PDA

View Full Version : پرفروش ترین کارخانه ها خودرو سازی جهان در سال 2005

hamed198220
9 June 2006, 05:56 PM
10خودروساز برتر جهان در سال 2005 معرفي شدند
جنرال‌موتور اول؛ رنو دهم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

هفته‌نامه معتبر آمريكايي Automative news در تازه‌ترين گزارش خود، كارخانه خودروسازي جنرال موتور را به عنوان بزرگترين خودروساز جهان در سال 2005 معرفي كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس گزارش اين هفته‌نامه، از ميان 10 خودروساز بزرگ جهان در سال گذشته ميلادي، آسيا با چهار كارخانه بيشترين سهم را دارد و آمريكا و اروپا هر يك با سه كمپاني در مكان‌هاي بعدي هستند.
كارخانه جنرال موتور آمريكا با فروش هشت ميليون و 381 هزار و 805 دستگاه خودرو در سال گذشته بيشترين ميزان فروش را در ميان رقباي جهاني خود داشت.
پس از آن، تويوتا ژاپن با فروش جهاني هشت ميليون و 120 هزار دستگاه در رتبه دوم ايستاد.
سومين كارخانه بزرگ، فورد آمريكا با فروش شش ميليون و 208 هزار و 700 دستگاه نام گرفت.
فولكس واگن آلمان توانست با فروش پنج ميليون و 242 هزار و 793 دستگاه از توليدات خود در رتبه چهارم بايستد.
گروه خودروسازي دايملر كرايسلر نيز با فروش چهار ميليون و 854 هزار و 700 دستگاه خودرو در مكان پنجم ايستاد.
اين هفته‌نامه آمريكايي ديگر خودروسازان بزرگ سال 2005 جهان را به شرح زير اعلام كرد:
6ـ هيونداـ كيا با فروش سه ميليون و 715 هزار و 95 دستگاه
7ـ نيسان ژاپن با فروش سه ميليون و 597 هزار و 748 دستگاه
8ـ پژو سيتروئن PSA با فروش سه ميليون و 390 هزار دستگاه
9ـ هوندا ژاپن با فروش سه ميليون و 365 هزار دستگاه
10ـ رنو فرانسه با فروش دو ميليون و 533 هزار و 428 دستگاه

meslehichkas
10 June 2006, 03:46 PM
پس ايران خودرو كجاس؟

اين مطلب رو به طنز نميگم (آقاي كوين و ...) . كسي ميدونه شركت هاي ماشين سازي ايراني چه رتبه اي دارن؟ (ماشين مونتاژ كني بهتره البته)

spiderman9119
10 June 2006, 05:07 PM
حامد جان با پوزش فکر کنم این پرفروشترین کارخانه ها باشن تا بهترین چون اگه بهترین مورد بحث باشه چرا اسمی از لامبورگینی -فراری - پورشه - بی ام دبلیو نیست پس فکر کنم این کارخانه ها بیشترین تولید رو داشتن با قیمت مناسب.

hamed198220
10 June 2006, 05:19 PM
حامد جان با پوزش فکر کنم این پرفروشترین کارخانه ها باشن تا بهترین چون اگه بهترین مورد بحث باشه چرا اسمی از لامبورگینی -فراری - پورشه - بی ام دبلیو نیست پس فکر کنم این کارخانه ها بیشترین تولید رو داشتن با قیمت مناسب.

دوست من
همونطوريكه در خبر اومده اين ليست پرفروشترين كارخانه هاي خودروسازيه نه بهترين خودروسازها. از اونجاييكه لامبورگینی و فراری و پورشه توليد محدودي دارند خوب طبيعيه كه اسمي ازشون برده نشده:icon_cool

hamed198220
10 June 2006, 05:24 PM
پس ايران خودرو كجاس؟

اين مطلب رو به طنز نميگم (آقاي كوين و ...) . كسي ميدونه شركت هاي ماشين سازي ايراني چه رتبه اي دارن؟ (ماشين مونتاژ كني بهتره البته)

دوست من
ايرانخودرو در سال 2004 در رتبه بيستم (20) خودروسازان جهان قرار داشت و سايپا هم چند رتبه پايينتر بود اما رتبه امسالشون رو اطلاعي ندارم

*علی*
26 June 2006, 11:22 PM
حامد خان لطف میکنید آدرس صفحه وب این مقاله رو بذارید:icon_cool

کبریت بی خطر
2 April 2008, 09:28 AM
از دوستانی که این تایپیک رو ایجاد کردن مچکرم .ولی بدونید هیچگاه فروش نشان کیفیت نیست