PDA

View Full Version : راهنمایی برای خرید مودم ADSL ا

vatoovatoo80
8 June 2006, 12:24 AM
سلام دوستان
من بالاخره تصمیم گرفتم از داتک ADSL بگیرم.ولی مودم هایی که جدیدا به مشترکاش میده (Comtrend) میگن که جالب نیستن.من خودم میخوام یه مودم بگیرم.ازشون که پرسیدم گفتن موردی نداره فقط باید VPI یا VCI (نمیدونم کدومشون) باید زیر 35 رو ساپورت کنه.
حالا من میخوام یه مودم بگیرم که
Lan داشته باشه
مشخصاتی که گفتن یعنی VPI یا VCI زیر 35 رو داشته باشه
ADSL 2+ رو هم ساپورت کنه
قیمتش هم اگه تا 100 تومن باشه بهتره
راستی اگه یه توضیح تخصصی هم درباره این VPI و VCI بدید ممنون میشم.
نظرتون رو هم درباره USrobotics بگید
ممنون از لطف شما

A.R.T
16 July 2008, 06:33 PM
سلام دوستان
خواستم بدونم مودم Asus AM602 با شاتل مشکلی نداره؟
شنیده بودم مودمهای D-Link با هر ارائه دهنده اینترنت سازگار نیستند... ولی درباره مودمهای Asus چیزی نشنیدم.
شرکت شاتل در سایتش فقط سه تا مودمو پیشنهاد کرده که چندان در بازار معروف نیستند، ولی من تصمیم دارم Asus AM602 بخرم چون ازش خییلی تعریف شنیدم...
حدود قیمت این مودم چنده؟
قیمت Asus AM604 چطور؟

kelen
17 July 2008, 05:08 PM
d-link خوبه بخر ولی شاتل ساپورت نمیکنه با همه چی هم کار میکنه

epsi1on
17 July 2008, 06:07 PM
راستی اگه یه توضیح تخصصی هم درباره این VPI و VCI بدید ممنون میشم.

VPI:
virtual path identifire
VCI
Virtual Circuit identifier
بطور خلاصه:
در شبکه های ATM (ظاهرا در ایران هم شما معمولا با کمک این شبکه ها، به اصطلاح با ADLS به شبکه ISP متصل میشید!) این دو فیلد کار فیلد آدرس رو انجام میدن و سوییچ های ATM سلولها (پکت های ATM هم گفته میشه بهشون!) رو بر اساس این دو فیلد هدایت میکنند...

VPI:
یک فیلد 8 بیتی در header سلولهای ATM که ...
VCI:
یک فیلد 16 بیتی در Haeader سلولهای ATM که این فیلد یک مسیر (معمولا بهش VC میگن(virtual circuit)) رو در یک شبکه معین میکنه...

در کل اگر از نوشته بالا چیزی متوجه نشدید: شما فکر کنید ترکیب ایندو چیزی شبیه آدرس IP هست...!

A.R.T
17 July 2008, 06:11 PM
بالاخره Asus AM602 را خریدم به 59000 تومن!
امروز زنگ زدم به شاتل و میگفت که مودم خوبیه و با سرویس ما هم مشکلی نداره!
حیف که AM604g خیییلی گرون بود (حدود 130000) وگرنه اونو میخریدم!
در مشخصات AM602 گفته شده که تمامی سرویسهای xDSL را ساپورت میکنه...

سپهرال پي
18 July 2008, 06:05 PM
Asus AM602 مودم بسیار خوبی هست..
Wlan که استفاده نداشتی که بخواهی AM604g بخری..
خیلی هم خوب خریدی.. چون یه مدتی هست که خیلی کم پیدا میشه..همراه خودش اسپیلیتر داره..که از کیفیت بالایی برخورداره..
Dlink به هیچ وجه توصیه نمیشه..
اما Level One و SMC هم مودم های خوبی هستند..
مبارک باشه

ATOS
19 July 2008, 05:54 PM
قطعا Asus AM602 انتخاب خوبیه ، اما اگه در آینده می خوای از Wireless استفاده کنی U.S.Robotic بخر که یه عمر راحت باشی:icon_cool

farhad_s5
20 July 2008, 02:20 AM
دوستان من يه مودم ADSL مي خوام كه USB باشه و نصب راحتي داشته باشه و خودم بتونم نصبش كنم!!

