View Full Version : سمند افتخار يا افتضاح؟
civettare
28 March 2006, 12:55 AM
اونچيزي كه مسلمه سمند اصلا يك خودروي ايراني نيست ... بدنه انگليسي، طراحي داخليه ايتاليايي، تستهاي آلماني و موتور فرانسوي. ولي باز هم مسلمه كه امتياز اين ماشين براي ايران خودروست و از اين لحاظ يه خودروي مليه. حالا سوال اينجاست، توي جهاني كه داره به سمته جهاني شدن ميره و همه ملتها سعي ميكنن به ثروتهاي بوميشون تكيه كنن اصلا توليد يك خودروي ملي براي كشوري كه 40 سال پيكان توليد كرده و حداقل 20 سال از خودروساريه جهاني عقبه كاره عاقلانه يه؟ اونم ماشيني مثله سمند با اوصافي كه گفتم... فكر ميكنين صنعت خودروي ما چقدر سودآوري داره؟ ئهفخخدث صادرات داشته باشه و با خودروسازاي جهاني دربيفته؟ اصلا وقتي ما رسما عضو WTO شديم و مجبور شديم مرزهامونو باز كنيم سمند مي تونه بازاره خودشو حفظ كنه؟ اصلا آيا عادلانه است كه ما يك خودروي ايراني با موتوره از رده خارج و بدنه پر از ايرادو 11 تا12 ميليون تومان بخريم و همين ماشين به قيمته دوچرخه به سوريه و روسيه صادر بشه؟
به طوره كلي فكر ميكنين توليد سمند براي ما سودآوره يا زيان آور؟ اگه عمري باقي باشه در مورده پژو آريان هم صحبت مي كنيم كه اوضاع در مورد اون خيلي بدتره ..
Shahram_gle
28 March 2006, 02:16 AM
آقا بحث سیاسی نکن. :icon_mrgr
baghali91
28 March 2006, 03:27 AM
پژو اس دی مگه چشه؟!! فقط همون صندوق عقبشه که خودشون زدن!:icon_roll
z_qz54
28 March 2006, 02:01 PM
تاحالا که افتضاح بود حالا ببینیم که بعدا.....................
Dexon
28 March 2006, 02:12 PM
نه افتخار نه افتضاح فقط یه قدم بلند به جلو
arash p mbz bmw
28 March 2006, 04:52 PM
تمام کمپانیهای جهان توی طراحی و ساخت یه مدل فقط خودشون نیستن بلکه کلی از شرکتهای دیگه کمک میگیرن
فکر میکنین تویوتا از طراحان بنز کمک نمیگیره
؟!!
اتفاقا توی جهان امروزی که همه در تبادل اطلاعات و کمک به هم هستن این چیزا مهم نیست
فکر نمیکنم این بحث حتی به جایی برسه چون جواب مشخصه
سمن یه خودروی موفق خواهد بود
چرا همش باید زیر پای ما پژوی درب و داغون باشه ؟!!!
اقا دیگه بسه انقدر پول به این فرانسویها دادیم
درسته هنوز قیمت سمند بالاست به نسبت ولی این دلیلی نمیشه بگیم که بده
الان زانتیایی که اصلا تولیدش توی اروپا متوقف شده قیمتی بالغ بر 23تومن داره
اون چیزی نیست؟!!!
در ضمن سمند روز به روز داره بهتر میشه
همونطور که توی مدلهای 85ایرادات صدایی گرفته شد و همونطور که موتور ملی روش نصب میشه
خواهسا یه بحثی رو راه بندازین که خودمونو نکوبیم بلکه فرانسویهارو بکوبیم
فرانسویها میدونین سر 206چه کلاهی سر ما ایرانیهای بیچاره گذاشتن؟!!
موقع تولید قول دادن که امتیاز یا همون لیسانس لازم رو به ایرانخودرو بدن تا ایرانخودرو هم بتونه 206رو صادر کنه
حالا با اینکه پولو گرفتن لیسانس نمیدن و میگن تولید داخلی کافیه
حالا بازم از پژو حمایت کنیم.............................................. ..........
civettare
28 March 2006, 06:20 PM
چند مطلبو بايد به شدت تاكيد كنم ...
اولا من به هيچ وجه از پژو حمايت نكردم.پژو امتحانشو توي ايران پس داده و همه مي دونيم كه مدتهاست اين كارخونه بدقول زورگو تو اين امتحان رد شده.
ثانيا بحث خيلي كلي تر از خود سمنده. موضوع صنعت خودروساري ماست. ما چرا بايد اين همه سرمايه ي كشورو بريزيم توي يك صنعت از رده خارج؟ واقعا خودروسازي ما مي تونه توي جهان موقعيتي داشته باشه؟ فكر نميكنين اگه ما بجاي اين همه سرمايه اي كه پاي سمند و پژو آريانو امسال اونها گذاشتيم كشاورزيمونو قوي ميكرديم يا توليدات مادر صنعتيمونو تقويت مي كرديم حالا سودآوري خيلي بيشتري داشتيم؟ خاويارو و زعفران و سيب و زيتون و... ما به همه جاي دنيا مي ره، سمند به كجا مي ره؟ فكر نمي كنين اگه كشاورزيمون تقويت ميشد مي تونستيم به راحتي مرسدس بنز و بي ام دابليو وارد كنيمو سوار شيم بدون اينكه ضرر كنيم؟ فكر نميكنين اونوقت تلفاته رانندگيمون كمتر مي شد ؟
نكته سوم در مورده پژو آريانه ... هيچ مي دونين خود وزارت صنايع اعلام كرده كه توليد اين ماشين كلا ضرر بوده... ايران چند ميليارد دلار براي طراجي و توليد اين ماشين هزينه كرده بدونه اينكه حتي حق تصرف توي طرح و داشته باشه. يعني هر تغييري كه بخواهيم توي اين ماشين بديم بايد از فرانسويا اجازه بگيريم. امتياز اين ماشينم كاملا فرانسويه فقط به ما قول دادن كه همه جا بگن طراحي صندوق اين ماشين مال ايرانياست !!!
خلاصه ي مطلب فكر نميكنين ما با اين صنعت خودروسازيمون فقط داريم خودمونو قول ميزنيم؟ ما مجبوريم پژو 405 از رده خارجو 12 ميليون بخريم در حاليكه با اين پول توي آلمان ميشه مرسدس سوار شد!!! اين حرف شايد صطحي به نظر برسه ولي اگه به گفته هاي قبليم توجه كنين ميبينين كه پر بيراه نيست.
arash p mbz bmw
28 March 2006, 06:37 PM
دوست خوبم صنعت خودرو میتونه جای خالی خیلی چیزارو پر کنه....
الان مطمئن باشین که کشاورزی ما در حد خیلی خوب نیست ولی اگر هم بود هیچ دردی رو دوا نمیکرد
امروزه همسایه های ما یعنی عربستان و عراق و افغانستان و .....
همه با دارا بودن یه محصول دارن پیشرفت میکنن
عراق که وضعش مشخصه
افغانستان داره رشد چشمگیری میکنه
ولی مطمئنا اگر اونها در سطح ما برسن روی بازار خودرو خیلی سرمایه گذاری میکنن
چرا؟!!
چون خودرو توی کشوری مثل چین فروش خوبی داره
اصلا یه حرفی
فکرشو بکنید ایرانخودرو الان مثل پژو بود
و الان ما خودرو به فرانسه صادر میکردیم
بیشتر سوداوری فرانسه اصلا رو حساب پژو هست
میدونید وقتی از یه فرانسوی میپرسن افتخارت چیه میگه چی؟!!
میگه اول برج ایفل بعد پژو
این یعنی چی؟!!!
یعنی اینکه انقدر پژو براشون سود اوره که اونا عاشق این کمپانی هستن
چرا اخه امریکاییها توی کشورشون ماشینی زیر فورد-شورلت-gmc-و.....سوار نمیشن
چرا المانیها زیر بنز و فولکس و... سوار نمیشن
چرا ما باید مثل عربها فقط استفاده کنیم
خوب ما الان سمند رو داریم
مطمئنا اگر حمایتش کنیم پس فردا یه موتور قدرتمند شده با کمک خارجیها طراحی میکنیم اونوقت صادر میکنیم
اونوقته که ما هم یواش یواش جامونو توی بازار بین المللی باز میکنیم
دوست خوبم کمپانی پژو الکی پژو نشد
مردم فرانسه حمایتش کردن و به غیر از پژو چیزی نخریدن تا تونست یواش یواش جا باز کنه
دوست خوبم ما ایرانی هستیم و خود خارجیها قبول دارن که هر کودوم از ما ایرانیها مخمون مثل بمب ساعتی میمونه
ولی ما هنوز خودمونو درک نکردیم و فقط میگیم مصرف
پس کی تولید؟!!!!!!!!
syberia
28 March 2006, 06:42 PM
با این که میگی سمند افتضاحه موافقم ، ولی مشکل سرمایه گزاری کردن یا نکردن نیست، مشکل سرمایه گزاری و مدیریت درسته که ما نداریم.
SherlockHolmes
28 March 2006, 06:53 PM
صنعت خودرو سازی داره اشتغال ایجاد میکنه و اگر همین الان کنار گذاشته بشه بیش از 100 هزار نفر بی کار میشن!!این نکته رو فراموش نکنید!!
به این نکته توجه کنید که اگر ایران روی پتروشیمی سرمایه گذاری میکرد!هم همینقدر اشتقال ایجاد میشد!هم این همه آدم تو تهران جمع نمیشدن!!هم همه ی ما BMW و Benz سوار شده بودیم!!
در هر صورت الان نمیشه کاری کرد!!انتقاد هم بی فایده است متاسفانه!!
civettare
28 March 2006, 06:57 PM
دقيقا به همون چيزي اشاره كردي كه ميخواستم...
ما خودروسازيمونو با كره شروع كرديم. اون موقع حتي بدبينترين آدمها هم فكر نمي كردن ما مجبور شيم 40 پيكان توليد كنيم و كره 10% از توليد جهاني خودرورو بدست بگيره. به هر دليلي، كار ندارم، ولي ما عقب مونديم. در خوشبينانه ترين حالت گفته ميشه ما 20 تا 30 سال از خودروسازاي جهاني عقبيم. 20 سال توي جهاني كه روي ثانيهها تغيير ميكنه ميدوني يعني چي؟ يعني حداقل بايد 1000 برابر كاري كه اونا تو اين 20 سال كردن كار انجام بديم تا بهشون برسيم. فكر ميكني ايران خودرو همچين قصدي داشته باشه ؟!!!
نكته اصلي اينه كه اصلا كشورايه ديگه فرصته اينو به ما ميدن كه قسمتي از بازاري مثل چينو بگيريم. دوست من واقع بين باش. با گفتن اينكه ما ايرانيا خيلي مخيم چيزي درست نميشه بايد در عمل ديد.
حرف اصلي من اينه كه صنعت خودرو يك اولويت اشتباه براي سرمايهگذاري بوده كه يكسري براي منافع شخصيشون اونو توي اولويتهاي حكومت گذاشتن. محض اطلاعتون توي همون آمريكا الان مردم ترجيح ميدن تويوتا و نيسانو هوندا و ... سوارشن تا فورد و شورولت. ميدوني چرا؟ چون اين شركتا انقدر قيمتشونو كم كردن و خدماتو كيفيتشونو بالا بردن كه حتي شركتاي آمريكاييم توي رقابت باهاشون كم آوردن. الان دنيا ايجوريه. جهاني شدن يعني همين كه ژاپن از اون سره دنيا ميره و بازار خودروسازيه آمريكارو قبضه ميكتنه.
فردا كه عضو WTO شديم و مرزهامونو باز كرديم روي چي ميتونيم تكيه كنيم؟ چي صنعت بومي ماست؟ چي رو هيچ كشوري غير ما نميتونه صادر كنه؟ سمند يا خاويار؟ سمند يا زعفران؟ سمند يا فرش؟ فكر ميكني اگه فردا تويوتا كرونا به قيمت 5 ميليون تو ايران فروخته بشه كسي ديگه ماشينايه توليد داخل و بخره؟
اون ميهن پرستي كه تو تعريف ميكني تاريخ مصرفش خيلي وقته گذشته. الان ميهن پرستي لج بازيه بي هدف روي يكسري چيزاهاي به اصطلاح ملي نيست. ميهن پرستي درست اينه كه كاري كنيم كشور و مردممون توي وضع بهتري باشن نه بدتر.
MAMALI IQ
28 March 2006, 07:14 PM
سلام من تازه اومدم
arash p mbz bmw
28 March 2006, 07:19 PM
دوست خوبم
اتفاقا شما هم به نکته ی خوبی اشاره کردین
خیلی مونده تا ما به wtoبریم و خیلی راه داریم
توی اخرین اطلاعاتی که من دارم اعلام شده ایران 15 سال عقبه و 5سال با هیوندایی فاصله داره
میبینی چه پیشرفتی کرده؟!!!
پس این
1-کشور ما 5سال از 20سال جلو رفته
2-5سال با خودروساز هیوندایی عقبه
البته ما توی کشورمون فقط هم روی خودرو تکیه نداریم
تا اینجا میتونم بهتون بگم که حتی شرکتی مثل ایرانخودرو توی تنگنا و در خطر ورشکستگی قرار داره
این یعنی چی؟!!
یعنی اینکه خیلی براش خرج میکنن؟!!!
اگر خودروسازها نباشن پس قطعه سازها هم نباید باشن
این که یعنی فاجعه...........
میدونی اون اول همون شرکت هیوندایی با یه محصول شروع کرد
یا همون شرکت پژو با یه محصول اغاز کرد اونم با کمک سیتروئن
الان ببین چه عظمتی داره
من اینو میگم
ما الان با سمند شروع کردیم
مطمئنا وقتی اون چینیه ببینه توی کشورش سمند با امکانات به نسبت بالا با قیمت خیلی ارزون هست دیگه حتی تویوتا رو نمیخره
من فکر میکنم سیاستی که کمپانی ایرانخودرو در پیش گرفته خیلی عالیه چون داره با روش خود چینیها یا همون کره ای ها بازارو غرق میکنه
اصلا یه چیزی:
سمند بهانه است
چرا ؟
چون ایرانخودرو میخواد با نام اون شروع کنه
انقدر ارزون بدتش تا نامش توی دنیای ماشین بپیچه بعدش شروع میکنه
سمند سریر-سمند پردیس-سمند .....
اینطوری ما راه پیدا میکنیم و اگر روزی عضوwtoشدیم هم مشکلی نخواهیم داشت چون پیشرفت لازم رو کردیم
!!
MAMALI IQ
28 March 2006, 07:20 PM
سلام من تازه اومدم می خواستم بگم ایران هیچ وقت هیچ ماشین درست حسابی درست نکرد پیکان را از روی هیلمن ساخت بهد چراغ هاشوسال59 عوض کرد بعد جوانان را ساخت بعد پیکان پژویی و بعد انژکتوری هدفم این بود که پیکان واقعا ماشین نبود حالا هی دست ببرند تغییرش بدن این قضیه سر سمند هم پیش اومده :icon_mad: سمند الاکس سریر سمند 84 سمند85 همون قصه پیکان دوباره داره تکرار می شه ایران خودرو نمی دونه ماشین به درد نخوره هر چی هم تغییرش بدن:icon_bigg
SherlockHolmes
28 March 2006, 07:58 PM
متاسفانه توی بازاری که شرکت عظیم (یه بهتره بگیم شرکتهای عظیم!!) جنرال موتورز توش در آستانه ورشکستگیه ایران خودرو کوچکترین شانسی نداره!!
civettare
28 March 2006, 08:11 PM
اولا حرفاي من بيشتر در مورد گذشته اين صنعته. يعني خوب مسلمه كه حالا كه ما چنين دستگاه عزيض و طويلي درست كرديم نميتونيم بگيم خوب اينا همش بده پس بريزيمشون دور. صحبت من اينه كه نبايد اين جريان شروع ميشد ولي حالا كه شده بايد يه فكري براي اين سيستم كرد. آره ما صنعت قطعه سازي قويي داريم پس ميتونيم قطعه بسازيم. براي قطعهساز بودن لازم نيست حتما ماشينسازم باشيم. الان اسپانيا، اكراين و خيلي از كشوراي ديگه همين كارو ميكنن. يعني براي كمپانيهاي اتومبيلسازي قطعهسازي ميكنن. صنعت قطعهسازي مسلما براي ما خيلي سودآورتر از خودروسازيه چون مشتريه دست به نقد داره. هيچ موزاييككارو لولهكشي نميگه چون من بايد كار كنم پس برم خونهبسازم تا لولهكشي كنمو بيكار نمونم. ميذاره تا خونهساز بيادو سفارش كار بهش بده.
z_qz54
28 March 2006, 09:15 PM
اول با تشکر از آرش جان ، ما بدون تعارف باید ببینیم که سمند ، در 510 سال آینده تبدیل به چه چیزی خواهد شد(قولی میشه که...)
