PDA

View Full Version : تاپیک تبادل نظر در مورد دستگاه XBOX 360

bijbij
9 June 2006, 05:54 PM
دوستان گرامی
با پیشنهاد بنده و موافقت ادمین گرامی این بخش با عنان کنسولهای بازی ایجاد گردید و بنده افنخار دارم اولین گفت و گوهای این قسمت را ایجاد نمایم .
همانتور که در عنوان گفت و گو مشاهده مینمائید این گفت و گو مخسوس دستگاه و یا همان کنسول بازی 360 XBOX میباشد و شما دوستان میتوانید تمامی اطلاعات و راهنمایها و مباحث مربوت به این دستگاه بازی را از پرسشها و پاسشخهایتان گرفته تا ارائه و معرفی CD های بازی و ... را در این قسمت دریافت دارید .

mahdyshr
27 July 2007, 03:08 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
من قصد دارم در آینده ای نه چندان دور یک عدد xbox360 بخرم دوستانی که تو این تالار xbox 360 دارن نظرشون در این مورد چیه؟

VIGO
27 July 2007, 04:28 PM
سلام دوست من،
در میان کنسولهای بازی روز دنیا بهترین کنسول برای بازی XBOX360 هستش و در این شکی نیست ،اگر شما اقدام به خرید Playstation 3 یا Wii کنید پولتان را هدر داده اید. از نظر گرافیک،ارگونومی،تنوع در بازیها و مهمترین چیزی که وجود داره نشان Microsoft روی کنسول هست که همه تردید شما رو از بین می بره. مشکل حرارتی که بحثش هست مهم نیست. من کنسولم رو توی استند تلویزیون گذاشتم و بارها شده که 7 ساعت روشن بوده و مشکلی نداشتم باهاش، البته کولرگازی که در بالای استند هستش ممکنه به این امر کمک کنه.

فقط زمان خرید به مسائل اصلی حتما دقت کنید :
- سی دی رام : SAMSUNG
- پرمیوم بودن دستگاه خیلی مهمه
- حتما NTSC/J باشه.
- قبل از واگذار کردن مبلغ به فروشنده حتما کل دستگاه رو از نظر بنده نگاه کنید و از او بخواهید تا فیس پلیت جلو دستگاه رو باز کنه و شما از سلامتش مطمئن بشید.
- هر زمان برای خرید خواستید اقدام کنید حتما در این تاپیک در مورد قیمت مشورت کنید.

mahdyshr
28 July 2007, 12:23 AM
سلام دوست من،
در میان کنسولهای بازی روز دنیا بهترین کنسول برای بازی XBOX360 هستش و در این شکی نیست ،اگر شما اقدام به خرید Playstation 3 یا Wii کنید پولتان را هدر داده اید. از نظر گرافیک،ارگونومی،تنوع در بازیها و مهمترین چیزی که وجود داره نشان Microsoft روی کنسول هست که همه تردید شما رو از بین می بره. مشکل حرارتی که بحثش هست مهم نیست. من کنسولم رو توی استند تلویزیون گذاشتم و بارها شده که 7 ساعت روشن بوده و مشکلی نداشتم باهاش، البته کولرگازی که در بالای استند هستش ممکنه به این امر کمک کنه.

فقط زمان خرید به مسائل اصلی حتما دقت کنید :
- سی دی رام : SAMSUNG
- پرمیوم بودن دستگاه خیلی مهمه
- حتما NTSC/J باشه.
- قبل از واگذار کردن مبلغ به فروشنده حتما کل دستگاه رو از نظر بنده نگاه کنید و از او بخواهید تا فیس پلیت جلو دستگاه رو باز کنه و شما از سلامتش مطمئن بشید.
- هر زمان برای خرید خواستید اقدام کنید حتما در این تاپیک در مورد قیمت مشورت کنید.
قیمت الان چنده؟
در ضمن درایو تا اونجایی که من میدونم همه 2007 ها هیتاچیه و سامسونگ در درایوهای سال 2007 تولید نمیشه
قیمت من شیراز سوال کردم تو شیراز بین 460 تا 500 تومنه من به زودی یه سفر می خوام برم کیش او نجا به نظر شما از تهران ارزون تره یا گرون تر؟یا در کل بهتره از شیراز بگیرم یا تهران یا کیش؟
در ضمن پشت فیس پلیت باید چی باشه تا من بفهمم سالمه؟

