PDA

View Full Version : سمند ال ایکس

امير علي محسنين
11 October 2004, 10:12 AM
كسي از شماها توي سمند ال اكس نشسته ؟ چون شنيدم كه صفحه كنترل ماشين ال سي دي شده و ميتونه نقشه خون هم بشه ... درسته ؟

tirkamoon
11 October 2004, 10:14 AM
خوب پس خيالم راحت شد كه بهت قلابي رو قالب نكردن :arrow:
اين مشكل جواديت هنوز از بين فرهنگ ما رخت بر نبسته(چي گفتم :lol: ) :!:

متاسفانه توي ايران با آپشن سر مردم رو كلاه ميزارند
مثلن اگه از اين سمند صندلي هاش رو بگيري كه براي وارد كردنش از آلمان كلي ارز خارج شده ديگه ميشه گفت تعريف ال ايكس يعني سمند رو ديدي چشم بادوميش :P :P

Top RPM
11 October 2004, 03:29 PM
سلام
من هر وقت سمنر ال اكس رو مي بينم از يه چيزي ناراحت مي شم. اون هم اينكه چراغ هاي عقب كپي از روي ساب ناين تيري است.

اما يه چيزي تو نمايشگاه براي من جالب بود. دقيقا در جايي كه ايرانخودرو براي سمند ليموزين تبليغ مي كرد. چند غرفه آنطرف تر همون سمند ليموزين رو با گارانتي بيشار و تسهيلات بهتر و قيمت كمتر مي دادن. جل الخالق.

Evanescence
12 October 2004, 09:14 AM
امير علي جان سمند هاي مدل 84 مجهز به gps و تقشه خون ميشن 8)

محمد رضا محمدي
12 October 2004, 04:44 PM
اين قسمت براي سمند اختصاص داده شده ولي من نميدونم چرا همه فقط ميخوان از اين زبون بسته بد بگن .... بابا بياييد يكم مملكتمونو .. صنعتمونو و حتا خودمونو قبول داشته باشيم ..
مگه كپي برداري درست چه اشكالي داره ؟؟؟ الان سالهاست كه لكزس از بنز به طرز فجيعي تقليد ميكنه ... ايسوزو از شورلت ...و ..... به ما كه رسيد تقليد بد شد ؟؟؟

Top RPM
12 October 2004, 09:13 PM
سلام
من با كپي مخالف نيستم . كپي برداري كار بدي نيست. اما خيلي خوب بود كه اتومبيل ملي ما تك باشه.

محمد رضا محمدي
13 October 2004, 12:25 AM
خب به نظر شما براي قدم اول بده ؟؟
مصر و سوريه تقاضاي ايجاد خط توليد سمند رو كردن .... چند كشور ديگه وارد ميكنن و ...
ظاهرشم اگه واقع بينانه بهش نگاه كنيم بد نيست ... مخصوصا از جلو و نماي كناري به نظر من واقعا زيباست
يكم بايد باهاش كنار اومد 8)

امير علي محسنين
13 October 2004, 06:25 PM
اي بابا يه قسمت آنتي سمند هم درست كنيد كه اونايي كه خوششون نمياد اونجا مطلب بزارن :P :o
اين كه شوخي بود ... بابا جان پست سر اين سمند بد بخت اينقدر بد نگين ... بالاخره بايد از يه جايي شروع بشه اين صنعت غير مونتاژي ... به نظر من پروژه سمند تا الآن خيلي خوب جلو رفته ...
من يه سمند ال اكس ثبت نام كردم فقط به خاطر نقشه خونش !!! ... متاسفانه همين امروز فردا بايد تحويل بگيرمش ... چه بد ! :oops: :idea:

امید رضا
13 October 2004, 07:35 PM
جلو سمند خيلي قشنگكه و از بغل هم نگاه ميكني ( مخصوصا رنگ مشكيش ) يه استخون بندي خوبي رو به رخ آدم ميكشه ولي اين عقبش خدا وكيلي ناراحت كنندس ( خودتون ببينيد از 100 تا سمند 90 تاش يه چيزي به اين چراغها چسبوندن اون 10 تا هم از اين پيرمرد هايي هستن يه فقط يه چيزي باشه سوارش بشن .
خوب اگه خوب بود همه اين چراغو ديستكاري نميكردن كه . )
ولي چلو ماشين خيلي قشنگه 2-3 هفته پيش داشتم تو رسالت ميرفتم كه ديدم يه BMW داره مياد طرفم منم كشيدم كنار و بغل به بغلش رفمتم ديدم يه جاي كار ايراد داره اين bmw يه چيزيش هست
وقتي از بغلم رد شد ديدم بببببببله همون خودرو ملي خودمون سمند هست كه جلو پنجره رو نوار كشي كرده مثل bmw و يه آرم bmw هم چيبونده جلوي ماشين :twisted: :evil:

امير علي محسنين
14 October 2004, 02:51 PM
موافقم باهات ... 8)

فيلسوف
26 October 2004, 05:54 PM
كاشكي تاكسي نمي شد

فيلسوف
26 October 2004, 05:55 PM
موافقيد

محمد رضا محمدي
26 October 2004, 06:26 PM
خيلي خوب بود اگه تاكسي نميشد ...
چون توي ايران جا نيفتاده كه يه ماشين خوب تاكسي باشه ....

امير علي محسنين
27 October 2004, 10:32 AM
بابا تو آلمان هم بنز تاكسيه ... حالا سمن هاي جديد كه دربياد و از نظر ظاهري با تاكسي ها فرق كنه اين مشكلش هم حل ميشه ... ما كه بخيل نيستيم ... خدا كنه اين صنعت خودروي مملكت مشكلش حل بشه و 20 يا 30 سال ديگه ما هم مثل كره جنوبي بشيم ...

محمد رضا محمدي
27 October 2004, 11:31 AM
نه آقا ... من خودم به شخصه آرزو دارم روزي برسه كه هر خانواده ي ايراني حداقل يه خودروي ملي داشته باشه ....
در مورد تاكسي هم خدمتتون عرض كردم در ايران جا نيفتاده ...
وگرنه هر كشوري يكي ار بهتري خودروهاي خانوادگي خودش رو به عنوان تاكسي انتخاب ميكنه يا اگر صنعت توليد نداره مثل دبي از تويوتا يا .. استفاده ميكنه ...........

پويا گارد
2 December 2004, 10:30 PM
اگه گفتيد با سمند چند تا ميشه رفت ؟ توي يه جاده ي صاف و بلند ؟؟
و آخرين سرعتي رو كه باهاش رفتيد چند تا بوده ؟؟

اول شما نظرتونو (( يعني واقعيت)) رو بنويسيد تا بعد من بهتون بگم كه توي جاده ي شيراز -- اصفهان چند تا رفتم و توي پليس راه آ باده پليس منو گرفت :oops: :oops: :cry: :cry: و ماشينمو برا 2 روز نگه داشت
منتظر جوابتون هستم 8) 8) 8)
چند بر يک پست رو تکرار ميکنی شما!!

Top RPM
3 December 2004, 01:33 PM
گفته بودي 215 تا رفتي. حالا من به اينكه باباي ماشين رو در اوردي كاري ندارم. اما اين رو مي دونم كه وقتي يه ماشين رو مي گيرن كه اينقدر سرعت داشته براي مدت طولاني(نه دو روز) مي خوابونن و گواهينامه طرف رو هم در جا مي گيرن و باباي راننده رو هم در مي يارن.

McLaren F1
3 December 2004, 02:12 PM
گيريم كه نه 215 بلكه 230 تا باهاش رفته باشي
اين خيلي مهم نيست مهم اينه كه تو اون سرعتي كه ميري ضريب اطمينان ماشين چقدره؟
اين كه همونجا اگه با تمام قدرت ترمز بگيري چي ميشه و خيلي چيزاي ديگه
اينها رو هم با سمند امتحان كردي؟
:x

پويا گارد
3 December 2004, 05:38 PM
گفته بودي 215 تا رفتي. حالا من به اينكه باباي ماشين رو در اوردي كاري ندارم. اما اين رو مي دونم كه وقتي يه ماشين رو مي گيرن كه اينقدر سرعت داشته براي مدت طولاني(نه دو روز) مي خوابونن و گواهينامه طرف رو هم در جا مي گيرن و باباي راننده رو هم در مي يارن.
شانس اووردم چونكه رييسشون رفته بود مرخصي :evil: :evil:
خيالي نيست داش وقتي اينا رنگ ...... ببينن بعدش ....... حله ديگه :o :o

پويا گارد
3 December 2004, 05:44 PM
گيريم كه نه 215 بلكه 230 تا باهاش رفته باشي
اين خيلي مهم نيست مهم اينه كه تو اون سرعتي كه ميري ضريب اطمينان ماشين چقدره؟
اين كه همونجا اگه با تمام قدرت ترمز بگيري چي ميشه و خيلي چيزاي ديگه
اينها رو هم با سمند امتحان كردي؟
:x٫
بابام جان اولا كه جادش صاف و طولاني بود بطوري كه ميتونستي 20 كيلومتري تو ببيني
بعدشم اون موقع حدود اي ساعت 3 ظهر بيد
ok دفعه بعد امتحان مي كنيم

Evanescence
4 December 2004, 11:36 PM
به نظر من سرعت سنج سمند ايراد داره :x

پويا گارد
6 December 2004, 11:00 PM
به نظر من سرعت سنج سمند ايراد داره :x
نه همشون 8) :( :(

booleck
6 December 2004, 11:13 PM
پويا گارد,

خواهش ميکنم بحث تاپيک رو منحرف نکنيد وگر نه اختار ميگيريد
:D

پويا گارد
6 December 2004, 11:18 PM
:( :( :| :| ok ok حالا چرا اين قدر آتيشي شدي؟؟؟؟؟ :| :arrow: :arrow:

:? :? :? :?

مهرداد65
6 December 2004, 11:57 PM
ولی همه چیز سمند خوبه جز این کامپیوترش
3 بار تاحالا کامپیوترش رو عوض کردیم بازم خرابه :x
کامپیوتر سمند ال ایکس رو هم روش گذاشتیم بازم خراب شد
تو سرما و گرمای شدید خود به خود اژیر میکشه
این قسمتش رو نتونستن درست کنن انگار

علي فقيه
22 December 2004, 06:31 PM
سمند مفت نمي ارزد .
در عرض سه ماه به سرو صدا مي افته.

virgo
22 December 2004, 10:15 PM
به نظر من سمند توي جاده واقعا خودشو نشون ميده. :o
منم 215 باهاش رفتم. از نظر ترمز هم خوبه خداييش من راضيم.خيلي هم جاداره همه توش راهتن 8)
فقط بعد يه چند ماهي احساس ميكني كه با يه لگن رانندگي ميكني :lol:
خيلي زود به سرو صدا ميفته مخصوصا اگه رينگ داشته باشي.
اگه براي 1 سال بخواي سوارش بشي خوبه :P

rf_rf_x2
24 January 2005, 12:13 AM
ترمزها
سيستم ترمز ضد قفل ABS نوع ترمز
ترمز ضدقفل استاندارد
نوع ترمز ضدقفل 4 کانال با سيستم قدرتي EBD توزيع ترمز الکترونيکي
MK 20E (Continental Teves) مدل ترمز ضدقفل
Aluminium 6.5J15 چرخها
تجهيزات داشبورد
با پس روشنايي آبي جلو آمپر ديجيتال
با پس روشنايي آبي سرعت سنج
با پس روشنايي آبي دور سنج موتور
با پس روشنايي آبي دما سنج مايع خنک کننده
با پس روشنايي آبي (کيلومتر شمار ديجيتال (غير قابل صفر کردن
با پس روشنايي آبي (مسافت سنج ديجيتال (قابل صفر کردن
با پس روشنايي آبي درجة بنزين
عملکرد جديد چراغ هشداردهندة باز بودن کمربند ايمني راننده
با پس روشنايي آبي (کليد آزادکنندة درِ صندوق عقب از روي داشبورد (تاخيري با فشردن کليدبمدت 4 ثانيه
با پس روشنايي آبي ساعت ديجيتال
با پس روشنايي آبي (هيونداي) MP3 سيستم راديوپخش و دستگاه ديسک خوان مجهز به پخش
با پس روشنايي آبي سيستم هشداردهنده
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا چپ
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا وسط
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا راست
تجهيزات رانندگي و ايمني
استاندارد خودرو ميباشد (سيستم ترمز ضدقفل مجهز به سيستم الکترونيکي توزيع نيروي ترمزي (يا سيستم ضدلغزش
استاندارد خودرو ميباشد سنسور دنده عقب
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) درپوش رينگ آلومينيمي
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) رينگ آلومينيمي
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) آرم کلة اسب روي رينگ آلومينيمي
چراغها و روشنائي ها
طرح جديد مجموعة چراغهاي عقب روي صندوق عقب چپ / راست
طرح جديد مجموعة چراغهاي عقب روي بدنة عقب چپ / راست
صندوقِ عقب
طرح جديد (جا پلاکي(جا نمره اي
قطعات جديد ابرويي زير چراغ عقب چپ / راست
طرح جديد آرم ثابت بصورت برجسته آرم روي صندوق عقب
طرح جديد و موقعيت نصب جديد آرم سمند روي لبة پاييني سمت چپ جا پلاکي
طرح جديد و موقعيت نصب جديد آرم LX روي لبة پاييني سمت راست جا پلاکي
طرح جديد و کيفيت برتر موکت کف صندوق عقب
امکانات راحتي و آسايش
طرح جديد کليد معمولي(تيغه ثابت) کنترل از راه دور راديويي
طرح جديد کليد تاشو(چاقويي) کنترل از راه دور راديويي
صندلي ها
با پس روشنايي آبي کليد تنظيم برقي پشتي صندليهاي جلو
رودري و متعلقات آن
طرح جديد مجموعة رودري جلو سمت راننده - مخملي
با پس روشنايي آبي کليد شيشه بالابر برقي جلو سمت راننده / عملکرد با يک لمس
با پس روشنايي آبي (کليد تنظيم آيينه هاي برقي بيروني (کليد مدور
با پس روشنايي آبي (کليد انتخاب عملکرد آيينه هاي برقي بيروني (کليد پله اي
با پس روشنايي آبي کليد شيشه بالابر برقي جلو راست
با پس روشنايي آبي کليدهاي شيشه بالابر برقي عقب چپ / راست
با پس روشنايي آبي کليد قفل کنندة شيشه هاي بالابر برقي عقب
تجهيزات اورژانس پزشکي
قطعة جديد جعبة کمک هاي اوليه
تجهيزات الکتريکي
طرح جديد (آنتن برقي (وينرکام ...

