PDA

View Full Version : پرشیای معمولی یا سمند LX سال

siavash8867
6 June 2006, 11:18 PM
با سلام

نظرات شما را در مورد این دو اتومبیل در تاپیک های مختلف این سایت خواندم، فقط آخر متوجه نشدم چی بخرم.
لطفا درهمه پرسی بالا شرکت کنید و نظر قطعی خود را در این رابطه اعلام نمایید.

عاشق که شدی مرا به یادآر
عاقل که شدی مرا فراموش

abaratian
7 June 2006, 04:20 PM
معلومه که سمند. اگه حتی پارس ای ال ایکس هم می گفتی من می گفنم سمند

karash501
7 June 2006, 04:29 PM
سمند(حتی معمولی)4میلیون اضافه فقط واسه قشنگی؟مطمئنو اگه پرشیا 11 تومن بودو سمند 15 تومن هیشکی هیشکی پرشیا نمیخرید!

siavash8867
7 June 2006, 10:15 PM
سمند(حتی معمولی)4میلیون اضافه فقط واسه قشنگی؟مطمئنو اگه پرشیا 11 تومن بودو سمند 15 تومن هیشکی هیشکی پرشیا نمیخرید!

دوست عزیز از نظر شما متشکرم ولی یکی از فاکتور های مهم برای خرید اتومبیل سطح کلاس اونه که از این لحاظ پرشیا سر تره.

البته قبول دارم که امکانات سمند LX خیلی از پرشیا بیشتره.

z_qz54
8 June 2006, 02:11 AM
پرشیا جواب خودشو پس داده.

halmark
8 June 2006, 02:36 AM
معلومه که سمند. اگه حتی پارس ای ال ایکس هم می گفتی من می گفنم سمند

دوست عزیز امید وارم هر دوی این ماشینها را تست کرده باشی و این نظر را داده باشی ، امید وارم بدونی موتور L4 با حجم 1800 سی سی و 16 سوپاپ چه قدرتی را در اختیارت میزاره نسبت به موتور L3 با 8 سوپاپ البته تجهیزات استفاده شده در هر دو ماشن تقریباً یکسانه ( یک درصد خطایی گذاشتم ممکنه 1 ماشین یک امکانی را داشه باشه 1 ماشین دیگه نداشته باشه ) به هر حال هیچ گرونی بی علت نیست اون هم با این اختلاف اون هم از سوی یک شرکت تقریباً ضد مشتری مثل ایران خودرو که میخواد دور از جون شما سر به تن مشتری نباشه

با سپاس

karash501
8 June 2006, 06:10 AM
دوست عزیز از نظر شما متشکرم ولی یکی از فاکتور های مهم برای خرید اتومبیل سطح کلاس اونه که از این لحاظ پرشیا سر تره.

البته قبول دارم که امکانات سمند LX خیلی از پرشیا بیشتره.
اگه پرشیا 11تومن و سمند 15 تومن بود بازم این حرفو میزدی؟!پرشیا گرونه کمتر میخرن شده باکلاس!ایران خودرو تو این مورد خیلی موفق بوده که همه سطح مشتیو یه جور دور خودش جمع کرده

z_qz54
8 June 2006, 12:40 PM
نظر سنجی که از پرشیا رو تاحالا نشون میده ، ولی یه چیزی هم هست ، داخل پرشیا خیلی تکراری شده.

abaratian
8 June 2006, 01:07 PM
از کی تا حالا کسی سوار کلاس شده؟ ماشین می خری که چی بشه؟ که سوار بشی یا کلاس بذاری؟ اگه می خوای کلاس بذاری خوب برو زانتیای مدل پایین بخر!
در ضمن اون دوستی که یه جوری از موتور ال4 حرف میزدن که فکر می کردی موتور جته باید بگم کل فرقش 10 اسبه! در ضمن با توجه به آیرودینامیک تر بودن سمند نسبت به پارس این 10 اسب توش گم میشه

halmark
8 June 2006, 01:34 PM
از کی تا حالا کسی سوار کلاس شده؟ ماشین می خری که چی بشه؟ که سوار بشی یا کلاس بذاری؟ اگه می خوای کلاس بذاری خوب برو زانتیای مدل پایین بخر!
در ضمن اون دوستی که یه جوری از موتور ال4 حرف میزدن که فکر می کردی موتور جته باید بگم کل فرقش 10 اسبه! در ضمن با توجه به آیرودینامیک تر بودن سمند نسبت به پارس این 10 اسب توش گم میشه

بهتره دوست عزیز بشینی پشت پارس ای ال ایکس بعداً اظهار نظر کنی مطمئناً نظرت دیگه او نیست شما مثل اینکه 10 اسب بخار را با 10 تا چوب کبریت اشتباه گرفتی در ضمن شرکت ما با شرکت ایران خودرو یک جورایی دادو ستد دارند قطعاً صحبتهای من نسبت به شما از پایه علمی بیشتری برخوردار هست چون پای صحبتهای مهندسین این شرکت که بشینی میفهمی که سمند چی هست در ضمن یک موضوع را به اطلاع شما برسونم که ورزن پارس 1100 کیلو هست و وزن ال ایکس 1200 اعلام شده که همین مهندس ایران خودرو وزن واقعی این ماشین را 1400 کیلو اعلام کردند. توی یکی از شماره های مجله ماشین هم به نکته پرداخته شدفکر میکنم تیر یا مرداد 84 بود(دقیق نمیدانم ) پس طرفداری شما از ال ایکس بی مورده

siavash8867
8 June 2006, 01:52 PM
دوستان از نظرات شما خیلی ممنونم. فقط الان نتایج 50-50 شده و من کاملا سردرگم شدم. پس لطفا از تمام کسانی که وارد این تاپیک میشن و اطلاعات کافی در مورد این دو ماشین دارن و حتی المکان سوار هر دوشون شدن خواهش می کنم حتما در همه پرسی شرکت کنند.

meteora
8 June 2006, 01:57 PM
من خودم ال ایکس دارم با این ماشین اصلن حال نمیکنم دید بد و گندگییش از نظر پهنا خیلی ضد حاله البته تجهیزاتش از پرشیا بیشتره و به نظرم زیباترم هست ولی اگه یکبار دیگه میخواستم انتخاب کنم حتما پرشیا میگرفتم .

pesaremelli
8 June 2006, 03:58 PM
به نظر من پرشیا نماد یه ماشین با کلاس تو ایرانه خیلی از مردمی که زیاد در باره ی ماشین اطلاعات ندارن فقط به خاطر ابنکه این ماشین گرونتره فکر میکنن خیلی بهتره یکی از فامیلای ما که پرشیا داره میگفت که ترمز ماشینش abs هستش وقتی گفتم نه گفت مگه میشه ماشین 15 میلیونی ترمز abs نداشته باشه
بهر حال در اینکه ایرانخودرو از قطعات بهتری برای مونتاژ پارس استفاده میکنه شکی نیست ولی این دلیل گرونتر بودن پارس نسبت به سمند نیست وتنها دلیلش اینه که قیمت خودروها رو در ایران بازار تعیین میکنه نه کیفت انها حالا شما حساب کنید ترمز abs +,ورق وارداتی ضد زنگ+انتن برقی +سیستم ضد سرقت مجهز به کد رمز+صندلی های برقی+طراحی بهتر داخل +رینگ و لاستیک 15 اینچی+گارانتی سه ساله و............. ارزشش رو نداره که شما 2 میلیون کمتر پرداخت کنید و این امکانات رو دریافت کنید
البته سمند معایبی هم داره که قرار بر این بوده تو مدل جدیدش رفع بشه به نظر من مهمترین عیب سمند کمک فنرهای جلوش هستند که بر اساس شنیده های من در مدل سال رفع شده
دیدش هم درسته خوب نیست ولی عادت میکنی به نظر من از نظر تسلط بر ماشین از 206 خیلی بهتره
امروزه دید فدای ایرودینامیک بودن شده

sina1808
8 June 2006, 04:22 PM
به نظر من هم پارس بهتره ! پارس ELX كه ديگه عالييييييييييييييه !
هر چقدر پول بدي همونقدر آش خواهي خورد !
من از سمند فقط طراحي عقبش رو ميپسندم و بس ! يه سر به نمايندگي هاي ايرن خودرو بزنيد ! از هر 10 تا ماشيني كه اونجا خوابيده 9 تاش سمنده و يكي پرشيا !

karash501
8 June 2006, 04:59 PM
نمیدونم چرا همه میگن صدای پرشیا کمتر از سمنده!من که هر بار تو این 2تا نشستم برعکسشو دیدم(صدای موتور منظورمه)حتی پرشیا 84 جلو سمند 82

pesaremelli
9 June 2006, 07:23 AM
به نظر من هم پارس بهتره ! پارس ELX كه ديگه عالييييييييييييييه !
هر چقدر پول بدي همونقدر آش خواهي خورد !
من از سمند فقط طراحي عقبش رو ميپسندم و بس ! يه سر به نمايندگي هاي ايرن خودرو بزنيد ! از هر 10 تا ماشيني كه اونجا خوابيده 9 تاش سمنده و يكي پرشيا !
تولیر پار در سال فقط 35000 تاست که سالهاست که ثابت مونده ولی تولید سمند خیلی بیشتره و امسال قراره به 150000 دستگاه برسه در ضمن گارانتی سمند 3 سال هستش
پس با یه حساب سرانگشتی مسلمن تعداد سمندی که هم بیشتر تولید میشه و هم گارانتی طولانی تری داره تو صف نمایندگیها بیشتره
تازه خوبه یه سری بری نمایندگی ببینی ELX هایی که دچار مشکل شدن به خاطر عدم تامین قطعاتشون توسط ایرانخودرو با چه مشکلاتی رو به رو هستن

sina1808
9 June 2006, 06:50 PM
اگه توليد سمند زياده فكر ميكنم براي اينه كه كلي تاكسي سمند و ماشين مسافر كش بين شهري سمند موجوده ! و يه جو تقاضا هست براش ... اكثر كساني هم كه ماشين هاي قراضه قديمي دارن و ماشين رو از بين ميبرن سمند ميگرن كه باهاش كار كنن ... به همين دليل تعدادش هم بالا هست و زياد نوليد ميشه

من در مورد اين موضوعي كه در مورد ELX فرمودين اطلاعي ندارم و اصلا همچين چيزي رو جاي ديگه نشنيدم
راستي يه چيزي
اون نمايندگي كه من ماشينم رو ميبرم ( 206 تيپ 2 ) مديران و تكنسين هاي رده بالاش همگي پرشيا دارن !
اگه چيز بدي بود كه اونها ميرفتن سمند ميخريدن !

masoud x7
10 June 2006, 03:51 AM
به نظر من اگه یکی از فرانسه بیاد ایران و بهش بگن که از بین این دو تا ماشین (پارس و سمند)یکی رو انتخاب کن : سمند رو بر میداره ......(البته ماشین من نه سمند نه پارسه )چون فقط تو ایران تعصبهای بیخود وجود داره نه جای دیگه.....اونجا طرف نگاه میکنه ببینه ماشینی که میخواد بخره اصلا ارزش قیمتشو داره یا نه.

sina1808
10 June 2006, 12:01 PM
به نظر من اگه یکی از فرانسه بیاد ایران و بهش بگن که از بین این دو تا ماشین (پارس و سمند)یکی رو انتخاب کن : سمند رو بر میداره ......(البته ماشین من نه سمند نه پارسه )چون فقط تو ایران تعصبهای بیخود وجود داره نه جای دیگه.....اونجا طرف نگاه میکنه ببینه ماشینی که میخواد بخره اصلا ارزش قیمتشو داره یا نه.

سلام
خوب واسه چي سمند رو بر ميداره ؟ :icon_eek:
از اون حرفا بودا ؟!!! :icon_roll :icon_roll
( منم نه سمند دارم و نه پرشيا و ماشينم 206 هست )

web
10 June 2006, 01:16 PM
باید قبول کنیم که کیفیت ساخت و مونتاژ قطعات تو پارس بالاتره و طرح ظاهریش هم از سمند بنظر من واقعا سره. شما یک سمند و یک پرشیای رینگ اسپرت رو از نظر ظاهر مقایسه کنین. پارس کجا و سمند کجا. تو بازار محدودی که ما داریم اگر بخوایم یه ماشینی سوار شیم که حداقل کمتر باشه و به اندازه ماشینهایی مثل 405 سمند 206 پراید و ... تو خیابونها نباشه پارس انتخاب بجاییه. ضمن اینکه سمند معمولی یا LX یا مثلا LX سال یا هر اسم دیگه ای روش بذاریم تا اینجا بازم ظاهرش همون سمنده. امکاناتی که شما میگین همش با 1 میلیون یا کمتر رو پارس هم میاد.

abaratian
10 June 2006, 07:51 PM
ای بی اس هم میاد؟ نگو میاد چون اینهایی که تو بازارن آشغاله

Abolfazl2006_p
10 June 2006, 09:42 PM
داریم در باره پارس معمولی و سمند سال صحبت میکنیم نه پارس ای ال ایکس و موضوع بحث پارس معمولیه در کنار سمند ای ال ایکس سال :icon_cool
مسلما مصرف سوخت سمند ال ایکس سال از پارس معمولی کمتره
علت اینکه تعداد بیشتری سمند در نمایندگی ها نسبت به پارس است اینه که تولید این ماشین بیشتره
مدیر عامل ایران خودرو در یک مصاحبه تلویزیو نی سال قبل گفت که سمند داره (حالا را نمی دونم یا شاید یک بنز در کنار یک سمند)نمی دونم مدیران ارشد دیگه کیا هستند !!!
امکانات پارس معمولی در مقابل سمند ال ایکس سال کمتره و به نظر من دیگه حرفی برای گفتن نداره (پارس معمولی!)
من خودم 405 دارم و حاضر نشدم به خاطر اون کلاسی که میگید پول اضافه بدم (البته دیگه الان کلاس نداره و زمانی کلاس داشت که سال 78 با اون نرخ تورم با قیمت 18 میلیون هم در بازار پیدا میشد و رغیبی براش وجود نداشت و رنگ متالیکشم کمیاب بود).
از لحاظ امنیت هم سمند چیزی در مقایسه با پارس معمولی کم نداره چه بسا که سر تر هم است:icon_cool

sajjadnegaresh
11 June 2006, 11:25 PM
اگه مقايسه پارس با سمند سال هستش ، سمند بهترين انتخابه ولي اگه مورد پارس اي ال ايكس هستش به نظر من زانتيا دست دوم خيلي بهتره

Mazhar
12 June 2006, 12:26 AM
من فکر می کنم سمند lx بهتر باشه چون کافیه آگهیهای روزنامه را مشاهده کنید .
ملاحظه می فرمایید که با وجود تولید زیاد سمند تعداد آگهیهای فروش سمند دست 2 خیلی کمتره و این یعنی این که اغلب خریداراش از ماشین راضی هستند.
البته من سمند نداشتم ولی به نظرم اغلب خریدارای پارس همیشه از این مقدار پولی که برای این ماشین دادند ناراضی هستند ولی اکثر خریدارای سمند lx راضی .
در ضمن من فکر نمی کنم در هیچ کجای دنیا این که یه ماشینی به اصطلاح اسپورت خور باشه مزیت برتری نسبت به یک ماشین دیگر باشه بلکه کیفیت ، قیمت و خدمات پس از فروش حرف اول رو می زنند.

