View Full Version : تقویت جلوبندی آردی
{Ho3ein}
8 June 2006, 04:44 PM
کسی میتونه در رابطه با تقویت جلو بندی آردی کمک کنه؟ (روش و قیمت)
8 June 2006, 07:03 PM
گارد پاترول
z_qz54
9 June 2006, 01:52 PM
مگه منظور {Ho3ein} جلوبندی یعنی سیستم تعلیق و فرمان نیست ؟
PAYAM
10 June 2006, 02:43 AM
منهم همينو فكر ميكنم! اينايي كه دوستان گفتند ربطي به تقويت جلوبندي نداره!
{Ho3ein}
10 June 2006, 10:51 AM
من چیز زیادی در رابطه با اتومبیل نمیدونم ولی بذارید این طور سوالم رو مطرح کنم چند وقتیه که فرمان انحراف به چپ داره و من از چند جا سوال کردم گفتن از جلو بندیه و گفتم چه طور میشه تقویتش کرد جواب دادن بعضی از نمایندگی های ایران خودرو جلوبندی رو پرشیایی میکنن حال استادید جواب سوال من رو بدن. ممنون و تشکر
Srfazel
10 June 2006, 12:45 PM
دوست عزيز
فكر ميكنم بد نباشه قبل از هر كار يك تنظيم فرمان (به قول معروف از نوع كامپيوترياش) انجام بدي.
{Ho3ein}
10 June 2006, 01:07 PM
دوست عزيز
فكر ميكنم بد نباشه قبل از هر كار يك تنظيم فرمان (به قول معروف از نوع كامپيوترياش) انجام بدي.
متاستفانه تنظیم فرمان هم که انجام دادم (اونم ازنوع کامپیوتری) درست نشد .:icon_cry:
Abolfazl2006_p
10 June 2006, 08:45 PM
امید وارم ناراحت نشده باشی:icon_wink
در کل مشکل فرمان با تنظیم فرمان حل میشه با تعویض قطعاتی مثل گرد گیر ها و ... که همشونا یادم نیست .
ولی یکی از دلایل میتونه تنظیم نبودن باد لاستیک ها باشه و یا بالانس نبودن ان ها که مشکل ساده ای :icon_cool
در ضمن لاستیک ها ی ماشینت ایراد نداره؟
یا شاید مشکل از رینگ هاست؟
میبینی ممکنه این مشکل از جاهای زیادی بروز کنه که شما باید همه را چک کنی!
من خودم سال قبل همین مشکل را داشتم (با 405)که بعدا فهمیدم ایراد از لاستیک هاست و با تعویض لاستیک حل شد.
امید وارم مشکل جدی نداشته باشه:icon_mad:
javanepoldar
11 June 2006, 07:30 PM
سلام
دوست عزیز آردی بنده هم این مشکل را داشت.در نمایندگی لاستیکی را از جلو بندی درآوردند و بعد از بستن به گیره کمی بریدند و بعد از بستن مشکل برای همیشه حل شد
آریو
15 June 2006, 12:47 AM
من هم قبلا RD داشتم همین مشکل روداشت بعدازیه تصادف ازجلو بدتر شد ولی بعدش یه میکانیکی همین طور که دوستمون گفت یه لاستیک هست که اگه ازجلویکم مایل به سمت چپ نگاه کنی میبینی که اسمش روهم نمی دونم ازاون می برنددرس می شه ولی نه کامل چون همش به هرحال لاستیک سابی داره
البته اگه کم باشه می تونی جای لاستیک های جلوت روعوض کنی باهم البته اگه لاستیک هات جهت دارنباشه اون وقت باید باعقب همون سمت عوض کن
امیدوارم جواب بگیری
mobimobi
25 April 2008, 10:29 PM
برای تقویت جلوبندی روآ از بوش طبق های ماشینهای دوژ یا لندروور استفاده میکنند.
shei2nak
25 April 2008, 10:59 PM
با سلام.
به نظر من بهترين كار اينه كه ببري پيش يه جلوبندي كار با تجربه كه بهترين نتيجه رو ميده!
اون لاستيك هم كه دوستان گفتند به قولي ضرب گير ميل موجگير ميشه خواندش...
همواره پيروز و سربلند باشيد!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.