mahdi_z651
24 January 2005, 12:21 AM
دست شما درد نكنه من اين اطلاعات رو نياز داشتم 8)
فكر كنم براي اين مطلب همين تاپيك مناسب باشه:
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس خودرو
« تا پايان سال‌جاري سه مدل جديد سمند شامل سمند سرير، سمند كار و سمند با تجهيزات اختصاصي انتخابي به بازار عرضه خواهد شد.»
به گزارش ايسنا، دكتر پيام ناصري ـ رييس مركز طراحي و توسعه محصولات جديد ايران خودرو ـ افزود:« سمند سرير يك خودروي لوكس و بسيار مدرن است كه با نگاهي خاص به طوري كه بتواند براي امور تشريفات و نيز خودروي لوكس خانوادگي مورد استفاده قرار گيرد، ساخته شده است.»
وي خاطرنشان كرد:« ‌خط توليد اين نوع سمند تا پايان سال راه‌اندازي خواهد شد.»
وي درباره خودروي سمند با تجهيزات انتخابي اظهار كرد:« اين نوع خودرو جلوه متفاوتي از تزئينات داخلي را ارائه مي‌كند و اين امكان براي مشتريان وجود خواهد داشت كه امكانات جنبي و تجهيزات اضافي و خاص براي خودروي خود انتخاب كنند.»
ناصري سمند كار يا “ال‌آي” را نوعي سمند ارزان‌سازي شده عنوان كرد و گفت:« اين خودرو جايگزين مناسبي براي ناوگان تاكسيراني است و قرار است در اختيار ناوگان تاكسيراني پايانه‌اي و درون‌شهري قرار گيرد.»
وي در مورد برنامه‌هاي بلندمدت در خصوص خودرو سمند گفت:« شركت ايران خودرو در نظر دارد برنامه خود را براي توليد انبوه مدل‌هاي مختلف سمند ادامه دهد و خودروهايي به بازار عرضه كند كه از نظر فناوري روز با ديگر محصولات شركت‌هاي بزرگ دنيا كاملا قابل رقابت باشد.»
به گزارش روابط عمومي ايران‌خودرو وي ادامه داد:« اين يك برنامه درازمدت است و حداقل سه سال زمان خواهد برد و در اين سه سال، سمند به طور كامل ارتقاء خواهد يافت و در بازارهاي جهاني نيز حضور فعال خواهد داشت.»

Evanescence
24 January 2005, 09:52 AM
به گزارش ايسنا، دكتر پيام ناصري ـ رييس مركز طراحي و توسعه محصولات جديد ايران خودرو ـ افزود:« سمند سرير يك خودروي لوكس و بسيار مدرن است كه با نگاهي خاص به طوري كه بتواند براي امور تشريفات و نيز خودروي لوكس خانوادگي مورد استفاده قرار گيرد، ساخته شده است.»

واقعا خنده داره :mrgreen: طول ماشين رو بيشتر كردن اسمش رو گزاشتن خودروي لوكس . مگه لوكس بودن فقط به ابعاده ؟ :twisted: اگر اينجوريه كه اتوبوس لوكسترين ماشين ايرانه . موتورش هم موتور زانتياي 1800 هستش در حالي كه ماشينهاي تشريفاتي و لوكس خيلي بيشتر از اينا قدرت موتورشونه . تو نمايشگاه مشهد همين سرير رو ميخواستن روشن كنن با باتري اول كه بالكل روشن نميشد رفتن باتريشو عوض كردن تو استارت پنجم شيشم به زور روشن شد يك دود خفن هم از اگزوزش زد بيرون كه به خاطر همين زود خاموشش كردن :lol:

Nima Golshahi
26 January 2005, 03:25 AM
:arrow: :arrow: :arrow:
Evane...
آقا دل درد گرفتيم ...
rf-rf-x2 به خاطر اطلاعات بسيار عالي ممنون

Evan...
كمي بيشتر از ظاهر اين خودروي مثلا لوكس بگو حدود قيمت و ساير امكانات

Ty
8)

Evanescence
26 January 2005, 09:19 AM
قيمتش رو نميدونم . ظاهر سرير هم همون lx فقط طول ماشين در قسمت ستون مياني نزديك 20-30 سانت بيشتر شده . پوشش داخليش از چرم بود . lcd و ... هم براي صندلياي عقبش گزاشتن . رينگ اسپرتش هم 17 اينچ بود :twisted: (رو ماشين 110 اسبي كه نبايد رينگ 17 گزاشت :P ) بقيه شو از سايت ايران خودرو ببينين :o

rf_rf_x2
26 January 2005, 11:44 PM
آقايون ينظر من براي اولين ماشين توليد داخل كه خود ايران خودرو توليد كرده خيلي خوبه تا انشا الله بهتر بشه

mahdi_z651
27 January 2005, 12:15 AM
من با نظر rf rf x2 موافقم و معتقدم كه چند سال ديگه صبر كنيم ! ( هههههي )‌صنعت خودروي ما هم سر و سامون مي گيره . :P :o

سيتا
2 May 2005, 10:06 PM
خداييش منم همين طور هر كي ميدونه بگه

samand
14 November 2005, 10:15 AM
دوستانی که سمند ال ایکس دارند مشکلاتشون و تجربه هاشون رو مطرح کنن تا همه استفاده کنیم.
من خودم مصرف ماشینم خیلی زیاد بود و هر چقدر رفتم نمایندگی نشد! هفته ÷یش cyclone3 بستم رو ماشین و مصرفم حداقل صدی 4 تا 5 لیتر اومد ÷ایین! امیدوارم همینطور بمونه:icon_sad:

jahangani
14 November 2005, 03:21 PM
سلام
اين ABS ترمز LX در چه شرايطي وارد عمل ميشود ؟
من در مسير خشك و هواي باراني با سرعت كم و زياد (حدود 100 كيلومتر در ساعت) ترمز را امتحان نمودم ولي ضربه خفيف بر روي پدال و يا صداي قطع و وصل ترمز احساس نشد. شايد هم ABS ما كار
نميكند ! البته چراغ مربوطه بروي صفحه كيلومتر شمار در ابتداي روشن شدن خودر روشن و پس از حدود پنج ثانيه خاموش ميشود. چگونه از عملكرد صحيح ABS اطمينان پيدا كنم ؟
ضمنا اگر موتور گرم باشد با چندبار استارت زدن موتور روشن ميشود علت آن چيست ؟
متشكرم

vistac
14 November 2005, 03:22 PM
سلام اینcyclone3 چی هست وبه چه درد میخوره اگه میشه توضیح بدین ممنون

arash p mbz bmw
14 November 2005, 07:14 PM
vistacجان
توی تاپیک مصرف زیاد 206 در موردش کلی بحث شده بگردی پیدا میکنی
از دوستان سمند lxدار با کسب اجازه
البته ما سمند ساده داریم
در مورد absبگم که فقط حرفه
توی ایران absواقعی فقط روی 206تیپه 5و زانتیا نصبه و اینی که روی سمنده حرفه
چونکه من از خیلیها حتی توی مجله ماشین خوندم که absاینها اغلب کار نمکنه و در ترمزهای شدید چرخها قفل میکنه

alisam44
14 November 2005, 09:04 PM
vistacجان
توی تاپیک مصرف زیاد 206 در موردش کلی بحث شده بگردی پیدا میکنی
از دوستان سمند lxدار با کسب اجازه
البته ما سمند ساده داریم
در مورد absبگم که فقط حرفه
توی ایران absواقعی فقط روی 206تیپه 5و زانتیا نصبه و اینی که روی سمنده حرفه
چونکه من از خیلیها حتی توی مجله ماشین خوندم که absاینها اغلب کار نمکنه و در ترمزهای شدید چرخها قفل میکنه

abs سمند مال شركت آلماني هست كه abs ماشين BMW را هم مي سازد.تو سرعت پايين خودشو نشون نميده بايد تو سرعت بالا امتحان كني ببيني خط ترمزت كم ميشه يا نه،
روشن شدن چراغ موقعه استارت براي تمامي چراغ خطرها اتفاق مي افتد مشكلي نيست

vistac
14 November 2005, 10:14 PM
آقا من هر چی گشتم اون تایپیک رو پیدا نکردم حالا اینجا نمیشه در مورد cyclone3 توضیح بدین و بگین چی هست و چیکار میکنه؟ممنون میشم اگه بگید

samand
15 November 2005, 11:51 AM
با تشکر از تمام دوستانی که با این تا÷یک ارتباط بر قرار کردن توضیحاتی در مورد ترمز ABS و CYCLONE3 میدم.سمند کلا ترمز مزخرفی داره واگر مثل من رینگ 17 هم ببندید که دیگه تعطیل میشه! اولا وقتی ماشین رو روشن کردید چند ÷دال محکم بزنید ثانیا وقتی شروع به حرکت کردید و یه جای خلوت دور بگیرید و بعد محکم بکوبید روی ترمر تا اگر ABS دارید چراغش روشن بشه حالا از این به بعد با فشار روی ÷دال ترمز ماشین سریعتر و نرمال ترمز میگره . زمستان ÷ارسال ABS جون من رو نجات داد و تو اتوبان بابایی و برف شدید و با سرعت حدود 120 و با فاصله حدود 4 یا 5 متر از ماشین جلویی عمل کرد و ایستاد اصل سیستم ترمز سمند ایراد داره نه ABS اون. در مورد CYCLONE3 هم یک استوانه فلزی هست به اندازه تقریبی نصف یک قوطی کنسرو که مثل رنده سوراخ سوراخ و برش دار هست که اون رو توی خرطوم هواکش جاسازی میکنن و شدت ورود هوا به موتور رو بسیار زیاد میکنه(مثل توربو شارژر) 35000 تومان هم قیمتش هست(با نصب). مخلص همه دوستان:icon_cool

samand
15 November 2005, 12:08 PM
در مورد مشکل دوست خوبم jahangani عزیز باید بگم که هنگام فعال شدن abs علاوه بر روشن شدن چراغ داشبورد ÷دال ترمز هم باید زیر ÷ا شروع کنه به تق تق کردن که این یعنی abs داره عمل میکنه. در مورد استارت هم تعویض باطری فابریک با یه باطری خشک ام÷ر بالا و زدن بنزین سو÷ر خیلی کمک میکنه. موفق باشید.:icon_cool

اینجانب
15 November 2005, 01:04 PM
سلام
اين ABS ترمز LX در چه شرايطي وارد عمل ميشود ؟

من البته سمند را امتحان نکردم ولی نباید با 206 از این نظر خیلی فرق کنه. من ABS 206 رو تو حالتها مختلف امتحان کردم. اولا هرچه سرعت موقع ترمز گرفتن بیشتر باشد، فرکانس قطع و وصل ترمز بیشتر میشود. در سرعت حدود 20 کیلومتر فرکانسش خیلی کمه و کاملا زیر پا حس میشه ولی در سرعت بالاتر، مثلا حدود 80، بصورت ارتعاش در میاد. البته برای اینکه در سرعت کم فعال بشه باید سطحی که روش رانندگی میکنید کاملا لغزنده باشه مثل یک سطح یخ بسته. در هرحال برای فعال شدن ABS باید سرعت ماشین و اصطکاک جاده و میزان فشار به پدال جوری باشه که اگه ABS نبود چرخها قفل میکردن و ماشین میکشید.