صادق اصفهان
4 August 2006, 08:49 AM
لذت رانندگی پرسیا خیلی بیشتره
اگه داری با بدبختی ماشین میخری سمند بخری خیلی بهتر
:icon_ques

amir_CLK500
4 August 2006, 11:09 AM
البته سمند معایبی هم داره که قرار بر این بوده تو مدل جدیدش رفع بشه به نظر من مهمترین عیب سمند کمک فنرهای جلوش هستند که بر اساس شنیده های من در مدل سال رفع شده
دیدش هم درسته خوب نیست ولی عادت میکنی به نظر من از نظر تسلط بر ماشین از 206 خیلی بهتره
امروزه دید فدای ایرودینامیک بودن شده
اگه قرار باشه که هر سال یه جاشو درست کنن که مفت نمی ارزه:icon_eek:
در زمینه دید باید بگم 45 درصد نقطه کور داره.عقبش حتی از زانتیا هم دیدش کمتره.در ضمن ضریب ایرودینامیکش هم که خیلی پاییئنه نسبت به پژو نمیدونم چی نوشتید؟؟دید فدای ایرو دینامیک؟؟کدومشو داره که بخوان فدای هم دیگه بشن:icon_ques

z_qz54
4 August 2006, 01:57 PM
از نظردید پرشیا مقدار اندکی از سمند بهتره ولی برای دنده عقب یکی هستند و ستون A سمند خیلی کم از پرشیا بزرگتره بلکه آیینه اندازه بیش دستی سمند هست که ید رو خیلی کور میکنه. از نظر فرمانپذیری هم اگه رینگ و لاستیک مشابهی داشته باشند ( مشابه پرشیا ) از هر نظر یکی اند.

abaratian
8 August 2006, 07:10 PM
در زمینه دید باید بگم 45 درصد نقطه کور داره.عقبش حتی از زانتیا هم دیدش کمتره.در ضمن ضریب ایرودینامیکش هم که خیلی پاییئنه نسبت به پژو نمیدونم چی نوشتید؟؟دید فدای ایرو دینامیک؟؟کدومشو داره که بخوان فدای هم دیگه بشن:icon_ques

ضریب آیرودینامیک سمند دو درصد از 405 بهتره. 405 یک درصد از پارس بهتره و پارس دو درصد از رانتیا بهتره. (گزارشات ایران خودرو و سایپا- به نقل از همون شرکت انگلیسی که این ماشینا رو تست میکنه)
سمند: 0.29
405: 0.31
پارس: 0.32
زانتیا: 0.34

baharan
30 August 2006, 06:03 PM
فقط سمند چه معمولی چه lx

z_qz54
30 August 2006, 07:27 PM
فقط سمند چه معمولی چه lx

سلام بهاران عزیز ، لطفا دلیل این شدت در بیان رو بگید:icon_cool ؟ چرا فقط سمند ؟

baharan
30 August 2006, 07:59 PM
ضمن داشتن هندلینگ و تعادل عالی، آدم توش احساس قدرت و امنیت میکنه .

vortec
30 August 2006, 10:42 PM
پرشیا فقط به خاطر طراحی برتر خارجیش
اینقدر گرونه
که به نظرم ارزششو نداره
LX سال بهتره

danial_2006
31 August 2006, 02:07 PM
آقا اولا پارس فيس ليفت پژو405 كه قبل از اينكه سمند بيادايراني ها طراحي كردن وموتور پژو407 روش. كه همين الان رو 405 انژكتوري و اون 10 اسب بخار قدرت بيشترش به خاطر 16 سوپاپه كردنشهXU7JP/K )برين سايت ايرانخودرو)
سمند ال ايكس سال هم با توجه به 16 سوپاپه شدن وتقويت موتور تونسته با وجود حدود200 كيلو سنگين تر صفر تا صد پارس بكير.امكاناتش تقريبا مثل همه ولي با پارس سفارشي.با تقويت سيستم تعليق خودرو وترمز هاش وبدنه فوق العادش كه امنيتش از زانتيا تو تست ها بيشتر بوده وتازه دو باره درهاش وستون هاش تقويت كردن كه ديگه قابل مقايسه به پارس نيست. هندلينگش به خاطر آيروديناميك بهتر و پهناي بيشتر و وزن بيشتر به خصوص تو جادههاي ايران كه پر از دست اندازه وزن زيادش به كمك مياد ويا با اقليم ايران كه بادههاي شديدمياد(تو استان ما مياد) به ما كمك ميكنه.
تازه فراموش نكنيد سمند بعد از پارس طراحي شد وطراحيش بهتره واشكالاتش كمتره چون تو اين فاصله تجربه شون بيشتر شده.

amir_CLK500
1 September 2006, 01:57 PM
من حدود 1 ماه پیش با زانتیام تصادف کردم از پشت یه سمند کوبید بهم.هیچوقت فکر نمیکردم انقدر زانتیا بدنه مزخرف و پفکی داشته باشه.اما سمنده فقط کاپوتش یه ذره خل شد.عکسشو براتون میذارم.

amir_CLK500
1 September 2006, 05:24 PM
http://i2.tinypic.com/27wu6c6.jpg
اینم زانتیا خدا بیامرزم.ببینید سمند چیکار میکنه!1!!!

shahram2006_m
1 September 2006, 10:10 PM
http://38.116.160.87/27wu6c6.jpg
اینم زانتیا خدا بیامرزم.ببینید سمند چیکار میکنه!1!!!

امیر جان عکس کار نمیکنه و برای اینکه موضوع این تاپیک منحرف نشه دوستان به تاپیک زیر که عکس در اون جا قرار داده شده مراجعه کنید.

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21544&page=4

arash p mbz bmw
2 September 2006, 12:08 AM
آقا اولا پارس فيس ليفت پژو405 كه قبل از اينكه سمند بيادايراني ها طراحي كردن وموتور پژو407 روش. كه همين الان رو 405 انژكتوري و اون 10 اسب بخار قدرت بيشترش به خاطر 16 سوپاپه كردنشهXU7JP/K )برين سايت ايرانخودرو)
سمند ال ايكس سال هم با توجه به 16 سوپاپه شدن وتقويت موتور تونسته با وجود حدود200 كيلو سنگين تر صفر تا صد پارس بكير.امكاناتش تقريبا مثل همه ولي با پارس سفارشي.با تقويت سيستم تعليق خودرو وترمز هاش وبدنه فوق العادش كه امنيتش از زانتيا تو تست ها بيشتر بوده وتازه دو باره درهاش وستون هاش تقويت كردن كه ديگه قابل مقايسه به پارس نيست. هندلينگش به خاطر آيروديناميك بهتر و پهناي بيشتر و وزن بيشتر به خصوص تو جادههاي ايران كه پر از دست اندازه وزن زيادش به كمك مياد ويا با اقليم ايران كه بادههاي شديدمياد(تو استان ما مياد) به ما كمك ميكنه.
تازه فراموش نكنيد سمند بعد از پارس طراحي شد وطراحيش بهتره واشكالاتش كمتره چون تو اين فاصله تجربه شون بيشتر شده.
دوست عزیزم شما این اطلاعات رو رو چه منبعی گفتین؟!!
200کیلو مخصوصا
یا موتور407

باتلاق
2 September 2006, 09:07 PM
سلام بچه ها من هم به جمع گفتگوي شما پيوستم.
اين موضوع رو از قول آقاي دگتر م.ج كه دكتراي مكانيك، استاد دانشگاه و همينطور از مهندسين عالي رتبه ايران خودرو هستند براي شما نقل مي كنم. قبل از هر چيز بگم كه هر كس بر اساس سليقه خودش و منطق خودش انتخاب مي كنه و من شخصاَ به نظر همه احترام ميگذارم، اگر كسي پرشيا مي خري مباركش باشه و اگر كسي هم سمند مي خرخ باز هم مباركش! (بيشتر افراد براي پيدا كردن اطلاعات در مورد خودرو ها براي خريد به اين سايتها مراجعه مي كنن)
در مورد سه خودروي 405، پارس و سمند بحثي در كلاس مطرح شد و استاد به اين صورت پاسخ داد (هر چيز يادم هست براتون مي نويسم)
م.ج : به نسبت قيمت كسي كه سمند مي خره خودروي بيشتري از پولي كه ميده مي خره! درسته در سري اول اشكالاتي وجود داشت كه بر طرف شد، همونطور كه در خيلي از كارخانه ها ا ين اتفاق مي افته. (اپل كه خودمون ميشناسيم يكشيش)
يكي از بچه ها: سمند 100 كليو بيشتر وزن داره!
دكتر م.ج : هر خودرويي يك وزني داره! آيا لازم هست كه همه خودرو ها وزني يكسان داشته باشند؟ اگر اينطور باشه كه رنو 5 از زانتيا هم بهتره!
استاد ادامه مي ده كه در مورد سمند سخت گيري زيادي الان در خط توليد مي شه كه دليلش از دست ندادن بازاره. براي يك كارخونه خيلي سخته كه طرحي كه چند سال روش سرمايه گذاري كرده شكست بخوره اونم طرحي مثل خودري ملي. براي همين در طول زمان اشكلات خودرو به مرور بر طرف ميشه. يادمون نره كه اين اولين طراحي در ايران در زمينه خودرو هست.
استاد ادامه ميده: در حال حاظر سمند توليدي با چيزي كه روز اول از كارخونه بيرون اومد تفاوت داره. براي مثال براي كاهش صداي داخل اتاق خيلي از نقاط جوش از طرح اتاق جذف شده و اتاق به سمت يك تكه شدن پيش ميره. محاسبات فنر بندي در مدل هاي جديد كاملاَ تغيير كرده. روش توليد لولا هاي در از ريختگري به توليد با روش فرج تغيير كرده (اين روش استحكام قطعات توليدي رو در حدود 70 برابر بيشتر مي كنه). ديد جلوي خودرو كمي اصلاح شده و تغييرات زياد ديگه در سيستم سوخت رساني و قطعات زياد از اتصالات موتور، شاسي و بدنه. بدون تعصب بايد كم كم باور كرد كه در زمينه طراحي داره كار هاي خوبي مي شه كه سمند اولين طرح هست. (بعدش يكي از بچه ها پارازيت ميندازه سمند گندس!!! (يعني بزرگه!) استاد ميگه خوب تو نخر!)
توضيح بدم كه اين استاد يكي از استا هايي است كه بچه ها براش مي ميرن. خوش اخلاق، خوش برخورد و با شخصيت، و تا جايي كه در توانش باشه به همه كمك ميكنه. من به شخصه به اين مرد قبطه مي خورم (يه روز به خودش گفتم!!!). اميدوارم هميشه و هر كجا كه هست سالم و خوب باشه (خودش و خانوادش) و ديگه با اون پرايد قراضش تصادف خفن نكنه! (اون سري بچه ها خيلي نگران شدن!!!) ببخشيد حاشيه رفتم...
در ضمن من خودم هم گذارش تست اين خودرو در يك مركز تست در انگليس رو در مورد سمند مطالعه كردم كه براي خودم هم خيلي جالب بود. اگر فرصت شد براتون ميگذارم اينجا. فعلاَ ديگه بسه. لطفا اگر در مورد اين نوشته سوال داشتين بپرسين اگر اطلاعات داشته باشم حتماَ جواب مي دم.
ممنون كه وققتتون رو به من دادين.
خدا حافظ

شاهین سرشار
2 September 2006, 10:29 PM
اکثرا میگن این تفاوت 5/3 پارس و 405 الکیه . نه ! اینطور نیست !!!!

فقط جنس صندلیهای پارس در مقایسه با 405 حدود 1 میلیون تومان گرانتر است .

ایران خودرو برای تولید 2 محصول پارس ( معمولی و ای ال ایکس ) از با کیفیت ترین قطعات ایرانی الصل خود استفاده

میکند !! ( در مقایسه با دیگر خودرو های ایرانی )

و همینطور تجهیزات ریز و درشتی که حدود 15 الی 25 تا بیش از 405 است .

همینطور جنس بدنه پارس یک درجه مرغوب تر و باکیفیت تر از 405 است .

طراحی پارس ( زیبایی ) و اصلاح برخی از اشکالات 405

فکر نمیکنید کافی باشه ؟ ...

در مقایسه با سمند ال ایکس پارس برنده است . چون کیفیت پارس به صد تا امکانات سمند میارزه .