ولی این رو هم نباید فراموش کنیم که ایرانخودرو یک شرکت مقداری نامرد و خانمانسوز است(این رو از آشناهاتون که نمایندگی دارند ب÷رسید)ایرانخودرو جیب 100 نفر رو که باید {.........} تومن ارز باشه پر میکنه .
ما اگه از ایرانخودرو راضی هستیم ، در اصل از نمایندگی ایرانخودرو راضی هستیم.
من سمند خریدم 13.5 میلیون واگه بخواهم بفروشم بیش از 4.5 میلیون ضرر می کنم من این رو گفتم چون ایرانخودرو توی مرداد پارسال 12000 دسگاه سمند رو به بهانه نقص فنی از نمایندگی ها پس گرفت و 2 هفته سمند رو وارد بازار نکرد سپس قیمت سمند دو باره به 13 میلیون رسید ولی ایندفعه به صورت محدود وارد بازار کرد.
XIII
29 March 2006, 01:15 AM
نمي دونم بحث واسه چيه!درسته كه ما عقبيمو درسته كه 40 سال پيكان زديم اما اومديم اينجا همينو بگيم كه ايران خودرو اين طوره اون طور؟
جنبه مثبتشو ببينيم كه بعده 40 سال بالاخره يه تكون خوردن و سعي كنيم اگه ما هم به اونجا رسيديم ما حداقل درست كار كنيم(نصيحت نيستا ;) )
در ضمن بدنه ايرانيه اگه نبود اين قد افتضاح نمي شد كه ديد نداشته باشه و فقط موتورو يه سري دمو دستگاهاس كه ايراني نيست
amirbozorge
29 March 2006, 01:41 AM
سلام به همه.
ببنيد دوستان. اين بحثهايي كه راجع به سمند و ايرانخودرو شد رو نگه داريد. يه سوال ميكنم از آرش. ببينم. شما گفتي كه فرانسويها پژو جزو افتخاراتشونه. درست. اما فكر ميكني اگه كارخانهي پژو مييومد محصولاتشو به مردم خود فرانسه 12000 دلار ميفروخت اما همزمان همون محصولات رو به خارجيهاي (مثلا آلمان و انگليس) 5000 دلار يعني كمتر از نصف قيمت فرانسه ميفروخت آيا مردم فرانسه حمايتش ميكردن؟ (مگه عبدالله باشن كه بكنن) يه سوال ديگه. اگه پژو مييومد از مردم براي تحويل خودرو بيعانه ميگرفت . بعد تو موعد مقرر ماشين تحويل نميداد و بعد از دو سه ماه تاخير يه ماشين با كلي ايراد تحويل ميداد آيا باز مردم فرانسه حمايتش ميكردن؟؟ آيا اگه پژو فرانسه به نظرات مشتريهاش اهميت نميداد مردم ازش حمايت ميكردن؟؟ آيا اگه پژو مييومد موتور مزدا رو ميذاشت روي بدنهي شورلت و يه ماشين جديد ميساخت كسي بهش اهميت ميداد؟؟ و 1000 آياي ديگه. قديما اگر كوتاهي در مشتري مداري يا مديريت توليد بود به خاطر اين بود كه علم مديريت و توليد اين قدر پيشرفت نكرده بود. اما تو قرن 21 فكر نميكنم يه كارخانهي ماشين سازي اشتباه كنه. بعد بخواد با سعي و خطا درستش كنه. يا تو سيستم مديريت ضعف داشته باشه و يگه كه اين يه موضوع جديده.
من ايراني بايد پرايد رو با 1000 الافي و بدبختي بخرم 7 ميليون تومن. اما يه عرب نفهم بي مغز همون ماشينو با 100000 منتكشي تو سوريه بخره 1 ميليون تومن. من ايراني بايد پژو پرشيا رو بخرم 15.5 ميليون. بعد تو سوريه يه عرب نفهم بخردش 4.5 تا 5 مليون تومن. فكر ميكننين دليل اين چيه؟؟؟
بگذريم . ميدونين چرا ما پژو نميشيم ؟؟ براي اينكه مشتريهايي شبيه مردم فرانسه نداريم. براي اينكه مردم كشورهاي ديگه براي خودشون و جونشون ( كلا براي انسان) خيلي ارزش قائل هستند. براي اينكه اونجا مشتري ميدونه كه بايد به انتقادش اهيمت بدن و اينو ميخواد. براي اينكه اونجا مشتري مهمتر از هر چيز ديگه هست. كارخانه بدون مشتري هيچي نيست. مشتري آگاهانه خريد ميكنه. ميدونه كه ماشينش در درجهي اول بايد ايمني داشته باشه. بعد راحتي قدرت شتاب و ... مشتري ميگه ماشين بدون ABS و AIR BAG جون منو به خطر ميندازه. كارخونه ميدونه كه اگه ماشيني كه توليد ميكنه رو الكي گرون بفروشه كارخونهي رقيب سه سوت مياد يه ماشين بهتر با قيمت ارزونتر ميده به مردم و به خاك سياه ميشينه. براي اينكه اونجا مشتري با يه مقدار پول جندين انتخاب داره با شرايط مختلف.
اما اينجا. كي به مشتري اهميت ميده؟؟ كارخونه كه داره سود ميكنه... مردمم عين پلنگ دارن حواله ميخرن. بيخيال مشتري. مشتري هم ميگه خدا كنه اين ماشينو زود تحويل بگيرم يه مسافرت برم باهاش . اير بگم نداشت نداشت. آدم بايد دست فرمونش خدا باشه. اينايي كه تصادف ميكنن ناشين. غير از اينه؟؟؟ آيا تا به حال فكر كردين با يه پول محدود و بدون ليزينگ ( كه قسطاشو فقط آدمهاي مايه دار ميتونن بدن) چقدر انتخاب ماشين تو ايران سخته؟؟؟ مثلا با پول 12 ميليون معادل 12.5 هزار دلار.ماشينها همه تكراري . سمند پژو پرايد آردي پيكان. ميدونين با اين پول تو اروپا چند صد تا انتخاب متنوع دارين؟؟؟؟
من نميگم صنعت خودرو تعطبل شه... اصلا... بلكه حالا كه تا اينجا اومده باد ادامه بده... اما بايد خيلي خيلي بهتر شه. اينو بدونين كه تا موقعي كه مشتري بياد آردي بخره (بدون اينكه بدونه چه فاجعهاي رو ميخره) ايران خودرو به فكر توقف توليد اين ماشين نميفته. تا موقعي كه مشتري بره 405 رو با اون كيفيت مونتاژ پايين رو بخره ايران خودرو هر جوري بخواد ميرقصوندش. تا موقعي كه مشتري نفهمه كه ماشين بدون ايربگ براش خطر داره ايران خودرو همين ماشينارو بهش ميده. و .... الكي از صنعت خودروسازي نبايد حمايت كرد. بايد درستش كرد. ما بايد بهتر از سمند توليد كنيم و مطمئن باشيد كه ميتونيم.
ببخشيد. يه خورده جوش آوردم. روي صحبتم فقط به آرش نبود. كلي صحبت كردم. من خودمم جزو اين مشتريهاي بي توجه هستم. اما بالاخره بايديه روز درست شيم. نگيد كه تا چند سال ديگه ميشيم. سعي كنيد از خيلي زودتر بشيد.
Mehrzaad
29 March 2006, 06:33 PM
سلام دوستان ، من مدتهاست مطالب اين سايت رو مطالعه ميکنم ولی به خاطره مشکلاته تکنيکی
امکان نوشتن نداشتم ،
باز هم دوست عزيزمون ارش خان با نظريات غيره کارشناسه شان باعث تعجب شدن ! ( ما از هيوندای 5 سال عقبيم يا از دنيا 15 سال )
قصد بحث در مورد اطلاعات اشتباه و نتيجه گيريهای غلط ايشان ندارم ، فقط سؤال بنده اين است که خودروی ملی به چه قيمتی ؟ به قيمته
استسمار 70 ميليون ايرانی ؟ با فروش خودرهای بی کيفيت و از رده خارج با قيمتهای چندين برابر به ملت در يک سيستم بسته
چه پيشرفتی داشتيم ؟ پرايد 141 ؟ پژو اريان ؟ سمند ؟ اردی ؟ تا چه حد امکان طراحی و توليد در کشور پيدا کرديم ؟ ای کاش به گفته شما
تکنولوژی 15 سال قبل دنيا را داشتيم چرا که بعد از کلی هزينه از جيب ملت ! حداقل به يه جايی ميرسيديم ! در مورد
قطعه سازی هم بايد به ياد شانسی بودن ماشينهای داخلی از نظر کيفيت افتاد ! چرا که همين قطعه های توليد داخل هم کيفيت مطلوبی ندارند
حتماً به ياد پرايد های کره ای يا 405 های فرانسوی يا بطور کلی مقبوليت اتومبيل های کمتر داخلی سازی شده ، در جامعه هستيد ، آيا 15 سال يا
حتی پيش تر از اين تاريخ در هيوندای يا پژو يا... همچين بحثی بوده ؟ اگر بود مطمئنن نه اسری از پژو باقی می موند نه هيوندای و نه...،
پس بيايد در باد اين پيشرفتهای کاذب که در يک فضای بسته و گل خانه ای بوجود آمده نخوابيم ، ما هنوز در طراحی بديهی ترين قسمتهای
اتومبيل لنگ ميزنيم بعد ادعای توليد خودرو داريم ،
بنده به عنوان يک ايرانی آرزوی پيشرفت کشورم در اين ضمينه را دارم ولی با سيستم غلط مديريت های اشتباه و حرکت لاکپشت وار ، ره به جايی
نخواهيم برد ، در آخر با ياداوری مصرف بالای توليدات داخلی که چندين برابر توليدات به روز مشابه خارجيست ، و هزينه ميلياردی بنزين در کشور ،
که ميتوانستيم اين پول را هزينه زير ساخت های کشاورزی يا صنعتی و ... بنماييم ، که این خود مبحثی جداست و از حوصله اين بحث خارج .
با تشکر
civettare
29 March 2006, 09:43 PM
سلام به همه
واقعا خوشحالم كه اين همه نظرات خوب و دقيق و ميبينم. اين موضوع جواب اون آقايونيه كه معتقدن نسل ما لمپنه. نميخوام از بحث منحرف بشم فقط ميخوام بگم كه اگه ما فكر كردنو بلد باشيم بلاخره همه چي درست ميشه. چه آقايون بخوان چه نخوان بالاخره مملكت (از جمله ايران خودرو) يه روزي ميفته درست امسال ما. اونوقته كه ما چون بلديم ميپرسيم چرا؟ از ايران خودرو ميپرسيم چرا؟ از رئيس جمهور و از ... ميپرسيم... انتقاداي ما يه قدمه ولي همهي راه نيست. باقيش يه جو همت ميخواد تا نگن اين نسل فقط بلده غر بزنه.
چند نكته كوچيكم به نظرم رسيد در مورد صحبتا ... دوست عزيزم آقا امير، گفتن اين حرف كه ماشين نخريم خيلي راحته ولي عمل كردن بهش غير ممكن! نگفتم سخت بلكه غير ممكن. ما نميتونيم ماشين نداشته باشيم اونم تو كشوري كه وضعيت وسايل حمل و نقل عمومي (كه يكي از زير ساختهاي صنعتيه) اينقدر افتضاحه. به گول خودت مني كه 12 ميليون پول دارم چندتا انتخاب براي خريد يه ماشينه خوب دارم. 405، سمند و جديدا ريو كه اتفاقا همه ايرانين !!! البته به خاطر علاقهاي كه به ايران خودرو دارم من ريو رو ترجيح ميدم! كه اونم محدوديتهاي خودشو داره. پس به نظرم ميرسه اين راهه قابل قبولي نيست.
ولي با قسمت دوم حرفات كاملا موافقم. ما بايد قدر و ارزش خودمونو بدونيم. درسته بازار ايران رقابتي نيست ولي باز هم ايران خودرو به ما كه مشترياشيم احتياج داره. پس بايد ياد بگيريم اعتراض كنيم. حقمونو بگيريم. البته يه سازمانه حمايت از مصرف كننده داريم كه بزرگترين هنرش اينه كه چند ميليون روي هر ماشين پورسانت بگيره تا از ما حمايت كنه !!!
خلاصه مطلب، نميشه ماشين نخريد ولي ميشه اعتراض كرد. اگه اين آتيش گرفتن 405 براي هر كاخونهاي تو دنيا اتفاق ميفتاد مسلما براش يك فاجعه درست ميشد و شايد ورشكست ميشد. ولي اينجا چي شد؟ هيچي. دقيقا هيچي!!! وقتي ماشينمونو دير ميدن اعتراض كنيم. وقتي ايراد داره اعتراض كنيم. وقتي با سرمايهي من و تو و براي منافع شخصيشون افتضاحي مثل سمند رو الم ميكنن اعتراض كنيم.
مي دونم فكر ميكنين نميشه ولي كاملا بر عكسه. اينو ميگم چون خودم تجربه كردم. ايران خودرو به شدت از اين حركتا ميترسه. من براي ديركرد ماشينم اعتراض كردم و خسارت گرفتم. خودمم فكر ميكردم غير ممكنه ولي شد. فكر ميكنين اگه آدماي مثل من 1 ميليون نفر ميشدن ديگه ايران خودرو جرات ميكرد ماشيناشو با 2 ماه تاخير بده ؟
arash p mbz bmw
30 March 2006, 10:58 PM
البته امیر جان بنده هم این ایرادات رو قبول دارم و حرفی هم در مقابلش نیست
ولی اخه فقط ایرانخودرو که نیست
الان اوانته ای که 10تومن میرزه داره 24تومن فروش میشه
بعدش
به نظرت مردم میتونن سوار ماشین نشن و تحریم کنن
؟!!!
z_qz54
30 March 2006, 11:58 PM
آقا نمی گذارین آدم حرف نزنه.
دایی من مدیر حقوقی ایرانخودرو بود ، تا پارسال.
باید پرونده های ایرانخودرو رو میدیدید ، به نظر من که ایرانخودرو ، تولیداتش فقط یک عمل ظاهری چون اگه روزی 1 میلیارد هم در بیاره ، جوابگوی خلافهاش نیست .
مثلا توی گیلان 1200 هکتار رو از مردم به زور گرفته ، حالا هی بگن 206 اس دی سمند فلان بهمان.........
به خدا ایرانخودرو خیلی نامرده.بازم تکرار میکنم اگه شما راضی هستید ، چون با نمایندگی طرفید.
ایرانخودرو داره جیب 1000 نفر رو چنان پر پول میکنه که اگه 1% رو به ما بدن ، کل کارخونه اش رو می خریم.
پارسال 500 دستگاه پژو307 از مرکز تحقیقات ایرانخودرو که هنوز افتتاح نشده بود ، دزدیده شد ، بعدن رفتن یقه متسدی ها رو گرفتن ، به 9 روز نکشید که کسی که تو اون مدت اصلا ایران نبود ، اعتراف کرد که خودش با دست خودش ماشین ها رو دزدیده.
به خدا ما از هیچ چیز این شرکتای غول خبر نداریم.
XIII
31 March 2006, 03:11 AM
كاملا درسته كه ايران خودرو داري حق مي خوره
فكر كرديد واسه چي واردات آزاد نميشه و اگه ماشيني مياد 25 تومن به بالاست؟
وقتي انحصاري باشه همينه.اما نميشه بدون ماشين هم بود
اتوبوس و مترو كه آدم توش له ميشه تاكسي هم هزينش بالاست
مگر اينكه به ايران خودرو فشار بياد كه سعي كنه قيمت رو كم و كيفيت رو بالا ببره
amirxbox_360
31 March 2006, 03:06 PM
سمند افتضاح قرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................... ..
Shahram_gle
31 March 2006, 03:15 PM
نمیدونم چرا بعضی هاتون نسبت به سمند اینجور صحبت میکنید.
ولی این نکته رو توجه داشته باشید شرکت های غول پیکر اتومبیل سازی جهان مثل بنز و BMW از اول که اینجوری نبودن.
پله پله پیشرفت کردن و به این مرحله رسیدن. مثلا بنز که همون روز اول کارخونه رو نزده و یا علی بنز cls500 تولید کنیم.
کم کم پیشرفت کردن تا به این مدل های کنونی رسیدن.
ما هم سمند اولین پله ی راه صعود و ترقی را برای ایران باز کرده و انشالله باید هر روز شاهد پیشرفت های بیشتر باشیم.
سمند پله ای به سوی راه ترقی
arian_206
31 March 2006, 04:40 PM
ولی این نکته رو توجه داشته باشید شرکت های غول پیکر اتومبیل سازی جهان مثل بنز و BMW از اول که اینجوری نبودن.
