View Full Version : هندزفري مدل HBH-DS970 شاهكاري از سوني اريكسون
Benjamin
7 June 2006, 05:04 PM
اين هم يك هندزفري جديدي مدل HBH-DS970 محصولي استثنايي از سوني اريكسون . بلوتوث هست و مخصوص گوش كردن به موزيك .
واقعا محشره اين هندزفري .
كسي از دوستان مي دونه كه قيمتش چنده و ساخت كجاست يا نه ؟
و آيا تو بازار كسي ديده يا نه ؟ البته تو بازار بايد موجود باشه .
اين هم يكي از عكس هاش
sina1808
7 June 2006, 07:19 PM
اين كه يه هندز فري معمولي با كنترل MP3 هست
بلوتوث نيست كه ؟ ( هست ؟!! )
HES@M
7 June 2006, 11:50 PM
من میخواستم بدونم میشه اگه هندزفری استریو بلوتوث گیر بیارم میشه از اون برای برندهای مختلف استفاده کرد یا اینکه مثلا اگه سونی اریکسون باشه فقط برای گوشی سونی اریکسون استفاده میشه؟
BloodReza
8 June 2006, 12:58 AM
من میخواستم بدونم میشه اگه هندزفری استریو بلوتوث گیر بیارم میشه از اون برای برندهای مختلف استفاده کرد یا اینکه مثلا اگه سونی اریکسون باشه فقط برای گوشی سونی اریکسون استفاده میشه؟
من که پارسال دنبال هندزفری بلوتوس برای تی 610 میگشتم از هندزفری های خود سونی اریکسون جایی پیدا نکردم و هر جا میرفتم بهم هندزفری های نوکیا و زیمنس رو معرفی میکردن یه فروشنده خودش6600 داشت با هندزفری زیمنس البته نمیدونم برای مندل های جدید این هم صدق میکنه یا خیر
ولی این عکسی که دوستمون گذاشتن بیشتر به هندزفری های سری دبلیو میخوره مخصوصن که آرم واکمن هم روشه
azazel
8 June 2006, 01:37 AM
بله...عزیزم میشه من خودم یه هندزفری بلوتوث سونی اریکسون رو گوشی 6630 و 6680 تست کردم و ساپورت کرد......البته هندزفری بقیه برندها رو نمیدونم!!!:icon_ques
Benjamin
8 June 2006, 10:01 AM
اين هندزفري بلوتوث است و روي اكثر گوشي ها PDA ها و كامپيوترهايي كه بلوتوث دارن جواب ميده . براي اطلاعات بيشتر به خود سايت رجوع كنيد . تمام اطلاعات به طور كامل هست .
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10394
mehdie3
8 June 2006, 12:42 PM
تو ايران هست ؟واگه هست كسي قيمتشو ميدونه ؟؟؟
در ضمن تو ليستش اسم w800 نبود !! !!!!
يعني با w800 نميشه ؟؟
Benjamin
8 June 2006, 04:38 PM
امكان نداره كه با w800 كار نكنه !!!
حتما جواب مي ده چون اصولا بيشتر براي سري W طراحي شده و حتي آرم اين سري هم روش حك شده !!!!
اما تو خود سايت سوني اريكسون هم اطلاعاتش كامل نيست . چون فكر مي كنم مدت خيلي كوتاهي است كه از حالت Coming Soon به Avalible تبديل شده . مثلا اطلاعات ميزان شارژ و باطري تون ذكر نشده !!
اميدوارم خيلي زود اطلاعاتش كامل بشه . چون من يكي واقعا تو كفش موندم !
Benjamin
8 June 2006, 04:41 PM
دوستان من هفته قبل تو آمريكا ديدم قيمتش 149.95 $ بود . گفته بود با w800 هم كار مي كنه كه قطعا همينطوره .
karash501
8 June 2006, 04:56 PM
اگه بلوتوثه اینهمه سیم واسه چیه؟!جل الخالق!
po2ya
8 June 2006, 05:02 PM
این سیمها مال گووشیا هست دیگه !!!! سیم دیگه از موبایل به کنترل وصل نیست دیگه اوونقسمت به صورت بلوتوث هستش!
KING_OF_NET
10 June 2006, 12:03 AM
خيلي قشنگه و البته گرون!