اگه US Robotik باشه كه عاليه!

اگه ميشه قيمتش رو هم بگيد!

payamix
22 July 2008, 07:24 PM
سلام دوستان
خواستم بدونم مودم Asus AM602 با شاتل مشکلی نداره؟
شنیده بودم مودمهای D-Link با هر ارائه دهنده اینترنت سازگار نیستند... ولی درباره مودمهای Asus چیزی نشنیدم.
شرکت شاتل در سایتش فقط سه تا مودمو پیشنهاد کرده که چندان در بازار معروف نیستند، ولی من تصمیم دارم Asus AM602 بخرم چون ازش خییلی تعریف شنیدم...
حدود قیمت این مودم چنده؟
قیمت Asus AM604 چطور؟

Asus یکی از مودم های خوبه که فعلاً کمیاب هم شده و توصیه میشه. (شخصاً استفاده کردم)
D-Link اصلاً توصیه نمیشه. (شخصاً استفاده کردم)
Linksys هم جزو برندهای حرفه ای هستش و قیمتش هم نسبتاّ مناسبه. (توصیه اش رو شنیدم)

mtrack
22 July 2008, 07:56 PM
من خودم از dlink استفاده میکنم حدود یه سالی میشه که دارم استفاده میکنم و مشکلی تا به حال با هاش نداشتم
بار اول هم از شاتل سرویس گرفتم .نصاب شاتل میگفت مودم های dlink کرم دارن و اذیت میکنن .ولی به نظر من قلق خاص خودشونو دارن. با دو تا مارک دیگه که اسمشونو یادم نیست هم کار کردم و مشکلی نداشتم .به هر حال us robotic و dlink دو برند معروف تو این زمینه هستن ولی اکثر ISP های تو تهران با dlink مشکل دارن.

farhad_s5
24 July 2008, 02:56 AM
دسوتان من بعد از زير پا گذاشتن بازار رضا و پايتخت و همچنين پاساژي كه كمي پايين تر از مبدان وليعصر نتونستم مودم Asus am602 رو پيدا كنم!!

karash501
24 July 2008, 02:19 PM
منم شنيدم ايسوس كمياب شده آي اس پي فقط مودم tplink داره كه ميگه 55تومن كسي اسم اين ماركو شنيده؟

farhad_s5
25 July 2008, 03:59 PM
آره من مودم Tplink رو شنيدم كه يكي از دوستانم داشت و راضي هم بود!!:icon_surp

ولي 55 تومان نبود ، انگار خودش زير 50 يا 55 خريده بود:icon_excl

hosseinabd
25 July 2008, 10:01 PM
سلام.
نظرتون درمورد مودمهای adsl D-Link چی هست؟آیا ارزش داره من یکی برای خونه بخرم یا نه؟

mse1445
25 July 2008, 10:17 PM
سلام.
نظرتون درمورد مودمهای adsl D-Link چی هست؟آیا ارزش داره من یکی برای خونه بخرم یا نه؟

مودمهای usb نگیرید و سعی کنید از مودم های که پورت لن دارن استفاده کنید

planet TP link ASUS بهترن

farhad_s5
26 July 2008, 02:25 AM
سلام.

به نظر من يه ذره بيشتر بزار روش يه مودم بهتر بگيري كه LAN هم داشته باشه خيلي بهتره!:icon_excl

A.R.T
26 July 2008, 06:11 AM
من که حدود 10 روزه ASUS خریدم خیلی ازش راضیم...

karash501
26 July 2008, 07:24 AM
ببخشيد من بازم ميپرسم مودم TP Link با 55 تومن ارزش خريد داره يا دنبال مارك ديگه باشم؟آخه ايسوس كه گير نمياد از خود ISP مودم گرفتن هم به هر حال يه امتيازاتي داره من دنبال مارك ديگه باشم يا همين TP LInk رو بگيرم؟حالا اگه قيمتشم 5 تومن گرون ميده اشكالي نداره

t.A.T.u
26 July 2008, 04:01 PM
ببخشيد من بازم ميپرسم مودم TP Link با 55 تومن ارزش خريد داره يا دنبال مارك ديگه باشم؟آخه ايسوس كه گير نمياد از خود ISP مودم گرفتن هم به هر حال يه امتيازاتي داره من دنبال مارك ديگه باشم يا همين TP LInk رو بگيرم؟حالا اگه قيمتشم 5 تومن گرون ميده اشكالي نداره

