PDA

View Full Version : تایپک ویژه هیوندایه ورنا ( لطفا هر کس داشته نظر بده )

Babak_King
3 June 2006, 06:05 PM
با سلام به همه دوستان
خواستم یه تایپک در مورده این اتومبیل که شاید داره در این فرومه فارسی مورده کم لطفی قرار میگیره داشته باشیم تا بدونه هیچ گونه جانبداری و با داشتنه تجربه در مورده اکثره اتومبیلهایه تولیده داخل بگم که هیچ شتابی به گرده شتابه این ماشین نمیرسه

حتی میتونم بگم که شتابه این ماشین از خودروهایی مثله مزدا 323 و زانتیا هم بسیار بیشتر است و از لحاظه زیباییه داخلی و همینطور کیفیته قطعات بسیار سرتر از این دو خودرو ست

خوده من 185 کیلومتر در ساعت با این ماشین روندم که واقعا زمانه توقف تا رسیدن به این سرعت کمتر از 25 ثانیه بود

میخواستم نظرات و انتقاداته شما عزیزان رو در مورده این ماشین بشنوم

لازم به ذکره که از لحاظه فروش در کره این اتومبیل دومین خودرو و در آمریکا کله کمپانیه هیوندای 11.5 درصد از سهمه بازار رو در اختیار داره

خودرویه تولیدی توسط خودرو سازان راین و با مارکه Gls به فروش میرسه

RobertDeniro
3 June 2006, 06:13 PM
شتاب اولیش خیلی زیاده با اینکه ماشین 1500 سی سیه . بابای من که داره خیلی راضیه . فرمان و دندش هم خیلی نرمه . در سربالایی هم حتی اگر ماشین پر باشه کم نمیاره و راحت می ره بالا . من که اولین باری بود ماشینی که اینطوری باشه با این قیمت دیدم . و به نظر من پرشیا و زانتیا رو را حت می گیره 206 که اصلاً بهش نمی رسه .

Babak_King
3 June 2006, 06:27 PM
در سربالایی هم حتی اگر ماشین پر باشه کم نمیاره

سرپایینی رو بگو که پرواز میکنه!!!

X-R
3 June 2006, 07:43 PM
ا اکثره اتومبیلهایه تولیده داخل بگم که هیچ شتابی به گرده شتابه این ماشین نمیرسه

حتی میتونم بگم که شتابه این ماشین از خودروهایی مثله مزدا 323 و زانتیا هم بسیار بیشتر است و از لحاظه زیباییه داخلی و همینطور کیفیته قطعات بسیار سرتر از این دو خودرو ست

به نظر شما شتاب اين ماشين بيشتر از 206 تيپ5 گل زانتيا 2000 است؟؟؟من كه فكر نميكنم.

ميشه نظرتون را هم در رابطه با جلوي اين ماشين بدونم ؟

ببخشيد از لحاظ فضا براي سرنشينها نظرتون چيه؟
كمي هم در رابطه با كيفيت داخل اين ماشين دقيق تر توضيح بدهيد تا بدونيم چه طوري است ؟

Babak_King
3 June 2006, 07:52 PM
به نظر شما شتاب اين ماشين بيشتر از 206 تيپ5 گل زانتيا 2000 است؟؟؟من كه فكر نميكنم.

ميشه نظرتون را هم در رابطه با جلوي اين ماشين بدونم ؟

ببخشيد از لحاظ فضا براي سرنشينها نظرتون چيه؟
كمي هم در رابطه با كيفيت داخل اين ماشين دقيق تر توضيح بدهيد تا بدونيم چه طوري است ؟

شما اصلن سواره این ماشین شدین یه دفعه سواری ایرادی نداره بعد نظر بدین

منظورتونو از جلویه ماشین اینجوری گرفتم:

شما میگین ماشینه زشتیه فقط یک بار مدله Gls رو از جلو و از عقب مشاهده کنین تا ببینین که بسیار ماشینه سنگین و البت خفنی هست

مدل های جدیده این خودرو در دو رنگه ذغالی متالیک و مشکی متالیک زده میشن که هر دو رنگ بسیار زیبا هستن

حتما یه بار امتحان کنین ضرر نمی کنین

X-R
3 June 2006, 08:05 PM
100% هنوز قسمت نشده سوار بشم حتما اگر شد سوار ميشم .

در مورد جلو ماشين هم واقعا زشته البته پشت ماشين قبول دارم كه قشنگه .
در مورد GLS چون اصلا از اين ماشين خوشم نيومده مدل نميدونم ولي شنيدم كه قراره جلوي اين ماشين تعقير كنه حالا اگر GLS همون مدل تعقير يافته است اگر سايتي يا عكسي داري كه اين مدل داره بذاري سپاس گذار ميشم .ولي اگر همون مدل قبليه كه هيچي

a4500d
3 June 2006, 09:43 PM
سلام , وضعیت خدمات پس از فروش و لوازم آن چطوره ؟

a4500d
3 June 2006, 09:46 PM
به نظر شما سمند Lx یا Lx سال بهنره یا ورنا ؟

Babak_King
3 June 2006, 09:57 PM
در مورده خدماته پس از فروش موتوره این ماشین تا 5 سال ضمانت داره و خدماته پس از فروشش تا 10000 کیلومتر

اصلن این اتومبیل قابله قیاس با سمند نیست در کلاسه خودروهایه بالایه بیست میلیون تومان است و همینطور که گفتم خیلی از مزدا و زانتیا سرتره

pesaremelli
3 June 2006, 10:39 PM
در مورده خدماته پس از فروش موتوره این ماشین تا 5 سال ضمانت داره و خدماته پس از فروشش تا 10000 کیلومتر

اصلن این اتومبیل قابله قیاس با سمند نیست در کلاسه خودروهایه بالایه بیست میلیون تومان است و همینطور که گفتم خیلی از مزدا و زانتیا سرتره
ممکنه بپرسم چیش از زانتیا سرتره :icon_razz موتورش .امکاناتش.تعلیقش یا قیافه و کلاسش شایدم چراغهای مثل وزقش
البته من نمیگم ماشین بدیه ولی خواهش میکنم با زانتیا یا مزدا مقایسش نکنید شاید بشه با ریو مقایسش کرد
چون تو یه کلاسن وهردو در خودروهای کلاس b قرار میگیرن
شتاب 0تا100 هم 3/10 ثانیه هستش

pesaremelli
3 June 2006, 11:06 PM
اینم عکسهای مدل جدیدش
قضاوت با شما

meslehichkas
4 June 2006, 01:57 AM
. به نظر من پرشیا و زانتیا رو را حت می گیره 206 که اصلاً بهش نمی رسه .
حالا ميگيم 206 تيپ 5 كم آورد (‌كه صد سال عمرا كم بياره ) زانتيا يعني با 2000 سي سي و 16 سوپاپ هم كم مياره؟!!!!!!!!!!
يه كم عادلانه قضاوت كنين

shahram2006_m
4 June 2006, 11:10 AM

دوست عزیز این خودرو اصلا قابل قیاس با خودروهای بالای 20 نیست .واقعا اگر این خودرو نداشتی باز همین حرفو میزدی؟
ورنا باید با هم کلاس خودش یعنی ریو مقایسه بشه. برای اطلاع شما میگم ریو و ورنا پلت فرم مشترک هستند یعنی از لحاظ اندازه هم کاملا شبیه هم هستند پس چرا باید پول اضافی بدیم؟چون هر دو هم دارای موتور 1500 هستند.:icon_razz
از شتاب و سرعت گفتید شما چجوری تیپ 5 و زانتیا رو مقایسه میکنی با ورنا، خواهش میکنم یا یه بار پشتشون بشین و یا یه بار باهاشون کل بنداز.:icon_mrgr
به قیافه هم کاری نداریم چون سلیقه ایه ولی از لحاظ کلاس در حد 13 تومن نیست .(این نظر شخصی بود)
در پایان دوست عزیز لطفا تعصبی صحبت نکنید و تمام صحبت های شما درباره شتاب و سرعت با ذکر منبع و دلیل باشه.
یکی از دلایل مهمی که من دارم کم بودن حجم موتور ورنا از تمام دیگر خودروهایی که گفتید هست و دلایل بسیار زیاد دیگهای هم وجود داره که اگه خواستید میگم.