hamedfox
15 November 2005, 01:43 PM
من البته سمند را امتحان نکردم ولی نباید با 206 از این نظر خیلی فرق کنه. من ABS 206 رو تو حالتها مختلف امتحان کردم. اولا هرچه سرعت موقع ترمز گرفتن بیشتر باشد، فرکانس قطع و وصل ترمز بیشتر میشود. در سرعت حدود 20 کیلومتر فرکانسش خیلی کمه و کاملا زیر پا حس میشه ولی در سرعت بالاتر، مثلا حدود 80، بصورت ارتعاش در میاد. البته برای اینکه در سرعت کم فعال بشه باید سطحی که روش رانندگی میکنید کاملا لغزنده باشه مثل یک سطح یخ بسته. در هرحال برای فعال شدن ABS باید سرعت ماشین و اصطکاک جاده و میزان فشار به پدال جوری باشه که اگه ABS نبود چرخها قفل میکردن و ماشین میکشید.
بله کاملا درسته وقتی سطح زمین لغزنده باشه یه فشاری رو زی پا احساس میکنی من خودم رو زمین سر وروی خاکی امتحان کردم البته روی خاکی کاملا متوجه میشی چون با عمل abs صدای ترر مز کردن فرق میکنه در ضمن دو تا سوال هم دارم یکی اینکه این چیزی که گفتید در مورد کم کردن مصرف سوخت در سته یا نه اونوقت چراغ abs من روشن نمیشه ولی در ست عمل میکنه جائی رو سراغ دارید درستش کنه ممنون میشم

hamedfox
15 November 2005, 01:46 PM
معذرت می خوام این CYCLONE3 رو از کجا میشه خرید

davoudm2003
15 November 2005, 02:10 PM
سلام دوستان
در جواب دوستانی که راجبه abs سمند lx ایراد گرفتن باید بگم من ترمز این ماشین رو در شرایت مختلف امتحان کردم و از هر لحاظ قابل اطمینان به نظر رسید.
در سرعت بالا(140)در سر پیچ(البته این مربوط میشد به ebd) با فشار نسبتا زیاد ترمز گرفتم که بدون هیچ گونه انحراف یا احساس آن از سرعت ماشین کم شد .
EBD:این سیستم باعث تنظیم فشار ترمز بر روی چرخها میشود و به تعادل ماشین در سر پیچ یا جایی که جنس سطح زیر چرخها با هم فرق داره(مثلا اگه 2 چرخ رو اسفالت خیس و دوتایه دیگه رو آسفالت خشک باشه)
یک بار هم ماشین رو به گوشه جاده بردم به صورتی که چرخهای سمت راست روی خاک بودن و چرخهای سمت چپ روی اسفالت بود. به علت اختلاف ارتفاع اسفالت و حاشیه اسفالت ماشین کمی کج شده بود .سرعت ماشین نزدیک به 90 بود.با حداکثر قدرت پریدم رو ترمز .پدال ترمز زیر پام شروع به لرزش کرد و صدایه تق تق هم از ماشین بلند شد(که هر دو طبیعی هستن) .و ماشین بدون حتی ذرهای انحراف ایستاد .
یک بار هم با سرعت 170 در یک اتوبان خلوت ترمز گرفتم . خیلی بالا تر از انتظارم بود .
خلاصه با توجه به وزن زیاد سمند ترمزهایه LX عالی بود البته قدرت ترمز به لنت خوب هم بستگی داره مال دوست من لنتش فرانسوی بود

samand
15 November 2005, 03:04 PM
CYCLONE3 چند تا نمایندگی داره . من رفتم فروشگاه 206 تو ولیعصر نرسیده به جام جم. تو فاکتور هم قید میکنن که اگر راضی نبودین و ماشین فرقی نکرد ÷ول رو ÷س میدن.:icon_cool

vistac
15 November 2005, 03:44 PM
آقا من تهران نیستم ببریم نمایندگیهای ایران خودرو انجام میدن این کارو؟

samand
15 November 2005, 04:54 PM
آقا من تهران نیستم ببریم نمایندگیهای ایران خودرو انجام میدن این کارو؟
نه نمایندگی انجام نمیده. با فروشگاه 206 به شماره 22034412 تماس بگیر ببین برات میفرستن شهرستان تا خودت ببندی؟ جا گذاشتنش سخت نیست.

vistac
15 November 2005, 11:45 PM
:سلام ممنون از توضیحتون ولی میشه یکم بصورت کامل در مورد CYCLONE3 توضیح بدین که چی هست آیا قطعه هستش یا چیزه دیگه البته ببخشیدا من تازه با این سایت آشنا شدم در ضمن آیا نمایندگیهای ایران خودرو این کار رو انجام میدن؟ ممنون میشم توضیح بدین:icon_cool

samand
16 November 2005, 10:23 AM
:سلام ممنون از توضیحتون ولی میشه یکم بصورت کامل در مورد CYCLONE3 توضیح بدین که چی هست آیا قطعه هستش یا چیزه دیگه البته ببخشیدا من تازه با این سایت آشنا شدم در ضمن آیا نمایندگیهای ایران خودرو این کار رو انجام میدن؟ ممنون میشم توضیح بدین:icon_cool
تو همین تا÷یک کامل توضیح دادم و مجددا میگم که یک استوانه فلزی تو خالی و مشبک هست که در جهتهای مختلف سوراخ و بریدگی و شبکه داره و وقتی هوا از یک طرف واردش بشه از طرف دیگه و از همون شبکه ها با فشار خارج میشه و همین فشار زیاد هوا باعث ترکیب بهتر سوخت و هوا در انژکتور و پایین اومدن مصرف سوخت میشه. نه سیم نه برق نه باطری و نه........ به هیچ چیز نیاز نداره و فقط یک فلز هست با مشخصاتی که گفتم که تو خرطومی هواکش ماشین قرار میگیره و دایمی هم هست نه تموم میشه و نه خراب میشه چون چیزی توش نیست که خراب بشه!!! امیدوارم کافی باشه.:icon_cool

neyvid
16 November 2005, 12:14 PM
ازكي موتور ملي رو سمند ال ايكس نصب ميشه؟؟أيا سمند 84 نصب ميشه؟؟انشالا كه نشه اصلا!!!!!

vistac
16 November 2005, 03:23 PM
سمند جان دستت درد نکنه

pesaremelli
16 November 2005, 04:37 PM
اين cyclone3 كه شما گفتيد رو من تا حالا اسمش رو هم نشنيده بودم ولي فكر كنم كه اين استوانه از الياژ خاسي ساخته شده كه به كمك شيارها و روزنه هايي كه روي اون هستش مسل خان لوله ي تفنگ عمل ميكنه و سرعت ورود هوا رو به سيلندر به شدت افزايش ميده كه خيلي مفيده ولي 35000 تومن براي يك استوانه فكر كنم يه كم گرونه ولي خوب ميارزه

mahdi_z651
16 November 2005, 04:44 PM
خداییش چتونه با این دعوایی که سر موتور ملی راه انداختین؟
شما خودت اگه یه تولیدی رو بهت بدن میتونی اولین تولیدت رو توپ بزنی؟
حالا این درحالیه که این بدبخت هنوز کسی ندیدتش بزارین بیاد
در ضمن این موتور 1700 هست و 20% توانش از موتور 1800 پژو 405 بالاتره:icon_mad:

arash p mbz bmw
16 November 2005, 06:17 PM
اقای علی
تا اونجایی که بنده میدونم و اطلاعات دارم فقط سیستم معمولی ترمز سمند رو شرکت bmwتامین میکنه حتی میدونم ترمز سری 6 رو ایرانخودرو .......... رفته
elxو سمند بارها و بارها شده که ترمزشون ( یعنی چرخها )قفل کرده

pesaremelli
17 November 2005, 12:04 PM
[QUOTE=mahdi_z651]خداییش چتونه با این دعوایی که سر موتور ملی راه انداختین؟
شما خودت اگه یه تولیدی رو بهت بدن میتونی اولین تولیدت رو توپ بزنی؟
حالا این درحالیه که این بدبخت هنوز کسی ندیدتش بزارین بیاد
در ضمن این موتور 1700 هست و 20% توانش از موتور 1800 پژو 405 بالاتره:icon_mad:[/QUOT
متاسفانه چون اين موتور ايراني هستش (لا اقل نشان ايراني داره:icon_eek: ) همه در باره ي اون بدبين هستن ما خيلي وتن پرستيم ديگه:icon_arro
در حالي كه موتور 16 سوپاپ ملي با همكاري مركز تحقيقات موتور المان طراحي شده و زمن اينكه با اب و هواي ايران و شرايت خاس جغرافيايي ايران تراحي شده همه هنوز نيومده شايعات رو در بارش شروع كردن واقعن براي خودمون متاسفم كه هر چي سرممون بياد حقمونه

samand
17 November 2005, 12:18 PM
دوستان قرار شد مشکلات و تجربه هاشون رو مطرح کنن تا همه استفاده ببرن . ولی هنوز گرم نشدن!! من بعنوان تجربه دیگه ای که روی ماشینم تست کردم پیشنهاد تعویض شمعهای فابریک رو با شمعهای 2 پلاتینه به دوستان میدم. بسیار تو شتاب تاثیر داشت و خیلی راضی هستم.
:icon_eek: راستی تو بعضی از تاپیکها دوستان مشکل صدای قر قر گیربکس رو داشتن که با گرفتن کلاچ یا کم میشه و یا از بین میره و گویا مربوط به ذغال کلاچ یا بلبرینگ کلاچ میباشد من هم این صدا رو رو ماشینم دارم و اعصابم رو خورد کرده کسی تونسته این صدا رو برطرف کنه و یه راهنمایی عملی ارایه بده؟ ممنون میشم.:icon_cool

alisam44
17 November 2005, 12:30 PM
سلام
كسي در مورد باتري سمند تجربه خوبي دارد؟باطري خشك خارجي
باطري خودش خيلي مزخرف است و اذيت مي كنه.

samand
17 November 2005, 01:14 PM
من باطری خشک پوما 74 امپر گذاشتم که گارانتی هم داره و خیلی راضی هستم. cd+ چنجر+ باند 6975 +ساب+یخچال+تلویزیون+..... همه رو راحت جواب میده.

Evanescence
17 November 2005, 02:03 PM
من بعنوان تجربه دیگه ای که روی ماشینم تست کردم پیشنهاد تعویض شمعهای فابریک رو با شمعهای 2 پلاتینه به دوستان میدم. بسیار تو شتاب تاثیر داشت و خیلی راضی هستم.
:icon_eek: .:icon_cool
کاملا موافقم . برای رانندگی عادی روزانه شمعهای2 پلاتینه بسیار خوب جواب میدن و باعث بهتر کار کردن موتور و در نتیحه افزایش شتاب خودرو میشن . بهترین مارک هم برای xu ها EYQUEM هستش (قیمتش فقط 8 تومنه) ولی برای استفاده از شمعهای 3 یا 4 پلاتینه بهتره تغییراتی در سیستم برق خودروتون به وجود بیارین
من باطری خشک پوما 74 امپر گذاشتم که گارانتی هم داره و خیلی راضی هستم. cd+ چنجر+ باند 6975 +ساب+یخچال+تلویزیون+..... همه رو راحت جواب میده.
فقط مونده تختخواب و ... :icon_sad:

samand
17 November 2005, 02:31 PM
فقط مونده تختخواب و ... :icon_sad:[/QUOTE]

:icon_arro ای گفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_sad: :icon_excl :icon_cool

bmw320
17 November 2005, 03:43 PM
به نظر من یه 320 شرف داره به هر چی ماشین

samand
17 November 2005, 04:57 PM
به نظر من یه 320 شرف داره به هر چی ماشین
بی ام و و تکنولوژی المان حرف نداره ولی همراهی با زمان هم مهمه. باید قبول کنیم که 320 مال عهد قنطریوس هست !

davoudm2003
18 November 2005, 05:37 PM
من هم با تعویض شمع موافقم .من 4 تا شمع 4 الکترود بوش آلمانی بستم 16 هزار تومن.خیلی تو شتاب مخصوصا تو دنده 4 و 5 تاثیر داره.اما یه کار دیگه که تو شتاب و کشش ماشین تاثیر داره برداشتن کاتالیزور .کاتالیزور کارش کم کردن گازهایه سمی خارج شده از موتوره.و محلش هم قبل از خمره اگزوز. هزینه برداشتنش 12-15 هزار تومنه .تمام اگزوز سازا هم این کار رو انجام میدن.فقط دقت کنید که سنسور اکسیژن رو حتما در لوله ای که بجای کاتالیزور میزارن قرار بده.

alisam44
18 November 2005, 11:54 PM

قیمت این باتری چنده؟دینامتم عوض کردی؟من از تعمیرگاه مرکزی پرسیدم گفت اگر باتری 74 آمپر بندازی سیستم برقیت از گارانتی خارج می شود و اگر دینام بسوزه شامل گارانتی نمی شود و...
اما چند شب پیش ماشین باتری خالی کرده بود امداد خودرو آمد روشنش کرد اونم پیشنهاد باطری 74 آمپر خارجی رو داد.
چندوقت باطریتو عوض کردی؟

