PDA

View Full Version : بوي نامطبوع هنگام روشن كردن كولر

bhf
4 June 2006, 05:59 PM
دوستان لطفا مرا راهنمائي كنند چرا وقتي كولر پرايدم را روشن ميكنم اغلب اوقات بوي نامطبوعي داخل اتاق ميشود.

30stem
4 June 2006, 06:10 PM
منم همین مشکلو تو 206 دارم...

FARZAD_1975
4 June 2006, 08:08 PM
دریچه هوا رو روی گردش هوای داخل ماشین میزاری؟

po2ya
4 June 2006, 08:24 PM
خوب یه مقدار اسپری خوشبو کننده داخل هواکش ها بزنید این مشکل از بین میره!!!
مال خاک و کثیفیه تووی لولهای هواکش کاشین هستش!

Ace
4 June 2006, 08:57 PM
يه بو گير بزار تو ماشين بعد چند روز ديگه اين مشكل حل ميشه

paymanonline
4 June 2006, 09:33 PM
دوستان لطفا مرا راهنمائي كنند چرا وقتي كولر پرايدم را روشن ميكنم اغلب اوقات بوي نامطبوعي داخل اتاق ميشود.

چه بویی میده؟
ممکنه دریچه به سمت بیرون باشه.
اگه این طور نیست بهترین راه اینه که توی هواکش رو قبل از این که روشن کنی کولر رو کمی اسپری بزنی

saber2q
4 June 2006, 09:48 PM
اين بو معمولا موقعي مياد كه كولر روشن باشه و يه دفعه كمپرسور رو خاموش كنيد در حالي كه هواكش هنوز روشنه و به علت گرم بودن روغن داخل كمپرسور اين بو تا چند لحضه مياد و خود به خود با خنك شدن كمپرسور از بين ميره
البته اين تجربيه كه من بهش رسيدم و نميدونم درسته يا خير

Kam-Telecom
5 June 2006, 06:31 AM
من در جایی خونده بودم که این بو از باکتری هایی ناشی میشه ، که در دماهای پایین روی رادیات کولر زیست میکنند ، و مقداری هم مضر هستند:icon_eek:
هر چند این بو در تمام کولرهای گازی زمان روشن شدن اولیه کولر یا دقیقن بعد خاموش کردن کمپرسور حین روشن بودن فن به مشام میرسه!

alireza_shd
5 June 2006, 08:02 AM
زمانی که کولر روشن هست روی اواپراتور (خنک کننده هوا) مثل یخچال برفک می زنه بعد که کولر را خاموش می کنید یا بعداً دوباره روشن می کنید بوی رطوبت ناشی از ذوب شدن این برفک ها که پر از مواد زائد بسیاری است به مشام میرسه. همیشه قبل از خاموش کردن کولر 1 تا 2 دقیقه کمپرسور را خاموش کرده و فن را روی هوا خارج بگزارید و شیشه را پایین بکشید تا اواپراتور خشک شود و بعداً هنگام روشن کردن بو ندهد

mehrshah
5 June 2006, 09:26 AM
زمانی که کولر روشن هست روی اواپراتور (خنک کننده هوا) مثل یخچال برفک می زنه بعد که کولر را خاموش می کنید یا بعداً دوباره روشن می کنید بوی رطوبت ناشی از ذوب شدن این برفک ها که پر از مواد زائد بسیاری است به مشام میرسه. همیشه قبل از خاموش کردن کولر 1 تا 2 دقیقه کمپرسور را خاموش کرده و فن را روی هوا خارج بگزارید و شیشه را پایین بکشید تا اواپراتور خشک شود و بعداً هنگام روشن کردن بو ندهد
پیشنهاد درستی است .من هم چند سال است همین کار را انجام می دهم یعنی 2 تا 3 دقیقه قبل از رسیدن به مقصد کولر را خاموش وسیستم را روی هوای خارج می گذارم بسیار موثر است.موفق باشید

ATOS
5 June 2006, 09:38 AM
من در جایی خونده بودم که این بو از باکتری هایی ناشی میشه ، که در دماهای پایین روی رادیات کولر زیست میکنند ، و مقداری هم مضر هستند:icon_eek:
هر چند این بو در تمام کولرهای گازی زمان روشن شدن اولیه کولر یا دقیقن بعد خاموش کردن کمپرسور حین روشن بودن فن به مشام میرسه!
دقيقا:icon_cool واين مشكل در كولرگازي هاي خونگي هم وجود دارهو كولر هاي جديد LG كه فيلتر پلاسما دارن تونستن اين مشكل رو حل كنن:icon_cool

pedrambade
6 June 2006, 08:39 AM
شاید باورت نشه مشکل از فیلتر هوای ماشینت هست.چون تمامی هوای داخل ماشین چه برای موتور و چه برای اتاق از اونجا رد می شه. همون فیلتر هوای مستطیلی که جولوی ماشین هست.عوضش کن و یه جنس خوب بنداز.
برای امتحان بازش کن و خیسش کن و ببندش ببین چه بویی می پیچه تو ماشین.
فیلتر هواتو عوض کن درست می شه:icon_cool

