View Full Version : راهنمایی برای خرید سمند
پرهام 219
12 March 2006, 02:48 AM
دوست عزیز از فکر سمند بیا بیرون چون بنده یکی از معدود کسانی بودم که قبل از تولید انبوه و عرضه به بازار این آشغال تو پیست آزادی به دعوت ایران خودرو از جوونها شرکت کردم .اون بیست سمندی که اونجا بود حرف نداشت حتی به جرات میگم بهتر از زانتیا بود ولی چیزی که اواخر 82 سوار شدم و یه سمند صفر بود آشغال تر از پراید
من که همیشه از سمند حمایت می کردم حالا شدم مسخره دوستام البته حق دارن چون :
1 - چون سنگین تره باید کمک و ترمز قویتری داشته باشه که همون کمک و ترمز پژو رو داره ! آخه پژو و سمند از نظر وزن یکی هستن ؟!؟
2 - شتابش از پژو کمتره تو سربالایی دور بر نمی داره
3 - درهاش به صدا دادن می افتن
4 - اگه سرویس های 5000 کیلومتریش رو نری آخرس چیزی از پول و ماشین برات نمی مونه
ladonni
12 March 2006, 09:07 AM
دوست عزیز از فکر سمند بیا بیرون چون بنده یکی از معدود کسانی بودم که قبل از تولید انبوه و عرضه به بازار این آشغال تو پیست آزادی به دعوت ایران خودرو از جوونها شرکت کردم .اون بیست سمندی که اونجا بود حرف نداشت حتی به جرات میگم بهتر از زانتیا بود ولی چیزی که اواخر 82 سوار شدم و یه سمند صفر بود آشغال تر از پراید
1 - چون سنگین تره باید کمک و ترمز قویتری داشته باشه که همون کمک و ترمز پژو رو داره ! آخه پژو و سمند از نظر وزن یکی هستن ؟!؟
منظورت از شماره 4 چي هست ؟
pesaremelli
12 March 2006, 11:45 AM
پسر خوب اخه كجا كمكهاي سمند و پژو يكين كمك پژو روغني و كمك فنر سمند گازي هستش قابل توجه شما اينكه سيستم تعليقشون هم خيلي فرق داره و اينكه صداي درها با گريسكاري كاملن از بين ميره و ترمزها هم در مدلهاي جديد خيلي بهتر شدن
mehdi2006
12 March 2006, 11:54 AM
به اطلاع پرهام 219میرسانم :
سمند:
ترمزدو مداره تحت کنترل با بوستر : سيستم ترمز
ديسکي با پره هاي خنک کننده : ترمز جلو
توپي : ترمز عقب
پژو:
ديسکي پره دار : ترمز جلو
کاسه اي : ترمز عقب
ladonni
12 March 2006, 02:59 PM
دوستان من ميخام يك سمند ثبت نام كنم. تي ساتشون نوشته 40 روزه تحويل ميدن.
گويا1208 .
از نمايندگي پرسيدم ميگه سمند مدل 85 ميديم.
شنيدم سمند 85 تغييرات اساسي ميكنه و 30 مورد از اشكالات اون رفع ميشه.
ميخاستم از دوستان بپرسم كه اطلاع داره كسي كه سمندي كه به من ميدن از اين اصلاح شده ها هست يا نه ؟
؟؟؟
arash p mbz bmw
12 March 2006, 11:51 PM
من واقعا سمند رو ترجیح میدم
حتی به پارس
واقعا خوبه
من با برادرم توی اتوبان قزوین تا 180هم رفتین وحتی لرزش فرمون رو هم نداشتیم
ولی با پارس وقتی 160بالاتر میری سرعت زیاد رو حس میکنی
فکر کنم سمند جوابگوتون باشه و بتونه شمارو راضی نگه داره
مارو که راضی نگه داشته با اینکه کلی بلا سرش اوردیمو سویسهاشو هم نا منظم میبریم
Pedram_S_S
13 March 2006, 04:18 PM
توی سمند شک نکن اصلا
z_qz54
13 March 2006, 05:37 PM
سمند واقا هندلینگ بالایی داره ولی یک کم سروصدا دااره که عادت میکنید. بدنه اش تووووپه.
