View Full Version : سمند 85
parsboy
20 February 2006, 09:34 PM
عکسهای سمندی که قراره سال 1385 تولید بشود برسه بنقل از ایسنا :
http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-670962&Lang=P
این هم متن خبر :
http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-670530&Lang=P
البته با وجودی که از توی ماشین تعریف شده هیچ عکسی ازش نذاشتن !
iph3w
20 February 2006, 09:52 PM
فقط من فکر مي کنم اين ماشين از سمند الان زشت تره؟
z_qz54
20 February 2006, 11:11 PM
کس جلو پنجره جدید رو 5-6 ماه پیش یکی از دوستان عزیز زحمتشو کشیده بودن و گذاشته بودن.
masoudgh
21 February 2006, 12:06 AM
به نظر من هم زشت تر شده
AHOORAMAZDA
21 February 2006, 12:33 AM
با سلام به دوستان عزیز
آیا میشه صدای دزدگیر سمند را زیاد کرد ؟؟؟ آخه تقریبن کمه و در یک جای وسیع با سر و صدا شنیده نمیشه
XIII
21 February 2006, 12:52 AM
به نظر منم زشته!!
اما خوب به اينم عادت ميكنيم
AHOORAMAZDA
21 February 2006, 01:40 AM
با تشکر از دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید :: ( ال ایکس // تحویل : 21 مهر 84 // 8400 کار کرده)
1. ترمز ABS ماشین من گاهی اوغات که یک دفعه میکوبم رو ترمز چوب میشود و نمی گیرد (( البته اوایل این جوری بود که باعث شکستن چراغ سمت راننده هم شد چون من پدال رو فشار میدادم و ضربات ABS هم احساس میشد ولی مثل ماشینی که لنت نداره به حرکت ادامه میداد //اما الان که حتی یکی دو وضعیت حاد هم پیش اومده عالی کار کرده// این چراغ که میگید یعنی چه منظورتون چک اول روشن کردنه یا موقع ترمز شدیده ماشین من موقع ترمز شدید فلاشر میزنه ))
2. کامپیوتر ماشین من امکانات کمتری هتی نسبت به سمند معمولی دارد مثلا ماشین هساب و ظبطوپخش پیام ندارد _درصفهه اصلیش دمای هوا و بنزین باک و سرعت را نشان نمیدهد_ کدامیک از دربها باز است را نمی گوید// چند تا از دوستان هم همین مشکل رو به نحوی دارن کسی نمیدونه چه جوری یک کامپیوتر کامل داشته باشیم؟؟//
3. از زیر دسته دنده درهنگام رانندگی صدای قرقر شدیدی می آید (( مخصوصا در دندهای رو به عقب مثل 2و4 و درهین پر شدن دنده صدا هم با او بیشتر میشود))البته یک بار در موقع سرویس 5000 گفتم. که دسته دنده را آچار کشی کرد ولی باز هم درست نشده است
4. وقتی ماشین سرد است دنده بسیار بد و سخت جا میرود مخصوصا در معکوس کشیدن از 3 به 2 یا 1
5. در صبه که اولین استارت را میزنم ماشین به خوبی روشن میشود و موتور در دور خوبی شروع به کار میکند ولی پس از گرم شدن موتور دور ماشین پایین آمده 750..800 و عقربه آمپر مرتب مختصری کم و زیاد میشود .. همین طور در استارتهای بعدی روز مثل صبه روشن نمی شودانگار دور موتور کم است
6. وقتی ماشین تنظیم موتور میشه خیلی عالی میشه ولی بعد از یک هفته ای باز هم به هم میریزه ( بد کار کردن موتور .. صدای موتور .. کم آوردن موتور / موقع گاز دادن انگار یک هو پارو از گاز برداری/..