باتلاق
5 September 2006, 02:44 AM
اشتباه نمي كنيد!؟ سمند سال 16 سوپاپه هست؟

amir_CLK500
5 September 2006, 02:53 AM
اره منم شک دارم؟؟؟؟؟فکرنمی کنم اگه بود حتما میگفنتد.چون تو ایران 16 سوپاپه بودن ماشین یه افتخار واسه کمپانی محسوب میشه و گوش ملتو کر میکنن.

danial_2006
5 September 2006, 10:48 PM
دوست عزیزم شما این اطلاعات رو رو چه منبعی گفتین؟!!
200کیلو مخصوصا
یا موتور407

دوست عزيز در مطالب بالا فقط يك اشتباه هست كه موتور مال پژو 406 براي وزن هم سمند معمولي 1200 وپرشيا1100كه در مدل ال ايكس سال به علت تقويت درب ها وستون ها و تعليق وزنش حدود 100 كيلو افزايش يافته. تازه يادم رفت بگم پارس معمولي 97 اسب بخار قدرت داره و elx110 اسب بخار قدر ت داره.(همش تو سايت ايران خودرو هست برين نگاه كنين والكي با سوال هاي بي مورد تاپيك را شلوغ نكنيد)

arash p mbz bmw
6 September 2006, 03:06 AM
دوست عزیزم
موتوری که هست برای 306میباشد و در سال 90 بر روی زانتیا نصب بود و حالا دست ایرانخودرو هست
سمند 10کیلو حداکثر سنگینتر است نه.....

abaratian
6 September 2006, 07:37 PM
دوست عزیزم
موتوری که هست برای 306میباشد و در سال 90 بر روی زانتیا نصب بود و حالا دست ایرانخودرو هست
سمند 10کیلو حداکثر سنگینتر است نه.....

20 کیلو دقیقا
خیلی جالبه که همه از روی ظاهر میگن سمند 200 کیلو سنگینتره!! و هیچ کس واقعا اندازه نگرفته!!! (علمی بودن بحث ها رو ببینین) این خطای دید به دلیل هیکل گنده و وحشی سمنده!

اشتباه نمي كنيد!؟ سمند سال 16 سوپاپه هست؟
خیر 8 سوپاپه

Powerful_monarch
11 September 2006, 01:51 AM
راستش من پستهای سایر دوستان رو نخواندم ( اگه این مطالب رو دوستان قبلا ذکر کردن ببخشید )

مصرف سوخت این 2 ماشین رو توجه کنید :

میانگین مصرف سوخت خارج از شهر : سمند ( 9.2 لیتر ) پارس ( 6.54 لیتر )
مصرف سوخت با سرعت ثابت 90 : سمند ( 6.8 لیتر ) پارس ( 6.4 لیتر )

وزن سمند هم دقیقا 1200 کیلوگرم هستش و وزن پارس 1100 کیلوگرم !! 10 کیلو و 20 کیلو در وزن ماشین اصلا به چشم نمیاد ! مثل این میمونه که بخواهیم وزن پرشیا بدون سرنشین رو با پرشیا سرنشین دار ( یک بچه 6 ساله ( 20 کیلویی ) ) مقایسه کنیم !

abaratian
13 September 2006, 05:40 PM
یه سر به سایت ایران خوردو بزنید:
پارس (http://www.ikco.com/persian/products/pars.aspx): 1190 کیلو
سمند (http://www.ikco.com/persian/products/samand.aspx) 1200 کیلو

Powerful_monarch
17 September 2006, 11:49 PM
دوست عزیز بنده هم دقیقا از روی کاتالوگی از نمایندگی مجاز ایران خودرو گرفتم اینها رو بشما گفتم !

arash p mbz bmw
19 September 2006, 05:17 PM
راستش من پستهای سایر دوستان رو نخواندم ( اگه این مطالب رو دوستان قبلا ذکر کردن ببخشید )

مصرف سوخت این 2 ماشین رو توجه کنید :

میانگین مصرف سوخت خارج از شهر : سمند ( 9.2 لیتر ) پارس ( 6.54 لیتر )
مصرف سوخت با سرعت ثابت 90 : سمند ( 6.8 لیتر ) پارس ( 6.4 لیتر )

وزن سمند هم دقیقا 1200 کیلوگرم هستش و وزن پارس 1100 کیلوگرم !! 10 کیلو و 20 کیلو در وزن ماشین اصلا به چشم نمیاد ! مثل این میمونه که بخواهیم وزن پرشیا بدون سرنشین رو با پرشیا سرنشین دار ( یک بچه 6 ساله ( 20 کیلویی ) ) مقایسه کنیم !
به نظر من که منطقی نیست
چون هردو ماشین دارای یک موتور و یک سیستم هستند و سمند فقط 10کیلو سنگینتره اونوقت چطور مصرفش اینقدر بالاس!!
:icon_roll

Powerful_monarch
19 September 2006, 09:24 PM
برای خود من هم عجیب بود آرش جان

ولی منبعی که از روش این مطالب رو نوشتم کاملا معتبر هستش !

البته آرش جان تصحیح کنم 10 کیلو نه ! 100 کیلو :icon_arro

arash p mbz bmw
19 September 2006, 10:30 PM
اقا 100کیلو از کجا اومد
مگه سمند چی داره که 100کیلو بیشتر باشه
تا حالا به این فکر کردین؟!!!
بابا بخدا فقط اون میله هایی که برای امنیت در درها هست اونو سنگین کرده که اونم فقط 10یا20کیلو نه 100کیلو که....

Powerful_monarch
20 September 2006, 12:04 AM
اقا 100کیلو از کجا اومد
مگه سمند چی داره که 100کیلو بیشتر باشه
تا حالا به این فکر کردین؟!!!
بابا بخدا فقط اون میله هایی که برای امنیت در درها هست اونو سنگین کرده که اونم فقط 10یا20کیلو نه 100کیلو که....

ارش جان از خودم که نگفتم :icon_arro تو این کاتولوگ های خودشون بود !

abaratian
20 September 2006, 08:42 PM
هی میگه کاتالوگ. سایت ایران خودرو که دم دست ترین و احتمالا آپدیت ترین منبعه، نوشته 10 کیل. اختلاف اونوقت شما هی استناد کن به کاتالوگی که نه کسی دیده نه شنیده

El Padrino.
10 October 2006, 10:34 PM
موتوریو زیبایی پرشیا
امکانات سمند

shahram2006_m
11 October 2006, 12:11 AM
موتوریو زیبایی پرشیا
امکانات سمند

موتور سمند و پرشیا که یکیه!!!!!!

El Padrino.
11 October 2006, 02:50 PM
موتور سمند و پرشیا که یکیه!!!!!!

دوست عزیز بلی ولی سمند از پرشیا 120 کیلو سنگین تره

lx_xu7
11 October 2006, 03:46 PM
با با 90 کیلو بیشتر نیست سمند تو بیشتر رای گیری ها از پارس بهتر بوده سمندتودنده1 فقط شتابش یه خورده کمتره وگر نه تو تمام مباحث از پرشیا بهتره

abaratian
11 October 2006, 09:44 PM
ای خدا!!!!!!!!!!
اختلاف سمند و پرشیا 10 کیلو هست. تورو خودا برین یه نگا تو سایت ایران خودرو بندازین

http://i9.tinypic.com/4ibolxw.gif http://i9.tinypic.com/451wxa1.gif

اصلا اینم بریده ی سایتش که زحمتتون نشه یه وقت

shahram2006_m
11 October 2006, 11:03 PM
موتوریو زیبایی پرشیا
امکانات سمند

دوست عزیز بلی ولی سمند از پرشیا 120 کیلو سنگین تره

شما به پستی که زدید نگاه کنید .
چیزی به عنوان وزن در اون ذکر نشده.

آرمان
12 October 2006, 12:31 AM
من ماشین باز نیستم اما با سمند پرشیا رانندگی کرده ام و رانندگی با پرشیا یک چیز دیگری است و بسیار راحت و مسلط....
اما در هنگام رانندگی با سمند احساس خیلی بدی داشتم و اصلا خوشم نیومد دید شما در سمند بسیار بد و نا متعادل خواهد بود.

من که هیچ وقت سمند نخواهم خرید ، سمند سال 2010 هم نمی خرم !!!!!!

Artemis
12 October 2006, 01:05 AM
100% پرشیا ، تا کسی با هر دو تاشون رانندگی نکرده باشه نمیتونه جواب بده ، مطمئن باشید کسی که تجربه داشته باشه (در رانندگی با این 2 ماشین) انتخابی جز پرشیا نداره

arash p mbz bmw
12 October 2006, 03:36 PM
100% پرشیا ، تا کسی با هر دو تاشون رانندگی نکرده باشه نمیتونه جواب بده ، مطمئن باشید کسی که تجربه داشته باشه (در رانندگی با این 2 ماشین) انتخابی جز پرشیا نداره
اخه موضوع اینجاس که من طی مدت چندین سال سوار سمند و پارس شدم
خاطره ی همه جور رانندگی رو هم باهاشون دارم
اما به نظرم سمند یه کمی بهتر باشه:icon_excl

vortec
12 October 2006, 07:48 PM
ای خدا!!!!!!!!!!
اختلاف سمند و پرشیا 10 کیلو هست. تورو خودا برین یه نگا تو سایت ایران خودرو بندازین

http://i9.tinypic.com/4ibolxw.gif http://i9.tinypic.com/451wxa1.gif

اصلا اینم بریده ی سایتش که زحمتتون نشه یه وقت
در محاسبه ی وزن روی اکسل
وزن خود اکسل محسوب نمیشه؟
منظورم اینه که اگه وزنهایی که روی اکسل جلو عقب می آد رو با هم جمع کنیم
وزن کلی خودرو بدست می آد؟
راستی اگه وزن اکسل جدا باشه چرا وزن اکسل پرشیا 50 کیلو هست ولی مال سمند 116 کیلو؟(وقتی وزن روی اکسل ها از وزن کلی خودرو کم بشه این اعداد بدست می آد)

noisymind
13 October 2006, 12:50 PM
ایشالا... تا سال 2050 همه ایراداتش ( سمند) برطرف میشه!
تا اون موقع هم ما موش آزمایشگاهی هستیم!!!

shahram2006_m
13 October 2006, 03:47 PM
دوستان برای چندمین بار لطفا کل کل نکنید.
پست های با این مضمون پاک شد.

Foad
17 November 2006, 11:53 PM
البته این امکانات سمند سال خیلی زیاده ولی معلوم نیست دوامش تا چقدر باشه و به خرج نیفته

irani118
18 November 2006, 03:28 AM
البته من هم ال ایکس سال سفارشی رو به تارس ترجیح میدم من هنوز معمولیشو دارم پا به پای پارس میرفت حتی تو پیچ ها البته من هنوز زیاد پخته نیستم تو رانندگی ولی با این حال با پارس که رانندش وارد هم بود یکی میرفت

shahram2006_m
19 November 2006, 01:48 PM
البته من هم ال ایکس سال سفارشی رو به تارس ترجیح میدم من هنوز معمولیشو دارم پا به پای پارس میرفت حتی تو پیچ ها البته من هنوز زیاد پخته نیستم تو رانندگی ولی با این حال با پارس که رانندش وارد هم بود یکی میرفت

دوست گرامی
1.لطفا به موضوع تاپیک دقت کنید(مقایسه بین LX و پارس)
2.علت پا به پا رفتن شما یکی بودن موتور 2 خودرو هست.

irani118
19 November 2006, 09:04 PM
خب دوست عزیز منم دارم ال ایکس رو با پارس مقایه میکنم دیگه.
راستی مگه موتور405 با با پارس یکی نیست یه سوال دیگه اگر چه بیرطه ضریب آیروذینامیک یعنی چی و برای چیه در ضمن ال ایکس سفارشی هم یه نوع ال ایکسه نگفته که حتما معمولی باشه ال ایکسه

ارش طاهری
13 December 2006, 01:55 PM
من الان یک پارس 84 نقرهای دارم می خواستم ببینم اگر با یک سمند سال عوض کنم کار عاقلانه ای است؟من بیشتر در جاده هستم ولی کلاس ماشین هم برام مهم است

baharan
13 December 2006, 04:30 PM
من الان یک پارس 84 نقرهای دارم می خواستم ببینم اگر با یک سمند سال عوض کنم کار عاقلانه ای است؟من بیشتر در جاده هستم ولی کلاس ماشین هم برام مهم است
دوست گرامی بدون شک هیچ ماشین زیر 25 میلیون تعادل و ایمنی سمند رو نداره این مزیت بخصوص در جاده های ایران یک امتیاز شگرف محسوب میشه در مورد کلاس ماشین باید بگم که از نظر من سمند سال سرتره

Foad
13 December 2006, 05:44 PM
دوست گرامی بدون شک هیچ ماشین زیر 25 میلیون تعادل و ایمنی سمند رو نداره این مزیت بخصوص در جاده های ایران یک امتیاز شگرف محسوب میشه در مورد کلاس ماشین باید بگم که از نظر من سمند سال سرتره

دوست عزیز لطفا مطالب با دلیل بیان بشه

abaratian
13 December 2006, 08:22 PM
دوست عزیز لطفا مطالب با دلیل بیان بشه

دلیلی براش وجود نداره. چون هیچ تست رسمی انجام نشده. ولی هرکی یکی دوبار با سمند جاده رفته باشه احساس پایداری و امنیت بیشتری که این ماشین نسبت به بقیه ماشینهای زیر 25 (به جز زانتیا) به آدم میده تایید میکنه.

Foad
13 December 2006, 09:01 PM
دلیلی براش وجود نداره. چون هیچ تست رسمی انجام نشده. ولی هرکی یکی دوبار با سمند جاده رفته باشه احساس پایداری و امنیت بیشتری که این ماشین نسبت به بقیه ماشینهای زیر 25 (به جز زانتیا) به آدم میده تایید میکنه.

