View Full Version : سمند پلیس
masoud x7
3 March 2006, 10:57 PM
سلام
میخواستم ببینم که موتور سمند ÷لیس با سمند معمولی فرق داره؟؟؟؟؟:icon_twis :icon_twis
neyvid
3 March 2006, 11:03 PM
سلام. نه عزيزم موتوري هيج فرقي نداره و فقط تجهيزات و كيفيت مونتاژ بالا تره..معمولا هرچي پول بده آش ميخوري ...به صرفه تره كه ال ايكس خريد..
masoud x7
3 March 2006, 11:21 PM
دوست عزیز منظور من سمند POLICE هستش.................................
z_qz54
3 March 2006, 11:35 PM
تو نمایشگاه پارسال ، یارو گفت فقط دارای شاسی اصلی شده و رنگش مشکی مات بود.
گارد هم داشت.
saeed_charmer
4 March 2006, 12:13 AM
سلام دوستان . والا من تو جاده چند تایی دیدم . همون سمند LX رنگ سفید با یه نوار آبی که معلوم می کنه برای راهنمایی رانندگی هستش . ولی نمی دونم که از نطر موتوری تقویت شده یا نه ؟
saber2q
4 March 2006, 12:22 AM
نه از نظر موتوري هيچ فرقي نداره
تازه GLX پليسم هست تو جاده قم من چند تاشو ديدم با همون رنگ و لعاب بنز هاي پليس
XIII
4 March 2006, 01:29 AM
احتمالا فرق ندارن و واسه تعقيب و ... ازش استفاده نميشه
navid-83
4 March 2006, 03:31 AM
احتمالا فرق ندارن و واسه تعقيب و ... ازش استفاده نميشه
اينو دارمت.آخه مگه با سمند ميشه ماكسيما يا زانتيا رو دنبال كرد؟حالا اين بنز و bmw ها رو كاري ندارم.
البته اگه موتور تقويت باشن كه موضوع فرق فوكوله.شايد بتونه زانتيا رو بگيره ولي عمرا به گرد بنزها برسه.
اين سمندا رو فقط براي جريمه كردن و مهمتر از اون خرج كردن پولهاي اضافه خريدن و بس.
BloodReza
4 March 2006, 06:03 AM
اينو دارمت.آخه مگه با سمند ميشه ماكسيما يا زانتيا رو دنبال كرد؟حالا اين بنز و bmw ها رو كاري ندارم.
البته اگه موتور تقويت باشن كه موضوع فرق فوكوله.شايد بتونه زانتيا رو بگيره ولي عمرا به گرد بنزها برسه.
اين سمندا رو فقط براي جريمه كردن و مهمتر از اون خرج كردن پولهاي اضافه خريدن و بس.
تو همدان ماشین پلیسای GLX و حتی GLi هم هست (نیروی انتظامی)
من خودم اول فک میکردم همشون glx هستن ولی بعدن دیدم gli هم دارن
اینم یه عکس از سمند پلیس که LX هست
نمایشگاه ماشین همدان تو تابستون اینو گرفتم
http://www.bloodreza.persiangig.com/image/DSC-6630%28037%29.jpg
m.gh
4 March 2006, 09:28 AM
نه عزیز ابنا که برا تعقیب و گریز نیست
جایگزین ماکت پلاستیکی بنزاس
kourosh69
4 March 2006, 11:29 AM
از نزر موتوری فکر نمی کمن تغییری کرده باشه ،
در کل استفاده از این خودرو در نیروی پلیس به نزر من فقت در جهت حمایت از ایران خودرو و زد و بندهای داخلی انجام گرفته ، من تا حالا چند تا از اینها توی اتوبان تهران کرج دیدم ولی همشون کنار ایستاده بودند و فقت نازر حرکت بقیه ماشینها بودند ، در حالی که بنزهای پلیس دایمن توی مسیر در حال تردد هستند تا مسل عقاب بر سر متخلفین !!!! فرود بیان .
XIII
4 March 2006, 03:55 PM
اتفاقا زياد شدن ماشين هاي پليس خيلي هم خوبه.ديگه حداقل اگه تصادف كردي لازم نيست4 ساعت منتظر يه بنز باشي تا بياد
mahdi2004
4 March 2006, 07:08 PM
با سلام
نوید جان چرا نشه!!!:icon_twis
یه turbo shag ماکسیما همه چیز را حل میکند:icon_evil :icon_cool
ممنون
z_qz54
4 March 2006, 07:46 PM
پس اون سمند های مشکی که توی نمایشگاه پشت بنز ها تو غرفه ایرانخودرو گذاشته بودن چی بود؟
206 هم پلیس کردن.به رونیز هم رحم نکردن.