XELTEK
9 June 2006, 01:59 AM
پیشنهاد درستی است .من هم چند سال است همین کار را انجام می دهم یعنی 2 تا 3 دقیقه قبل از رسیدن به مقصد کولر را خاموش وسیستم را روی هوای خارج می گذارم بسیار موثر است.موفق باشید
این کار عالیه !!! منم استفاده میکنم خوب جواد داداه !!!

vipsanious
9 June 2006, 02:50 AM
علتش مرطوب شدن راديات كولر هست وقتي كه فن روشن باشه ولي كمپرسور خاموش يه ابر جلوشه كه مرطوب ميشه و بو ميده اگه كمپرسور از اول با فن روشن شه و از فن خالي استفاده نكنيد اين بو نمياد.

Si@v@sh
14 June 2006, 03:51 PM

من چند روز پيش يه اسپري گرفتم مخصوص همين کار. کار اين اسپر اينه که باکتريهاي که بعداز مدتها روي لوله هاي کولر ماشين بوجود ميان و بوي نا مطبوع ايجاد ميکنن وقتي کمپرسورو قطع ميکني از بين ميبره.
طرز استفادشم اينطور بود که بايد اسپر رو از ورودي هواي داخل اتاق که در زير برفپاکنها زير کاپوت وجود داشت ميزدي تا باکتريهاي که به لوله چسبيده بودن از بين ميبرد.
زدن اسپري خوشبو کنده اثر مقطعي داره ولي اين اسپر اثر دراز مدت ايجاد ميکنه

bhf
14 June 2006, 06:51 PM
اسم اسپري را لطف كنيد ممنون ميشوم

meslehichkas
19 June 2006, 02:31 AM

والا من كه ماشينه صفر هم گرفتم همين بو رو ميداد
بوش زماني در ميومد كه فن روشنه اما كولر خاموش
اگه باكتري يا هر ميكرو ارگانيزمه ديگه اي بود پس چرا زمانه روشن بودن بخاري بو نميده؟

Kam-Telecom
25 June 2006, 04:18 PM
meslehichkas (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=30742):والا من كه ماشينه صفر هم گرفتم همين بو رو ميداد
بوش زماني در ميومد كه فن روشنه اما كولر خاموش
اگه باكتري يا هر ميكرو ارگانيزمه ديگه اي بود پس چرا زمانه روشن بودن بخاري بو نميده؟

اگر پست ها رو با دقت میخوندید متوجه میشدید که اولا این باکتری در دماهای پایین روی رادیات کولر زمانی که کمپرسور روشن و دمای رادیات رو پایین میاره زیست میکنند و زمانی که بخاری روشن هست دمای رادیات کولر پایین نیست!
دوما اون بو مقطعی هست!

z_qz54
25 June 2006, 11:00 PM
همین آبی که توی ورودی جمع میشه بعضی موقه با حاک گیر یا همون فیلتر میرسه که اونم خودش باعث بوی بد میشه.

Si@v@sh
29 June 2006, 06:57 PM
اسم اسپري را لطف كنيد ممنون ميشوم

من خيلي دنبال سايتش گشتم كه براتون آدرسش رو بزارم. براي همينم طول كشيد
http://www.bgprod.com/products/climatecontrol.html
اميدوارم كمكي كرد باشم

matin61
28 March 2008, 06:46 PM
اين بو معمولا موقعي مياد كه كولر روشن باشه و يه دفعه كمپرسور رو خاموش كنيد در حالي كه هواكش هنوز روشنه و به علت گرم بودن روغن داخل كمپرسور اين بو تا چند لحضه مياد و خود به خود با خنك شدن كمپرسور از بين ميره
البته اين تجربيه كه من بهش رسيدم و نميدونم درسته يا خير

من موقعی که میخوام کولر رو خاموش کنم اول کوپرسور رو خاموش میکنم و میذارم فن روشن بمونه تا کاملا هوای سرد خارج بشه و بعد فن رو خاموش میکنم، با این کار موقعی که کولر روشن میکنم بوی بد نمیده!

shei2nak
30 March 2008, 02:47 AM
با سلام.
وقتی کمپرسور روشن است لوله های شبکه مانند برفک میزنند و وقتی که این برفک ها تبدیل به مایع میشوند یک بوی نامطبوعی تولید می کنند.( همان بوی یخچال های قدیمی) و با کار کردن فن این بو به داخل اتاق وارد میشود. بهترین کار این است که همزمان با هم فن و کمپرسور را روشن و خاموش کنید...