7. صداهای بدی از داشبورد و عقب ماشین و زیر شیشه جلو میاد ( در جاهای نا صاف و دست انداز )چه جوری میشه از بین برد ( مگه نگفتن اینا درست شده // یعنی قبلن از این هم بیشتر بوده //)
8. سنسور عقب گاهی اوقات قاط میزنه مخصوصن وقتی بارون میاد که فکر کنم وقتی آب داخل گودی سنسور جم میشه از اون باشه راه حل چیه ؟؟؟ ( سنسور شما هم فقط بوق میزنه یا فاصله هم نشان میدهد)
9. صندلی راننده وقتی به پشتی فشار وارد میکنی یا جابجا میشی جیر جیر میکنه چه کنم ( اما به حق راحته )
10. صدای دزدگیر را نمیشه زیاد کرد آخه در جاهای وسیع و سرو صدا نمیشه خوب شنید
////((( با تشکر مجدد از دوستان لطفن با ذکر شماره مورد جواب بدید متشکرم )))////
BloodReza
21 February 2006, 08:43 AM
اینطور که تو عکسا معلومه ماله سمند LX هست آیا سمند معمولی هم تغییری کرده؟
بعد گفته موتور ملی روش نصب میشه در مقایسه با این انژکتوی های 1.8 چطوره ضعیف تره؟
neyvid
21 February 2006, 03:18 PM
به نظر من خوشگل تره..مخصوصا رينگ ها ..جلو پنجره هم بد نيست بهتر ااز مشكيه هست..:icon_surp
A.R.T
21 February 2006, 05:29 PM
از سمند های قبلی زیباتره... ولی اگه رنگ ماشین روشنتر بود و نور عکس و زاویه عکاسی تنظیم بود خیلی بهتر خودشو نشون میداد....
z_qz54
22 February 2006, 03:23 PM
موتور ملی از آخر سالدیگه اخبار گفت نصب میشه.
موتور ملی 4-5 مدل داره.
1400 1600 1800 2000 2400 که 2400 مال ایسوزو هستش که چند وقت دیگه ثبت نام شروع میشه.
arsi501
23 February 2006, 03:01 AM
هم زشته هم 200.000 تومن گرون تره!!!
Pedram_S_S
25 February 2006, 01:10 AM
سلام دوست عزیز من همه را نمیدونم ولی اونایی را که می دونم میم : سفت بودن دنده های ماشین در اول صبح به خاطر سفت بودن واسکازین هست که میشه برد به یه تعویض روغنی نشون داد و گفت که یه کمی از اون را خالی کنه و به جاش یه کمی روغن معمولی بریزه که کمتر سفت باه
در مورد صدای صندلی هم بگم که طبیعی هست و مشکلی نداره
صدای دزدگیر اکثر ماشین ها قابل تغییر نیست و لذانمی شود که البته به نظر من صدای اون به اندازه کافی بلند هست
سنسور عقب هم کاملا طبیعی هست که وقتی از آب پر بشه دیگه خوب عمل نمی کنه و باید خشک بشه .
صداهای داشبورد هم در همه ماشین های ایران وجود داره
هوشمند های جدید هم همین طوری هست که البته در این مورد تاپیک های دیگری هم وجود داشته است
به هر حال ماشین شما به نظر من هیچ مشکلی نداره و این قدر حساس نباش ، چون هر چی باشه ما تو ایران هستیم الان !