149 دلارو ميشه چيزايه به درد بوخور ديگه اي خريد.
آيا براي مكالمه هم كاربرد داره؟
HES@M
10 June 2006, 04:12 AM
من فکر نمیکنم این به صورت تجاری تو ایران بیاد مگه اینکه مسافری کسی بخره بیاره اونم انگشت شمار.
Benjamin
28 July 2006, 12:30 AM
من فکر نمیکنم این به صورت تجاری تو ایران بیاد مگه اینکه مسافری کسی بخره بیاره اونم انگشت شمار.
من هفته قبل تو علاالدين ديدم يارو مي گفت 90هزار تومان !!! فكر مي كنم يه كم گرون مي داد . البته چون اين محصول تازه اومده خوب طبيعي است كه قيمتش حالا حالاها بالا باشه !!! البته فقط يك فروشگاه از اينا داشت و بقيه نداشتن . اگه قيمتش به 60 تا 70 برسه من يكيشو مي خرم . :icon_mad:
Benjamin
18 September 2006, 09:42 AM
دوستان كسي از قيمت جديدش اطلاعاعي داره يا نه . من هنوز توي بازار شيراز خبري از اين نديم . دوستان آيا كسي مي دونه كه w800 هم از اين هندزفري پشتيباني مي كنه يا نه ؟ آخه تو ليست گوشي هايي كه ساپورت مي كنه خبري از w800 نيست !!!!
احسان خان
19 September 2006, 07:54 PM
آخرین قیمتی که من همین امروز گرفتم 90 هزار تومن بود
kiiia
25 September 2006, 12:36 PM
من يه مدل هندز فري بلوتوس واسه موزيك تو پاساژ علاالدين ديدم ولي چون اون مغازه به گرون فروشي معروف بود، نرفتم چيزي بپرسم...
ولي وقتي اونجا آورده يعني نهايتا تا 2ماه ديگه همه جا پر ميشه
venus
25 September 2006, 02:14 PM
Compatible products
Sony Ericsson phones
W850i
Z710i
Z610i
W950i
W710i
P990i
K790i
K800i
K610i
M600i
Benjamin
25 September 2006, 02:19 PM
Compatible products
Sony Ericsson phones
W850i
Z710i
Z610i
W950i
W710i
P990i
K790i
K800i
K610i
M600i
از دوست عزيز جناب ونوس خيلي ممنون هستم براي اين ليست . اما اينها كه تو خود سوني اريكسون هم نوشته !!! من مي خوام بدونم كه راهي وجود نداره كه با w800 هم كار بكنه ؟ :icon_cool
kiiia
3 October 2006, 02:14 AM
اینم عکسش، فکر میکنم همونیه که دنبالش میگردین.
منم در اوج ناباوری 94 تومان قیمت گرفتم:icon_twis :icon_surp فکر میکردم خیلی گرونتر باشه
http://h1.ripway.com/Kiiia/Mobi/DSC00783.JPG
MMJ™ 431
14 October 2006, 05:42 PM
http://www.planete-se.net/review/HBHDS970/dsc00391smalluc3.jpg
http://www.planete-se.net/review/HBHDS970/dsc00384smallma2.jpg
http://www.planete-se.net/review/HBHDS970/dsc00387smallmt4.jpg
http://www.planete-se.net/review/HBHDS970/dsc00388smallnu9.jpg
http://www.planete-se.net/review/HBHDS970/dsc00389smallor0.jpg
http://www.planete-se.net/review/HBHDS970/dsc00390smallcr3.jpg
جالبه، همه این عکسارو با K800i گرفتند!!! :icon_twis
canor
14 October 2006, 06:14 PM
گوشی های سونی اریکسون که این فناوری را پشتیبانی می کنند از w810 به بعد هست . w800 ساپرت نمی کنه .
olympos
15 October 2006, 06:23 PM
w900 رو ساپورت ميكنه
MMJ™ 431
16 October 2006, 04:29 PM
میون ساپورت کردن و نکردن 2 چیز هست...
