PDA

View Full Version : بحث های کلی در مورد سمند

kave
4 September 2004, 09:36 AM
دوستان به واسطه تشابه زياد اين خودرو به پژو ترجيح دادم در اينجا اين بحث رو باز كنم
(سمند)

پس از گذشت سه دهه از توليد پيكان و عدم تنوع در شكل ظاهري و فني آن نياز مبرم به طراحي و ساخت خودرو جديدي كاملآ متفاوت از نوع فعلي مد نظر قرار گرفت كه مديريت اين شركت را بر آن داشت در جهت پيشبرد اهداف سازندگي كشور و رقابت با شركتهاي خودروساز خارجي در مركز تحقيقات ايران خودرو با همكاري مهندسين و متخصصين ايراني نمونه هائي از خودرو ملي را با نام پيكان جديد طراحي و توليد كند.

در توليد اين خودرو مدنترين سيستم هاي ايمني و رفاهي از جمله كمربند ايمني كليه صندلي ها، قفل مركزي، شيشه بالابر برقي ، كولر، راديو پخش، آئينه هاي چپ و راست قابل تنظيم از داخل و … پيش بيني و تعبيه گرديده است.

اين خودرو به كمك مشاوران خارجي و ايراني طراحي شده ، موتور آن 1761 (cm3) است و هيچ يك از قطعات فعلي پيكان در آن به كار نرفته و يك خودرو كاملآ جديد، مدرن با ايمني بالا و مطلوب، اكسل جلو، قابليت هاي فراوان و بدنه طراحي شده جديد است.

خودرويي است كه با كيفيتي حتي بهتر از پژو 405 توليد خواهد شد. با طراحي و توليد پيكان جديد ايران ، ايران به صف كشورهاي خودروساز جهان مي پيوندد و ميزان توليد آن از 5000 دستگاه در سال آغاز شده و به تدريج افزايش خواهد يافت، به طوري كه در مدت 5 سال از مرز 200 هزار دستگاه در سال خواهد گذشت.

جزئيات

کارايي
مدل موتور : XU7JPK
حد اکثر سرعت : 174 KM/HR
نسبت تراکم : 8.5:1
تعداد سيلندر : خطي 4
حجم موتور : 1761cc
سيستم سوخت رساني : انژکتوري
حداکثر توان موتور : 97 HP در6000 دور بر دقيقه
حداکثر گشتاور: 15.6 kgm در 3000 دور در دقيقه
قطر سيلندر : 83mm
کورس پيستون : 81.4mm
6.2 Lit مصرف (ليتر در صد کيلومتر)
گيربکس : اتوماتيک 5 سرعته + دنده عقب
نسبت دنده 1 : 0.2894
نسبت دند ه 2 : 0.5384
نسبت دنده 3 : 0.7812
نسبت دنده 4 : 1.0512
نسبت دنده 5 : 1.3428
دنده عقب :0.3
كلاچ
نوع كلاچ : تك صفحه اي خشك
قطر خارجي کلاچ : 200mm
قطر داخلي كلاچ : 132mm
كابلي (سيمي) شيوه عمل كلاچ
وزن
وزن خودرو : 1184 (KG)
وزن روي اکسل جلو : 700 (KG)
وزن روي اکسل عقب : 440 :(KG)
ظرفيت مخزن سوخت: 70 ليتر
سيستم الکتريکي
باطري : 12 V 33 Ah
دينام : 80A
سيستم فرمان
شعاع چرخش با هيدروليک 4.14 متر- بدون هيدروليک 3.11 متر
جعبه فرمان هيدروليک - شانه اي
تعليق
مستقل از نوع مک فرسون : جلو
مستقل از نوع فنر پيچشي : عقب
هيدروليکي دو مداره مستقل : سيستم ترمز
ديسکي با پره هاي خنک کننده : ترمز جلو
کاسه اي : ترمز عقب
اندازه لاستيکها : 175/70 R14 T
ايمني

