View Full Version : راهنمایی و کمک برای انتخاب ماشین
Pelanaria
6 June 2006, 03:01 AM
سلام دوستان...این روزها خدا رو شکر میکنم که با Phalls آشنا شدم تا بتونم با دوستان برای خرید ماشین همفکری کنم....:lover: ....ممنون از همه دوستانی که کمکم میکنن
دوستان من قصد خرید ماشین تا 7 میلیون رو دارم...این رو هم بگم که به هیچ وجه راضی به خرید پراید نمیشم...به دلیل ایمنی پایین و یک سری مسائل دیگه...خودم چند تا ماشین مد نظر دارم...ولی متاسفانه حرف اطرافیان یکم اذیتم میکنه...مخصوصا در مورد کاندید اولم...من توی این مدت که تحقیق میکردم به شدت به سیناد علاقه مند شدم...تا اونجایی که ندیدم هیچ کس غیر از ظاهر این ماشین از این ماشین بد بگه...ظاهرش رو خودم خیلی دوست دارم...با یکم دستکاری میشه یک ماشینی درستش کرد که فک همه رو بکوبونه زمین...خلاصه اینکه هیچ کس راضی نمیشه من سیناد بگیرم...بخاطر بد فروش بودن و ظاهرش...حالا غیر از سیناد من یکی دو گزینه دیگه دارم...مثل اپل یا کادیلاک سویل...
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید...به نظر شما سیناد ماشینی نیست که دست دومش اذیت کنه؟یا بین سیناد و اپل کادیکلاک کدوم رو انتخاب کنم...لطفا اگه کسی سیناد داشته بگه ازش راضی بوده یا نه؟و اینکه بعد از 1-2 سال کارکرد مشکلی نداشته؟...
ممنون
siroos2005
14 June 2006, 05:12 PM
سلام
من سیناد ندارم ولی یکی از فامیلام داره.تا حلا با سیناد رانندگی نکردم ولی سوارش شدم این ماشین اتاق پر سرو صدایی داره ولی واقعا من ماشین خوبی فامیل ما هم ازش رازی وفقط از بد فروش رفتنش نارازی.طرف تا حالا برای مشکل فنی نبرده نمایندگی فقط برای روغن موتور واین جور حرفها میگه نمایندگی بد نیست وسایلشم نمایندگی داره.کادیلاک و اپل می خوره اصلا تکنولوژی بکار رفته در سیناد قابل قیاس نیست(رنو مگان یکی از بهترین خوروهای روزه)سیناد از 405 هم پیشرفته تره.
از نظر قیافه واقعا قیافش بد نیست من هم خیلی خوشم میاد.آدم با کلاس زیاد سیناد می خرند همین فامیل ما یه خانوم است.زاستی چه جوری می خواهی اسپرتش کنی فامیلمون می خواست اسپرت کنه به من یاد بده تا بهش بگم.دستت درد نکنه.
اگر نظر من بخواهی اون دو تا وضعیت خیلی بدی دارند و خیلی پر دردسرند فقط اپل یه کمی قشنگه.در رابطه با خرید سیناد بهت بگم که چند وقط دیگه ال 90 به بازار میاد.اصلا دور و بر اپل کادیلاک نرو بهترینش همون سیناد یا پراید.سیناد کمترهم کار کشیدن ازش تو هر ماشین زیر 7 بخواهی بخری مال 10-15 سال پیش به ریسک نمی ارزه یه جوری اطرافیانت به سیناد رازی کن.
siroos2005
14 June 2006, 05:31 PM
سلام
من سیناد ندارم ولی یکی از فامیلام داره.تا حلا با سیناد رانندگی نکردم ولی سوارش شدم این ماشین اتاق پر سرو صدایی داره ولی واقعا من ماشین خوبی فامیل ما هم ازش رازی وفقط از بد فروش رفتنش نارازی.طرف تا حالا برای مشکل فنی نبرده نمایندگی فقط برای روغن موتور واین جور حرفها میگه نمایندگی بد نیست وسایلشم نمایندگی داره.کادیلاک و اپل می خوره اصلا تکنولوژی بکار رفته در سیناد قابل قیاس نیست(رنو مگان یکی از بهترین خوروهای روزه)سیناد از 405 هم پیشرفته تره.