یه سری خودشو ساپورت می کنند؛ یعنی اینکه فقط به عنوان هدست Bluetooth معمولی...! (اینجوری که معلومه W800i عضو این گروهه، البته هر یک از گوشیهایی که Headset Bluetooth رو ساپورت می کنند، این حالت رو شامل میشن)
گروه بعدی که همون Compatible products از گوشی های Sony Ericsson هستن، (که لیست این گوشی ها رو خود SE مشخص کرده) شامل تمام امکانات Bluetooth HBH-DS970 میشه، مثله امکاناتی نظیر استفاده از کلید هایی _« »_ که رو خود DS970 قرار دارند، وگرنه دلیلی نداره که SE اسمی از W800i تو این لیست نیاره...!؟
romeo_1593
17 October 2006, 12:03 PM
دلیلی نداره که SE اسمی از W800i تو این لیست نیاره...!؟[/quote]
دلیلش اینه که W800 استریو بلو توس رو ساپورت نمی کنه
یعنی نمی تونه صدا رو بصورت تفکیک شده دو باند(استریو) از بلو توس بفرسته
gorg
21 October 2006, 11:06 AM
دوستان هندزفری بلوتوثی هست که همین کارایی رو داشته باشه (یعنی بشه باهاش رادیو مدیاپلیر گوش داد) ولی اینقدر سیم و میم بهش آویزون نباشه؟:icon_surp
در ضمن آیا از دوستان کسی قیمت حافظه 2gb یا 4gb برای k750 رو میدونه؟
Researcher
23 October 2006, 05:52 AM
این که بازم سیم داره ؟!!!!! خوب چه فرقی با معمولیش داره ؟! http://qsmile.com/qsimages/24.gif تنها فرقش اینه که به جای گوشی ، وصل میشه به کنترل . کیفیتشو کسی تست کرده ؟ بهتر از معمولیه ؟
سوال بعدی اینه که بالاخره W810 رو ساپورت میکنه یا نه . تو لیست سایت که نبود
قیمت فعلی ؟
gorg
23 October 2006, 06:00 AM
دوستان هندزفری بلوتوثی هست که همین کارایی رو داشته باشه (یعنی بشه باهاش رادیو مدیاپلیر گوش داد) ولی اینقدر سیم و میم بهش آویزون نباشه؟:icon_surp
در ضمن آیا از دوستان کسی قیمت حافظه 2gb یا 4gb برای k750 رو میدونه؟
دوستان این مدل اصلا برای k750 کار نمیکنه!
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ps1_1_5_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10394
کسی هدست بلوتوثی سراغ داره که بشه باهاش به رادیو و مدیاپلیر گوش داد (برای k750) ؟
romeo_1593
23 October 2006, 10:16 AM
دوستان این مدل اصلا برای k750 کار نمیکنه!
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ps1_1_5_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10394
کسی هدست بلوتوثی سراغ داره که بشه باهاش به رادیو و مدیاپلیر گوش داد (برای k750) ؟
مطمئنا واسه رادیو نداریم چون سیم هندز فری برای رادیو حکم آنتن رو داره
حالا بلوتوث بدون آنتن چیکار میخواد بکنه ....:icon_mrgr
gorg
23 October 2006, 10:30 AM
مطمئنا واسه رادیو نداریم چون سیم هندز فری برای رادیو حکم آنتن رو داره
حالا بلوتوث بدون آنتن چیکار میخواد بکنه ....:icon_mrgr
برای مدیاپلیر چطور؟
romeo_1593
23 October 2006, 11:01 AM
برای مدیاپلیر چطور؟
همونطور که توضیح دادم قبلا اگر هم بشه بصورت مونو البته با هر دو گوش
romeo_1593
23 October 2006, 11:05 AM
لابته در یک تاپیک دیگه توضیح داده بودم....شرمندعه همین الان یادم اومد
Researcher
23 October 2006, 01:15 PM
کیفیتشو کسی تست کرده ؟ بهتر از معمولیه ؟
سوال بعدی اینه که بالاخره W810 رو ساپورت میکنه یا نه . تو لیست سایت که نبود
قیمت فعلی ؟
بی زحمت راهنمایی کنید
salish
23 October 2006, 03:26 PM
با سلام
گوشيهاي قديمي سري واكمن مثل كا750 و دبليو 800 امكان ارسال موزيك روي بلوتوث را ندارند ولي سري جديد مثل كا 800 و دبليو 810 و .. اين امكان رو دارن
كيفيت صدا در بلوتوث بسيار عالي است و از هندسفري خود كا 750 بهتره ولي تفاوتي با صداي هندسفري دبليو 800 نداره
شركتهاي ديگه مثل كريتو و لول وان هم هدست بلوتوث استريو به بازار دادن كه تو بازار ايران هم وارد شده من خودم لول وان دارم كه البته علاوه بر اتيال به گوشي كارهاي ديگه اي هم ميكنه ولي چون هديه گرفتم دقيقا نميدونم چنده ولي بايد حدود 130 تومان باشه !