به نظر من ASUS AM 604 یا 602 بگیر 1 زنگ به شرکت آسیاتک بزن اگه نداشت تو پیغام خصوصی من 1 جارو میگم که اکثر مودمارو معمولا داره ... :icon_cool

hosseinabd
26 July 2008, 05:37 PM
من که حدود 10 روزه ASUS خریدم خیلی ازش راضیم...
اگر ممکنه مدل این مودم رو بزارید.

hosseinabd
26 July 2008, 05:38 PM
به نظر من يه ذره بيشتر بزار روش يه مودم بهتر بگيري كه LAN هم داشته باشه خيلي بهتره!:icon_excl
اگر مدل و مارک رو هم بنویسید و قیمت ممنون میشم.

mse1445
26 July 2008, 06:01 PM
اگر یه سیستم دارید AM 602 ( پورت لن و usb دارد ) اگر تا 4 تا سیستم میخواهید وصل کنید َAM604

farhad_s5
27 July 2008, 02:14 AM

به نظر من شما مي تونه با 48 يا 50 تومان يا حتي 45 تومان مودم USRobotics بگيري كه ديگه آخره مودم هست تو قيمت هاي حول حوش 50 تومان!:icon_excl

farhad_s5
27 July 2008, 02:17 AM
اگر مدل و مارک رو هم بنویسید و قیمت ممنون میشم.

مودم USRobotics هست كه ميتوني زير50 و بالاي 45 تومان پيدا كني دوست عزيز

(مدل جديدش كه 9115 هست):icon_cool

hosseinabd
27 July 2008, 02:55 AM
ممنون از راهنماییتون
همین فردا میرم دنبالش ببینم گیرم میاد یا نه
باید برم اصفهان تا ببینم چی میشه

farhad_s5
27 July 2008, 03:19 AM
راستي اگه با گارانتي انفورماتيك گستر بخري خيلي بهتره !

خدماتشون خوبه

karash501
27 July 2008, 08:04 AM
من شنيدم از am602 هم ميشه واسه 2تا سيستم استفاده كرد نميشه؟

karash501
27 July 2008, 03:58 PM
من كلي تو فرومهاي مختلف تحقيق كردم و ديدم همه از مودم Tplink رضايت كامل دارن و چون خود آي اس پي اين مودمو توصيه كرده ترجيح ميدم همينو بگيرم كه به مشكل نخورم البته ظاهر قشنگي نداره كه زياد مهم نيست قيمتشم خيلي كمتر از 55تومنكه آي اس پي ميده هست من از خودشون نميگيرم

EbliiS
27 July 2008, 04:10 PM
من شنيدم از am602 هم ميشه واسه 2تا سيستم استفاده كرد نميشه؟
چرا ميشه.:icon_cool

farhad_s5
29 July 2008, 01:54 AM
من كلي تو فرومهاي مختلف تحقيق كردم و ديدم همه از مودم Tplink رضايت كامل دارن و چون خود آي اس پي اين مودمو توصيه كرده ترجيح ميدم همينو بگيرم كه به مشكل نخورم البته ظاهر قشنگي نداره كه زياد مهم نيست قيمتشم خيلي كمتر از 55تومنكه آي اس پي ميده هست من از خودشون نميگيرم

شما مي توني مدل مودم رو انتخاب كني و قبل از خريد با ISP هماهنگ كني كه بهانه نيارن!!:icon_excl

منم براي خريدن USRobotics همين كار رو كردم!:icon_cool

sahandpotter
29 July 2008, 11:44 AM
عزیز شما از isp مودمتون رو گرفتین؟؟ به مشکلی با مودمتون بر نخوردین؟؟

farhad_s5
30 July 2008, 02:04 AM
من از ISP نگرفتم!!

ولي وقتي خواستم USRobotics رو بگيرم يه تماس باهاشون گرفتم و گفتن بگير مشكلي نداريم با اين مودم!

