View Full Version : گفتگوهای کلی در مورد سمند فقط در اینجا
pesaremelli
10 February 2006, 10:52 PM
سمند هاي مدل هاي قبل از اذر 83 بدليل عدم رعايت بعضي از نكات توسط ايرانخودرو داراي سرو سداي زيادي هستند كه از تاريخ مذكور با طرحي كه ايرانخودرو انچام داد تا حد زيادي مشكلات سروسدا رو برطرف كرده كامپيوترهاي مدلهاي جديد كمتر قاطي ميكنن و اينكه فكر كنم جاي دسته دنده تو مدل هاي جديد كمي عقب تر اومده چون دست من تا حالا نخورده(تجربه ي شخصي بعد از 8 ماه رانندگي)
دوست عزيز اهورامزدا جان شما بهتره ماشين رو به يه نمايندگي معتبر ببريد البته بايد يه روز براش وقت بزاري اميدوارم مشكلات شما هم بزودي حل بشه
در مورد كامپيوتر هم كد 7273 رو بزنيد ببينيد چي ميشه
راستي اين بوق درهنگام كار كردن برف پاككن تو ماشين ما هم هست كسي ميدونه علت چيه؟
sunshine
11 February 2006, 12:16 AM
بله برنامه کامپيوتر سمند رو مي تونن با کامپيوتر دوباره بريزن روش. حتي يک سري کد هاي Reset و Setting داره که مخفيه و من نميدونم ولي اگه کسي مي دونه بگه. بعضي از امکاناتش هم با کد فعاي و غير فعال ميشه
من تقريبا مطمئن هستم كه سخت افزار اين سيستم در مدلهاي مختلف يكي است و تفاوت فقط در نرم افزار است. تنها سوالي كه باقي مي ماند اين است كه چرا شركت معظم ايران خودرو به جاي پيشرفت نرم افزار و افزايش امكانات گزينه هاي موجود را هم حذف مي كند ؟؟؟ :icon_twis
اين كدهاي مخفي خيلي جالب است. اگر دوستان به دست آوردند ما را هم بي نصيب نگذارند. اگر هم نرم افزار سيستم را هم داشته باشيم من ميتوان ترتيب پروگرام آن را بدهم.:icon_cool
احمدLX
11 February 2006, 12:47 AM
دوست عزیز کد 7273 رو کجا باید بزنیم در حالت معمولی زدم چیزی نشد
ماشین من هم در هنگام کار برف پاکن صدا میده
دوست دیگر هم درست عرض کردند اگر تو ناهمواری ترمز بگیرید ترمز abs از کار میوفتد در ضمن صدای ستونهای سمند با زدن گریس درون قفل در قابل رفع هست
www.tuning talk .com
z_qz54
11 February 2006, 01:51 AM
راستی چرا وقتی که با سمند داری شتاب میگیری اگه رو یه دست انداز کوچیک بری ماشین عقب جلو میشه؟انگار گازو یه لحظه ول کنی ولی 206 اینجوری نیست.آخه چجوری جلو بندی به دسته موتر ربط داره؟ راستی نظرتون در مورد بزرگ کردن اندازه رینگ و لاستیک سمند از مدل 82 به بعد چیه؟مگه میشه همینجوری اندازه رو تغییر داد؟
pesaremelli
11 February 2006, 11:01 AM
دوست عزیز کد 7273 رو کجا باید بزنیم در حالت معمولی زدم چیزی نشد
ماشین من هم در هنگام کار برف پاکن صدا میده
دوست دیگر هم درست عرض کردند اگر تو ناهمواری ترمز بگیرید ترمز abs از کار میوفتد در ضمن صدای ستونهای سمند با زدن گریس درون قفل در قابل رفع هست
www.tuning (http://www.tuning) talk .com
وقتي تو ماشين ما كد 7273 رو ميزني يه ادرس ايميل مياد فكر كنم تماس گرفتن با اين ادرس بتونه كمكمون كنه ادرس رو ميرم ياد داشت ميكنم ميزارم اينجا
من خيلي علاقه مندم كه كامپيوتر ماشين ميزان باقيمانده ي بنزين تو باك رو نشون بده
tazmani
11 February 2006, 11:53 AM
دوستان اگر کدهای مخفی و نرم افزار جدید و نکات مهم و راهنمایی و کلا هر چیزی دز باره سیستم هوشمند سمند میدونید لطفا در این تاپیک مطرح کنید
به عنوان اولین موضوع کد 7232 که دوستمون " pesaremelli " اشاره کرده بود را با تشکر از ایشون مطرح می کنم.
هنوز خودم امتحان نکردم ولی ظاهرا" یک آدرس ای میل را نشان می دهد.
اگر سیستم هوشمند سمند شما قاطی کرد و مدام آژیر میکشید و یا به هر دلیل درست کار نکرد و یا رمز اون را فراموش کردید کافیه اول با اون کلید کوچولو آژیر را قطع کنید و بعد سیم آژیر را قطع کنید و بعد سیم قطب منفی باتری را جدا کنید. دو باره همه چیز را به حالت اول برگردانید. توجه داشته باشید بعد از این کار رمز شما به 1111 تغییر می کند.
pesaremelli
11 February 2006, 02:53 PM
dadjouy
اين ادرس ايميل هستش سايت ايميل هم yahoo
البته مديران بايد ببخشند كه برخلاف قوانين سايت ادرس ميل ميزارم ولي فكر كنم اين ادرس در جهت رفع بعضي از مشكلات بدرد بخوره
mohsen3544
18 February 2006, 10:05 PM
من ميخواستم كمك هاي ماشينو عوض كنم كسي تجربه تغيير كمكها رو داره؟ ميگن گازيه و ميشه روغني انداخت. اگه راهنمايي ام کنيد ممنون ميشم. مارک ايده ال و حدود قيمت هم عاليه اگه بدين!:icon_cool
hamedbo
25 February 2006, 05:11 PM
چه كاريه كه برهCYCLONE3يا يه همچين چيزي بخري.
(با اجازه)من سمند معمولي دارم اول كه گرفتم صدي14-15 مصرف مي كرد.درضمن از بس بوي بنزين مي كرد خفه ميشدي.