Researcher
23 October 2006, 04:05 PM
با سلام
گوشيهاي قديمي سري واكمن مثل كا750 و دبليو 800 امكان ارسال موزيك روي بلوتوث را ندارند ولي سري جديد مثل كا 800 و دبليو 810 و .. اين امكان رو دارن
كيفيت صدا در بلوتوث بسيار عالي است و از هندسفري خود كا 750 بهتره ولي تفاوتي با صداي هندسفري دبليو 800 نداره
شركتهاي ديگه مثل كريتو و لول وان هم هدست بلوتوث استريو به بازار دادن كه تو بازار ايران هم وارد شده من خودم لول وان دارم كه البته علاوه بر اتيال به گوشي كارهاي ديگه اي هم ميكنه ولي چون هديه گرفتم دقيقا نميدونم چنده ولي بايد حدود 130 تومان باشه !
ممنون. در مورد ساپورت W810 و کیفیت پخش خوبش مطمئنید ؟ چون نمیخوام 90 تومن بدم بدش صدای مونو داشته باشم:icon_ques یعنی صدای باس رو هم خوب پخش میکنه ؟ هندزفریه شما چه کار دیگه ای میکنه ؟
gorg
23 October 2006, 09:18 PM
دوستان یه زمانی بود که هر کس تو پرشین هالز :red_heart:یه سوال مینوشت ظرف 24 ساعت به جواب مطلوب میرسید واساسا این نکته ای بود که باعث شد که تالارهای پارسی:red_heart: به سرعت اینقدر محبوب شه ولی حالا سه صفحه از این تاپیک گذشته و یه موضوعی مثه هندزفری یا هدست بلوتوث اینقدر هنوز گنگ مونده !
متاسفانه این موضوع مختص این تاپیک نیست و تو خیلی تاپیکهای دیگه هم شاهدیم که کلی صفحه جلو رفته ولی ارزشمندی مطالب جالب توجه نیست !! نمیدونم سرچشمه این مشکل کجاست که بچه های قدیم تر به فکر تعداد پستهاشون نبودن و حسابی برای حلاجی هر مطلب وقت میذاشتن ولی الان جوابهای نارسا فقط بر ابهام می افزایه!
بنده تو یه تاپیک دیگه در مورد همین موضوع سوال کردم و بعد 2-3 تا پست به اینجا ارجاع شدم، حالا هم بعد از 3-4 بار پرسیدن نه تنها به جواب مشخصی دست نیافتم بلکه ابهاماتم افزون شده :
من خیلی ساده دنبال مدل هندزفری بلوتوثی میگردم که بتونه مدیا پلیر برای k750 پخش کنه
عده ی زیادی از مشترکین این تاپیک که اصلا پاسخ نمیدن ، اون چند نفر دوستی هم که لطف میکنن و نظرات متناقض رو ابراز میکنن نه اسم از مدلی میبرن ، نه حتی لینکی معرفی میکنن که خودمون بریم بخونیم !
متاسفم برای این وضعیت که همه دوست دارن با دادن پاسخهای تکخطی فقط پستشون رو بالا ببرن ، فکر میکنم این نشانگر اینه که سیستم امتیازدهی بر مبنای تعداد پستها همیشه کارآمد نیست.:icon_roll
canor
23 October 2006, 09:44 PM
برای k750 هیچ هنزفری بلوتوثی نیست که بتونه موزیک را به صورت استریو پخش کنه زیرا در این گوشی این قابلیت اصلا وجود نداره . از کمپانی سونی اریکسون فقط گوشیهای زیر این مورد را ساپرت می کنند .
w810i
W850i
Z710i
Z610i
W950i
W710i
P990i
K790i
K800i
K610i
M600i
salish
23 October 2006, 11:39 PM
سلام
بايد بگم اين كا 750 و دبليو 800 هستن كه نميتونن موزيك رو روي بلوتوث بفرستن نه مونو و نه استريو ؟!!