2244145
19 November 2005, 12:38 AM
بچه ها آخرين سر عتي كه به راحتي بدون فشار به موتور ال ايكس رفتين چند بوده؟

samand
19 November 2005, 01:24 AM
قیمت این باتری چنده؟دینامتم عوض کردی؟من از تعمیرگاه مرکزی پرسیدم گفت اگر باتری 74 آمپر بندازی سیستم برقیت از گارانتی خارج می شود و اگر دینام بسوزه شامل گارانتی نمی شود و...
اما چند شب پیش ماشین باتری خالی کرده بود امداد خودرو آمد روشنش کرد اونم پیشنهاد باطری 74 آمپر خارجی رو داد.
چندوقت باطریتو عوض کردی؟
1 ساله که عوض کردم و دینام سمند 80 AMP هست و مشکلی نیست.

samand
19 November 2005, 01:27 AM
190 کیلومتر با 4 سرنشین و صنروق فول!!:icon_cool

samand
19 November 2005, 01:34 AM
1 ساله که عوض کردم و دینام سمند 80 AMP هست و مشکلی نیست.
راستی قیمت باتری 65000 تومان و اگر هنوز ماشینت تو گارانتی هست خود نمایندگیها اگه بگی دستور دارن که عوض کنن و باتری خشک بزارن:icon_cool

davoudm2003
19 November 2005, 01:44 AM
185 با کولر و 4 نفر سرنشین وصندوق پر.195 بدون سرنشین اضافی:icon_cool

hamedfox
19 November 2005, 01:45 PM
تو همین تا÷یک کامل توضیح دادم و مجددا میگم که یک استوانه فلزی تو خالی و مشبک هست که در جهتهای مختلف سوراخ و بریدگی و شبکه داره و وقتی هوا از یک طرف واردش بشه از طرف دیگه و از همون شبکه ها با فشار خارج میشه و همین فشار زیاد هوا باعث ترکیب بهتر سوخت و هوا در انژکتور و پایین اومدن مصرف سوخت میشه. نه سیم نه برق نه باطری و نه........ به هیچ چیز نیاز نداره و فقط یک فلز هست با مشخصاتی که گفتم که تو خرطومی هواکش ماشین قرار میگیره و دایمی هم هست نه تموم میشه و نه خراب میشه چون چیزی توش نیست که خراب بشه!!! امیدوارم کافی باشه.:icon_cool
معذرت می خوام می خواستم ببینم این cyclonr3 که میگی واقعا این کارا رو میکنه یعنی کم کردن مصرف سوخت شتاب بیشتر وغیره اگه تستش کردی میشه نتیجه شو به مابگی من به تبلیغ روزنامش زنگ زدم گفففت از لحظه نصب تغییر و احساس می کنید واقعا این طوره

bmw320
19 November 2005, 04:36 PM
بی ام و و تکنولوژی المان حرف نداره ولی همراهی با زمان هم مهمه. باید قبول کنیم که 320 مال عهد قنطریوس هست !
بازم میگم 320 بهترین ماشینه لااقل از این سمن زپرتی که با تکنولوژی چی بگم آخه ماشینه سمند مثه لگن میمونه مدل سادش که هیچی اصلن این LX از اون بدتر با اون طرح عقبش به نظر من به درد نمی خوره

2244145
19 November 2005, 04:42 PM
190 کیلومتر با 4 سرنشین و صنروق فول!!:icon_cool
يعني 190 تا بدون هيچ فشاري !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

farhad_k
19 November 2005, 08:24 PM
بازم میگم 320 بهترین ماشینه لااقل از این سمن زپرتی که با تکنولوژی چی بگم آخه ماشینه سمند مثه لگن میمونه مدل سادش که هیچی اصلن این LX از اون بدتر با اون طرح عقبش به نظر من به درد نمی خوره
دوست عزیز:
با اینکه من خودم سمند ندارم ولی به نظر من حرف شما غیر منطقی هستش:icon_cool

arash p mbz bmw
19 November 2005, 08:40 PM
سلام دوستان
دیگه این کم لطفی به همه است که بگیم با دنده ی 4 190رفتیم
بابا به پبر و پیغمبر اخه نمیشه
مگه روی lxموتور بنز نصبه بابا همون موتور پژو
این موتور هم روی پژو پارس که سر سمنده با 5 تو سرعت 160دور موتور5000هست اونوقت نمیدونم شما چطور میگین......
من خودم طرفدار سمندم همه هم توی این فروم میدونن ولی باید یه حرفی زد که منطقی و عملی باشه تا حالا هم یه عدد سمند lxبا سمند معمولی ما کل انداخته کم اورده
در مورد دوست خوبم bmw
دوست عزیزم سمند خودرویی چند ملیته است
موتور فرانسوی -طرح داخلی المانی -طرح خارجی کشورهای اسیایی( الان یادم نیست کودوم کشور ) اونوقت شما به این خودرو میگی زپرتی
همون bmwالان داره سیستم ترمز این خودرو رو تامین میکنه مطمئن باش bmwاگر ببینه این ماشین طرفداراشو نداره نمیومد سر سمند ابروی خودشو ببره..........

احمدLX
19 November 2005, 10:52 PM
دوست عزیز کی گفته دنده 4 و 190 سرعت
منظورش 4 سرنشین بوده

samand
20 November 2005, 12:05 AM
BMW عزیز ما قراره دوستانه از مشکلات بگیم و همدیگه رو راهنمایی کنیم.بحث افتابه و لگن تا÷یک جداگانه داره.

سلام دوستان
این موتور هم روی پژو پارس که سر سمنده با 5 تو سرعت 160دور موتور5000هست اونوقت نمیدونم شما چطور میگین......
من خودم طرفدار سمندم همه هم توی این فروم میدونن ولی باید یه حرفی زد که منطقی و عملی باشه تا حالا هم یه عدد سمند lxبا سمند معمولی ما کل انداخته کم اورده
در مورد دوست خوبم bmw
موتور فرانسوی -طرح داخلی المانی -طرح خارجی کشورهای اسیایی( الان یادم نیست کودوم کشور ) اونوقت شما به این خودرو میگی زپرتی
همون bmwالان داره سیستم ترمز این خودرو رو تامین میکنه مطمئن باش bmwاگر ببینه این ماشین طرفداراشو نداره نمیومد سر سمند ابروی خودشو ببره..........
اون بنده خدا گفت 4 سرنشین!!!!!! نه دنده 4!!!!!!!!!!!!!!!!!

معذرت می خوام می خواستم ببینم این cyclonr3 که میگی واقعا این کارا رو میکنه یعنی کم کردن مصرف سوخت شتاب بیشتر وغیره اگه تستش کردی میشه نتیجه شو به مابگی من به تبلیغ روزنامش زنگ زدم گفففت از لحظه نصب تغییر و احساس می کنید واقعا این طوره
من امروز رفتم شمال.صدی 2 لیتر حدودا کمتر مصرف کرد. و احساس میکنم که نسبت به هفته اولی که نصبش کردم مصرفم بیشتر شره. فعلا دوستان نخرن تا خبر بعدی:icon_mad:

دوستان قرار شد مشکلات و تجربه هاشون رو مطرح کنن تا همه استفاده ببرن . ولی هنوز گرم نشدن!! من بعنوان تجربه دیگه ای که روی ماشینم تست کردم پیشنهاد تعویض شمعهای فابریک رو با شمعهای 2 پلاتینه به دوستان میدم. بسیار تو شتاب تاثیر داشت و خیلی راضی هستم.
:icon_eek: راستی تو بعضی از تاپیکها دوستان مشکل صدای قر قر گیربکس رو داشتن که با گرفتن کلاچ یا کم میشه و یا از بین میره و گویا مربوط به ذغال کلاچ یا بلبرینگ کلاچ میباشد من هم این صدا رو رو ماشینم دارم و اعصابم رو خورد کرده کسی تونسته این صدا رو برطرف کنه و یه راهنمایی عملی ارایه بده؟ ممنون میشم.:icon_cool
با معرفتها کسی نیست جواب مشکل ما رو بده؟:icon_cry:

يعني 190 تا بدون هيچ فشاري !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط میدونم تخت گاز میرفتم و اخرش بود. منظورت از فشار چیه؟؟!! راستی زیر ماشین من رینگ و لاستیک 17 هست و این یعنی سرعت واقعی ماشین حدود 200 بوده. تو ازادراه امیرکبیر (به سمت کاشان) کفی و خوراک سرعت!!!!!!!!!:icon_sad: :icon_cool

bmw320
21 November 2005, 04:58 PM
سلام دوستان
در مورد دوست خوبم bmw
نه بابا

arash p mbz bmw
25 November 2005, 01:04 AM
به خدا
اگر باور نداری میتونی یه زحمت بدی مقاله ی ای که طراحانش از واقعیت هاش نوشتن دیدن کنی
متمعن باش ضرر نداره

Universe
26 November 2005, 05:48 AM
سلام
با عرض معذرت از اینکه یه کم رک میخوام صحبت کنم. متاسفانه در این فرومها هیچکس تخصصی و علمی بحث نمیکنه و بحثها بیشتر به کلکل شبیه است.

اگه خدا بخواد پدرم قراره سمند LX بگیره. البته بعد از کلی تحقیق و پرس و جو به این نتیجه رسیدیم. اول قرار بود که GLX بگیریم. اما بخاطر گارانتی نامناسب و همچنین به نوعی عدم زیبایی GLX و نیز امکانات مناسبتر سمند LX ترجیح دادیم که LX بگیریم. با پژو پارس هم مقایسه کردیم دیدیم فقط داریم حدود دو و نیم میلیون پول اضافه رو بخاطر فقط شکل بیرونی اتاق می پردازیم و هیچگونه تفاوتی با GLX از نظر فنی ندارد. (البته تفاوتهای خیلی جزئی مثل شکل غربیلک فرمان و سیستم صوتی). در عوض سمند LX با برخورداری از سیستم ABS و رینگهای آلومینیومی بهبود صندلیها و نیز گارانتی به مراتب بهتر از این دو ماشین و نیز بدنه مقاومتر، از این دو ماشین بهتر است. از لحاظ زیبایی هم فکر نمیکنم چیزی کمتر از پژو پارس داشته باشد. حتی به نظر من زیباتر نیز هست.

البته این رو هم بگم که خودم مدرس فنی مکانیک در آموزشگاه های رانندگی هستم. این رو برای تعریف کردن از خودم نگفتم. گفتم که فکر نکنید از روی هوا حرف می زنم. در مورد سرعت سمند LX باید بگم که با دنده 4 فکر نکنم بشود بیشتر از 140 تا 150 حرکت کرد. اما با دند5 فکر کنم با کمی فشار آوردن به ماشین آن هم در یک جاده کفی تا سرعت 210 کیلومتر را سمند بتواند حرکت کند. اما فشار زیادی به ماشین وارد می شود که با توجه به وضعیت جاده های ایران به هیچ وجه سعی نکنید با این سرعت حرکت کنید.

تنها مشکلی که از نظر فنی تا بحال با آن برخورد کردم و کسی هم جز این را نگفته ، اول سنگین بودن وزن بدنه نسبت به نوع موتور است که در طول چند سال کارکرد خود را نشان میدهد و در دو یا سه سال اول مشکلی را ایجاد نمی کند. مشکل هم در سیستم جلوبندی خود را نشان میدهد که احتیاج به تنظیم دارد.

مشکل دوم هم در مورد دید راننده در قسمت جلو هست که این مشکل با کمی رانندگی و صبر و حوصله به آن عادت می کنیم. و در مورد دید عقب نیز اگر عادت به استفاده از آینه های بغل برای پارک یا دنده عقب داشته باشیم و یا سعی کنیم عادت کنیم با دید خوبی که این آینه ها دارند مشکل حل می شود.

ببخشید سرتون رو درد آوردم.

arash p mbz bmw
26 November 2005, 08:03 PM
سلام
با عرض معذرت از اینکه یه کم رک میخوام صحبت کنم. متاسفانه در این فرومها هیچکس تخصصی و علمی بحث نمیکنه و بحثها بیشتر به کلکل شبیه است.

اگه خدا بخواد پدرم قراره سمند LX بگیره. البته بعد از کلی تحقیق و پرس و جو به این نتیجه رسیدیم. اول قرار بود که GLX بگیریم. اما بخاطر گارانتی نامناسب و همچنین به نوعی عدم زیبایی GLX و نیز امکانات مناسبتر سمند LX ترجیح دادیم که LX بگیریم. با پژو پارس هم مقایسه کردیم دیدیم فقط داریم حدود دو و نیم میلیون پول اضافه رو بخاطر فقط شکل بیرونی اتاق می پردازیم و هیچگونه تفاوتی با GLX از نظر فنی ندارد. (البته تفاوتهای خیلی جزئی مثل شکل غربیلک فرمان و سیستم صوتی). در عوض سمند LX با برخورداری از سیستم ABS و رینگهای آلومینیومی بهبود صندلیها و نیز گارانتی به مراتب بهتر از این دو ماشین و نیز بدنه مقاومتر، از این دو ماشین بهتر است. از لحاظ زیبایی هم فکر نمیکنم چیزی کمتر از پژو پارس داشته باشد. حتی به نظر من زیباتر نیز هست.