موفق باشید:icon_cool

Babak_King
4 June 2006, 01:43 PM
ممکنه بپرسم چیش از زانتیا سرتره موتورش .امکاناتش.تعلیقش یا قیافه و کلاسش شایدم چراغهای مثل وزقش
البته من نمیگم ماشین بدیه ولی خواهش میکنم با زانتیا یا مزدا مقایسش نکنید شاید بشه با ریو مقایسش کرد
چون تو یه کلاسن وهردو در خودروهای کلاس b قرار میگیرن
شتاب 0تا100 هم 3/10 ثانیه هستش

سلام عزیزه من دیدی با تعصب صحبت کردی همون اوله تایپک گفتم که بی تعصب من خودم اکثره ماشینارو داشتم
شما از چه لحاظ میگی این ماشین زشته و مثله وزقه !!!!؟؟؟ تو همین عکسایی که گذاشتی که بازم این مدل یعنی Gls نیست من زشتی نمیبینم تازه کلیم زیبایی میبینم

این ماشین اسپرت شدش حرف نداره خودم دارم اسپرتش میکنم یه عکس اینجا میزارم

خطوطه بدنه این ماشین بسیار این ماشینو زیبا کرده

حالا ميگيم 206 تيپ 5 كم آورد (‌كه صد سال عمرا كم بياره ) زانتيا يعني با 2000 سي سي و 16 سوپاپ هم كم مياره؟!!!!!!!!!!
يه كم عادلانه قضاوت كنين

از لحاظه شتاب مطمئن باش کم که نمیاره تازه زیادم میاره

دوست عزیز این خودرو اصلا قابل قیاس با خودروهای بالای 20 نیست .واقعا اگر این خودرو نداشتی باز همین حرفو میزدی؟
ورنا باید با هم کلاس خودش یعنی ریو مقایسه بشه. برای اطلاع شما میگم ریو و ورنا پلت فرم مشترک هستند یعنی از لحاظ اندازه هم کاملا شبیه هم هستند پس چرا باید پول اضافی بدیم؟چون هر دو هم دارای موتور 1500 هستند.
از شتاب و سرعت گفتید شما چجوری تیپ 5 و زانتیا رو مقایسه میکنی با ورنا، خواهش میکنم یا یه بار پشتشون بشین و یا یه بار باهاشون کل بنداز.

من گفتم که اکثره ماشینارو داشتم این یه چیزه دیگه بود از لحاظ کیفیت و کارایی
ریو رو من اصلن ماشین حساب نمی کنم بیشتر شبیه حلزونه والا
شما اصلن سواره این ماشین شدین؟

pesaremelli
4 June 2006, 01:44 PM
به نظر من خودروهای کره ای اونم تو این کلاس همشون فقط و فقط یک خصوصیت مهم دارن و اون اقتصادی بودن اونهاست
این ماشینا طوری طراحی شدن که کمترین مصرف بنزین رو داشته باشن به خاطر همین حجم موتور پایینی دارن و رینگهایی با سایز کوچیک .قطعات این ماشینا دوام نسبتن خوبی دارن و لوازم یدکیشون هم خیلی ارزونه و همچنین به دلیل نداشتن پیچیدگیهای ماشینای اروپایی تعمیرشون خیلی ساده و کم هزینست
کلا اگه طالب هیجان در رانندگی نیستید و عادت ندارید زیاد سرعت های 120 به بالا رو تجربه کنید وزیاد هم مسافرت نمیرید و در عوض از ماشین کم دردسر بودن و کمخرج بودن رو انتظار دارید هیوندای ورنا و ریو رو میتونید انتخاب کنید

Babak_King
4 June 2006, 02:14 PM
کلا اگه طالب هیجان در رانندگی نیستید و عادت ندارید زیاد سرعت های 120 به بالا رو تجربه کنید وزیاد هم مسافرت نمیرید و در عوض از ماشین کم دردسر بودن و کمخرج بودن رو انتظار دارید هیوندای ورنا و ریو رو میتونید انتخاب کنید

اتفاقا علاوه بر مزایایه بالا میتونین شتابه بسیار بالا رو تو این ماشین تجربه کنین
زیبایی+قدرت+شتاب+کیفیت

pesaremelli
4 June 2006, 04:13 PM
اتفاقا علاوه بر مزایایه بالا میتونین شتابه بسیار بالا رو تو این ماشین تجربه کنین
زیبایی+قدرت+شتاب+کیفیت
میشه بگید تا حالا چه سرعتی رو با این ماشین تجربه کردید و اون موقع چه احساسی داشتین
احتمالن میخای بگی توش از زانتیا راحت تره و سر پیچ ها هم بهتر میپیچه شایدم سیستم هشداردهنده ی پیشرفته تری داره یا اینکه این ماشین رو مریخیها اومدن برا هیوندای طراحی کردن
دوست عزیز لطفن تعصبی بحث نکنید
شتاب خودروهای زانتیا2000 و 206 تیپ 5 هردو زیر 10 ثانیه هستش در حالی که ورنا حدود 3/10 ثانیه
در ضمن ممکنه که از لحاظ شتاب اولیه خوب باشه ولی از لحاظ شتاب ثانویه شک ندارم که کم میاره
گشتاور 405 حدود 153 n/m2 در 3500 دور بر دقیقه هستش و سمند به خاطر داشتن رینگ و لاستیک بزرگتر همین گشتاور رو در 3000 دور بر دقیقه بدست میاره حالا زود بگو ببینم مال ورنا چنده؟
من خاهش میکنم کمی منطقی تر بحث کنید من منکر این نیستم که این ماشین ماشینه خوبیه ولی بهتره با ماشینای هم سطح خودش مقایسه بشه و اصلن خجالت اوره که بخوایم اونو با زانتیا یا مزدا و یا حتی 206 مقایسه کنید
در مورد قیافش هم خوب علف باید به دهن بزی شیرین بیاد ولی یه نظر سنجی راه بندازید ببینید چند در صد قیافه ی ماشین رو مثلن به 206 ترجیح میدن
بهر حال امیدوارم حال ماشینتو ببری و از روندنش لذت کافی رو ببری
خداکنه وقتی قصد فروشش رو داشتی راحت و با قیمت خیلی خوبی ابش کنی که من بعید میدونم این جور ماشینا مشتریهای خاصی دارن و چون زیاد تو بورس نیستن خیلی ها طرفشون نمیرن

shahram2006_m
4 June 2006, 05:58 PM
سلام عزیزه من دیدی با تعصب صحبت کردی همون اوله تایپک گفتم که بی تعصب من خودم اکثره ماشینارو داشتم
شما از چه لحاظ میگی این ماشین زشته و مثله وزقه !!!!؟؟؟ تو همین عکسایی که گذاشتی که بازم این مدل یعنی Gls نیست من زشتی نمیبینم تازه کلیم زیبایی میبینم

