View Full Version : تغيير تنظيمات ECU
hitmancodenam
6 June 2006, 04:32 AM
به نظرتون ميشه با تغيير مقدار سوخت و هوا در ECU شتاب رو افزايش داد؟ يه بار كه تو تعميرگاه ماشينو به دياگ وصل كرده بود ديدم مقدار استانداردش رو پرايد انژكتور با ECU ساژم روي 81% تنظيم شده. البته منظورم اين نيست كه تركيب رو عوض كنيم.مثلا 9-1 بشه 10-1 بلكه مقدار ورودي سوخت و هوا رو افزايش بديم. آيا راهي وجود داره؟
Mohsen_d_62
6 June 2006, 09:08 PM
حجم سیلندر رو بعدش میخوای چیکار کنی ؟؟؟
hitmancodenam
7 June 2006, 01:43 AM
هيچي ديگه هموت بمونه! آخه تراشش خرج داره! يكي از دوستام ميگفت تراش و تعويض سرسيلندر و ميل سوپاپ و الباقي رو همين موتور حدود 300 تومن آب ميخوره. البته يادم نيست ميگفت يه كاراي ديگه اي هم ميكنه يا نميكنه خلاصه خرج داره ديگه. من دنبال روش هاي كم هزينه ام. مثلا يه پيچ سفت كني ماشينت هزارتا بره! :icon_mrgr
babaei
7 June 2006, 02:53 AM
میشه قدرت موتور رو فقط با کمی دستکاری بالا برد اما نه در هر ماشینی مثلا 206 تیپ 5 رو نمیشه چون خودش روی حد اکثر تنظیم شده اما سمند 405 و پرشیا و یه کوچولو هم پراید رو میشه - درمورد گل 15 اسب بخار در مورد اونته 5 اسب و..... راستی زانتیا رو هم نمیشه چون رو حد اکثر ولی این رو لاید بگم که به این راحتی ها نیست و نه کار مکانیک هست نه کار شما تنها راهش اینه که فایل ای پی رامش رو بخری و یا با دیاگ یا با پروگرامر پروگرامش کنی
hitmancodenam
8 June 2006, 02:17 AM
خوب اين فايل رو چه جوري ميشه خريد؟ بعد حالا پيش كدوم دياگ كار ببريم كه بتونه فايلو آپلود كنه؟ كاش ميدونستم چجوري ميتونم اين فايلشو بخونم و تغيير بدم! چه حالي ميداد اونوقت نه؟ ولي پايه ام به عنوان يه پروژه روش كار كنم. اگه كسي پايه ميشه بگه شروع ميكنيم.
paymanonline
8 June 2006, 11:15 AM
فکر نکنم فایل هکزش بیرون باشه شما اگه بخوای همچین کاری بکنی باید بری یه ECU اسپورت بخری که برنامه هم توش باشه و فقط سیمهاشو وصل کنی
در ضمن شما وقتی ECU اسپورت میندازی فکر کنم لازم نیست حجم موتور رو دست بزنی
hitmancodenam
9 June 2006, 01:49 PM
خوب اين ECU اسپورت اصولا بايد يه ECU باشه كه كارخونه براي مثلا 206 تيپ 5 يا زانتيا آماده كرده نه پرايد. پس فكر نميكنم خيلي به كارمون بياد. بايد خودمون فايلشو بخونيم و تغيير بديم. اگر كسي از دوستان پايه اس اعلام كنه تا شروع كنيم. در مرحله اول بايد يه دياگ كار پيدا كنيم كه كمكمون كنه و بذاره از دستگاه استفاده كنيم.
z_qz54
9 June 2006, 04:46 PM
مال زانتیا رو میکنن ، و ماشین 15 اسب قوی تر میشه.
http://i5.tinypic.com/1252lja.jpg
http://i5.tinypic.com/1252o0h.jpg
boyboy72000
23 November 2007, 02:49 AM
بايد خودمون فايلشو بخونيم و تغيير بديم.
من فکر نکنم بشه فایشو خوند ، یکی از دوستام ایران خودرو بود میگفت نمونه بنزین میفرستن خارج تا برنامه ecu رو برای شرایط ایران آماده کنن و بعد تکثیر و فروش به ایران (حتی ECU پیکان رو) .
k000m
30 June 2008, 10:54 AM
تاپيك كمي قديمي شده ولي من يك سوال داشتم . شنيدم با كمي كم كردن Time Injection در ECU پرايد ميشه كمي قدرت موتور را افزايش داد آيا صحت داره و آيا كسي مقدارش را ميدونه ؟
farzadba
19 July 2008, 10:27 AM
با درود خدمت دوستان
من مي خواستم بدانم كه آيا از اينجور كارها در مورد ريو هم مي توان كرد. مثلا برنامه ريزي مجدد ECU و يا ساير كارها؟
با احترام
Raminium2001
24 July 2008, 07:10 PM
بله، میشه. ولی مهمترین مزیت ریو که مصرف کمشه از بین میره. برای افزایش سرعت و شتاب بهتره کارهای دیگه انجام بدین. خصوصا که برای تیونینگ کسی واقعا حرفه ای نیست تو ایران.
farzadba
26 July 2008, 11:01 AM
با درود خدمت دوستان
من يك سوال ديگر هم دارم
آيا ecu ريو هم قابل آپديت كردن هست. توي يكي از تاپيكهاي 206 خوندم كه ecu اين خودرو(206) آپديت مي شه. اگر جوابتون مثبته ممكنه بفرماييد با آپديت كردنش چه گزينه هايي اضافه مي شه يا تغيير مي كنه و اينكه اصولا حتي اگر آپديت نشه آيا با كمك دستگاه دياك مي شه آپشني رو تغيير داد يا اضافه و كم كرد؟
با احترام
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.