از نظر قیافه واقعا قیافش بد نیست من هم خیلی خوشم میاد.آدم با کلاس زیاد سیناد می خرند همین فامیل ما یه خانوم است.زاستی چه جوری می خواهی اسپرتش کنی فامیلمون می خواست اسپرت کنه به من یاد بده تا بهش بگم.دستت درد نکنه.
اگر نظر من بخواهی اون دو تا وضعیت خیلی بدی دارند و خیلی پر دردسرند فقط اپل یه کمی قشنگه.در رابطه با خرید سیناد بهت بگم که چند وقط دیگه ال 90 به بازار میاد.اصلا دور و بر اپل کادیلاک نرو بهترینش همون سیناد یا پراید.سیناد کمترهم کار کشیدن ازش تو هر ماشین زیر 7 بخواهی بخری مال 10-15 سال پیش به ریسک نمی ارزه یه جوری اطرافیانت به سیناد رازی کن.
shahram2006_m
14 June 2006, 08:46 PM
دوست عزیز سیناد ماشین بدی نیست ولی خدمات پس از فروش بسیار محدودی داره. به طور مثال اگر شما توی جاده بمونی باید هیچ کس قادر به درست کردنش نیست و باید تا تهران بکسلش کنی چون تا اونجایی که من میدونم در هیچ کدوم از شهرستان ها نمایندگی نداره.
موفق باشید:icon_cool
Abolfazl2006_p
15 June 2006, 12:59 AM
زیر 7 میلیون اینا را میتونی بگیری :
پراید (که نمیخوای بگیری):icon_razz
اردی
ماتیز
ام وی ام
و ...
اردی را من بهت پیشنهاد نمی کنم چون 1 سال داشتم و نمیخوام وارد این مسئله بشم که چرا نگیری و بعد از کلی صحبت که تو این تالار کردم دوباره بیام و حرفا از اول بزنم و اگه سرچ کنی میتونی را جع به اردی و نظرات افراد درباره اون مطلع بشی ....
ماتیز هم که دیگه تولید نمیشه و مثل سیناد که دوستان گفتند خدمات ضعیفی داره یا بهتر بگم اصلا خدمات نداره!!
ام وی ام هم که ماشین جدیدیه که بازم راجع به اون تاپیکی وجود داره و در اون اکثر اعضا پراید را به اون ترجیح دادند
من در درجه اول پراید را بهت پیشنهاد میکنم جدا از امنیت و غیره .....
اگه اینقدر ازش بدت میاد میتونی یه دونه کادیلاک تمیز پیدا کنی:icon_arro
امید وارم در انتخابت موفق باشی
:icon_cool
siroos2005
15 June 2006, 03:27 PM
وقتی ال 90 یا رنو مگان بیاد مشکلی نیست(اگر بیاد.اگر!!!!!!!!!)
siroos2005
15 June 2006, 03:33 PM
اگر قصد فروش سیناد رو بعد از مدتی نداشته باشی خیلی خوبه ولی قبل از خریدش قشنگ فکرهایت را بکن پشیمون نشی.ولی در هر حال این بدون زیر 7 بهتر از سیناد نیست.نه صفر زیر 7 داریم کار کردشم مال 10-15 سال پیش برای مثال 405 جی ال یا رنو 21 یا میتسوبیشی لنسر همشون دردسرهستند.می خواهی 2 میلیون بزار برو 206 بخر
web
15 June 2006, 03:36 PM
دوست عزیز سیناد ماشین بدی نیست ولی خدمات پس از فروش بسیار محدودی داره. به طور مثال اگر شما توی جاده بمونی باید هیچ کس قادر به درست کردنش نیست و باید تا تهران بکسلش کنی چون تا اونجایی که من میدونم در هیچ کدوم از شهرستان ها نمایندگی نداره.
موفق باشید:icon_cool
دوست عزیز درسته که سیناد ماشینیه که خدمات پس از فروش محدودی داره اما موتورش اصلا پیچیده نیست و تشخیص عیب درصورتیکه فقط تصادف نکرده باشه و PSA اون آسیب ندیده باشه براحتی امکانپذیره چون یک موتور 1.6 رنو مگان انژکتوری مشابه موتور رنو 21 هستش.