این ماشین اسپرت شدش حرف نداره خودم دارم اسپرتش میکنم یه عکس اینجا میزارم

از لحاظه شتاب مطمئن باش کم که نمیاره تازه زیادم میاره

من گفتم که اکثره ماشینارو داشتم این یه چیزه دیگه بود از لحاظ کیفیت و کارایی
ریو رو من اصلن ماشین حساب نمی کنم بیشتر شبیه حلزونه والا
شما اصلن سواره این ماشین شدین؟

1.دوست عزیز مشه بگید دقیقا کدوم هارو داشتید؟
2.قیافه سلیقه ای هست و ما برای نظر شما احترام قائلیم
3.خود شما قبول داری که این ماشین باید اسپورت بشه تا قیافش قابل قبول باشه .
4.دقیقا از چه ماشین هایی زیاد میاره ؟شما خیلی کلی و بدون دلیل حرف میزنی:icon_mad:
دوست عزیز شما از حجم و قدرت و تورگ خودروی خودتون و خودروهایی که مقایسه میکنید باخبر هستید؟لطفا حتما برید دنبالش تا بدونید
5.شما چجوری ریو ماشین حساب نمیکنید وقتی خودروی شما با ریو روی یک پلت فرم هستند یعنی از لحاظ شاسی و موتور یکی هستند و فقط از لحاظ امکانات و قیافه بدنه تفاوت دارند

دوست عزیز قبول کنید تنها حسن خودروی شما تک بودن هست و این دلیلی برای 13 میلیون میتونه باشه.(نظر شخصی)

موفق باشید:icon_cool

a4500d
4 June 2006, 11:05 PM
ورنا همون Accent که در ایران با این نام تولید میشه . عکس دوسمتون مربوط به آخرین مدل اونه که فعلا قرار نیست در ایران تولید بشه .

Ramtin329
5 June 2006, 12:47 AM
من که پیشنهاد میکنم یک نظر سنجی در مورد ظاهر این ماشین در تاپیک راه بندازیم ....... در ضمن با این توصیفاتی که دوستمون از ورنا داره باید برای صنعت اتومبیل سازی فرانسه افسوس خورد که زانتیا و 206 تیپ 5 از ورنای کره ای عقب میمونه :icon_razz

Babak_King
5 June 2006, 01:15 AM
ببینیدمن به تک تکتون دارم میگم اول یه بار امتحان کنین مطمئن باشین وقتی که پیاده شدین ناراضی نیستین
شتابش واقعا حرف نداره راستشو بخواین ماله داداشمه خودمم پشته خیلی از ماشینا نستم ولی این یه چیزه دیگه بود
این عکسایی که گذاشتین هیچ کدوم نیست
اگه بشه یه عکس از کله کابینه ماشین میزارم

لطفا یک طرفه به قاضی نرین
pesaremelli
5 June 2006, 12:46 PM
ببینیدمن به تک تکتون دارم میگم اول یه بار امتحان کنین مطمئن باشین وقتی که پیاده شدین ناراضی نیستین
شتابش واقعا حرف نداره راستشو بخواین ماله داداشمه خودمم پشته خیلی از ماشینا نستم ولی این یه چیزه دیگه بود
این عکسایی که گذاشتین هیچ کدوم نیست
اگه بشه یه عکس از کله کابینه ماشین میزارم

لطفا یک طرفه به قاضی نرین
قبول کنید اینی که میگید تو کلاس ماشیناب بالای 20 میلیونه یکمی با عقل جور در نمیاد منهیچوقت نگفتم ماشین بدیه ولی خوب اصلن نباید با زانتیا و................ مقایسه بشه

amin_lx
5 June 2006, 02:40 PM
من خودم کارمند شرکت راین هستم. اینقدر این خودرو ضایع هست شرکت به هر کدام از کارمنداش که یک عدد از این خودرو را بفروشند 300،000 تومان پاداش میدهد. هرکی هم که باور نداره میتونه بیاد خیابان تخت طاووس دفتر مرکزی هیوندای
و بخشنامه را ببینه .

a4500d
5 June 2006, 04:44 PM
من گفتم عکس ها مربوط به Accent مدل 2006 است که در ایران تولید نمی شه . عکسهای زیر هم ( ابی ) accent 2006 و سفید ورنا تولید ایران است .

shahram2006_m
5 June 2006, 07:37 PM
دوست عزیز مطمئن باش اگر این خودرو در حد کلاس خودروهای بالای 20 تومن بود حتما خودروسازی راین به این قیمت نمیفروخت.:icon_razz
در ایران کلا خودرو ها با سیاست جالبی قیمت گذاری میشن یعنی هرچه قدر بازار کشش داشته باشه قیمت میره بالاتر و اصلا ربطی به قیمت این خودرو در کارخانه کشور مبدا نداره.:icon_mad:

مهران عزتی
5 June 2006, 07:37 PM
این هم مشخصات ورنا :
موتور : 1500 sohc
قدرت :91 اسب
گیربکس : 5 دنده
مصرف سوخت : متوسط 6.61 لیتر
رادیو پخش - کولر - گرمکن شیشه عقب - شیشه بالابر جلو و عقب - فرمان هیدرولیک قابل تنظیم - قفل مرکزی و ضد سرقت - طول 4260 - عرض 1680 - ارتفاع 1395 .

sibsabz
6 June 2006, 02:44 AM
جدای این بحث ها یه نظر دوستان ریو بالاتر است یا ورنا
ضمن اینکه خدمات پس از فروش ریو در تمام ایران و امکان فروختن آسانتر و قیمت پایین تر را هم در نظر بگیریم
(اخیرا هم فروش دو مرحله ای و تا یکسال دیگر هم حتما فروش قسطی)

یک نکته شاید نامربوط اینکه مدیر عامل کیاموتورز پسر مدیر عامل هیوندای است.

یک نکته نامربوط دیگر لوگان در راه است با قیمت 7 الی 8 میلیون به نظر شما از این دوتا بالاتر نیست ؟

Babak_King
6 June 2006, 10:10 PM
اقا من دیگه هیچ حرفی تو این تالار ندارم
هر چی عشقتونه بگین
فعلا

جدیدی
7 June 2006, 12:34 PM
سلام........با ورود لوگان فرانسوی با موتور 110 اسب و اندازه ای بزرگتر از ورنا با قیمت 8 تومان تمام ماشینهای هم رده از دور خارجند...

shahram2006_m
7 June 2006, 01:09 PM
سلام........با ورود لوگان فرانسوی با موتور 110 اسب و اندازه ای بزرگتر از ورنا با قیمت 8 تومان تمام ماشینهای هم رده از دور خارجند...

