PDA

View Full Version : پرسش و پاسخ در مورد PSP

bijbij
9 June 2006, 06:09 PM
دوستان گرامی
با پیشنهاد بنده و موافقت ادمین گرامی این بخش با عنان کنسولهای بازی ایجاد گردید و بنده افنخار دارم اولین گفت و گوهای این قسمت را ایجاد نمایم .
همانتور که در عنوان گفت و گو مشاهده مینمائید این گفت و گو مخسوس دستگاه و یا همان کنسول بازی PSP میباشد و شما دوستان میتوانید تمامی اطلاعات و راهنمایها و مباحث مربوت به این دستگاه بازی را از پرسشها و پاسشخهایتان و ... را در این قسمت دریافت دارید .

mdai67
22 November 2007, 04:55 PM
من 1 سوال برام پیش اومده که psp slime از چه نظر از psp معمولی برتری داره؟؟؟؟

kingpsp2000
22 November 2007, 04:57 PM
سلام من دونبال کابل psp slim میگردم از کجا بگیرم

mdai67
22 November 2007, 05:01 PM
کابل psp slim هنوز من ندیدم جایی اگه یکی از دوستان پیدا کرد مکانش رو به ما هم بگه

kingpsp2000
22 November 2007, 05:09 PM
من که 2تاشو دارم اما فرقش به نظره من سبکتر شده کیفیت LCD میگن بلاست اما من میگم نه چون قاب به LCD نزدیکتره کیفیتش بهتر شده اما باطریش خیلی بده چون 2 تا 3 ساعت جواب نمیده پشده pspslim براقه که psp معولی نیست

mdai67
22 November 2007, 05:15 PM
اها خوبه ولی از نظر گرافیکی هیچ برتری نداره نسبت به معمولی ؟؟؟

mc_12_00x
22 July 2008, 07:59 PM
سلام می خواستم بدونم سونی قصد تولید مدل جدیدتری طی 4 یا 5 ماه آینده نداره؟
اگه من بخام مدل اسلیم رو بخرم باید به چه نکاتی توجه کنم؟
از لحاظ اصلی و فرعی بودن؟
با تشکر

salman24h
23 July 2008, 01:53 AM
سلام می خواستم بدونم سونی قصد تولید مدل جدیدتری طی 4 یا 5 ماه آینده نداره؟
اگه من بخام مدل اسلیم رو بخرم باید به چه نکاتی توجه کنم؟
از لحاظ اصلی و فرعی بودن؟
با تشکر

سلام
اگه منظورتون مدلی جدیدتر از psp slim هست باید بگم که PSP2 داره میاد و از قیمتش اطلاعی ندارم.
راستش مدل هایی که الان توی بازار هست اینقدر زیادن که آدم واقعا گیج میشه! :icon_razz
مدل ها و pack ها مختلف که هر کدوم سفارش یه کشوری هستن.
تنها توصیه م اینه که از جای معتبر خرید کن.

alexy_336
28 July 2008, 08:16 PM
من یه پی اس پی اسلیم خریدم با یه بازی 250 تومن!
87/5/7
دوستام میگن گرون خریدم... آره؟!

Miyauo_E
16 October 2008, 12:15 AM
من مشكلم اينه كه وقتي دارم بازي مي كنم ييهو ديگه مموري كارتم از طرف دستگاه شناخته نمي شه ويروسيم نيستم ميشه كمكم كنيد

am!n
16 October 2008, 01:24 AM
من مشكلم اينه كه وقتي دارم بازي مي كنم ييهو ديگه مموري كارتم از طرف دستگاه شناخته نمي شه ويروسيم نيستم ميشه كمكم كنيد
دوست گرامی

بنده هم یکبار این مشکل را داشتم.
یا شما مموری را بر عکس میگذارید در جایگاخ مموری کارت.
یا مموری کارت بخوبی جا نرفته-تا ته فشار دهید و با دست نگه دارید و وارد بازی شوید ببینید باز هم اجرا نمی کنه؟
یا قسمت مموری کارتش خراب شده.
می تونید یک کارت دگیر را امتحان کنید یا همین کارت را روی یک پی اس پیه دیگه امتحان کنید تا مطمئن شوید.

VIGO
16 October 2008, 02:26 AM

مموری کارد شما مارک معتبر نیست.

میشه بگید مارکش چیه و چند خریدیدش ؟