PDA

View Full Version : تاپیک تبادل نظر در مورد دستگاه Play Station 2

bijbij
9 June 2006, 05:45 PM
دوستان گرامی
با پیشنهاد بنده و موافقت ادمین گرامی این بخش با عنان کنسولهای بازی ایجاد گردید و بنده افنخار دارم اولین گفت و گوهای این قسمت را ایجاد نمایم .
همانتور که در عنوان گفت و گو مشاهده مینمائید این گفت و گو مخسوس دستگاه و یا همان کنسول بازی Play Station 2 میباشد و شما دوستان میتوانید تمامی اطلاعات و راهنمایها و مباحث مربوت به این دستگاه بازی را از پرسشها و پاسشخهایتان گرفته تا ارائه و معرفی CD های بازی و ... را در این قسمت دریافت دارید .

tantan_1300
16 June 2006, 10:52 AM
من وقتی که پلی استیشن رو به تلوزیونم وصل می کنم کیفیتش خوب نیست
من از یک مانیتور lcd(m1710a) که تلویزیون هم هست استفاده می کنم

پشتش هم کابل سفید قرمز زرد داره اشکال از پلی استیشن هم نیست چون روی یک تلوزیون دیگه هم امتحان کردم
به نظر شما چه کار کنم

پشت مانیتور هم یک ورودی
s-video
هم داره

لطفا کمک کنین:icon_eek: :icon_cry:

bijbij
16 June 2006, 01:53 PM
من وقتی که پلی استیشن رو به تلوزیونم وصل می کنم کیفیتش خوب نیست
من از یک مانیتور lcd(m1710a) که تلویزیون هم هست استفاده می کنم

پشتش هم کابل سفید قرمز زرد داره اشکال از پلی استیشن هم نیست چون روی یک تلوزیون دیگه هم امتحان کردم
به نظر شما چه کار کنم

پشت مانیتور هم یک ورودی
s-video
هم داره

لطفا کمک کنین:icon_eek: :icon_cry:
دوست گرامی
کنسول پلی استیشن را نمیوان بر روی مانیتورهای ال سی دی استفاده نمود .
آن سوکتها هم فقت برای کامپیوتر و تلویزیون و ماهواره است .

tantan_1300
16 June 2006, 06:26 PM
یعنی چی نمیشه وقتی پشتش سوکت داره؟؟؟

من می خوام کیفیتش رو بهتر کنم

از چه سوکتی استفاده کنم

bijbij
17 June 2006, 12:01 AM
یعنی چی نمیشه وقتی پشتش سوکت داره؟؟؟
من می خوام کیفیتش رو بهتر کنم
از چه سوکتی استفاده کنم
دوست من
بنده هم میخواستم همینکار را انجام دهم اما گفتند که نمیشود . همین پرسش شما را نمودم . گفتند اون سوکت برای تلویزیون و ماهواره و ویدئو و ... نه برای استفاده از کنسول .
شاید من اشتباه میکنم اما از فروشنده همان مانیتورهای ال سی دی پرسیدم ( که البته اگر میشد با جان ودل مانیتورشان را به بنده مبیفروختند ) .

sajjadnegaresh
17 June 2006, 11:17 PM
تا وقتي كه خروجي ويدئو از پلي استيشن بگيري كيفيت همونه ، حتي اگه بهترين تلويزيون رو هم داشته باشي
بهترين كيفيت تصاوير ارسالي مربوط به حالت DVi هستش كه مانيتورهاي طرح سپيد فام ال جي با استفاده از موتور پردازش فلترون خودشون اون رو دارند ،‌اگر بتوني تبديلي براي اون پيدا بكني احتمالا بتوني روي مود PC تصوير بگيري

kinz
17 June 2006, 11:41 PM
برای کیفیت بالاتر به آداپتور احتیاج داری.
به هر حال این مشکل از ضعیف بودن engine ال سی دی تون هست.
نمیدونم این مدل که فرمودین مال کدوم شرکت هست اما engine XD ال جی و ... رو هیچ وقت نمیشه با BRAVIA Engine Pro سونی مقایسه کرد. اصولا اختلاف کیفیت برندها توی این موارد حاشیه ای بیشتر نمود میکنه.

ضمننا اینترفیس dvi تقریبا از رده داره خارج میشه چون بالاترین کیفیتی که ساپورت میکنه 1080ای هست. اما hdmi که لوگوش رو روی خیلی از مانیتورهای جدید میشه دید تا 1080پی ساپورت میکنه و انتقال اطلاعات صدا و تصویر از روی یک کابل صورت میگیره که تنها مشکل قیمت بالای کابلش هست.

bijbij
18 June 2006, 10:00 PM
برای کیفیت بالاتر به آداپتور احتیاج داری.
به هر حال این مشکل از ضعیف بودن engine ال سی دی تون هست.
نمیدونم این مدل که فرمودین مال کدوم شرکت هست اما engine XD ال جی و ... رو هیچ وقت نمیشه با BRAVIA Engine Pro سونی مقایسه کرد. اصولا اختلاف کیفیت برندها توی این موارد حاشیه ای بیشتر نمود میکنه.