(البته اگه سوالتون رو از من پرسيده باشيا)

akhoond
31 July 2008, 01:23 PM
سلام دوستان . :icon_arro
دوستان من چند روزی هست که دنبال asus 602 هستم ، اما جایی رو پیدا نکردم که داشته باشه .
( پای پی سی نشستم و تل به دست ، گشتن بازار رو هم گذاشتم برای آخرین راه حل )

حال می خواستم ببینم کسی جایی رو سراغ نداره که این 602 رو داشته باشه ؟ ( و بهش هم اعتماد داشته باشه که جنس بنجل دست آدم نمی ده )

منتظرم :icon_cool
مرسی
یا حق

Sir.Hitler
3 August 2008, 11:03 PM
درود بر آریا و آریایی
بابا این ASUS AM 602 چیه که هیچ جا پیدا نمیشه؟!
حتما باید برم ایران یا رضا تا پیداش کنم؟
قیمتش الان تقریبا چنده؟ کسی نمیدونه؟
من هرجا که رفتم فقط D-link DSL-2320B (http://www.phalls.com/products/?pid=554&sec=0) داشتن که 45 میدادن
چیکار کنم؟ پاشم برم ایران و از زیر خاک این ASUS رو پیدا کنم یا اینکه نه همین D-link خوبه؟
البته این 3صفحه رو که خوندم مثل اینکه دوستان زیاد راضی نیستند از این برند

farhad_s5
4 August 2008, 03:37 AM
تو بازار ايران و رضا هم فكر نكنم پيدا كني دوست من

monica
4 August 2008, 04:51 AM
ارزون ترین مودم چنده
میخوام هدیه بدم

farhad_s5
4 August 2008, 05:13 AM
من كه يه زماني دنبال مودم بودم D-Link ارزون بود 28 تومنيش هم ديدم

Sir.Hitler
4 August 2008, 11:31 AM
درود بر آریا و آریایی
اگر تو رضا و ایران پیدا نمیشه پس از کجا پیدا کنم؟

Masoud 206-16v
4 August 2008, 12:05 PM
مودمهای PLANET (http://www.rayansaba.com/index.php?mark=5&productID=999&vote=yes) هم بد نیست،آخه خودم الان نزدیک3 ساله که استفاده میکنم(مدلADE-2400)واقعا عالی هستش و سرعت کانکتش(اتصال اولیه به شبکه)عالی شاید فقط 4،5 ثانیه وقت بخواد سریع چراغ ADSL اون ثابت میشه.
من این برند رو پیشنهاد میکنم

آپارتمان
4 August 2008, 02:50 PM
برندهای AZ TECH, TPLINK توصیه میشه,البته TPLINK تنظیمات ساده و راحتری داره!

ZOORG2
4 August 2008, 11:36 PM
آقا یه مودم am602 با سه ماه کارکرد موجوده .لطفا قیمتهای پرت وپلا ندید چون رفیق خودم که کلی گشته و نتونسته اونو پیدا کنه هم به من پیشنهاد خرید داده

monica
5 August 2008, 12:08 AM
دست دوم ایسوز 20 (نوش 42 دست دوم لوازم برقی نصف کمتر میشه)
هر کسیم نو میخواد من خودم تو وارد کننده ایسوز آشنا دارم

farhad_s5
5 August 2008, 02:47 AM
درود بر آریا و آریایی
اگر تو رضا و ایران پیدا نمیشه پس از کجا پیدا کنم؟

راستش نميدونم:icon_ques الان كه از كمياب هم انگار گذشته و ناياب شده

ZOORG2
5 August 2008, 05:55 PM
دست دوم ایسوز 20 (نوش 42 دست دوم لوازم برقی نصف کمتر میشه)
هر کسیم نو میخواد من خودم تو وارد کننده ایسوز آشنا دارم

اخه من به تو چی بگم!
1-آخه مگه ابمیوه گیری یه که نصف بشه.مودم که اینطوری نیست اونم نایاب
2-اگه تو دروغ میگی و قمپوز در میکنی من واقعا تو وارد کننده ها آشنا دارم و میدونم دو ماهه که وارد نشده.اگه راست میگی به بچه های فروم بفروش همون 42 تومن.تازه دو ماه پیش 53 تومن می فروختن در زمان فراوانی.