فقط شلنگ بنزين و شمع دو الكتروده انداختم هم مصرفش درس شد(صدي 9)و هم شتاب و بوي بنزينش.
pedram55
26 February 2006, 11:36 AM
کسي از cyclone استفاده کرده ؟ ايا به دردميخوره ؟ قيمتش چنده ؟
persian_gulf
26 February 2006, 12:11 PM
کسي از cyclone استفاده کرده ؟ ايا به دردميخوره ؟ قيمتش چنده ؟
آره منم دوست دارم ببینم کسی روی ال اکس تست کرده ؟ دقیقا نتیجش چیه؟
برای 405 هم میشه استفاده کرد؟
z_qz54
26 February 2006, 02:23 PM
این سایکلون معنیش نوعی گرد باد هستش. و این قطعه گرد باد درست میکنه و حجم سیلندر رو پر میکنه .
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriMy_Documen tsMy_Picturesx_cyclone3.jpg
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriMy_Documen tsMy_Picturesx_cyclone1.jpg
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriMy_Documen tsMy_Picturesx_cyclone2.jpg
pedram55
26 February 2006, 04:15 PM
[quote=z_qz54]این سایکلون معنیش نوعی گرد باد هستش. و این قطعه گرد باد درست میکنه و حجم سیلندر رو پر میکنه .
]
اگر ممکنه در مورد قيمتش ومزاياي اوون يه کم توضيح بدين البته در يه تاپيک جديد چون اينجا ممکنه بحث منحرف بشه و خلاصه ......
mohsen3544
28 February 2006, 10:00 AM
من ماشينو از روزي که تحويل گرفتم آمپر بنزينش کار نميکرد. يعني وقتي پر ميکنم بنزينو تا نصف نشون ميده اما وقتي داره تموم ميشه رو درست نشون ميده. سرويس اوليه که بردم گفتن همه اينطوريه واستيد ببينيم چي ميشه!!! مرداد تحويل گرفتم و تا الان ۸۳۰۰ را رفتم. ايراد از چيه؟
TAEL
28 February 2006, 03:15 PM
ستون وسط درب ها ، سمت شاگرد صدا می دهد. چاره چیست ؟
Pedram_S_S
1 March 2006, 02:57 AM
سلام از ستون نیست صدا از قفل درب ها هست که ترجیحا گریس مرغوب و مخصوصا والوالین بگیر و قفل در ها را از گریس پر کن صداش قطع میشه هر وقت دوباره صدا کرد دوباره گریس کاری کن . مشکل صدا حتما حل میشه
mohsen3544
1 March 2006, 08:48 AM
من ماشينو از روزي که تحويل گرفتم آمپر بنزينش کار نميکرد. يعني وقتي پر ميکنم بنزينو تا نصف نشون ميده اما وقتي داره تموم ميشه رو درست نشون ميده. سرويس اوليه که بردم گفتن همه اينطوريه واستيد ببينيم چي ميشه!!! مرداد تحويل گرفتم و تا الان ۸۳۰۰ را رفتم. ايراد از چيه؟
جواب به اين موضوع فراموش نشه!:icon_arro
امير2005
12 March 2006, 10:53 AM
دوستاني كه داراي سمند دوگانه سوز از اين تحول هاي جديد ايران خودرو هستند يا تجربياتي در اين خصوص دارند لطف كرده اطلاعات خودشون را در اختيار ما هم قرار دهند
من قصد ثبت نام يكي از اين سمندها رو داشتم ولي تو شماره آخر مجله ماشين در اين مورد يك صفحه مطلب نوشته
كه بعد از خوندن آدم به كل مايوس ميشه
آدم رو ياد اين خاورها ميندازه كه تو سر بالايي تخته گاز با 5 كيلومتر سرعت به هن و هن افتادند :icon_cry:
tanninsote
15 March 2006, 08:21 AM
با تشکر از دوستان
وقتی از برف پاک کن استفاده میکنم به صورت نا منظم یک صدای تک آژیر یک تک (( بیپ )) از دزدگیر میآید آیا این طبیعی است ؟؟و اگر اینطوره از چیه؟؟
ماشين من هم اينجوري يه . اشكال از چي مي تونه باشه ؟؟؟؟
چند بار نمايندگي بردم گفتم اينجوريه . اما اون موقع هركاري كردم صداي تك آژيرش در نيومد . براي همين هم حرفم رو قبول نكردن :icon_eek:
كسي ميدونه مشكلش چيه ؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz
z_qz54
16 March 2006, 11:42 AM
زندگی راحت با سمند = کندن فیش کامپیوتر اش (همون ماشین حساب خودمون)
2244145
17 March 2006, 05:15 PM
بچه ها لامپ ترمز و لامپ سوم ترمز ماشينم خود به خود بدون اين كه ترمز بگيرم روشن مانده كسي ميدونه چرا ؟چطور درستش كنم
چون نمايندگي ها قبول نمي كنن الان ماشين و بگيرن
z_qz54
17 March 2006, 07:22 PM
یک دور فیش زیر ÷دال ترمز رو باز کن 2 باره ببتد.
trafficteam
19 March 2006, 06:52 PM
صدای تک آزیر طبیعیه واون صدای آزیر بک آپ هست چون من هم این مشکل رو داشتم وبه نمایتدگی مرکزی بردم و گفتن طبیعیه
AHOORAMAZDA
24 March 2006, 04:01 PM
سلام دوست من
کدوم نمایندگی بردی که این چرت را گفته و تا کی باید واستی تا بینی چی میشه ؟؟؟
همچین چیزی نیست وباید درست کنن
موفق باشی:icon_cool
HBN110
26 March 2006, 12:16 PM
یادتون باشه که ما تازه داریم از مونتاژ کار تبدیل به خودرو ساز میشیم ، به هر حال راه زیادی باید بریم .
sIiiS
26 March 2006, 02:52 PM
اما يه نكته جالب ...
يه حواله سمند ال ايكس داشتيم ... بمون نميدادن ! نمايندگي گفت ازين سمندهاي 85 (صادراتي، اين سمندها برگشت شده از سوريس ... حالا دارن مي چپونن به ملت !!) بردارين چون تو انبار دارن زود بهتون ميدن ... آقا ما رفتيم كرديم ازين 85 ها .... بعد از 20 روز كه قرار بود بدن تازه زنگ زدن تهران كه پس چي شد اين سمند 85 ؟؟ آقا از پشت خط ميگن : اصلا ما همچين ماشيني نداريم ؟!؟! اصلا اين چيزي كه شما ميگيد توليد نميشه !!!!!!!!