pesaremelli
1 March 2006, 03:33 PM
http://www.tooplink.com/top/archives/2006/02/_85.html
اينم چندتا عكس ديگه داخل ماشين صندليها عوض شده و همچنين دسته دنده و گردگير همچنين اهرم ترمز دستي همرنگ داشبورد شدن
mhs
1 March 2006, 05:01 PM
به نظر شما رفقا با یک جلو پنجره ورینگ عوض کردن مدل ماشینم عوض می شه پس اگه اینجوریه تو خیابونهای ایران انواع مدل پژو405و206و..... داریم در ننیجه این مغازه های اتو اسپرتی مدل ماشینو عوض می کنن:icon_twis
mahdi2004
1 March 2006, 09:42 PM
با سلام
بابا این سمند 85 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis
سمند 85 را که دی ماه توی اخبار گذاشت خیلی فرق میکرد؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis ؟
بابا سرتان را کلاه گذاشتن!!!!!:icon_surp
http://news.ikco.com/press/resultsrchpress.asp برید این سایت بزنید 42هزارسمند به قطر مي رود: سمند با طراحي جديد مي آيد (ابتكار)
نکنه سر من کلاه رفته!!!:icon_roll
مرسی:icon_cool
farhad_k
1 March 2006, 09:52 PM
فکر کنم این همون جلو پنجرست که چند سال پیش ها رو دوو اسپرو میزاشتند.
الان هم بعضی ها دوو سیلو رو از این جلو پنجره ها میندازند.
fizzi
1 March 2006, 10:13 PM
فکر کنم این همون جلو پنجرست که چند سال پیش ها رو دوو اسپرو میزاشتند.
الان هم بعضی ها دوو سیلو رو از این جلو پنجره ها میندازند.
خير .اين قطعه توسط يك توليد كننده داخلي طراحي شده كه متاسفانه اسمش رو يادم نيست ولي يا در همين فروم بود يا در فروم تيونينگ تاك كه چند ماه قبل براي اولين بار توسط يكي از كاركنان همان شركت از اين قطعه البته به طور سري عكس گزاشته شد ...هود 2 تكه و راههاي عمودي كرومي داخل آن تقليدي هست از b.m.w مخصوصن سري6 .:icon_evil
البته همان آقا هم معترف بود كه اين قطعه از روي ب.ام.و الگوبرداري شده..:icon_razz
BloodReza
1 March 2006, 11:28 PM
اگه سمند LX رو تغییر بدن احتمالن تغییراتی هم شاید تو پارس ELX بدن
کسی خبری نداره؟
pesaremelli
28 March 2006, 12:57 AM
سلام دوستان سال نو همه ي شما مبارك تغييرات سمند 85 و عكسهاي جديد رو ببينيد
http://72.14.203.104/search?q=cache:eneCJzNrRCIJ:www.donya-e-eqtesad.com/84-12-06/181206.htm+%D8%A7%D9%8A%D9%85%D9%86%D9%8A+%D8%B3%D 9%85%D9%86%D8%AF&hl=en&ct=clnk&cd=2
baghali91
28 March 2006, 03:20 AM
عکساش هیچ کدوم نمیان:icon_eek:
Mohsen_bayern
28 March 2006, 12:15 PM
ممنون جالب بود ولی باید دید که خودروی تولیدی چقدر به این شبیه میشه.:icon_razz :icon_evil
crazyfrog
2 April 2006, 02:08 AM
با سلام خدمت همه ی دوستان:
می خواستم بدونم تغییرات کفته شده در مورد سمند 85 فقط روی سمند معمولی یا روی lx هم هست؟
در ضمن این سمند 85 از کی قراره به بازار بیاد ؟:icon_cool
Mehrzaad
2 April 2006, 02:25 AM
از 15 اسفند به بازار اومده ( چند مورد ديدم )، من LX معمولی فروش فوری ثبت نام کرده بودم که به 85 تبديلش کردم ، 350 هزار از معمولی گرونتره ، همين روزا بايد تحويل بگيرم که با جزييات در موردش خواهم نوشت ، اين تغيرات فعلاً فقط روی LX اعمال شده
afshin1234
18 June 2006, 01:38 PM
لطفا" اگر كسي جديدا" سمند 85 گرفته به سوالات زير جواب بده
1- ظبطش چطوره
2-مارك لاستيك
3-رنگ آمپر
4-سروصداي داخل
باتشكر
abaratian
19 June 2006, 10:22 AM
من خودم نگرفتم ولی دیدم:
ضبطش از نظر من که خیلی خوش صداست. (توی تاپیک راجع بهش مفصل صحبت شده) البته دوستان کیفیت رو در امکانات میدونستن و گفته بودن چون مدل ارزونی از الپاین هست به درد نمیخوره. ولی صداش صدای گوشنواز آلپاین که اگه اهل داپ و دوپ نیستسد با همین باندای خودش راضیتون می کنه.