Tommy Angelo
28 July 2007, 12:27 PM
به نظر من عاقبت دستگاه XBOX360 دقیقا مثل Sega DreamCAst میشه البته با این تفاوت که شرکت Microsoft پشتوانه ی مالیه زیادی داره و ورشکست نمیشه !!دستگاههای سونی همیشه سالهای اول کارشون از اقبال بالایی برخوردار نیستند ولی 1 یا 2 سال بعد از تولید بازار رو کاملا در دست میگیرن و جا برای هیچ دستگاهی تو بازار نمیمونه و این امر با توجه به ازرون شدن PS3 در بازار جهانی به زوردی اتفاق میوفته پس هر کنسولی میخوان بخرین بهتره یه چند ماهی دست نگه دارین !!

VIGO
28 July 2007, 02:22 PM
بهتره از شیراز نخرید چون خیلی بالاست قیمتش.

دوست من هیچوقت Microsoft رو با Sega مقایسه نکنید،در ضمن پشتوانه مایکروسافت فقط پول نیست.
برتریهای کنسول XBOX 360 کاملا ثابت شده هستش .

ملاکهای شما برای خرید یک کنسول بازی چیه ؟
XBOX 360 :

- عنوانهای بازی :
- Gears of War ([Only registered and activated users can see links]) با رتبه 9.6 بهترین بازی جهان شد. اما PS3 عنوانی با این رتبه ندارد!

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

- The Elder Scrolls IV: Oblivion ([Only registered and activated users can see links]) در نسخه X360 رتبه 9.6 اما در نسخه PS3 امتیاز 9.5 را کسب کرد
- Rainbow Six Vegas ([Only registered and activated users can see links]) بازهم در نسخه X360 رتبه 9.1 اما در نسخه PS3 رتبه 9.0 را کسب می کند
دقت کنید که در اکثر قریب به اتفاق بازیها Xbox 360 یک سر و گردن بالاتر است.
(من نمیگم اینارو از طرف معتبرترین شبکه بازی جهان میگم (GameSpot))
Forza Motorsport 2 ([Only registered and activated users can see links]) زیباترین بازی استریت ریسینگ که رتبه بالاتر از تمام بازیهای اتومبیلرانی را کسب کرده است. رتبه باورنکردنی 9.2 !

مقایسه گرافیکی :
تصاویر زیر مقایسه بین بازیها در نسخه ی XBOX 360 و PS3 هستش بازهم قضاوت رو به شما واگذار می کنم.

[Only registered and activated users can see links]

- از نظر قیمت هم که اختلاف بی دلیل قیمت بالای PS3 و 360 هم کاملا مشخص هستش.

VIGO
28 July 2007, 02:26 PM
Playstation 3 تا کنون 3,885,794 فروش داشته ،
اما XBOX 360 تا کنون 11,644,839 فروش داشته !

mahdyshr
28 July 2007, 06:26 PM
به نظر من عاقبت دستگاه XBOX360 دقیقا مثل Sega DreamCAst میشه البته با این تفاوت که شرکت Microsoft پشتوانه ی مالیه زیادی داره و ورشکست نمیشه !!دستگاههای سونی همیشه سالهای اول کارشون از اقبال بالایی برخوردار نیستند ولی 1 یا 2 سال بعد از تولید بازار رو کاملا در دست میگیرن و جا برای هیچ دستگاهی تو بازار نمیمونه و این امر با توجه به ازرون شدن PS3 در بازار جهانی به زوردی اتفاق میوفته پس هر کنسولی میخوان بخرین بهتره یه چند ماهی دست نگه دارین !!
خوهش می کنم در مورد اینکه ps3بهتره یا xbox360 این جا بحث نکنید که خودش تاپیک جدا داره.
Playstation 3 تا کنون 3,885,794 فروش داشته ،
اما XBOX 360 تا کنون 11,644,839 فروش داشته !
بالاتر بودن فروش یه کنسول نمی تونه دلیل بر برتریش باشه.تازه کنسول مایکروسافت نزدیک به یک سال زودتر از ps3 عرضه شده.

قیمت الان چنده؟
در ضمن درایو تا اونجایی که من میدونم همه 2007 ها هیتاچیه و سامسونگ در درایوهای سال 2007 تولید نمیشه
قیمت من شیراز سوال کردم تو شیراز بین 460 تا 500 تومنه من به زودی یه سفر می خوام برم کیش او نجا به نظر شما از تهران ارزون تره یا گرون تر؟یا در کل بهتره از شیراز بگیرم یا تهران یا کیش؟
شما فرمودید شیراز نگیرم ولی نگفتید تهران بهتره یا کیش؟
بقیه سوالم هم انگار فراموش کردید جواب بدین.