3-اگه واقعا راست می گی برا دوستان این فروم بیار.
پس بیخودی ننویس چون مچت گرفته میشه.اگه بچه های فروم هم نخواستن من ازت 45 تومن تعداد زیاد می خرم.افتاد

akhoond
5 August 2008, 07:23 PM
سلام دوستان . واقعا نیست ، اما شاید ، شاید تا 10 _ 15 روز دیگه بیاد . من شنبه 58 خریدم یا حق

farhad_s5
5 August 2008, 10:05 PM
اينجا كه بازار نيست بچه ها كه دعوا مي كنين!!!!!!!!!!!!

A.R.T
5 August 2008, 10:06 PM
آقا یه مودم am602 با سه ماه کارکرد موجوده .لطفا قیمتهای پرت وپلا ندید چون رفیق خودم که کلی گشته و نتونسته اونو پیدا کنه هم به من پیشنهاد خرید داده
چرا تصمیم به فروشش داری؟
مودم خوبیه ها! خصوصا الان که نایاب شده!
قیمت نوش حدود 60 تومنه و اگه تمیز باشه 30 درصد کمتر از قیمت نو ارزش داره یعنی حدود 40 تومن! به شرطی که تمیز باشه!!

A.R.T
5 August 2008, 10:13 PM
روتر بیسیم خوب چی سراغ دارید؟
میخوام به مودم وصلش کنم که بتونم با لپتاب بصورت بیسیم بهش کانکت شم؟

GHAHRAMAN
1 September 2008, 04:23 PM
دو دستگاه اکسس پوینت دی لینک 3200 موجود دارم کم کار کرد با جعبه و تجهیزات کامل.
کسی مشتری بود خبر بده.

john123
1 September 2008, 04:46 PM
با سلام ،
شركت پارس انلاين يك مدت مودم هاي Symphony مي داد كه مودم هاي خيلي خوبي هستند و تقريباً با همه شبكه كار ميكنه و تا به حال شركتي نديدم باهاش مشكلي داشته باشه
هم USB مي خوره و هم RJ45

hosseinabd
3 September 2008, 02:00 AM
سلام دوستان.
یک مدل و مارک برای مودم adsl بگید من که دیگه خسته شدم بس که دنبال یه مدل خوب گشتم.

smail
3 September 2008, 02:18 AM
Linksys WAG200G Wireless
چطور است با شاتل سازگاري داره ؟

GHAHRAMAN
3 September 2008, 11:52 PM
ایسوس بگیرید خودتونو راحت کنید.

hosseinabd
5 September 2008, 03:29 AM
مدلی از این ایسوس رو میتونید بگید؟

EbliiS
5 September 2008, 07:59 PM
مدلی از این ایسوس رو میتونید بگید؟
با اينكه 100 بار گفته شده!
AM602

چشم عسلي
7 September 2008, 11:29 PM
am602 که جایی نیست من اصفهان را زیرا رو کردم جایگزینش چیه

smail
8 September 2008, 12:37 AM
Linksys WAG200G Wireless
مدل خوبي است با صبانت تست كردم مشكلي نبود . سرويس شاتل هم تا 10 روز ديگه راه ميفته ببينم با آن سازگاري دارد يا نه قيمتش حدود 100 تومن است
شركت Linksys زير مجموعه ciscoبزرگترين شركت در تجهيزات شبكه و اينترنت است و 80 درصد ترافيك اينترنت دنيا روي تجهيزات اين شركت است .

saman137
12 September 2008, 04:41 AM
سلام دوستان ممنون از اطلاعات مفیدتون در صفحات تاپیک
من تازه تصمیم به خرید adsl گرفتم چون دیگه پول تلفنم داد همه رو در آورده میخواستم راهنمایی کنید البته دیدم بیشترasus توصیه کردید اما مثله اینکه کمه و پیدا نمیشه
من واسه خونه میخوام 1 سیستم هم بیشتر ندارم فقط میخوام اینترنت پرسرعت داشته باشم و فکر نکنم بقیه مسائل به کار من بیاد (شبکه و این حرفا)
آیا نوع مودم تو سرعت دریافت اینترنت هم تاثیر داره مثلا هرچی گرونتر باشه؟
شما چه مودمی رو پیشنهاد میکنید 3 گزینه بگید که هر کدوم نبود بعدی رو بگیرم چون واقعا اطلاعاتم کمه در این مورد
زاستی من مشهد هستم و احتمالا از صبانت بگیرم البته 1 ماه قبل شاتل sms داده بود که adsl2 توی مشهد راه انداخته دراینباره هم نظزتونو بگید
خیلی ممنونم