ولی خرید و فروشش سخت انجام میشه و شخصی اگر مصرف کننده باشه و بخواد حداقل 3-2 سال ماشینو سوار شه واقعا ماشین خوبیه.قبلا هم گفتم در بیشتر موارد از پژو بهتره مثل پایداری سرپیچ و شتاب و سرعت (من باهاش 215 هم رفتم چون کف ماشین سرب داره و واقعا چسبنده ست). فقط یک مشکل داره اونم اینکه اگر بد ازش نگهداری کنی کمی به سروصدا می افته.
sajjadnegaresh
15 June 2006, 04:05 PM
آردي جديد انتخاب خوبيه براي شما :
گوياي 1308- فروش فوري جشنواره تابستاني پژو RD-OHV جديد (ROA)- نوك مدادي ساليد- قيمت ويژه جشنواره 7350000 تومان- موعد تحويل 15 روزه- محل فروش از محل اماني دفاتر منطقه اي و رزرواسيون - از تاريخ 25 خرداد الي 10 تير 85- بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي ) - اختلاف قيمت آدرس شهرستان و تهران 100000 تومان
گوياي 1308- فروش فوري جشنواره تابستاني پژو RD-OHV جديد (ROA)- يشمي ساليد- قيمت ويژه جشنواره 7350000 تومان- موعد تحويل 15 روزه- محل فروش از محل اماني دفاتر منطقه اي و رزرواسيون - از تاريخ 25 خرداد الي 10 تير 85- بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي ) - اختلاف قيمت آدرس شهرستان و تهران 100000 تومان
گوياي 1308- فروش فوري جشنواره تابستاني پژو RD-OHV جديد (ROA)- سرمه اي ساليد- قيمت ويژه جشنواره 7350000 تومان- موعد تحويل 15 روزه- محل فروش از محل اماني دفاتر منطقه اي - از تاريخ 25 خرداد الي 10 تير 85- بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي ) - اختلاف قيمت آدرس شهرستان و تهران 100000 تومان
گوياي 1308- فروش فوري جشنواره تابستاني پژو RD-OHV جديد (ROA)- سفيد ساليد- قيمت ويژه جشنواره 7350000 تومان- موعد تحويل 15 روزه- محل فروش از محل اماني دفاتر منطقه اي و رزرواسيون - از تاريخ 25 خرداد الي 10 تير 85- بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي ) - اختلاف قيمت آدرس شهرستان و تهران 100000 تومان
گوياي 1308- فروش فوري جشنواره تابستاني پژو RD-OHV جديد (ROA)- يشمي متاليك- قيمت ويژه جشنواره 7650000 تومان- موعد تحويل 15 روزه- محل فروش از محل اماني دفاتر منطقه اي و رزرواسيون - از تاريخ 25 خرداد الي 10 تير 85- بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي ) - اختلاف قيمت آدرس شهرستان و تهران 100000 تومان
گوياي 1308- فروش فوري جشنواره تابستاني پژو RD-OHV جديد (ROA)- نوك مدادي متاليك- قيمت ويژه جشنواره 7650000 تومان- موعد تحويل 15 روزه- محل فروش از محل اماني دفاتر منطقه اي و رزرواسيون - از تاريخ 25 خرداد الي 10 تير 85- بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي ) - اختلاف قيمت آدرس شهرستان و تهران 100000 تومان
Abolfazl2006_p
15 June 2006, 05:22 PM
به نظرم 7 میلیون و 650 نمی ارزه واقعا خیلی گرون دارن میدن بهتره صبر کرد تا مدتی از ورودش بگزره تا اشکالات احتمالی مشخص بشه و هم قیمتش کمی متعادل بشه
khaligefars
15 June 2006, 05:31 PM
سلام به همگی
با این قیمتا یدونه 206 بگیری که بهتره مدل پایین هست اما هر چی باشه پیکان سوار نشدی امتحانشم پس داده
siroos2005
15 June 2006, 05:42 PM
آخر سر چی خریدی
siroos2005
15 June 2006, 06:01 PM
رنو21 کاربراتوری مگه نیست
sajjadnegaresh
15 June 2006, 11:32 PM
سلام به همگی
با این قیمتا یدونه 206 بگیری که بهتره مدل پایین هست اما هر چی باشه پیکان سوار نشدی امتحانشم پس داده
دوست عزيزم مطلب رو خوب متوجه نشدي ، چون آردي جديد با موتور OHV هستش نه با موتور پيكان
siroos2005
16 June 2006, 02:58 PM
ohv حالا چی هست؟
Pelanaria
16 June 2006, 03:29 PM
مرسی از تمامی دوستانی که لطف کردن و منو راهنمایی کردن...