دوست عزیز لوگان هم آش دهن سوزی نیست .من هم مثل شما فکر میکردم ولی وقتی این ماشین از نزدیک دیدم البته در حال حرکت به اسباب بازی بیشتر شبیه بود.
یکی از اشکالاتی که خیلی به چشم میومد کوچک بودن اندازه لاستیک(چه از نظر قطر و چه از نظر پهنا ) در مقابل اندازه خود ماشین بود.
پس فکر نمیکنم ماشین های دیگه مثل 206،ورنا ،ریو ،405 از دور خارج بشن فقط ممکن تو قیمتشون کمی تاثیر داشته باشه.

ali_zzr
9 June 2006, 10:54 PM
به نظرم من توي اين تاپيک بدترين دفاع از ورنا شد ه که بيشترين ضربه رو به اون زده.من هم با نظر بسياري از اساتيد موافقم و ورنا با اتومبيل هاي هم کلاس خودش بايد مقايسه بشه.ببخشيد ولي يکي از دوستان گفته بودند که شتاب ورنا از زانتيا و و206 تيپ 5 بيشتره...به نظرم اين حرف بيشتر به مزاح شبيه تا واقعيت.چون با عقل اصلا جور در نمياد.به نظرم اگه ورنا رو با اتومبيل هاي همکلاس خود مقايسه کنيم آنوقت بتونيم بهترين دفاع رو از اين ماشين بکنيم.البته من خود ماشين هايي مثل سمند LX و پارس رو ترجيح ميدم و تاکيد مي کنم که سوار ورنا نشده ام و اگه بشم شايد نظرم عوض شه....ولي در کل ماشيني مثل LX با دارابودن موتوري قويتر , امکانات بهتر نظير ABS و . . . و خدمت پس از فروش بيشتر و بهتر شامل گارانتي 60000 کيلومتري و امداد خودرو و کارت طلايي واقعا به ورنا ميارزه

vincenzo
10 June 2006, 12:08 AM
سلام........با ورود لوگان فرانسوی با موتور 110 اسب و اندازه ای بزرگتر از ورنا با قیمت 8 تومان تمام ماشینهای هم رده از دور خارجند..
GLI هم قرار بود 8 تومان باشه

vincenzo
11 June 2006, 12:50 PM
فکر نکنم شتاب زانتیا زیر 10 ثانیه باشه
بهتر توی سایت های معتبر شتاب این ماشین رو ببینید

vincenzo
11 June 2006, 01:03 PM
من که پیشنهاد میکنم یک نظر سنجی در مورد ظاهر این ماشین در تاپیک راه بندازیم ....... در ضمن با این توصیفاتی که دوستمون از ورنا داره باید برای صنعت اتومبیل سازی فرانسه افسوس خورد که زانتیا و 206 تیپ 5 از ورنای کره ای عقب میمونه :icon_razz

اگه برای دوستان زحمت نیست ببینن 10 کمپانیه خودرو سازیه برتر دنیا کدومان
اونوقت برای برای صنعت اتومبیل سازی فرانسه افسوس نمیخورین

ali_
11 June 2006, 01:26 PM
سلام به همه كفار كه ميگن شتاب ورونا از 206 و زانتيا بيشتره
فقط همين بس كه 0-100 206 تيپ پنج 9.6 ثانيه و ورونا 10.8 ثانيه است
زانتيا 2000 رو دقيقا نميدونم ولي مي دونم كه 206 تا 80 90 كيلومتر تقريبا پا به پاش ميره ولي تو سرعت هاي بالاتر كم مياره
با 206 تيپ پنج تا 205 يا اگر باد و شيب جاده كمكتون كنه مي تونيد تا 210رو هم بريد
زانتيا رو هم كه خودو ديدم 220 پر كرده
از طرف ديگه 206 اونقدر توپه كه تا الان حدود 6 ميليون ازش توليد شده و تا يكي دو سال پيش تو 7 تا كارخونه داشت توليد مي شد جالب اينه كه ايران از لحاظ كيفيت دوميشون بود
جالب تر اين كه با 206 تيپ پنج ميشه BMW 520 رو هم گرفت
چون شتاب بي ام و 9.9 ثانيه است

marlin
11 June 2006, 04:24 PM
سرپایینی رو بگو که پرواز میکنه!!!

نه داداش حقیقت رو میگه ندیدی لطفا نظر ندین :icon_mad:

*علی*
12 June 2006, 06:36 PM
فکر نکنم شتاب زانتیا زیر 10 ثانیه باشه
بهتر توی سایت های معتبر شتاب این ماشین رو ببینید
شتاب زانتیا برطبق گفته سایت سایپا 10.5 ثانیه
و برطبق سایت رسمی سیتروئن 11.4 ثانیه

*علی*
12 June 2006, 06:39 PM
اگه برای دوستان زحمت نیست ببینن 10 کمپانیه خودرو سازیه برتر دنیا کدومان
اونوقت برای برای صنعت اتومبیل سازی فرانسه افسوس نمیخورین
در ضمن هیچ کمپانی فرانسوی از لحاظ کیفیت در 10 کمپانی برتر جهان نیست
جدول برترین کمپانی های اتومبیل سازی از لحاظ کیفیت در سال 2004

2004 QUALITY RANKINGS[Only registered and activated users can see links] per 100 vehicles

Toyota 101

Honda 102

Hyundai 102

BMW 116

Industry average119

General Motors 120

DaimlerChrysler123

Subaru 123

Ford 127

Mitsubishi 130

Volkswagen141

Nissan 147

Suzuki 149

Kia 153

Porsche159

Source: J.D. Power and Associates

در ضمن محال است که هیوندایی ورنا بتواند در شتاب و سرعت زانتیا 2000 یا 206 تیپ 5 را بگیرد

po2ya
12 June 2006, 07:31 PM
از این پست به بعد با هر گوونه کل کل شدیدا برخورد میشه!!!!!!
مثل اینکه دوستان فقط دوست دارن که کل کل کنن!
:icon_bigg

masoud48
14 June 2006, 01:39 PM
كسي كارت بنيان مرصوص ورنا دارد؟

abaratian
14 June 2006, 03:28 PM
اینجا متاسفانه یه نفر که خودش ورنا داره بسیار بی دلیل از ورنای 15 ملیونی تعریف کرده. وبنای 15 ملیونی حتی آینه های برقی نداره!(دیگه کرمکن آینه که پیش کش) و یا اینکه باکش به شکل ابلهانه ای فقط 35 لیتره که با این جاده های طولانی و بی پمپ بنزین ایران همش آدم نگران بنزین تموم کردنه! در ضمن ترمزاشم باجی به پراید نمیده و در مقابل سمند، 206 تیپ 5 و زانتیا که ای بی اس دارن حرفی برای گفتن نداره. ممکنه شتاب خوبی داشته باشه ولی هم چیز که شتاب نیست. رانندگی با ماشین شتاب دار حال میده ولی نه برای همه. من یه زمانی اهل شتاب بودم ولی الان شتاب ماشین اصلا برام ملاک نیست

amin_lx
14 June 2006, 09:03 PM
اطلاعاتی در مورد بنیان مرصوص:
با خرید یک دستگاه ورنا 5 عدد کارت به شما داده میشود شما با معرفی هر نفر به شرکت برای خرید ورنا یکی از کارتها را تحویل داده ودر مقابل 300000 تومان هدیه بازار یابی به شما میدن

pedram325i
23 June 2006, 02:10 PM
باک ورنا 45 لیتر است نه 35 لیتر

kamikaze
30 August 2006, 09:35 PM
با سلام

از دوستانی که ورنا دارند خواهش میکنم اطلاعاتی در مورد فضای صندلی راننده و اینکه ایا هد رست صندلی راننده

مانند 206 و پرشیا متحرک است یا نه؟ به من بدهند . چون فضای داخلی دوو سیلو خیلی کوچک است .