اگر كسي ميتونه و راهي بلد هست كه با اين دو گوشي موزيك رو روي بلوتوث بفرسته حتي بصورت مونو به ما هم ياد بده
براي اون دوستمون كه لينك خواسته بود كريتيو 4 مدل ارائه داده كه مدلهاي
3100
2300
2530
2500
كه از اينها بهترينشون از لحاظ كارائي مدل 2500 ولي فقط مدل 2530 به بازار ايران اومده حدود 90 تومن
http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=243
ولي مدلي كه براي من آوردن لول وان هست كه اينم لينكش
http://global.level1.com/products2.php?Id=783&PC1thId=24
از لحاظ زيبايي مدل 970 سوني اريكسون از همه سرتر حدود 90 تومن
ولي كارائي هاي مختلفي كه كريتيو و لول وان دارن اون نداره
اون دو برند از دو تيكه تشكيل شدن كه يكي رو ميتونين به هر وسيله صوتي بزنين و به صورت هدفون بيسيم ازشون استفاده كنين مدل لول وان علاوه بر اين دنگل بلوتوث هم هست
توضيحات بيشتري هم خواستين در خدمتم
در ضمن در خصوص تعداد پستها و ..... اينجور چيزا اصلا نميدونم يعني چي ؟؟!!!
Researcher
24 October 2006, 02:27 AM
سلام
مدل لول وان علاوه بر اين دنگل بلوتوث هم هست
در مورد دنگل بیشتر توضیح بدید . من اولین باره این واژه رو میشنوم :icon_ques
salish
24 October 2006, 10:28 AM
سلام
دنگل يعني آويزان تا اونجا كه من ميدونم
هر وسيله اي كه به كامپيوتر وصل ميكنيد مثل فلش رم يا كول ديسك تا بلوتوث يواسبي يه دنگل هستش
LevelOne Bluetooth Stereo Headset BLH - 1200 چند قابليت دارد
1- انتقال صوت از هر منبع صوتي (تليوزيون ، پخش ، MP3 پلير و هر وسيله ديگه از طريق فيش خروجي صوتي به صورت استريو
2- انتقاي صوت از طريق ارتباط بلوتوث از كامپيوتر به هدست با امكان كنترل مدياپلير و ولوم از روي هدست به صورت استريو
3- امكان دريافت صوت استريو از گوشيهاي موبايلي كه امكان ارسال موزيك به بلوتوث دارن
4- امكان استفاده به عنوان هندسفري موبايلهاي بلوتوت دار
5- قابل شارژ از طريق يو اس بي
Researcher
24 October 2006, 10:52 AM
سلام
دنگل يعني آويزان تا اونجا كه من ميدونم
هر وسيله اي كه به كامپيوتر وصل ميكنيد مثل فلش رم يا كول ديسك تا بلوتوث يواسبي يه دنگل هستش
LevelOne Bluetooth Stereo Headset BLH - 1200 چند قابليت دارد
1- انتقال صوت از هر منبع صوتي (تليوزيون ، پخش ، MP3 پلير و هر وسيله ديگه از طريق فيش خروجي صوتي به صورت استريو
2- انتقاي صوت از طريق ارتباط بلوتوث از كامپيوتر به هدست با امكان كنترل مدياپلير و ولوم از روي هدست به صورت استريو
3- امكان دريافت صوت استريو از گوشيهاي موبايلي كه امكان ارسال موزيك به بلوتوث دارن
4- امكان استفاده به عنوان هندسفري موبايلهاي بلوتوت دار
5- قابل شارژ از طريق يو اس بي
حالا بین این دوتا (سونی و LevelOne ) شما کدومو پیشنهاد میکنید ؟
هندزفریه سونی اریکسون ساخت کجاست ؟
salish
25 October 2006, 02:22 AM
سلام
مطلبي كه قبلا نوشتم به اين صورت اصلاح ميكنم كه دبليو 810 ارسال موزيك روي بلوتوث ندارد
در خصوص پيشنهاد
اگر فقط براي موبايل استفاده ميكنيد سوني اريكسون كه خيلي هم زيباست و از لحاظ مهندسي كوچك سازي شاهكاره
ولي اگر براي كاربردهاي متنوع ميخواهيد لول وان
البته هدست لول وان خيلي بزرگه و به نظر من براي استفاده بيرون از منزل و تو خيابون و... مناسب نيست ؟!!