چراغ اخطار توقف فشارسنج
چراغ اخطار پايين بودن فشار روغن موتور
چراغ اخطار تست سيستم
ABS ترمز چراغ اخطار کمربند ايمني
کمربند ايمني جمع شونده جلو و عقب
کمربند صندلي وسط عقب با دو نقطه اتکا
چراغ اخطار تمام شدن لنت ترمز
چراغ اخطار باز بودن در
نماي خارجي

ابعاد
طول کلي : 4502mm
عرض کلي : 1735mm
ارتفاع کلي : 1462mm
فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو : 2671mm
فاصله بين مرکز چرخهاي جلو از يکديگر: 1448mm
ارتفاع کف خودرو تا زمين : 123mm
تجهيزات
بدنه Monocoque
شيشه جلو لامينه شيشه ها
آينه ها : خارجي کنترل الکتريکي , داخلي - روز/ شب
نماي داخلي

کمربندهاي ايمني جلو عقب
قفل مرکزي
شيشه بالابر برقي
راديوپخش
آينه هاي جانبي چپ و راست ، قابل تنظيم از داخل
داشبورد جديد يک تکه با پوشش کنسول مرکزي
سيستم تهويه هوا با افزايش جريان هوا و درجه حرارت ثابت
سيستم گرمايي هم سطح داراي سيستم گردش هوا
جعبه کمکهاي اوليه در زير آرنجي صندلي عقب

kolahnamadi
21 September 2004, 12:16 AM
ببخشين
ميخواهين بگين كه سمند به هيچ وجه مشابه خارجي نداره؟!

امير علي محسنين
21 September 2004, 09:16 AM
شبزده عزيز،
شما ميدونين كه سمند ال اكس چه چيزهاي جديدي داره ؟

رضا كيا اس55
9 October 2004, 12:40 AM
سلام ببخشيد به نظر من سمند بيشتر شبيه شتره تا ماشين! :x براي همينه كه ميگن خودرو ملي :twisted:
جعبه كمكهاي اوليه هم شد امكانات :arrow:

tirkamoon
9 October 2004, 09:02 AM
شما اگه خودت بيشتر بلدي شروع كن
هر چيزي رو با يه چيز ديگه مسخره نكنيد اگه واقعن توي اين آشفته بازار بتونيم 15٪ هم طراحي ياد بگيريم خيلي خوبه
لطفن بحث بي مورد و حاشيه اي نكنيد 8)

Evanescence
9 October 2004, 09:42 AM
اميرعلي جان در مورد امكانات lx ميتوني به سايت ايران خودرو: www.ikco.com مراجعه كني . اونجا توضيح داده شده 8)

azma
9 October 2004, 09:53 AM
همون سمند معمولي بهتره . الكي پشت آمپر و آبي كردن و چراغ عقب رو عوض كردن و 3 ميليون ماشين رو گرون تر كردن مگه يك سنسور 60 تومني و اي بي اس 500 تومني از طرف كارخانه بايد 3 ميليون حساب بشود :cry:

رضا كيا اس55
9 October 2004, 03:19 PM
ببخشيد نميخواستم توهين كنم :| . ديروز يه سمند ال ايكس ديدم با رينگ 17 واقعا نظرم عوض شد. 8) مشكلش اينه كه با اين بدنه اصلا رينگ كوچك بهش نمياد.

امير علي محسنين
10 October 2004, 06:51 PM
اميرعلي جان در مورد امكانات lx ميتوني به سايت ايران خودرو: www.ikco.com مراجعه كني . اونجا توضيح داده شده 8)

خيلي ممنون ... با اينكه چند بار به اين سايت رفته بودم ولي الان مشخصات سمند جديد رو ديدم ... فعلا نميشه در مورد سمند جديد نظر داد ... ولي فكر كنم خوب در بياد چون به آبروي ايران خودرو مربوطه ...