پله پله پیشرفت کردن و به این مرحله رسیدن. مثلا بنز که همون روز اول کارخونه رو نزده و یا علی بنز cls500 تولید کنیم.
سمند پله ای به سوی راه ترقی
با اجازه
قبل از انتقاد بگم خودمم از مصرف کنندگان این خودروهای داخلیم تا سوتفاهمی پیش نیاد
سمند آیینه ای برای رسوایی راه ترقی نه سمند پله ای به سوی راه ترقی
فکر کنم این کارخونه های اعظم که فرمودید از همون اول هم بازار کشورشون رو انحصاری در دست نداشتن و همیشه اینقدر مرد بودن و جرات داشتن
که پشت تعرفه های سنگین گمرکی و ممنوعیت واردات خودرو پنهان نشدن و توی میدون رقابت کردن و بهترین خودروها رو از همون ابتدا در زمان خودشون ساختند:icon_cool
وهنوزم مثلا BMW و یا بنزهای دهه هفتاد یعنی سی یا سی و پنج سال پیش میتونه در مقابل این اسطورهای پوشالی:icon_mad: شرکتهای داخلی حرفی برای گفتن داشته باشه
به این میگن جر بوزه :icon_sad:
نه مثل بچه ننه ها برن قایم بشن:icon_bigg که پیه مردم خودشون رو در بیارن که با هزار تا منت و خواهش با نصف قیمت ایران
یا با اقساط بلند بلند مدت اینطور که شنیدم تا یکی دو سال قسط هم نمیدن(توی یکی از کشورهای در پیت تازه استقلال یافته شوروی سابق)دو دستی ماشیناشون و تقدیم کنن به اونها
سمندی که هنوز مشکل مونتاژ داره ثمره 35 سال تجربه ایرانخودرو در صنعت مونتاژ پیکانه دیگه نه !!!!!؟؟؟؟؟ :icon_roll:icon_twis:icon_roll:icon_twis
بنزهای 190D که مال 40 سال پیش بودن تا چند سال پیش توی این جادهای شمال مسافر جابجا میکردن جاشونو به 405 و سمند ایرانخودرو دادن
والا از لحاظ هندلینگ و نرمی و راحتی سرنشین کمی از این محصولات دهن پر کنه اینا نداشت
40 ساله دارن خدمات پس از فروش میدن اینم تجربشون به حساب میاد نه ؟؟؟؟:icon_twis
ببینید چند درصد راضی هستند؟؟؟:icon_cry:
Shahram_gle
دوست عزیز من با شما مشکل ندارم
اگر جسارت فرض میکنید شرمنده
از اینکه اینطور بعضی از دوستان مغلوب این تبلیغات مسموم این کارخانه ها میشن ناراحتم:icon_bigg
z_qz54
31 March 2006, 04:51 PM
شرکت های غول پیکر اتومبیل سازی جهان مثل بنز و BMW از اول که اینجوری نبودن.
ما هم سمند اولین پله ی راه صعود و ترقی را برای ایران باز کرده و انشالله باید هر روز شاهد پیشرفت های بیشتر باشیم.
آینده سمند پله ای به سوی راه ترقی
arash p mbz bmw
31 March 2006, 04:57 PM
البته باید بگم که اینطور هم که شما دوستان میفرمایید نیست
در حال حاضر بازار ایران بشدت داره از حالت انحصاری دور میشه
میتونم یه مثال براتون بزنم
سالهای پیش اگر خیلی خودرو جدید میومد حداکثر 4نوع بود ولی امثال خواهیم دید که بازار ما رونق میگیره
چونکه کمپانیهایی چون bmwفهمیدن که ما ایرانیها سالهاست سوار پژو مسخره ای هستیم که تکنولوژیش برای بابای هیتلره
پس اومدن و حداقل ماشینهای اقایون پولدار رو تامین کردن
برای ماها که در طبقه ی متوسط و به بالا هستیم کمپانیهای هیوندایی-فولکس-نیسان-وحتی پژو اومده
دیگه دوران انحصار به پایان رسید
درسته باز هم قیمت واقعی نیست ولی کیفیت خیلی بهتر خواهد شد
در ضمن بابا بیچاره این سمند
ما شالله انقدر بچه ها کوبیدنش که اگر یه خارجی این تاپیکو بخونه فکر میکنه یه فرقون طراحی شده
بابا به اون خدایی که میپرستین سمند اونقدر هم که شما شلوغش میکنید نیست
از لحاظ روز بودن که هست
نسبت به قیمتش واقعا میارزه
در مدلهای جدید زیباتر شده
بابا انقدر الکی نکوبین این بدبختو
Shahram_gle
31 March 2006, 06:51 PM
جناب arian_206 بنده این حرفای شما رو جسارت نمیدونم.
به هیچ عنوان هم ناراحت نمیشم. چونکه شرکت ایران خودرو نه مال منه, نه ماله بابامه که بخوام روش تعصب داشته باشم.
ولی به نظر شما باید مثل 40 سال قبل میبودیم و هنوز به مونتاژ پیکان ادامه میدادیم ؟
آیا شما راضی بودید پیکان به این مسخرگی رو هنوز تولید کنیم و با قیمت 6.5 میلیون بندازیم به ملت بدبخت ؟
آیا اگه شما سمند رو با پیکان مقایسه کنید با این امکانات و طراحی با قیمیت 13 میلیون نسبت به پیکان نمی ارزه ؟
آیا شرکتی مثل سایپا این جرات رو داره که مونتاژ پراید رو بزاره کنار و یه ماشین جدید تولید کنه ؟ کاری که ایرانخودرو با قبول ضررهای هنگفتی که میکرد انجام داد ... سایپا چی تولید میکنه ؟ ( پراید و زانتیا ... ) چه طراحی از خودش داشته ؟
بابا یکم منطقی باشین و انقدر نزنین تو سر این سمند بدبخت ...
این ماشینایی رو که شما میبینید Benz & BMW قیمتشون رو هم نگاه کنید ؟؟؟؟ ( CLS550 >>> 180 Million )
آیا شما اگه ایران خودرو همچین ماشینی با این قیمت و کیفیت در اون سطح تولید کنه حاضرید این پول رو براش بدید ؟
من جوابتون رو میدم. نه, حاضر نیستید. چرا ؟؟؟ چون یه شرکت ایرانی داره اون رو تولید میکنه.
حالا شما آئودی TT رو با سمند مقایسه کن. شباهت های خیلی زیادی دارند.
چون آئودی یه ماشین تولید ایران نیست همه به به و چه چه میکنن.
بعد سمند که میبینن میگن اه. این چه ماشین آشغالی هست ایران داره تولید میکنه.
در صورتی که اگه همین سمند با این کیفیت فعلی رو کارخونه آئودی تولید میکرد و ایرانخودرو ماشین آئودی TT رو تولید میکرد همتون میگفتید به به سمند عجب ماشینیه و به آئودی که میرسیدید میزدید تو سرش.
اگه غیز از اینه بگید... ؟؟؟
چرا همیشه باید بزنیم توی سر مال و مملکت خودمون ؟؟؟
حالا چرا ما ماشینای ایران خودرو رو میخریم ؟؟
چونکه نسبت به پولی که میدیم آش میخوریم.
چرا همش میزنید تو سر سمند ؟؟؟ چون خودروی ملی هست.
چرا به زانتیا گیر نمیدید ؟؟ چونکه 21 میلیونه فکر میکنید ماشین خوبیه ؟
این زانتیایی رو که شما دارید اینقدر براش پول میدید و به به و چه چه میکنید توی خارج دیگه اصلن تولید نمیشه.
و هر کی سوار زانتیا میشه جز دسته فقیر مردم هست.
حالا بریم سراغ کارخانه های VW و Hyundai !!!
بله. ماشین های این کارخونه ها با این قیمت 30-35 میلیون خوب هستند. ولی باز هم نه برای منی که 1 میلیون حقوق میگیرم توی 1 ماه. خیلی باید بیش تر از این پول داشته باشی. در نتیجه مجبورم بیام یه ماشینی که به پول من بخوره مثلا سمند رو بخرم نه هیوندای 35 میلیونی رو. و این کاری هست که ایرانخودرو داره برای تامین خودروی افراد با حد متوسط درآمد در ایران انجام میده. وگرنه استفاده کردن بهترین قطعات در ساخت یک ماشین و درنتیجه ی اون افزایش چند برابری قیمت خودرو کار آنچنان شاقی نیست که ایرانخودرو نتونه انجام بده...
حالا اگه ایران خودرو ماشین 35 میلیونی تولید میکرد آیا شما حاضر بودید بخرید ؟؟ 100% خیر.
چرا ؟ چونکه مثلا اسم این کارخونه ایرانخودرو هست و تولید کشورمونه. اسم اون کارخونه هیوندای.
بله دوستان. این خودمون هستیم که ارزش و مقام خودمون رو میاریم پایین.
ببینید الان اگه ایرانخودرو بیاد بدنه سمند رو یکم قویتر بکنه. و موتور M5 کارخانه ی BMW رو بخره و بندازه روی سمند و این ماشین رو به قیمت 90 میلیون تومن بفروشه آیا شما جناب آقای آریان حاضرید بخرید ؟
مسلما نمیخرید چونکه :
1- ماشین تولید ایرانه دست کم میگیریدش
2- قیمتش زیاده
پس الکی گیر ندید به این سمند بیچاره. والله با این پولی که دارید میدید ایرانخودرو بهترین ماشینارو میده تحویلتون.
آرمان
31 March 2006, 07:59 PM
من در یکی از سازمانهای زیر مجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران کار میکنم همانطور که می دانید قسمت ا عظم سهام خودرو سازان داخلی ماننند ایران خودرو و سایپا متعلق به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است: یعنی اینکه تصمیم گیرندگان اصلی و سیاستگذاران اصلی این شرکتهای خود رو سازی همین سازمان است و اما بدانید در مورد این سازمان:
طرز فکر رئیسان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران فقط و فقط برا اساس سود آوری طرحها است برای مثال طرحهایی که ما در شرکت آماده می کنیم حتما باید سود فوق العاده داشته باشد تا سازمان موافقت کند آنها برای اهداف طرح ها هیج اهمیتی قایل نیستند و همیشه اول میپرسند نرخ بازده سرمایه گذاری در مثلا فلان طرح چقدر است ... نه حقوق مصرف کننده برایشان مهم است نه اهداف ارزشمند طرح....
در بسیاری از طرحها در این شرکتی که من توش کار میکنم ما به اهداف پیش بینی شده نرسیده ایم اما به سود کوتاه مدت آن کم و بیش رسیده ایم که همین برای سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران کافی بوده است.
حالا خود رو سازی که جای خود دارد اگر ایران خودرو با کوچک کردن چراغ عقب سمند و یک سنسور که توی هر الکتریکی پیدا میشود 2 میلیون به قیمت این اتومبیل بد هیبت بی ارزش می افزاید بدانید جریان چیست.
XIII
31 March 2006, 11:21 PM
البته باید بگم که اینطور هم که شما دوستان میفرمایید نیست
در حال حاضر بازار ایران بشدت داره از حالت انحصاری دور میشه
میتونم یه مثال براتون بزنم
سالهای پیش اگر خیلی خودرو جدید میومد حداکثر 4نوع بود ولی امثال خواهیم دید که بازار ما رونق میگیره
چونکه کمپانیهایی چون bmwفهمیدن که ما ایرانیها سالهاست سوار پژو مسخره ای هستیم که تکنولوژیش برای بابای هیتلره
پس اومدن و حداقل ماشینهای اقایون پولدار رو تامین کردن
برای ماها که در طبقه ی متوسط و به بالا هستیم کمپانیهای هیوندایی-فولکس-نیسان-وحتی پژو اومده
دیگه دوران انحصار به پایان رسید
درسته باز هم قیمت واقعی نیست ولی کیفیت خیلی بهتر خواهد شد
در ضمن بابا بیچاره این سمند
ما شالله انقدر بچه ها کوبیدنش که اگر یه خارجی این تاپیکو بخونه فکر میکنه یه فرقون طراحی شده
بابا به اون خدایی که میپرستین سمند اونقدر هم که شما شلوغش میکنید نیست
از لحاظ روز بودن که هست
نسبت به قیمتش واقعا میارزه
در مدلهای جدید زیباتر شده
بابا انقدر الکی نکوبین این بدبختو
مشكل ما اينجاست كه اين خودرو ها هم كه توليد ميشن اولا 2 سال اول كه همش مونتاز هست كيفيت دارند ثانيا قيمتي كه به ما ميدن قيمت اصلش نيست و كلي روش ميكشن!ماكزيما تو آمريكا 7 تا 1000 دلاره!اينجا چند ميدن؟؟
انحصار هم اين نيست كه حالا ما قبلا 4 مدل داشتيم الان 20 مدل!اين 20 مدل هم دسته 3 تا شركته همش كه هر طور بخوان تصميم ميگيرن و به منو شما كاري ندارن
سمند هم بد نيست اما اينو در نظر بگيريم كه كارخونه دوو هم با ايران خودرو تاسيس شد
اونا كجان الان و ما گجا؟
fizzi
1 April 2006, 07:04 AM
كسي به فكر حال دادن الكي به مردم ايران نيست ...چون:::::::
i اگر پيكان از دور خارج شد به خاتر دلسوزي مسئولين فداكار ايران خودرو كه شبا از شوق خدمت به ما مردم قدر نشناس خواب به چشماي قشنگشون نمياد نبيد! ...بلكه اين فشار سازمان محيط زيست و وزير صنايع دولت خاتمي بود كه پيكان رو راهي موزه كر... دستش درد نكنه! :icon_excl
ii اگر سمند با هزار زور و زحمت وعيب وايراد توليد ميشه به خاتر گل روي من و شما وعشق به پيشرفت مملكت نيست به خاتر چاپيدن بيشتر شما عزيزان هست.
iii اگر روباتي يا ماشين آلات پيشرفته اي هم براي خط توليد خريداري ميشه از پول من و شما هست و باز هم براي توليد بيشتر وسود بيشتر ايران خودرو هست نه چيز ديگر.
و يك چيزي كه لازمه توضيح بدم اينكه بازار ماشين در ايران شباهت جالبي به بازار كشورهاي كمونيستي پيدا كرده ماشينهايي كه در خيابون ميبينيم اكثرن يا پيكان خدابيامرز يا پرايد يا پژو و چند مدل محدود كه از 20 تا بيشتر نيست در حاليكه در يك كشور اروپايي حدود 2000 نوع اتومبيل به بازار عرضه ميشه....!!:icon_neut
حتا نحوه توضيع اتومبيل و عدم امكان داشتن انتتخاب براي تجهيزات يا تودوزي و....دقيقن مانند كشور ي كمونيستي يا يك كشور درحال جنگ هست!:icon_mad:
حالا شما آئودی TT رو با سمند مقایسه کن. شباهت های خیلی زیادی دارند
يه چيزي مثال بزنيد كه بياد . شما اصلن تا بحال اين ماشين رو عكسشو ديدي و دقت كردي؟
چه چيز اين 2 تا مثل همديگه ست؟ كلاس ماشين يا قيمتش؟ يا كلاس وكيفيت سازنده ش؟
كيفيت يك ماشيني مانند tt ساخت آئودي رو با سمند ايران خودرو مقايسه كردن از اون حرفهاست. جالبه بدونيد بنده هر 2 اين ماشينها رو روندم. سمند در مقايسه بايك اتومبيل مدرن مثلtt بيشتر شبيه تراكتور هست تا ماشين .:icon_arro
ماكزيما تو آمريكا 7 تا 1000 دلاره!
منظورتون 27000 دلاره ديگه!...:icon_mrgr
XIII
1 April 2006, 09:12 AM
منظورتون 27000 دلاره ديگه!...:icon_mrgr
نه.يه مدل قبله اين ماكزيماي ما يا شايدم خودش اونجا اين قيمته(فكر كنم تو سايت ياهو بتونيد پيدا كنيد.نو هم ميگم نه دسته 2)
Shahram_gle
1 April 2006, 11:24 AM
كسي به فكر حال دادن الكي به مردم ايران نيست ...چون:::::::
i اگر پيكان از دور خارج شد به خاتر دلسوزي مسئولين فداكار ايران خودرو كه شبا از شوق خدمت به ما مردم قدر نشناس خواب به چشماي قشنگشون نمياد نبيد! ...بلكه اين فشار سازمان محيط زيست و وزير صنايع دولت خاتمي بود كه پيكان رو راهي موزه كر... دستش درد نكنه! :icon_excl
ii اگر سمند با هزار زور و زحمت وعيب وايراد توليد ميشه به خاتر گل روي من و شما وعشق به پيشرفت مملكت نيست به خاتر چاپيدن بيشتر شما عزيزان هست.
iii اگر روباتي يا ماشين آلات پيشرفته اي هم براي خط توليد خريداري ميشه از پول من و شما هست و باز هم براي توليد بيشتر وسود بيشتر ايران خودرو هست نه چيز ديگر.
