PDA

View Full Version : خرابی موتور تهویه 405 و مشکل خرید فابریک آن

هاتف
9 June 2006, 11:21 AM
سلام بر دوستان متخصص..
هفته گذشته از زیر داشبور پژو 405 من یه صدای تق تق شروع شد و همینطور ادامه داشت...
رفتم نمایندگی ایران خودرو که گفتن از بخاریشه!!!
رفتم سراغ یکی از دوستانم که تخصص ویژه در 405 داره..تا صدا رو شنید بهم گفت موتور تهویه خراب شده..حالا این چی هست؟!
وقتی داخل پژو دگمه تهویه داخلی را می زنین دیگه موقع کار کردن کولر هوایی از بیرون دریافت نمی شه و هوای داخل ماشین جابجا و خنک میشه..
تا دوستم اون دگمه را روشن و خاموش کرد این صدا قطع شد!!بعدشم بمن گفت باید بری یه موتور تهویه فابریک پیدا کنی...
القصه!!!من رفتم دنبال اون موتور تهویه....دوستم بهم گفت الان مارک آشغال و بنجل ایرانی در بازار هست و سعی کن مارک والوآ که ساخت چک هستش و تحت لیسانس فرانسه را پیدا کنی..
البته بعدشم گفت ماشین تو(من)چون اصل فرانسه است تمامی قطعاتش برای همین این همه مدت دوام آورده...بگرد فابریک پیدا کن و سوکت اون موتور تهویه توهم باید قهوه ای باشه...
هرچی گشتیم بجز مارک ایرانی که اونم سخت گیر می اومد(شهرستان)بالاخره پیدا نشد که در نهایت یکی از دوستان برام پیدا کرد و اونم ایرانی از کار در اومد..
بهم گفت نهایتش این شش ماه کار می کنه اگه هرروز باهاش ور بری و اگه نه که حدودای یک سال!!!
حاللا از دوستان تهران نشین خوره این کار می پرسم:
آیا میشه موتور تهویه فابریک گیر آورد؟!

ali-z
10 June 2006, 05:04 PM
مال ماشين منم خراب شده بود دادم بازش كردن چرخ دنده داخلش صاف شده بود(صداي تق تقي كه ميده مال چرخ دنده هست ) برقكار ماشين بهم گفت قيمت نو حدود 30 تومنه ولي براي من چرخ دنده هاشو عوض كرد كه حدود 3 تومان بود و با هزينه باز و بسته كردن 10 تومان تموم شد در ضمن باز و بستنشم كار سختيه جاش زير داشبورده . البته كار اون باز و بستن دريچه ورودي هوا از بيرون يا داخله و بهتره هميشه هوا رو از داخل بكشه ( يعني چراقش هميشه روشن باشه) چونكه هم كارايي كولر بالا ميره هم اينكه هواي بيرون رو كه معمولا آلوده هست وارد اتاق نميشه فقط زماني كاربرد داره كه هوا باروني باشه كه در اين صورت براي جلوگيري از بخار گرفتگي شيشه بايد دكمه خاموش باشه يعني هوا از بيرون به داخل بياد. اميدوارم تونسته باشم كمكي بهت بكنم.

z_qz54
11 June 2006, 02:34 AM
شاید به درد بخوره ولی مال سنمده.

موتور تهویه هرچز بشه ، قابل تعمیره.

http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=206381&postcount=61

http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=206385&postcount=62