البته این رو هم بگم که خودم مدرس فنی مکانیک در آموزشگاه های رانندگی هستم. این رو برای تعریف کردن از خودم نگفتم. گفتم که فکر نکنید از روی هوا حرف می زنم. در مورد سرعت سمند LX باید بگم که با دنده 4 فکر نکنم بشود بیشتر از 140 تا 150 حرکت کرد. اما با دند5 فکر کنم با کمی فشار آوردن به ماشین آن هم در یک جاده کفی تا سرعت 210 کیلومتر را سمند بتواند حرکت کند. اما فشار زیادی به ماشین وارد می شود که با توجه به وضعیت جاده های ایران به هیچ وجه سعی نکنید با این سرعت حرکت کنید.

تنها مشکلی که از نظر فنی تا بحال با آن برخورد کردم و کسی هم جز این را نگفته ، اول سنگین بودن وزن بدنه نسبت به نوع موتور است که در طول چند سال کارکرد خود را نشان میدهد و در دو یا سه سال اول مشکلی را ایجاد نمی کند. مشکل هم در سیستم جلوبندی خود را نشان میدهد که احتیاج به تنظیم دارد.

مشکل دوم هم در مورد دید راننده در قسمت جلو هست که این مشکل با کمی رانندگی و صبر و حوصله به آن عادت می کنیم. و در مورد دید عقب نیز اگر عادت به استفاده از آینه های بغل برای پارک یا دنده عقب داشته باشیم و یا سعی کنیم عادت کنیم با دید خوبی که این آینه ها دارند مشکل حل می شود.

ببخشید سرتون رو درد آوردم.
دوست خوبم حرفاتون جامع بودن ولی:
سمند های جدید در جلوبندی مشکلی ندارن و تنها مشکلشون بالا رفتن امپر اب بدلیل سنگینی است که با تعویض رادیات درست میشه
در مورد پارس:
شما یه خورده غیر منطقی فرمودین
پارس دارای کمکهای خشک تری نسبت به سمنده و بیشتر رانندگی اسپرتی رو میپسنده ولی سمند دارای کمکهای نرم هست و همین با عث میشه که ماشین در فرمون گیریها حتی تعادلشو از دست بده
در پارس راننده به همه جا مسلطه و شتاب بیشتر از سمند احساس میشه
در دنده های 2و 1و حتی 3 پارس قویتر به نظر میاد ولی در دنده های 4و5سمند جون میگیره
پارس زیباتر هست و هیچ شکی در اون نیست
absنصب شده بر روی سمند اوقاتی کار نمیکنن و فقط برای دلخوشی هستن
در کل سمند برای کسانی که ارق ملی دارن و به زیبایی و رانندگی اسپرتی اهمیت نمیدن و نرمی ماشین و امنیت رو ترجیح میدن عالیه
در ضمن پارس مونتاژ بسیار عالی داره

2244145
27 November 2005, 11:57 PM
راست كه ميگن صنلي هاي lx راحت نيست و خيلي زود خسته ميشي حالا صندلي 405 بهتره يا lx

samand
28 November 2005, 12:40 AM
راست كه ميگن صنلي هاي lx راحت نيست و خيلي زود خسته ميشي حالا صندلي 405 بهتره يا lx
نه بابا شایعه هست! اتفاقا صندلیهای ال ایکس خیلی هم راحت هستن.

Universe
28 November 2005, 02:15 AM
یه کم اطلاعات در مورد کارت طلایی سمند LX می خواستم. این کارت برای چه مدت یا مسافتی است. شامل چه مواردی می شود و آیا قابل تمدید هست یا نه. ضمنا یکی از نمایندگی هایی که کارش خوب باشه و تر و تمیز هم باشه میخواستم معرفی کنید. ممنون.

pesaremelli
28 November 2005, 09:58 AM
در کل سمند برای کسانی که ارق ملی دارن و به زیبایی و رانندگی اسپرتی اهمیت نمیدن و نرمی ماشین و امنیت رو ترجیح میدن عالیه

ارش چان سمند چندان هم كه ميگي زشت نيست نماي جانبيش فوقولادس نماي جلوش هم بد نيست فقت سپراش كمي زاين كه اگه كمي خرج كني و با برچسب كه ارزونتره اونارو رنگ بدنه كني ماشين: بسيار زيباتر ميشه من كه از قيافه ي اين ماشين خيلي خوشم مياد البته اين درسته كه پارس زيباتره ولي زيبايي بيشتر به سليقه ي شخس بر ميگرده:icon_cool

samand
28 November 2005, 08:46 PM
یه کم اطلاعات در مورد کارت طلایی سمند LX می خواستم. این کارت برای چه مدت یا مسافتی است. شامل چه مواردی می شود و آیا قابل تمدید هست یا نه. ضمنا یکی از نمایندگی هایی که کارش خوب باشه و تر و تمیز هم باشه میخواستم معرفی کنید. ممنون.
ال ایکس کارت طلا یی 3 ستاره فول و یکساله یا 60000 کیلومتر داره و ضمنا همه نما یندگیها ی ایران خودرو .......!!!!!! شاید مرکزی یادگار بهتر باشه

neyvid
28 November 2005, 11:09 PM
سلام دوستان كسي نميدونه از كي اين موتور ملي روي سمند نصب ميشه؟ال ايكس؟اين سمند هايي كه اين سال همين ماه ميدن كه با موتور ملي نيست؟؟جون من يكي ثبت نام كردم (ال ايكس)تحويل اذر ماه يعني همين ماه مي خواستم ببينم اكه ايراني هست موتورش تا انصراف بدم!كمك كنيد البته خبر موثق!مرســــــــــــــــــــي

sunshine
30 November 2005, 11:33 PM
دوستان عزير من ميخام يك سوال غير فني بپرسم. قصد خريد يك LX دارم. بين رنگ نقره اي و خاكستري نميتونم انتخاب كنم. شما كدام رنگ را ميپسنديد؟

Universe
1 December 2005, 02:26 AM
سلام دوستان كسي نميدونه از كي اين موتور ملي روي سمند نصب ميشه؟ال ايكس؟اين سمند هايي كه اين سال همين ماه ميدن كه با موتور ملي نيست؟؟جون من يكي ثبت نام كردم (ال ايكس)تحويل اذر ماه يعني همين ماه مي خواستم ببينم اكه ايراني هست موتورش تا انصراف بدم!كمك كنيد البته خبر موثق!مرســــــــــــــــــــي

موتور ملی قرار است از سال 85 و فکر کنم از نیمه دوم سال به بعد روی سمند نصب شود. البته با پلتفرم جدید سمند و شکل ظاهری جدید سمند. خودرویی که شما به سلامتی قراره آذرماه امسال تحویل بگیری با موتور فعلی آن است. یعنی همان موتور 405. «به نقل از سایت خبری ایران خودرو»

Universe
1 December 2005, 02:30 AM
دوستان عزير من ميخام يك سوال غير فني بپرسم. قصد خريد يك LX دارم. بين رنگ نقره اي و خاكستري نميتونم انتخاب كنم. شما كدام رنگ را ميپسنديد؟

کلا خرید ماشین با رنگ روشن از سفید تا نقره ای به دلیل اینکه سپرها و زه های ضربه گیر روی دربها مشکی رنگ هستند یه کمی بی سلیقگی است. چون این رنگهای مشکلی کاملا تو چشم میزنه و قشنگی رو از بین می بره. اگر زه ها و سپرها همرنگ بدنه بودند تقریبا هر رنگی قشنگ بود.
به نظر من رنگ خاکستری قشنگتره. البته خودم هم اگه خدا بخواد داریم سمند LX می گیریم. تصمیم گرفتیم خاکستریش رو بگیریم.

chiako
1 December 2005, 03:05 AM
سلام.دوستان به عنوان کسی که سمند داره و از اون دسته از ادمهایی هستم که تا دلتون بخواد ماشینارو جر میدم خواستم نظرمو در باره سمند بگم.اولا یه بار تو جاده با دنده 5 تا سرعت 200 تارو پر کردم که دور موتورم رو تقریبا 5900 بود و یه بارم تو دنده 4 دور موتورو رو 6500 اوردم که کیلومتر شمار ماشین 180 تارو نشون میداد ولی کیلومتر شمار دیجیتالی رو کامپیوترش 174 تا رو نشون میداد.در مورد اون دوستمونم که گفت سمند دارای کمکهای نرمتری نسبت به پرشیاست باید بگم که یکی از مشکلات سمند کمکهای سفت و خشک اونه که پس از مدتی داخله اتاق به سرو صدا میوفته .من تا حالام با پرشیا با سرعت زیاد رانندگی نکردم ولی سمند تو سرعتهای بالا خیلی پایداره.خدایشم من بارها با 405 و پرشیا کورس گذاشتم ببخشید ولی دوستانی که میگن شتابه نمیدونم 405 بیشتره یا ... باور کنید الکیه گفتم که بارهاو بارها من کورس گذاشتم نه اونا تونستن منو بگیرن نه من اونارو .این دلیل نمیشه که چون من یه بار تو شتابه اولیه از یه 405 جلو افتادم پس سمند شتابش بیشتره!!اون اختلاف شتابیم که به خاطره اختلاف 80 کیلویه 405 با سمند یا 45 کیلویی با پرشیا میگین فقط با اندازه گیریهای دقیق و یکسان ازمایشگاهی قابل اندازه گیریه نه با احساسی که پشت فرمون دارین.در مورد زیبایشونم خوب هر کسی سلیقه ای داره

sunshine
1 December 2005, 08:06 AM
جناب universe ممنون. من هم بيشتر با شما موافق هستم.

pesaremelli
1 December 2005, 12:01 PM
کلا خرید ماشین با رنگ روشن از سفید تا نقره ای به دلیل اینکه سپرها و زه های ضربه گیر روی دربها مشکی رنگ هستند یه کمی بی سلیقگی است. چون این رنگهای مشکلی کاملا تو چشم میزنه و قشنگی رو از بین می بره. اگر زه ها و سپرها همرنگ بدنه بودند تقریبا هر رنگی قشنگ بود.
به نظر من رنگ خاکستری قشنگتره. البته خودم هم اگه خدا بخواد داریم سمند LX می گیریم. تصمیم گرفتیم خاکستریش رو بگیریم.
ميشه 20 تومن خرج كرد و سپرهارو كاملن رنگ بدنه كرد كه واقعن زيبا ميشه البته خاكستري هم خيلي قشنگه ولي بالاخره رنگش تيرهست و مشكلات خودشو داره:icon_cool

pesaremelli
1 December 2005, 12:02 PM
ميشه 20 تومن خرج كرد و سپرهارو كاملن رنگ بدنه كرد و همچنين ضربه گير درها رو كه واقعن زيبا ميشه البته خاكستري هم خيلي قشنگه ولي بالاخره رنگش تيرهست و مشكلات خودشو داره:icon_cool

hamedfox
1 December 2005, 12:08 PM
ببخشید من اگه بخوام سمند lx رو یکمی جولوشو بخوابونم باید چیکار کنم

2244145
4 December 2005, 12:39 AM
سمند ال ايكس از لحاظ سرو صداي بدنه خوب شده؟ سنسور دنده عقبش خوب كار ميكنه ؟ همچنين آيا از سمند معمولي راحت تره؟ صندلي حاش چه فرقي دارن؟

2244145
سمند ال ايكس از لحاظ سرو صداي بدنه خوب شده؟ سنسور دنده عقبش خوب كار ميكنه ؟ همچنين آيا از سمند معمولي راحت تره؟ صندلي حاش چه فرقي دارن؟

2244145

2244145

neyvid
2 January 2006, 12:47 PM
سلام نظرتون در مورد رينك فابريك سمند ال ايكس با تاير بهن و يه كم كٌب جيه؟؟؟به نظر قشنكه؟كسي كرده ؟؟

arash p mbz bmw
2 January 2006, 03:02 PM
به نظرم خوب میشه ولی باید فنر لول بندازی تا کامل بشه

Malkemid
2 January 2006, 03:45 PM
سلام نظرتون در مورد رينك فابريك سمند ال ايكس با تاير بهن و يه كم كٌب جيه؟؟؟
بدون در نظر گرفتن تایر...رینگ فابریک LX و ELX زشت ترین رینگی هست که تا حالا دیدم!!!

BloodReza
2 January 2006, 04:13 PM
بدون در نظر گرفتن تایر...رینگ فابریک LX و ELX زشت ترین رینگی هست که تا حالا دیدم!!!