همین دلیل بر تعصب بیجاست:مطلب فاقد توجیه
این قضیه برای همه مشخصه که سمند ال ایکس ماشین خوبیه اما در رنج قیمتی خودش نه 12 میلیون بالاتر :icon_twis

دوستان لطفا به بحث اصلی یعنی مقایسه سمند و پرشیا برگردید

baharan
14 December 2006, 11:00 AM
همین دلیل بر تعصب بیجاست:مطلب فاقد توجیه
این قضیه برای همه مشخصه که سمند ال ایکس ماشین خوبیه اما در رنج قیمتی خودش نه 12 میلیون بالاتر :icon_twis

دوستان لطفا به بحث اصلی یعنی مقایسه سمند و پرشیا برگردید
اگر به شکل ماشین سمند فقط با یک نگاه معمولی توجه کرده باشید در خواهید یافت که شکل آیرودینامیکی این ماشین چشم شما را نوازش میکنه حلا از هر طرف که میخواد باشه چه از جلو چه از عقب و چه از پهلو ، و
(با توجه به این نکته که طراحی این ماشین از لحاظ فیزیکی تقریبا محصول کشور بریتاتیااست) . تنهاهمین مسئله باعث میشه که ضریب تعادل سمند حالا چه معمولی چه lx در مقایسه با پارس کمی افزایش پیدا کنه حال اگر از سمت عقب متمایل به پهلو به پار س دقت کنید یک نوع عدم تناسب بین جلو و عقب این اتومبیل حس میشه لازم به توضیح نیست که شکل آیرودینامیکی هر ماشین در تعادل نقش مهمی بازی میکنه حال به دیگر عوامل برتری سمند نسبت به پارس و یا حتی سایر ماشینهای زیر 25 تومان از قبیل وزن و اندازه تایرها و فرمان پذیری مناسب که هر کدام رول مهمی در تعادل اتومبیل دارا هستند اشاره ائی نمیکنم در ضمن رانندگان ورزیده اکثرا به تعادل پذیر بودن سمند در مقایسه با رقیبان یاد شده معترفند که خود یک سند قابل قبول محسوب میشه

Foad
14 December 2006, 11:26 AM
اگر به شکل ماشین سمند فقط با یک نگاه معمولی توجه کرده باشید در خواهید یافت که شکل آیرودینامیکی این ماشین چشم شما را نوازش میکنه حلا از هر طرف که میخواد باشه چه از جلو چه از عقب و چه از پهلو ، و
(با توجه به این نکته که طراحی این ماشین از لحاظ فیزیکی تقریبا محصول کشور بریتاتیااست) . تنهاهمین مسئله باعث میشه که ضریب تعادل سمند حالا چه معمولی چه lx در مقایسه با پارس کمی افزایش پیدا کنه حال اگر از سمت عقب متمایل به پهلو به پار س دقت کنید یک نوع عدم تناسب بین جلو و عقب این اتومبیل حس میشه لازم به توضیح نیست که شکل آیرودینامیکی هر ماشین در تعادل نقش مهمی بازی میکنه حال به دیگر عوامل برتری سمند نسبت به پارس و یا حتی سایر ماشینهای زیر 25 تومان از قبیل وزن و اندازه تایرها و فرمان پذیری مناسب که هر کدام رول مهمی در تعادل اتومبیل دارا هستند اشاره ائی نمیکنم در ضمن رانندگان ورزیده اکثرا به تعادل پذیر بودن سمند در مقایسه با رقیبان یاد شده معترفند که خود یک سند قابل قبول محسوب میشه

پوزش برای انحراف از موضوع
این که سمند نسبت به پارس برتری داره درست
ولی شما برای این ادعا که نسبت به سایر ماشینهای زیر 25 سرتره دلیلی ارائه ندادید.لازم به توضیحه که تعیین میزان مقاومت ایرودینامیکی با چشم امکانپذیر نیست و نیاز به مدلسازی و تست داره
در این رنج قیمت 25 زانتیا-مگان-آوانته-مزدا در تمام این موارد چه تعادل و چه ایمنی و.... نسبت به سمند بهترن.

لطفا اگر مدرک مستندی برای این حرفتون دارین ارائه بدید و اگر نه مقایسه سمند و پرشیا

mohsen3544
14 December 2006, 12:48 PM
من تجربه رانندگي طولاني با پارس رو نداشتم اما وقتي هر وقت داخل ماشين ميشينم خيلي نا اميد ميشم. چون خيلي شبيه ۴۰۵ هستش ولي از بيرون يه چيز ديگه است. فک کنم شتاب اوليه اش هم يه ذره بيشتر باشه که فکر کنم خيلي ناچيزه. اما سمند رو اگه دوست داشته باشي انتخابه اولته. نميدونم چرا خيلي ها با اکراه هنوز از سمند حرف ميزنن.

baharan
14 December 2006, 11:42 PM
پوزش برای انحراف از موضوع
این که سمند نسبت به پارس برتری داره درست
ولی شما برای این ادعا که نسبت به سایر ماشینهای زیر 25 سرتره دلیلی ارائه ندادید.لازم به توضیحه که تعیین میزان مقاومت ایرودینامیکی با چشم امکانپذیر نیست و نیاز به مدلسازی و تست داره
در این رنج قیمت 25 زانتیا-مگان-آوانته-مزدا در تمام این موارد چه تعادل و چه ایمنی و.... نسبت به سمند بهترن.

لطفا اگر مدرک مستندی برای این حرفتون دارین ارائه بدید و اگر نه مقایسه سمند و پرشیا

دوست گرامی شما خود بدون اینکه دلیلی بر نوشته خود بیاورید ارائه بیان میفرمائید درسته این مقایسه بین سمند و پرشیاست اما لازمه در مورد نوشته شما چند مورد را یادآوری کنم بی تردید در قوانین فیزیک با این اصل آشنا هستید که هر چه جسم سنگین تر باشه نیروی جاذبه نیروی بیشتری را به جسم وارد میاورد حال اگر این جسم به حرکت در بیادو حرکت جسم سریعتر بشه این نیروی جاذبه کمتر میشه و جسم بنظر سبکتر میرسد البته احتیاج به نوشتن فرمول نیست چون میدانم با این قوانین آشنا هستید حال در حرکت رو به شتاب
مقاومت هوا به نسبت سرعت ،بیشتر میشه و حرکت جسم را با مشکل مواجه میکند و نیروی محرکه قویتری را طلب میکند حال اگر این جسم در یک محیط گریز از مرکز قرار گیرد (مانند پیچهای تند ) بسرعت از حالت تعادل خارج میشود و تنها چیزی که میتواند به تعادل جسم کمک کند داشتن وزن سنگینتر جهت اصطکاک بیشتر با زمین وشکل آیرودینامیکی مناسب برای غلبه به نیروی سهمگین جریان هوا میباشد با توجه به این قوانین انکار ناپذیر فیزیکی بنده فکر میکنم ماشین سمند از نظر وزن و شکل آیرودینامیکی مناسب و با توجه به داشتن تایرهای اندکی بزرگتر از تمامی ماشینهای زیر 25 تومان تعادل پذیرتر میباشد بله حتی از زانتیا و مزدا ......اتومبیل سمند در ضمن از نظر شکل ظاهر بسیار کشیده تر و شکیلتر از بقیه است که خود یک عامل جانبی موثر در حفظ تعادل است از نظر استحکام .این ماشین احتیاج به تعریف ندارد و همگان بدان معترفند البته این بدان معنا نیست که با سمند با سرعت 180 پیچها را طی کنیم موفق باشید

z_qz54
14 December 2006, 11:52 PM
دوستان عزیز بحثی بین خودرو هایی غیر سمند و پرشیا نیست.

کی گفته سمند اینقدر تعادل داره ؟ من 3 ساله سمند دارم ، با بدترین شرایط باهاش رانندگی میکنم ، تا قبل اینکه از حالت استاندارد ارتفاع خارجش کنم، توی کوچه ها چنان میپیچیدم که لاستیک عقب میومد رو هوا.
تعدلش در مقابل زانتیا صفره.
توی هزارچم ، سر یک پیچ من به لاین مخالف منحرف شدم و با گوشه ماشینم زدم به یه پراید.پشت سری من گفت لاستیک عقبت حدود 30 سانت بالا اومده بود.
تعدل آنچانی نداره سمند.
فقط به درد جاده کفی میخوره این تعدلی که شما میگید.

arash p mbz bmw
15 December 2006, 10:09 AM
اقا تعادل و تعلیق زانتیا کجا و سمند کجا؟!!!!!!
سمند تعلیقش همون تعلیق 405هست با شکل بهتر.....

davood4547
12 March 2007, 07:15 AM
دوستان عزیز من چند سالی است که سمند دارم. ازسال 82 .
با آن مشکل خاصی نداشتم و در کل راضی هستم:icon_excl .الان هم یک سمند 84 دو گانه سوز داریم.
با پرشیا تجربه رانندگی کمی دارم بنابراین در مقام مقایسه نیستم.
چند روز پیش یک سمند ال ایکس سال سفارشی تحویل تیرماه به توصیه من پدرم ثبت نام کرد.اما اکثر آشنایان و ... میگویند که پرشیا خیلی بهتر است و....(جالب اینجاست که فکر نمیکنم انها تجربه رانندگی با هر دو ماشین را داشته باشند:icon_eek: ) و پدرم مردد شده است.

تقاضای من از دوستانی است که تجربه رانندگی با هر دو ماشین را دارندلطفا به سوالات من پاسخ دهند
-آیا دید پرشیا خیلی بهتر از سمند است؟
- تسلط به ماشین و کنترل آن و راحتی آن چطور؟
-آیا صندلی سمند ال ایکس با پرشیا فرق دارد؟
:icon_cool

z_qz54
14 March 2007, 02:54 PM
صندلی ال ایکس برای تنظیم پشتی برقی است.
ببینید ، پرشیا یک محصول تکراری و همیشگی است و سالها است که در رنج خودش بتاز بوده و هست ، ولی با وجود و آمدن سمند های ال ایکس سال ، از نظر من پرشیا هیچ حرفی برای گفتن ندارد و اگر من باشم بدون شک سمند رو انتخاب میکردم زیرا:
1.کیفیت ساخت مطلوب
2.ایمنی زیاد
3.طراحی جدید نسبت به پرشیا
4.داشبور متفاوت از 405 و پرشیا!
5.تجهیزاتی مثل دزدگیر و کنترل دما و...

davood4547
14 March 2007, 04:01 PM
ببینید ، پرشیا یک محصول تکراری و همیشگی است و سالها است که در رنج خودش بتاز بوده و هست ، ولی با وجود و آمدن سمند های ال ایکس سال ، از نظر من پرشیا هیچ حرفی برای گفتن ندارد و اگر من باشم بدون شک سمند رو انتخاب میکردم زیرا:
1.کیفیت ساخت مطلوب
2.ایمنی زیاد

ممنون از راهنمایی اتان.:icon_cool
استادعزیز سوالی که ذهنم را مشغول کرده اینست که پس چرا شما در نظر سنجی به پرشیا رای دادید. :icon_ques

baharan
14 March 2007, 09:12 PM
1.کیفیت ساخت مطلوب
2.ایمنی زیاد

ضمن تایید گقته های فوق تعادل علی سمند نسبت به پرشیا فراموش نشه در ضمن این را هم بگویم که گول قیمت پرشیا را نخورید قیمت سمند بر اساس اینه که این خودرو براساس تعرفه ملی قیمت گذاری شده اما پرشیا بر اساس تعرفه یک ماشین لوکس در سالهای پیش قیمت گذاری شده و اگر بخواهیم انصافا داوری کنیم قیمت سمند باید بالاتر باشه متشکرم

z_qz54
14 March 2007, 09:38 PM
ممنون از راهنمایی اتان.:icon_cool
استادعزیز سوالی که ذهنم را مشغول کرده اینست که پس چرا شما در نظر سنجی به پرشیا رای دادید. :icon_ques

یادم نمیاد ،قبلا این نظر رو دادم شاید در گذشته نظر دیگری داشتم:icon_surp

davood4547
15 March 2007, 02:22 AM
یادم نمیاد ،قبلا این نظر رو دادم شاید در گذشته نظر دیگری داشتم:icon_surp
ممنون از نظرات شما دوستان.
البته من نظر شما را در این قسمت دیدم مشاهده دست آورد همه پرسي (http://www.phalls.com/vbulletin/poll.php?do=showresults&pollid=311) :icon_excl

باتلاق
31 March 2007, 11:02 PM
من هم الان مدتي هست كه يك سمند سال دارم البته هنوز خيلي راه نرفته ولي در مقايسه با 405 من احساس خستگي كمتري در رانندگي با اون دارم. از نظر ديد مشكلي ندارم اصلا. البته يه سري اشكالات توليد هست كه گاهي آدم رو كلافه مي كنه. (كه آخر سر هم خودت بايد رفعش كني) اما خونواده من هم كلا از اين ماشين ابراز رضايت مي كنند. ترمز ها بسيار عالي هستند و سرعت رو هم كمتر از 405 احساس مي كنيد.

البته من خودم با پرشيا تجربه كمي از رانندگي دارم. اما احتمالا اگر دوباره بخوام انتخاب كنم ماشين در اين اندازه سمند ال اكس رو انتخاب مي كنم... ايمني حرف اول رو ميزنه. و در ضمن يادآور مي شم كه پرشيا و 405 خيلي به هم شبيه هستند و يكي از اشكالات اين مسئله يكنواختي هست كه گاهي آدم رو خسته مي كنه...

vahid579
4 April 2007, 08:50 PM
به نظر من هم پرشیا اصلا قیمت مناسبی ندارد و از هر لحاظ به سمند LX نمی رسد .
همون ترمز ABS سمند LX کافی تا پرشیا را در رده پایی تر از خود ببیند .
بر اساس گفته خود مسئولان ایران خودرو بعد از 206 با کیفیت ترین محصول سمند LX است .
کل این آمار به این صورت است :
sd 206 : منفی 111
سمند LX : منفی 265
پارس : منفی 280
آردی : منفی 370

glx2000
5 April 2007, 01:17 AM
ما يك پژو پارس قبل عيد تحويل گرفتيم 15700000 تومن!! لاستيك بارز,صداي گير بكس افتضاح,آمپر سنج تو مايه هاي پيكان(خيلي ساده تر از قبليها),خوب امكاناتشم همون 405 فقت چندتا چراغ اضافه داره وبس.آقا ما فهميديم همون 405 رو كمي شيك و پيك به ما انداختن.يعني ما واسه دوتا شيشه برقي و چند تا چراغ اضافي3500000 تومن پول داديم:icon_bigg حالا ميخوايم با lx سال البته سفارشي عوضش كنيم. اگه ميشه راهنمايي كنيد. با تشكر.