بعد روي سردر نمايندگي زده : سمند 85 (صادراتي) 13200000 ........!!!!!!
فرداش كه رفتيم ديدم پارچه رو برداشتن !!!!!!!!!!!!
Shahram_gle
26 March 2006, 04:15 PM
این که همون LX ه که جلو پنجرش عوض شده ... :icon_twis
Srfazel
27 March 2006, 03:55 PM
دوست عزیز از فکر سمند بیا بیرون چون بنده یکی از معدود کسانی بودم که قبل از تولید انبوه و عرضه به بازار این آشغال تو پیست آزادی به دعوت ایران خودرو از جوونها شرکت کردم .اون بیست سمندی که اونجا بود حرف نداشت حتی به جرات میگم بهتر از زانتیا بود ولی چیزی که اواخر 82 سوار شدم و یه سمند صفر بود آشغال تر از پراید
من که همیشه از سمند حمایت می کردم حالا شدم مسخره دوستام البته حق دارن چون :
1 - چون سنگین تره باید کمک و ترمز قویتری داشته باشه که همون کمک و ترمز پژو رو داره ! آخه پژو و سمند از نظر وزن یکی هستن ؟!؟
2 - شتابش از پژو کمتره تو سربالایی دور بر نمی داره
3 - درهاش به صدا دادن می افتن
4 - اگه سرویس های 5000 کیلومتریش رو نری آخرس چیزی از پول و ماشین برات نمی مونه
عزيز جان، سمند 84 با 82 قابل مقايسه نيست. خيلي از ايرادهاش رفع يا حداقل كمرنگتر شده. وزن سمند هم اگه تشريف ببريد روي باسكول 110 كيلو بيشتر از 405 هست و مسلما 1 تن نيست كه ترمزهاش به خاطر اين وزن كارائياش رو از دست بده. 100 كيلو معادل وزن 1.5 نفره. شتابش كمتر از 405 نيست و اساسا تفاوت چنداني با 405 از نظر شتاب . و قدرت نداره جز اينكه بدنهاش كمي آئروديناميكتره
درهاش رو هم اگه زحمت بكشي بدي برات رگلاژ و صداگيري كنن و يه كمي گريس بزنن صدا نميده و اساسا سمند جديد نسبت به سمند قديمي سر و صداي كمتر و نرمي بيشتري داره.خدمات بعد از فروش و گارانتياش هم كه حداقل از 405 بهتره.
Srfazel
27 March 2006, 04:09 PM
آژير بك آپ چه ارتباطي به برف پاككن ميتونه داشته باشه؟ البته در ايران خودرو ... به شقيقه هم ربط داره:icon_arro
tazmani
4 April 2006, 08:48 PM
هنوز کسی کد جدیدی کشف نکرده ؟
ali-z
5 April 2006, 05:28 PM
کاملا درسته ! البته اگه دوستان نگن به خاطر تغیر چراغ عقب وضعیت ایرودینامیک ماشین تغییر کرده!!!!!
اما نکته دومی که اشاره کردی ارش جان اگه منظورت همون خط های نارنجی هستش که تو 405 و 206 هم وجود داره اونا حداکثر سرعت مجاز راننندگی هست و هیچ ربطی به نوع ماشین یا موتورش نداره--ترتیب خط ها اینطوریه :
50 km/h : حداکثر سرعت مجاز در شهر
90 km/h: حداکثر سرعت مجاز دز اتوبان (داخل شهر)
130km/h:حداکثر سرعت مجاز در جاده های خارج از شهر
البته این اعداد به زمان های تعویض دنده نزدیک هستند مثلا ما در دنده 2 معمولا تا 50 میریم و دنده 3 معمولا 90.اما این ارتباط ربطی به اون خط ها نداره.
كاملا صحيح است. اين علامتها مربوط به فرانسه است:icon_cool
*علی*
5 April 2006, 11:34 PM
فکر نکنم من شنیدم بالای 500هزار تومان میشود
فرشاد ل
6 April 2006, 10:09 AM
ماشين من روي كامپيوترش بنزين باقيمانده در باك را نشان نميدهد ولي سمندهاي ديگه كه ديدم نشون ميدن.
mehrshah
6 April 2006, 08:07 PM
با سلام به دوستان خواهشمندم چنانچه در زمینه نصب هندزفری (قیمت تقریبی - مارک معروف و .......) اطلاعاتی دارید ارایه کنید . آیا نمایندگیهای ایران خودرو انجام می دهند؟ با تشکر
z_qz54
6 April 2006, 11:58 PM
قبلا گفته شد ، کامپیوتر ها متفاوتن.(منظورم همون ماشین حساب)
z_qz54
7 April 2006, 08:34 PM
سلام عزیز.
همراه 206 من بود قیمت ایساکو 45 تومن ولی روسمند دصب نمیشد چون عمق فندکش زیاده ولی میتونی از فروشگاه 206 تو خیابان ولی عصر بخری قیمتش رو هم نمیدونم.
esemdi
7 April 2006, 11:45 PM
این عکسو برادرم در حال رانندگی گرفته:
http://img.photoamp.com/i/LK0M3odN.jpg
rasoulrasoul2
8 April 2006, 12:33 AM
کو؟؟؟؟:icon_eek:
sina2502002
8 April 2006, 01:50 AM
آقا ما که عکسی نمیبینیم
لینکت رو تصحیح کن :icon_ques
Pedro
8 April 2006, 02:25 AM
این عکسو برادرم در حال رانندگی گرفته:
http://img.phtoamp.com/i/LK0M3odN.jpg
لطفن لینک عکس را تصحیح کنید در غیر اینصورت تاپیک پاک خواهد شد.