قشنگ هست ولی سایز رینگ کوچیکه برا همین به چشم نمیاد

جدیدن یه ELX هایی رو هم دیدم که رینگاشون یه شکل دیگه بود (فابریک کارخونه) مثل یه شکل هندسی بود اون خیلی ضایع بود
به هر حال گذاشتن رینگ رو محصولات یه ایده و همچنین عجیب(بخاطر کنسی ایران خودرو میگم عجیب) از ایران خوردو بود بیشترم برای جذب کردن و فرق بیشتر گذاشتن هست

nnntir
4 January 2006, 12:36 AM
با سلام
قابل قبول است اما زيبا نيست با اين وجود از 90% رينگ‌هاي چندصد هزار توماني موجود در بازار قابل قبول‌تر است.

chiako
4 January 2006, 01:30 AM
اصلا جالب نیست.سایز بدنه سمند کجا!اندازه رینگها.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zeyton
1 February 2006, 03:18 PM
سمند ال ایکس بعد از ای ال ایکس بهترین ماشین ایران خودروست . سمند ال ایکس بسیار ماشین خوبی فقط SAMAND LX

AHOORAMAZDA
6 February 2006, 04:03 PM
با تشکر از دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید ::
1. ترمز ABS ماشین من گاهی اوغات که یک دفعه میکوبم رو ترمز چوب میشود و نمی گیرد
2. کامپیوتر ماشین من امکانات کمتری هتی نسبت به سمند معمولی دارد مثلا ماشین هساب و ظبطوپخش پیام ندارد _درصفهه اصلیش دمای هوا و بنزین باک و سرعت را نشان نمیدهد_ کدامیک از دربها باز است را نمی گوید
3. از زیر دسته دنده درهنگام رانندگی صدای قرقر شدیدی می آید (( مخصوصا در دندهای رو به عقب مثل 2و4 و درهین پر شدن دنده صدا هم با او بیشتر میشود))البته یک بار در موقع سرویس 5000 گفتم. که دسته دنده را آچار کشی کرد ولی باز هم درست نشده است
4. وقتی ماشین سرد است دنده بسیار بد و سخت جا میرود مخصوصا در معکوس کشیدن از 3 به 2 یا 1
5. در صبه که اولین استارت را میزنم ماشین به خوبی روشن میشود و موتور در دور خوبی شروع به کار میکند ولی پس از گرم شدن موتور دور ماشین پایین آمده 750..800 و عقربه آمپر مرتب مختصری کم و زیاد میشود .. همین طور در استارتهای بعدی روز مثل صبه روشن نمی شود
در ضمن ماشین من 7 .. 8 هزار کار کرده
دوستان زودتر راهنمایی کنند که باید چه کنم؟؟؟

بابا کسی نیست که بدونه

sunshine
7 February 2006, 07:17 AM
2. کامپیوتر ماشین من امکانات کمتری هتی نسبت به سمند معمولی دارد مثلا ماشین هساب و ظبطوپخش پیام ندارد _درصفهه اصلیش دمای هوا و بنزین باک و سرعت را نشان نمیدهد_ کدامیک از دربها باز است را نمی گوید
3. از زیر دسته دنده درهنگام رانندگی صدای قرقر شدیدی می آید (( مخصوصا در دندهای رو به عقب مثل 2و4 و درهین پر شدن دنده صدا هم با او بیشتر میشود))البته یک بار در موقع سرویس 5000 گفتم. که دسته دنده را آچار کشی کرد ولی باز هم درست نشده است
4. وقتی ماشین سرد است دنده بسیار بد و سخت جا میرود مخصوصا در معکوس کشیدن از 3 به 2 یا 1
5. در صبه که اولین استارت را میزنم ماشین به خوبی روشن میشود و موتور در دور خوبی شروع به کار میکند ولی پس از گرم شدن موتور دور ماشین پایین آمده 750..800 و عقربه آمپر مرتب مختصری کم و زیاد میشود .. همین طور در استارتهای بعدی روز مثل صبه روشن نمی شود
سلام دوست من.
من هم مدتي است (حدود 20 روز) يك دونه تحويل گرفتم و مشكلاتي مشابه شما دارم.
1- مورد اول در ماشين من ديده نمي شود و به نظر من ترمزهاي بسيار خوبي دارد. (در جاده لغزنده تست كردم و ترمز آن به خوبي عمل كرد)
2- سيستم سخنگوي نمونه هاي جديد به همين صورت است. در منوي اصلي فقط سه گزينه دارد و خيلي از امكانات آن كم شده است. تنيدانم روشي براي تعويض آن وجود دارد؟ من از نمايندگي كه تحويل گرفت پرسيدم و گفتند امكان تغيير نيست
3- مشكل صدادي دنده ندارم.
4- بد جا رفتن دنده را من هم دارم. فكر كردم بعد از مدتي بهتر بشود ولي ظاهرا پس از 7-8 هزار هم بهتر نشده...من نگران شدم.
5- مشكل روشن شدن را در هنگام گرم بودن موتور من هم دارم و به احتمال زياد يكي از سنسورهاي دماي موتور (از سه سنسور) ايراد دارد ولي هنوز به نمايندگي مراجعه نكردم.
ممنون ميشوم اگر ساير دوستان در اين زمينه تجربياتي دارند ما را محروم نكنند. ضمنا پخش ماشين آلپاين و لاستيكهاي آن بريدجستون (ژاپني) است.

pesaremelli
7 February 2006, 11:44 AM
1_مشكل اول شما اگه چرخها قفل ميكنن بايد حتمن ببري نمايندگي
2_كامپيوتر ها چند مدل دارن اين از شانس بد شماست:icon_razz
3_تو سرويس 5000 هيچ كاري نميكنن يه بار خارج از سرويس برو نمايندگي:icon_mad:
4_اين به دليل سفت بودن روغن گيربكس چون در اثر سرما سفت ميشه و اون سياليت خودش رو تا حدودي از دست ميده
اين مشكل طبيعيه و تو همه ي ماشينا هست
5_اينم طبيعيه وقتي صبح استارت ميزني به خاطر اينكه موتور كمي گرم بشه و راحت روشن بشه بطور اتوماتيك تو دور موتور بيشتري كار ميكنه ولي بعدا به شرايط استاندارد خودش برميگرده
چند توصيه:
1_هميشه موقع استارت زدن صبر كن تا صداي پمپ انژكتور قطع بشه (خيلي مهمه)
2_بيخودي به ماشين گير الكي نده من اوايل خودم اينجوري بودم ولي بعد فهميدم كه خيلي از اين مشكلات طبيعيه
مثلن من هي ميگفتم ماشين تنظيم نيست يا دندهاش سفته ولي يكي ديگه كه ميشست پشتش ميگفت اصلن اينطوري نيست
3_ماشينهاي انژكتوري نيازي به تنظيم موتور تا مدت زمان طولاني رو ندارن پس بيخودي ماشين رو به دست افراد متفرقه براي تنظيم موتور نده

AHOORAMAZDA
7 February 2006, 02:46 PM
با تشکر از دوستان عزیز
دوست عزیز فکر کنم یکی از خواص ABS اینه که اینجور مواقع خوب بگیره برای مثال : شما در یک راهبندان منتظری که راه باز بشه یک دفعه ماشین جلو حدود 20 ..30 متری حرکت می کنه و تو که میخای جا تو نگیرن با سرعت راه می افتی ولی حواست به جایی پرت می شه و وقتی جلو رو میبینی که یکی دو متر به جلویی مانده پس با تمام قدرت ترمز رو فشار میدی ولی میبینی که پدال پایین نمیره و ماشین با یک صدای خر خر و احساس ضربات متوالی زیر پدال کماکان رو به جلو در حرکت است پس در این زمان چاری نداری جززززز با تمام قدرت به ماشین جلویی که ترجیهن نیسان وانت با رنگ آبی میباشد ضربه ای محلک (( البته برای خودت )) وارد کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!(((*** این ماجرا واقعی بود ***)))

((( البته بعد اون ضربه یک مقدار بهتر شده و دیگر اون حالت نشده ووو من هم با اون دوستمون موافقم اگه بگیره خیلی خیلی توپ میگیره )))
با تشکر از دوستان لطفن باز هم و در دیگر موارد مخصوصن موارد 3 و 4 راهنمایی کنند البته مورد 4 اصلن هم طبیعی نیست چون بیش از حد سفت میشه مثلن دنده 1 رو پر میکنی 2 رو پر میکنی و میری 3 اما باید سرعت و کم کنی و تقریبن ایست کامل کنی پس برای براه افتادن دوباره باید بری ( یک ) اما یک که به هیچ وجه راه نمیده!!! پس باید ایست نسبتن کامل را با ( دو ) راه بی افتی تازه اگه دو راه بده وگر نه با همان سه باید اموراتتو بگذرونی((( و حتا 4 و 5 ))
؟؟ آیا این صدای زیر دنده میتونه با بد جا رفتن ربط داشته باشه ؟؟؟

fizzi
9 February 2006, 04:50 AM
يكي از خصوصيات ترمزهاي abs همين احساس خر خر كردن و ضربات متوالي زير پدال هست .. اگر اين حالت پيش اومد بدونيد abs شما صحيح وسالم هست. در موقعيت هاي بحراني هم سعي كنيد با تمام نيرو پدال ترمز را فشار دهيدو در زمان ترمز گيري به ضربه هاي پدال توجه نكنيد و به اين دليل از فشار پايتان بر پدال ترمز كم نكنيد...

در مورد گيربكس با توجه به كاركرد ماشين شما كه 8000 هست خيلي تفكر برانگيز هست.شايد از دنده هاي سينكرونايزر باشه... اگر تا 10000 رفع نشد حتمن به يك مكانيك معتمئن نشون بديد.

در صبه که اولین استارت را میزنم ماشین به خوبی روشن میشود و موتور در دور خوبی شروع به کار میکند ولی پس از گرم شدن موتور دور ماشین پایین آمده 750..800 و عقربه آمپر مرتب مختصری کم و زیاد میشود ..

كاملن طبيعيه ...!

صبح كه استارت مي زنيد موتور ماشين سرد هست و تا هنگاميكه به دماي نسبتن مناسب برسد در دور موتور حدود 1000 تا 1200(بسته به نوع اتومبيل ) كار ميكند بعد از آن هست كه دور موتور به حد نرمال در حالت خلاص ميآيد يعني حدود 800 تا 900 ...

sunshine
9 February 2006, 09:27 PM
آقاي فيزي اي ضربه ها كه مي فرماييد در هنگامي احساس مي شود كه شما روي سطح لغزنده ترمز بگيريد. در حالت نرمال و سرعتهاي متوسط و پايين فكر ميكنم نبايد ترمز قطع و وصل بشود. آيا من اشتباه ميكنم؟

AHOORAMAZDA
10 February 2006, 06:57 PM
با تشکر از دوستان
وقتی از برف پاک کن استفاده میکنم به صورت نا منظم یک صدای تک آژیر یک تک (( بیپ )) از دزدگیر میآید آیا این طبیعی است ؟؟و اگر اینطوره از چیه؟؟2. یکی از دوستان من میگه که وقتی کامپیوتر سمند دامادشون قاطی کرده زنگ زدن یکی از امداد اومده و با وصل کردن دستگاهی به کامپیوتر ماشین یک برنامه جدید ریخته ((مثل عوض کردن ویندوز کامپیوتر منازل ))......آیا همچین چیزی درسته؟؟؟؟

iph3w
10 February 2006, 09:17 PM
من سمند LX دارم ولي اينطوري نميشه، برف پاک کن رو ميگم. بله برنامه کامپيوتر سمند رو مي تونن با کامپيوتر دوباره بريزن روش. حتي يک سري کد هاي Reset و Setting داره که مخفيه و من نميدونم ولي اگه کسي مي دونه بگه. بعضي از امکاناتش هم با کد فعاي و غير فعال ميشه، تا جايي که من مي دونم. اگه کسي اطلاعات دقيقتري داره بگه

fizzi
10 February 2006, 09:53 PM
آقاي فيزي اي ضربه ها كه مي فرماييد در هنگامي احساس مي شود كه شما روي سطح لغزنده ترمز بگيريد. در حالت نرمال و سرعتهاي متوسط و پايين فكر ميكنم نبايد ترمز قطع و وصل بشود. آيا من اشتباه ميكنم؟

كاملن درسته :icon_cool

سيستم ضد قفل شدگي (a.b.s) در حالت عادي و ترمزهاي معمولي غير فعال هست و فقط هنگامي وارد عمل ميشود كه سنسورهاي اين سيستم حداقل يكي از چرخها ي ماشين را در مرز قفل شدن تشخيص دهد.