Evanescence
11 October 2004, 09:41 AM
به نظر من نماي عقب سمند lx هنوز هم خوب نشده :shock: به نظر من فاصله چراغها تا زير سپر مخصوصا در رنگ مشكي خيلي زياد به چشم مياد :P

tirkamoon
11 October 2004, 09:53 AM
Evanescenceعزيز هر قدمي اولش ضعف داره ما هم اصولن نميخوايم از تجربيات ديگران استفاده كنيم خوب مشكل دو چندان ميشه من خودم از قيافه اين سمند بيشتر از اون سمند خوشم اومد ولي شايد اين موردي رو كه شما ميگي همون سمند قبليه كه اين شكليش كردن
آخه من تا حالا چند مورد سمند معمولي رو ديدم كه با كشيدن يه نوار زير چراغها و چسبوندن يه برچسب LX عقده خودشون رو خالي كردند :arrow: :arrow:

Evanescence
11 October 2004, 10:01 AM
نه تير كمون جان original بود :arrow: چون چراغهاي عقب كوچيك شده و سطح زيري چراغ كمي بالا اومده فاصله اي كه گفتم زياد به چشم مياد ولي در كل از طرح قبلي بهتره 8)

z_qz54
4 June 2006, 01:34 AM
این ازسمند که تو آذربایجان رفته ، کیفیتش با مال ما یکیه؟

راستی سمند های نوک مدادی چراغ دنده عقبشون به صورت فابریک نوک مدادیه ؟

abaratian
5 June 2006, 05:01 PM
آره فابریکه

sedeigh
10 June 2006, 02:10 PM
اقا به نظر من سمند معمولی 84 از lxبهتره
میتونم بگم سمند جز بهترین ماشین های ایرانه .
هر چی باشه از405 بهتره.:icon_excl :icon_cool :lover: :rolleyes:

m.gh
31 July 2006, 12:09 PM
هر چی باشه از405 بهتره.:icon_excl :icon_cool :lover:
عزیز در مقایسه دوتا چیز باید با هم سنخیت داشته باشن
نه اینکه ماشین دهه 60ایران را با ماشین روز (حداقل 5-6 تا کشور میخوان مونتازش کنن)مقایسه کنی

abaratian
1 August 2006, 05:16 PM
عزیز در مقایسه دوتا چیز باید با هم سنخیت داشته باشن
نه اینکه ماشین دهه 60ایران را با ماشین روز (حداقل 5-6 تا کشور میخوان مونتازش کنن)مقایسه کنی
405 ماشین دهه 60 ایران نیست. بهترین خودروی سالهای 84-85 در اروپا بوده و کمپانی پژو درصد زایدی از موفقیت و محبوبیتشو مدیون 405 هست

m.gh
2 August 2006, 03:57 PM
405 کمپانی پژو درصد زایدی از موفقیت و محبوبیتشو مدیون 405 هست
کمپانی ایران خودرو هم درصد زیادی از نفرت خریدارانش را مدیون 405 هاست:icon_cool
مخصوصا اونهاشون که دوست دارن مردم را از گرمای آتش درون بی نصیب نزارن:icon_razz

tornado_2000
2 August 2006, 04:12 PM
اقا به نظر من سمند معمولی 84 از lxبهتره
میتونم بگم سمند جز بهترین ماشین های ایرانه .
هر چی باشه از405 بهتره.:icon_excl :icon_cool :lover:

شما الان ماشینت نو هست یک اضهار نظری میکنی برای خودت اما مطمئن باش اگر سمند معمولی بهتر بود با اختلاف 1 میلیون کمتر از 405 فروخته نمیشد در ضمن 405 تو کلاس 1800 حرف اول رو میزنه البته کاری به امکانات رفاهی ندارم اما یک سری به پیست بزنی خودت متوجه میشی چرا این حرفو میزنم در ضمن تو امریکا هنوز فورد مستانگهای elenor تو بورس هستند اونم بعد از 40 سال تولید پس ماشین فلان دهه مطرح نیست مهم کارایی هست که من فکر میکنم چه سمند معمولی و چه lx به گرد 405 هم نمیرسن در آخر بگم مشکل آتش سوزی که مربوط به بستهای شیلنگ بنزین بود دیگه خیلی وقته برطرف شده لطفاً یک عیب دیگه رو 405 بزارین این مشکل تو تمام کمپانی های اتومیل سازی اتفاق میافته پس زیاد مسئله مهمی نیست .