VIGO
28 July 2007, 06:35 PM
قیمت الان چنده؟

- قیمت رو براتون می پرسم تا فردا
- من نمیدونستم مرسی
- اگر می خواهید به کیش برید که خوبه اونجاهم قیمت بگیرید.
- من یه آدرس تهران - تجریش بهتون میدم از اونجا بگیرید پشیمون نمیشید. (بسیار منصف)
- پشت فیس پلیت باید قطعات سالم باشن اتصالش به بدنه هم درست باشه تا بلایی که بر سر من اومد بر سر شما نیاد. وقتی من کنسولم رو خریدم کاملا سالم به نظر می رسید اما وقتی به خونه رسیدم و بازش کردم دیدم قسمت فنری اینپوت یو.اس.بی گیر داره ، فیس پلیت رو باز کردم دیدم که جای یو.اس.بی به شدت شکسته و فیس پلیت هم توسط فرد ناشی بسته شده که باعث آسیب دیدن اون شده و گرنه مساله خاصی نیست البته این مشکل مشخصا به مغازه ای که کنسولم رو ازش خریدم مربوطه، فروشگاه یگانه به این کلاهبرداریها معروفه ...

mahdyshr
28 July 2007, 06:50 PM
- قیمت رو براتون می پرسم تا فردا
- من نمیدونستم مرسی
- اگر می خواهید به کیش برید که خوبه اونجاهم قیمت بگیرید.
- من یه آدرس تهران - تجریش بهتون میدم از اونجا بگیرید پشیمون نمیشید. (بسیار منصف)
- پشت فیس پلیت باید قطعات سالم باشن اتصالش به بدنه هم درست باشه تا بلایی که بر سر من اومد بر سر شما نیاد. وقتی من کنسولم رو خریدم کاملا سالم به نظر می رسید اما وقتی به خونه رسیدم و بازش کردم دیدم قسمت فنری اینپوت یو.اس.بی گیر داره ، فیس پلیت رو باز کردم دیدم که جای یو.اس.بی به شدت شکسته و فیس پلیت هم توسط فرد ناشی بسته شده که باعث آسیب دیدن اون شده و گرنه مساله خاصی نیست البته این مشکل مشخصا به مغازه ای که کنسولم رو ازش خریدم مربوطه، فروشگاه یگانه به این کلاهبرداریها معروفه ...
اگه یه عکس از پشت فیس پلیت خودتون بذارید ممنون میشم.
در ضمن شماره تلفن اون جای با انصافو می خوام لطفا.به نظر شما فروشگاه next gen چه طوره؟

VIGO
28 July 2007, 07:21 PM
من یه دستگاه UC درحد نو سراغ دارم برج فرمان فرمانیه ، شماره تماسش اینه : 22804501 .
UC خیلی کمیابه ، قیمت : 380 تا 400 تومن بود اگر فروخته نباشتش شانس آوردید.

قیمتهای این هم تا اونجا که من میدونم خیلی خوبه : توپخونه - میدون امام ******************* - پاساژ لباف - طبقه پایین گوشه سمت چپ - فروشگاه فتحی . آخرین بار 4 ماه پیش میگفت 450 تا البته الان ارزونتر شده شماره تلفن : 33911083 راستی (021) کد تهران رو فراموش نکنید !

mahdyshr
29 July 2007, 12:29 AM
من یه دستگاه UC درحد نو سراغ دارم برج فرمان فرمانیه ، شماره تماسش اینه : 22804501 .
UC خیلی کمیابه ، قیمت : 380 تا 400 تومن بود اگر فروخته نباشتش شانس آوردید.

قیمتهای این هم تا اونجا که من میدونم خیلی خوبه : توپخونه - میدون امام ******************* - پاساژ لباف - طبقه پایین گوشه سمت چپ - فروشگاه فتحی . آخرین بار 4 ماه پیش میگفت 450 تا البته الان ارزونتر شده شماره تلفن : 33911083 راستی (021) کد تهران رو فراموش نکنید !

ممنون من فردا زنگ می زنم قیمت می گیرم ولی قیمت ها بالاتر رفته و ارزون تر نشده که هیچ گرون تر هم شده.
یه مدتی xbox360 کمیاب شده و گیر نمی یاد اگرم گیر بیاد اگه فروشنده خوش انصاف باشه حدود 480 تومن میده و اگرم نباشه 500یا بالاتر میده.