ضمننا اینترفیس dvi تقریبا از رده داره خارج میشه چون بالاترین کیفیتی که ساپورت میکنه 1080ای هست. اما hdmi که لوگوش رو روی خیلی از مانیتورهای جدید میشه دید تا 1080پی ساپورت میکنه و انتقال اطلاعات صدا و تصویر از روی یک کابل صورت میگیره که تنها مشکل قیمت بالای کابلش هست.
کینز گرامی
درود
بنده اسلن میخواهم بدانم کلن میشه پلی استیش 2 را به مانیتور وسل نمود و اگر پاسخ مثبت است میتوانید مدلش را بفرمائید .

kinz
19 June 2006, 01:15 AM
bijbij جان دوستمون صحبتشون این بود که مانیتورشون تلویزیون هم هست یعنی در حقیقت یه تلویزیون بدون تیونر خریدند که ورودی پی سی هم داره و مشکلشون کیفیت پایین هست که بر میگرده به ضعف engine تلویزیونشون که نمیتونه به خوبی تصویر رو اپ اسکیل کنه شما بعضا حتی بعد از اپ اسکیل کردن تصویر هم ممکنه به علت ریسپونس تایم پایین مانیتورتون دچار مشکل بشین.

شما میخواین ps2 رو به مانیتور پی سی وصل کنید حالا چه lcd چه crt که engine درست حسابی نداره و یا کلا ورودی نداره بغیر از یک ورودی که مربوط به اتصال به pc هست.
برای این کار یا میتونید برای پی سی تون یه ورودی بگیرین که ارزونهاش بار سنگینی برای pc میاره.

اما شما در عین حال میتونید اداپتور هم تهیه کنید. اداپتوری که تهیه میکنید میتونید هر دستگاهی رو به مانیتور وصل کنید. نمونه هاش خیلی زیاد هست. قیمتهای خیلی متفاوتی هم دارند بسته به قابلیتهاشون.
متاسفانه خیلی از مارکها تولید کننده مانیتور و تلویزیون از سرو ته تولیداتشون میزنند که ارزون در بیاد برای همین با دستگاه های متفاوت به دلایل مختلف ممکنه مشکل پیش بیاد.
یه نمونه اداپتور کامل که خیلی امکانات داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه.
[Only registered and activated users can see links]
این یونیت مشکل دوستمون که تاپیک رو هم زدند حل میکنه و کمبودهای engine تلویزیونشون رو میتونه جبران کنه.
اما خریدن یه مانیتور و یا تلویزیون با در نظر گرفتن این مسائل خیلی به صرفه تر هست. چون این تیپ اداپتورها برای اینکه بتونند کیفیت خوبی به مانیتور و یا تلویزیون برسونند باید سخت افزار پیچیده ای داشته باشند تا با انواع تلویزیون ها بتونند کنار بیاند اما engine روی خود دستگاه همچین مشکلی نداره چون قراره سیگنال رو برای یک مانیتور خاص اپتیمایز کنه.

braveheart
22 June 2006, 12:30 AM
PS2 من خراب شده . اکثر بازیها رو اجرا نمیکنه و اون بازیهایی رو هم که اجرا میکنه با ناز و نوز اجرا میکنه .
یعنی بعضی وقتا اجرا میکنه بعضی وقتا نه !

بردم از اونجا که خریده بودم نشون دادم گفت Laser ش خرابه و باید عوض شه و هزینش 60 تومان میشه !!!

میخواستم بدونم قیمت LAser انقدر زیاده !
و مهمتر اینکه تعمیرکار خوب و منصف سراغ دارید !؟

am!n
22 June 2006, 02:35 AM
حیف اگه اهواز بودی می بردمت یه جایه توپ و منصف .رفیق فابمه.
ولی لنزش کثیفه.برا منم اینجوری بود برام بازش کرد یه سرویسش کرد هیچی هم پول نگرفت:icon_surp و درست شد.
ولی فکر نمی کنم نیاز به تعویض لنز داشته باشه.

braveheart
22 June 2006, 03:28 AM
حیف اگه اهواز بودی می بردمت یه جایه توپ و منصف .رفیق فابمه.
ولی لنزش کثیفه.برا منم اینجوری بود برام بازش کرد یه سرویسش کرد هیچی هم پول نگرفت:icon_surp و درست شد.
ولی فکر نمی کنم نیاز به تعویض لنز داشته باشه.