El Padrino.
2 October 2006, 09:55 PM
ورنا خیلی ماشین تیز گازیه و شتاب توپی داره

XELTEK
14 October 2006, 04:51 PM
اي كساني كه ورنا داريد و خوب از ماشينتون كار كشيديد
بياييد بگوييد چه خبر ؟

hamidfizic
21 October 2006, 12:05 PM
سلام
ما یه فامیلامون بارسال یه ورنا خریده بود دو روز نشد بش زنگ زدند مادرش اصفهان فوت کردند اون بنده خدا هم ماشین رو برداشته بود شبانه زده بود راه :icon_cry:
نزدیک های شاهین شهر موتور سوزونده بود ولی چون گارانتی بود مشکلش حل شد البته شاید ایراد از راننده بوده نه ماشین :icon_twis

Mr.Sina
31 December 2006, 09:37 PM
ما یه ورنا داریم برای کارای شهری و .... پس حسابی ازش کار کشیدیم....
الانم 40 تا را رفته مدل 83 هم هست......واقعا ماشین بی ازار و کم مصرفیه....
و خودمم یه زانتیا SX2000 دارم.... اصلا این دو ماشین به هیچ وجه قابل قیاس نیستند....
ولی ورنا برای استفاده شهری واقعا عالیه کم مصرف و کم خرج...

pedram325i
1 January 2007, 02:05 PM
قبول دارم که میگی این دو ماشین اصلا قابل مقایسه نیستند.
شما که هر دو ماشین رو دارید و هیچ تعصبی هم نسبت به یکی از اونها ندارید،
خوبه که تجربتون رو در اختیار همه قرار بدید
به نظر شما عیب های ورنا نسبت به زانتیا چیه؟

Mr.Sina
1 January 2007, 04:26 PM
ورنا عیبی نداره و بسیار ماشین بی ازاری هست....
ولی اخه ایندو ماشین رو هیچ جور نمی شه مقایسه کرد....
اول از همه که زانتیا موتورش خیلی قوی تره.... امکانات زانتیا خیلی کامل تره.... امنیتش بیشتره....
مثلا من با زانتیا 160 تا میرم واقعا متوجه هیچ چیزی نمی شم نه لرزش فرمون نه صدا و ادم احساس نمی کنه که داره با سرعت زیاد حرکت می کنه....
ولی با ورنا 140 به بالاتر که میری ادم یه جورایی می ترسه....
به نظد من ورنا برای مصرف شهری و کارهای روزانه بهترین انتخابه....
ولی مقایسه اون با زانتیا کار جالبی نیست چون هیچ شباهتی از هیچ نظری با هم ندارن....
ولی نسبت به ریو خیلی سرتره من خودم حدود 6 ماه پیش حدود 2 هفته ریوی یکی از دوستام دستم بود واقعا نسبت به ورنا خیلی بدتره.....
پدرام جان اگر سوال دیگه ای داشتین من در خدمتم.....

pedram325i
1 January 2007, 05:35 PM
مرسی به خاطر جوابت
من جوابم رو گرفتم در واقع می خواستم همینو بفهمم که فرق این دو ماشین توی سرعت چقدره که به خوبی توضیح دادی.
ورنا تو سرعت وافعا صداش اذیت کننده است.
همونطور که گفتی عیب دیگه ای نداره.
و برای همین عیبه که برای سفر زیاد مناسب نیست. صداش آدمو خسته می کنه.
یکم هم صندلی عقبش زیادی پایینه.

Mr.Sina
2 January 2007, 12:19 AM
کاملا درسته..
این ماشین اصلا مناسب سفر نیست ولی برای توی شهر عالیه....

sogoli
26 March 2007, 01:57 PM
دیروز همزمان ورناو تیپ 5 رو تست کردم و به نتایج زیر رسیدم(چون بنده هیچکدام ازا ایندو را ندارم درنتیجه بدون تعصب نظرمو می گم):
1- شتاب اولیه ورنا بیشتر از 206 بود
2- با دنده 1 ورنا 50 تا پرکردم وبا 206 45 تا تونستم پر کنم
3- 206 وحشی تر از ورنا بود
4-با ورنا تسلط بیشتری به جاده داشتم
5-امکانات 206 بهتر از ورنا بود
6-فرمون و دنده ورنا نرمتر بود
7-206 خشکتر از ورنا بود
8-ظاهر موتور 206 بزرگتر و بهتر از ورنا بود
9-در مسافتهای طولانی با ورنا احساس خستگی کمتری نسبت به 206 داشتم
10 وسعت دید اینه ورنا بشتر از 206 بود
11- میزان چرخش فرمون برای دور زدن 206 بهتر از ورنا بود
12- در مورد ظاهر ماشین هم چون یک امر سلیقه ایی هست قضاوت نمی کنم

kingdariush
26 March 2007, 03:43 PM
دیروز همزمان ورناو تیپ 5 رو تست کردم و به نتایج زیر رسیدم(چون بنده هیچکدام ازا ایندو را ندارم درنتیجه بدون تعصب نظرمو می گم):
1- شتاب اولیه ورنا بیشتر از 206 بود
2- با دنده 1 ورنا 50 تا پرکردم وبا 206 45 تا تونستم پر کنم

اینجا رو یکم با قوانین فیزیک تناقض پیدا کردی؟! چطور یک ماشین سنگینتر و با قدرت و توان کمتر میتونه شتاب بیشتری داشته باشه؟ برای من خیلی عجیبه! مخصوصا که اینطور که شما میگید ضریب دنده های ورنا بیشتر هم هست یعنی سرعت بیشتری رو با یک دنده پر میکنه به گفته شما! یعنی قاعدتا شتابش باید خیلی کمتر باشه!
خیلی عجیبه!:icon_redf

sogoli
26 March 2007, 07:50 PM
اینجا رو یکم با قوانین فیزیک تناقض پیدا کردی؟! چطور یک ماشین سنگینتر و با قدرت و توان کمتر میتونه شتاب بیشتری داشته باشه؟ برای من خیلی عجیبه! مخصوصا که اینطور که شما میگید ضریب دنده های ورنا بیشتر هم هست یعنی سرعت بیشتری رو با یک دنده پر میکنه به گفته شما! یعنی قاعدتا شتابش باید خیلی کمتر باشه!
خیلی عجیبه!:icon_redf
دوست عزیز اینو یادم رفت بگم که ورنایی که تست کردم 9000 تا کارکردش بود و206 نزدیک 30000 تا کارکرد داشت ...
در خصوص پر کردن دنده ها دقیقا اون چیزی رو که انجام دادم و دیدم رو نوشتم ، من که به چشم خودم اعتماد دارم و به اون چیزی که تست کردم اگاه هستم:icon_razz

El Padrino.
24 May 2007, 01:37 PM
اینم یک فیلم از یک ورنا انگولک شده
[Only registered and activated users can see links]

VITO CORLEONE
26 May 2007, 06:43 PM
نمی دونید این ورنا رو چه جوری تقویت کردن که اینجوری میره من با ورنا بیشتر از 200 تا نتونستم برم