مارک لاستیک: من وارد نیستم: روش نوشتهGood year اگه منظورتون همینه و البته عاج های خیلی خوشگلی داره و لا ستیک با کلاسیه (ظاهرا)(
رنگ آمپر ها هیچ فرقی با قبلا نکرده و همونطور آبیه. البته چون نوع آمپرها فرق کرده خیلی زیباتر شده و دیگه تو ذوق زن نیست
ماشین به طرز محسوسی از لحاظ صدا با قبلی هاش فرق کرده
neyvid
26 June 2006, 01:55 AM
سلام سمند من را دادن اخر.امروز يه دوري باش زدم به دلم نشست.ترمز هاش عاليه....سرو صدا هنوز يكم را داره..سيستم صوتي اون بد نيست فكر كنم باند هاش ضعيف باشه,خروجي ساب هم داره!!!كولرش هم خوبه و يخ كننده....همه جاش هم كرم شده و كفي هاي ماشين هم از لاستيكي به موكتي تبديل شده مانند ماكسيما!!!و ديكه همين..در كل خوبه..تا بعد ببينيم به كجا ميرسه!!!:icon_surp
pesaremelli
26 June 2006, 02:02 AM
کمک هاش هم خوب شده؟
امروز یکی تو نمایندگی دیدم که ترمز عقبش کاسه ای بود ولی رینگاش یکمی یهتر شده
neyvid
27 June 2006, 12:06 AM
والا من تو سمندي ديكه تا الان نشستم كه بكم كمك هاش بهتره يا بد تر اما خيلي خيلي نرمه مخصوصا در مقابل 206 خودم ..صدايي هم از كمك هاش حس نكردم ولي توي بعضي از دست انداز هاي كوفتي ايران يه صداي تقي ميكنه كه فكر كنم عادي باشه !!!ولي تنها صدايي كه اونم توي دست انداز احساسش ميكنم از ستون سمت راننده هست كه اونم فكر كنم از كمر بند باشه!!در ضمن يك سوال از سمند سوارا ايني كه ما تحويل كرفتيم يكم كند ميره ممكنه ماله نو بودن باشه؟؟ازلحاض شتاب ميكم!
azma
27 June 2006, 01:02 PM
لطفا عكس بگذاريد . اين سمند در واقع ال ايكسه ؟
machine doodi
27 June 2006, 01:42 PM
والا من تو سمندي ديكه تا الان نشستم كه بكم كمك هاش بهتره يا بد تر اما خيلي خيلي نرمه مخصوصا در مقابل 206 خودم ..صدايي هم از كمك هاش حس نكردم ولي توي بعضي از دست انداز هاي كوفتي ايران يه صداي تقي ميكنه كه فكر كنم عادي باشه !!!ولي تنها صدايي كه اونم توي دست انداز احساسش ميكنم از ستون سمت راننده هست كه اونم فكر كنم از كمر بند باشه!!در ضمن يك سوال از سمند سوارا ايني كه ما تحويل كرفتيم يكم كند ميره ممكنه ماله نو بودن باشه؟؟ازلحاض شتاب ميكم!
با سلام...
دوست عزيز: من هم چند روزه كه يك ال ايكس 85 تحويل گرفتم. البته من هنوز فرصت نكردم كه خوب امتحانش كنم ولي تو اين 200-300 تايي كه تا حالا باهاش راه رفتم احساس من هم مثل شما اينه كه ماشين كمي كنده. تو كاتالوگش نوشته تو 1500-2000 كيلومتر اول سعي كنيد در هيچ دنده اي دور موتور از 3000 بالاتر نره (تا موتور آببندي بشه). به همين دليل هم من زياد بهش گاز ننبستم. شايد بعد از طي اين مسافت شتابش درست شه؟!