z_qz54
10 February 2006, 09:54 PM
منم یه سمند مدل82 دارم.ترمزش که کلا ضعیفه.ولی در مورد abs باید بگم که اگه با این سیستم تو دست انداز ترمز بزنید خیالتون راحت که کلا قاطی میکنه ولی درمورد سروصدا باید بگم که ماشین من از ماه سوم خرید به سروصدای شدید افتاد.همینجور که ماشینم تو جاده داره راه میره از ستون ها+ کنسول+زیر شیشه+صندلی+خود داشبر سروصدا میاد.البته توصیه من به شما که سمند نو سوارید اینه که تو دست انداز ها باهاش تند نرید و تیک اف نکنید تا مثل مال من نشه.اگه تیک اف زیاد میکنید مطمئن باشید که باید دسته متر رو عوض کنید و زود دیسک و صفه میخواد.راستی من وقتی دنده عوض میکنم دستم میخوره به دکمه کامپیوترش.لاظم به ذکر که ماشین من کامپیوترش قطع هستش و از دزدگیر خارج از مدار فابریک استفاده میکنم.:icon_razz

z_qz54
11 February 2006, 02:55 PM
تاحالا کسی تونسته شوک سنسور سمند رو از 55% بالا تر ببره؟مال من وقتی از50بالا تر میرفت اگه دزدگیر رو فعال میکردی بعد از بوغ دوم صداش در میومد.راستی بارها شده دزدگیر رو فعال کردم ولی درب رو قفل نکرده یا برعکس درب قفل شده ولی دزدگیر فعال نشده. 1سئوال دارم؟علت فاصله 9ثانیه ای بین بوق اول تا دوم چیه؟چرا دزدگیر تو همون بوق اول فعال نمیشه؟

pesaremelli
11 February 2006, 03:31 PM
منم نميدونم ولي من شوك سنسور رو تا 68 درصد بالا بردم كافيه كه قبل از قفل كردن ماشين 4-5 ثانيه اي صبر كني بعد درها رو قفل كني اونوقت ديگه اينجوري نميشه
اون فاصله ي زماني هم فكر كنم براي چك كردن ماشين توسط كامپيوتر باشه

sunshine
11 February 2006, 09:46 PM
دوستان اگر از اين ايميل چيزي دستگيرتان شد ما را هم بي نصيب نگذاريد. التماس دعا..

zakash1978
12 February 2006, 11:01 AM
با عرض سلام خدمت همه دوستان.من حدود 1 ماه پيش يك سمند صفر گرفتم.و سنسور شوكشو در حال حاضر رو 90
گذاشتم ! ولي بازم زماني كه خيلي محكم به چرخ جلو ضربه بزنم صداش در مياد. عقب كه هيچي!!! با توجه به صحبتهاي شما پس سنسور شكش خرابه ؟! اصلا جاي سنسور شكش كجاست ؟
در مورد سوال دوستمان كه درها باز ميشه يا باز ميمونه . ميتونه ايراد از شاسي( يا به اصطلاح ايران خودرو سنسور) كاپوت يا صندوق باشه كه درست عمل نميكنه.البته توصيه ميكنم قبل از تعويض يك امتحاني بكنيد و چند دفعه با دست فشارشون
بديد و رهاشون كنيد گاهي اينطوري گيرش بر طرف ميشه !

AHOORAMAZDA
12 February 2006, 03:00 PM
با تشکر از دوستان
سنسور عقب گاهی اوقات قاط میزنه مخصوصن وقتی بارون میاد که فکر کنم وقتی آب داخل گودی سنسور جم میشه از اون باشه راه حل چیه ؟؟؟ 2. آیا وقتی دکمه چرخش هوای داخل رو میزنی باید آمدن هوا از بیرون کاملن قطع بشه چون وقتی با سرعت حرکت میکنم باز مقداری هوا از دریچه ها میاد ؟؟ 3. وقتی وضعیت آمدن هوا را رو به پاها میزارم باز از بالا هوا میاد حتا بیشتر از بالا میاد پس باید دریچه های بالا را تقریبن ببندم تا بخاری به پاها بزنه ..آیا این طبیعیه؟؟؟

z_qz54
12 February 2006, 08:20 PM
من 7273 رو به کامپیوترش دادم. نوشت : عادل دادجویی 1380
اینم عکسش. 7232 کار نکرد
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktopz_q z54_________7273.jpg

z_qz54
12 February 2006, 08:59 PM
ahooramazda جان درمورد هوای بیرون که در هر صورتی تو میاد فکر کنم باید تعمیرش کنی ولی در مورد جهت باد عرضم اینه که من هر ماشینی سوار شدم،رو هر حالتی که می گذاشتم باز باد از دریچه های جلو می آمد.طبیعی.

راستی در مورد ترمز که زیر پا میلرزه و ماشین هم دقیقا به همون حالت شل و سفت میکنه کاملا باهات موافقم.

z_qz54
13 February 2006, 12:00 AM
هیشکی نبودد؟

arvin219
24 June 2006, 01:57 AM
سلام
من يك سمند اليكس گرفتم خوب اولش خوب بود بد يچندتا مشكل برام پيشومد كه اذيتشدم اول كه كمك عقب سرو صداش درومد بردم نمايندگي گفت عاديه و عوضش كرد 700 كه باهش رفتم ديدم كه راديات اب كم ميكنه يا سريز داره اول زياذ توجه نكردم اما 850كه رسيد ديدم ماشين جوش اورد برذم نمايندگي گفتن از در رادياته به همين نامونشون ما 4 تا در راديات عوض كرديم يكيدورز خوب بود باد دوباره جوش ميورد absهم كه يكي درميون ميگرفت گفتن ماشينتو ببر نمايندگي شماره يك اونم كه ميدونين كه چه قدر طول ميكشه كه نوبت بگيرين گرفتين برديم 5 روز طول كشيد تا تحويل دادان ديدم كه سر سيلند تمام واشراشو عوض كردن درست شد اما به 5 روز نكشيد كه ديدمدزد گيرش يسره شذ راستي يسوال نمايشگر مگه نبايد مقدار بنزين مسافت منانده اين چيزا رو نشون بده مال من كه فقط كيلومتر نشون ميده

mehdie3
24 June 2006, 12:40 PM
قبلن گفته شد كه كامپيوترا با هم فرق ميكنن
يه جورايي مثه اينكه شانسيه
اين بار چهارمه كه اين مطلبو مينويسي اونم تو چهار تا تالار مختلف :icon_razz

z_qz54
24 June 2006, 01:26 PM
سلام
من يك سمند اليكس گرفتم خوب اولش خوب بود بد يچندتا مشكل برام پيشومد كه اذيتشدم اول كه كمك عقب سرو صداش درومد بردم نمايندگي گفت عاديه و عوضش كرد 700 كه باهش رفتم ديدم كه راديات اب كم ميكنه يا سريز داره اول زياذ توجه نكردم اما 850كه رسيد ديدم ماشين جوش اورد برذم نمايندگي گفتن از در رادياته به همين نامونشون ما 4 تا در راديات عوض كرديم يكيدورز خوب بود باد دوباره جوش ميورد absهم كه يكي درميون ميگرفت گفتن ماشينتو ببر نمايندگي شماره يك اونم كه ميدونين كه چه قدر طول ميكشه كه نوبت بگيرين گرفتين برديم 5 روز طول كشيد تا تحويل دادان ديدم كه سر سيلند تمام واشراشو عوض كردن درست شد اما به 5 روز نكشيد كه ديدمدزد گيرش يسره شذ راستي يسوال نمايشگر مگه نبايد مقدار بنزين مسافت منانده اين چيزا رو نشون بده مال من كه فقط كيلومتر نشون ميده
دوست عزیز لطفا از تکرار متن خود در تاپیک های مختلف خودداری کنید

Mr.Mohamad
25 June 2006, 07:19 PM
سلام دوستا خوب من .
مشکل من هم با سمند ال ایکسمون اینه که سر و صدای زیادی از درو ؛ ستونهاش میاد ؛کسی نیست که بگه این مشکل چطوری حل میشه اگه که قراره ببرمش جایی لطفا یه آدرس در اهواز به من بدید. متشکرم.
البته دوستان این سیستم احتیاطش (همون روشن شدن چهار راهنما) که وقتی با فشار ماشین رو نگه بداری یا در سرعتهای زیاد سریع سرعت کم کنی یا درجا تیکاف بکشی چرا در بعضی سمندها حساس تره ولی در سمند ما خیلی جدی باید فشار بهش بیاد تا فعال بشه اصلا جایی هست که بشه این حساسیتش رو تنظیم کرد؟؟؟

arash p mbz bmw
25 June 2006, 08:07 PM
دوست خوبم در مورد صداگیری
این صدا از قطعه ای هست که درون در هست و در واقع در رو به اطاق وطل میکنه
نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا نه؟؟
ولی در هر حال اگر ماشین رو به یه صافکار مجرب نشون بدین و بگین که به قطعاتی که روی در هست یه گیریس بزنه(اون توپیش)و یه ذره هم پیچشو صفت کنه مشکل صدا رفع میشه
متاسفانه من توی اهواز هم کسی رو نمیشناسم

karash501
25 June 2006, 09:28 PM
هی میگید سمند سرو صدا داره!من تو سمند 82 واقعا احساس آرامش بیشتری داشتم تا پرشیا 84!!جدا مشکل از منه؟!

z_qz54
25 June 2006, 10:31 PM
هی میگید سمند سرو صدا داره!من تو سمند 82 واقعا احساس آرامش بیشتری داشتم تا پرشیا 84!!جدا مشکل از منه؟!

توی 10 تا سمندی که تولید میشن 9 تاشون سروصدا دارن که دور اول اون یکی که صدا نداره به شما خورد.
توی 10 تا پرشیای که تولید میشن 9 تاشون سروصدا ندارن که دور دوم اون یکی که صدا داره به شما خورد.

باتلاق
11 September 2006, 08:06 PM
بابا بالاخره سمند 85 صدا مي كنه يا نمي كنه؟ من كه گيج شدم! يكي ميگه خيلي بي سرو صداس يكي ميگه بلبل ميخونه يكي ميگه ترمزش خيلي خوبه يكي ميگه ترمزش خيلي بده! يكي ميگه ABS خيلي خوبي داره يكي ميگه اصلا ترمز نداره! پس كدوم اين حرفها درسته؟!

خواهش مي كنم كساني كه خودروي سمند ندارن اظهار نظر نكنن! هر كس كه از دور سمندي ديده كه عبور مي كرده از خودش حرف در ميآره نتيجش ميشه اين كه مي بينيم! حالا دو سوال:

اول اينكه من خودم هنزو خودروم رو تحويل نگرفتم

1. چرا با وجود اينكه همه ميگن سمند ترمز نداره تا حالا خيلي كم ديده شده (من كه نديدم اصلاَ) كه از پشت تصادف كنه اين خودرو؟
2. جرا خيلي از افرادي كه سمند معمولي مدل هاي قديمي تر داشته اند دوباره سمند مدل بالا تر خريد مي كنن؟ (اين يكي رو خودم ديدم! 3 نفر از اطرافيان ما اين كارو كردن! مثلاً همين داريوش اينا! دكتر مصطفوي اينا! آقاي كرماني اينا! و اون آقاهه كه تو نمايندگي ديدم اومده بود سمند سفارشي سال بگيره كه احل كرمان بود و از سمند قبليش خيلي راضي بود...)؟؟؟ چطور ميشه آدم از يه خودرو راضي نباشه ولي دوباره بره صفرش رو بخره؟!

اين موضوع دوم واقعاَ سوال بر انگيز شده براي من!؟

بچه ها لطفا نظرتون رو در مورد اين موضوع بگيد...

web
25 September 2006, 04:02 AM
در مورد موضوع اول بايد بگم بنده سمند 85 سال رو نميدونم ولي خدمتت عرض كنم كه 1 سال سمند معمولي سوار ميشدم و الان 6 ماهي ميشه سمند ال ايكس دارم. بايد بگم كه :
- ترمز سمند معمولي واقعا تعريفي نداره.
- ترمز سمند ال ايكس به لطف دارا بودن ABS واقعا بهتر شده ولي بازهم نسبت به ABSهايي مثل ABS زانتيا ضعيفه و اين كجا و اون كجا!
- اتاق هردوش سروصدا داشته و داره و همونطور كه آرش جان هم گفتن مشخص شد كه تقريبا نصف اين صدا در هر دو ماشين بعد از نشان دادن به يك صافكار كاردرست مربوط به توپي هاي داخل درهاش ميشد كه بعد از صداگيري مشكلم تا حد قابل توجهي حل شده ولي هنوز اتاقش صدا داره. من البته پارس 83 موتور زانتيا (و نه ELX) با رينگ اسپرت داشتم كه اون سر و صداش بيشتر بود.

در مورد سوال دومت - من خودم يكي از اون افراد! سمند - بعد يك مدت پارس - بعد باز سمند!

موفق باشي

GHAHRAMAN
25 September 2006, 04:35 AM
يه عكس از سمند پي تو بزارين من ممنونه شما مي شم.

