PDA

View Full Version : عدم خاموش شدن فن رادياتور موقع بستن سوئيچ

tanninsote
4 June 2006, 11:35 AM
با سلام خدمت دوستان

مي خواستم بدونم چه جوري ميشه فن جلوي ماشين رو يه سره به باطري وصل كرد كه وقتي ماشينو خاموش مي كنيم تا وقتي موتور گرمه كار كنه و بعدش كه خنك شد خودش خاموش بشه ؟

دوستاني كه اطلاعاتي در اين مورد دارن لطفا كمك كن .

در واقع مي خواستم بدونم كدوم سيم رو و از كجا بايد قطع كنم و به مستقيم به باطري وصل كنم ؟

در ضمن ماشين سمند است.

:icon_cool

sezar_a2001
4 June 2006, 12:04 PM
دوست عزیز
یک سنسور هست که در روی ماشین وصل هست و این کار رو خودش انجام میده
و بعد از خاموش شدن تا وقتی گرما زیاد باشه فن میزنه

z_qz54
4 June 2006, 12:31 PM
ماشینتون چیه ؟

tanninsote
5 June 2006, 08:03 AM
دوست عزیز
یک سنسور هست که در روی ماشین وصل هست و این کار رو خودش انجام میده
و بعد از خاموش شدن تا وقتی گرما زیاد باشه فن میزنه

ماشين من اگه فن رو دور تند هم باشه وقتي سوئيچ رو مي بندم و خاموش مي كنم خاموش ميشه . بايد برقشو از مجموعه سوئيچ جدا كنم و مستقيم به باطري وصل كنم . اما نميدونم چه جوري :icon_redf

tanninsote
5 June 2006, 08:04 AM
ماشینتون چیه ؟

عزيزم هم توي تاپيكم گفته بودم هم از آواتارم معلومه . ماشين سمنده :icon_excl

sajjadnegaresh
5 June 2006, 12:11 PM
ماشینتون چیه ؟
آيا بستگي به مدل ماشين داره ، يعني نمي شه چنين كاري رو روي پرايد هاي جديد انجام داد ، چون خيلي درجه حرارت موتورشون بالاست و موقعي كه مي خواي ماشين رو پارك كني به دليل موندن تو دنده يك يا خلاصي درجه حرارت زود مي ره بالا و فن شروع مي شه و تازه همون موقع كه فن شروع به كار مي كنه ما ماشين رو خاموش مي كنيم و فن هم خاموش مي شه ، به نظر شما چه راه حلي مي شه براش گذاشت ، و چه كساني مي تونن اين حالت رو ايجاد كنن ؟

kiantom
5 June 2006, 03:51 PM
ماشين من اگه فن رو دور تند هم باشه وقتي سوئيچ رو مي بندم و خاموش مي كنم خاموش ميشه . بايد برقشو از مجموعه سوئيچ جدا كنم و مستقيم به باطري وصل كنم . اما نميدونم چه جوري :icon_redf

با سلام
دوست عزيز در اتومبيلهاي پژو 405، Pars، سمند و ساير محصولات مشابه ايران خودرو عملكرد فن الكتريكي پس از خاموش شدن موتور نيز تا هنگام رسيدن حرارت موتور به ميزان مورد نظر ادامه مي يابد و اين فن براي اين منظور برق خود را از باطري خودرو تامين مي كند.
اگر در خودروي سمند شما چنين حالتي وجود ندارد در اسرع وقت جهت رفع مشكل به يك نمايندگي مجاز مراجعه نماييد.
پيروز باشيد.:icon_cool
:lover:

sezar_a2001
5 June 2006, 03:53 PM
بله تا موتور داقون نشده برو

abaratian
5 June 2006, 04:29 PM
نه عزیزم اشتباه نکنین. این سیستم قبلا تو ماشینهای خانواده پژو بود. الان ورش داشتن چون میگن لازم نیست. وقتی موتور خاموش میشه خنکش کرد. خودش خنک میشه.

z_qz54
5 June 2006, 08:34 PM
سمند که این سیستم رو داره ، و انجام میده ، زیر جعبه فیوز سمند قبلا یه برد بود ، که اون وظیفه رو اجام میداد ، ولی مال من رفته از زیر باطری ، یه مدار باز گزاشتن ، که مال اونه و قاطی سیم های دیگست.

برای ماشین های دیگه هم میشه ، اتفاقا گل این سیستم رو نداره و من میدونستم که میشه گذاست ، مال یکی هست که خیلی کلافش کرده تو این چند روز ، بردم نمایندگی بم خودرو ، امروز با صرف 5/2 ساعت وقت و 85000 توم هزینه ، به صورت فابریک با عوض کردن فن و یه قسمت از آمپر آب تبدیل شد به فن بک آپ.

sajjadnegaresh
5 June 2006, 09:05 PM
سمند که این سیستم رو داره ، و انجام میده ، زیر جعبه فیوز سمند قبلا یه برد بود ، که اون وظیفه رو اجام میداد ، ولی مال من رفته از زیر باطری ، یه مدار باز گزاشتن ، که مال اونه و قاطی سیم های دیگست.