با احترام
حسین

arash p mbz bmw
2 August 2006, 04:17 PM
شما الان ماشینت نو هست یک اضهار نظری میکنی برای خودت اما مطمئن باش اگر سمند معمولی بهتر بود با اختلاف 1 میلیون کمتر از 405 فروخته نمیشد در ضمن 405 تو کلاس 1800 حرف اول رو میزنه البته کاری به امکانات رفاهی ندارم اما یک سری به پیست بزنی خودت متوجه میشی چرا این حرفو میزنم در ضمن تو امریکا هنوز فورد مستانگهای elenor تو بورس هستند اونم بعد از 40 سال تولید پس ماشین فلان دهه مطرح نیست مهم کارایی هست که من فکر میکنم چه سمند معمولی و چه lx به گرد 405 هم نمیرسن در آخر بگم مشکل آتش سوزی که مربوط به بستهای شیلنگ بنزین بود دیگه خیلی وقته برطرف شده لطفاً یک عیب دیگه رو 405 بزارین این مشکل تو تمام کمپانی های اتومیل سازی اتفاق میافته پس زیاد مسئله مهمی نیست .

با احترام
حسین
دوست عزیزم 405انقدر مشکل داره که اگر بخوام تک تک براتون بگم به درازا میکشه
همچنین موضوع نیز منحرف میشه
ولی اینو میگم که خیلی هم مشکل داره:icon_excl

tornado_2000
3 August 2006, 12:54 AM
دوست عزیزم 405انقدر مشکل داره که اگر بخوام تک تک براتون بگم به درازا میکشه
همچنین موضوع نیز منحرف میشه
ولی اینو میگم که خیلی هم مشکل داره:icon_excl

سلام آرش جان
عذر میخواهم که موضوغ را منحرف کردم ولی خداییش نتونستم دوام بیارم من خودم 206 دارم که هیچ اما پدرم 405 مدل 84 داره به جرات میتونم بگم تا الان خرابی آنچنانی نداشته و واقعاً راضی هستیم نمیدونم مثل تخم مرغ شانسی ماشین ما خوب در آمده یا نه ولی نسبت به سمند خیلی سرتره سرو صدا نداره از شتابش راضی هستیم ترمزش عالی هست جاش خیلی خوبه دیدش عالی هست این موارد همون چیزهایی هست که سمند نداره تنها چیزی که سمند داره و به اون مینازه هیکل گندشه:icon_excl :icon_excl