و يك چيزي كه لازمه توضيح بدم اينكه بازار ماشين در ايران شباهت جالبي به بازار كشورهاي كمونيستي پيدا كرده ماشينهايي كه در خيابون ميبينيم اكثرن يا پيكان خدابيامرز يا پرايد يا پژو و چند مدل محدود كه از 20 تا بيشتر نيست در حاليكه در يك كشور اروپايي حدود 2000 نوع اتومبيل به بازار عرضه ميشه....!!:icon_neut
حتا نحوه توضيع اتومبيل و عدم امكان داشتن انتتخاب براي تجهيزات يا تودوزي و....دقيقن مانند كشور ي كمونيستي يا يك كشور درحال جنگ هست!:icon_mad:
دیگه شورشو در آوردید. اگه ناراحتید از ایرانخودرو ماشین نخرید. :icon_bigg
خوبه همتون ماشینای ایرانخودرو زیر پاتونه.
برید همون تویوتا 30 میلیونی بخرید ببینم به کجا میرسید ؟
جوابتون رو در پست بالا دادم که استفاده بهترین تجهیزات و قطعات و چند برابر کردن قیمت کار آنچنان شاقی نیست...
XIII
1 April 2006, 01:56 PM
جوابتون رو در پست بالا دادم که استفاده بهترین تجهیزات و قطعات و چند برابر کردن قیمت کار آنچنان شاقی نیست...
خوب مجبوريم بخريم.شما تو رنج 9-15 ميليون ماشين ديگه سراغ داري؟بگو ما هم بريم بخريم
اوني درسته كه با بهترين تجهيزات ماشين به اين قيمت بدن
آرمان
1 April 2006, 01:58 PM
عزیزم ناراحتیم اما چاره ای نداریم که همین چهار چرخه های ایرانی رو بخریم من که اگر می تونستم هرگز پولم رو در جوی آب نمی ریختم و بابت پراید و پژو پول نمی دادم و در ضمن تویوتا هم نمی خریدم BMW میخریدم!
ظلم و زور هیچ وقت پایدار نخواهد بود امیدوارم سرنگونی دیکتاتوری انحصاری خودروسازان رو ببینم درآنصورت محوطه کارخانجات خودرو سازی به جای مونتاژ امیدوارم به گورستان اتومبیلهای فرسوده تبدیل شود.
جناب fizzi خوب حق مطلب رو به درستی ادا کردید دستتون درد نکنه.
Shahram_gle
1 April 2006, 03:53 PM
خوب مجبوريم بخريم.شما تو رنج 9-15 ميليون ماشين ديگه سراغ داري؟بگو ما هم بريم بخريم
اوني درسته كه با بهترين تجهيزات ماشين به اين قيمت بدن
خوب دوست عزیز من.
آخه شما حرفتون چیه ؟
اگه پول داشتیم که BMW میخردیم.
حالا که نداریم مجبوریم ماشین تا 15 میلیون بخریم. ( سمند )
و مثل اینکه پست من رو درست نخوندید.
چرا ایرانخودرو ماشین اینجوری میده ؟ که به پول قشرهای مختلف ممکلت بخوره و همه بتونند ماشین بخرند.
و گفتم تولید کردن ماشین 30 میلیونی کاری نداره برای ایرانخودرو. بعدش که تولید کرد. کی پول داره بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_mad:
در نتیجه ایرانخودرو مجبوره به نسبت به درآمد افراد ماشین تولید کنه.
نه ماشین 30 میلیونی تولید کنه به قیمت 15 میلیون بده که به مزاج آقایون خوش بیاد.
salar68
1 April 2006, 04:43 PM
سلام
به یک نکته توجه کنید
سمند خودروی ملی که نیست از هر کسی بپرسید همینو می گه منظورم خودروی NP
ایران خودرو قرار هست پس از طی دوران بحران اس دی ( منظور تولید انبوه ) و رسیدن تولید سمند به 130 هزار تا رفع منشکلاتش اقدام به طراجی یک خودروی کاملا" داخلی کنه که خودروی ملی بع NP معروف هست مثل پروتن مالزی .
سمند برندش ماله ایرنخودر هست و ماله اون هاست
توجه کنید دیگه از واژه خودر ملی استفاده نمی کنند .
به نظر من اوج توحل ایران خودر توی طراحی SD بود که به نظر من طی چند ساله آینده درخشانی هست
نه انتظار سمند بلکه در انتظار بقیه خودرو های تولیدی این شرکت را باید داشت
توی همین ایسنا سمند پی تو را نوشته بود البته طراجی خارجی هست ولی آموزش مهندس های ایران خودرو را می دن
سمند پی تو :
تنظیم ارتفاع
فاقد کلاج ( الکترونیکی ساخت BMW )
طراجی کاملا" جدید و شبیه ائو دی و سری 3 BMW
,و هزار یک تغییر دیگه
همین موتور ملی
اولین موتور توربو شارژ هست که توی ماشین های ایرانی نصب می شه
درسته توی آلمان طراحی شده ولی طی 10 سال اینده ایران جزو معدود کشور های طراح موتور ماشین می شه
arian_206
1 April 2006, 05:22 PM
دوست من برای همه پاراگرافهات وتمام جملاتت تک تک جواب هست
تا کی باید مسموم ترفندهای عوام فریبانه این خودخواهان (خودروسازان) باشی
جناب arian_206 بنده این حرفای شما رو جسارت نمیدونم.
دیدی چون دوست مایی قبل از هر حرفی ادای احترام کردم
به هیچ عنوان هم ناراحت نمیشم. چونکه شرکت ایران خودرو نه مال منه, نه ماله بابامه که بخوام روش تعصب داشته باشم. هرگز نه صاحبش نه بچه هاش افتخار نمیدن که همصحبت منو شما باشن الان هر کدوم یه گوشه دنیا دارن حال میکنن یا واسه همایشهای گوناگون در ایرانگردی بسر میبرن
ولی به نظر شما باید مثل 40 سال قبل میبودیم و هنوز به مونتاژ پیکان ادامه میدادیم ؟
fizzi عزیز جواب رو کامل فرمودن همون آخرین پیکانی که هم روانه موزه شد که حاکی از 40 سال تجربشون بود مملو از ایرادات بود که بعد از این همه مدت ارضه نداشتن ایراداتشو مثل آب رفتن داخل اتاقش و رفع کنن اینکه دیگه ربطی به تکنولوژی قدیم نداره
آیا شما راضی بودید پیکان به این مسخرگی رو هنوز تولید کنیم و با قیمت 6.5 میلیون بندازیم به ملت بدبخت ؟ میشه نتیجه گرفت شما هم با قیمتهای گزاف و چرت ایرانخودرو موافقید
آیا اگه شما سمند رو با پیکان مقایسه کنید با این امکانات و طراحی با قیمیت 13 میلیون نسبت به پیکان نمی ارزه ؟ بله این محصولات فقط باید با محصولات خودش مقایسه کرد چون این range قیمت فقط تو ایران میشه پیدا کرد
یا شرکتی مثل سایپا این جرات رو داره که مونتاژ پراید رو بزاره کنار و یه ماشین جدید تولید کنه ؟ کاری که ایرانخودرو با قبول ضررهای هنگفتی که میکرد انجام داد ... سایپا چی تولید میکنه ؟ ( پراید و زانتیا ... ) چه طراحی از خودش داشته ؟ حکایتیست روشن دیگ به دیگ میگه روت سیاه هست
این ماشینایی رو که شما میبینید Benz & BMW قیمتشون رو هم نگاه کنید ؟؟؟؟ ( CLS550 >>> 180 Million ) اصلا اینها رو با این Benz & BMW 2000 به بالا مقایسه نکردیم قابل مقایسه نیستند میخوام بدونم شما و بقیه دوستان اگر یک Benz & BMW مدل 1980 صفر کیلومتر رو با یه سمند 405 یا زانتیا بذارن خدا وکیلی کدوم و بر میدارین (البته بر فرض محالات که قیمتهاشون تو ایران یکی باشه)
آیا شما اگه ایران خودرو همچین ماشینی با این قیمت و کیفیت در اون سطح تولید کنه حاضرید این پول رو براش بدید ؟
من جوابتون رو میدم. نه, حاضر نیستید. چرا ؟؟؟ چون یه شرکت ایرانی داره اون رو تولید میکنه. هرگز به اونجا نمیرسه اگر برسه یا اونا دارن اتومبیلهای اتمی دارن تولید میکنن یا اینکه قیمتاشون دوبرابر اتومبیلهای تولیدی اوناست همونطور که الان اتومبیلی مثل سمند در بازار جهانی نصف قیمت ایران فروخته میشه
حالا شما آئودی TT رو با سمند مقایسه کن. شباهت های خیلی زیادی دارند.
چون آئودی یه ماشین تولید ایران نیست همه به به و چه چه میکنن.
بعد سمند که میبینن میگن اه. این چه ماشین آشغالی هست ایران داره تولید میکنه.
در صورتی که اگه همین سمند با این کیفیت فعلی رو کارخونه آئودی تولید میکرد و ایرانخودرو ماشین آئودی TT رو تولید میکرد همتون میگفتید به به سمند عجب ماشینیه و به آئودی که میرسیدید میزدید تو سرش.
اگه غیز از اینه بگید... ؟؟ البته که غیر اینه
اگه همین سمند با این کیفیت فعلی رو کارخونه آئودی تولید بکنه باید درشو تخته کنه نه سمند تولید کنه
آئودی معروف به بلعنده ناهمواریها چطور مقایسه میکنید
میخوام بدونم اگر آئودیTTداشتی حاضر بودی رینگ لاستیک سمند LX که دیگه آخر رینگ استاندارد ایراخودرو هست رو با رینگ استاندارد TT خودت عوض کنی
چرا همیشه باید بزنیم توی سر مال و مملکت خودمون ؟؟؟
حالا چرا ما ماشینای ایران خودرو رو میخریم ؟؟
چونکه نسبت به پولی که میدیم آش میخوریم.
سر مال زدن نداره هممون میدونیم نسبت به پولی که میدیم ماشین نمیدن هر چیم بگیم ..... سربالاست
چرا به زانتیا گیر نمیدید ؟؟ چونکه 21 میلیونه فکر میکنید ماشین خوبیه ؟
این زانتیایی رو که شما دارید اینقدر براش پول میدید و به به و چه چه میکنید توی خارج دیگه اصلن تولید نمیشه.
و هر کی سوار زانتیا میشه جز دسته فقیر مردم هست. حکایتیست روشن دیگ به دیگ میگه روت سیاه هست
یکی از یکی بدتر
بله. ماشین های این کارخونه ها با این قیمت 30-35 میلیون خوب هستند. ولی باز هم نه برای منی که 1 میلیون حقوق میگیرم توی 1 ماه. خیلی باید بیش تر از این پول داشته باشی. در نتیجه مجبورم بیام یه ماشینی که به پول من بخوره مثلا سمند رو بخرم نه هیوندای 35 میلیونی رو. و این کاری هست که ایرانخودرو داره برای تامین خودروی افراد با حد متوسط درآمد در ایران انجام میده. وگرنه استفاده کردن بهترین قطعات در ساخت یک ماشین و درنتیجه ی اون افزایش چند برابری قیمت خودرو کار آنچنان شاقی نیست که ایرانخودرو نتونه انجام بده... دوست عزیز
یکسال پولات جمع کن و 6 ماهش و بخور 6 ماه دیگشو برو 206 با کیفیت اصلی فرانسه از اروپا بخر نه اینکه 12 ماه گرسنه باش که یه 206 پاپتی ایرانخودرو بخری و به جمع خانواده بزرگ ایرانخودرو بنداز بپیوندی
حالا اگه ایران خودرو ماشین 35 میلیونی تولید میکرد آیا شما حاضر بودید بخرید ؟؟ 100% خیر.
چرا ؟ چونکه مثلا اسم این کارخونه ایرانخودرو هست و تولید کشورمونه. اسم اون کارخونه هیوندای.
بله دوستان. این خودمون هستیم که ارزش و مقام خودمون رو میاریم پایین. ارزش ما سالهاست که زیر سوال رفته با مرجوعیات مکرر محصولات صنعت خودرو سازی ایران در مورد صادرات به کشورهای حاشیه دریای خزر یا ترکیه یا پاکستان که چه کشورهای صاحب نامی هستند در عرصه.......
ببینید الان اگه ایرانخودرو بیاد بدنه سمند رو یکم قویتر بکنه. و موتور M5 کارخانه ی BMW رو بخره و بندازه روی سمند و این ماشین رو به قیمت 90 میلیون تومن بفروشه آیا شما جناب آقای آریان حاضرید بخرید ؟ حرفهای غریبی میزنید ما این تجربه های مفید را در قالب گنجشک رنگ کردن در این صنعت دیدیم این اعجازها رو در پرشیا_پرشیا Elx_پراید 141_کاروان_PK_RD_پیکاژو(پیکان پژویی)دیدیم اینا در اصل همان پژو بودن یا پراید یا پیکان واین مطلب رو باید در جمع توجه کنی که تغییرات انجام شده کار شاقی نبوده و این تغییرات نسبت به قیمتشون توجیه مالی ندارند فقط راه گریزی بوده و جیب پر کن ودهن پرکن خودشون بوده
مسلما نمیخرید چونکه :
1- ماشین تولید ایرانه دست کم میگیریدش
2- قیمتش زیاده
پس الکی گیر ندید به این سمند بیچاره. والله با این پولی که دارید میدید ایرانخودرو بهترین ماشینارو میده تحویلتون. اگر ارضه داره همون موتورشو بهینه تر کنه نمیخواد موتور BMWبندازه آبروی اونه ببره دسته موتور همین موتورش راه به راه پاره میشه چه برسه به موتور به اون غولی
تو قیمت همیناش موندیم
سمند آیینه ای برای ......... راه ترقی
civettare
1 April 2006, 07:55 PM
دوست عزيزم جناب Shahram_gle
من واقعا تعجب ميكنم كه شما اين حرفارو ميزنيد چون با سابقهاي كه از شما دارم اين اظهار نظرهاي عجيب و غريب از شما بعيده. من حرفي ندارم كه شما از ايران خودرو حمايت كنيد ولي اين مدلي كه شما داريد حمايت ميكنيد اصلا منطقي نيست.
1- شما واقعا فكر ميكنيد ايران خودرو محض رضاي خدا و آسايش خلق خدا ماشين 12-13 ميليوني توليد ميكنه تا من و شماي غشر متوسط بتونيم با خوبي و خوشي ماشين دار شيم؟ نه عزيز من...اين ماشيني كه ما 13 ميليون ميخريم داره با قيمتي به مراتب كمتر (در حد قيمت دوچرخه) در آسياي مركزي و سوريه فروخته ميشه و اين ايران خودروي درستكار براي راحتي منو شما اونو به چندين برابر قيمت واقعيش به ما ميفروشه... فكر نكنم كه اصلا توي اين بحثي باشه كه قيمت اين ماشينا خيلي بيشتر از اونيه كه بايد باشه.
2-شما در مورد قيمتاي 20-30 ميليونيه تويوتا و نيسان و زانتيا و ... صحبت كرديد و اينكه در مقايسه با اونا قيمتاي ايران خودرو مناسبه. دوسته من چرا خودتو قول ميزني. همين جناب ايران خودرو باعث شده كه قيمت اون ماشينا بالا بره وگرنه اگه محدوديتاي گمركي نبود كه همون تويوتا كورونا 2005 قيمتش از سمندم كمتر ميشد و ايران خودرو بايد درشو تخته ميكرد.
3- اينو شما گفتي: این کاری هست که ایرانخودرو داره برای تامین خودروی افراد با حد متوسط درآمد در ایران انجام میده. وگرنه استفاده کردن بهترین قطعات در ساخت یک ماشین و درنتیجه ی اون افزایش چند برابری قیمت خودرو کار آنچنان شاقی نیست که ایرانخودرو نتونه انجام بده... :icon_arro خودت خندت نگرفت خدا وكيلي؟!!! اتفاقا اين قضيه كاملا برعكسه ... اتفاقا هنر اين شركتا اينه كه خودروي عالي با قيمت كم توليد كنن چون بازار جهاني خودرو اينقدر رقابتي شده كه اگه يه كم قيمتاشون غير منطقي بالا بره كارخونههاي ديگه سريع جاشونو ميگيرن و بازارشون از دست ميره. الان كارخونههاي ژاپني اينكارو تو خود آمريكا با كارخونههاي آمريكايي كردن...شما توي آلمان با 13 ميليون ميتونين مرسدس بنزي سوار شين كه الان تو ايران قيمتش حدود 53 ميليونه !!! پس دقيقا اونان كه به فكر قشر متوسطن و ميخوان قيمتو اينقدر پايين ببرن كه مردم علاقه به خريده ماشيناي جديد داشته باشن.