Ace
4 March 2006, 08:39 PM
دوستان به نظر من این سمند ها رو باید واسه راهنمایی و رانندگی داخل شهر استفاده کرد و استفاده از این سمند ها در جاده های برون شهری کاری اشتباه هست همین جور که استفاده از بنز ها در داخل شهر کاری اشتباهه و بی خودی پول خرج کردن در عوض میبایست کمی به فکر آسفالت ها باشن و پولاشون رو این جور جاها خرج کنن
parsboy
4 March 2006, 10:03 PM
دوستان به نظر من این سمند ها رو باید واسه راهنمایی و رانندگی داخل شهر استفاده کرد و استفاده از این سمند ها در جاده های برون شهری کاری اشتباه هست همین جور که استفاده از بنز ها در داخل شهر کاری اشتباهه و بی خودی پول خرج کردن در عوض میبایست کمی به فکر آسفالت ها باشن و پولاشون رو این جور جاها خرج کنن
ببخشید ؟ مگه تمام ماشین پلیسهای بیرون شهر قراره بیفتن دنبال خلافکارا و تعقیب و گریزشون که استفاده از این
سمند ها توی بیرون شهر اشتباهه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در ثانی مگه بنز برای پلیس داخل شهر چه اشکالی داره ؟؟؟
Ace
5 March 2006, 12:30 AM
ببخشید ؟ مگه تمام ماشین پلیسهای بیرون شهر قراره بیفتن دنبال خلافکارا و تعقیب و گریزشون که استفاده از این
سمند ها توی بیرون شهر اشتباهه
((نه دوست عزیز شما راست میگین به قول یکی از دوستان قراره بزارنشون ماکت اتوموبیل های راهنمایی ورانندگی))
به نظر شما واسه چی بنز خریدن؟شما جواب این سوال من رو بدهید؟
در ثانی مگه بنز برای پلیس داخل شهر چه اشکالی داره ؟؟؟
من میگم توی شهرمیشد از ماشین های ساخت داخل کشور همانند:سمند استفاده کرد و هزینه اضافه واسه خرید بنز واسه داخل شهر رو پایین آورد((همین جور که قبلا از پژو 405 استفاده میکردن و مشکلی هم نداشتند))تازه در بم من پراید هاچ بک پلیس رو هم دیدم
حالا به نظر شما استفاده از بنز در داخل شهر چه مزیتی نسبت به استفاده از سمند داره؟
Mohsen_bayern
5 March 2006, 03:56 PM
:icon_bigg
من میگم توی شهرمیشد از ماشین های ساخت داخل کشور همانند:سمند استفاده کرد و هزینه اضافه واسه خرید بنز واسه داخل شهر رو پایین آورد((همین جور که قبلا از پژو 405 استفاده میکردن و مشکلی هم نداشتند))تازه در بم من پراید هاچ بک پلیس رو هم دیدم
حالا به نظر شما استفاده از بنز در داخل شهر چه مزیتی نسبت به استفاده از سمند داره؟
اخه بنز با کلاس تره :icon_mrgr
ولی بعضی از ماموراشون کلاس این بنزها رو ندارن.
Ace
5 March 2006, 06:45 PM
اخه بنز با کلاس تره
:icon_ques :icon_twis :icon_roll
چه دلیل قانع کننده ای
در ضمن دلیل قرار دادن این شکلک((:icon_bigg )) را در بالای نقل قول بنده نفهمیدم ایا چیزی بود که باعث خشمگینی شما شده ؟
saber2q
5 March 2006, 10:51 PM
اين كه دليل نميشه حتما بنز ها رو براي دزد و پليسي استفاده كنن و ضمنا نيرو انتضامي بابت اين ماشين ها پول گمركي نميده و ممكنه كلا فرق آنچناني براشون نكنه و نكته ديگه اين كه اين ماشين ها در زيبايي چهره شهر خيلي تاثير داره و خيلي فرق داره تا بخواد بجاش پيكان باشه و خودتون اگه توجه كرده باشيد متوجه ميشيد كه از نظر روحي نسبت به يك مامور پليس كه در بنز نشسته تا در پيكان رفتارتون فرق ميكنه.