صادق اصفهان
26 August 2006, 09:19 AM
مشخصات فنی سمند LX
وزن ها

وزن تقريبی خودروی بدون سرنشين با مخزن سوخت پر و بدون تجهيزات اضافی: 1200 کیلوگرم

حداکثر وزن قابل حمل توسط خودرو : 1160 کیلوگرم

حداکثر بار بر محور عقب : 468 کیلوگرم

حداکثر بار بر محور جلو: 716 کیلوگرم

ابعاد خودرو

فاصله محورچرخهای(عقب تا عقب خودرو/ جلو) : 964 /866

عرض خودرو از آيينه های جانبی : 1720

فاصله عرضی چرخهای جلو : 1440

فاصله عرضی چرخهای عقب : 1450

طول خودرو : 4410

ارتفاع خودرو : 1460

فاصله چرخه : 2670

مشخصات فنی

موتور

XU7JPL3 injection : نوع موتور

حجم موتور : 1761 سی سی

عداد سيلندر : 4 خطی

حداکثر قدرت موتور : ۱٠٠ اسب بخار در ٦٠٠٠ دور در دقيقه

حداکثر گشتاور : ۱۵۳ نيوتن متر در ۳٠٠٠ دور در دقيقه

انژکتوری چند نقطه ای : انژکتوری چند نقطه ای

نوع سوخت : نزين سوپر بدون سرب با اکتان ۹۵

تعدادسوپاپ : 8

سيستم احتراق : سیستم جرقه دوبل

استاندارد حد آلايندگی : Euro2

New Node

انتقال قدرت

جعبه دنده : دستی

کلاج : شامل يک ديسک ويک صفحه کلاج از نوع ديافراگمی فنری

فرمان

نوع فرمان : فرمان هیدرولیک

نوع دنده : دنده شانه ای و پینیون

تعداد دورچرخش قفل به قفل فرمان :1/3 دور

قطر دایره چرخش خودرو : 11 متر

ترمز

نوع ترمز : ترمز هيدروليکی بوستر دار دومداره

نوع ترمز جلو : دیسکی

نوع ترمز عقب : کاسه ای

ترمز ضد قفل : ABS

مدل ترمز ضد قفل : چهار کاناله همراه EBD

تعليق

تعليق جلو : سيستم مستقل جلو از نوع Macpherson شامل فنر لول وکمک فنرهای هيدروليکی يک پارچه همراه با ميل موج گير

تعليق عقب : سيستم تعليق نيمه مستقل عقب ، شامل دو ژامبون ، يک فنر پيچشی به طور عرضی و کمک فنرهای هيدروليکی

ظرفيت ها و مواد مصرفی( ليتر)

باک بنزين : ٦٦ ليتر

حجم فضای صندوق عقب : ۵ دسی متر مکعب يا ۵٠٠ ليتر

سيستم خنک کننده (حالت خشک) : ٤/٧ ليتر

روغن موتور (با فيلتر) : ۵ ليتر

جعبه دنده (حالت خشک) : ۲ ليتر

روغن هيدروليک فرمان : ۱ ليتر

مخزن شيشه شوی :٤/۳ليتر

ميزان پر کردن مدار روغن ترمز :٤٨/٠ليتر

نوع روغن موتور : Total Quartz 7000 10w40 or Total Quartz 5000

نوع روغن هيدروليک فرمان : AFT DextronII-D

نوع روغن ترمز : Dot4

چرخها ولاستيکها

لاستيکها : 185/65 R15 88H

چرخها : رينگ آلومينيومی وفولادی

تجهيزات الکتريکی

نوع باطری :اسيد سرب

توان باطری : ۵۵ آمپر ساعت

ولتاژ :۱۲ ولت

سيستم شارژ:آلترناتور يا دينام

آلتر ناتور يا دينام:٨٠ آمپر

واحد کنترل الکترونيکی:ساژم ۲٠٠٠

استارت : .۹/٠ کيلو ولت

کارايی(عملکرد)

حداکثر سرعت :۱٨۵ کيلومتر در ساعت

شتاب . تا 100 کيلو متر در ساعت : ۱۱/۹ثانيه

مصرف سوخت ( ليتر در هر 100 کيلومتر)

ميانگين مصرف (خارج شهر) بر اساس استانداردECE R84 : لیتر 2/9

ميانگين مصرف ( داخل وخارج شهر) بر اساس استاندارد ECE R101 : ليتر 5/8

سرعت ثابت 90 کيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد ECE R84 :ليتر 8/6

سرعت ثابت 120 کيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد ECE R 84 : لیتر 2/9