امین جان حیف که اهواز نیستم . اینجا 60 تومان میگه باید بدی برات درست کنم !

توی تهران کسی آشنا نداره ؟!

راستی خودم نمیتونم باز کنم ؟

spiderman9119
22 June 2006, 03:34 AM
من دو جا سراغ دارم تو یاهو پی ام بده.

bijbij
22 June 2006, 03:37 AM
امین جان حیف که اهواز نیستم . اینجا 60 تومان میگه باید بدی برات درست کنم !

توی تهران کسی آشنا نداره ؟!

راستی خودم نمیتونم باز کنم ؟
دوست من
مکان ایجاد گفت و گوی پرسشی شما اشتباه بود . فکر نمایم در این بخش زودتر به پاسخ خود خواهید رسید .
سپاسگزارم
گفت و گوی شما منتقل گردید به این بخش .

GAMEBOY
22 June 2006, 07:42 AM
منم یک سوال بپرسم؟ تو بعضی جاها تبلیغ کردن برای تبدیل دستگاه ها به هم منظورشون از این کار چیه؟ یعنی پلی استیشن 1 رو تبدیل به پلی استیشن 2 میکنند؟

braveheart
22 June 2006, 12:29 PM
منم یک سوال بپرسم؟ تو بعضی جاها تبلیغ کردن برای تبدیل دستگاه ها به هم منظورشون از این کار چیه؟ یعنی پلی استیشن 1 رو تبدیل به پلی استیشن 2 میکنند؟

احتمالا یعنی ps1 رو میگیرن ازتون و بجاش ps2 بهتون میدن و اختلاف قیمتشم که باید بهشون بدید
چون این دستگاهها رو نمیشه به هم تبدیل کرد

am!n
22 June 2006, 07:11 PM
مهدی جان والا من تهران بودم و یه چند سالی ببشتر نیست که اومدم اهواز.راه ها رم بلدم.
ببر توپخونه یا همون پشت شهرداری .دیگه خودت باید یه آدمه مطمئن پیدا کنی.
اونجا هم یه رفیق داشتم حالا دیگه نمی دونم هستش یا نه.

braveheart
22 June 2006, 07:25 PM
مهدی جان والا من تهران بودم و یه چند سالی ببشتر نیست که اومدم اهواز.راه ها رم بلدم.
ببر توپخونه یا همون پشت شهرداری .دیگه خودت باید یه آدمه مطمئن پیدا کنی.
اونجا هم یه رفیق داشتم حالا دیگه نمی دونم هستش یا نه.

از توی روزنامه چند تا پیدا کردم زنگ زدم . همه میگن اگه laser عوض بشه 70-80 خرج داره !!!
اینطوری صبر کنم ps3 بیاد بخرم بهتره که ! 80 تومان بدم 1 ماه دیگه باز خراب شه ! اونم واسه ps2 که 130 تومان قیمتشه !

am!n
22 June 2006, 09:48 PM
دیگه برو یه نو بخر .بصرفه تره.
ولی ps3 یخورده گرونه.
550 دلار

ZigZag
1 July 2006, 05:59 PM
آقا ما الان 3 ساله PS2 داریم ولی هنوز نفهمیدم عمودی بذارمش یا افقی!!!!چیه داستانش
مورد دوم: یه چند روزی دستگام اسکل شده بازیا رو نمیاره فرمتا رو نمیخونه (آخه اول تابستون شانسو برم) چی کارش کنم؟

bijbij
3 August 2006, 05:13 PM
آقا ما الان 3 ساله PS2 داریم ولی هنوز نفهمیدم عمودی بذارمش یا افقی!!!!چیه داستانش
مورد دوم: یه چند روزی دستگام اسکل شده بازیا رو نمیاره فرمتا رو نمیخونه (آخه اول تابستون شانسو برم) چی کارش کنم؟
دوست من

فرقی ندارد دستگاه شما عمودی باشد و یا افقی . مهم این است که دستگاه را از حرارت بالا محافظت نماید .
دستگاهتان را برای بازدید به پشت شهرداری ( توپخانه سابق ) ببرید تا به عیب یا عیوب آن رسیدگی و در صورت للزوم تعمیرش کنند .

hamid_2fun
17 August 2006, 05:11 AM
من هرچی CD گیم شارک میگیرم خرابه..

نباید حجم زیادی داشته باشه، ممکنه کسی Image بگیره و آپلود کنه ؟!