XIII
5 April 2007, 01:39 AM
كار خوبي مي‌كني.چونكه پارس به قيمتش اصلا نمارزه و امكانات lx رو نداره

glx2000
5 April 2007, 01:52 AM
فقت ميترسم امكانات lx كيفيتش خوب نباشه و زود كاراييشو از دست بده.قيمت كمتر lx مشكوك ميزنه خوب هر چه قدر پول بدي همون قدر....

abs-e1000
5 April 2007, 02:43 AM
به نظر بنده بین این دوتا ماشین از نظر کیفیت به قول ما ایرانی ها سمند LX خر کار تره {ببخشید}

amir_CLK500
5 April 2007, 02:44 AM
چرا این مطلب رو بیان نمیکنید که کلاس سواری پرشیا کجا و سمند کجا؟؟؟
هیچی نداشته باشه از لحاظ بالاتر بودن کلاس و زیبایی اصلا با سمند قابل قیاس نیست
درسته که ایراد زیاد داره مخصوصا در جدیداش مثل ماله من که دراش از صفر انقدر صدا میداد که انگار ماشین دویست هزار تا راه رفته ولی خب از حیث ظاهر و کلاس کاری از سمند خیلی زیباتره.

kevin_m_bb
5 April 2007, 03:16 AM
بعضي از اين آمارها جنبه تبليغاتي هم داره

glx2000
5 April 2007, 10:11 AM
پس اين تفاوت قيمت چي ميشه؟نگين سياست ايران خودرو يا مسائلي شبيه اين چون اين دو محصول يه كمپاني هستند اگه اين طور نبود ميگفتيم رقابت بين دو كمپاني باعث تفاوت قيمت شده.

XIII
5 April 2007, 12:59 PM
ايران خودرو اعلام كرده كه كيفيت قطعات پارس بهتره.اما يه چيزي كه بايد توجه كرد اينه كه پارس ميگن كلاس بيشري داره و اين خودش به نظرم عامليه كه قيمتش رو كمي بالا بره.اسمشم پژو هست ديگه.
يك سري هم به تاپيك مقايسه سمند و پرشيا بزنيد

pesaremelli
5 April 2007, 01:26 PM
سمند lx سفارشی:
رنگ آبی کبود تودوزی چرم سدری رنگ + روکش تمام چرم رودریها و فرمان چرمی+هندزفری موبایل +ایینه های برقی با قابلیت تاشدن در هنگام قفل کردن خودرو+رینگ اسپورت آلمینیومی ساخت المان +لاستیک گودیریا برجستون+ گارانتی سه ساله ی کلیه قطعات +آپشنهای فابریک سمند همچون دزگیر فابریک و ازهمه ی اینها مهمتر ترمز abs چهار کاناله +ebd
خریدن پارس فقط دور ریختن پول برای کسب یه کمی کلاس بالاتره

glx2000
5 April 2007, 06:05 PM
سمند lx سفارشی:
رنگ آبی کبود تودوزی چرم سدری رنگ + روکش تمام چرم رودریها و فرمان چرمی+هندزفری موبایل +ایینه های برقی با قابلیت تاشدن در هنگام قفل کردن خودرو+رینگ اسپورت آلمینیومی ساخت المان +لاستیک گودیریا برجستون+ گارانتی سه ساله ی کلیه قطعات +آپشنهای فابریک سمند همچون دزگیر فابریک و ازهمه ی اینها مهمتر ترمز abs چهار کاناله +ebd
خریدن پارس فقط دور ریختن پول برای کسب یه کمی کلاس بالاتره
همه’ گفته هاي شما صحيح ولي از كجا معلوم اين امكانات كيفيت مناسبي داشته باشه و ادا در نياره(با دوام باشه).

سپندار مزد
5 April 2007, 06:34 PM
با سلام دوستان

والا به نظر من دید پژوها بهتر هستش سمند ستونش پهن .

z_qz54
5 April 2007, 07:17 PM
همه’ گفته هاي شما صحيح ولي از كجا معلوم اين امكانات كيفيت مناسبي داشته باشه و ادا در نياره(با دوام باشه).

شانس مشتریه دیگه:icon_mrgr
ولی در کل کیفت ساحت سمند روز به روز بیشتر میشه ، چون همه یک مقدار روش حساسند.

با سلام دوستان

والا به نظر من دید پژوها بهتر هستش سمند ستونش پهن .

بله دید پژو ها بهتره ، پهنی ستون سمند آدم رو کلافه میکنه بدجور.

PoYo
5 April 2007, 07:42 PM
سمند ها که عالی شدند امسال.واقعا" شتاب خوبی پیدا کردند و میشه گفت بی نزیره بین همانند هاش

برای کیفیت هم باید بگم که طبق گفته جناب z_qz54 به خاطر اینکه به عنوان خودروی مردمی شناخته میشه بیشتر در تولیدش و به قول معروف PDS اش حساسیت نشون داده میشه

amir_CLK500
6 April 2007, 02:33 AM
pds بازدید خودرو در هنگام تحویل و یا 2 3 روز بعدش دقیق نیمدونم و هیچکاری نکردند و فقط یه نگاه عادی!!همین
در مورد آپشن های روی سمند باید بگم که تمامی آپشنهاش بجز اون رینگ بی ریختش میشه با 1 تومن جمع کرد.اون آینه های اتوماتیکش که بدرد خودشون میخوره!چرا؟چون هرزگرد نداره و در اولین برخورد خورد میشه میریزه زمین.فرمون و تودوزی چرمم که زیاد مهم نیست.مهم استیل ماشینه این چیزارو ول کنید به نون بچسبید که خربزه آب است.

pesaremelli
6 April 2007, 11:58 AM
حتمن میگید ترمز abs رو هم میشه با 150 تومن برای ماشین گذاشت و این چیزا رو ول کنید و استیل ماشین رو بچسبید اخه همه چیز که ظاهر نمیشه ظاهر ماشین یه مقوله ی کاملن سلیقه ای هستش به هر حال هر کس نظری داره ولی به جای ایراد گرفتن از آپشنهای سمند بهتره مزایای پرشیا بر سمند رو بگید از لحاظ کیفیت هم من از هرکدوم از مهندسهای ایران خودرو پرسیدم گفتند که بهترین تولید ایرانخودرو بعد از پارس elx سمند ال ایکس سال هستش اگه کیفیت پارس بهتر ه پس چرا لاستیک پارس ایرانیه و لاستیک سمند خارجی که حدود 2 برابر لاستیک ایرانی قیمت داره چرا از کفپوش های تافتینگ در سمند استفاده میشه ولی در پارس از همین کفپوش ها ی لاستیکی معمولی چرا گارانتی سمند 3 ساله ولی گارانتی پارس 18 ماه چرا روز به روز بر کیفیت سمند اضافه می شه به طوری که سمندهایی که اواخر سال گذشته دوستام تحویل گرفتن زمین تا اسمون با سمند 84 که ما داشتیم فرق میکنه ولی روز به روز آپشنهای پارس کم میشه چرا در استفاده پخش های آلپاین اولویت با سمنده و در پار س معمولن از پخش های هیوندای قدیمی استفاده میشه
به نظر من نگرانی از بابت کیفیت قطعات سمند بی مورده محصولات ایران خودرو کاملن شانسی هستند
شما یه سر به نمایندگی بزنید ببینید که صاحبان پژو پارس هم بعضن به مشکلات بزرگی بر میخورند
در ضمن به دلیل حساسیت بیشتری که روی سمند هست ایران خودرو توجه بیشتری به اون میکنه

باتلاق
6 April 2007, 02:10 PM
به نظر من پارس زيباتر از سمند نيست و در مورد عقب خودرو هم كه ال اكس ها خيلي بهتر از سمند معمولي هستند هستند. سمند طرحي يكپارچه داره. خطوط شكسته در پرشيا و باريك بودن خودرو (ارتفاع كف خودرو تا روي درب موتور براي مثال) احساس خوبي به من نميده. چرخ هاي استاندارد پرشيا كوچك هستند (به خصوص در جلو) و انحناي محل قرار گرفتن چرخ ها خيلي بزرگ. جلوي ماشين خيلي پهن هست و عقب كوچك و باريك و اين در سمند به خاطر انحنا هاي روي صندوق عقب و قوس جلوي خودرو و درب صندوق اين عدم تعادل در طراحي كمتر به نظر مي رسه. سمند در قسمت جلو قوس نرم داره و چراغ هايي كه احساس آرامش رو به بيننده القا مي كنه. چهره جلوي پارس با خطوط شكسته و چراعهايي با فرم تيز طراحي شده كه از ديدگاه روانشناسي تنش رو به فرد منتقل مي كنه. اگر هم دقت كرده باشيد بيشتر خودرو هاي جديد با انحناهاي نرم طراحي ميشند. مثلا به طرح هاي آئو دي دقت كنيد... از نظر قوس شيشه سمند شيشه اي خوابيده تر داره و باز هم به منحني بودن فرم كلي اتاق كمك ميكنه. من اگر خودم قرار بود تغييري در فرم پارس انجام بدم اولين چيز اين بود كه نا هماهنگي بين درب جلوي بزرگ و پهن اين خودرو (درب موتور) رو با صندوق باريك و جمع و جورش رو اصلاح مي كردم. صندوق جلوي (موتور) پارس آدم رو ياد خودرو هاي كشيده آمريكايي ميندازه اما درب هاي سرنشين در اين خودرو واقعا با اين جلوي بزرگ هماهنگ نيستند.

در هر صورت اين ها سليقه اي است.
البته خودرو هاي با طرح هاي شكسته هم بعضي وقتها خيلي جذاب ميشن اما در اكثر موارد طرح هاي تنحنا دار راميش بيشتر رو القا مي كنه به بيننده.

در ضمن كلاس پرشيا كه الان هم ديگه كسي زياد روش اصرار نداره فقط به خاطر اسم پژو و قيمت گرونشه.
با تشكر

amir_CLK500
6 April 2007, 05:31 PM
به نظر من پارس زيباتر از سمند نيست و در مورد عقب خودرو هم كه ال اكس ها خيلي بهتر از سمند معمولي هستند هستند. سمند طرحي يكپارچه داره. خطوط شكسته در پرشيا و باريك بودن خودرو (ارتفاع كف خودرو تا روي درب موتور براي مثال) احساس خوبي به من نميده. چرخ هاي استاندارد پرشيا كوچك هستند (به خصوص در جلو) و انحناي محل قرار گرفتن چرخ ها خيلي بزرگ. جلوي ماشين خيلي پهن هست و عقب كوچك و باريك و اين در سمند به خاطر انحنا هاي روي صندوق عقب و قوس جلوي خودرو و درب صندوق اين عدم تعادل در طراحي كمتر به نظر مي رسه. سمند در قسمت جلو قوس نرم داره و چراغ هايي كه احساس آرامش رو به بيننده القا مي كنه. چهره جلوي پارس با خطوط شكسته و چراعهايي با فرم تيز طراحي شده كه از ديدگاه روانشناسي تنش رو به فرد منتقل مي كنه. اگر هم دقت كرده باشيد بيشتر خودرو هاي جديد با انحناهاي نرم طراحي ميشند. مثلا به طرح هاي آئو دي دقت كنيد... از نظر قوس شيشه سمند شيشه اي خوابيده تر داره و باز هم به منحني بودن فرم كلي اتاق كمك ميكنه. من اگر خودم قرار بود تغييري در فرم پارس انجام بدم اولين چيز اين بود كه نا هماهنگي بين درب جلوي بزرگ و پهن اين خودرو (درب موتور) رو با صندوق باريك و جمع و جورش رو اصلاح مي كردم. صندوق جلوي (موتور) پارس آدم رو ياد خودرو هاي كشيده آمريكايي ميندازه اما درب هاي سرنشين در اين خودرو واقعا با اين جلوي بزرگ هماهنگ نيستند.

در هر صورت اين ها سليقه اي است.
البته خودرو هاي با طرح هاي شكسته هم بعضي وقتها خيلي جذاب ميشن اما در اكثر موارد طرح هاي تنحنا دار راميش بيشتر رو القا مي كنه به بيننده.

در ضمن كلاس پرشيا كه الان هم ديگه كسي زياد روش اصرار نداره فقط به خاطر اسم پژو و قيمت گرونشه.
با تشكر
شما که همش ایراد گرفتید از طراحی.چهره جلو پرشیا خشن و عضلانی است در صورتی که سمند اینگونه نیست.مجموعا از لحاظ ظاهر برتر از 405 و سمند است.
در طراحی اصلا به موارد فنی اشاره نکرده اید و تنها یه سری ایراد بنی اسرائیلی گرفته اید.