VIGO
29 July 2007, 12:57 PM
من چنین چیزی نشنیدم ! فکر نمی کنم ! به هر حال اگر 450 بخری خیلی خوبه.

Farbod.E
6 September 2007, 12:59 PM
یاد دوران قدیم به خیر ....
زمانی که کل تفریحات دوران کودکی ما فوتبال بازی کردن تو کوچه و گل کوچیک بود ... خیلی که وضعمون خوب میشد و به یک نون و نوایی میرسیدیم سریع میرفتیم سراغ یک آهنگری و 4 تا تسمه جوش میدادیم و تیر دروازه درست میکردیم !! بعدش دنگی یه کاپ میخریدیم و مسابقات جام جهانی راه مینداختیم .....
زمان گذشت تا در سنین نوجوانی با کنسول تی وی گیم و اتاری آشنا شدیم .. اون هم یادش به خیر که چه دورانی داشت .
حالا زمونه فرق کرده بچه 16 ساله یک سایت رو هک میکنه . یک جوان 15 ساله یک قطعه اختراع میکنه و ... چقدر زیباست گردش ایام و پیشرفت آدمی !
ما هم فیلمون یاد هندوستون کرد و تو این سن و سال هوای بازی های ویدیویی بد جوری امانمان را بریده ! تا جایی که هفته پیش برای این که از قافله عقب نمونیم تصمیم به خرید یک دستگاه تلویزیون ال سی دی گرفتم ..
تمام این ها رو گفتم تا بگم بنده نیز مثل شما عزیزان تصمیم گرفتم تا یک ایکس باکس بخرم و به یاد دوران کودکی اوقات فراغت را بگذرانیم .. متاسفانه از آن جایی که اطلاعات چندانی در این زمینه ها ندارم ، سئوالاتم را در این تاپیک مطرح میکنم تا اساتید فن پاسخگوی سئوالات ما باشند :

1) برای تلویزیونی که قابلیت HDMI دارد چه ایکس باکسی را پیشنهاد میکنید ؟

2) آیا ایکس باکس جوی استیک بیسیم دارد ؟

3) قیمت بازیهای ایکس باکس چقدر است ؟

4) بهترین جا ( هم مطمئن و هم ارزان ) برای خرید ایکس باکس کجاست ؟

5) این که میگویند ایکس باکس قابلیت اتصال به ابنترنت را دارد به چه صورت است ؟

با سپاس .....

mahdyshr
7 September 2007, 12:50 AM
یاد دوران قدیم به خیر ....
زمانی که کل تفریحات دوران کودکی ما فوتبال بازی کردن تو کوچه و گل کوچیک بود ... خیلی که وضعمون خوب میشد و به یک نون و نوایی میرسیدیم سریع میرفتیم سراغ یک آهنگری و 4 تا تسمه جوش میدادیم و تیر دروازه درست میکردیم !! بعدش دنگی یه کاپ میخریدیم و مسابقات جام جهانی راه مینداختیم .....
زمان گذشت تا در سنین نوجوانی با کنسول تی وی گیم و اتاری آشنا شدیم .. اون هم یادش به خیر که چه دورانی داشت .
حالا زمونه فرق کرده بچه 16 ساله یک سایت رو هک میکنه . یک جوان 15 ساله یک قطعه اختراع میکنه و ... چقدر زیباست گردش ایام و پیشرفت آدمی !
ما هم فیلمون یاد هندوستون کرد و تو این سن و سال هوای بازی های ویدیویی بد جوری امانمان را بریده ! تا جایی که هفته پیش برای این که از قافله عقب نمونیم تصمیم به خرید یک دستگاه تلویزیون ال سی دی گرفتم ..
تمام این ها رو گفتم تا بگم بنده نیز مثل شما عزیزان تصمیم گرفتم تا یک ایکس باکس بخرم و به یاد دوران کودکی اوقات فراغت را بگذرانیم .. متاسفانه از آن جایی که اطلاعات چندانی در این زمینه ها ندارم ، سئوالاتم را در این تاپیک مطرح میکنم تا اساتید فن پاسخگوی سئوالات ما باشند :