XELTEK
8 April 2006, 02:35 AM
واسه سی یلو کاری میشه کرد ؟
changeez
8 April 2006, 03:28 AM
فکر کنم داداشش از خورزو خان عکس گرفته
nazila
8 April 2006, 03:38 AM
ما که عکسی ندیدیم
amirali18
8 April 2006, 04:11 AM
دوست عزيز سلام، من تو تاپيک قبلی (عکس از سمند در سرعت بالا (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=19543)) هم خدمتتون عرض کردم تو اين سايت که عکس آپلود کنيد و اينجا لينک بزاريد خود به خود يک "O" از لينک کم ميشه و باعث ميشه عکس لود نشه
دليلشو نمیدونم و بايد از مادريتور های محترم پرسيد شاید مشکلی داشته باشه، من پيشنهاد ميکنم عکسها رو تو سايت http://www.freeimagehosting.net يا http://www.PersianGig.com
آپلود کنيد، ممنون
در ضمن من اين عکس رو هم رفتم ديدم، ولی تکراری بود!!!!! :icon_twis :icon_twis :icon_twis
po2ya
8 April 2006, 11:44 AM
دوست عزیز تاپیک شما تکراری هست و در تایپیکی که AMIRALI18گفت شما باز هم همین عکس رو
گزاشتی ! تاپیک قفل شد
saber f
9 April 2006, 11:00 AM
بعضی ها میگویند که ترمز های سمند مخصوصا در سرعت های بالا وحشتناکه نظر شما چیه؟:icon_razz
HBN110
9 April 2006, 10:38 PM
دوستان اگر کدهای مخفی و نرم افزار جدید و نکات مهم و راهنمایی و کلا هر چیزی دز باره سیستم هوشمند سمند میدونید لطفا در این تاپیک مطرح کنید
به عنوان اولین موضوع کد 7232 که دوستمون " pesaremelli " اشاره کرده بود را با تشکر از ایشون مطرح می کنم.
هنوز خودم امتحان نکردم ولی ظاهرا" یک آدرس ای میل را نشان می دهد.
اگر سیستم هوشمند سمند شما قاطی کرد و مدام آژیر میکشید و یا به هر دلیل درست کار نکرد و یا رمز اون را فراموش کردید کافیه اول با اون کلید کوچولو آژیر را قطع کنید و بعد سیم آژیر را قطع کنید و بعد سیم قطب منفی باتری را جدا کنید. دو باره همه چیز را به حالت اول برگردانید. توجه داشته باشید بعد از این کار رمز شما به 1111 تغییر می کند.
دوست عزیز لطفا هر تاپیکی رو در بخش خودش بزنید اینجا کلوپ پژو هست .
پاینده باشید - تاپیک منتقل شد
HBN110
9 April 2006, 10:45 PM
دوست عزیز اینجا کلوپ پژو هست خواهش میکنم دقت بفرمایید
متشکرم - تاپیک منتقل شد به بخش سایر اتومبیلهای مونتاژ ایران
پژمان22
10 April 2006, 01:14 AM
روغن موتور توتال که تو دفترچه هم پیشنهاد کرده خیلی خوب و مناسبه . اما کمی گرونه . مساله کم کردن روغن در موتورهای گروه پژو -سیتروئن طبیعی هست و تو دفترچه هم به این نکته اشاره شده . بعد از حدود چند ماه کارکرد به تدریج از بین میره یا خیلی کم میشه.
فرشاد ل
10 April 2006, 10:34 AM
به نظر من وحشتناك نيست، فقط كمي ضعيف است.
z_qz54
10 April 2006, 03:07 PM
من عوض کردم و در اصطلاح کمک فرانسوی گذاشتم ، 45000 تومن اختلاف قیمتش رو دادم.هیچ فرقی نمی کنه فقط 10000 کیلومتر اول رو بی صدا هستش و دوباره به سر و صدا میفته ، مشکل از وزن زیاد و لاستیک های بزرگه.
z_qz54
10 April 2006, 03:09 PM
اگه منظور از وحشتناک ، ضعف باشه ، سمند ترمز خیلی هم وحشتناک نیست.
لنت فرانسوی مشکلش رو حل میکنه و اگر هم با تمام نیرو به ترمز فشار بیارید و فرمون هم بدهید ، قفل نمیکنه (من امتحان کردم با سرعت 90 )
Srfazel
11 April 2006, 12:54 AM
اسمش اگه اشتباه نکنم magic steam هست
paymanonline
11 April 2006, 01:55 AM
سمند یا بلبل؟
از همه جاش صدا میاد اونم البته به خاطر طراحی بد اون و سنگینی بیش از حدش هست.
در هر صورت اگه میخواید نرم بشه بهتره از کمک های گازی استفاده کنید و سالی یکبار هم کمک ها رو عوض کنید
pesaremelli
11 April 2006, 09:26 AM
صدای لق زدن به خاطر لق شدت توپی کمکهاست من تا حالا دوبار برای این مشکل رفتم نمایندگی بار اول تو÷ی ها رو عوض کرد که بعد از دو روز دوباره صداش در امد بار دوم رفتم یه جای دیگه که بعد از تست ماشین ماشین رو تحویل گرفت بعداظهر زنگ زدن گفتن ماشینتون حاضره وقتی رفتم دیدم جفت کمکهای جلو رو عوض کرده تا چند وقتی خوب بود ولی الان بازم صدا میده برای پارس دوستم هم همین مشکل ÷یش اومد ولی اون رفت یه جایی توپی هاروسفت کردن و حالا دیگه صدا نمیده حالا من هم شاید رفتم دادم برام سفت کنن
pesaremelli
11 April 2006, 10:21 AM
دوست عزیز اینجا کلوپ پژو هست خواهش میکنم دقت بفرمایید
متشکرم - تاپیک منتقل شد به بخش سایر اتومبیلهای مونتاژ ایران
من خیلی معذرت میخام که میخام جواب یکی از مدیران رو بدم ولی تا اونجایی که من میدونم قبلن اینجا کلوپ پژو بوده ولی زیرش نوشته بود که کلیه ی مباحث خودروهای پژو و سمند رو اینجا مطرح کنید حالاهم که شده کلوپ ایرانخودرو پس چرا تاپیکهارو بی خودی انتقال میدید:icon_bigg
Srfazel
11 April 2006, 03:30 PM
آقا من نفهميدم تاپيكها بر چه اساسي منتقل ميشه؟ مگه تاپيك قبلي ( هرچند مال من نبود) مرتبط با موضوع نبود؟!! احساس ميكنم يا زيادي سختگيري ميشه يا يه اشتباهي در كاره. چون اسم اينجا كلوپ ايران خودرو هست. عنوان تاپيك هم همه چيز از سيستم هوشمند سمند. اگه قرار باشه هر نوشته اي كه اين چند كلمه رو با هم نداشته باشه منتقل يا قفل بشه كه از چند روز ديگه هيچ كس زحمت نوشتن رو به خودش نميده.از مديران محترم ميخوام زودتر ما رو از اين بلاتكليفي در بيارن. ممنون و متشكر:icon_cool
kourosh69
11 April 2006, 06:10 PM
از amirali18 به خاتر اتلاعات خوبي كه گزاشته تشكر ميكنم.