mil-i300
12 September 2008, 05:40 AM
منم مودم میخوام بگیرم... حالا شبکه و USB هم بود که چه بهتر...
قیمت هم تا 40 تومن حالا ابلا پایین تر شد ه م زیاد مورد نداره...
ولی دانلود با سرعت بالا رو تضمین کنه..!!
ولی اینجا ( منم مشهدم ) دیتاشین خیلی زیادتره...
جناب سامان شما یک سر به قبیله ASDL هم بزنی بد نیست... گفتن که صبا داغون الان...!!
http://www.phalls.com/vbulletin/group.php?groupid=65&pp=10&page=2

TrueEnzo
26 September 2008, 06:05 PM
سلام
آقا منم خیلی دنبال ایسوس گشتم نبود
حدود 20 روز پیش اینو گرفتم

Planet ADE-4400
adsl2+
Router 4port

یک سال گارانتی تعویض
47000 تومن

از شاتل هم اینترنت دارم
معمولا هم رو ماکزیمم سرعتم رد دانلودم
مشکللی هم نیست

mehrdadonline
11 October 2008, 02:06 AM
سلام دوستان در مورد مودم Comtrend CT-361 میخواستم ببینم با توجه به اینکه هم USB داره هم LAN ایا می تونم برای دو سیستم ازش استفاده کنم ؟ یعنی یه سیستم رو به USB وصل کنم و سیستم دیگه رو به LAN ؟

Mehrzaad
13 October 2008, 03:27 AM
پيشنهاد من به دوستانی که تصميم به خريد مودم دارن U.S.Robotics با گارانتی معتبر انفورماتيک گستر.
U.S.Robotics يکی از شرکتهای معتبر و قديمی تو اين زمينست ،
تا اونجائی هم که من تحقيق کردم اکثريت ISP ها با مودم های اين برند مشکلی (شما بخونيد بهونه ای)
ندارند!

سايت رسمی:

www.usr.com

ميتونيد برای ديدن مدل ها و قيمت (البته قيمت ها به روز نيستن بايد تماس بگيريد) از اين آدرس استفاده کنيد:

http://www.infogostar.com

من الان مدتيه از مدل 9107 استفاده ميکنم و شديدن راضی هستم

mil-i300
19 October 2008, 07:48 AM
آقا ما ديشب رفتيم چند تا مودم ديديم....!! Asus و planet و D-link...!!
يه مدل از ديلينك بود به 55 تومن 4 پورته و يو اس بي..... همين مدل با وايرلسش 67 تومن بود..... از نوع 802.11 G ...!! ايسوس رو مدلشو نفهميدم ولي تك پورت و يو اس بي بود .... 55 تومن..!! قابه بالاش سفيد بود و از اوون 3 تا قشنگتر بود...!!
خلاصه ما مونديدم اين دي لينك هاي 4 پورت و وايرلس بگيريم يا ايسوس تك پورت... يه راهنمايي بي زحمت...!! :icon_surp
مدل دي لينك : DSL 2640 - 2540

mtrack
19 October 2008, 02:05 PM
اکثر ISP ها مودم های Dlink رو که یکی از معتبرترین برندها تو این زمینه هست ساپورت نمیکنن.چراشو نمیدونم !!
قبل از خرید هر مودمی با شرکت مورد نظر یه مشورتی داشته باشید .:icon_cool

Mehrzaad
20 October 2008, 02:59 AM
1- دوستان حتماً قبل از خريد مودم با شرکتی که ميخوان سرويس بگيرن مشورت کنند
2-خيلی از ISP ها با مودم های D-Link مشکل دارند! حالا چرا از خودشون بپرسيد...
3-اينقدر روی يک مدل از يک برند خاص پا فشاری نکنيد (ميشه شبيهه داستان پيکان)
4-هر شرکت يا فروشنده روی يک مارک خاص (چيزی که در انبار موجود دارد) تاکيد ميکنه برندی رو انتخاب کنيد که در اين زمينه تخصص دارد
5-...