برای ماشین های دیگه هم میشه ، اتفاقا گل این سیستم رو نداره و من میدونستم که میشه گذاست ، مال یکی هست که خیلی کلافش کرده تو این چند روز ، بردم نمایندگی بم خودرو ، امروز با صرف 5/2 ساعت وقت و 85000 توم هزینه ، به صورت فابریک با عوض کردن فن و یه قسمت از آمپر آب تبدیل شد به فن بک آپ.
يعني با صرف اين هزينه مي شه براي پرايد هم گذاشت ، فن قويتر هم براي پرايد سراغ داري در صورتي كه نخوايم چنين سيستمي روش اجرا كنيم .

z_qz54
6 June 2006, 12:19 AM
يعني با صرف اين هزينه مي شه براي پرايد هم گذاشت ، فن قويتر هم براي پرايد سراغ داري در صورتي كه نخوايم چنين سيستمي روش اجرا كنيم .

با صرف همین هزینه رو نمیدونم ، اما من خودم ، موتور فن پرایدم رو داده بودم دوباره سیم پیچی کنن که برای همون مجبور شدم باطری رو هم عوض کنم ، ولی خیلی توپ شده بود.

tanninsote
6 June 2006, 04:26 PM
ســـمند من كه همچين سيستمي رو نداره كه پس از خاموش كردن فن همچنان كار كنه . از نمايندگي هم پرسيدم گفت همچين چيزي نيست و بايد با خاموش كردن ماشين فن هم خاموش باشه .
من هر كي رو كه ديدم وقتي ماشينو خاموش مي كنه فنش روشنه ازش پرسيدم گفته خودم يه سره كرده . حالا من مي خوام بدونم چه جوري اين كار انجام مي شه .
از يه باطري ساز هم پرسيدم كه گفت 30 تومن ميگيره يه سرش مي كنه . براي همين مي خوام خودم اين كارو بكنم و پول مفت به باطري ساز ندم .

اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه لطفا

z_qz54
6 June 2006, 08:29 PM
سمند من دمای رادیاتورش از 90 بالاتر نمیره چون فن دوم روشن میشه و فن اول هم دورش بالاتر میره ، ولی تو تابستون همیشه فنش بعد خاموش کردن ، 2-3 بار روشن میشه.
بعد اینهم که ماشین رو خاموش میکنم اگه رو 90 باشه یکسره روشن میمونه تا خاموش بشه.

کرگدن
7 June 2006, 11:02 AM
برای 206 تیپ 2 چی؟
وقتی خاموشه با اینکه دما خیلی بالاتر از 90 درجه هست فن کار نمیکنه
طبیعیه؟

Payamnazeri
7 June 2006, 12:29 PM
به نظر من هیچ دلیلی نداره که فن بعد از خاموش کردن ماشین روشن بمونه.همونطور که میدونید فن آب درون رادیاتور را خنک میکنه و هنگامی که ماشین روشن هست این آب خنک توسط واتر پمپ به داخل موتور میره تا دمای موتور پایین بیاد.حالا وقتی که موتور رو خاموش کردیم چون واتر پمپ هم از کار میافته آبی که خنک شده به داخل موتور نمیره و فقط آب درون رادیاتور خنک میشه که لزومی نداره.

sezar_a2001
7 June 2006, 04:04 PM
من شخصا ترجیح میدم همیشه آب رادیاتور ماشینم بین 70 تا 80 باشه

pedrambade
7 June 2006, 04:56 PM
گرما زیلد بود و دیدید بعد از خاموش کردن موتور و بستن سویچ فنکار نکرد اشکال داره.اصلا باید یعضی وقتها فن کار کنه.حتی امکان داره 10 دقیقه بعداز اینکه ماشین رو خاموش کردید شروع کنه به مار افتادن
اما چرا؟
توی پژو و 405 بالای رادیاتور و زیر تلق پلاستیکی یعنی چسبیده به اون یه سنسوری هست که مثل یک رله یا میکروسوییچ عمل می کنه و خودکار بر اساس دما و گرما کار می کنه.یهنی هر وقت دمای موتور بالا بود به حدی که به اون سنسور رسید و دمای مناسب رو برای کار انداختن اون سنسور تامین کرد فن کار می نه.پس ماشین شما سالم سالم هست که فن و قتی سوییچ رو می بندی کار می کنه.پس دقیقا باید بعضی وفتا بعد از خاموش کردن موتور فن کار کنه تا زمانی که دمای موتور انقدر بیاد پایین تا اون سنسور خنک بشه و خودش قطع کنه.برای امتحان ماشین رو به مدت طولانی در زیر آفتاب بزارید و هواستون بهش باشه ببینید چی می شه.

z_qz54
7 June 2006, 06:36 PM
به نظر من هیچ دلیلی نداره که فن بعد از خاموش کردن ماشین روشن بمونه.همونطور که میدونید فن آب درون رادیاتور را خنک میکنه و هنگامی که ماشین روشن هست این آب خنک توسط واتر پمپ به داخل موتور میره تا دمای موتور پایین بیاد.حالا وقتی که موتور رو خاموش کردیم چون واتر پمپ هم از کار میافته آبی که خنک شده به داخل موتور نمیره و فقط آب درون رادیاتور خنک میشه که لزومی نداره.

دوست عزیز وقتی ماشین خاموشه (سمند و 405 و پرشیا)تمام آب داخل رادیاتوره و وقتی ماشین شما رو دور بالا هست ، دیگه آبر تو رادیاتور نمیمونه که میگن داره از چپی جوش میاره.

405 تا مدل 82 که واتر پمپ برقی داشتن ، با روشن شدن فن ، واتر پمپ هم کار میکرد.:icon_surp