آقا فرشاد عزیز :
چرا از گزینه سپاس استفاده نکردید ؟
amahdavi2004
12 April 2006, 09:44 AM
آيا كسي سمند LX مدل 85 تحويل گرفته است؟ و تفاوتهاي آن را با مدل قبلي ديده است ؟ لطفا ما را در جريان بگذاريد.
z_qz54
12 April 2006, 10:46 PM
از چند روز دیگه ابلاق میکنن به نمایندگی ها برای فروش اقساطی.
BloodReza
12 April 2006, 11:07 PM
تو تبلیغ فروش ایرانخودرو در روزنامه همشهری دو نوع سمند رو معرفی کرده
یکی سمن LX و دیگری سمند LX سال که فک کنم این دومی همون جدیده باشه
sIiiS
13 April 2006, 03:45 AM
بابا بيخود كردن كه ميدن !!!
ما حتي پولشم ريختيم به حساب بعد از 30 روز گفتن نداريم بياين همون معمولي (LX) بگيرين !!!!!
salar68
13 April 2006, 03:20 PM
سلام
سمند معمولی مدل 85 وارد بازار شده
گه کمی تفاوت داشت و ترمز ABS به صورت عادی داشت ؟؟؟
مدل قبلی هنوز تولید یا وارد بازار می شه ؟
sajjadnegaresh
13 April 2006, 03:31 PM
دوستان اگه مي خواين سمند بخريد حداقل صبر كنيد اين زوبين و پرديس بياد بعد بخريد
Srfazel
13 April 2006, 03:56 PM
سمند 110 كيلو سنگينتر از 405 هست. ديگه اينقدرها نيست كه بگين سنگيني بيش از حد. پيكانهاي قديمي هم از پيكانهاي سالهاي آخر 110 كيلو سنگينتر هستند. اين وزن در كل ماشين بايد به صورت متعادل پراكنده شده باشه در اينصورت مشكل خاصي وجود نداره.
X-R
13 April 2006, 04:52 PM
سورن
بدنه
كلاس : سواري دودر- كلاس متوسط
رنگ : پوشش متاليك
سقف : استاندارد ثابت
موتور
نوع موتور : JP3- INJECTION EURO2 7 XU
حجم موتور : 1761 سانتيمتر مكعب
حداكثر توان موتور : 110اسب بخار در 6000 دور در دقيقه
حداكثرگشتاور : 153 نيوتن متر در 3000 دور در دقيقه
سيستم سوخت : انژكتوري انتقال قدرت
گيربكس : دستي 5 دنده جلو
فرمان
نوع فرمان : هيدروليك
حداقل شعاع فرمان : 5/5 متر
ترمزها
سيستم ترمز : دومداره با بوستر OPTIONAL- ABS
جلو : ديسكي با پره هاي خنك كننده
عقب : كاسه اي
چرخها
لاستيك 185/65 R 15 88H
اوزان
وزن خالص : 1200 كيلوگرم
تجهيزات
كولر
دورسنج الكترونيكي
لامپ سقفي جلو و عقب
شيشه بالابربرقي درهاي جلو
شيشه بالابر برقي درهاي عقب
آينه هاي جانبي ( برقي باالمنت گرمكن )
دماسنج نشاندهنده هواي بيرون
سنسوردنده عقب
ظرفيت
ظرفيت مخزن سوخت : 70ليتر
بازده
حداكثرسرعت : 185 كيلومتر در ساعت
شتاب از صفر تا صد كيلومتر : 9/11 ثانيه
مصرف سوخت داخل شهر استانداردEC ER84 8/6 ليتر
خارج از شهر استاندارد ECE R84 2/9 ليتر
پرديس
بدنه
كلاس : سواري چهاردر- كلاس متوسط
سقف : استاندارد ثابت
موتور
نوع موتور : JP4 7 XU
حجم موتور : 1761 سانتيمتر مكعب
حداكثر توان موتور : 81اسب بخار در 5500 دور در دقيقه
حداكثرگشتاور : 156 نيوتن متر در 4250 دور در دقيقه
سيستم سوخت : انژكتوري
انتقال قدرت
فرمان
تعليق
جلو مستقل MC PHERSO
عقب مستقل – فنر و پيچشي
چرخها
لاستيك 215/45 ZR 1791w
رينگ X 17 7
تجهيزات
چراغ راهنماروي آينه هاي بغل
امكان پخش cdهاي صوتي و تصويري
Lcd روي داشبورد
صندليهاي رديف جلو برقي
سيستم كنترل سرعت CRUISE
اوزان
وزن خالص 1175 كيلوگرم
ابعاد
طول : 4770 ميليمتر
عرض : 1720 ( بااحتساب آينه هاي جانبي ) ميليمتر
ارتفاع : 1460ميليمتر
فاصله بين دو محورچرخهاي عقب و جلو : 2670 ميليمتر
ظرفيت
ظرفيت مخزن سوخت : 70ليتر
بازده
حداكثرسرعت : 185 كيلومتر در ساعت
شتاب از صفر تا صد كيلومتر : 9/11 ثانيه
مصرف سوخت 8/6 ليتر در صد كيلومتر( باسرعت 90 كيلومتر در ساعت )
1/7 ليتر درصدكيلومتر ( باسرعت ثابت 120 كيلومتر در ساعت)
زوبين
بدنه
كلاس : سواري چهاردر- كلاس متوسط
موتور
نوع موتور : XU9 –J4Z
حجم موتور : 1905 سانتيمتر مكعب
حداكثر توان موتور : 148اسب بخار در 5500 دور در دقيقه
حداكثرگشتاور : 170 نيوتن متر در 5500 دور در دقيقه
انتقال قدرت
فرمان
تعليق
جلو : مستقل Mc Pherson
عقب مستقل – فنرپيچشي (باامكان تنظيم ارتفاع)