اين چيز غير طبيعي نيست و در همه گشور ها براي ماشين هاي پليسشون چه تو شهر چه بيرون شهر از بهترين ماشين ها استفاده ميكنند و حتي در بعضي از كشور ها هم حتي براي تاكس هاشون از بنز هاي مدل همون سال استفاده ميكنند و همه اينها خوبه البته ميدونم كه هنوز خيلي چيز هاي مهمتر است كه بهش توجه نشده ولي بالاخره هميني كه توجه شده بهتر از هيچيه
Ace
5 March 2006, 11:06 PM
هر کسی یه نظری داره و من نیز برای نظر شما احترام قائل میشم
ولی: همه اينها خوبه البته ميدونم كه هنوز خيلي چيز هاي مهمتر است كه بهش توجه نشده ولي بالاخره هميني كه توجه شده بهتر از هيچيه
hamedfox
6 March 2006, 06:05 PM
کسی راجع به دیسکی کردن ترمز عقب سمند ال ایکس اطلاعی داره اگه بشه دیسکیش کرد عالی می شه
parsboy
6 March 2006, 11:30 PM
من چند هفته قبل توی پمپ بنزین توی صف بنزین ایستاده بودم که یه سمند فرودگاه که ال ایکس بود رو دیدم
که ترمز عقبش دیسکی بود . از راننده اش پرسیدم گفت: که قدرت ترمزگیری ماشینش خیلی بهتر از قبل شده
ازش پرسیدم که فابریک ماشینت اینجوری بود یا خودت دادی بیرون دیسکی کردی گفتش که خودش داده و 300
تومن هم خرجش شده و خلاصه رضایت داشت
چند روز بعد 1-2 تا سمند ال ایکس دیگه هم دیدم که ترمزشون رو دیسکی کرده بودن
فکر کنم اگه بری مجاز بتونی دیسکی کنی ( مطمئن نیستم ! یه موقعه اطلاعات اشتباه بهت ندم ! )
ولی راننده تاکسیه میگفت که مجاز نبرده و برده داده کس دیگه ایی دیسکی کرده واسش
حتمن از چندجا بپرس که خوب قیمت دستت بیاد و بهت نندازن
pesaremelli
7 March 2006, 12:52 PM
من چند تای تو جاده اهواز _اندیمشک دیدم که همون سمند lx ولی بدون رینگ اس÷ورت هستند و رینگهاشون معمولی بود
config
7 March 2006, 03:17 PM
من امروز صبح 6 تا بنز رو دیدم که پیکان را تعقیب می کردند حتما با این رانندگی تا 100 سال دیگه نمی گرفتشون.
z_qz54
7 March 2006, 08:36 PM
دوستان خوب ماشین من اینقدر صدا میده از در و ستون و داشبرد و شیشه و کنسول و صندلی و.......
نيما 2
9 March 2006, 06:09 PM
با تشکر از دوستان
وقتی از برف پاک کن استفاده میکنم به صورت نا منظم یک صدای تک آژیر یک تک (( بیپ )) از دزدگیر میآید آیا این طبیعی است ؟؟و اگر اینطوره از چیه؟؟2. یکی از دوستان من میگه که وقتی کامپیوتر سمند دامادشون قاطی کرده زنگ زدن یکی از امداد اومده و با وصل کردن دستگاهی به کامپیوتر ماشین یک برنامه جدید ریخته ((مثل عوض کردن ویندوز کامپیوتر منازل ))......آیا همچین چیزی درسته؟؟؟؟
منم دقيقا همين مشكل رو دارم فكر كنم ارثي باشه :icon_twis
SLS
8 September 2006, 10:28 PM
به نظر شما این عکس واقعیه؟!
http://www.i30u.com/file/uploads/1157222645.jpg
z_qz54
9 September 2006, 01:17 AM
آره واقعیه. سایه طرف رو نیگاه کنید.
RoSo
9 September 2006, 02:40 AM
بله آقا این عکس واقعی است.
این آقا که میبینید متاسفانه اسمش یادم نیست.
بدلکار سریال هشدار برای کبرا 11 هستش که ایرانیه و الان که اومده ایران در این صحنه مشغول آموزش فنون بدلکاری به بدلکارهای ایرانی هستش.
hamid_2fun
9 September 2006, 02:59 AM
روزنامه همشهری یک سری عکس دیدنی از فعالیت های این بدلکار رو چاپ کرده بود که این هم بین اونا بود.
X-R
9 September 2006, 03:50 AM
بله آقا این عکس واقعی است.
این آقا که میبینید متاسفانه اسمش یادم نیست.
بدلکار سریال هشدار برای کبرا 11 هستش که ایرانیه و الان که اومده ایران در این صحنه مشغول آموزش فنون بدلکاری به بدلکارهای ایرانی هستش.
پس با اين حساب باييد منتظر نسخه ايراني(كبرا 12 ) اين سريال هم باشيم :baffle: چه شود! ماشين بنز پليس ميشه سمند:icon_mrgr افتخار ملي :victory:
dr_mehry
9 September 2006, 02:13 PM
بنظر من بیشتر این سمندها جنبه آموزشی داره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.