در مورد ساخت كجاست نمونه اي كه من ديدم جعبشو نديدم رو خودش هم يادم نمياد كجاي شو نوشته باشه
samuraii40
25 October 2006, 04:39 AM
w810 توسط HBH-DS970 ساپورت نمیشه.فقط گوشیهای زیر ساپورت میشن:
http://i14.tinypic.com/2j1n85v.jpg
salish
25 October 2006, 10:18 AM
بله همانطوري كه samuraii40 گفتن و به عبارت كلي تر اين سري گوشيها قادر هستن موزيك رو روي بلوتوث ارسال كنن و هر هندسفري بلوتوسي از جمله 970 سوني اريكسون ميتواند دريافت كند
Researcher
25 October 2006, 07:51 PM
عجب حالگیریه عظیمی :icon_cry: یعنی من بیخیال هندزفری بلوتوث شم ؟! :icon_ques هیچکاریش نمیشه کرد ؟ :icon_eek: لول وان چی ؟
kiiia
2 November 2006, 04:16 AM
آخرین خبر من برای کسانی که هنوز مثل ما ( من و Researcher عزیز ) از خرید HBH-DS970 نا امید نشده اند:icon_redf :
84 تومان --> علاالدین (همکف):icon_cool
MMJ™ 431
10 December 2006, 04:33 PM
Mobile-Review: http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-hbh-ds970-en.shtml
http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/ds970/pic01.jpg
mohammad23
26 December 2006, 07:16 PM
هندز فيري برا سوني اريكسون w810 وجود داره كه بشه آهنگ هم باهاش از گوشي گوش كرد
من جمهوري را گشتم ولي پيدا نكردم
salish
5 January 2007, 07:15 PM
اين مشكل هندز فري ها نيست مشكل w810 هست كه نميتونه موزيك رو روي بلوتوث ارسال كنه
تو مطالب بالا هم چند بار اين مطلب گفته شده
mojtaba2741
5 January 2007, 10:42 PM
دوستان یه زمانی بود که هر کس تو پرشین هالز :red_heart:یه سوال مینوشت ظرف 24 ساعت به جواب مطلوب میرسید واساسا این نکته ای بود که باعث شد که تالارهای پارسی:red_heart: به سرعت اینقدر محبوب شه ولی حالا سه صفحه از این تاپیک گذشته و یه موضوعی مثه هندزفری یا هدست بلوتوث اینقدر هنوز گنگ مونده !
متاسفانه این موضوع مختص این تاپیک نیست و تو خیلی تاپیکهای دیگه هم شاهدیم که کلی صفحه جلو رفته ولی ارزشمندی مطالب جالب توجه نیست !! نمیدونم سرچشمه این مشکل کجاست که بچه های قدیم تر به فکر تعداد پستهاشون نبودن و حسابی برای حلاجی هر مطلب وقت میذاشتن ولی الان جوابهای نارسا فقط بر ابهام می افزایه!
بنده تو یه تاپیک دیگه در مورد همین موضوع سوال کردم و بعد 2-3 تا پست به اینجا ارجاع شدم، حالا هم بعد از 3-4 بار پرسیدن نه تنها به جواب مشخصی دست نیافتم بلکه ابهاماتم افزون شده :
من خیلی ساده دنبال مدل هندزفری بلوتوثی میگردم که بتونه مدیا پلیر برای k750 پخش کنه
عده ی زیادی از مشترکین این تاپیک که اصلا پاسخ نمیدن ، اون چند نفر دوستی هم که لطف میکنن و نظرات متناقض رو ابراز میکنن نه اسم از مدلی میبرن ، نه حتی لینکی معرفی میکنن که خودمون بریم بخونیم !