ترمزها
سيستم ترمز : دو مداره با بوستر
جلو : ديسكي با پره هاي خنك كننده
چرخها
لاستيك 215/45 ZR 1791 w
رينگ 7x17
تجهيزات
امكان تنظيم ارتفاع
چراغ راهنما روي آينه هاي جانبي
چهارچرخ متحرك 4 wd
افزايش توان و قدرت موتور با تغيير موتور
چراغ ترمز عقب با استفاده از فناوري LED
اوزان
وزن خالص : 1245 كيلوگرم
ابعاد
طول : 4770 ميليمتر
عرض : 1720 ( بااحتساب آينه هاي جانبي ) ميليمتر
ارتفاع : 1460 ميليمتر
فاصله بين دو محورچرخهاي عقب و جلو : 2670 ميليمتر
ظرفيت
ظرفيت مخزن سوخت : 70 ليتر
بازده
حداكثرسرعت : 215 كيلومتر در ساعت
شتاب از صفر تا صد كيلومتر : 35/9 ثانيه
مصرف سوخت 8/8 ليتر در صد كيلومتر ( باسرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت )
2/11 ليتر در صد كيلومتر - باسرعت ثابت 120 كيلومتر در ساعت
X-R
13 April 2006, 04:56 PM
البته به اينها سمند نميگن ولي مثلا قراره در اينده اينها رو بزنن:icon_mrgr :icon_wink
X-R
13 April 2006, 05:01 PM
سرير
بدنه
كلاس : ليموزين
رنگ : مشكي متاليك
موتور
حجم موتور : 1761 سي سي
حداكثر توان موتور: kw81 (rpm 5500)
حداكثر گشتاور156 ( rpm 4250 )
انتقال قدرت
گيربكس : 5دنده دستي
فرمان
نوع فرمان : هيدورليك
تعليق
جلو MC PHERSON دوچرخ مستقل – فنرلوله اي – كمك فنر هيدروليكي
عقب : چرخها نيمه مستقل – كمك فنرهيدروليكي
ترمزها
سيستم ترمز abs
جلو : ديسكي
لاستيك
لاستيك : رينگ آلومينيومي 17
اوزان
وزن خالص : 1600 كيلوگرم
تجهيزات
كولر
دورسنج الكترونيكي
لامپ سقفي جلو وعقب
شيشه بالابربرقي درهاي جلو
شيشه بالابربرقي درهاي عقب
آينه هاي جانبي ( برقي با المنت گرمكن )
دماسنج نشاندهنده هواي بيرون
هشداردهنده سخن گو
يخچال براي سرنشين عقب
شيشه هاي جانبي و عقب دودي
يك عدد مانيتور DVD براي سرنشين عقب
افزايش طول 30سانتيمتري براي راختي سرنشين عقب
سيني تاشو براي سرنشين عقب
نماي داخلي تمام چرم
شارژرموبايل براي سرنشين عقب
در باز كن برقي صندوق عقب
CD BOX براي سرنشين عقب
جلو پنجره آبكاري شده
نوار محافظ جانبي
صداگير زير در موتور
شبكه روي بلند گو
چراغ سوم ترمز
چراغ روشنايي داخل جلو آمپر
ابعاد
طول : 4710 ميليمتر
عرض ( بدون آينه ) : 1720 ميليمتر
ارتفاع : 1460 ميليمتر
فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو : 2970 ميليمتر
فاصله بين مركز چرخهاي جلو از يكديگر : 1440 ميليمتر
فاصله بين مركز چرخهاي عقب از يكديگر : 1450 ميليمتر
ظرفيت
ظرفيت مخزن سوخت : 70 ليتر
بازده
حداكثر سرعت : 185 كيلومتر در ساعت
شتاب از صفرتاصد كيلومتر : 12 ثانيه
paymanonline
13 April 2006, 05:17 PM
زوبین بهترینه البته اگه به تولید برسه که فکر نمیکنم تا 10 سال آینده برسه
mahdi2004
13 April 2006, 06:05 PM
با سلام
X-R جون از این اطلاعات ممنونم اما اینا توی سایت ایران خودرو هم هست. اگه اطلاعات اضافی داری بنویس!!
ممنون
X-R
13 April 2006, 06:55 PM
شرمنده منبع من هم ايران خودرو هست.
salar68
14 April 2006, 01:21 AM
سلام
این 4 مدل قرار هست به همراه سمند پی2 p2 سال اواخر سال 85 تولید بشه
amir_CLK500
14 April 2006, 01:04 PM
سمند اخرش سمنده حالا چه پیشرفته چه ....
po2ya
14 April 2006, 01:49 PM
عکس صفحه بندی رو خراب کرده بود پاک شد!
mahdi2004
14 April 2006, 01:59 PM
با سلام
من یه سمند 83 دارم و تا چند ماهه پیش هیچ مشکلی نداشت!! اما حدود یکی دو ماه است که بوی بنزین ازش بد جوری می آید !!:icon_cry:
وقتی که فهمیدم سریعن بردمش تعمیرگاه ایران خودرو اونا هم گفتن مشکلی ندارد اما بازم بوی بنزین ازش می آید!!!:icon_redf
می خواستم شما دوستان عزیز راه حلی را پیشنهاد کنید!!!:icon_roll
ممنون
olavi
14 April 2006, 03:20 PM
من این مشکل را در 206 داشتم . مشکل من قسمت بالای باک( قسمت دسترسی در زیر صندلی عقب) بود. ترک بسیار ریزی پیدا کرده بود که با چسب دوقلو مشکل رفع شد.