4-و اما در مورد آئودي TT... از اين حرفت كه واقعا سرم سوت كشيد ...اصلا ترجيح ميدم هيچي نگم ... فقط بزار يه توضيحي بدم ... آئودي شركتيه كه با وجود بازار شديدا رقابتي اروپا قيمتاي بالايي داره...و جزو ماشيناي تقريبا لوكس محسوب ميشه...بخاطر همين قيمتاي بالا اين كارخونه داشت ورشكست ميشد كه از قضا همين آئودي TT اونو از ورشكستگي نجات داد...پس مطمئن باش ماشيني كه مردم اروپا در بازاري كه دو سه هزار انتخاب وجود داره، انتخاب ميكنن و براش پول ميدن حتما ماشينه خيلي خيلي خوبيه و مسلما نميشه با سمند مقايسش كرد...
XIII
1 April 2006, 08:52 PM
خوب دوست عزیز من.
آخه شما حرفتون چیه ؟
اگه پول داشتیم که BMW میخردیم.
حالا که نداریم مجبوریم ماشین تا 15 میلیون بخریم. ( سمند )
و مثل اینکه پست من رو درست نخوندید.
چرا ایرانخودرو ماشین اینجوری میده ؟ که به پول قشرهای مختلف ممکلت بخوره و همه بتونند ماشین بخرند.
و گفتم تولید کردن ماشین 30 میلیونی کاری نداره برای ایرانخودرو. بعدش که تولید کرد. کی پول داره بخره ؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_mad:
در نتیجه ایرانخودرو مجبوره به نسبت به درآمد افراد ماشین تولید کنه.
نه ماشین 30 میلیونی تولید کنه به قیمت 15 میلیون بده که به مزاج آقایون خوش بیاد.
حرفه منم اينه كه اگه اينجا با اين پول 5 تا انتخاب داريم حداكثر تو خارج يا وقتي واردات آزاد بشه 50 تا انتخاب داريم كه همه از 5 انتخاب ما بهترند
405 ماله دهه 80 هست.پرشيا هم كه همون 405 با كمي انگولك و كلي رو قيمت كشيدن هست.الان ديدم عكس شما با سيلوه.ميدونيد اين ماشين تو ايتاليا 2-3 ميليون ميشه به پول ما؟!اينجا چند عرضه ميشد؟گرونه اما مگه من ميتونم نخرم؟؟وقتي حمل و نقل عمومي مفتش گرونه مجبورم بخرم
XIII
1 April 2006, 09:03 PM
سلام
به یک نکته توجه کنید
سمند خودروی ملی که نیست از هر کسی بپرسید همینو می گه منظورم خودروی NP
ایران خودرو قرار هست پس از طی دوران بحران اس دی ( منظور تولید انبوه ) و رسیدن تولید سمند به 130 هزار تا رفع منشکلاتش اقدام به طراجی یک خودروی کاملا" داخلی کنه که خودروی ملی بع NP معروف هست مثل پروتن مالزی .
سمند برندش ماله ایرنخودر هست و ماله اون هاست
توجه کنید دیگه از واژه خودر ملی استفاده نمی کنند .
به نظر من اوج توحل ایران خودر توی طراحی SD بود که به نظر من طی چند ساله آینده درخشانی هست
نه انتظار سمند بلکه در انتظار بقیه خودرو های تولیدی این شرکت را باید داشت
توی همین ایسنا سمند پی تو را نوشته بود البته طراجی خارجی هست ولی آموزش مهندس های ایران خودرو را می دن
سمند پی تو :
تنظیم ارتفاع
فاقد کلاج ( الکترونیکی ساخت BMW )
طراجی کاملا" جدید و شبیه ائو دی و سری 3 BMW
,و هزار یک تغییر دیگه
همین موتور ملی
اولین موتور توربو شارژ هست که توی ماشین های ایرانی نصب می شه
درسته توی آلمان طراحی شده ولی طی 10 سال اینده ایران جزو معدود کشور های طراح موتور ماشین می شه
يه زماني پيكان جديد هم قرار بود بياد اما كوش؟الان اون موقع نيست و سمند هم اولين اقدام ايران خودرو بود
حرفه من اين نيست كه در ايران خودرو رو تخته كنند و 3 ميليون نفر بيكار بشن.من شايدم ما ميگيم كه حركت اين شركت كنده,پول زيادي ميگيرن,كيفيت ماشيناشون كم كه هست هيچي عوض اينكه پيشرفت كنه داره پس ميره
تويوتا ركورد داره كه ظرف 7 روز خط توليد رو از يك ماشين به ماشين ديگه تغير داده
مشكل اينه كه تا وقتي كه بازار انحصاريه و ملت مجبورند ماشين بخرن كسي كاري به مشتري نداره و هر طوري كه بخوان ميكنند.چرا اين همه تاخير تو تحويل ماشين دارند؟دوسته من شهريور قرار بود مژسمندشو تحويل بگيره اما هنوز ندادن!!
يه اصلي هست در مديريت و به اسم "وفاداري" يعني اگه من از بنز ماشين ميگيرم اينقد راضي باشم كه بازم بگيرم
حالا فكر ميكنيد درصد وفاداري براي ايران خودرو چقدره؟:icon_cool
Shahram_gle
1 April 2006, 10:48 PM
من واقعا تعجب ميكنم كه شما اين حرفارو ميزنيد چون با سابقهاي كه از شما دارم اين اظهار نظرهاي عجيب و غريب از شما بعيده.
2-شما در مورد قيمتاي 20-30 ميليونيه تويوتا و نيسان و زانتيا و ... صحبت كرديد و اينكه در مقايسه با اونا قيمتاي ايران خودرو مناسبه. دوسته من چرا خودتو قول ميزني. همين جناب ايران خودرو باعث شده كه قيمت اون ماشينا بالا بره وگرنه اگه محدوديتاي گمركي نبود كه همون تويوتا كورونا 2005 قيمتش از سمندم كمتر ميشد و ايران خودرو بايد درشو تخته ميكرد.
3- اينو شما گفتي: این کاری هست که ایرانخودرو داره برای تامین خودروی افراد با حد متوسط درآمد در ایران انجام میده. وگرنه استفاده کردن بهترین قطعات در ساخت یک ماشین و درنتیجه ی اون افزایش چند برابری قیمت خودرو کار آنچنان شاقی نیست که ایرانخودرو نتونه انجام بده... :icon_arro خودت خندت نگرفت خدا وكيلي؟!!! اتفاقا اين قضيه كاملا برعكسه ... اتفاقا هنر اين شركتا اينه كه خودروي عالي با قيمت كم توليد كنن چون بازار جهاني خودرو اينقدر رقابتي شده كه اگه يه كم قيمتاشون غير منطقي بالا بره كارخونههاي ديگه سريع جاشونو ميگيرن و بازارشون از دست ميره. الان كارخونههاي ژاپني اينكارو تو خود آمريكا با كارخونههاي آمريكايي كردن...شما توي آلمان با 13 ميليون ميتونين مرسدس بنزي سوار شين كه الان تو ايران قيمتش حدود 53 ميليونه !!! پس دقيقا اونان كه به فكر قشر متوسطن و ميخوان قيمتو اينقدر پايين ببرن كه مردم علاقه به خريده ماشيناي جديد داشته باشن.
1- نظر لطفتون هست...
2- عزیز دل من میدونی مشکل شما چی هست. مشکلتون اینه که شما همینو میبینید که مثلن توی آلمان میان و بنز CLS رو به پول ایران 12 میلیون میخرن. ولی شما 12 میلیونی رو که داری میدی دولت آلمان ماهی 2 دوبرابر پول ماشین رو ازت Tax میگیری. پس به یک سال نمیرسه که پولی که داری برا ماشین میدی از اونی که توی ایران بابت گمرک پات در میاد گرونتر میشه. و در ضمن اون پول بنزینی رو که شما خارج میدی توی 1 سال توی ایران میدی.
پس همینو نبینید که اونجا بنز ماشینشو داره میده 12 میلیون. پول Tax و پول بنزینی و خیلی چیزای دیگه رو که شما توی ایران پرداخت نمیکنید اونا دارن تو خارج میدن. پس از ایران خیلی گرونتر میشه.
XIII
2 April 2006, 01:22 AM
پول بنزين مگه ميره تو جيب بنز؟يا پول ماليات به بنز ميرسه كه به اين دلايل بياد ماشين رو ارزون بده؟؟؟
اين بحثي كه كرديد چه ربطي داره؟كي گفته پول ماليات 2 برابره؟اين طوري باشه كه هيچ كس ماشين نميخره
يك آمريكايي متوسط با يك بار حقوقش ميتونه ماشين بخره اما ايرانيه با يك حقوق متوسط بعده 20 ماه مي تونه ماشين بخره.حالا هر چقدر هم بنزينو ارزون بدن (كه سال بعد كارتي ميشه)
Mehrzaad
2 April 2006, 07:31 AM
اول تکليف خودمونو بايد با اين بحث روشن کنيم ، که آيا اومديم چشم بسته از ايرانخودرو و فرزند ناخلفش ، سمند جانبداری کنيم , يا اينکه اومديم در مورد يک سيستم غلط و کذائی که همه به نوئي درگيرشيم صحبت کنيم
بايد به برادران وطن پرست و ايرانخودرو دوست عرض کنم که بنده بعد از 3 ماه و اندی کلنجار ! با بودجه در حدود 15 ميليون تومان مجبور به ثبت نام سمند تحويل فوری در بهمن ماه شدم ( بماند که هنوز از تحويل خودرو خبری نيست ) چرا اجبار ؟ چون از 405 و پرشيا داشتن بعد از 8 سال خسته شدم ، و از نظر فضا با 206 و Gol مشکل دارم
شما لطف کرده و بفرماييد برای من چه انتخاب ديگه ای باقی میماند؟ برادران عزيز اينجاست که بحث انحصار و فضای بسته و يکه تازی پيش ميايد ، حالا ايرانخودرو يا سايپا يا... ميتونن دل به اين بازار کاذب خوش کنند ،
دم از پيشرفت بزنّد و توليدات بی کيفيت ، پر مصرف و از رده خارجشان رو به منو شما با قيمت بالا و با کلی فخر و منت (سری به دفتر فروش يا خدمات پس از فروش يکی از اين دلسوزان ملت بزنيد) بفروشند ، و از بين ما افراد سطحی نگری هم آنقدر مديون و دلباخته اين خدمت بزرگ !! ميشوند که با ديدنه رنگ نقره ای سمند و فرم
چراغ ها ، در مقام مقايسه با اتومبيلی بر می آيند که در زير ظاهره با اصالتش تکنولوژی به معنای واقعه ای کلمه خوابيده و قبل از توليد انبوه يک محصول بر روی آن محصول کار شده تا فردا خريداران جور تجربه اندوزی آن کمپانی رو نپردازند چون برای جان ، مال و زمان مصرف کنندها ارزش قائلند !
ولی ما در يک بازار بسته 4-5 سال سمند توليد ميکنيم و به خورده ملت ميدهيم تا از روی زجرهايی که مصرف
کننده در طول اين سالها بواسطه استفاده از محصول ما متحمل شده تازه به فکره رفع معآيب (بخونيد لا پوشنی) می افتيم , بعد هم به سره ملت ميکوبيم که برايتان شقول القمر کرده ايم پس بايد شکر گزار باشيد و برای این خود کفا شدن بايد نقش موش ازمايشگاه رو بازی کنيد تا ما بعد از 5 سال توليد برای شما رنگه چرم سردنده عوض کنيم يا جلو پنجره خوشگل !! طراحی کنيم !حالا ما چند سال ديگر بايد عمر و هزينه کنيم ؟ تا چند سال ديگر بايد با اين ابداعات بسازيم ؟ تا از رنگ چرم سردنده يا زير سپر يا طراحی صندوق بار به خود کفايی در طراحی برسيم ؟ اين در بوق و کرنا کردنها برای خود رو ساز شدن ، صرفاً بهانه ای بيش نيست برای بسته نگاه داشتن مرز ها و دوشيدن ملت ؟ (با تعرفه 100% عملا مرز ها بستست) با اين سرعت و با اين سياست ها و برنامه ريزيها که در پيش گرفتيم احتملاً زمانی به اين مهم دست خواهيم يافت که تکنولژی اتومبيلهای امروزی به تاريخ پيوسته...
و حکايت همچنان باقی...
1- نظر لطفتون هست...
2- عزیز دل من میدونی مشکل شما چی هست. مشکلتون اینه که شما همینو میبینید که مثلن توی آلمان میان و بنز CLS رو به پول ایران 12 میلیون میخرن. ولی شما 12 میلیونی رو که داری میدی دولت آلمان ماهی 2 دوبرابر پول ماشین رو ازت Tax میگیری. پس به یک سال نمیرسه که پولی که داری برا ماشین میدی از اونی که توی ایران بابت گمرک پات در میاد گرونتر میشه. و در ضمن اون پول بنزینی رو که شما خارج میدی توی 1 سال توی ایران میدی.
پس همینو نبینید که اونجا بنز ماشینشو داره میده 12 میلیون. پول Tax و پول بنزینی و خیلی چیزای دیگه رو که شما توی ایران پرداخت نمیکنید اونا دارن تو خارج میدن. پس از ایران خیلی گرونتر میشه.
دوست عزيز
1-قيمت بنزين در يک کشور رابطه مستقيم با داشتن يا نداشتن نفت داره
2-کمترين حقوق بی کاری در آلمان 700Euro در ماه و درامد متوسط يک آلمانی 2500Euro در ماه
3-مصرف بنزين يه مرسدس 8 سيلندر ميتونه از سمند ما کمتر باشه
4-آمار شما در مورد ماليات ماشين اگر خيالی نبود مطمئنن 30 ميليون ماشين در آلمان نبود
5-دولت آلمان در ازای ماليات ، خدمات مناسب شهری و جاده ای برای تردد و... خودروها اراعه ميکند
6-يک مرسدس صفر کيلوتر مانند ، خودروهای وطنی بلافاصله بعد از تحويل با دستان پر مهر تعمير کاران اشنا نميشود پس تا مدتها نيازی به صرف هزينه و زمان ندارد
7-در ضمن صحبت هايه شما در مورد نرخ بنزين و... چه ارتباطی با کمپانی خودرو ساز دارد؟:icon_twis
آرمان
2 April 2006, 01:23 PM
1- نظر لطفتون هست...
عموی بنده در لس آنجلس زندگی میکند و من اطلاعات کاملی از این قبیل چیزها مثل مالیات و فلان ... دارم . اینطور ها هم نیست که شما میفرمائید این مالیات که میدهند از یک جای دیگر با توجه به سرویس دهی های دیگر خیلی خیلی خوب جبران میشود اما این درست است که مالیات بعضی اوقات تا 40 درصد هم میرسد.
شما باید به نحوه اتومبیل خریدن نگاه کنید که بدون پیش قسط و بدون بهره حداکثر با 2 درصد در سال و ماهی مثلا 500 دلار یا 250 دلار میتواننند ماشین خیلی خوبی را بخرند.آنهم با قیمت بسیار عادلانه.
فرق از زمین تا آسمان است .........
و خیلی چیزهای دیگر که با نوشتن نمی توان گفت.
farshadreza
2 April 2006, 02:18 PM
بالاخره بايد از يه جا شروع كنيم ولي با دقت بيشتر و طراحي ايراني تر يواش يواش هزينه ها هم پايين مياد
parsboy
2 April 2006, 02:21 PM
یه روزی میرسه که ایران خودرو و سایپا التماس میکنن که توروخدا بیایید ماشین بخرید اما هیچکسی نمیخره !
چون که بلاخره بازار ماشین ایران هم یک روزی باز میشه و اینقدر ماشین خارجی ارزون میریزن که سمند و........ حرفی برای گفتن و عرض اندام ندارن ( کما اینکه الانش هم ندارند)
توی بازار بسته جنس فروختن هنر نیست - چون هرچی بسازی مردم مجبورن که بخرن
هنر اینه که بین 1000 مدل جنس بتونی بفروشی عزیزم
ایران خودرو و سایپا هم هیچ کار شاقی انجام نمیدن که بخواهی ازشون دفاع کنی
XIII
2 April 2006, 03:10 PM
به هر حال تا 10 15 سال ديگه ما عضو سازمان تجارت جهاني مسشيم و اينا حداكثر تا اون موقع فرصت دارن بجنبند
اوميدوارم كا تا اون موقع يك كاري كرده باشن وگرنه احتمال زياد زير فشار رقابت اول از همه اونا له ميشن
Shahram_gle
2 April 2006, 03:20 PM
پول بنزين مگه ميره تو جيب بنز؟يا پول ماليات به بنز ميرسه كه به اين دلايل بياد ماشين رو ارزون بده؟؟؟
اين بحثي كه كرديد چه ربطي داره؟كي گفته پول ماليات 2 برابره؟اين طوري باشه كه هيچ كس ماشين نميخره
نخیر. پول بنزین و مالیات توی جیب بنز نمیره که بخواد ماشین رو ارزون بده. ولی بحث اینه که بنز ماشین رو ارزون میده. ولی دولت با مالیاتهایی که میگیره پول بنز از ایران گرونتر در میاد برای مشتری. به همین خاطر اونجا هم کسی جرات نمیکنه طرف بنز و بی ام دابلیو بره... و مجبوره ماشینهایی در سطح خیلی پایینتر بخره...