حد آلايندگی گاز منوکسيد کربن با وجود مبدل کاتاليزوری : ۹/٠ گرم در هر کيلومتر

حد آلايندگی گاز منوکسيد کربن با وجود مبدل کاتاليزوری : ۵/٠ %

شاهین سرشار
5 September 2006, 03:59 PM
وقتی که ایران خودرو طراحی خودروی سمند رو به اسپانیا داد دهه 90 بود و به همین خاطر زیاد سمند قشنگ نیست

SLS
6 September 2006, 12:45 AM
وقتی که ایران خودرو طراحی خودروی سمند رو به اسپانیا داد دهه 90 بود و به همین خاطر زیاد سمند قشنگ نیست

به نظر من که سمند ال ایکس از پارس خیلی قشنگتره.( نظر شخصی)
کی گفته که قشنگ نیست؟ :icon_bigg

SLS
6 September 2006, 01:36 PM
راست میگن وقتی با سمند می خوای پارک دوبل کنی باید آینه بغل رو پایین بیاری تا دیدت بیشتر بشه و جدول کنار خیابون رو ببینی؟

Mr.Mohamad
6 September 2006, 04:13 PM
البته برای احتیاط بیشتر خوبه که این کار رو بکنی ولی بعد از یه مدتی دیگه قلقش میاد دستت و اگه بدون آینه بری پارک مشکلی پیش نمیاره.
البته اگه یه جوی آب کنار جدول باشه من که دوسال سمند روندم هنوز ترجیح میدم که آینه رو برای کمک و احتیاط بیشتر مورد استفاده قرار بدم.

باتلاق
6 September 2006, 08:02 PM

با احترام
حسین

عجب تعصبي! آدم فكر ميكنه كارخونه پژو ماله باباشه!!! :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_mrgr

باتلاق
6 September 2006, 08:03 PM
والا من كه با 405 هم كه پارك مي كرم آينه رو ميدادم پايين!

FARZAD_1975
7 September 2006, 11:23 AM
آقا من پرايدمم که ميخوام پارک کنم آيينه رو ميدم پايين:icon_twis

والا من كه با 405 هم كه پارك مي كرم آينه رو ميدادم پايين!

SLS
7 September 2006, 03:58 PM

با احترام
حسین

راستش من سمند ندارم ولی فکر نمیکنم اختلاف سمند و 405 الان زیاد باشه . تازه من شنیدم سمند 1 میلیون گرون شده! در ضمن گمان نمیکنم405 برتری نسبت به سمند داشته باشه . اگر هم گرونه واسه اینه که ملت هنوز تفکرشون قدیمیه و همش 405 می خرن. ایران خودرو هم همین خودرو های بی کیفیت رو به مردم بیچاره قالب می کنه. باور کن اگه شما ها 405 نخرین دیگه تولید نمیشه. پیکان هم چون خیلی ستم بود دیگه تولید نشد و وجهه ایران خودرو رو خراب کرده بود. وگرنه ایران خودرو بدش نمیاد هنوز پیکان به مردم بچپونه!دیگه وقتشه که تولید 405 متوقف بشه. اگه شماها 405 نخرید اینا فکر طراحی یه ماشین جایگزین به سرشون نمیزنه. فکر میکنید چرا 405 صادر نمیشه؟
با تشکر

Donbelid
10 September 2006, 11:16 PM
آقا من تازه (یک هفته است) به جمع سمندی ها اضافه شدم: سمند ال اکس 85 بژ!!

3 تا چیز توی ذوقم زده:

1) شتاب پایین خودرو. دنده 1 تا بیاد دور بگیره جون آدمو در میاره. البته منم دوست ندارم دور موتور ماشینی که رانندگی می کنم بیخودی از 3 بالاتر بره واسه همینم بیشتر جونم در میاد!!

2) یکبار وسط خیابان در اثر اشتباه خودم خاموش کردم. چند بار استارت زدم تا روشن شد. یعنی چیزی مثل خفه کردن.

3) ماشین کمی صدا میده. البته صدا اصلا ناهنجار نیست ولی من خیال می کردم سمند ال اکس باید صداش خیلی کم باشه که اینطور نیست.