meslehichkas
14 April 2006, 05:30 PM
SAMAND LX85
bishtarin va mohemtarin taghiresh nesbat be samande LXe84 dar sisteme tormozeshe
be tori ke iradati ke samande LX84 dar tormoz dasht ro nadare , mesle sedaie tormoz va gheire
2) jolo panjereie mashin ro ye kam khoshgel kardan
3) sandalihash fargh karde
4) yek seri range ezafe dare , mesle ghahveii leizeri
bebakhshid etelaatam too hamin hadde
دوست گرامي زبان رسمي سايت فارسي است از نوشتن به صورت پينگليش اجتناب كنيد در صورت مشاهده پست شما پاك ميشود
mahdi2004
14 April 2006, 07:59 PM
بابا یه نفر بگه چی کار کنم؟؟:icon_redf
ممنون:icon_bigg
meslehichkas
14 April 2006, 08:13 PM
be nazaram sanate otomobil sazie iran ba sanate rooze otomobil sazie jahan harkat mikone
harcheghadr sanate jahan pishraft kone sanat otomobil dar iran khodro ham pishraft mikone
pas behtare kari be lahaze roohi be mohandesine BMW , Audi Mazda komak konim ta tarhaie jadidi bedan
دوست عزیز عرض ادب دارم و خواهش میکنم پینگلیش ننویسید چون زبان رسمی سایت فارسی است ( قوانین فروم )
پاینده باشید
arash p mbz bmw
14 April 2006, 08:36 PM
مهدی جان
زیر صندلی عقب پمپ بنزین ماشینت قرار داره
اون پمپ بنزین یه واشر داره تا از اومدن بو و بنزین به کابین جلوگیری میکنه
از اونجایی که بنزین بعد از مدتی واشر رو میپوسونه باعث از بین رفتن واشر میشه
پس برو نمایندگی و بگو اون واشر رو برات عوض کنن:icon_cool
زود هم عصبانی نشو برو بچه های این فروم انقدر با مرامن که توی جواب اگر بدونن طولش نمیدن:icon_excl:icon_cool
parsboy
14 April 2006, 08:43 PM
من نمره شده جدیدشو توی خیابون دیدم
جلو پنجرش کرومی شده
رامتین.م.ر.خ
14 April 2006, 09:02 PM
1-طرح جدید جلو پنجره
2-انتقال پمپ بنزین به داخل باک برای کاهش انتقال صدا به اتاق
3-تغییر شلنگهای سوخت رسانی
4-بهبود قدرت و عملکرد ترمز ها
5- اصلاح سیستم هشدار دهنده
6- تقویت باطری
7-تقویت کمک فنر ها
8-سپرهای جدید همرنگ بدنه
9- رادیو پخش حرفه ای آلپاین
10-موکت کف وکفپوش تافتینگ
کمر بند های ایمنی همرنگ داخل اتاق
چراغهای جلو با لنز جدید
رینگ اسپرت آلو مینیومی جدید ساخت آلمان
بهبود مکانیزم بسته شدن دربها
افزایش سرعت تغییر زاویه صندلی برقی
تغییر نحوه تا شدن پشتی صندلی از چرخشی به اهرمی
آنتن برقی جدید
بهبود عملکرد قفل دربها برای کاهش صدا
تقویت ستون درها برای جلو گیری از افتادگی
Ace
14 April 2006, 09:19 PM
SAMAND LX85
bishtarin va mohemtarin taghiresh nesbat be samande LXe84 dar sisteme tormozeshe
be tori ke iradati ke samande LX84 dar tormoz dasht ro nadare , mesle sedaie tormoz va gheire
2) jolo panjereie mashin ro ye kam khoshgel kardan
3) sandalihash fargh karde
4) yek seri range ezafe dare , mesle ghahveii leizeri
bebakhshid etelaatam too hamin hadde
برگردان متن:سمند lx
مهمترین و بهترین تغییرات نسبت به سمند lx84 درسیستم ترمزش هست به طوری که ایراداتی که سمند lx84 در ترمز داشت رو نداره مثل صدای ترمز و غیره
جلو پنجره ماشین رو یکم خشگل کردن
صندلی هاش فرق کرده
یک سری رنگ اضافه داره مثل قهوه ای لیزری
ببخشید اطلاعاتم در همین حد
دوست من در ابتدا ورودتان را به جمع علمی و دوستانه ی پی هالز خوش آمد میگم
نوشتن در این فروم به صورت پینگلیش ممنوع میباشد و زبان رسمی نوشتار فارسی میباشد
لطفا مجددا قوانین فروم را مطالعه کنید
با سپاس از تجه شما
meslehichkas
14 April 2006, 11:34 PM
متاسفم قوانين سايت رو ناديده گرفتم
از تذكرتون ممنون
BloodReza
15 April 2006, 12:21 AM
من امروز یه سمند از همون رنگ جدید که عکساشم تو اون تاپیک بود در حال حرکت دیدم منتها نشد خوب دقت کنم ولی به احتمال همین جدیدا بود
meslehichkas
15 April 2006, 12:48 AM
سمند 85 در مراكز تست اروپايي اسپانيا IDIDA و ATP آلمان از نظر كيفي، فني و عملكردي مورد ارزيابي قرار گرفته است
تغيير در سيستم سوخترساني ترمز، كمك فنر، اصلاح سيستم هشداردهنده، سهولت در بسته شدن درهاي جلو از جمله مهمترين تغييرات كيفي اين خودرو اصلاح شده ميباشد.
تغييرات در سمند 85 منحصر به سيستم سوخترساني ترمز و تجهيز آن به ترمز ABS نيست، بلكه تغيير شكل ظاهري نيز در اين خودرو ديده ميشود.ظاهرا بيش از 32 مجموعه و سيستم (127 قطعه) در سمند 85 تعويض و يا بهبود يافته است
E:\16-011202.jpg
amahdavi2004
15 April 2006, 09:52 AM
همان طور كه سمند 84 كه فقط تغييرات اساسي ندارد سر وكله اش تا خرداد 85 هم پيدا نشده است مطمئن باشيد سر و كله اين ماشينها هم چند سال ديگر پيدا نمي شود و تازه اگر پيدا شود مثل سمند تا چند سال ايران خودرو مشغول رفع عيب و ايرادهايش خواهد بود؟
فرشاد ل
15 April 2006, 10:17 AM
سمندها و پژوهاي 83 را بايد ميبردن نمايندگي تا شلنگها و بستهاي سوخت رساني اون عوز شه (همونايي كه منفجر ميشد و مي سوخت). اگه مال شما هم از اوناست و نبرديد خيلي خترناكه. حتمن بايد ببري و شلنگها رو از باك (زير سندلي عقب) تا موتور عوز كني و اون بست تهش رو هم عوز كني. اگه هم ماشينت از اونا نيست باز هم ببر و كل اين سيستم را بازبيني كن و هر جاش لازم بود عوز كن.