Safir
17 August 2006, 08:44 AM
یه نکتهای هست که شاید همه شما دوستانی که از ps2 استفاده میکنید به اون پی برده باشید و اون هم اینه که بعضی مواقع که ممکن هست دستگاه با یه سی دی مشکل داشت باشه مثلن سی دی زیاد خط داشته باشه و یا دی وی دی نباشه ، وقتی دستگاه رو به صورت عمودی قرار بدیم توی خوندن اون راحتر عمل میکنه!!!!این نکته کاملن تجربی هستش و فکر نمیکنم پایه و اساس علمی داشته باشه اما ثابت شده است!!!

mahdad
25 August 2006, 09:03 PM
يك سوال داشتم از دوستان ايا بر رويps2 مي شود بازي هاي ps1 يا فيلم هايي با فرمت vcd گذاشت و ديد؟

hamid_2fun
25 August 2006, 09:21 PM
بازی های PS1 رو میتونید اجرا کنید.
VCD که خیر ولی DVD DivX XVid رو میتونید ببینید.

amir_CLK500
26 August 2006, 12:40 AM
یادش بخیر سال 80 بود اسفند ماه یود.بعد از ماهها کلنجار با مامان و بابا و قول دادن به درس خوندن خریدم.دورانی بود یادش بخیر.....الان تو شهرستان تو خونه دانشجوییم افتاده یه گوشه و خاک میخوره و دیگه با بازی های بی گرافیکش هال نمیکنم.

bijbij
14 September 2006, 07:22 PM
یادش بخیر سال 80 بود اسفند ماه یود.بعد از ماهها کلنجار با مامان و بابا و قول دادن به درس خوندن خریدم.دورانی بود یادش بخیر.....الان تو شهرستان تو خونه دانشجوییم افتاده یه گوشه و خاک میخوره و دیگه با بازی های بی گرافیکش هال نمیکنم.
دوست من
کدام دستگاه را میفرمائید ؟ پلی استیشن 2 ؟؟؟؟ :icon_ques

amir_CLK500
15 September 2006, 08:08 PM
آره دیگه!!!!!
نه پس 1!!

bijbij
15 September 2006, 08:33 PM
آره دیگه!!!!!
نه پس 1!!
نه پس 1 دستگاه جدیده ؟ :icon_ques :icon_mrgr

hamid_2fun
15 September 2006, 11:17 PM
امیر فکر کنم دلیل حرفت این باشه که تو خیلی وقته سراغ بازی های جدید و فوق العاده این کنسول نرفتی..

mohammad_mobile
31 January 2007, 07:44 PM
دوستان سلام.شرمندم سوالام زیاده.ببخشید
راستی این IC copy چی هست و چکار میکنه؟
قیمت هارد دارهاش چنده؟
من اون چند تایی رو که دیدم جعبه هاشون زرد و سفید رنگ بود.جعبه کوچیکی هم داشت.راستی داخل جعبه یک دسته برای بازی داره؟من یه کنترل هم تو مغازه دیدم که مربوط به PS2 بود اون کارش چیه؟
از کجا میتونم بفهمم که Mp3,VCD,DVD,CD رو پخش میکنه؟آیا این قیمت 137 هزار تومنی که به من گفتن اصله یا احتمالا Ic copy ارزون روشه؟رنگ جعبشم زرد و سفید بود.جعبه کوچکی هم داره.راهی هست که بفهمم چه نوع Ic copy روشه؟چون میخوام mp3,DVD,vcd پخش کنه.اینجوری کار کنه عمرش کم میشه؟
این slim بودن و یا بزرگ بودنش دیگه چیه؟این قیمتی که من گرفتم بنظرم دستگاهش باریک بود.چه فرقی با هم دارن؟یکی میگفت slim هر 6 ساعت باید خاموش کنی تا استراحت کنه.راستی دستهای که تو جعبشه shock داره؟
مموری کارت نداشته باشه مشکلی پیش میاد؟مموری تو جعبش هست؟
و بهترین و مطمئن ترین جایی که میشه خرید کجاست؟نمایندگیهای سونی تو جمهوری اصل دارن؟من از توپ خونه (پشت شهرداری)قیمت کردم.
ساخت کدوم کشوره اصلش؟

ممنون.
خداحافظ.