بگذریم از اشکال های کوچولو مثل سفت باز شدن در داشبورد (واقعا گیر داره) یا اشکال در آژیر دزدگیر که البته درستش کردند. آها! راستی وقتی بعد از کار کردن خودرو وقتی کنار چرخ هاش می ایستی، حس می کنی کنار کوره هستی. خیلی حرارت تولید می کنه.

دوستانی که سمند دارند...اگر اون 3 تای اول طبیعی است که هیچ. اگرنه برای گارانتی اول که رفتم بگم یه فکری هم برای اونها بکنند.

abaratian
14 September 2006, 03:04 PM
خوب معلومه که زیر 3000 شتاب نداره. اصولا باید یه جوری دنده عوض کنی که زیر 3000 نیاد. اینجوری پدر سوپاپای ماشینت در میاد.
2. در تمام ماشینهای انژکتوری نباید بعد باز کردن سویچ فورا استارت بزنی و همینطور نباید پشت هم استارت بزنی
3. بگو نمایندگی نگاش کنه
در داشبورد نباید سفت باشه
مال من هم مثل کوره است

ebadian
20 September 2006, 07:34 PM
سمند اغاز تحول در صنعت ایران بود
کشوری که در چند یال قبل فقط رب گوجه تولید می کرد با همت جوانانش فصل جدیدی از ÷یشرفت را شروع کرده

dr_mehry
24 September 2006, 08:01 PM
شنیدم که جدیدا چند تا سمند هم خود بخود آتیش گرفته.شماها هم چیزی فهمیدید یا نه؟

SLS
24 September 2006, 09:59 PM
آره تو اهواز یکی آتیش گرفت

ahoshmand
26 September 2006, 03:24 PM
SLS جان، دوست عزيز
بالاخره موفق شدي ته ته توي قضيه تاخير ماشينت رو از نمايندگي در بياري يا نه؟ اميدوارم كه هرچه زودتر خبر خوشي دريافت كني.

SLS
26 September 2006, 07:16 PM
متاسفانه جواب درستی نگرفتم. نمایندگی 2425 هنوز هیچ ماشینی از هفته وحدتیهاش رو نداده!

danial_2006
27 September 2006, 04:40 PM
آقا من تازه (یک هفته است) به جمع سمندی ها اضافه شدم: سمند ال اکس 85 بژ!!

3 تا چیز توی ذوقم زده:

1) شتاب پایین خودرو. دنده 1 تا بیاد دور بگیره جون آدمو در میاره. البته منم دوست ندارم دور موتور ماشینی که رانندگی می کنم بیخودی از 3 بالاتر بره واسه همینم بیشتر جونم در میاد!!

2) یکبار وسط خیابان در اثر اشتباه خودم خاموش کردم. چند بار استارت زدم تا روشن شد. یعنی چیزی مثل خفه کردن.

3) ماشین کمی صدا میده. البته صدا اصلا ناهنجار نیست ولی من خیال می کردم سمند ال اکس باید صداش خیلی کم باشه که اینطور نیست.

بگذریم از اشکال های کوچولو مثل سفت باز شدن در داشبورد (واقعا گیر داره) یا اشکال در آژیر دزدگیر که البته درستش کردند. آها! راستی وقتی بعد از کار کردن خودرو وقتی کنار چرخ هاش می ایستی، حس می کنی کنار کوره هستی. خیلی حرارت تولید می کنه.

دوستانی که سمند دارند...اگر اون 3 تای اول طبیعی است که هیچ. اگرنه برای گارانتی اول که رفتم بگم یه فکری هم برای اونها بکنند.
دوست عزيز در مورد شتابش كه خوبه خودت ميگي يك هفته خريدم وبايد توجه داشته باشي كه ماشين صفر بايد كمي كار كنه تا اصطحكاك قطعات داخلي موتور ورينگ پيستون به حد اعتدال برسه.منم همون
روز اول كه تحويل گرفتم هر كار كردم140 تا بيشتر نرفت به بعدشم تا 3ماه دست مامانم بود تا اينكه يه روز رفتيم مشهد كه واقعا شتابش با اون روز فرق كرده بود و 215تا هم باهش پر كردم.