يك آمريكايي متوسط با يك بار حقوقش ميتونه ماشين بخره اما ايرانيه با يك حقوق متوسط بعده 20 ماه مي تونه ماشين بخره
شما برو اگه تونستی خبر بده ما هم بیایم...
ما که رفتیم اون طرف 2-3 ماه تابستون پارسال که چیزی ندیدم به حقوق متوسط یک ماه بتونیم بنز بخریم. :icon_twis :icon_mad:
این چیزا رو دیگه برای یکی بگید که از اون طرف آب خبر نداشته باشه... :icon_mrgr
1-قيمت بنزين در يک کشور رابطه مستقيم با داشتن يا نداشتن نفت داره
2-کمترين حقوق بی کاری در آلمان 700Euro در ماه و درامد متوسط يک آلمانی 2500Euro در ماه
3-مصرف بنزين يه مرسدس 8 سيلندر ميتونه از سمند ما کمتر باشه
4-آمار شما در مورد ماليات ماشين اگر خيالی نبود مطمئنن 30 ميليون ماشين در آلمان نبود
5-دولت آلمان در ازای ماليات ، خدمات مناسب شهری و جاده ای برای تردد و... خودروها اراعه ميکند
6-يک مرسدس صفر کيلوتر مانند ، خودروهای وطنی بلافاصله بعد از تحويل با دستان پر مهر تعمير کاران اشنا نميشود پس تا مدتها نيازی به صرف هزينه و زمان ندارد
7-در ضمن صحبت هايه شما در مورد نرخ بنزين و... چه ارتباطی با کمپانی خودرو ساز دارد؟:icon_twis
1- به قول خودتون چه ربطی داشت ؟
2- با این پولی که برای بیکاری میدن, فقط میتونی به زندگی بخورو نمیر داشته باشی عزیزم نه بنز سوار بشی.
3- جایی نگو بهت میخندن. بنز 8 سیلندر بنزین قورت میده. به جرات میتونم بگم 5 برابر سمند.
4- منظورتون رو متوجه نشدم.
5- دولت ایران مالیات 2 برابر قیمت خودرو ازتون نمیگیره که خدمات بهتون ارائه بده.
6- قیمت خودرو+مالیات رو با قیمت خودرو منهای مالیات در ایران مقایسه کنید.
7- قیمت خودرو+مالیات 25 برابر قیمت سمند منهای مالیات در ایران میشه که شما ازش ناراحتید.
عموی بنده در لس آنجلس زندگی میکند و من اطلاعات کاملی از این قبیل چیزها مثل مالیات و فلان
بنده در مورد آمریکا صحبت نکردم. توی آمریکا شما Benz - BMW - Porsche پیدا نمیکنی. فقط ماشینای آمریکایی و ژاپنی میبینید که قیمتشون 1/5 ماشینای آلمانی هم نیست. صحبت من در مورد اروپا و آسیا هست.
شما هر روز داری با عموت صحبت میکنی که انقدر اطلاع داری ؟
بنده داییم از انگلیس اومده. از سیر تا پیاز اون طرف رو در آوردم.
salar68
2 April 2006, 04:03 PM
سلام
اگر بحث این باشه که چرا ایران خودرو ماشین را دیر تحویل م یده
نمایندگی بنز 75 تومن پول گرفت برای تحویل 2ماه این ماشین یعنی در آبان ماه
این بنده خدا تازه 25 اسفند ماشینش را تحویل گرفت
نه خسارتی نه چیزی
فقط می گفتند که عیب از ایران بوده و ماشین از گمرگ ترخیص نشده
حداقل ایران خودرو یه خسارتی می ده ! اگر دیر تحویل بدهند
Dexon
2 April 2006, 04:09 PM
ا
icon_twis
دوست عزیز 700 یورو شاید برای ما ایرانی پول زیادی باشه در یه ماه ولی برای خود المانی پول خیلی کمی محسوب میشه با توجه به قیمت انواع کالا در اون جا :icon_ques
در ظم منبع این حرفتونم ذکر کنید:icon_cool
ویه مطلب دیگه اینکه قیمت خودرو به شدت با قیمت سوخت در ارتباط به صورتی که هرگونه نوسان در قیمت سوخت با عث تغییر در قیمت خودرو میشه
salar68
2 April 2006, 04:25 PM
سلام
در مورد تحویل خودرو ها
یه سری به نمایندگی ها بنز ایران بزنید ببنید چه طوری
یکی از آشنایان 75 ملیون به حساب این شرکت در ماه شهریور واریز کرد قرار بود ماشین را 2 ماه بهش بدهند یعنی تا آخر آبان
ماشین را دقیقا" 25 اسفند تحویل گرفت
نه خسارت یبابت دیکر کرد دادن و هیج
مبی گفتند مشکل از گمرک بوده از ما نبود
4 ماه تاخیر
یع حسابی بکنید اکر این 75 تا را توی بانک گذاشسته بود چه قدر سود می شده !
Mehrzaad
2 April 2006, 06:24 PM
دوست عزیز 700 یورو شاید برای ما ایرانی پول زیادی باشه در یه ماه ولی برای خود المانی پول خیلی کمی محسوب میشه با توجه به قیمت انواع کالا در اون جا :icon_ques
در ظم منبع این حرفتونم ذکر کنید:icon_cool
ویه مطلب دیگه اینکه قیمت خودرو به شدت با قیمت سوخت در ارتباط به صورتی که هرگونه نوسان در قیمت سوخت با عث تغییر در قیمت خودرو میشه
دوست من
اولا حقوق بيکاريه يعنی شما ميشينی خونه پاهاتو ميندازی رو هم و در ماه اين پول بعد از کسر ماليات
به حسابت ريخته ميشه در ضمن اين کمترينشه ، حالا به چه کسانی تعلق ميگيره خودش يه بحث مفصل
دوماً تو اينکه مبلغ زيادی نيست ، بحثی نداريم فقط يه اشاره کوچيک ميکنم به اينکه با همين پول ناچيز
شما ميتونيد خونه ای اجاره کنيد و شب گرسنه نخوابيد ، اگه بيشتر دقت ميکرديد من در همون نوشته
اشاره کردم که حقوق يک آلمانی بطور متوسط 2500Euro در ماه ، حالا با حقوق متوسط يک ايرانی و قيمت اتومبيل
در 2 کشور بسنجيد!
منبع من هم , ارتباط مستقيم با افراد مقيم در آن کشور + 3 ماه اقامت در کشور هلند است ، (اگر نميدونيد بدونيد که هر 2 کشور هم مرز هستند و با داشتن Visa هلند به آلمان هم به راحتي ميتونيد بريد)
و مورد آخر اينکه قيمت خودرو با قيمت سوخت در ارتباط است بله درسته پس اگر سمند پر مصرف در اروپا به فروش ميرسيد وضعیيته قيمتش به چه شکل بود ؟
يا اينکه ما چون نفت داريم بايد ماشين پر مصرف با قيمت بالا سوار بشيم چون سوخت در ايران ارزونه؟ و کشورهای بدون نفت بايد چوب حراج به محصولاتشون بزنند چون سوخت گرونه؟
Mehrzaad
2 April 2006, 07:49 PM
نخیر. پول بنزین و مالیات توی جیب بنز نمیره که بخواد ماشین رو ارزون بده. ولی بحث اینه که بنز ماشین رو ارزون میده. ولی دولت با مالیاتهایی که میگیره پول بنز از ایران گرونتر در میاد برای مشتری. به همین خاطر اونجا هم کسی جرات نمیکنه طرف بنز و بی ام دابلیو بره... و مجبوره ماشینهایی در سطح خیلی پایینتر بخره..
عجب پس بخاطر همين بوده که بی ام . بنز و آئودی در کشور سازنده در زير نور آفتاب ، در پارکينگ ها انبار شده و حمام آفتاب ميگرفتند و ما بی خبر بوديم و ملت ماشينهای سطح پايين (انواع و اقسام فرغون) سوار ميشدند !!
دوست من بد نيست کمی اطلاعاتت رو بيشتر کنی ، به طور مثال مرسدس CLS350 در کشور سازنده با تمامی عوارض و مالياتها 54 هزار Euro و در ايران رقمی در حدود 135 ميليون تومان ! يکی از دلايل توان بالا در خريد ، فروش از دم قسط بدون بهره ميباشد درست مثل ليزينگ های داخل کشور ما !!!
1- به قول خودتون چه ربطی داشت ؟
2- با این پولی که برای بیکاری میدن, فقط میتونی به زندگی بخورو نمیر داشته باشی عزیزم نه بنز سوار بشی.
3- جایی نگو بهت میخندن. بنز 8 سیلندر بنزین قورت میده. به جرات میتونم بگم 5 برابر سمند.
4- منظورتون رو متوجه نشدم.
5- دولت ایران مالیات 2 برابر قیمت خودرو ازتون نمیگیره که خدمات بهتون ارائه بده.
6- قیمت خودرو+مالیات رو با قیمت خودرو منهای مالیات در ایران مقایسه کنید.
7- قیمت خودرو+مالیات 25 برابر قیمت سمند منهای مالیات در ایران میشه که شما ازش ناراحتید.
1-ربطش اينکه اگه کشور ما نفت داره و آلمان نداره نبايد برای سمند يک حسن باشه و برای مرسدس يک ضعف
2-اون پول بی کاری برابر با حقوق متوسط يک ايرانی و قصدم از عنوان کردنش مقايسه توان خريد و زندگی بود نه خريد مرسدس
3-اتفاقا بايد به سطح اطلاعات پائین شما خنديد دوست من ، ماشينها ی 8 سيلندر دهه 70 ميلادی هم , 5 برابر سمند مصرف ندارند ! بطور مثال پورشه کايمن با موتوری 6 سيلندر با حجم دقيق 3386 و با شتاب صفر تا 100 ، 5/4 ثانيه ، مصرفی برابر با 4/9 بر هر ليتر دارد ,
4-اگر آمار شما در مورد ميزان ماليات بر روي اتومبيل در آلمان درست بود مطمئنن 30 ميليون اتومبيل در آلمان در حال تردد نبود
5-باز هم همون امارهای خيالی خودتون رو تکرار کرديد
6-مرسدس CLS350 در کشور سازنده با تمامی عوارض و مالياتها 54 هزار Euro و در ايران رقمی در حدود 135 ميليون تومان !!!
7-برای بدست اوردن اين فرمول جديد !! احتمالاً در قوانين رياضی دست برديد يا برادران خودرو ساز کمکتون کردن ?!
لطفاً برای صحبتهایتان دليل و مدرک داشته باشيد چرا که صحبتهای بی پايه و اساس هيچ گونه ارزش و اعتباری ندارن
بنده در مورد آمریکا صحبت نکردم. توی آمریکا شما Benz - BMW - Porsche پیدا نمیکنی. فقط ماشینای آمریکایی و ژاپنی میبینید که قیمتشون 1/5 ماشینای آلمانی هم نیست. صحبت من در مورد اروپا و آسیا هست.
متاسفانه همه جا رد پای برادران انگيليسی رو ميشه پيدا کرد:icon_arro
از شوخی گذشته کمی در مورد مدلهای ساخته شده bmw , benz ... مخصوص بازار امريکا و کارخانه BMW در امريکا و... تحقيق کنيد:icon_cool
civettare
3 April 2006, 12:00 AM
ببينيد بچهها ميخوام به يكي از پستهاي اولم تو اين topic اشاره كنم...
ثانيا بحث خيلي كلي تر از خود سمنده. موضوع صنعت خودروساري ماست. ما چرا بايد اين همه سرمايه ي كشورو بريزيم توي يك صنعت از رده خارج؟ واقعا خودروسازي ما مي تونه توي جهان موقعيتي داشته باشه؟ فكر نميكنين اگه ما بجاي اين همه سرمايه اي كه پاي سمند و پژو آريانو امسال اونها گذاشتيم كشاورزيمونو قوي ميكرديم يا توليدات مادر صنعتيمونو تقويت مي كرديم حالا سودآوري خيلي بيشتري داشتيم؟ خاويارو و زعفران و سيب و زيتون و... ما به همه جاي دنيا مي ره، سمند به كجا مي ره؟ فكر نمي كنين اگه كشاورزيمون تقويت ميشد مي تونستيم به راحتي مرسدس بنز و بي ام دابليو وارد كنيمو سوار شيم بدون اينكه ضرر كنيم؟ فكر نميكنين اونوقت تلفاته رانندگيمون كمتر مي شد ؟
نكته سوم در مورده پژو آريانه ... هيچ مي دونين خود وزارت صنايع اعلام كرده كه توليد اين ماشين كلا ضرر بوده... ايران چند ميليارد دلار براي طراجي و توليد اين ماشين هزينه كرده بدونه اينكه حتي حق تصرف توي طرح و داشته باشه. يعني هر تغييري كه بخواهيم توي اين ماشين بديم بايد از فرانسويا اجازه بگيريم. امتياز اين ماشينم كاملا فرانسويه فقط به ما قول دادن كه همه جا بگن طراحي صندوق اين ماشين مال ايرانياست !!!
من فكر ميكنم داره بحثمون يكم غير منطقي ميشه. بعضي از دوستان انصافا اطلاعات غلطي ميدن كه باعث ميشه الكي كلي سرشون كل كل كنيم. حرف از كجا شروع شد؟ حرف ما اين بود كه جهتگيري سرمايهگذاري تو كشور ما نه به نفع ملت بلكه به نفع يه عده خاص بوده و هست. آقايون هيچ علاقهاي به طرحهاي بلند مدت كه باعث بهبود زندگيه مردم بشه ندارن(مثل كشاورزي) و فقط به طرحهايي فكر ميكنن كه در كوتاه مدت جيبشونو پر كنه.
مجمع تشخيص مصلحت در سند چشم انداز 20 ساله گفته كه ما بايد در سال 1404 قدرت اقتصاديه منطقه شيم. سوال من اينه: با چي؟ چه طور؟ همونطوري كه قرار بود تا سال 1383 قطب نرمافزاري منطقه شيم و بجاي ما دوبي و هند شدند؟ بياين چشمامونو باز كنيم. ميهن پرستي خوبه ولي به شرطي كه در جهت بهتر شدن وطن باشه. ما داريم ايران خودرو پرستي ميكنيم. داريم از كساني حمايت ميكنيم كه دارن خون مارو تو شيشه ميكنن و ما اصلا براشون مهم نيستيم.
ما مجبور نيستيم براي پيشرفت خودرو ساز باشيم. مگه هند خودرو ساز بود؟ يا تايلند و سنگاپور و تايوان و هنگ كنگ و حتي اين تركيهي فكستني كه حجم سرمايهگذاري توش داره بشدت بالا ميره. سوييس با بانك و ساعت و شكلات داره پروردگاري ميكنه و ماشينم نداره. با افتخار وارد ميكنه چون تراز تجاريش سر به فلك ميزنه. نروژ ماشين داره؟ دانمارك تمام فكر و ذكرشو گذاشته رو پنير. چين با خودروسازي چين شد؟ آفريقاي جنوبي از مواد معدني و طلاش استفاده كرد و صنايع زير بناييشو ساختو شد يه قدرت اقتصاديو صنعتي تو جهان. از همه جا براتون مثال زدم كه مثلا نگين نروژ چون جمعيتش كمه يا چين چون پر جمعيته پيشرفت كردن. بياين چشم و گوشمونو باز كنيم، بيشتر مطالعه كنيم و بيشتر فكر كنيم. ما ميخوايم جا پاي سران ايران خودرويي بزاريم يا ميخوايم يه كار بهتر بكنيمو مملكتو بسازيم؟
آره خودروسازي يه فعاليت صنعتي سودآور كه نكته مثبتي براي كشوراييه كه تكنولوژيشو دارن ولي يه كشوري مثل آفريقاي جنوبي يا نروژ كه وضعيت اقتصادي عاليم دارن هيچ وقت به فكر خودروسازي نميفتن. چرا؟ چون اونا چيزاي ديگهيي دارن كه بهش تكيه كنن. همونطور كه آلمان و ژاپن و كره به ماشيناشون تكيه ميكنن نروژ به صنايع هايتك و آفريقاي جنوبي به طلاو فولادسازيش اتكا ميكنه. ما با كي سر لجبازي داريم كه ميخوايم بر خلاف جهت آب شنا كنيم؟ كشاورزيو و نفت و پتروشيمي و اين همه معدن و ول كرديم و ميخوايم تو دنيايي كه الان حتي دانماركشم به فكر خودروسازي نيست، ماشين بسازيم.