Alireza-B
27 May 2007, 02:44 AM
دوستان عزیز سلام
مطالبی که در پایین ملاحظه می کنید نظر شخصی اینجانب در مورد هیوندای ورنا بوده البته به عنوان یکی از مصرف کنندگان این خودرو:

هیوندای خودروی خانواده
نام هیوندای برای ما ایرانی ها نام غریبی نیست، سایۀ نام این کمپانی چند سالی است که روی سر صنعت خودرو سازی (بخوانید مونتاژ کاری) کشور ما افتاده. از هیوندای اکسل های تاکسی گرفته تا جدیدترین و به روزترین مدل های این کمپانی خودرو های هیوندای کمابیش در کشور ما یافت میشوند. اولین چیزی که با نام هیوندای در ذهن ما تداعی می شود کارایی بالا در کنار هزینۀ نگهداری پایین است و به نظر من این چیزی است که مصرف کنندۀ ایرانی کم کم در پی یافتن آن است. عمق این مطلب زمانی آشکار میشود که استفادۀ گسترده از محصولات این کمپانی را در مناطق خاص کشور مثل مناطق گرم و خشک و یا شهرهای پر ترافیک می بینیم. مطب دیگر در رابطه با کارآیی محصولات این کمپانی است. اغلب مشتریان هیوندای، محصولات این کمپانی را برای استفادۀ خانواده انتخاب می کنند که این خود نمونۀ عملی شعار بالا می باشد.

هیوندای ورنا یا اسب کاری
اگر تا چند ماه پیش از اینجانب در مورد این خودرو سوال می کردید بدون معطلی به جز بدنامی از این خودرو چیز دیگری نمی شنیدید. اما تمام معادلات من بعد از قرار گرفت در جایگاه رانندۀ این خودرو برعکس شد. من تا قبل از سوار شدن به این خودرو تجربۀ رانندگی با خودروهایی مثل: پراید، پژو 405، پژو 206، دوو سیلو، پژو پارس و زانتیا را داشتم. به نظر من ورنا شبیه هیچ کدام از خودرو هایی که تا آن روز با آنها رانندگی کردم نبود. از نظر شتاب این خودرو به نسبت دوو سیلو و پژو 206 تیپ دو برتر است اما هرگز به پای غولهایی مثل زانتیا و پژو پارس نمی رسد. از نظر قدرت موتور در سرعت های بالا از رقیب خود در این کلاس یعنی ریو چالاک تر به نظر می آمید و نمره ایی قابل قبول در حد قیمت این خودرو بدست می آید. اما تجهیزات داخلی ورنا این خودرو رو با چالشی کوچک مواجه کرده. چرا که با توجه به قیمت این خودرو و گرانتر بودن این خودرو به نسبت ریو (رقیب ورنا در ایران) داشتن امکاناتی مثل کنترل برقی آینه های جانبی، سیستم پخش MP3 و ایربگ برای ورنا دور از انتظار نیست. البته باید در نظر داشت که با بالا زدن درب موتور (کاپوت) ورنا شما تا حدودی متوجه دلیل بالاتر بودن قیمت ورنا به نسبت ریو می شوید. راحتی سرنشینان در این خودرو لحاظ شده به طوری که شما پس از یک رانندگی مداوم چند ساعته با ورنا کوچکترین احساس خستگی نخواهید کرد. راحتی سرنشینان عقب هم با امکاناتی نظیر پشت سری های قابل تنظیم و کنسول روی دربها لحاظ شده. داشبورد، کنسول میانی، سر دنده، غربالک فرمان و نشانگر های پشت فرمان (به اصطلاح پشت آمپر) خودرو از هماهنگی بالایی برخوردارند. در کنار اینها دستگیرۀ دربها و محل قرار گرفتن قفل دربها و داشبورد رنگ روشن منظرۀ چشم نوازی را برای خودرویی در این محدودۀ قیمت به ارمغان آورده. علاوه بر تمامی اینها کولر این خودرو قدرت خنک کنندگی بالایی دارد که به انضمام یک بخاری خوب سیستم تهویۀ مناسبی را برای ورنا در پی داشته که تمامی اینها از نقاط قوت این خودرو به حساب می آیند. ادوات و تجهیزات به کار رفته در این خودرو (از کلیدهای بالابر شیشه گرفته تا کلیدهای قرار گرفته در کنسول میانی) همگی در جای مناسب خود به کار رفته اند.
اولین چیزی که در ظاهر ورنا جلب توجه میکند طراحی خاص چراغ های جلوی این خودروست. چراغ های جلوی این خودرو دید فوق العاده ایی در شب فراهم می کند. اما همین طراحی باعث شده که اغلب ایرانی ها از ظاهر (قسمت جلو) این خودرو ایراد بگیرند که البته در جواب این دوستان باید عرض کرد که قیافۀ خودرو سلیقه ای است که البته در ورنا محل قرار گیری چراغ ها و شکل کاپوت ظاهری خشن به خودرو داده که همین امر باعث شده این خودرو مانند اغلب محصولات کرمان خودرو مصرف کنندۀ خاص داشته باشد. اما در مقایسه با ریو که در این زمینه حرفی برای گفتن ندارد به نظر بنده ورنا دارای ظاهری شکیل تر و لوکس تر است. آینه ها و زه های کناری همرنگ بدنه و قرار گرفتن آنتن در عقب خودرو خود گویای این مطلب است.
مورد بعدی که البته به نظر بنده یکی از اساسی ترین موارد در انتخاب خودرو است هزینه های مصرفی خودروست. از نظر مصرف بنزین این خودرو با توجه به حجم موتور و تعداد سوپاپها در رتبۀ بالاتری نسبت به رقبای خود در ایران قرار گرفته است. قیمت و کیفیت لوازم یدکی ورنا مناسب است. لوازم بدنۀ این خودرو هم با توجه به ظاهر و کیفیت خودرو از قیمت خوبی برخوردار هستند. که تمام اینها بیانگر این است که ورنا مطابق شعار ذکر شده در اول این مطلب خودرویی مناسب برای خانواده های ایرانی است.

حقیقت تلخ
در بازار خودرو سازی ایران که نام رقابتی برای آن زیاد است نیاز به خودروهایی با طراحی روز دنیا احساس می شود. برای مصرف کنندۀ ایرانی که چندین دهه است که خودروهای بنجل و اسقاطی خارجی را به عنوان خودروی نو و به روز استفاده کرده پا به عرصه گذاشتن خودروهایی مثل ورنا، ریو و گل یک غنیمت به شمار می آید. هر چند که این خودروها هم در حد رقابت با خودروهای هم قیمت و هم کلاس خود در بازارهای جهانی نیستند اما حداقل حق انتخاب محدود شده به پژو 405، سمند و پژو 206 را می شکنند و این خود نوید بخش توجه به حقوق مصرف کننده است. حقی که سالهاست به ناروا از مصرف کنندۀ ایرانی گرفته شده. چندین دهه خودرو سازان ایرانی بی توجه به جهان اطراف خود مشغول مونتاژ خودرو های قدیمی بودند که به طبع آن مصرف کنندۀ ایرانی از تمام مشخصات خودرو فقط به اسب بخار بیشتر توجه می کرد. اما با ورود خودرو هایی از سازندگان به نام آسیایی این چراغ در ذهن مصرف کنندۀ ایرانی روشن شد که با خودروهایی با مصرف کمتر و ظاهری زیباتر هم می توان لذت رانندگی را چشید.
در آخر امیدوارم که با شکسته شدن تابوی تو خالی قدرت خودرو سازان ایرانی (نظیر ایران خودرو و سایپا) و به عرصه آمدن خودرو سازان کوچک اما با ایده های بزرگ حقوق لگد مال شدۀ مصرف کنندۀ ایرانی احیاء شود. هر چند که هنوز تولید خودرویی صد درصد ملی آرزوی ما ایرانیان است.