bijbij
31 January 2007, 10:33 PM
دوستان سلام.شرمندم سوالام زیاده.ببخشید
راستی این IC copy چی هست و چکار میکنه؟
قیمت هارد دارهاش چنده؟
من اون چند تایی رو که دیدم جعبه هاشون زرد و سفید رنگ بود.جعبه کوچیکی هم داشت.راستی داخل جعبه یک دسته برای بازی داره؟من یه کنترل هم تو مغازه دیدم که مربوط به PS2 بود اون کارش چیه؟
از کجا میتونم بفهمم که Mp3,VCD,DVD,CD رو پخش میکنه؟آیا این قیمت 137 هزار تومنی که به من گفتن اصله یا احتمالا Ic copy ارزون روشه؟رنگ جعبشم زرد و سفید بود.جعبه کوچکی هم داره.راهی هست که بفهمم چه نوع Ic copy روشه؟چون میخوام mp3,DVD,vcd پخش کنه.اینجوری کار کنه عمرش کم میشه؟
این slim بودن و یا بزرگ بودنش دیگه چیه؟این قیمتی که من گرفتم بنظرم دستگاهش باریک بود.چه فرقی با هم دارن؟یکی میگفت slim هر 6 ساعت باید خاموش کنی تا استراحت کنه.راستی دستهای که تو جعبشه shock داره؟
مموری کارت نداشته باشه مشکلی پیش میاد؟مموری تو جعبش هست؟
و بهترین و مطمئن ترین جایی که میشه خرید کجاست؟نمایندگیهای سونی تو جمهوری اصل دارن؟من از توپ خونه (پشت شهرداری)قیمت کردم.
ساخت کدوم کشوره اصلش؟
ممنون.
خداحافظ.
دوست من
اگر این تاپیک را یکی از دوستان تازه وارد ایجاد مینود با یک راهنمای مشکل مرتفع میشد اما شما که تزه وارد نیستید !!
و اما پاسخ پرسشهای شما یک به یک :

کپی پردازنده برای تبدیل سیستم به سیتم قابل استفاده در ایران است .
تقریبا" حدود 12000 تا 15000 تومان است .
بله جعبه های رنگه خاکستری ( البته ) که رنگ خود دستگاه خاکستری و جعبه زرد رنگ دستگاه مشکی رنگ دارد و داخل آن یک دسته بازی بیشتر نیست و البته دستگاههای جدید کوچکتر از مدل قبلی آن است .
آن کنترل هم برای کنترل ( مانند پخش سی دی و دی وی دی ) و هم برای بازی کردن و البته بصورت ریموت ( از راه دوی ) است .
این دستگاه تام فرمتهای که نام برده است را پخش میکند .
شما از کجا قیمت دارید . قیمت دستگاه در حال حاضر 140000 تا 155000 تومان است و ربطی به اصل و فرع ندارد .
خیر عمرش کم نمیشود و تنها دشمن دستگاهتان گرد و خاک و گرما است .
بله شوک دارد .
پاسخ این پرسشها را در همین تاپیک میتوانید بیابید .
بله مشکل پیش میاید !!! اگر نباشد در کجا میخواهید مراحل بازیتان را ذخیره نمائید .
خیر داخل جعبه نیست و باید جدا تهیه نمائید و قیمت آن 13000 متفرقه تا 15000 اصل ژاپن است .
اکثرا چینی هستند و بقدری زیاد شده که کسی دیگر زحمت کلک در آن را بخود نمیدهد اما بهترین جا یک مغازه قابل اطمینان است و با گارانتی .
البته که کشور ژاپن اصل است اما کم پیدا میشود و اکثرا" چینی هستند که تحت لیسانس ژاپین است .امیدوارم پاسخهایتان را گرفته باشید و در ادامه اگر پرسشی بود در همین تاپیک آن را بفرمائید .
با سپاس و احترام

amir_CLK500
1 February 2007, 12:34 AM
امیر فکر کنم دلیل حرفت این باشه که تو خیلی وقته سراغ بازی های جدید و فوق العاده این کنسول نرفتی..

جدیدهای امسال رو ندیدم ولی پارسال دیگه شاخترینشون god of war and tekken 5بود که با حال بودند ولی با گرافیک کنونی اصلا منطبق نیستند.

mohammad_mobile
7 March 2007, 05:20 AM
bijbij عزیز ممنون از لطفت.خیلی زحمت کشیدی.