حرف آخر...ما خيلي از موقيتايي كه تو كشورمون ريخته، خيلي از ثروتايي كه فقط بايد جمعشون كنيمو داريم ميريزيم پاي سمند تا كجارو بگيريم؟ تو دنيايي كه كارخونههاي دوو و رنجروورش ورشكست ميشن ما با سمند ميخوايم قدرت اول منطقه شيم؟و آيا اينا واقعن بخاطر منافع ملت سمند و علم كردن؟
Shahram_gle
3 April 2006, 12:05 AM
عجب پس بخاطر همين بوده که بی ام . بنز و آئودی در کشور سازنده در زير نور آفتاب ، در پارکينگ ها انبار شده و حمام آفتاب ميگرفتند و ما بی خبر بوديم و ملت ماشينهای سطح پايين (انواع و اقسام فرغون) سوار ميشدند !!
دوست من بد نيست کمی اطلاعاتت رو بيشتر کنی ، به طور مثال مرسدس CLS350 در کشور سازنده با تمامی عوارض و مالياتها 54 هزار Euro و در ايران رقمی در حدود 135 ميليون تومان ! يکی از دلايل توان بالا در خريد ، فروش از دم قسط بدون بهره ميباشد درست مثل ليزينگ های داخل کشور ما !!!
همونجوری که ما اینجا ژیان سوار داریم. BMW سوار هم داریم, توی اروپا هم همین وضعیت رو داریم و قابل توجه هست که همین Mercedes Benz CLS350 تک و توک حتی توی آلمان دیده میشه. و همه کس توان خرید اون رو ندارند. اونایی که اروپا بودن لطفا در این زمینه نظر بدن. نه هر کی که پاشو از تهران بیرون نزاشته بیاد در مورد تعداد بنز توی آلمان نظر بده... http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/23.gif
2-اون پول بی کاری برابر با حقوق متوسط يک ايرانی و قصدم از عنوان کردنش مقايسه توان خريد و زندگی بود نه خريد مرسدس
همین حقوق متوسط یک ایرانی رو که میفرمایید توی آلمان به بیکارا میدن, عرض کردم فقط میشه یه حقوق بخورو نمیر. به نظرت ای میشه توان خرید و زندگی ؟
در صورتی که یک ایرانی با همین حقوق یه زندگی متوسط رو به خوب رو داره.
4-اگر آمار شما در مورد ميزان ماليات بر روي اتومبيل در آلمان درست بود مطمئنن 30 ميليون اتومبيل در آلمان در حال تردد نبود
همه ی ماشینا 54000 یورو نیستند که کسی ماشین نخره. ملت میان یه ماشین ارزونتر میخرن. و اصلن این ربطی به 30 میلیون ماشین در حال تردد نداره. مگر اینکه فقط بنز CLS550 توی آلمان تولید کنند. http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif
-مرسدس CLS350 در کشور سازنده با تمامی عوارض و مالياتها 54 هزار Euro و در ايران رقمی در حدود 135 ميليون تومان !!!
اینجا که پولمون نمیرسه. پولمون رو جمع کنیم بریم آلمان بلکه اونجا تونستیم سوار CLS350 بشیم. http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/105.gif
7-برای بدست اوردن اين فرمول جديد !! احتمالاً در قوانين رياضی دست برديد يا برادران خودرو ساز کمکتون کردن ?!
لطفاً برای صحبتهایتان دليل و مدرک داشته باشيد چرا که صحبتهای بی پايه و اساس هيچ گونه ارزش و اعتباری ندارن
نه عزیزم. این فرمول رو از همون جایی آوردم که شما 54000 یورو قیمت بنز در آلمان رو ازش آوردید.
واااای. یکی منو بگیره. این همه دلیل و مدرک و منطقی که شما تو حرف زدن دارید که منو مرد. http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/15.gif http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gif http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif
3-اتفاقا بايد به سطح اطلاعات پائین شما خنديد دوست من ، ماشينها ی 8 سيلندر دهه 70 ميلادی هم , 5 برابر سمند مصرف ندارند
اولش بود بنز 8 سلیندر, حالا شد ماشینهای 8 سیلندر دهه 70 میلادی. یکم دیگه پیش بریم میشه ماشین هیلمن دهه 40... http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/36.gif
بطور مثال پورشه کايمن با موتوری 6 سيلندر با حجم دقيق 3386 و با شتاب صفر تا 100 ، 5/4 ثانيه ، مصرفی برابر با 4/9 بر هر ليتر دارد ,
پورش مدل جدید کایمن داده بیرونو ما خبر نداشتیم ؟؟ :icon_sad:
a- حجم موتور این ماشین 3189 هست به صورت دقیق که توی سایت پورش نوشته 3.2 ( همون 3200 ). نه 3386. تو هوا حرف زدن هم حال میده ها... http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/brsh.gif
b- شتاب 0 تا 100 پورش کاین :
1- گیربکس دستی : 8.5 ثانیه هست نه 4.5 ثانیه. :icon_twis
2- گیربکس اتوماتیک : 9.1 ثانیه
اطلاعات کامل Cayenne Info (http://www.porsche.com/usa/models/cayenne/cayenne/featuresandspecs/)...
بد نبود قبل از اینکه اطلاعات دقیق بدی یه سری به سایت پورش میزدی.
در ضمن من کاتالوگ کامل همه ی این ماشینارو تو خونه دارم. از خودتون اطلاعاتی الکی در نیارید بدید به خورده من, فکر هم کنید که من شوتم, نمیفهمم اطلاعات چرت دارید میدید. از سیر تا پیاز این ماشینای آلمانی رو دارم من.
مصرف ماشین جدیدا اینجوری شده ::: 4/9 بر هر لیتر ؟؟؟؟؟ http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif
مشخه که همه ی حرفاتون کیلویی هست و همیجوری دیمی پست میکنید.
civettare
3 April 2006, 12:40 AM
دوست عزيزم جناب Shahram_gle
شما مثل اينكه واقعا علاقه غريبي به كل كل كردن دارين. اصلا پست منو خوندي؟ حالا اگه آقاي mehrzaad توي تايپ اشتباه كرده و بجاي 9.4 ليتر نوشته 9.4 بر ليتر دليل ميشه كه حرفش غلطه؟ مگه موضوع بحثه ما اينجا در مورد غلطهاي املاييه؟ شما دوست دارين ما يه بحث منطقي كنيم يا ميخواي بگرديو غلط املايي پيدا كني؟ ميخواي من بجاي كايمن بگم كايسن تا از خنده رودهبر شي؟ من پيشنهاد ميكنم به پستاي منم سر بزني چون من معمولا غلط تايپي زياد دارم. اينجوري كلي ميخنديو شاد ميشي.
بدم پيشنهاد ميكنم قبل از اينكه اين چيزارو بفرستي يه بار بخونشون. 700 يورويي كه يه ايراني باهاش يه زندگيه متوسط داره ميدوني با چه جون كندني در مياد؟ يه كارمند بايد چقدر تحقير بشه و جون بكنه تا اين پولو در بياره؟ اونوقت تو اينو با حقوق بيكاري كه تو اروپا مفت ميدن دست بيكارا مقايسه ميكني؟ بله بخورو نميره چون اصلا اسمش روشه، حقوق بيكاري. قرار نيست كسي با 700 يورو تو آلمان پورشه سوارشه. اگه ميخواي مقايسه كني با حقوق يه كارمند مقايسه كن. من كارمنديو ميشناسم كه توي نوروژ 5000 دلار در ماه درآمد داره و پست و تحصيلاتش تقريبا مشابهه آدمي مثل منه. نگو اونجا خرج زياده و ماليات ميدن و اين حرفا چون من يادمه سال 2000 BMW مدل 2000 زير پاش بود و 2 ماه از تابستونو رفته بود مسافرت دور دنيا. تو واقعا نميدوني كه سطح زندگي اونجا با اينجا فرق داره؟ عجيبه. حالا من چي دارم؟ يه 405 صفر كه از روزي كه تحويلش گرفتم همش توي تعميرگاهم. خونه كه ندارم پيشه بابام زندگي ميكنم. مسافرت كه اصلا حرفشو نزن. تازه اشل جقوقيم تو ايران يه اشل بالا حساب ميشه.
اين دعواي زرگري به هيچ جا نميرسه. اگه ميخواي كل كل كنيم و سرگرم شيم فكر نكنم اينجا جاش باشه. ولي اگه بحث منطقي داري بسم الله، بيا وسط.
XIII
3 April 2006, 12:44 AM
سلام
در مورد تحویل خودرو ها
یه سری به نمایندگی ها بنز ایران بزنید ببنید چه طوری
یکی از آشنایان 75 ملیون به حساب این شرکت در ماه شهریور واریز کرد قرار بود ماشین را 2 ماه بهش بدهند یعنی تا آخر آبان
ماشین را دقیقا" 25 اسفند تحویل گرفت
نه خسارت یبابت دیکر کرد دادن و هیج
مبی گفتند مشکل از گمرک بوده از ما نبود
4 ماه تاخیر
یع حسابی بکنید اکر این 75 تا را توی بانک گذاشسته بود چه قدر سود می شده !
هر وقت رفت از خود كمپانيه بنز گرفت بگيد!!معلومه اگه ايراد از گمرك ايران باشه كه نميان بگن!!
بعدم گيريم كه بنز هم دير ميده.دليل ميشه؟ايران خودرو بياد زود بده كه تو يه زمينه جلو باشه
XIII
3 April 2006, 01:00 AM
نخیر. پول بنزین و مالیات توی جیب بنز نمیره که بخواد ماشین رو ارزون بده. ولی بحث اینه که بنز ماشین رو ارزون میده. ولی دولت با مالیاتهایی که میگیره پول بنز از ایران گرونتر در میاد برای مشتری. به همین خاطر اونجا هم کسی جرات نمیکنه طرف بنز و بی ام دابلیو بره... و مجبوره ماشینهایی در سطح خیلی پایینتر بخره...
شما برو اگه تونستی خبر بده ما هم بیایم...
ما که رفتیم اون طرف 2-3 ماه تابستون پارسال که چیزی ندیدم به حقوق متوسط یک ماه بتونیم بنز بخریم. :icon_twis :icon_mad:
این چیزا رو دیگه برای یکی بگید که از اون طرف آب خبر نداشته باشه... :icon_mrgr
به نظرم شما نتنها خبر نداري بلكه در زمينه اقتصاد هم اصلا اطلاعات نداري و شايد روز نامه نخوندي تا به حال.اين قضيه مربوط ميشه به قدرت خريد مردم و ميزان در آمد متوسط.منم نگفتم ميتوني بنز بخري!گفتم ماشين معمولي.توي آمريكا با 3000 دلار شما ميتونيد راحت ماشين بخريد
در اين مورد دوستان توضيح دادن
مردم آمريكا اتفاقا پولدار حساب مي شوند و شما كه مجله مي خونيد اينو بايد بدونيد كه بنز و bmw رقابت نزديكي در بازار آمريكا دارند
XIII
3 April 2006, 01:11 AM
در ضمن آقاي شهرام به نظرم شما نمي تونيد درست بحث كنيد و براي جبران اين كمبود و پا فشاري غلط روي حرفتون داريد به روش بچه ها كل كل ميكنيد.با مسخره كردن و اينكه بگيد مردم از خنده و ... به جايي نميرسيد و بحث هم به نتيجه نميرسه
حرف شما هم درسته آقاي (خانوم) civettare
دايي من از ايران رفت آمريكا و ظرف دو سال با حقوقي 6000 دلاري 2 ماشين خريد و يك خونه 1000 متري در حومه شهر با تمام ماليات ها و هر چيزي كه فكر كنيد
بحث سره اين حرفا نيست كه آمريكا و اروپا چه طورين
اونا هم از يكجا شروع كردن.ما هم بايد شروع كنيم از يه جا و سمند شايد اول اين راه باشه.
Shahram_gle
3 April 2006, 01:11 AM
حالا اگه آقاي mehrzaad توي تايپ اشتباه كرده و بجاي 9.4 ليتر نوشته 9.4 بر ليتر دليل ميشه كه حرفش غلطه؟
9.4 بر لیترش به کنار :icon_evil یه سر به سایت پورش که لینکش رو دادم بزن ببین مصرف بنزین 9.4 لیتر میبینی ؟؟ :icon_twis
ببین Acceleration 0-100 km/h این ماشین 4.5 ثانیه هستش ؟
ببین حجم موتور این ماشین 3368 هست که آقای مهرزاد به این اطمینان میگن دقیقا مشخصاتش اینه ؟؟
بعدش از بنده دلیل و مدرک و حرف منطقی میخوان ؟
الان مشخصه دلیل و مدرک چیه ...
oosnima
3 April 2006, 02:16 AM
چرا عزیزم میشه
اسمش چیپ تیونینگ میشه
خواستی میتونی مقاله سرچ کونی
chip tuning
fizzi
3 April 2006, 04:34 AM
نميخاستم تا زماني در اين فوروم پستي ديگر بزنم ولي از اين بحث تحت تاثير قرار گرفتم.
از اينكه چنين دوستان باشعور و فهم بالايي دركشورم حضور دارند و در بحث از مسير منطق دور نميشوند به خودم ميبالم... از همگي شما سپاسگزارم...
هيچ گاه هم اصرار بر قانع كردن يكديگر نكنيد....
كسي كه اين نوشته ها را ميخانند براحتي حرف منطقي و غير منطقي و از روي ناآگاهي رو از هم تشخيص ميدهد.
Mehrzaad
3 April 2006, 04:40 AM
قبل از هر چيز از بقيه دوستان به خاطر انحراف در بحث پوزش می خواهم ، متاسفانه همه جای اين مملکت
پر است از افراد سطحی نگر با سواد کم و ادعای بالا که تا اينها هستند ايرانخودرو و سايپا و...نبايد غمی داشته باشند
چرا که سمند رو آئودی ميبينند و...!
موضوع بحث کجا بود و به کجا کشيد ! ولی چاره ای نيست جز پاسخ هر چند که اميدی به فهميدن نيست اگر بود اين بحث بدينجا نميکشيد ، متاسفانه اين دوست پر دانش ما آنقدر عميقند که اصل مطلب رو رها کرده و با کج فهمی فقط به فرعيات , آن هم به اشتباه ميپردازند ، از کل سطرها هیچ نميفهمند ! فقط مثالی که برای ادائ مطلب اورده شده رو ميگيرند با دانستهای خوب ميسنجند چهار جمله بی سر و ته به هم ميبافند و سرمست از پیروزی بالا و پاين ميپرند ...!
پورشه کايمن S ، گونه تيونينگ شده پورشه باکستر S با پيشرانه 6 سيلندر به حجم دقيق 3386 با 24 سوپاپ و با توان 295 اسب دارای شتاب صفر تا صد 4/5 و 275 کيلومتر بيشترين سرعت این آلمانی 1300 کیلوئی , با مصرف بنزين 4/9 کيلومتر بر هر ليتر ميباشد
( يعنی هر 4/9 کيلومتر را با يک ليتر بنزين طی ميکند )
( ظاهراً اول بايد فرق بين 2 مدل پورشه را با فرق بين 2 مدل سمند LX و معمولی درک کنيد چون قرار نيست همه يک نوع موتور داشته باشند )
بد نيست کمی بيشتر مطالعه کنيد اگر پول تو جيبيتان قد ميدهد کمی دور تر از دروازه شيراز را هم ببينيد و به موتور شو دبی سری بزنيد ،از مجلات داخلی در اين ضمينه غافل نشويد ، بعد وارد بحث های اين تايپيک بشويد تا نه وقتی
از کسی گرفته شود و نه بحث ها با کج فهميهای شما به بيراه کشيده شود . بقيه موارد مورد اشاره شما فقط و فقط در سطح درک و دانش شماست !
Shahram_gle
3 April 2006, 11:12 AM
کمی حس میهن پرستی هم داشته باشید بد نیست.
فکر کردی دو نفر ازت تشکر کردن حرفات خیلی منطقی و با استدلال علمی بوده ؟؟
بله.اگه من هم بر ضد ایرانخودرو حرف میزدم ولی به همین سبک تاحالا 20 تا تشکر ازم شده بوده.
مشو غره از گفتار خویش --- به تحسین نادان و پندار خویش
این بیت هم در باب خودم:
فهم سخن چون نکند مستمع --- قوت طبع از متکلم مجوی
فســحت میـــدان ارادت بــیار --- تا بزند مرد سخنگوی, گوی
خواهش میکنم دوستان با دلیل و منطق و سطح علمی دکترا و با شعور به بحثتون بر علیه ایران و ایرانی و ایرانخودرو ادامه بدید...