Alireza-B
27 May 2007, 10:33 AM
با عرض پوزش از دوستان گرامی و نکته بین به دلیل بی دقتی اینجانب در مطلب بالا، خدمت دوستان که البته تماماً به اصطلاح اهل فن هستند می رسانم که در نوشتۀ بالا اینجانب سهواً ادوات و تجهیزات موجود در پنل کنترل را به عنوان تجهیزات واقع شده در کنسول میانی ذکر کردم. با عرض پوزش بابت این اشتباه سهوی به اطلاع دوستان می رسانم که در صورت مراجعه به نمایندگی مرکزی هیوندای و مراجعه به قسمت لوازم تزئیینی دوستان می توانند کنسول میانی را برای خودرو ورنا تهییه کنند. که البته این کنسول فاقد هیچ گونه ابزار کنترلی می باشد.
به هر حال شرمنده، پست اولم بودم با این که خیلی روی مطلبم کار کرده بودم اما این اشتباه اتفاق افتاد. بالاخره انسان جایز الخطاست (هرچند که این جمله از بار اشتباه من کم نمی کنه). باز هم عذرخواهی می کنم.

sogoli
30 May 2007, 11:41 AM
قیمت چراغ جلو ورنا چنده؟

Babak_King
6 June 2007, 02:56 PM
سلام به اهالی تایپک

خب من روز اول اومدم تایپک زدم که هیچ کس ورنا نداشت و نمیدونست چیه و الان هم هل هل میزنن برا یدستگاه ورنا هم از لحاظ زیبایی هم خوش دستی هم راحتی و هم شتاب و قدرت من روز اول گفتم بهتون و گفتم یه طرفه به قاضی نرین ولی کو گشو شنوا

من الان 1 سالی هست این ماشین رو دارم و بسیار هم راضیم

پس سعی کنید ندونسته نظر ندید

موفق باشید

simbaleo
17 June 2007, 09:35 PM
نمایندگی کار درست تعمیر واسه ورنا تو تهران کجاس؟ ضمنا لوازم جانبی اوریجینال هیوندا واسش پیدا میشه؟ اگه میشه کجا؟

ممنون

sogoli
6 July 2007, 09:49 PM
مصرف سوخت ورنا در شهر و جاده خدودا چنده؟

kingdariush
6 July 2007, 11:54 PM
مصرف سوخت ورنا در شهر و جاده خدودا چنده؟

توی شهر ده و نیم

El Padrino.
7 July 2007, 12:23 AM
شما ورنا دارید که می گید 10.5 والا سیلو توی شهر صدی 8 می سوخت آوانته توی شهر صدی.5 10 میسوزه نه ورنا

kingdariush
7 July 2007, 01:01 AM
شما ورنا دارید که می گید 10.5 والا سیلو توی شهر صدی 8 می سوخت آوانته توی شهر صدی.5 10 میسوزه نه ورنا

شما چون سعی میکنید برای محصولات و کارخانجات کرمانخودرو تبلیغ کنید همیشه این مسایل رو زیر سوال میبرید. معتبرترین منبع برای سوخت خودروهای داخلی جدول سازمالن بهینه سازی مخزن سوخت هست. توصیه من به دوستان اینه که گول صحبتهای تبلیغاتی کارخانه ها را نخورند.
اینم لینک :
[Only registered and activated users can see links]
آوانته بیش از 11 و ورنا بیش از 10 میسوزونه که برای یک خودروی 1500 چندان کم نیست. ریو حداقل یک لیتر کمتر مصرف داره

sogoli
23 July 2007, 04:57 PM
یکی از رفیقام ورنا سفید صفر گرفت 16300
که حدود 2 تومن گرون شده....

kingdariush
24 July 2007, 03:48 PM
با سمند هم میشه جوری رانندگی کرد که 8 تا در 100 کیلومتر بسوزونه! این تستها یک استانداردی داره که خودروها رو مقایسه میکنه. یعنی همون مسیر و همونطور با آوانته راه میروند که با 206 میروند! برای همین این آمار سازمان بهینه سازی مصرف سوخت رتبه انرژی رو میده که قابل اتکاست. مثلا اگر این رانندگی رو که شما آخرین سعیتون رو کردید و به 10.6 رسونیدید رو شاید اگر با 206 میرفتید به عددی زیر 7 میرسیدید.
ایت تستهای استاندارد یک رانندگی نرمال شهری رو ملاک قرار میده حالا شاید شما بندازید نیایش و یادگار امام و همش اتوبان خیلی هم حال کنید که چقدر ماشین کم مصرفی دارم! ولی اون دیگه اسمش مصرف سوخت سیکل شهری نیست.
ضمنا لطف کنید دور موتور و سرعت و مصرف لحظه ای رو هم بندازید دفعه بعد.

*علی*
24 July 2007, 11:45 PM
با سمند هم میشه جوری رانندگی کرد که 8 تا در 100 کیلومتر بسوزونه! این تستها یک استانداردی داره که خودروها رو مقایسه میکنه. یعنی همون مسیر و همونطور با آوانته راه میروند که با 206 میروند! برای همین این آمار سازمان بهینه سازی مصرف سوخت رتبه انرژی رو میده که قابل اتکاست. مثلا اگر این رانندگی رو که شما آخرین سعیتون رو کردید و به 10.6 رسونیدید رو شاید اگر با 206 میرفتید به عددی زیر 7 میرسیدید.
ایت تستهای استاندارد یک رانندگی نرمال شهری رو ملاک قرار میده حالا شاید شما بندازید نیایش و یادگار امام و همش اتوبان خیلی هم حال کنید که چقدر ماشین کم مصرفی دارم! ولی اون دیگه اسمش مصرف سوخت سیکل شهری نیست.
ضمنا لطف کنید دور موتور و سرعت و مصرف لحظه ای رو هم بندازید دفعه بعد.
دوست خوبم بنده با جناب عالی هیچ بحثی ندارم فقط لازمه ذکر کنم اگه به نوشته های بنده توجه کرده باشید متوجه شدید که بنده یک سمند هم دارم و در شهر همان گونه که با اوانته رانندگی میکنم با سمند هم رانندگی میکنم اما سمنده راحت صدی 11.5 تا 12 میسوزه در حالی که آوانته در محاسبات دستی هم همین صدی 10.5 تا 11 میسوزه
در ضمن اینگونه سازمان ها دولتی در مملکتی مثل ما بعید نیست که به سود یا به ضرر یک کارخانه دولتی بخواهند محصولات کارخانه دیگر را بکوبند .
در ضمن بنده آخرین سعی خودم رو نکردم که به این مصرف برسم بلکه کمتر از اینهم را دیدم که کامپیوتر اعلام کنه این عددی که میبینید بیشترین مصرف در زمان استفاده از کولر و شتابگیری های مکرر است .
در ضمن من کرمان ساکن هستم که کمتر از اون اتوبان های عریض تهران خبری است .

kingdariush
25 July 2007, 12:34 AM
دوست خوبم بنده با جناب عالی هیچ بحثی ندارم فقط لازمه ذکر کنم اگه به نوشته های بنده توجه کرده باشید متوجه شدید که بنده یک سمند هم دارم و در شهر همان گونه که با اوانته رانندگی میکنم با سمند هم رانندگی میکنم اما سمنده راحت صدی 11.5 تا 12 میسوزه در حالی که آوانته در محاسبات دستی هم همین صدی 10.5 تا 11 میسوزه
در ضمن اینگونه سازمان ها دولتی در مملکتی مثل ما بعید نیست که به سود یا به ضرر یک کارخانه دولتی بخواهند محصولات کارخانه دیگر را بکوبند .
در ضمن بنده آخرین سعی خودم رو نکردم که به این مصرف برسم بلکه کمتر از اینهم را دیدم که کامپیوتر اعلام کنه این عددی که میبینید بیشترین مصرف در زمان استفاده از کولر و شتابگیری های مکرر است .
در ضمن من کرمان ساکن هستم که کمتر از اون اتوبان های عریض تهران خبری است .

