PDA

View Full Version : تهيه پشتيبان از اطلاعات مهم تلفن

FARHAD0819
29 November 2004, 12:57 AM
سلام دوستان عزيز
من اكثر فهرست ها را خواندم ولي متوجه نشدم در هنگام ريست كردن گوشي چگونه ميتوانم اطلاعات مهم علي الخصوص دفترچه تلفن را پشتيبان بگيرم و بعد آنرا چگونه دوباره استفاده كنم؟

مهدیار
29 November 2004, 01:14 AM
ميتوني همش و كپي كني رو سيم كارتت بعدشم دوباره برش گردوني رو گوشيت 8)

FARHAD0819
29 November 2004, 01:52 AM
دوست عزيز
آيا در اين حالت اطلاعات دفترچه تلفن مثل دسته بندي گروهها - عنوانهاي افراد(نام هاي بلند) تعدد شماره براي يك اسم و شماره تلفن پيش فرض هم كپي ميشود؟

Eiman
29 November 2004, 02:20 AM
دوست عزيز
آيا در اين حالت اطلاعات دفترچه تلفن مثل دسته بندي گروهها - عنوانهاي افراد(نام هاي بلند) تعدد شماره براي يك اسم و شماره تلفن پيش فرض هم كپي ميشود؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------
:x
خير . نميشه . بايد اسامي را از سيم كارت در حافظه گوشي منتقل كنيد و دوباره گروه بنديها را ايجاد كنيد .

پارسا
29 November 2004, 11:34 AM
بهترينش استفاده از گرينه syc... در pc suite است كه عين دفترچه تلفن را به اوت لوك مي ريزه و بعد از اينكه گوشي را فرمت كردي و مستر ريست دوباره با همون گزينه اطلاعات عينا برميگرده

FARHAD0819
30 November 2004, 12:47 AM
آقا من چطوري ميتوانم حروف انگليسي تايپ كنم هر چه ميكنم نميشود.
فقط حروف فارسي را دارم با تشكر

امید رضا
30 November 2004, 12:57 AM
آقا من چطوري ميتوانم حروف انگليسي تايپ كنم هر چه ميكنم نميشود.
فقط حروف فارسي را دارم با تشكر
كليد scroll lock رو روشن كنيد

FARHAD0819
30 November 2004, 01:06 AM
آقاي اميد رضا با تشكر فراوان

FARHAD0819
30 November 2004, 01:11 AM
آقا پارسا 31
اولا چطوري با بلوتوث و اينفرارد از طريق PCsuite ارتباط برقرار كنم؟
دوما در قسمت C:\system\data گوشي فايل contact.cdb است كه فكر ميكنم اطلاعات دفترچه تلفن باشد ولي آنرا نمتوانم نه كپي كنم و نه از طريق بلوتوث به كامپيوتر منتقل كنم error file in use را ميدهد .
اگر كمك كنيد با تشكر.

سياوش 60
30 November 2004, 01:36 AM
بهترين راه پشتايبان از دفترچه نلفن استفاده از نرم افزار Oxygen Phone Manager II است
نحوه كار و توضيح كاملش تو اين تاپيك اومده با اين برنامه نه تنها ميتوني از دفتر تلفنت بك‌أپ بگيري بلكه ميشه از SMS ها هم بك آپ گرفت 8)
و كلي كارا ديگه

[Only registered and activated users can see links] r