش زرده؟؟؟
amir_CLK500
16 June 2006, 12:20 AM
رنگ اصلیش زرده ولی سفیدو و بنفشو مشکیو و خیلی رنگای دیگه داره تازه تیپ سفارشی هم داره.در مقابل فراری هم قرمزه رنگ اصلیش.تو امریکا این دو ماشینو به سس خردلو و کچاپ تشبیه میکنن که کچاپ میخواد بسوزونه خردل میخواد اتیش بزنه.نمیدونم والا رو چه حسابی این حرفارو میزنن ... استکبار جهانیه دیگه این امریکای زورگو:icon_mrgr .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.