حتمن میگید ترمز abs رو هم میشه با 150 تومن برای ماشین گذاشت و این چیزا رو ول کنید و استیل ماشین رو بچسبید اخه همه چیز که ظاهر نمیشه ظاهر ماشین یه مقوله ی کاملن سلیقه ای هستش به هر حال هر کس نظری داره ولی به جای ایراد گرفتن از آپشنهای سمند بهتره مزایای پرشیا بر سمند رو بگید از لحاظ کیفیت هم من از هرکدوم از مهندسهای ایران خودرو پرسیدم گفتند که بهترین تولید ایرانخودرو بعد از پارس elx سمند ال ایکس سال هستش اگه کیفیت پارس بهتر ه پس چرا لاستیک پارس ایرانیه و لاستیک سمند خارجی که حدود 2 برابر لاستیک ایرانی قیمت داره چرا از کفپوش های تافتینگ در سمند استفاده میشه ولی در پارس از همین کفپوش ها ی لاستیکی معمولی چرا گارانتی سمند 3 ساله ولی گارانتی پارس 18 ماه چرا روز به روز بر کیفیت سمند اضافه می شه به طوری که سمندهایی که اواخر سال گذشته دوستام تحویل گرفتن زمین تا اسمون با سمند 84 که ما داشتیم فرق میکنه ولی روز به روز آپشنهای پارس کم میشه چرا در استفاده پخش های آلپاین اولویت با سمنده و در پار س معمولن از پخش های هیوندای قدیمی استفاده میشه
به نظر من نگرانی از بابت کیفیت قطعات سمند بی مورده محصولات ایران خودرو کاملن شانسی هستند
شما یه سر به نمایندگی بزنید ببینید که صاحبان پژو پارس هم بعضن به مشکلات بزرگی بر میخورند
در ضمن به دلیل حساسیت بیشتری که روی سمند هست ایران خودرو توجه بیشتری به اون میکنه امروز 01:33
ای بی اس یه چیز خیلی ضروریه شکی هم درش نیست.اما آیا در تصادف شاخ به شاخ یا هر گونه تصادف میتونه جون آدمو نجات بده؟؟باید باشه چون با اطمینان و بدون ترس ترمز بگیریم ولی در نبود آن باید احتیاط کرد و با دقت بیشتری عمل کرد که دچار قفل شدگی چرخها نشویم که بازم اینها مربوط به فن رانندگی و اصول جمع کردن ماشینه.در هر صورت این مورد بهتری است و شکی نیست ولی نمیشه بخاطر فقط abs بگیم بهتره.
در مورد لاستیک باید بگم کدوم آدم بی توجهی به شما گفته که لاستیک های پارس ایرانیه؟؟؟این حرف رو خواهشا جای دیگه نزنید.
والا تو سمند های جدید هم همانند دیگر خودروهاش مثل 405 و پارس کیفیتی مشاهده نشد و هر چی دیدیم بی کیفیتی بود.اما!!یه یکی از دوستان پرشیا سبز انگوری گرفته بود(آیکون بالا آوردن!!)و چون سفارشی بود دراش صدا نمیداد,کیفیت پلاستیکاش بهتر بود,سواریش نرمتر و روونتر بود.شانسی بودن خودرو های ایران خودرو11 !این مساله رو قبول دارم که شانسی هستند ولی این مورد آخری به نظر شما چی میتونه باشه؟شانس یا تبعیض بین کسایی که پول دارن و ندارن؟؟؟

abaratian
6 April 2007, 05:58 PM
شما که همش ایراد گرفتید از طراحی.چهره جلو پرشیا خشن و عضلانی است در صورتی که سمند اینگونه نیست.مجموعا از لحاظ ظاهر برتر از 405 و سمند است.
در طراحی اصلا به موارد فنی اشاره نکرده اید و تنها یه سری ایراد بنی اسرائیلی گرفته اید.

این نظر شخصی شماست. من ظاهر سمند ال ایکس سال رو خیلی به پارس ترجیح میدم. دقیقا شمما اصلا به مسائل فنی اشاره نکرده اید و ایراد بنی اسزائیلی گرفته اید. پارس زمانی کلاس داشت که 18 میلیون بود و تازه گیر هم نمی اومد، نه حالا. پارس تنها یک 405 فیس لیفت است... بیشتر از این اگر توضیح بخوام بدم وارد کل کل میشم که اصلا دلم نمی خواد

ای بی اس یه چیز خیلی ضروریه شکی هم درش نیست.اما آیا در تصادف شاخ به شاخ یا هر گونه تصادف میتونه جون آدمو نجات بده؟؟باید باشه چون با اطمینان و بدون ترس ترمز بگیریم ولی در نبود آن باید احتیاط کرد و با دقت بیشتری عمل کرد که دچار قفل شدگی چرخها نشویم که بازم اینها مربوط به فن رانندگی و اصول جمع کردن ماشینه.در هر صورت این مورد بهتری است و شکی نیست ولی نمیشه بخاطر فقط abs بگیم بهتره.
در مورد لاستیک باید بگم کدوم آدم بی توجهی به شما گفته که لاستیک های پارس ایرانیه؟؟؟این حرف رو خواهشا جای دیگه نزنید.
والا تو سمند های جدید هم همانند دیگر خودروهاش مثل 405 و پارس کیفیتی مشاهده نشد و هر چی دیدیم بی کیفیتی بود.اما!!یه یکی از دوستان پرشیا سبز انگوری گرفته بود(آیکون بالا آوردن!!)و چون سفارشی بود دراش صدا نمیداد,کیفیت پلاستیکاش بهتر بود,سواریش نرمتر و روونتر بود.شانسی بودن خودرو های ایران خودرو11 !این مساله رو قبول دارم که شانسی هستند ولی این مورد آخری به نظر شما چی میتونه باشه؟شانس یا تبعیض بین کسایی که پول دارن و ندارن؟؟؟

شما حرف خودتون رو نقض میکنید. اول میگین ای بی اس خوبه بعد میگین فایده نداره!! اگر اینطور بود همه ی خودرو ساز های روز ای بی اس رو حذف میکردن و به جاش کلاس آموزش ترمزگیری میزاشتن!!
لاستیک سمند و پارس یکیه، البته سمند رینگ 15 داره و پارس 14. الان گذشته اون زمانی که توی ایران خودرو اولویت با پارس بود، الان اولویت با سمنده. توجه کنید رینگ های ال ایکس که تغییر کرد، رینگهای قدیم ال ایکس رو فرستادن برای پارس ای ال ایکس!
پارس به جز کلاس (به زعم جنابعالی) چه برتری بر سمند داره؟

shahram2006_m
6 April 2007, 09:41 PM
دوستان همونطور که گفتید بحث ظاهر ماشین سلیقه ای هست پس لطفا این کل کل بی پایان رو تموم کنید.
پست های مورد دار شما پاک شد.

kevin_m_bb
6 April 2007, 10:43 PM
این نظر شخصی شماست. من ظاهر سمند ال ایکس سال رو خیلی به پارس ترجیح میدم. دقیقا شمما اصلا به مسائل فنی اشاره نکرده اید و ایراد بنی اسزائیلی گرفته اید. پارس زمانی کلاس داشت که 18 میلیون بود و تازه گیر هم نمی اومد، نه حالا. پارس تنها یک 405 فیس لیفت است... بیشتر از این اگر توضیح بخوام بدم وارد کل کل میشم که اصلا دلم نمی خواد

شما حرف خودتون رو نقض میکنید. اول میگین ای بی اس خوبه بعد میگین فایده نداره!! اگر اینطور بود همه ی خودرو ساز های روز ای بی اس رو حذف میکردن و به جاش کلاس آموزش ترمزگیری میزاشتن!!
لاستیک سمند و پارس یکیه، البته سمند رینگ 15 داره و پارس 14. الان گذشته اون زمانی که توی ایران خودرو اولویت با پارس بود، الان اولویت با سمنده. توجه کنید رینگ های ال ایکس که تغییر کرد، رینگهای قدیم ال ایکس رو فرستادن برای پارس ای ال ایکس!
پارس به جز کلاس (به زعم جنابعالی) چه برتری بر سمند داره؟
بنده چون كارشناس حرفه اي نيستم نمي تونم نظر بدم
ولي بسياري از تفاوت ها وقتي كه شما پشت دو ماشين مي شينيد متوجه مي شيد

pesaremelli
6 April 2007, 10:56 PM
ما يك پژو پارس قبل عيد تحويل گرفتيم 15700000 تومن!! لاستيك بارز,صداي گير بكس افتضاح,آمپر سنج تو مايه هاي پيكان(خيلي ساده تر از قبليها),خوب امكاناتشم همون 405 فقت چندتا چراغ اضافه داره وبس.آقا ما فهميديم همون 405 رو كمي شيك و پيك به ما انداختن.يعني ما واسه دوتا شيشه برقي و چند تا چراغ اضافي3500000 تومن پول داديم:icon_bigg حالا ميخوايم با lx سال البته سفارشي عوضش كنيم. اگه ميشه راهنمايي كنيد. با تشكر.
من به استناد به گفته ی این دوست عزیز و چند مورد دیگه میگم که روی پارس های جدید لاستیک بارز میندازند البته روی چند تا سمند معمولی هم جدیدن لاستیک بارز دیدم ولی روی ال ایکس تا حالا ندیدم

z_qz54
6 April 2007, 11:27 PM
آقایون ، من خودم 3 ساله سمند دارم، پرشیا هم داشتم از سری spfi .
بدون هیچ تعصب و علاقه ای میگم.
سواری که پرشیا داره ، سمند نداره.
دستفرمونی که پرشیا داره سمند نداره(شمایی که سمند دارید و میگید دستفرمون سمند حرف نداره ، دقیت کنید که فقط با سمند مقایسه میکند)
کنترل ادوات،جای پای سرنشینان جلو،تسلط بر خودرو رو سمند به اندازه پرشیا نداره.
به نظر من اگر بخواهم به این دوخودرو از 10 نمره نمره بدم ، به سمند 4 و به پرشیا 5 میدم.

باتلاق
6 April 2007, 11:42 PM
بله درسته.
پارس و سمند هر كدون مزايا و معايبي در مقايسه با هم دارند.

glx2000
7 April 2007, 12:01 AM
حالا ما پارس و نگه داريم يا با ال ايكس عوضش كنيم؟:icon_redf

davood4547
7 April 2007, 04:49 AM
دوستان من از سال 82 سمند دارم .سمند اولی من معمولی اما با ترمز ABS از کارخانه تحویل گرفتم.نود درصد از 000/40 کیلومتری که با آن رانندگی کردم در جاده شمال بوده.در شرایط جوی مختلف خوب و بد.
و با سرعتهای مختلف.و در جاده خیس اصلا نمی ترسیدم.:icon_sad:
الان هم دو سه ماهی است که یک سمند 84 معمولی بدون ای بی اس داریم.
تو ایام عید سفری با خانواده به شمال داشتیم.باران می بارید و جاده کاملا خیس بود. سر یک پیچ معمولی (اصلا نفهمیدم که چی شد) با سرعت 70-80 تا فکر کنم ترمز زدم و ماشین منحرف شدو شروع به سر خوردن کرد و به این طرف و ان طرف میرفت و با ترمز زدن من این کار تشدید میشد.:icon_twis
به هر حال به لطف خدا وند بزرگ مشکلی پیش نیامد.و به من و خانواده ام رحم کرد.

احساس میکنم اگر ترمز ماشینم مثل قبلی ABS بود مشکلی پیش نمی آمد.
این چند روز کلا بارندگی بود و من واقعا از جاده میترسیدم و از آن وحشت پیدا کرده بودم.به هرحال تا 14 فروردین صبر کردم تا بارندگی قطع شود.:icon_ques

به نظر من ترمز ABS یک آیتم بسیار بسیار مهم برای انتخاب خودرو میباشد.:icon_cool

pesaremelli
7 April 2007, 10:28 AM
حالا ما پارس و نگه داريم يا با ال ايكس عوضش كنيم؟:icon_redf
دوست عزیز شما اول باید با یه سمند ال ایکس سال رانندگی کنید و ببینید چه مزایا و معایبی نسبت به پارس خودتون داره بعد تصمیم بگیرید
من هم با هردو رانندگی کردم ولی سمند در سرعت بالا پایدار تره در سفر های طولانی صتدلی عقب سمند برای سه سرنشین راحت تر از پارسه بر خلاف صندلیهای جلو که مال پارس خیلی راحت تره در رانندگی شهری پارس بهتره ولی تو جاده سمند یه چیزه دیگس
بهر حال تصمیم با شماست ولی سمند مزایای بسیار بیشتری نسبت به پارس داره و مهمترین اون هم وجود abs+ebd هستش

amir_CLK500
7 April 2007, 12:40 PM
ولی لاستیک ماله من گود یر بود بچه ها که همون روز اول با یه رودستون 205 عوضش کردم.
من یه شمال با سمند رفتم که 5 نفر بودیم این ستون عقب دائما روی سر من بود و خیلی اذیتم میکرد.
از لحاظ هندلینگ و دید و ...همونجور که دوستمونz_qz54 گفتند ضعیفتر از پژو است.
در مورد اینکه دوستمون گفتند 350000 گرونتر است باید بگم که فقط 1400000 پول کارت طلایی ماشین رو میدید همچنین صندلی ها کاملا فرق دارند و فرمونش هم اگه اشتباه نکنم 3 نقطه ای است.در مجوع 90 کیلو از پژو سنگینتر است.

pesaremelli
7 April 2007, 03:02 PM
ما که خواستیم کارت طلایی رو تمدید کنیم گفتند حدود 500 تومن میشه 1400000 کجا بود
آقای پیمان ابدی بدلکار معروف سریال کبری 11 که در حال تولید مجموعه حادثه سوارن بود از طرف ایران خودرو ساپورت میشه و ایران خودرو 2 خودرو 405 و سمند رو برای انجام عملیات بدلکاری در اختیار ایشون قرار دادن که به گفته ی ایشون در یکی از مصاحبه هاشون کار با هردو خودرو به دلیل تعادل بالاشون کار بسیار سختیه ولی سمند تعادل بیشتری داره و کار با اون سخت تر به نظر میرسه
سمند دارای ضریب ایرودینامکی بهتری نسبت به پژو هستش

web
11 April 2007, 04:10 PM
من هردو رو داشتم.
به نظر من لذت رانندگي در سرعت هاي تا سقف 130 با پارس بالاتره و اگر تمام يك جاده كفي رو مجبور باشم با همين سرعت به مدت 4 ساعت رانندگي كنم قطعا پارس رو انتخاب مي كنم اما اونجايي كه بحث تعادل و هندلينگ و پايداري اتومبيل در جاده هاي پر پيچ و خم و همچنين در سرعت هاي بالاي 140 ميشه نظر من اينه كه پارس در مقابل سمند هيچ حرفي براي گفتن نداره. احساس اطمينان در سرعت هاي بالا پشت فرمان سمند به مراتب پررنگ تر از پارسه.
اونجايي كه بحث امكانات ميشه طبعا باز هم سمند سال در جايگاه بالاتري قرار مي گيره و در مورد پشتيباني ايران خودرو هم تقريبا برتري متمايل به سمنده.
اما ظاهر شيك تر پارس رو اصلا نمي شه انكار كرد. شايد نظر من براتون عجيب به نظر برسه اما پيش چشم من علي رغم ورود اين همه خودروي مدل بالاي وارداتي باز هم هيچكدوم نتونستن از نظر ظاهري جاي پارس و پاترول 2 درب رو بگيرن!

davood4547
12 April 2007, 03:37 AM
آقایون ، من خودم 3 ساله سمند دارم، پرشیا هم داشتم از سری spfi .
بدون هیچ تعصب و علاقه ای میگم.
سواری که پرشیا داره ، سمند نداره.
دستفرمونی که پرشیا داره سمند نداره(شمایی که سمند دارید و میگید دستفرمون سمند حرف نداره ، دقیت کنید که فقط با سمند مقایسه میکند)
کنترل ادوات،جای پای سرنشینان جلو،تسلط بر خودرو رو سمند به اندازه پرشیا نداره.
به نظر من اگر بخواهم به این دوخودرو از 10 نمره نمره بدم ، به سمند 4 و به پرشیا 5 میدم.