mohammad_mobile
7 March 2007, 05:27 AM
سلام خدمت دوستان PS2 باز.منم میخوام به جمع شما بپیوندم.خدا رو شکر که این قسمت رو پیدا کردم.چون مغازه دارها انقدر حرفهای مختلف میزنن که آدم نمیدونه کدومشو باور کنه.آخرشم نمیخریم و از مغازشون با یک مخ تاب دیده میایم بیرون.میدونم احتمالا بعضی از سوال ها تکراریه.دوستان هر کدوم که تکراری بود و در بالا جواب داده شده بود بی جواب بزارین.
من چند روز پیش از پشت شهرداری قیمت Ps2 گرفتم از 137 تا 163 قیمت دادن که قیمت 163 فقط یه مغازه داد.گفت که از 137 دارم تا 163 فرقشون هم تو IC شونه.IC M7 داشت دو مدل که نشونمم داد.یکیش یه آی سی کوچیک کنار آی سی بزرگش داشت و گفت محافظم داره که از برد اصلی محافظت میکنه و عمر دستگاه بالا میره.اون یکی مدل هم یه M7 تک آی سی بود که گفت رو دستگاههای ارزون قیمت از این آی سی هست.گفت دستگاه گرونه بیشتر فرمتها رو پخش میکنه.بنظر شما راست میگه؟
بقیه مغازه ها قیمتاشون بین 137 تا 140 متغییر بود.البته دستگاهها ی مشکی.نقره ای رو بعضی ها میگفتن قیمتن با مشکی فرقی نداره بعضی ها هم میگفتن فرقش از 3 تا 5 تومنه.
بیشتر مغازه ها میگفتن دستگاهها هیچ فرقی با هم نمیکنن و تفاوت قیمتها فقط دست فروشنده هست.میگفتن IC ها همه یکی هستن.البته بعضی هاشون تفاوت قیمت رو بخاطراصلی یا فرعی بودن لوازم داخل دستگاه مثل دسته و آداپتور و ... میدونستن .البته تا یادم نرفته بگم که مغازه یگانه تو پاساژ حافظ هم اول رفتم.اون هم مشکی رو 140 میگفت.از قرار معلوم هم یگانه و هم پشت شهرداری دستگاهاشون بدون ضمانت و گارانتی هستن.
خلاصه بعد از زیارت 15 تا مغازه با پاهایی خسته و کمری شکسته به خونه اومدم و این سایت رو پیدا کردم. که امیدوارم کمکم کنه.
راستی تا یادم نرفته قیمت مموری و دسته اصلی و ریموت کنترل رو هم بهتون بگم.مموری 8مگ:تقریبا بیشترشون 12 تومان میگفتن حالا 500 پایین بالا.دسته:11.5 تا 15 . ریموت هم :بین 10 تا 15 .حتا یه جا 20 گفت. :confused:

حالا چند تا سوال فنی و بدرد بخور داشتم(در مورد PS2 Slim)کوچک.میدونم که زیاد نوشتم و سرتونو درد اوردم.شرمندم.انشاال.. یه جا جواب این کمکتون رو میگیرین.
1.من تصمیم دارم که رنگ مشکی بخرم.بیشتر مغازه دار ها هم همینو میگفتن.بغیر از این میگفتن که نقره ای زودتر از رنگ و رو میافته و خط روش میافته.حالا شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
2.جریان این ورژن دستگاه چیه؟مثلا 77000 یا 75004یا 75000 CB و آیا از روی جعبه قابل تشخیص هست؟یا اینکه وقتی دستگاه روشن میشه راهی داره که بفهمم چه ورژنی هست؟مثلا code یا چیزی؟
3.فرق جعبه های زرد و سفید و جعبه هایی که عکس بازی Grand prix,Grand tourism روش هست چیه؟کدوم بهتره؟آیا همشون Pal هستن یا باید از رو جعبه بفهمم؟
4.چطور میشه اصلی بودن لوازم جانبی داخل جعبه رو تشخیص داد؟(دسته و......)
5.آیا واقعا این دستگاه ها هیچ فرقی با هم ندارن و همشون یه نوع آی سی دارن؟آیا بعدن میشه نوع آی سی رو تغییر داد؟
6.کلا چه نوع فرمتهایی رو PS2 پخش میکنه؟ربطی به نوع آی سی داره که فرمتهای بیشتری رو پخش کنه؟آیا بازی های PS1 رو هم اجرا میکنه؟DVD فیلمهای کپی رو هم اجرا میکنه؟
7.میگفتن برای پخش mp3 یه سی دی به نام بوت یا بیلیم لازم داره.درسته؟آیا Vcd رو هم پخش میکنه؟اگه بخواد فرمتهای دیگه رو پخش کنه تو عمر دستگاه و سرعت و کارکردش اثر میذاره؟
8.این دستگاه های کوچک slim رو باید چند ساعت یک بار خاموش کرد؟میگن چون داغ میکنه.
9.در مورد مموری ایا باید اصل باشه یعنی حتما مارک سونی روش باشه؟وآیا میشه بجای مموری کارت از حافظه های Flash استفتده کرد؟یعنی یه فلش مموری رو داخل پورت Usb جلوی دستگاه قرار بدیم و روی اون save کنیم؟
10.دسته هایی رو که جدا میفروشن بیشترشون توی جعبه شیشه ای هستن که یه مقوای زرد رنگ پشتش هست که مارک سونی هم روش هست و به اسم اوریجینال میفروشن(البته بعید میدونم همشون اوریجینال باشن.همون پشت شهرداری اتقدر خوشکل درستشون میکنه که سخت میشه فهمید )چون از تو جعبه هم باز نمیکنن تا نخری.از کجا میشه فهمید که اصله؟همینطور در مورد مموری کارت.
11.سوال آخر.یه ریموت کنتر هم میخوام بخرم.بین 10.5 تا 15 قیمت دادن.میخواستم ببینم درسته؟و کلا موارد استفاده اش چیه؟و مموری 8 مگ برای چند تا بازی کافیه؟
کلا یه دستگاه خوب و محکم و عمری میخوام که اگه کمک کنین من هم مثل بیشتر شما ازش لذت ببرم.
بچه ها میدونم که خیلی نوشتم و حق دارین که شاکی بشین.میخواستم زحمت ندم و هی تیکه تیکه نفرستم.همه رو یه جا نوشتم و امیدوارم برای همه مفید باشه.حالا هر کدوم از شما که دستگاه داری یا اطلاعات دارین لطفا جواب این سوالات منو بدین که منم از سردرگمی در بیام.
کلا بچه ها نظر بدن.چون شاید سوالات خیلی از بچه ها باشه.
ممنون از لطفتون.