SiavashS
13 March 2006, 07:29 PM
سمند تنها ماشینیه که از تو دراش 2تا میل گرد رد کردن و اگه کسی زد به درتون اتفاقی براتون نمی افته (واسه همینم سنگینه و صدا میده(دراش))
از نظر دید اطراف یکم مشکل داره
و تو جادش عالیه. من تا 200تا باهاش رفتم... تو تابستون... هیچ مشکل خاصی که براش ÷یش نیومد هیچ... کولرشم خیلی خوب تو کویر جواب داد! زوزه هم نمی کشه :icon_cool
در کل از نظر امکانات و قیمت خوبه! (مال ما البته مدل 82 هست!)
z_qz54
13 March 2006, 10:09 PM
پیرو حرف سیاوش جان ، من سمند دیده بودم که خدا شاهده درش له شده بود ولی خیلی راحت باز و بسته میشد.
neojimfang
18 March 2006, 06:03 PM
دوست عزيز من هم 9 ماه پيش همين مشكل را در انتخاب داشتم كه در نهايت سمند گرفتم. الان هم بجز مشكل سر و صدايي كه گاهي اوقات اذيت ميكند مشكل ديگري ندارد. در نهايت بايد گفت كه آنقدر محسنات دارد كه اين مشكل به چشم نميايد.
trafficteam
18 March 2006, 09:45 PM
حدودا هفته اي 500 كيلومتر بايد تو جاده رانندگي كنم. الان يه 206 تيپ دو دارم و چون بيشتر مسيرم تو جاده هست
واين تيپ دو تو سرعت هاي بالاي 130 تا پايداري كمي داره به فكر تعويض ماشين با يك سمند افتادم.
اين هم از اون ذهنيتم هست كه هر وقت سوار سمند ميشدم (البته به عنوان مسافر) احساس امنيت خوبي بهم دست
ميداد.
خلاصه بعد از مدتها كه سواري سمند از ياد رفته بود ديروز براي امتحان مسير 130 كيلومتري تا مقصد رو با اين سمندهاي
خطي رفتم و نشستم كنار در پشت سر راننده. ولي چشمتون روز بد نبينه به غير از يك ساعت كمر درد بخاطر اينكه هيكل
رو ميكشيدم سمت در تا رو مسافر وسطي لم ندم (بخاطر شيب كج صندلي عقب كه علي القاعده براي دو نفر هست)
همين كه ماشين افتاد تو اتوبان اين صداي زوزه باد تو گوش بدبخت بود تا ماشين به مقصد رسيد واقعا سر سام گرفتم. اول
فكر ميكردم شيشه كامل بالا نيست ولي نه باد ميومد تو و شيشه هم تا جايي كه ميشد بالا داده بودم
فقط ميخواستم از دوستاني كه سمند دارند سئوال كنم اين موضوع صداي باد تو همه سمندها هست يا براي اين يارو
چون سمندش خطي بوده اين صدا به مرور ايجاد شده.
نه من سمند دارم واین جور مشکل رو نداره
شاید نسبت به 405 نسبتا شتاب کند داشته باشه ولی در مجموع ماشین بدی نیست البته نسبت به قیمتش
masoud x7
18 March 2006, 10:44 PM
سلام
دوست عزیز نگران شتابش هم نباش....سمند های 84 به بعد گیربکسشون فرق فوکوله :icon_cool سواریش رو هم که دیگه نگو:icon_excl
فرشاد ل
19 March 2006, 11:36 AM
دوست عزيز من حدود دو سال تچربه رانندگي با سمند در جاده را دارم و با 206 هم كمي رانندگي كردهام. فرمانپذيري سمند در جادههاي پيچدار عالي است و با هر سرعتي با خيال راحت ميتواني بپيچي در حالي كه با 206 اينطور نيست.
در اين جور جادهها مجموعا با سرعت بيشتري نسبت به 206 ميتواني رانندگي كني و خيالت راحت تر است. اگر بيشتر براي جاده ميخواهي استفاده كني حتما سمند را انتخاب كن و اصلا شك نكن. ولي براي شهر به خوبي 206 نيست. بزرگ است و مصرف سوخت آن نسبتا زياد و قدرت مانور كمتر. ماشيني كه دست مسافر كشها است را اصلا نيايد با ماشيني كه دست خود آدم است مقايسه كرد . ايرادهايي كه در ماشين خطي ديده اي به دليل استفاده زياد آنها و نرسيدن به ماشين است. اما ايرادهاي اين ماشين كه من خودم برخود كرده ام
1- درها به صدا ميافتد. اگر بخواهي صدا ندهد بايد گريسكاري كني و پيچهاي داخل را سفت كني.
2- ترمز آن نياز به اين دارد كه زودتر بگيري كه البته آدم عادت ميكند و مشكل خاصي ندارد.
mohsen3544
19 March 2006, 08:36 PM
سلام
دوست عزیز نگران شتابش هم نباش....سمند های 84 به بعد گیربکسشون فرق فوکوله :icon_cool سواریش رو هم که دیگه نگو:icon_excl
ماشين من ال ايکس ماله مرداد ۸۴ يعني واقعا گيربکسش فرق ميکنه؟:icon_eek:
masoud x7
19 March 2006, 10:26 PM
سلام
محسن جان آره فرق میکنه....ماشین من تیر 84 هست..و هیچ پژویی ازش رد نمیشه:icon_mrgr
Alireza.N
23 March 2006, 09:15 PM
به نظر من جولوش مثل clo نه !:icon_ques
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.