استاد عزیز با توجه به فرمایشات شما با تمام قوت و ضعف این خودرو ها شما برای یک آدم مسن (60-70 ساله) شما بین سمند ال ایکس سال سفارشی - پرشیای معمولی سفارشی و پرشیای ای ال ایکس شما کدام را توصیه میکنید؟

z_qz54
12 April 2007, 09:22 PM
استاد عزیز با توجه به فرمایشات شما با تمام قوت و ضعف این خودرو ها شما برای یک آدم مسن (60-70 ساله) شما بین سمند ال ایکس سال سفارشی - پرشیای معمولی سفارشی و پرشیای ای ال ایکس شما کدام را توصیه میکنید؟

شما لطف دارید
بنده برای این شرایطی که شما میفرمائید ، پرشیا ای ال ایکس سفارشی رو پیشنهاد میکنم.چون صندلی مناسب برای کسی که باید فیکس بدنش باشه و میزان آسایش عمومی بیشتری داره نسبت به بقیه

davood4547
13 April 2007, 05:20 AM
صندلی پرشیا را نمیشه روی سمند گذاشت؟:icon_twis

z_qz54
13 April 2007, 11:39 PM
صندلی پرشیا را نمیشه روی سمند گذاشت؟:icon_twis

صندلی ای ال ایکس رو که فکر نمیکنم ولی پرشیا معمولی رو بله.
چون ریلشون یکیه

Mazhar
28 April 2007, 04:47 PM
می بخشید دوستان. میشه یک نفر زحمت بکشه و یک مقایسه ای بین سمند lx سال و پرشیا elx انجام بده . چون پدر بنده میخواد یکی از این دوماشین رو بخره. می خواستم بدونم آیا پرشیا elx واقعا ارزش اضافه قیمت رو داره و ماشین خوبی در مقایسه با سمند lx هست؟ خیلی ممنون میشم اگر یک نفر از دوستان راهنمایی بکنه؟

amir_CLK500
29 April 2007, 05:06 PM
هر دو ماشینای خوبی هستند ولی من اگه بودم هیچوقت 17 18 ملیون پول پا یه ماشین که چند تا پدر داره نمیدادم و یه زانتیا دست دو تمیز یا مزدا رو ترجیح میدادم.غیر از اینها همون سمند رو میگرفتم(از پرشیا بخاطر بی کیفیتیش اصلا راضی نیستم فقط کلاس کاریش بالاتره)
سمند سورن هم با این قیمت و امکانات, بسیار عالی به نظر میاد حالا باید بیاد ببینیم چطوره؟؟

pesaremelli
30 April 2007, 02:29 AM
واقعن قیمت پارس خیلی غیر منطقیه من کاری به بقیه ندارم ولی3 تا ماشین تو ایران قیمتهای غیر واقعی و بسیار گرونتر از اون چیزی که باید باشند دارند
1_مزدا 323
2_پژو پارس
3_انواع پروتون

shahram2006_m
30 April 2007, 02:48 AM
دوستان از تاپیک منحرف نشید ، عنوان و موضوع تاپیک کاملا مشخص هست.

vahidsesariii
11 June 2007, 05:51 PM
من فكر كنم سمند بهتره پارس امكانات خاصي نداره و واقعا گرون به نظر مي رسه اما سمند دست كم ABS داره كاري ندارم خوبه يا نه اما به هر حال يه فاكتوره

El Padrino.
11 June 2007, 08:15 PM
از لحاظ زیبایی پرشیا مخصوصا اگه اسپرتش کنی ولی امکانات سمند LX بهتره ولی شتاب پرشیا اصلا با سمند قابل مقایسه نیست راستی سمند LXسال چرا از LXمعمولی 500 تومن گرونتره ؟

pesaremelli
17 June 2007, 10:58 AM
از لحاظ زیبایی پرشیا مخصوصا اگه اسپرتش کنی ولی امکانات سمند LX بهتره ولی شتاب پرشیا اصلا با سمند قابل مقایسه نیست راستی سمند LXسال چرا از LXمعمولی 500 تومن گرونتره ؟

منظورتون از شتاب غير قابل مقايسه چيه ؟
يه طوري صحبت ميكنيد كه آدم فكر ميكنه مثلن يه 2 ثانيه اي با هم اختلاف دارن وزنشون كه فقط 10 كيلو با هم اختلاف داره موتورشون هم كه يكيه تو تست غير تخصصي هم كه مجله ماشين گرفته بود فقط 2 دهم ثانيه اختلاف شتابشون بود به نظر من اين گونه اظهار نظر ها فقط به منظور توجيه كردن اختلاف قيمت اين 2 ماشين هستش بارها و بار ها شركت هاي خودرو سازي اعلام كردند كه قيمت خودروها رو ما تعيين نميكنيم و دست بازار و ميزان استقبال از اونها هست خوب حالا در نظر بگيريد كه ايرانخودرو توليد پارس رو كه سالها ست ثابت نگه داشته افزايش بده مسلمن يه افزايش مثلن10000 دستگاهي در سال بده با افزايش عرضه در مقابل تقاضا شاهد افت قيمت اين ماشين باكلاس هم خواهيم بود و ديگه شاهد اين نيستيم كه وقتي تو فيلم ها ميخوان يه ادم رو با كلاس نشون بدن اونو سوار يه پار مشكي كنن

در زمان عرضه ي سمند ال ايكس سال هم خود ايرانخودرو اختلاف قيمت رو 20000 هزار تومن اعلا كرده بود ولي با توجه به استقبالي كه از اين خودرو تو بازار شد قيمت خودرو بالا رفت و الان داره حدود 500/14 معامله ميشه :lover:

z_qz54
17 June 2007, 12:51 PM
مجله ماشین هم تستش درست نبود!
سایز رینگ و لاستیک دو خودرو فرق داشت!
شتابشون برابره ولی ایرانخودرو دیگه!
میبینی یه خودرو شتابش از هم نوع و هم تولیدی خودش کمتر میشه یه روز بیشتر!
ولی توی خیابون و.. اگر هردو استاندارد باشند و هر دو راننده حدودا در یک سطح؛تنها خودرویی جلو میفته که باز تکنیک رانندگی اون راننده بهتر باشه.
سر و ته یک....هستند

Pontiac
29 July 2007, 09:20 PM
سلام
شتاب دو خودرو در حد مختصری فرق داره.به عقیده من اگر از تفاوت محصولات هم نوع ایران خودرو چشم پوشی کنیم این اختلاف شتاب در اثر اختلاف وزن دو خودرو پیش میاد.با توجه به اینک موتور های ضعیف (زیر 100اسبی) با کمترین تغییر در وزنی که بر روی اونهاست دچار تغییر بیشتری تو پارامترهای شتاب اولیه و ثانویه نسب به موتور های قوی تر می شوند.به عبارت دیگه فرض کنید تو یه پرشیا یک نفر نشسته(نسبتا سنگین وزن) و در پرشیای دیگر دو نفر(نسبتا سنگین وزن),خودروی دوم راحت نمی تونه پا به پای خودروی اول بره و یه اختالف چند دهم ثانیه ایی ایجاد میشه.
البته این نظر شخصیه منه و میتونه خطا باشه!!!

web
11 August 2007, 02:01 PM
دوست عزیز اختلاف ممکنه وجود داشته باشه اما حتی خودرویی نزدیک به 1 ثانیه شتاب بهتر هم تو معابر شهری نمیتونه بیش از 3 متر جلو بیفته چه رسد به اختلاف 0.2 ثانیه.
صرف نظر از سایر شرایط مثل یکسان بودن مهارت دو راننده و ... مطمئن باشین اصلا متوجه نخواهید شد که کدامیک شتاب بیشتری داره و نباید هم اینگونه باشه. گیریم در یک کل کل یک پارس بتونه از یک سمند 4 متر جلوتر بیفته. آیا در مقایسه دو خودرو این واقعا یک شاخصه؟
متاسفانه این بحث شتاب تو جوامع ما هست که اینگونه در موردش بحث میشه و شما در کشورهای دیگه میبنین که اصلا مقایسه چندانی بین شتاب خودروهایی در کلاس سمند و پارس انجام نمیشه و مقایسه دهم ثانیه در شتاب صرفا مربوط به خودروهای اسپرت و سوپراسپرت هست. افرادی که اینجور اتومبیل ها رو میخرن بسیار دقیق و جاه طلبن و صدم ثانیه هم در شتاب گیری براشون برگ برنده ست اما در رابطه با پارس و سمند و ...

به عقیده حقیر از بحث ظاهر که بگذریم بدون شک LX اونم از نوع سال تا حد بسیار زیادی برتره. امکانات، اتاق، راحتی، ایمنی و قیمت.

سود انباشته
15 September 2007, 06:10 AM
سلام
سمند LX سال توصیه میشود.

برخی از مزایای سمند LX سال نسب به پارس معمولی:

از قیمت پایین تری نسبت به پارس برخوردار هست.
گارانتی بیشتر و کارت طلایی
ترمز ABS
و...

Srfazel
26 September 2007, 01:58 PM

اگه از هر صاحب سمندي كه چند ماهه با سمند داره رانندگي مي كنه سئوال كنيد قبول مي كنيد كه ديدش كمه ولي به راحتي عادت مي كنيد و وفقط ديد عقب براي پارك كمي مشكل ايجاد مي كنه كه سنسورهاي دنده عقب مشكل رو رفع مي كنن. ضريب آئروديناميك سمند از پژو (405 و پرشيا) كمتره به اين معني كه آئروديناميك تره و مقاومت كمتري در مقابل هوا داره. در مقابل وزن بيشتري نسب به خودروهايي كه اسم بردم داره ولي نه 1400 كيلو، من با ماشين خودم رفتم روي باسكول وزنش 1210 بود. من به عنوان كسي كه 3 سال هست 2 تا سمند داشتم با قبول اينكه سليقه شخصي ام حتما با بقيه متفاوت هست ولي شخصا از سمند به عنوان يك ماشين خوب با امكانات و تامين كننده نيازها و انتظارات من از ماشين راضي هستم و هيچ وقت با ديد يا بزرگي ماشين مشكلي نداشتم و حتي خانمم كه انتظار داشتم رانندگي با اين ماشين براش سخت باشه هيچ مشكل خاصي در اين مورد نداشته. كلا در مورد ايرادات سمند خيلي غلو و بزرگنمايي ميشه.

باتلاق
27 September 2007, 12:29 AM
---Quote (Originally by amir_CLK500)--- اگه قرار باشه که هر سال یه جاشو درست کنن که مفت نمی ارزه:icon_eek: در زمینه دید باید بگم 45 درصد نقطه کور داره.عقبش حتی از زانتیا هم دیدش کمتره.در ضمن ضریب ایرودینامیکش هم که خیلی پاییئنه نسبت به پژو نمیدونم چی نوشتید؟؟دید فدای ایرو دینامیک؟؟کدومشو داره که بخوان فدای هم دیگه بشن:icon_ques ---End Quote---

اگه از هر صاحب سمندي كه چند ماهه با سمند داره رانندگي مي كنه سئوال كنيد قبول مي كنيد كه ديدش كمه ولي به راحتي عادت مي كنيد و وفقط ديد عقب براي پارك كمي مشكل ايجاد مي كنه كه سنسورهاي دنده عقب مشكل رو رفع مي كنن. ضريب آئروديناميك سمند از پژو (405 و پرشيا) كمتره به اين معني كه آئروديناميك تره و مقاومت كمتري در مقابل هوا داره. در مقابل وزن بيشتري نسب به خودروهايي كه اسم بردم داره ولي نه 1400 كيلو، من با ماشين خودم رفتم روي باسكول وزنش 1210 بود. من به عنوان كسي كه 3 سال هست 2 تا سمند داشتم با قبول اينكه سليقه شخصي ام حتما با بقيه متفاوت هست ولي شخصا از سمند به عنوان يك ماشين خوب با امكانات و تامين كننده نيازها و انتظارات من از ماشين راضي هستم و هيچ وقت با ديد يا بزرگي ماشين مشكلي نداشتم و حتي خانمم كه انتظار داشتم رانندگي با اين ماشين براش سخت باشه هيچ مشكل خاصي در اين مورد نداشته. كلا در مورد ايرادات سمند خيلي غلو و بزرگنمايي ميشه.

بابا كي گفته ضريب ايروديناميك سمند از 405 و پرشيا كمتره؟؟؟؟

بهتره قبل از اظهار نظر حداقل يك بار پست هاي موضوع مورد نظرتون رو در تالار مطالعه كنيد.

ضريب پساي سمند از هر دو خودروي گفته شده كمتر هست و پرشيا بد ترين!!!!

همينطور طبق آخرين آمار سازمان بهيننه سازي مصرف سمند از 405 و پارس كمتره و باز در اين رده بندي پارس از همه بد تر بوده. نمي دونم در كدوم پست هام به طور دقيق به اين گذارش استناد كردم كه در روزنامه هم چاپ شد. همينطور در مورد ضريب پسا بار ها و بارها بچه هاي تالار با اعداد دقيق اعلام شده مقايسه كردند كه نتيجش همون بود كه من گفتم.

در مورد ديد من خودم فقط 2 3 روز عادت نداشتم و الان كه كلي رانندگي كردم با اين خودرو به به جايي ماليدم!‌ نه تصادف داشتم و نه مشكل ديگه اي در زمينه ديد.

در هر صورت منكر مشكلات اولين تجربه خودرو سازي كشورم نيستم اما بدون دليل و مدرك حرف زدن و از روي حدسيات صحبت كردن اصلا صحيح نيست.

من هم سمند رو خودروي قابل قبولي مي دونم (به نسبت كيفيت،‌قيمت و... در قياس با ديگه خودرو هاي هم رده).