SLS
27 September 2006, 10:07 PM
215 تا؟!!!!! کامپیوترش چیزی نگفت؟

danial_2006
28 September 2006, 12:34 PM
215 تا؟!!!!! کامپیوترش چیزی نگفت؟

من وقتي تو جاده رانندگي ميكنم با هندز فريم آهنگ با صداي بلند گوش ميكنم واگرو گفته من نفهميدم باشه دفعه بعد دقت ميكنم.:icon_cool

SLS
28 September 2006, 03:41 PM
من وقتي تو جاده رانندگي ميكنم با هندز فريم آهنگ با صداي بلند گوش ميكنم واگرو گفته من نفهميدم باشه دفعه بعد دقت ميكنم.:icon_cool

بابا بیخیال. خودتو به کشتن میدی ها!

SLS
7 October 2006, 09:01 PM
SLS جان، دوست عزيز
بالاخره موفق شدي ته ته توي قضيه تاخير ماشينت رو از نمايندگي در بياري يا نه؟ اميدوارم كه هرچه زودتر خبر خوشي دريافت كني.

ahoshmand جان بالاخره تونستم از طریق سایت پیگیری کنم. اینم نتیجش:
http://i12.tinypic.com/2rzw6br.jpg

آماده تخصیص یعنی چی؟
ببین تاریخ تحویل رو زده مرداد 85 ولی هنوز خبری نیست. می ترسم اصلا ماشینمون رو ندن و پولمون رو پس بدن! بعد از 6 ماه

ahoshmand
8 October 2006, 12:21 PM
اماده تخصيص يعني تمام مدارك و دريافت پول Ok است و منتظر نوبت اختصاص ماشين باش. از روز اول تخصيص تا روز تحويل حدود يكماه طول ميكشد (البته با توجه به تاخير قبلي ممكن است زودتر ماشينت را بفرستند) اميدوارم زياد طول نكشد و خبر دريافت را هرچه زودتر اعلام كني

abaratian
8 October 2006, 12:36 PM
مال من از آماده تخصیص تا فاکتور شده 60 روز طول کشید!!

SLS
8 October 2006, 01:09 PM
دیروز نمایندگی بودم شرایط فروش مهر رو زده بودن تو هیچ کدوم از شرایط فروشش هیچ مدل سمندی رو نگذاشته بودن. میگفت علتش صادراته و ماشین نیست! ولی فروش نقدی هر مدل بخوای هست!
همش هم تبلیغ اس دی رو میکردن. فکر کنم باد کردن رو دستشون!

SLS
4 December 2006, 01:24 PM
من امروز میخواستم پلاک جلوی ماشین رو نصب کنم متوجه نکته جالبی شدم و این بود که جایی که برای پلاک جلوی سمند در نظر گرفته شده طولش کمه و وقتی پلاک رو نصب میکنی پشتش خالی میمونه و اگه کسی (به هر علتی!) بخواد پلاک رو در بیاره راحت اینکارو انجام میده و فکر کنم خسارت زیادی به سپر جلو بزنه. جالبه که ایران خودرو از وقتی پلاک ملی اومده فکری به حال این مشکل نکرده و جای پلاک هنوز برای پلاکهای قدیمه (لیزری)!!

z_qz54
4 December 2006, 05:59 PM
سلام دوستان ، با عرض پوزش ، این تاپیک تکراری 4 صفحه ای قفل میشود.
خواهشمند است ادامه بحث را در تاپیک 52 صفحه ای پیگیری نمایید. (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=22295)
پست ها کپی نمی شوند زیرا با پست های تاپیک مقصد قاطی میشوند