اگر دوستان ديگه تجربه مشابهي دارن لطفآ براي اطلاع بقيه تعريف كنند.
neyvid
27 June 2006, 02:39 PM
سلام ..ولي من فشار اوردم ولي احساس ميكنم بايد سرويس اوليه بره تا بهتر بشه!! ولي واقعا با سنسور دنده عقب خيلي حال كردم مخصوصا تو بارك كردن,, در كل هم راضي ام و خوبه...تا ديده ديكران حي باشه!!!
pesaremelli
27 June 2006, 04:10 PM
مال کمربند نیست یکمی گریس یا روغن (باید تمیز بزنی) بزن به قفل درها درست میشه قرار بود این مشکل تو مدل 85 حل بشه که ظاهرن هنوز حل نشده ولی نگران نباش گریس بزنی کامل صداش میره اگه تونستی مارک کمکهاشو پیدا کنی و بهمون بگی خیلی خوبه
machine doodi
1 July 2006, 09:56 AM
با سلام،
1- آيا كسي از نحوه تنظيمات كيلومتر شمار ديجيتال ال ايكس 85 اطلاع داره؟ مال من فقط ميزان مسافت طي شده از زمان تحويل از كارخانه (كه غير قابل تغييره) و مقدار مسافت trip رو كه ميشه به دلخواه صفر كرد نشون ميده و از تنظيلمات ديگه كه تو دفترچه راهنما نوشته خبري نيست ؟!
2- چطور ميشه ليتراژ بنزين باقي مونده در باك و همينطور مقدار كيلومتري رو كه ميشه با بنزين موجود طي كرد روي كامپيوتر سمند تنظيم كرد؟
ممنون از راهنمايي هاي شما...
afshin1234
2 July 2006, 09:32 AM
با سلام چند سوال در مورد سمند 85 دارم
1- آيا قبل از استارت زدن (موقعي كه چراغهاي پشت آمپر روشن ميشه) چراغ هشدار بنزين وچراغ تمام شدن لنت و
چراغ سيستم كروز هم روشن ميشه ؟ مال من كه نميشه
2- كار سيستم كروز چيه
3- به نظر من كيفيت صداي ظبطش خوبه ولي باندهاش ضعيفه كسي ميدونه باندهاي فابريك جلو و عقب چند سانتيه
و چه باندي رو پيشنهاد ميكنيد كه جاي فابريك بنشينه
4- كنترل ظبطش رو از كجا ميشه تهيه كرد
5- آيا بردن گارانتي اوليه اجباريه
با تشكر
machine doodi
2 July 2006, 02:06 PM
با سلام،
1- آيا كسي از نحوه تنظيمات كيلومتر شمار ديجيتال ال ايكس 85 اطلاع داره؟ مال من فقط ميزان مسافت طي شده از زمان تحويل از كارخانه (كه غير قابل تغييره) و مقدار مسافت trip رو كه ميشه به دلخواه صفر كرد نشون ميده و از تنظيلمات ديگه كه تو دفترچه راهنما نوشته خبري نيست ؟!