tophigh
14 July 2007, 04:12 AM
بنده دستگاه ps2 دارم كه در تلويزيون پاناسونيك كه همي هم قديمي است گذاشتيم ولي تصوير در avtv
به صورت سياه و سفيد ديده ميشود ولي صداي ان به خوبي ميرسد در حالي كه ماconvertor نيز گرفته ايم تصوير نبدتر از قبل شد لطفا كمك كنيد چگونه ميشود تصوير رنگي در ان ايجاد نمود

Safir
14 July 2007, 01:12 PM
من هم همین مشکل رو داشتم اما یه ذکمه (system)تو تلویزیون یا کنترلش هست که سیستم کانال رو از pal به سیسیتم های دیگه تغییر میده اونو بزنید فکر کنم درست شه و نیازی هم به convertor فکر کنم نباشه

Tommy Angelo
14 July 2007, 11:09 PM
بعضی بازی های PS2 فرمتشون NTSC هست که یه فرمت آمریکایی هستش و بعضی هاشون PAL که فرمت اروپاییه.حالا درسته که Pal Convertor میتونه NTSC رو به PAL تبدیل کنه ولی ممکنه که ورژنهای جدید بازیهای NTSC رو نتونه تبدیل کنه.البته این نظره منه و نظر جناب SAFIR هم کاملا معتبره و روی اکثر دستگاها جواب میده.

شهرام 2
19 June 2008, 12:49 PM
بااتصال ps2 به اينترنت چه امکاناتي بدست مياوريم
آيا کپي خور بودن دستگاه مشکلي ايجاد نميکنه
براي اتصال آيا نياز به وسايل جانبي ميباشد

farhad_s5
3 August 2008, 04:18 AM
من يه دستگاه PS2 دارم كه سي دي رو نمي چرخونه!!!!:icon_cry::icon_cry:

اگه جايي رو سراغ داريد براي تعمير كه ببرم پيشش معرفي كنيد لطفا:icon_excl

مرسي:icon_cool

Koosha_Raisi
3 August 2008, 07:57 AM
سلام دوست عزیز توی جمهوری و توپ خونه تعمیر میکنن :icon_evilولی شاید دی وی دی بازی خیلی خش و خوش داره که خونده نمیشه توسط دستگاه. :icon_mad:

Dash_javad
20 September 2008, 12:22 AM
من میخام یه پی اس 2 بگیرم
برای خرید چه چیزایی رو باید در نظر بگیرم که خدایی نکرده تو پاچه نره:icon_ques
با تشکر:icon_wink

Koosha_Raisi
20 September 2008, 09:26 AM
من میخام یه پی اس 2 بگیرم
برای خرید چه چیزایی رو باید در نظر بگیرم که خدایی نکرده تو پاچه نره:icon_ques
با تشکر:icon_wink

با سلام. دوست عزیز پی اس 2 اینطوری تخصصی نیست که بخوان تو پاچه ی آدم بکنن! اون Wii PS3 Xbox 360 است که مدل های مختلف با ورژن های مختلف داره!!! پی اس 2 اینطوری نیست نگران نباشید:icon_cool ولی به نظر من اگر یه بودجه ی بیشتری بگذارید میتوانید Wii بخرید! که بازی هاش 2 تومنه! (البته استریوی کنج دم مرکز کامپیوتر پایتخت میده 5 تومن:icon_twis البته خیلـــــــی زیاد داره!) و این که یه امکانات بهتری داره یکی اینکه یه چیزی مثل کنترل تلویزیون داره که تو بازی های تنیس میتونید یه چیز گردی به کنترله وصل کنید و توپ که میرسه به شما اونو تو هوا تکون بدید و با اون به صورت واقعی تنیس بازی کنید!!! یه میتونید اونو تبدیل به چوب گلف بکنید و در بازیهای گلف از اون استفاده کنید یا به جای تفنگ و... اصلا شاهکاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dash_javad
20 September 2008, 10:05 PM
ممنون عزیز
ولی حقیر دیگه دلم تاب نیورد و یدونه پی اس 2 امتیاع کردم
راستش بنده از تحرک زیاد خوشم نمیاد، چیه آدم با یه کنترل تلوزیون هی ورجه ورجه کنه! (این یک شوخی بود،لطفا جدا جدی نگیرید :icon_arro)