من دیگه توی این تاپیک پست نمیزارم.
z_qz54
3 April 2006, 09:51 PM
آقا نامرده کسی که میهن پرست نباشه.
ولی ایرانخودر رو ما از نامردی هاش گفتیم ، 100% مردی هم داره.
چرا عصبانی میشین شهرام جان و civettare جان.
:icon_cry:
کلل کل کردنه ما نه به نفع ایرانخودرو نه به نفع دیگران.
XIII
3 April 2006, 11:32 PM
کمی حس میهن پرستی هم داشته باشید بد نیست.
فکر کردی دو نفر ازت تشکر کردن حرفات خیلی منطقی و با استدلال علمی بوده ؟؟
بله.اگه من هم بر ضد ایرانخودرو حرف میزدم ولی به همین سبک تاحالا 20 تا تشکر ازم شده بوده.
مشو غره از گفتار خویش --- به تحسین نادان و پندار خویش
این بیت هم در باب خودم:
فهم سخن چون نکند مستمع --- قوت طبع از متکلم مجوی
فســحت میـــدان ارادت بــیار --- تا بزند مرد سخنگوی, گوی
خواهش میکنم دوستان با دلیل و منطق و سطح علمی دکترا و با شعور به بحثتون بر علیه ایران و ایرانی و ایرانخودرو ادامه بدید...
من دیگه توی این تاپیک پست نمیزارم.
تشكر به خاطر نوشته سودمند ميكنند.شما هم اگه حرفه سودمندي بزنيد ما هم تشكر مي كنيم
حرف ما هم شما آخر نفهميدي كه اصلا بحث سر ايراني و ايران نيست
سر ايران خودرو هست كه اونم ايران حساب نمي شه
اين بحث ها هم سر مشكلات بود شما نخواستي مشكلاتي كه هست رو ببيني و قبول كني اين بحث به اينجا كشيد
اون بيت اولي هم فكر كنم در باب شما باشه!از نظر شما اكثريت (شايد همه ) غلط ميگن و اين شما هستي كه درست ميگي!!
romeo_1593
4 April 2006, 09:25 AM
مشکل اینجاست که یه سری فکر می کنن ایران خودرو تیم ملی ورزشی ماست که باید روش تعصب داسته باشیم . فراموش نکنیم تو سال 2006 زندگی می کنیم . سالی که همه چیز جهانیه البته به جز کشور ایران و باز هم یادمون نره که ایران خودرو افتخار ملی ما نیست بلکه فقط یه کمپانی تولید اتومبیل و... هست . پس هیچ ربطی به عرق ملی نداره .
اینم بگم که تو دهکده جهانی دیگه نباید همه چیز رو ساخت باید چیزی رو تولید کرد که متخصصش هستیم و توانایی تولیدش رو داریم آخه اینها ماشینن که این کمپانی های ایرانی دارن تولید می کنن اونم با این قیمت های نجومی .
اگه ماشین تولید نمی کردیم و این همه سرمایه گذاریمون رو جای دیگه می کردیم هم کار بیشتری تولید میشد هم اقتصاد پیشرفته تری داشتیم تازه مردممون هم مجبور نبودن سوار این آهن پاره های 10000 سال قبل بشن . این یعنی آسایش و رفاه در کنار ایجاد کار برای همه ولی جیب یه سری از این اتومبیل ساز ها نمیزاره دیگه ؛ نمیزاره باباجان نمیزاره ......:icon_bigg :icon_redf
نمی دونم باید به حالمون گریه کنیم یا ناراحت باشیم یا عصبانی ...
trafficteam
4 April 2006, 04:19 PM
من با افتخاروافتضاح کاری ندارم چون این خودرو تازه پا گرفته مشارکت در طراحی هم درهمه جای دنیا هست بطور مثال پلت فورم بنز در موسو هم کاربرد داره.ما ایرانیها یاد گرفتیم همدیگر رو بکوبیم.اگه همین سمندرو خود فرانسه تولید میکرد کلی باهاش حال میکردیم .حالا اگه من وتوایرانی از این خودرو واز این صنعت حمایت نکنیم کی حمایت کنه؟
مگه میشه به برنج و خاویار افتخار کرد؟ (البته این محصولات افتخاری برای ماهست) من اعتقاد دارم که سمند ایراداتی داره ولی اگر فرصت بدیم و حمایت کنیم جزیی از افتخارات ما میشه
z_qz54
4 April 2006, 07:16 PM
سمند 100% جزو افتخارات ایران میشه ولی اگه انگیلیس بزاره و هی سنگ جلو پامون نندازه.
مگه قبل انقلاب نبود که قرار بود فیات به جای پیکان بیاد ، اما ما چون همیشه نوکر انگیلیسی ها بودیم ، پیکان اومد.
m.gh
5 April 2006, 09:06 AM
حالا هم زیاد فرقی نداره ایران خودرو نوکر در بست فرانسوی هاست
برای مثال:
چرا هیچوقت new peykan به بازار نیومد ..........
چرا نام اریان شد sd206 ..................
چرا ایران خودرو نمیتونه به کشورهایی که پژو تون اون هست محصول صادر کنه.............
چرا قرارداد ال نود به قرارداد ترکمانچای معروفه.......................
دیگه بقیش رو نمیگم تا بیش از این احساس شرمندگی نکنیم
فقط یه شعر از اخوان:
من دگر از این تماشاها و دیدن ها
شوکت افسانه پارین نهادن در بر نا چیزی امروز،
شاهشهر قصه را دانستن و انگاه
دیدن این بینوا چرکین ،
همچو مسکین روستای کور وکودن، پیر
پوزخند طعنه و تسخر
از نگاه دوست یا دشمن شنیدن ها،
خسته شد روحم، به تنگ امد دلم ،جانم به لب امد،
بسکه امد دوست ، دشمن رفت
بسکه امد روز وشب امد.
یا مرا نابود کن ،با خاک یکسان ، بروبم جای
یا بسازم همچو پارین ،نسل بی گند ،آی.
paymanonline
5 April 2006, 12:23 PM
آقا بحث بیخود نکنین دولت (حداقل تا حالا) مجبور بوده که به دولتهای اروپایی باج بده تا از حمایت نصفه و نیمه برخوردار باشه و بتونه تو سر مردم ایران بزنه و بگه جمهوریه اسلامی یک قدرت بزرگ در منطقه هست.اگه این باج دادن ها نبود که جمهوریه اسلامیم تا حالا نبود!
نمونش هم قرداد های نفتیه ما با فرانسه و انگلیس یا همین آشغالهایی که به اسم ماشین میفرستن به این مملکت هست.
جدیدا هم که دارن به سمت چین و روسیه میرن
قرار داد 1 میلیارد دلاری دفاع ضد موشکی(چه خواب و خیالایی)
حالا باید دید بعد از این اوضاع چطور میشه.
یا باج دادن ها تموم میشه و همه راحت میشن یا بیشتر میشه و مردم بد بخت تر میشن!
تکبیر!
XIII
5 April 2006, 01:43 PM
بحث رو سياسي نكنيد كه ميان در اينجا رو تخته ميكنند:icon_razz
paymanonline
5 April 2006, 02:29 PM
آخه آدم وقتی فکر میکنه که باید چقدر پول یا مفت بدی پا آشغالایی مثل پراید و پژو و سمند و زانتیا خود بخود بحث به سمت دیگه ای کشیده میشه
واقعیت صنایع ما مخصوصا صنعت اتومبیل ما خیلی تلخ تر از این چیزهاست
واقعا باید به حال خودمون تاسف بخوریم که نشستیم داریم قصه برای هم تعریف میکنیم
XIII
5 April 2006, 11:49 PM
به هر حال مملكت پر مشكلاته و در آينده منو شما بايد يه كاري براش بكنيم:icon_cool
بحث سياسي هم ممنوعه ديگه حالا هرچي شما زورت بياد
paymanonline
6 April 2006, 12:18 AM
با این اوضاع از دست من شما کاری بر نمیاد چون همه ماها فقط حرف بلدیم بزنیم
به هر حال من مقاله ای خوندم در رابطه با سمند زوبین که اگه بیاد میگن غولیه و در حد زانتیا هست
ایشااله عمری باشه ببینیم ایرانخودرو چه تحفه ای درست کرده
Srfazel
7 June 2006, 10:33 AM
از بحث كه دور شديم هيچي، داريم بحث و جدل ميكنيم. وجدان ايرانخودروئيها (البته اگه داشته باشند) خوب ميدونه چه كار دارن ميكنن من با اينكه تقريبا ميتونم بگم كل زندگيام به خاطر بيفكريهاي حضرات به هم ريخته و هيچ فريادرسي هم نيست و واقعا دل پر خوني از ايران خودرو دارم و مطمئنم يه روز بالاخره آه اين همه آدم ميگيردشون! ولي با اين حال خواهش ميكنم كه از سمند بيخود و بيجهت و در حد اغراق تعريف نكنيم و بيخودي هم كل اون رو نفي نكنيم. بايد منطقي بود و همه چيز رو سياه سياه يا سفيد سفيد نديد، بلاخره سمند نسبت به پيكان مزايا و محسنات بسيار زيادي داره و با اون قابل مقايسه نيست و از اون طرف هم نسبت به خودروهاي روز دنيا كه متاسفانه دست ما از اونها كوتاه هست عقبه و ايرادهاي نسبتا زيادي داره. بايد هر چيز رو در محدوده واقعي سنجيد. و در عين حال در بيانصافي و سوءمديريت مديران ايران خودرو هيچ شك و شبههاي نيست. يادمون باشه سمند به قيمت 6000 دلار به روسيه صادر ميشه و اين موضوع رو صريحا ايران خودرو اعلام كرده. اونوقت ما كه ايراني هستيم بايد همين خودرو رو با كيفيت پايينتر به بيش از 2 برابر قيمت، با كلي تاخير،منت، حرص و جوش، اعصاب خوردي، زدن از كار و زندگي و ... بگيريم و باز هم از آقايون تشكر كنيم. جالبه بعد از پرداخت 12 ميليون تومان بايد هر روز بريم گردن كج كنيم تا نكنه ماشينمون رو بدن ولي اينها به كنار، نداي تضمين كيفيت، رضايت مشتري، ايزو تي اس و ... گوش فلك رو كر ميكنه و جوايز سرآمدي كيفيت و هزار كوفت و زهرمار ديگه كه معلوم نيست بر چه اساس به ايران خودروداده ميشه فقط دل مصرف كننده رو بيشتر ميسوزونه و نااميدتر ميشه و مطمئن ميشه كه فعاليت در حد خيانت آقايون رسيدگي كه نميشه هيچي مورد تاييد و تشويق هم قرار ميگيره. واقعا از كار خودم (كه مرتبط با صنعت و تضمين كيفيت و مشاوره هست) سير ميشم وقتي به اين چيزا فكر ميكنم سرتون رو درد آوردم:icon_cool
Srfazel
7 June 2006, 01:46 PM
اينو يادم رفت بگم كه به قول معروف لب كلام رو جناب آقاي دكتر منطقي (به قول يكي از بچهها غير منطقي!) فرمودن و اونم اينه كه مشتريهاي ما از ما بيش از حد انتظار دارن! من همينجا به نمايندگي (البته نمايندگي غيرمجاز!!) از تمام مشتريهاي ايرانخودرو و كلا به نمايندگي از تمام ايران از ايشون به خاطر اينكه وقتي پولمون رو چند ماه زودتر و با سود اندك (يا بدون سود) دو دستي تقديم ايران خودرو ميكنيم انتظار داريم ماشين رو بهمون تحويل بدن (كاري به كيفيتش هم نداريم) عذرخواهي ميكنم و اميدوارم يه روز همه ما مشتريهاي ايران خودرو مثل مديريت محترم عاملش منطقي بشيم هر چند اگه ما منطقي هم بوديم نميتونستيم ايران خودرو رو به اين خوبي با بحران مالي روبرو كنيم چون واقعا هنر ميخواد كه همه ندارن.:icon_twis
sedeigh
10 June 2006, 02:13 PM
اقا سمند واقعا افتخاره
Foad
17 October 2006, 02:36 PM
اینقدر بی انصاف نباشیم.ماشین خوبیه روز به روزم دارن مشکلاتشو برطرف میکنن.سریای اولش که خیلی خراب بود ولی جدیداش بهتر شده
Nomad
17 October 2006, 02:48 PM
دوستان چه میخوان بگن سمند افتخاره یا افتضاح !؟!؟ لطفا حرفاشون رو با سند و مدرک بگن .
البته من خودم روند پیشرفت و توسعه ی سمند رو واقعا قبول دارم . بهترین برنامه ای هستش که ایرانخودرو داره سعی میکنه که کامل اجرا کنه . . . ولی نه میگم که افتخاره و نه میگم که افتضاحه .:icon_mrgr :icon_evil
driver2002
17 October 2006, 03:13 PM
همانطور که نمودار افزایش کیفیت سمند سیر صعودی داره ، خیلی از خودروهای دیگر سیر نزولی دارند ، در آینده خیلی راحت تر میشه جواب داد.
Abolfazl2006_p
17 October 2006, 06:03 PM
آنچه که من میبینم افزایش کیفیت سمند هست و بی انصافیه که بد قضاوت کنیم
irani118
18 October 2006, 03:25 PM
من با افتخاروافتضاح کاری ندارم چون این خودرو تازه پا گرفته مشارکت در طراحی هم درهمه جای دنیا هست بطور مثال پلت فورم بنز در موسو هم کاربرد داره.ما ایرانیها یاد گرفتیم همدیگر رو بکوبیم.اگه همین سمندرو خود فرانسه تولید میکرد کلی باهاش حال میکردیم .حالا اگه من وتوایرانی از این خودرو واز این صنعت حمایت نکنیم کی حمایت کنه؟
مگه میشه به برنج و خاویار افتخار کرد؟ (البته این محصولات افتخاری برای ماهست) من اعتقاد دارم که سمند ایراداتی داره ولی اگر فرصت بدیم و حمایت کنیم جزیی از افتخارات ما میشه
البته اینم قبول دارم شما راست میفرمایید مثلا این 405 چی داره که آخه این همه شیفتش شدن و میگن از سمند بهتره به نظر من نباید به سمند گیر داد چرا چون شما فکر کنید که ایرانخودرو تازه تاسیس شده چون پیکان چی بود که از مونتازش تجربه کسب بشه گیرم که اصلا 40سال هم نه 400سال تولید بشه آخه اصلا پیکان ماشین بود ولی تجربه تو مونتاز 405 رو میشه روش حساب کرد
اگه حرفم اشتباهه تصحیحش کنن دوستان
آنچه که من میبینم افزایش کیفیت سمند هست و بی انصافیه که بد قضاوت کنیم
حرف شما هم درسته در این مورد هم موافقم خدا کنه همین طور جلو بره پس نزنه خیلی عالی میشه از 405 خیلی بهتره یا اگه p2 بیاد که محشره ولی فکر نمیکنم با اون قیمتی که گفتن با اون همه امکانات یعنی 12-13میلیون بدن بیرون ولی میدونی از چی میترسم آخرش یه روز ناله مردم ایرانخودرو میگیره ولی ای کاش که هر چی درد و بلاس بیاد تو جون این مسولین ایرانخودرو پول مردمو میگیرن هفت هشت ماه هم تاخیر دارن ماشین خود منو با هفت ما تاخیر دادن اما انصافا نسبت به ماشین های هم رنج خودش عالیه ام خب نسبت به ماشین های روز تابلو دیگه
راستی من تو اخبار قیمت سمند تو آذربایجان رو 14 میلیون اعلام کرد البته فکر کنم آذر بایجان بود حالا ادوستان میگن 6 میلیون من نمیدوم چه جوریه
ولی منطقی میگفت که واردات برای ما تعرفه داره ام موقع صادرات اونارو به بر میگردونن به خاطر همینم قیمت سمند گرونه حالا راسته یا خالی بندی اونجاشم نمیدونم
کدوم یک از دوستان میگفت تو اون کشورای که فرانسه هست ایران نمیتونه پزو صادر کنه
البته فک کنم فقط 206 با پر شیا رو از پزو ها صادر میکنه
دوستان چه میخوان بگن سمند افتخاره یا افتضاح !؟!؟ لطفا حرفاشون رو با سند و مدرک بگن . . . ولی نه میگم که افتخاره و نه میگم که افتضاحه .:icon_mrgr :icon_evil
irani118
21 October 2006, 12:15 AM
البته من خودم روند پیشرفت و توسعه ی سمند رو واقعا قبول دارم . بهترین برنامه ای هستش که ایرانخودرو داره سعی میکنه که کامل اجرا کنه . . . ولی نه میگم که افتخاره و نه میگم که افتضاحه .:icon_mrgr :icon_evil
ولی من میگم افتخارش بیشتره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.