برند Linksys يک برند حرفه ای تو اين زمينست فقط قيمتها بالاست اگه با قيمت بالا مشکلی نداريد انتخاب خوبيه

http://d.imagehost.org/t/0567/linksys_AM-300.jpg (http://d.imagehost.org/view/0567/linksys_AM-300.jpg)

پيشنهاد بعدی برند U.S.Rrobotics که يک مارک معتبر و جهانيه

http://d.imagehost.org/t/0566/9112.jpg (http://d.imagehost.org/view/0566/9112.jpg) http://d.imagehost.org/t/0502/9115.jpg (http://d.imagehost.org/view/0502/9115.jpg) http://d.imagehost.org/t/0401/9107.jpg (http://d.imagehost.org/view/0401/9107.jpg)
برای بزرگ ديدن روی عکس ها کليک کنيد

داشت فراموش ميشد تو CD U.S.Robotics برنامه ای هست به اسم EasyConfigurator که شما ميتونيد به راحتی مودم رو Config کنيد

achachi
20 October 2008, 08:15 AM
Level1 هم مودم هاي بسيار خوب و با كيفيت و زيبايي داره ، در ضمن برند آلماني و بسيار معتبر و مشهوريه و با اكثر isp ها ( همه ) مشكلي نداره . نمايندگي هم در ايران زده و خدمات و گارانتي ارائه ميده .

mil-i300
30 October 2008, 01:17 PM
ما آخرش رفتيم همين D-link DSL 2640 رو خريديم به 67 تومن....!!!
با ispها هم كه صحبت كرديم.... هيچكي به غير از شاتل مشكل نداشت... نه اينكه شاتل هم مشكل داشته باشه... نه نصب و كانفيگ ميشد.... بعضي موقع ها DC داشته...!!
در كل اين حرف دروغه كه ما با اين مدل مودم مشكل داريم.....!!! اينو از چندين جايه حرفه پرسيدم و شنيدم...!!
خلاصه امروز هم اوومدن از صبا برايه دوستم نصب كردن..!!!! عروسي گرفته تو خونه...!! خيلي راضيه.. هم مودم هم صبا...!!!

arash_viva_66
31 October 2008, 04:38 AM
سلام دوستان من قصد خرید یک مودم ADSL دارم که اکسس پوینت هم باشه+ USB و حداقل 2 پورت LAN و در محدوده قیمت 80 باشه و d-link هم نباشه مثلا از یک مارک جالب مثل USR باشه. موندم چیکار کنم با خوندن این صفحات متوجه شدم ASUS خوبه ولی گیر نمیاد و گرون هم هست

arya_m2
1 November 2008, 02:59 PM
ببخشید این سوالو اینجا مطرح می کنم، اما فکر کنم هر کسی که بخواد مودم بخره این سوال هم واسش پیش بیاد.
دوستان ارتباط بین مودم از طریق USB بهتره یا از طریق LAN؟
مثلاً مودمی که هر دو پورت رو داره، بهتره از کدوم استفاده کنیم؟ از لحاظ سرعت و یا قطع و وصل های احتمالی کدوم بهتره؟

SMN
1 November 2008, 03:21 PM
بخشید این سوالو اینجا مطرح می کنم، اما فکر کنم هر کسی که بخواد مودم بخره این سوال هم واسش پیش بیاد.
دوستان ارتباط بین مودم از طریق USB بهتره یا از طریق LAN؟
مثلاً مودمی که هر دو پورت رو داره، بهتره از کدوم استفاده کنیم؟ از لحاظ سرعت و یا قطع و وصل های احتمالی کدوم بهتره؟
تفاوتی نداره ولی Lan بهتره

من یک مودم Asus دارم ولی چون Wifi نداره دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم و از داتک 128 استفاده میکنم میخوام مودمم رو عوض کنم که Wifi داشته باشه چه مدلی چه مارکی چه قیمتی هستش؟!