1) برای تلویزیونی که قابلیت HDMI دارد چه ایکس باکسی را پیشنهاد میکنید ؟

2) آیا ایکس باکس جوی استیک بیسیم دارد ؟

3) قیمت بازیهای ایکس باکس چقدر است ؟

4) بهترین جا ( هم مطمئن و هم ارزان ) برای خرید ایکس باکس کجاست ؟

5) این که میگویند ایکس باکس قابلیت اتصال به ابنترنت را دارد به چه صورت است ؟

با سپاس .....
قسمت اول پستتون جالب بود و گریه ی آدم رو در میاورد.:icon_redf:icon_redf
3 xbox 360مدل داره(به ترتیب امکانات)
1.elite
2.premium
3.core
که البته مدل پریمیوم خودش دو دسته داره یکی با پورت HDMI (که به علت کپی خور نشدن تو ایران هنوز پیدا نمی شه )و یکی بدون پورت HDMI(مدل معمولی پرمیوم)
elite هم فعلا کپی خور نیست.
در جواب سوال اولتون باید بگم xbox 360 خروجی HDMI :
در مدل coreکه نداره.
در مدل پریمیوم هم که بالا گفتم ولی داخلش یه سیمی به شکل زیر هست
در مورد elite هم پورت خروجی HDMI و هم کابل HDMI داره.
2.xbox 360 در مدل core دسته بی سیم نداره و باسیمه ولی در پریمیوم و الیت دسته بی سیم داره
3.بازی های xbox360 (البته کپی نه اریجینال) از 4500تومن هست تا 8000 تومن(بستگی به دیسکو چاپ و کاور و انصاف فروشنده)
4.تهران نیستم که بتونم راهنماییتون کنم ولی از هر جا می خرید از یگانه نخرید.چون با بچه bazicenter.com که صحبت می کردم اون جا رو بدترین جای ممکن می دونستن.
این تو جا یه تماسی بگیرید شاید خوب باشه
5.تا اون جایی که من می دونم xbox360 قابلیت اتصال به اینترنت به صورتی که شما مد نظر دارید رو نداره و فقط می تونه مستقیم به Live وصل بشه که اونم باید اینترنت رو از طریق کابل شبکه از طریق کامپیوتر با xbox شیر کنید.
در آخر هم این تاپیک که تو یه سایت دیگس بخونیداطلاعات مفیدی داره.
سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!) ([Only registered and activated users can see links])
اگه هم خواستید از معایبش براتون بگم بفرمایید تا توضیح بدم چون یکی از بچه ها می خواست xbox360 بخره من این قدر از معایبش برش گفتم منصرف شد.(فکر می کنم من معایب همه چیز رو یه کم بزرگ می کنم)

mahdyshr
11 September 2007, 12:50 PM
آقا Farbod.E چی شد؟خریدید بالاخره؟

SH3RVIN MAGNUM
29 November 2008, 01:35 AM
ببخشید سوال داشتم.

xbox360 من کپی خون هستش.من نمیدونم چه طوری کپی خون میکنن.نرم افزاری یا سخت افزاری

اگه نرم افزاری کپی خون میکنن اگه به اینترنت متصل بشیم کپی خونیش از بین میره یا نه.
اگه سخت افرای هستش که فک نکنم اشکالی پیش بیاد.

ممنون میشم راهنمایی کنید

p.o.w.1
29 November 2008, 05:27 PM
معمولا توسط نرم افزار كپي خور ميكنن و با وصل شدن به اينترنت مشكلي پيش نمياد
اما نكته اصلي اينجاست كه شما بايد در مورد بازي هاي كپي دقت كامل داشته باشيد
كه كاملا بصورت Stealth در امده باشن براي چك كردن بازي ها از اين 2 برنامه استفاده كنيد
XDVDMulleter Beta 9.2 ( براي اجراي اين برنامه به MICROSOFT NET FRAMEWORK2.0 نياز داريد كه از سايت
ميكروسافت در دسترس هست

abgx360_v0.9.4 كه 36 مگ حجمش هست

SH3RVIN MAGNUM
2 December 2008, 10:09 AM
Stealth نباشد xbox دوباره کپی خور نمیشه و باید دوباره کپی خور کنیم؟

XDVDMulleter Beta 9.2 و MICROSOFT NET FRAMEWORK2.0چطوری باید بازی xbox رو چک کنیم که stealth باشه؟
یعنی برنامه رو بریزیم تو پی سی و دی وی دی رو هم بزاریم تو پی سی تا چک کنیم؟

ببخشید اگه زیاد سوال میکنم