2- چطور ميشه ليتراژ بنزين باقي مونده در باك و همينطور مقدار كيلومتري رو كه ميشه با بنزين موجود طي كرد روي كامپيوتر سمند تنظيم كرد؟
ببينم، كسي نيست جواب سوال هاي بالارو بدونه؟؟!!
abaratian
2 July 2006, 02:29 PM
با سلام،
در مورد سوال اول: من تا به حال به جز این دو تا چیز دیگه ای توی سمند ندیدم. اگه منظورتون کیلومتر تعویض روغن و فیلتر هست از توی کامپیوتر تنظیم میشه
سوال دوم
بستگی به کامپیوتر داره و در مدلهای جدید حذف شده
abaratian
2 July 2006, 02:32 PM
با سلام چند سوال در مورد سمند 85 دارم
1- آيا قبل از استارت زدن (موقعي كه چراغهاي پشت آمپر روشن ميشه) چراغ هشدار بنزين وچراغ تمام شدن لنت و
چراغ سيستم كروز هم روشن ميشه ؟ مال من كه نميشه
2- كار سيستم كروز چيه
3- به نظر من كيفيت صداي ظبطش خوبه ولي باندهاش ضعيفه كسي ميدونه باندهاي فابريك جلو و عقب چند سانتيه
و چه باندي رو پيشنهاد ميكنيد كه جاي فابريك بنشينه
4- كنترل ظبطش رو از كجا ميشه تهيه كرد
5- آيا بردن گارانتي اوليه اجباريه
با تشكر
4. این مدل ضبط اصلا کنترل نداره
5. بله. اگر نبرین از گارانتی خارج میشه
moslem-visual
30 July 2006, 10:57 AM
ظاهرش که از قبل بهتر شده، رینگهاش اگه روی سمند معمولی هم بیاد خیلی خوشگلش میکنه حالا باطنش رو من نمیدونم!
abaratian
30 July 2006, 01:36 PM
مال من هم این صدای تق رو از کمک ها میکرد. توی سرویس اولیه گفتم درستش کردند.
شتابش هم توی سرویس اولیه خیلی بهتر میشه. (در ضمن اصل شتاب سمند مال بعد از 130 هست. توی جاده متوجه خواهید شد که من چی میگم. بالای 130-40 با هرکی دلتون خواست کل بندازین و با خیال راحت از جلو بیافتین ولی قبلش کولر رو خاموش کنین!!)
lx_xu7
30 July 2006, 01:53 PM
احتمالا صدا از لاستیک های کمک ها باید باشه
SLS
19 August 2006, 08:16 PM
بچه ها رنگ کمر بندهاش واقعا تغییر کرده؟
راستی این سیستم هشدار دنده عقب درست شده؟ ما یکی از فامیلامون داشت میگفت از کنار ستون که رد میشم بوق میزنه. البته وقتی عقب ماشین کمی مایل به ستون باشه. تو 85 هم همینه؟
راستی یه خبر نا امیدکننده ...
من امروز نمایندگی( اهواز ) بودم واسه تحویل خودرو پرسیدم. بهم گفتن فعلا سمند تولید نمیشه و تحویلش به تعویق افتاده. یعنی اینی که قرار بود مرداد بدن تا آخر شهریور هم نمیدن! بخصوص برای 85 که تقاضا زیاد بوده و بالاخص رنگ خاکستری!
علتش هم ظاهرا مال بوستر ترمزه که کمتر وارد میشه. احتمالا آمریکا داره کار خودشو میکنه! سی یلو رو که ازمون گرفت حالا هم.... مثل اینکه تیپ 3 و 5 پژو 206 و پارس ای ال ایکس هم همین مشکلو دارن . شما چیزی نشنیدید؟؟؟!!
سه تا سوال پرسیدم ولی بی جواب موندن!
neyvid
22 August 2006, 03:23 PM
سلام..عزیز هم کمربند ها کرم شده هم سر دنده و ترمز دستی و هرجا مشکی بود...سنسورش هم که من خیلی راضی ام..توبه..من اصلا عقب را نگاه نمیکونم...در کل راضی ام منهای مشکلات جزیی و رفع شدنی که رفع شد
salar68
22 August 2006, 05:36 PM
راستی یه خبر نا امیدکننده ...