من هم دیگه بحثی ندارم ولی انتظار نداشته باشید که من بیام تستهای سازمان بهینه سازی رو که حداقل یک استانداردی پشتوانه اش هست رو ول کنم و به گفته های بی سند و غیر استاندارد استناد کنم. توی هر بحثی همینه سند و مدرک اعتبار بیشتری از حدس و گمان و بعضا حب و بعض دوستان و دشمنان داره. اینطوری باشه یکی که با هیوندا دشمنه میاد میگه صدی 20 تا مصرف میکنه! ولی حرف بی سند و بی اعتبار رو نمیشه بهش اهمیت داد.
به هر حال اگر آوانته شما با 2000 سی سی حجم موتور صدی 10.5 میسوزونه اونهم در سیکل شهری به شما تبریک میگم اما من به معجزه در موتور ماشین اعتقادی ندارم.

Foad
25 July 2007, 01:57 AM
دوستان این تاپیک چه ربطی به سمند و آوانته داره؟لطف اینجا ادامه ندید

sogoli
18 August 2007, 08:31 PM
طی تماسی که امروز با نمایندگی هیوندا داشتم مطلع شدم قیمت صفر ورنا سفید 16/500 هست و ورنا 1600 بی حرف پیش شهریور ماه به بازار عرض میشود. (البته از قیمتش اطلاع ندارم ولی فکر نکنم زیر 18 باشه...)

Alireza-B
19 August 2007, 01:05 AM
بهتره تعریف خودتون از معجزه رو اصلاح کنید: معجزه یعنی زنده زنده کباب شدن توی تابوت های ساخت ایران خودرو. دوست عزیز، خود من هم زمانی که ایران خودرو سمند رو ساخت پشتیبان محصولشون بودم اما متاسفانه توی ایران خودرو چیزی که مطرح نیست علائق، سلامتی و خواست های مشتری است. نمونه اش هم آتش سوزی های مکرر خانوادۀ پژو و سمند.
آوانته اگه در صد کیلومتر هزار لیتر بنزین هم مصرف کنه حداقل شما مطمئن هستید که قرار نیست توش کباب بشید. تصورش سخت نیست، فرض کن توی یه ماشین که داره می سوزه اسیر بشی. تازه مردن که یک لحظه است و بعدش آسایش داری، فرض کن عزیزانت توی یکی از همون ماشین های ایران خودرو که برای خریدش مردم (که تو هم یکی از همون ها هستی) دم در کارخونه صف کشیده اند زنده زنده کباب میشه و تو کاری نمی تونی بکنی.
مگه ارزش یه ماشین فقط به میزان مصرفشه؟ شاید هم فقط اسب بخار مهمه؟ مهم نیست که توی یه تصادف ساده یا باید بمیری یا باید تا ابد روی صندلی چرخدار بشینی؟
نه دوست من، محصولات ایران خودرو (به جز دو سه مدل خاص) ارزش حمایت کردن ندارن. ارزش صف وایستادن هم ندارن
باور کن که هیچ چیز مثل زندگی ارزش نداره، چیزی که امروزه همه از داشتنش خسته شدن. شاید بخاطر همینه که برای خرید محصولاتی مثل 405، پارس، روآ یا سمند اینقدر توی صف معطل میشیم.
متاسفام که اینقدر تند نوشتم، اما متاسفانه تعداد زیادی از دوستان طرفدار بی چون و چرای محصولات دو غول بزرگ خودرو سازی ایران هستند. بخاطر همین احساس می کنم که یه مقدار مطالب جانب دارانه است.
ضمناً از مدیران خواهش می کنم اگه مطلب من به این تاپیک ربطی نداره، خودشون اون رو به تاپیک مربوطه منتقل کنند. اگه توش توهین یا چیزی از این دست هست، لطفاً تعارف نکنید و پاکش کنید.
اما به نظر خودم که حرف حق رو زدم :icon_arro

arash p mbz bmw
19 August 2007, 01:34 AM
علی جان واقعا عذر میخوام
پستی که عکس بود توش پاک کردم چون سایز صفحه رو به هم ریخته بود
بزرگواری میکنی لینک بزاری؟!
مرسی عزیز..
بازم ببخشید

alireza128
18 September 2007, 04:47 PM
سلام به دوستان.
من ورنا رو برای خواهرم خریدم و چند بار امتحانش کردم. خوب به نظر من...
در رنج قیمتی خودش بسیار ماشین با کیفیتی هستش(ما امسال 14500 گرفتیم) تزئینات داخلی هم کیفیت خوبی داره و هم چشم نوازه (رودری مخمل و کنسول خوب و دستگیرها ). من تو این رنج قیمت هیچ ماشینی سوار نشدم که اینقدر بیصدا باشه (من 206 و گل داشتم الان 206A ) و علاوه بر این باز در این رنج قیمت بسیار سیستم تعلیق نرم و راحتی داره . فضای داخل و صندوق عقب خوبی داره .یکی از محسنات خوبش نرمی کلاج هست و این که دنده هاخیلی راحت عوض میشن. بنظرم شتاب اولیه خوبی داره که برای شهر مناسب حتی با کولر ولی خیلی پر قدرت نیست یعنی تو جاده و سربالای زیاد دنده میخوره. مصرف بنزین این ماشین داخل شهر در حدود 7 لیتره که خوبه . در کل بنظر بنده بهترین انتخاب برای خانواده هست چون جادار نرم و راحته و البته چون زیاد نشده کلاس خاص خودش و داره.

alireza128
18 September 2007, 05:20 PM
:icon_arroببخشید یه موردی که الان خاطرم رسید در مورد صندلی های ورنا هست. کیفیت صندلیها هم از نظر نوع روکش و زیبایی و فیزیک و شکل صندلی و هم از نظر میزان انعطاف بسیار عالیه . در ضمن صندلی راننده امکان پر کردن گودی کمر رو داره که باعث جلوگیری از خستگی در مسیر های طولانی میشه.
بنظر بنده (نظر شخصی ها... ما رو سوژه نکنید بگید دیده کاپوت پیکان از همه بیشتره !!) ماشینهایی که حین رانندگی کاپوت ماشین دیده میشه مثل ورنا، مزدا و گل لذت رانندگی و حس تسلط بیشتری داره. که این مورد بنظرم در مورد ورنا بخوبی صدق میکنه.