متاسفم برای این وضعیت که همه دوست دارن با دادن پاسخهای تکخطی فقط پستشون رو بالا ببرن ، فکر میکنم این نشانگر اینه که سیستم امتیازدهی بر مبنای تعداد پستها همیشه کارآمد نیست.:icon_roll
سلام به همگی دوستان
من نزدیک به 3 هفته پیش این هندزفری رو خریدم و دارم ازش استفاده می کنم،در مورد اینکه چه دستگاهها و گوشیهایی ازش می تونن استفاده کنن،باید بگم که پروتکلی با نام A2DP وجود داره و هر دستگاهی که این قابلیت رو داشته باشه،می تونین با اون دستگاه از طریق هندزفری بلوتوث موسیقی گوش بدین،در غیر این صورت فقط صدای مکالمه رو در حین برقراری تماس خواهید شنید و دیگر هیچ،
گرچه با هک و اعمال تغییرات در رجیستری برخی دستگاهها،این قابلیت رو به بعضی از دستگاهها،خود کاربران اضافه می کنن،
در حقیقت لیستی که شرکت سونی داده،لیست گوشیهایی است که دارای قابلیت A2DP هستند و اصولا" هر گوشی که این قابلیت رو داشته باشه،قابل استفاده هست،در پاکت پی سی ها با نصب یک پچ این قابلیت اضافه می شه،اما در گوشیهای سونی اریکسون،حقیقتش من نمیدونم،ضمنا" من یه رویو در مورد این هد ست ارائه کردم و مزایا و معایبش رو هم گفتم،با توجه به معایبش چندان هم ناراحت نباشید که ازش نمی تونید استفاده کنید و یا نخریدید،رویو رو اینجا (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=942834&postcount=233) ببینید،
موفق باشید.
castilla_ht
5 January 2007, 11:46 PM
سلام دوستان عزیزم
من دنبال یه هندزفری می گردم ، که ترجیحا SE باشه و حتما خیلی کوچک باشه یعنی دلم نمی خواهد جلب توجه کنه.
خودم تو سایت SE مدل HBH-300 را پیدا کردم ولی از روی عکس متوجه نمی شم واقعا کوچیکه یا نه ؟!
و می خواستم ببینم قیمتش را کسی از دوستان می دونه ؟
این عکس و لینکش :
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10189
http://i18.tinypic.com/2gtsy6o.png
با تشکر
حامد
xx_sat
15 May 2007, 01:56 PM
با سلام :
بنده بعنوان کاربر جدید سایت باید بگم که واقعا کار ds970 خیلی عالیه بنده
با گوشی k800 استفاده میکنم .
واقعا صداش عالیه .
Benjamin
30 May 2007, 02:20 PM
قابل توجه دوستان :
شركت سوني اريكسون چند روز قبل يك مدل جديد HBH_DS980_Stere_Bluetooth_Headset رو معرفي كرد . به نظر من شكل ظاهريش جالب نيست و همون قبلي قشنگ تره و اين يكي حتي صفحه نمايش هم نداره !!!
البته اين محصول فعلا Coming soon است بايد بگذاريم بياد تو بازار اونوقت نظر قطعي بديم . اما به نظر من مهم ترين تفاوتش احتمالا ظرفيت باطريش باشه !!
اينم عكسش :
http://i8.tinypic.com/4mhvn86.jpg
سروش66
30 May 2007, 04:39 PM
قابل توجه دوستان :
شركت سوني اريكسون چند روز قبل يك مدل جديد HBH_DS980_Stere_Bluetooth_Headset رو معرفي كرد . به نظر من شكل ظاهريش جالب نيست و همون قبلي قشنگ تره و اين يكي حتي صفحه نمايش هم نداره !!!
البته اين محصول فعلا Coming soon است بايد بگذاريم بياد تو بازار اونوقت نظر قطعي بديم . اما به نظر من مهم ترين تفاوتش احتمالا ظرفيت باطريش باشه !!