من امروز نمایندگی( اهواز ) بودم واسه تحویل خودرو پرسیدم. بهم گفتن فعلا سمند تولید نمیشه و تحویلش به تعویق افتاده. یعنی اینی که قرار بود مرداد بدن تا آخر شهریور هم نمیدن! بخصوص برای 85 که تقاضا زیاد بوده و بالاخص رنگ خاکستری!
علتش هم ظاهرا مال بوستر ترمزه که کمتر وارد میشه. احتمالا آمریکا داره کار خودشو میکنه! سی یلو رو که ازمون گرفت حالا هم.... مثل اینکه تیپ 3 و 5 پژو 206 و پارس ای ال ایکس هم همین مشکلو دارن . شما چیزی نشنیدید؟؟؟!!
سلام
خیر هیچ مشکلی ندارند
ایران خودور از بی برنامه گی و همینطور مشکلی به اسم بنداز به مردم رنج می بره .
تیپ های 3 و 5 واسه این کمیاب و همینطور نمانیدگی ها این مدل را ثبت نام ندارند چون که ایران خودرو اولا" می خواهد به جای این مدل ها SD را به مردم قالب کنه !
همینطور واسه بالابردن تولید SD تولید این مدل ها کم کرده تا بتونه پسش بر بیاد
سمند هم همینطور !
ELX هم قطعاتش را کم داشتند به نقل از یکی از مدیران ایران خودرو ( می گفت توی صفحه کلاج این مدل مشکل داشتیم ! مثلا" 1000 تا ELX داشتیم ولی نمی توسنیتم بدیم به مردم چون فلان قطعه اش مشکل داشت و حالا حالا ها نمی رسید ! )
FARZAD_1975
6 September 2006, 07:54 PM
آقا من یه سمند معمولی سفارشی نوشتم به نظر شما با این اختلاف یک میلیونی با سمند معمولی کاراشتباهی بود؟
1- یخچال
2-رینگ جدید
3- آیینه تاشو
4-موبایل هندز فری
5-تودوزی جدید همرنگ تجهیزات داخلی
6- رنگ قهوای متالیک
7- بیمه ثالث تکمیلی
8- کف پوش موکتی
SLS
7 September 2006, 03:38 PM
نه به نظر منطقی میاد. البته واسه ایران خودرو خیلی کمتر آب میخوره. راستی منظورت از آیینه تاشو چیه؟
FARZAD_1975
9 September 2006, 09:11 AM
نه به نظر منطقی میاد. البته واسه ایران خودرو خیلی کمتر آب میخوره. راستی منظورت از آیینه تاشو چیه؟
والا در مورد آيينه اونجور که به من گفتن ميتوني تنظيم کني که وقتي ماشينو خاموش کردي آيينه ها اتوماتيک جمع ميشن حالا نمي دونم درسته يانه
mehdie3
9 September 2006, 11:35 AM
مثل مزدا 323
چيز خاصي نيس شما ميتونيد با يه دكمه آبنه ها رو به سمت داخل جمع كنيد
MTaghavi
9 September 2006, 01:07 PM
ترمز سمند 85 چطوره؟
مثل سمند های فبلی هست یا بهتر شده؟
باتلاق
11 September 2006, 06:30 PM
آقا من یه سمند معمولی سفارشی نوشتم به نظر شما با این اختلاف یک میلیونی با سمند معمولی کاراشتباهی بود؟
1- یخچال
2-رینگ جدید
3- آیینه تاشو
4-موبایل هندز فری
5-تودوزی جدید همرنگ تجهیزات داخلی
6- رنگ قهوای متالیک
7- بیمه ثالث تکمیلی
8- کف پوش موکتی
شك نكن كه ارزشش رو داره... اگر تونستي نوشته من در مورد سمند هاي سفارشي رو يه نگاه بنداز! خودم هم نمي دونم كجا نوشته بودم كه برات بيارمش دوباره
FARZAD_1975
17 September 2006, 11:08 AM
سلام
ممنون نوشته هاتو پيدا نکردم بازم دنبالش ميگردم
mehdie3
20 September 2006, 04:29 PM