SLS
25 September 2006, 01:06 PM
تو تاپیک سمند p2 هست خیلی قشنگه اینم لینکش:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21772&page=2

باتلاق
25 September 2006, 04:32 PM
در مورد موضوع اول بايد بگم بنده سمند 85 سال رو نميدونم ولي خدمتت عرض كنم كه 1 سال سمند معمولي سوار ميشدم و الان 6 ماهي ميشه سمند ال ايكس دارم. بايد بگم كه :
- ترمز سمند معمولي واقعا تعريفي نداره.
- ترمز سمند ال ايكس به لطف دارا بودن ABS واقعا بهتر شده ولي بازهم نسبت به ABSهايي مثل ABS زانتيا ضعيفه و اين كجا و اون كجا!
- اتاق هردوش سروصدا داشته و داره و همونطور كه آرش جان هم گفتن مشخص شد كه تقريبا نصف اين صدا در هر دو ماشين بعد از نشان دادن به يك صافكار كاردرست مربوط به توپي هاي داخل درهاش ميشد كه بعد از صداگيري مشكلم تا حد قابل توجهي حل شده ولي هنوز اتاقش صدا داره. من البته پارس 83 موتور زانتيا (و نه ELX) با رينگ اسپرت داشتم كه اون سر و صداش بيشتر بود.

در مورد سوال دومت - من خودم يكي از اون افراد! سمند - بعد يك مدت پارس - بعد باز سمند!

موفق باشي

با تشكر از پاسخ شما

ميشه لطفاَ توضيح بديد چه دلايلي وجود داشت كه دوباره رفتي سراغ سمند ؟
راستي صداي سمند بيشتر هست يا پارس!؟
درضمن پارس چي بيشتر از 405 داره كه وزنش 1190 كيلو شده و 405 وزنش حدود 1024؟

با تشكر منتظرم

SLS
25 September 2006, 07:10 PM
من فکر کنم بدنش سنگین تر باشه. ورق ضخیم تری تو بدنش بکار رفته.

lx_xu7
25 September 2006, 09:22 PM
slsجان بدنه ی سمند در هر سانتیمتر مربع 2.5جوش از پرشیا و glxمحکم تره

SLS
25 September 2006, 09:44 PM
اینو که می دونم. من پارس رو با 405 مقایسه کردم

web
28 September 2006, 12:44 PM
با تشكر از پاسخ شما

ميشه لطفاَ توضيح بديد چه دلايلي وجود داشت كه دوباره رفتي سراغ سمند ؟
راستي صداي سمند بيشتر هست يا پارس!؟
درضمن پارس چي بيشتر از 405 داره كه وزنش 1190 كيلو شده و 405 وزنش حدود 1024؟

با تشكر منتظرم

- خدمتت عرض کنم که بنظر من شکل ظاهری پارس هم جلو هم عقب زیباتر از سمنده ولی واقعا کارایی سمند بالاتره. من مطمئنم اگر شما با هردو ماشین یک سفر 15 ساعته تو جاده داشته باشی به برتری سمند در پایداری سرپچها و سرعتهای بالا و راحتی پی میبری. (سمند لش تر از پارسه و تو سرعتهای بالا کنترلت روی ماشین بیشتره و به همین دلیل چپ شدنش خیلی سخت تر از پارس انجام میشه.)

- سر و صدای اتاق سمند مسلما بیشتره و اون پارسی که من داشتم البته به دلیل داشتن رینگ کمی بیشتر سروصدا داشت در غیراینصورت پارس انصافا سروصدای کمی داره.

- در رابطه با وزن بیشتر پارس هم SLS جان توضیح دادن.

SLS
28 September 2006, 03:44 PM
ولی نظر من اینه که سمند ( البته ال ایکس ) از عقب از پارس زیباتره.
سمند 85 هم از جلو از پارس قشنگتره. یه چیزی تو مایه های BMW

ar1358
1 October 2006, 04:12 AM
عکس سمند Lx

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=574&d=1159638897

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=575&d=1159638991

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=577&d=1159659192

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=578&d=1159659207

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=579&d=1159659224

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=580&d=1159659234

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=581&d=1159659444

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=586&d=1159659606

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=587&d=1159659620

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=588&d=1159659632

http://forum.persianweb.com/attachment.php?attachmentid=589&d=1159659645

irani118
21 October 2006, 01:06 AM
آیا همه ال ایکس ها این سیستم رو دارن بعدش از کجا میشه فهمید که دارن

سپاس

Abolfazl2006_p
21 October 2006, 04:02 AM
بله همه ی سمند های ال ایکس این سیستم را دارند

lx_xu7
21 October 2006, 01:49 PM
کدوم سستم

Abolfazl2006_p
21 October 2006, 01:54 PM
منظورشون ترمز ای بی اس مجهز به ebd میباشد در سمند های ال ایکس

Safir
22 October 2006, 11:37 PM
http://i13.tinypic.com/4d2cx21.jpg
فکر کنم بهتر باشه بگیم سمند مدل بنز:icon_mrgr

CTS-V
23 October 2006, 05:19 AM
http://i13.tinypic.com/4d2cx21.jpg
فکر کنم بهتر باشه بگیم سمند مدل بنز:icon_mrgr

این طرح را چند سال پیش در مجله ی ایران خودرو به صورت نقاشی(با مداد رنگی و خانگی) که از طرف یکی کارمندان پیش نهاد شده بود چاپ کردند.:icon_surp

irani118
23 October 2006, 01:11 PM
نه نمایندگی انجام نمیده. با فروشگاه 206 به شماره 22034412 تماس بگیر ببین برات میفرستن شهرستان تا خودت ببندی؟ جا گذاشتنش سخت نیست.

رو شتابشم تاثیر داره یا نه

vortec
25 October 2006, 04:08 AM
با سلام خدمت اساتید .

لطفآ اگر اطلاع دارید اینجانب را راهنمایی فرمایید که آیا در سمند LX کمکهای گازی گذاشته اند یا نه ؟http://kaleskeh.net/images/smilies/question.gif

اگر ندارد انداختن کمک گازی تاثیر محسوس در نرمی خودرو دارد ؟؟!!!

hamedfox
25 October 2006, 10:39 AM
اون جوری که من از مکانیک ماشینم شنیدم یه جور کمک گازی روغنی روی اون هست و واقعا نسبت به سمندای معمولی نرمتره البته اون می گفت این کمک ها خیلی قیمتش بالاست

web
25 October 2006, 05:11 PM
سيستم تعليق سمند هم جلو هم عقب از نوع هيدروليكي يك پارچه با ميل هاي موج گير هست.
در جلو از نوع مك فرسون و در عقب از نوع ژامبونيه كه استفاده از مك فرسون (تلسكوپي) در جلو باعث كوچكتر و سبك شدن كمك فنر شده و نرمي ويژه اي به ماشين ميده.

اينم عين متن سايت ايران خودرو :
تعليق

- سيستم مستقل جلو از نوع Macpherson شامل فنر لول وکمک فنرهای هيدروليکی يک پارچه همراه با ميل موج گير تعليق جلو
- سيستم تعليق نيمه مستقل عقب ، شامل دو ژامبون ، يک فنر پيچشی به طور عرضی و کمک فنرهای هيدروليکی تعليق عقب

danial_2006
25 October 2006, 05:56 PM
با سلام خدمت اساتید .

لطفآ اگر اطلاع دارید اینجانب را راهنمایی فرمایید که آیا در سمند LX کمکهای گازی گذاشته اند یا نه ؟http://kaleskeh.net/images/smilies/question.gif

اگر ندارد انداختن کمک گازی تاثیر محسوس در نرمی خودرو دارد ؟؟!!!

در نرمي خودرو تاثير خاصي نميزاره ولي توي جاده ودر سر پيچ ها خيلي كمكت ميكنه و مخصوصا تو سرعت بالا زمانيكه جاده دست اندازها زياد و پي در پي داره كمك ميكنه كه كنترل ماشين از دستت خارج نشه.:icon_cool

mads_7454
26 October 2006, 04:19 PM
پس چطور در نمایندگیهای ایساکو کمک ال ایکس از سمند معمولی ارزونتره:icon_ques

azma
31 October 2006, 02:16 PM
يك سئوال . در خط توليد آيا سمند معمولي و ال ايكس پشت سر هم توليد مي شوند يا محل مونتاژ ال ايكس 85 و ال ايكس معمولي و سمند معمولي فرق دارد ؟

z_qz54
31 October 2006, 03:20 PM
يك سئوال . در خط توليد آيا سمند معمولي و ال ايكس پشت سر هم توليد مي شوند يا محل مونتاژ ال ايكس 85 و ال ايكس معمولي و سمند معمولي فرق دارد ؟

پژو 206 تمام تیپ ها ، سمند تمام مدل ها و بعضا 405 ( 405 به صورت دوره ای تولید میشه) در یک خط مونتاژ ولی لتاق رنگ و کوره ها جداست و از خط فکر کنم F9 اینها پشت سر هم می افتند.

hormoz_agha
6 June 2007, 08:22 PM
با سلام به همه دوستان
من يه هفته ديگه ماشين سمند ال ايكس سال رو تحويل ميگيرم
اما هيچ اطلاعي از اين خودرو ندارم .
لطفا راهنمايم كنيد

z_qz54
6 June 2007, 09:03 PM
پست 28 همین تاپیک!!!!!!

ترمزها
سيستم ترمز ضد قفل ABS نوع ترمز
ترمز ضدقفل استاندارد
نوع ترمز ضدقفل 4 کانال با سيستم قدرتي EBD توزيع ترمز الکترونيکي
MK 20E (Continental Teves) مدل ترمز ضدقفل
Aluminium 6.5J15 چرخها
تجهيزات داشبورد
با پس روشنايي آبي جلو آمپر ديجيتال
با پس روشنايي آبي سرعت سنج
با پس روشنايي آبي دور سنج موتور
با پس روشنايي آبي دما سنج مايع خنک کننده
با پس روشنايي آبي (کيلومتر شمار ديجيتال (غير قابل صفر کردن
با پس روشنايي آبي (مسافت سنج ديجيتال (قابل صفر کردن
با پس روشنايي آبي درجة بنزين
عملکرد جديد چراغ هشداردهندة باز بودن کمربند ايمني راننده
با پس روشنايي آبي (کليد آزادکنندة درِ صندوق عقب از روي داشبورد (تاخيري با فشردن کليدبمدت 4 ثانيه
با پس روشنايي آبي ساعت ديجيتال
با پس روشنايي آبي (هيونداي) MP3 سيستم راديوپخش و دستگاه ديسک خوان مجهز به پخش
با پس روشنايي آبي سيستم هشداردهنده
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا چپ
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا وسط
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا راست
تجهيزات رانندگي و ايمني
استاندارد خودرو ميباشد (سيستم ترمز ضدقفل مجهز به سيستم الکترونيکي توزيع نيروي ترمزي (يا سيستم ضدلغزش
استاندارد خودرو ميباشد سنسور دنده عقب
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) درپوش رينگ آلومينيمي
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) رينگ آلومينيمي
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) آرم کلة اسب روي رينگ آلومينيمي
چراغها و روشنائي ها
طرح جديد مجموعة چراغهاي عقب روي صندوق عقب چپ / راست
طرح جديد مجموعة چراغهاي عقب روي بدنة عقب چپ / راست
صندوقِ عقب
طرح جديد (جا پلاکي(جا نمره اي
قطعات جديد ابرويي زير چراغ عقب چپ / راست
طرح جديد آرم ثابت بصورت برجسته آرم روي صندوق عقب
طرح جديد و موقعيت نصب جديد آرم سمند روي لبة پاييني سمت چپ جا پلاکي
طرح جديد و موقعيت نصب جديد آرم LX روي لبة پاييني سمت راست جا پلاکي
طرح جديد و کيفيت برتر موکت کف صندوق عقب
امکانات راحتي و آسايش
طرح جديد کليد معمولي(تيغه ثابت) کنترل از راه دور راديويي
طرح جديد کليد تاشو(چاقويي) کنترل از راه دور راديويي
صندلي ها
با پس روشنايي آبي کليد تنظيم برقي پشتي صندليهاي جلو
رودري و متعلقات آن
طرح جديد مجموعة رودري جلو سمت راننده - مخملي
با پس روشنايي آبي کليد شيشه بالابر برقي جلو سمت راننده / عملکرد با يک لمس
با پس روشنايي آبي (کليد تنظيم آيينه هاي برقي بيروني (کليد مدور
با پس روشنايي آبي (کليد انتخاب عملکرد آيينه هاي برقي بيروني (کليد پله اي
با پس روشنايي آبي کليد شيشه بالابر برقي جلو راست
با پس روشنايي آبي کليدهاي شيشه بالابر برقي عقب چپ / راست
با پس روشنايي آبي کليد قفل کنندة شيشه هاي بالابر برقي عقب
تجهيزات اورژانس پزشکي
قطعة جديد جعبة کمک هاي اوليه
تجهيزات الکتريکي
طرح جديد (آنتن برقي (وينرکام ...

hormoz_agha
9 June 2007, 02:48 PM
سلام با تشكر
مقدار مصرف بنزين چقدر است ؟
و آيا كاربراتور بنزين آن انژكتوري است؟

abaratian
9 June 2007, 05:47 PM
سلام با تشكر
مقدار مصرف بنزين چقدر است ؟

برای من صدی 10 با کولر و نه و نیم بدون کولر. البته من مسیر هر روزم بی ترافیکه (البته بی ترافیک که دیگه وجود نداره، کم ترافی