اينم عكسش :
دوست عزیز اولا چرا حرف در میارید این هندزفری هم مثل قبلی ال سی دی داره ولی مثل ال سی دیه روی گوشی Z610 , 710 است یعنی در حالت خاموش مثل آینه عمل می کنه
در ضمن مورد توجه همگی این هندزفری با توجه و استناد به سایت سونی اریکسون فقط با گوشیه S510 سازگاری داره که اونم به خاطر اینه که این گوشی از یه سیستم بلوتوثی جدید برخورداره
در کل من مدل قبلبه این هندزفری رو دارم و باید بگم واقعا شاهکار سونی اریکسونه و واقعا عاله هم از نظر کیفیت صدا هم از نظر طراحی من با گوشی w850 ازش استفاده می کنم
موفق باشید
Silver Boy
30 May 2007, 10:26 PM
من صفحه اول این تاپیک دیدم یکی از دوستان پرسیده بود آیا میشه هندزفری بلوتوث استریو بگیرم برای گوشیهای دیگه کار میکنه یا نه
فکر کنم حسام عزیز بودند
در پاسخ تعدادی از دوستان گفتن میشه اما باید خدمت دوستان بگم که خیر نمیشه
البته هندزفیری بلوتوث میشه اما هندزفری بلوتوث استریو خیر
زیرا این نوع هندزفریها تنها بر روی گوشیهایی که بلوتوث استریو دارن و از اونا پشتیبانی میکنند کار میکنه
مانند گوشیهایی مثل M600 SE ، I-teq و تعدادی که در مشخصات هر گوشی ثبت شده
قیمتی هم که 3-4 ماه پیش داشتم و استفاده کردم 90 هزار تومان بود
ضمن اینکه برد بسیار خوبی هم داره
Benjamin
1 June 2007, 10:03 AM
دوست عزیز اولا چرا حرف در میارید این هندزفری هم مثل قبلی ال سی دی داره ولی مثل ال سی دیه روی گوشی Z610 , 710 است یعنی در حالت خاموش مثل آینه عمل می کنه
در ضمن مورد توجه همگی این هندزفری با توجه و استناد به سایت سونی اریکسون فقط با گوشیه S510 سازگاری داره که اونم به خاطر اینه که این گوشی از یه سیستم بلوتوثی جدید برخورداره
در کل من مدل قبلبه این هندزفری رو دارم و باید بگم واقعا شاهکار سونی اریکسونه و واقعا عاله هم از نظر کیفیت صدا هم از نظر طراحی من با گوشی w850 ازش استفاده می کنم
موفق باشید
حرف در مي ياريد چيه ؟!!!!؟
شما اصلا اس سي دي مي بينيد ؟!!
در ضمن اين هندزفري با مدل هاي زيادي سازگاري داره كه از سايت شركت سازنده مي تونيد مشاهده كنيد .!
سروش66
2 June 2007, 07:42 PM
حرف در مي ياريد چيه ؟!!!!؟
شما اصلا اس سي دي مي بينيد ؟!!
در ضمن اين هندزفري با مدل هاي زيادي سازگاري داره كه از سايت شركت سازنده مي تونيد مشاهده كنيد .!
دوست عزیز اگر شما سایت سازنده که میشه سایت سونی اریکسون رو درست می گشتید و دموی ویدئویی این هندزفری رو دانلود می کردید می دید که این هم مثل مدل قبلیش زیر دکمه پلی و پائوز یه ال سی دی داره که فرقش اینه که وقتی خاموش میشه مثل یه آینه مشکی یه دست میشه
و در ضمن 3 گوشی بیشتر در سایت ننوشته که با این مدل سازگاری دارند
abaratian
2 June 2007, 08:15 PM
من اینون با ان 90 تست کردم! افتضاح بود! ان 90 صدا رو در پروفایل phone اما به صورت استریو ظاهرا روی این میفرسته. که خیلی آشغاله کیفیتش. A2DP فقط نصف قضیس، نصفه ی دیگه high quality audio هست که باید ساپورت بشه. در ضمن با دبلیو 850 و پی 990 هم تست کردم که فوق العاده عالیه و اتومات هم میشناسه و هیچ کاری نداره. اما با کا 800 کالر آیدی کار نکرد و فقط صدا رو میفرستاد. حالا اون دوستی که با کا800 استفاده میکردن باید بگن که برای ایشون هم همینطوره یا نه
Artemis
2 June 2007, 11:55 PM
الان قیمت ندارید؟؟؟؟ساخت کجاست؟؟؟
mehrshad_r
14 April 2008, 12:52 PM
اين فيلم (http://youtube.com/watch?v=S_LEKozVSMw) رو ببينيد.
LCD داره و كلي هم امكانات ديگه
ماهی
22 April 2008, 04:12 PM
دوستان گرامی کسی درمورد هندفری سونی اریکسون مدل435اطلاعاتی داره از لحاظ کارکردوعمرودوام باتشکر.
hosseinabd
30 September 2008, 02:47 PM
قیمت این هندزفری چنده؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.