سلام
ممنون نوشته هاتو پيدا نکردم بازم دنبالش ميگردم
من برات پيدا كردم
اينجاست (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=263588&postcount=31)
abaratian
20 September 2006, 08:15 PM
ترمز سمند 85 چطوره؟
مثل سمند های فبلی هست یا بهتر شده؟
واقعا عالی شده (ال ایکس 85) توی جاده ی شمال بودم هفته ی پیش. جاده خیس خیس. کامیون پیچید جلوم، با تمام قدرت زدم رو ترمز. سریع و بدون هیچ سرخوردنی وایستاد. جون یک خانواده 5 نفری رو نجات داد
باتلاق
21 September 2006, 08:32 PM
واقعا عالی شده (ال ایکس 85) توی جاده ی شمال بودم هفته ی پیش. جاده خیس خیس. کامیون پیچید جلوم، با تمام قدرت زدم رو ترمز. سریع و بدون هیچ سرخوردنی وایستاد. جون یک خانواده 5 نفری رو نجات داد
عملكرد ترمز ABS رو هم احساس كرديد؟
در سرعت بالا آيا بايد فشار زيادي به ترمز وارد كرد براي عملكرد آن؟
z_qz54
21 September 2006, 10:41 PM
عملكرد ترمز ABS رو هم احساس كرديد؟
در سرعت بالا آيا بايد فشار زيادي به ترمز وارد كرد براي عملكرد آن؟
ABS همیشه در حال عمل کردن هستش ولی برای دریافت حداکثر فشار باید شما هم حداکثر فشار رو روی پدال بیارید. عین ترمز معمولی میمونه فقط بوسترش قوی تره.
irani118
3 October 2006, 06:44 PM
سلام
یه سوال در مورد absال ایکس 85داشتم مارک abs اش چیه راستش من یه یه ال ایکس معمولی تحوی 85 خریدم absاش tadnoهست که نمایندگی میگفت رو ال ایکس های 85 از اینا میذارن که اصل کره است خیلی هم خوبه فرقشم با قبلیها اینه که اینا رو 40تا هم کار میکنه تو بعضی شرایط ولی قبلیا گاها رو 60 تا هم فعال نمیشد نظر شما چیه در ضمن اینقد از ای بی اس زانتیا میگن چه جوریه
SLS
29 November 2006, 12:45 AM
سمند ال ایکس 85 از نظر راحتی خوبه و امکانات خوبی داره. با وجودی که امروز تحویلش گرفتم و 20 کیلومتر بیشتر باهاش نروندم (به علت نداشتن پلاک)ولی ماشین خوبیه. از همه بهتر رادیو پخش آلپاینش هست که فوق العادس . ولی بانداش تو ذوق آدم میزنه و ضد حاله!
ahoshmand
29 November 2006, 12:28 PM
سلام
یه سوال در مورد absال ایکس 85داشتم مارک abs اش چیه راستش من یه یه ال ایکس معمولی تحوی 85 خریدم absاش tadnoهست که نمایندگی میگفت رو ال ایکس های 85 از اینا میذارن که اصل کره است خیلی هم خوبه فرقشم با قبلیها اینه که اینا رو 40تا هم کار میکنه تو بعضی شرایط ولی قبلیا گاها رو 60 تا هم فعال نمیشد نظر شما چیه در ضمن اینقد از ای بی اس زانتیا میگن چه جوریه
من سمند ال ایکس 85 دارم که مارکش مانند شما است و در سرعت کم (جلوی یک سرعت گیر خیابان خیس عمل کرد) کارکرد دارد
z_qz54
2 December 2006, 04:05 PM
این تاپیک قفل و به تاپیک مرجع یعنی این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=24204) انتقال پیدا خواهد کرد. پاک نمیگردد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.