با تشكر

benyamilan
27 September 2007, 12:50 AM
درسته هر ماه و هر سال یه نوع سمند با یه امکانات جزئی بیشتر ارد بازار میشه ولی از نظر ظاهر کلی باید چاره ای واسش پیدا کنن من به عنوان خریدار اگه پارس هیچی هم نداشته باشه مطمئنا بازم پارس میگیرم چون به مراتب زیباتره
سمند رو میشه به تویوتا کرولا تشبیه کرد که با اینکه ماشینه نسبتا خوبیه نسبت به هم قیمتاش ولی ظاهرش..http://qsmile.com/qsimages/161.gif

Raminium2001
27 September 2007, 01:07 PM
البته همونطور که همه قبول دارند، ظاهر ماشین کاملا سلیقه ای است، یکی از دلایل انتخاب سمند برای من قیافش بود. در طراحی بیرونی به نظر من پرشیا تا حدودی از سمند بهتره. ولی در طراحی داخلی سمند 100% بهتر از پرشیاست.

از نظر ایرودینامیک، گذشته از اعداد و ارقام و مقایسات علمی، سمند در مقایسه با 405 خیلی در بادهای شدید پایدار تره (تجربه شخصی) و مثلا در اتوبان قزوین زنجان، پس از خروج از قزوین باد منجیل در برخی ماههای سال خیلی شدید هست که در سرعتهای بالا من با 405 کمی مشکل داشتم. ولی با سمند خیلی راحتم و با سرعت خیلی بیشتری هم میتونم رانندگی کنم. البته عامل وزن خودرو هم خیلی موثر هست که در ای مواقع میشه وزن بیشتر سمند رو یک مزیت هم دونست.

sina2502002
18 October 2007, 08:36 PM
دوستان الان قیمت سمند LX چقدره ؟

ar1358
15 November 2007, 04:38 PM
تقابل تعصب و اصالت
نویسنده : ماهنامه خودرویاب ـ شماره 2و3 ـ مهندس مهدی قنواتی
۹ تير ۱۳۸۶
ملاقات با خودروهای کلاس متوسط
معمولا بازار خودرو دارای دو تقسیم بندی کلی است
1 ـ کلاس خودرو
2 ـ قیمت خودرو
دسته بندی اول مبنای بهتری برای مقایسه است زیرا خودروها در یک گروه رده بندی از نظر فرم اتاق قرار می گیرند اما دسته بندی دوم در عمل بیشتر کار برد دارد. در کشورها وقتی شما قصد خرید اتومبیل دارید در گام اول به بررسی این مسئله می پردازیم که با مبلغ مورد نظرتان چه خودروهایی را می توانید خریداری نمائید، سپس بر اساس فاکتورهای مورد نظرتان چه خودروهایی را می توانید خریداری نمایئد. سپس بر اساس فاکتورهای مورد نظر به مقایسه ویژگی های خودروها پرداخته و در نهایت خودرو را خریداری می کنید.

امیدهای ایران خودرو
انتخاب این رده از خودروها به دلیل تنوع مناسب این سطح از بازار و همچنین محدوده قیمت آنها است که یکی از گروه های پر فروش بازار کشور را تشکیل می دهند. با توجه به آنکه فاکتور قیمت، تاثیر زیادی در انتخاب یک خودرو دارد، ابتدا سطح قیمت خودروهای مورد نظر تعیین گردیده و سپس خودروهای واجد شرایط تهیه می شدند.
مبنای این مقایسه، سطح قیمت 11 تا 15 میلیون تومان در رده خودروهای سدان متوسط با فروش بالا بوده است.
هم اکنون 6 خودروی مختلف در این سطح از بازار خودرو کشور حضور دارند که به جز دو مورد بقیه گردآوری شدند. دو خودروی دیگر شامل "ریو" و "هیندای ورونا" نیز به دلیل فروش و تولید نا مناسب در برابر رقبا از این گروه حذف شده و بدین ترتیب چهار خودروی باقی مانده که می توان گفت امید های ایران خودرو هستند در یک روز تعطیلی در مکانی مناسب، منطقه آتلانتیک شهری بندری ماهشهر گرد آوری شدند تا به جدال با یکدیگر بپردازند. ماشین هایی که واقعا سوالاتی را در مورد انتخابشان برای اقشار متوسط جامعه در پی داشته است.

رتبه چهارم : سمند معمولی امتیاز 135
پس از چهار دهه مونتاژ خودرو پس از سالها که صحبت از تولید خودروی ملی بود، سرانجام صنعت خودرو سازی کشور اگر چه نه به معنای واقعی اما توانست خودرویی جدید را با نام سمند معرفی نماید تا حداقل به خود باوری برسد. هر چند که این افتخار ملی کمبودها و مشکلات فراوانی دارد و از همه مهمتر، هویتی مستقل در پس این نام وجود ندارد.
در ابتدای ورود سمند تصور می شود که برای مصرف کننده ایرانی آن، شاید سالها، تازگی داشته باشد اما برخلاف آن و با وجود تعصبات ملی گرایانه هرگز نتوانست بر ظاهر پژو پارس غلبه کند.
طرح سمند در نمای جلو که نقطه عطف آن است، نسبتا ساده و تا حدودی شاید بتوان گفت شبیه خودروهای روز اروپایی است. متاسفانه عدم تفکر سازنده در طراحی این خودرو سبب شده بسیاری ظاهر سمند را زیر سوال برند. نکاتی منفی چون طرح جلو پنجره، اختلاف رنگ بین دستگیره و سپرها با بدنه، چراغ های بزرگ عقب و صندوق عقب قوسی شکل که چهره ای ناراحت به خود بخشیده است، از عوامل تخریبی ظاهر سمند به شمار می روند. نکته قابل ذکر هماهنگی خطوط بدنه در قسمت های جلو و جانبی است اما طرحی نیست که بتواند در بازارهای جهانی با رقبای امروز خود رقابت کند. در مجموع طراحی بدنه سمند این ذهنیت را به شما القاع می کند که طراحان، کار طراحی را از قسمت جلو شروع کرده اند. طرحی که در میان گروه جایگاه سوم را تصاحب می کند.
در مورد درون کابین این خودرو بایستی گفت که نسبتا جا دار ولی ناهماهنگ است و در مقابله با برادران پژو (405 ـ پرشیا) حرفی برای گفتن ندارد.
زمانی که گام به فضای داخلی خودرو می نهید، در نخستین نگاه عدم هماهنگی ترکیب رنگ فضای داخلی با رنگ بدنه بیش از هر چیز جلب توجه می کند.
طرح صندلی ها و فضای پا قدری قابل قبول بوده ولی هرگز جوابگوی یک سفر طولانی مدت نیست.
طرح ضعیف داشبورد آن همراه نوع LX، نفوذ بیش از حد صدا به کابین ( ناحیه ستون ها و درها)، کیفیت نامطلوب قطعات پلاستیکی بکار رفته در تزئینات داخلی و قطر زیاد ستون جلو ( ستون A ) از دیگر موارد منفی درون خودروی سمند می باشند. اما صندوق بار یکی از موارد کاملا مثبت این سدان ملی تلقی می شود. هرچند که باز هم در برابر برادران پژو این فضا چندان جادار دیده نمی شود.
آنچه که سمند را شرمنده راننده خود می کند، نحوه هدایت و در واقع عدم هماهنگی اجزای خودرو است. این قضیه بیشتر در خم و پیچ خیابان و در شرایط متغیر رانندگی نمایان است. شتاب ثانویه کاملا برخلاف تصور ( وزن بیشتر) از عملکرد بهتری نسبت به رقبای خود برخوردار است به طوریکه اگر در شرایط مطلوب کیفی و جوی قرار گیرد، توانایی رسیدن به سرعت بالای 218 کیلومتر بر ساعت را دارد! جالب است بدانید در حین انجام یکی از آزمایشات خودروی سمند معمولی با کمی تغییرات به سرعت غیر قابل تصور 230 کیلومتر بر ساعت رسید!
نکاتی که سمند را قادر می سازد تا با حریفان خود رقابت داشته باشد:
- ارزان ترین خودروی گروه با حدود 11.5 میلیون تومان
- استحکام مناسب بدنه
- لیست قابل توجه تجهیزات
- پوشش مطلوب گارانتی و خدمات پس از فروش

رتبه سوم: پژو 405 GLX
اصالت
با توجه به قیمت و طراحی بدنه پیکان و خارج از رده بودن تکنولوژی ساخت آن و نیاز شدید به سرمایه گذاری مجدد برای قالب های بدنه و تجهیزات مورد نیاز، ایرانخودرو غول خودروسازی ایران، تصمیم گرفت از سال 1368 پژو 405 را در مدل های GL و GLX تولید کند. ( در صنعت خودروسازی کشورمان مونتاژ یک خودرو، تولید به حساب می آید!)
به هر حال خط جدید تولید پژو 405 در تاریخ 13-9-1369 توسط رییس جمهور وقت افتتاح گردید. بدین ترتیب خودروی سال اروپا با سه سال تاخیر به بازار ایران راه یافت. اما گرفتار شدن در مونتاژی ضعیف و قیمتی بسیار نامتعادل نسبت به سایر خودروهای وارداتی باعث گردید تا پژو 405 نتواند به جایگاه واقعی اش در بازار خودروی ایران تا زمان ممنوع شدن واردات دست یابد. اما زمانیکه بازار خودروی کشور دچار محدودیت گشت، کم کم نظرها به سوی آن جلب شد. هندلینگ خوب، فضای داخلی مناسب، راحتی مطلوب و پیشرانه قوی مواردی بودند تا 405 علاوه بر محبوبیت، پلکانی برای رشد صنعت خودرو سازی کشور شود و خودروهایی همچون پژو پارس و سمند بر اساس آن شکل گیرند. خودرویی که در سال 1988 بهترین اتومبیل جهان شناخته شد.
در مورد طراحی خودرو 405 سلیقه متفاوت است. اما به نظر می رسد که ظاهر سمند و خصوصا پرشیا با سلیقه مردم ایران همخوانی بیشتری دارد.
بدنه GLX با ضریب 31 درصدی آیرودینامیک از خطوطی ساده و تا حدودی هماهنگ تشکیل شده که البته بخاطر چهره خسته کننده و تکراری، دیگر جذابیت گذشته را ندارد. ضمن اینکه به یاد داشته باشید این طراحی به بیست سال قبل بر میگردد و برای آن روز بسیار ایده آل بوده است.
هنگامیکه گام به فضای داخلی خودرو می نهید، براحتی متوجه می شوید که بر خلاف طرح خارجی آن، هماهنگی قسمت های مختلف سبب شده همچنان خسته کننده و یکنواخت به نظر نرسد. تنها ایراد بزرگ درون کابین این خودرو را می توان طراحی نا مناسب قسمتی از کنسول دانست که شیبی به سمت داخل خودرو دارد. این مسئله سبب شده به سختی بتوان شیئی را بر روی آن قرار داد.
در مورد صندلی ها همانطور که گفتیم به نسبت خودرو سمند و حتی مدل LX از راحتی و فضای مناسب تری برخوردار است. در قسمت پاها خصوصا در عقب نیز برتری 405 کاملا محسوس است.
خوش دستی اهرم تقویت دنده و صدای خاص آن در زمان تعویض های سریع که مختص پژو 405 است، سبب شده برتری محسوسی نسبت به سمند معمولی در مانور پذیری خودرو و لذت رانندگی بوجود آید. البته در این برتری در برابر LX که به مراتب از امکانات ویژه برخوردار است، به حداقل خود رسیده و حتی شاید بتوان گفت LX دیگر ویژگی های این خودروی با اصالت را تحت الشعاع خود قرار داده است.
در نگاهی کلی به خودرو پژو 405 GLX به این نتیجه می رسیم که طرح خارجی آن قدیمی، طرح و فضای داخلی مناسب و جا دار، تجهیزات بکار رفته محدود (حتی کمتر از سمند)، کیفیت مواد مصرفی نامطلوب، قدرت پیشرانه متوسط و توانایی حرکتی بخاطر دینامیک نسبتا بالا مطلوب می باشد.

رتبه دوم : سمند LX امتیاز 154
اطلاح شده
هدف از ساخت مدل سمند LX جبران اشتباهات و ایرادات سمند معمولی بوده است. در واقع ساخت این مدل، نمونه اصلاح شده برادر بزرگتر خود یعنی سمند معمولی است.
مهمترین سوالی که مورد LX پیش می آید، این است که آیا ارزش 2 میلیون اضافه پرداخت را دارد یا نه؟ این سوالی است که ما در پی پاسخ به آن هستیم.
مهمترین تغییرات حاصل شده یا بهتر است بگوییم موارد بهبود یافته نسبت به سمند معمولی در نمونه LX عبارتند از : افزوده شدن سیستم ضد بلوکه ترمز، کاهش صدای درون اتاق، بکار گیری صندلی های مناسب و راحت تر در آن، استفاده از ورقه فلزی در قاب چراغ عقب و تغییر چراغ از حالت معمولی به هالوژنی که البته طرح استفاده شده این چراغ چندان ابتکاری نیست و به عنوان نمونه در اتومبیل هایی پیش از آن استفاده شده بود.
نکته مثبت قابل توجه LX امکان رانندگی راحت و خوش دستی نسبی آن می باشد. این ویژگی از آنجایی نشات می گیرد که سیستم هوشمند EBD، ضد بلوکه ترمز و صندلی های مناسب تر، ایجاد کننده شرایطی هستند که کنترل یک اتومبیل خصوصا در پیچ ها و شرایط متغیر رانندگی را تسهیل می بخشند..اما با وجود این ویژگیها همچنان نمی توان راحتی بیشتر پژو پارس را نادیده گرفت.
با وجود اصلاحات انجام شده، LX بسیاری از نکات منفی سمند معمولی را همچنان حفظ کرده است. عملکرد نا مناسب سیستم انتقال نیرو و سفت بودن کلاچ خودرو، مشکلات سیستم تعلیق خصوصا کمک فنرها در برخورد با دست اندازها (البته این مشکل برای خودروهای درون کشور طبیعی و یک ویژگی مشترک است) و دید نا مناسب راننده از جمله مشکلاتی است