Koosha_Raisi
20 September 2008, 11:13 PM
ممنون عزیز
ولی حقیر دیگه دلم تاب نیورد و یدونه پی اس 2 امتیاع کردم
راستش بنده از تحرک زیاد خوشم نمیاد، چیه آدم با یه کنترل تلوزیون هی ورجه ورجه کنه! (این یک شوخی بود،لطفا جدا جدی نگیرید :icon_arro)

یه دسته ای هم برای Wii هست که میتونید به طور معمولی باهاش بازی کرده و لذت ببرید! دسته اش هم مثل سگا بیضی هست!

.Mahdi.
21 September 2008, 10:39 AM
با سلام به همگی
کی گفته بازی های جدید و پر گرافیگ دیگه برای پی اس 2 تولید نمیشه؟؟؟
اینم لیستی از بازی های جدیدی که قراره برای این کنسول فراموش نشدنی بیاد.
ظاهرا سونی دلش نمی خواد از سودی که PS2 براش فراهم کرده دست بکشه.
Name: Fifa 09
Genre: Sport , Soccer
Developer: EA Canada
Publisher: EA Sports
Release Date: 14 October 2008

Name: Yakuza 2
Genre: Action Adventure
Developer: Amusement Vision
Publisher: Sega
Release Date: 9 September 2008

Name: Mercenaries 2:World In Flames
Genre: Action Adveture
Developer: Pandemic Studios
Publisher: EA Games
Release Date: 31 August 2008

Name: Need For Speed UnderCover
Genre: Street Racing
Developer: EA Vancouver
Publihser: EA Games
Release Data: 18 November 2008

Name: Star Wars: The Force Unleashed
Genre: Action
Developer: Krome Studios
Publisher: Lucas Arts
Release Data: 16 September 2008

Name: Warriors Orochi 2
Developer: Omega Force
Publisher: Koei
Release Data: 23 September 2008

Name: NHL2K9
Genre: Sport , Ice Hockey
Developer: Visual Concepts
Publisher: Take-Two Interactive
Release Data: 8 September 2008

Name:MotoGP 08
Genre: MotorCycle , Racing
Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Release Data: 28 October 2008

Name: James Bond :Quantum Of Solace
Developer: Activision
Publisher: Activision
Release: 4 November 2008

Name: DT Racer
Genre: Driving
Developer: XS Games
Publisher: XS Games
Release Data: 26 August 2008

Name: Lego Batman
Genre: Action Adventure
Developer: Traveller's Tales
Publisher: Warner Bros
Release Data: 23 September 2008

Name: WWE SmackDown vs. Raw 2009
Genre: Action , Fighting
Developer: Yuke's
Publisher: THQ
Release Data: Q4 2008 (October , December)

Name: Pro Evolution Soccer 2009
Genre: Sport , Soccer
Developer: Konami
Publisher: Konami
Release Data: Q4 2008

Name: Call OF Duty : World AT War
Genre: FPS ' Action ' Shoter
Developer: Tryarch
Publisher: Activision Blizzard
Release Data: TBA

Name: Falling Stars
Genre: RPG
Developer:Lvolgamus
Publisher: Agetec Inc

Name: Ferrari Challenge Trofeo Pirelli
Genre: Racing
Developer: Eutechnyx
Publisher: Activision

Name: Tiger Woods PGA Tour 09
Genre: Sport ' Golf
Developer: EA Tiburon
Publisher: EA Games

Name: Eternal Poison
Genre: Strategy
Developer: Flight-Plan
Publisher: Atlus
Release Data: 11 November 2008

Name: Bolt
Genre: Adventure
Developer: Avalanche Software
Publisher: Disny
Release Data: 18 November 2008

به نظر من PS2 دارها حالا حالاها میتونن کنسولشون رو نگهدارن و باهاش نهایت استفاده رو با این بازی های جدید بکنن.(تاسال 2010 شنیدم براش بازی میاد)

.Mahdi.
21 September 2008, 10:42 AM
بازی PES9 هم برای PS2 میاد با گرافیک بهتر و تکنیک های که حتی فکرش را هم نخواهید کرد.

Koosha_Raisi
21 September 2008, 10:46 AM
جناب .Mahdi. ([Only registered and activated users can see links]) ما که نگفتیم بازی تولید نمیشه! چون برای پی اس پی بازی تولید میشه برای پی اس 2 هم میشه!!!! اگر یه سری به گیم اسپات بزنید میتونید لیست بازی های جدید پی اس 2 رو که همین 1 هفته پیش ارزه شدند رو ببینید!:icon_cool