راستش از خیر کورسا و کادیلاک گذشتم...ولی هنوز نمیتونم بیخیال سیناد بشم...بدجوری دوستش دارم...ولی متاسفانه گزینه ی مناسبی پیدانکردم...اکثرشون زیاد کار کرده بودن و سیناد 1 بودن که من دنبال سیناد 2 بودم...ماشینی رو انتخاب کردم که اصلا قابل مقایسه به گزینه هام نبود..ام وی ام...دلایلم برای انتخاب ام وی ام هم کم خرج بودن و بی دردسر بودنش بود...هرچند موتور ضعیفی داره نسبت به گزینه های قبلی ولی هم موتور هم قیافه رو میشه تغییر داد...شاید اولین کسی باشم که ام وی ام اسپرت میکنه!!!!...
در مورد آر دی هم از نظر من وقتی که موتور با بدنه هم خوانی نداشته باشه اسم اون ماشین ماشین نیست...
باز هم ممنون از همه دوستان
amir_CLK500
16 June 2006, 07:03 PM
چون از پراید بدت میومد بهترین گزینه رو انتخاب کردی.سیناد فاجعه اس.
sajjadnegaresh
17 June 2006, 02:50 AM
مرسی از تمامی دوستانی که لطف کردن و منو راهنمایی کردن...
راستش از خیر کورسا و کادیلاک گذشتم...ولی هنوز نمیتونم بیخیال سیناد بشم...بدجوری دوستش دارم...ولی متاسفانه گزینه ی مناسبی پیدانکردم...اکثرشون زیاد کار کرده بودن و سیناد 1 بودن که من دنبال سیناد 2 بودم...ماشینی رو انتخاب کردم که اصلا قابل مقایسه به گزینه هام نبود..ام وی ام...دلایلم برای انتخاب ام وی ام هم کم خرج بودن و بی دردسر بودنش بود...هرچند موتور ضعیفی داره نسبت به گزینه های قبلی ولی هم موتور هم قیافه رو میشه تغییر داد...شاید اولین کسی باشم که ام وی ام اسپرت میکنه!!!!...
در مورد آر دی هم از نظر من وقتی که موتور با بدنه هم خوانی نداشته باشه اسم اون ماشین ماشین نیست...
باز هم ممنون از همه دوستان
من يه ام وي ام اسپرت ديدم ، شايد اون شما باشي اگه هم نيستي پس ميري در رده دومين نفر
با اين حال انتخاب خوبيه
مباركت باشه
Pelanaria
17 June 2006, 04:43 AM
ناراحت نیستم از اینکه در رده ی دوم قرار میگیرم...چون اینطوری میتونم از نظرات نفر اول استفاده کنم...
siroos2005
19 June 2006, 02:46 PM
هندلینگ ام وی ام خیلی بده
siroos2005
19 June 2006, 02:47 PM
حالا ام وی ام رو خریدی یا نه ؟
Pelanaria
19 June 2006, 03:52 PM
هندلینگ ام وی ام خیلی بده
جدی؟شما خودتون سوارش شدین...؟چون من سوارش نشدم...یعنی رانندگی نکردم...اگه سوار شدین یکم ازش بگید...از تجربه رانندگیتون...ممنون
saeid4418
2 August 2006, 04:18 AM
به نظر شما 206 مدل 80 يا 81 بهتره يا سيلو؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.