HBN110
15 April 2006, 01:16 PM
حق با فرشاده اگه بوی بنزین زیاده حتما لوله های سوخت رو بازبینی کن و یا تعویض کن . احتمالا واشر زیر صندلی عقب باشه که آقایون نمایندگی حالشو نداشتن نگاه کنن و گفتن که مشکلی نیست ( اگه مشکلی نیست پس بوی بنزین از کجا میاد ؟!!!! )
amahdavi2004
15 April 2006, 01:28 PM
دوستان اگه مي خواين سمند بخريد حداقل صبر كنيد اين زوبين و پرديس بياد بعد بخريد
دوست عزيز
1 - همان طور كه سمند 84 كه تغييرات اساسي هم ندارد سر وكله اش تا خرداد 85 هم پيدا نشده است مطمئن باشيد سر و كله اين ماشينها هم تا چند سال ديگر پيدا نمي شود.
2 - تازه اگر پيدا شود مثل سمند تا چند سال ايران خودرو مشغول رفع عيب و ايرادهايش خواهد بود و خريدار نيز موش آزمايشگاهي.
3 - مانند سمندهاي اوليه داراي قيمتهاي كاذب است.
4 - من الآن مي خواهم ماشين بخرم و معلوم نيست كي اين ماشينهاي رويايي سر و كله شان پيدا مي شود.
** دو نفر در استخر با هم مسابقه مي گذارند كه هر كس ديرتر از زير آب سرش را بيرون بياورد برنده است و نتيجه آن خفگي يكي از آنها شد كه خيلي طمع داشت حتما برنده شود *** مي ترسم به طمع سواري ماشين جديد هيچوقت سوار ماشين نشوم.
amahdavi2004
15 April 2006, 01:58 PM
سلام دوستان گرامی
من باید یه سمند نو از کمپانی تحویل بگیرم . می خواستم بدونم در زمان تحویل از کمپانی و در روزهای اول استفاده به چه نکاتی باید توجه کنم و چه کارهایی انجام بدم
بسیار ممنونم.
meslehichkas
15 April 2006, 02:34 PM
اگه سمند معمولي گرفتي بهتره كه اول از همه باطري ماشين رو عوض كني . البته نميدونم الان باطري سمند رفع اشكال شده يا نه
بهتره در موردش باز يه تخقيق كني
mohsen3544
15 April 2006, 02:43 PM
سمند من هم دقيقا همين حالتو داشت مخصوصا وقتي تازه استارت ميزدي. من فکر ميکردم عادي و بي خيالي طي کردم و اين منجر شد به اينکه به صورت اتفاقي وقتي ميخواستم در پارکينگ باز کنم ديدم از ماشين يه چيزي ميچکه اول فکر کردم روغنه. کاپوتو زدم بالا ديدم بللللللللللله! بنزين داره فواره ميزنه. به طرز عجيبي نجات پيدا کردم. و شلنگ بنزينو عوض کردن. مواظب خودت باش.زنگ بزن امداد خودرو رو اين قضيه خيلي حساسن و پيگير.
sajjadnegaresh
15 April 2006, 02:53 PM
من الآن مي خواهم ماشين بخرم و معلوم نيست كي اين ماشينهاي رويايي سر و كله شان پيدا مي شود.
دوست عزيز ، اگه شما مي خواي سمند بگيري كه بماند ، ولي اگه ماشين ديگه اي مد نظرت هست ، به نظر من سمند نگير
meslehichkas
15 April 2006, 03:17 PM
تورو خدا دل من رو خالي نكنين من تازه يه ال ايكس85 نوشتم
ميگن خوبه ديگه . بياين قبول كنيم :icon_wink
http://gallery.moslemcar.3lo.net/
z_qz54
15 April 2006, 03:44 PM
هوا که گرم تر میشه احتمالشم بیشتره راستی پمپ انژکتور رو بستی مال سمند شما ؟
meslehichkas
16 April 2006, 12:24 AM
SAMAND LX85
http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-670962&Lang=P
Srfazel
16 April 2006, 12:28 AM
مشکل باطری اش چی بوده؟ می شه اطلاعات بیشتری بدهی؟ با چه باطری باید عوض کرد؟
tazmani
16 April 2006, 12:32 PM
دوست عزیز لطفا هر تاپیکی رو در بخش خودش بزنید اینجا کلوپ پژو هست .
پاینده باشید - تاپیک منتقل شد
دوست گرامی شما از پاپ کاتولیک تر هستید ؟؟؟
اگر به توضیح زیر عنوان کلوپ پژو توجه کنید میبینید که نوشته :
"مباحث مربوط به انواع اتومبيل هاي پژو و سمند را در اين قسمت مطرح كنيد."
حالا اگر نظر شخصی شما متفاوت است مشکل خود را با مدیر سایت حل کنید.
پیروز باشید
masoudgh
16 April 2006, 02:07 PM
پرديس
http://k.domaindlx.com/yazdani/upload/DataFile.asp?FileID=1353
http://k.domaindlx.com/yazdani/upload/DataFile.asp?FileID=1354
Srfazel
16 April 2006, 04:00 PM
دوست عزیزمون کیوکوشین اصولا یه کمی زیادی مته به خشخاش می ذارن. تاپیک منو که در مورد دزدگیر بود و در قسمت بحثهای کلی در مورد اتومبیل مطرح شده بود به قسمت سیستمهای صوتی و تصویری منتقل کرده است:icon_twis . .
Srfazel
16 April 2006, 04:02 PM
اگر باطری ایرانی باشه چه مشکلی پیش می آره؟
mahdi2004
16 April 2006, 04:27 PM
با سلام
عزیزانه من اینجا تاپیک ایران خودرو است یعنی تمام حصولات ایران خودرو چه از سمند. پژو. آردی. بنزو..... اینجا تاپیک محصولات ایران خودرو است نه تاپیک دعوا بر سر تاپیک ها!!:icon_twis :icon_cry:
پس لطفا دیگر تمامش کنید:icon_ques
ممنون
z_qz54
16 April 2006, 04:32 PM
دوست عزیزمون کیوکوشین اصولا یه کمی زیادی مته به خشخاش می ذارن. تاپیک منو که در مورد دزدگیر بود و در قسمت بحثهای کلی در مورد اتومبیل مطرح شده بود به قسمت سیستمهای صوتی و تصویری منتقل کرده است:icon_twis . .
بابا بی خیال عیبی نداره ، یه تاپیک اینور اونور که فرقی نمیکنه.
z_qz54
16 April 2006, 04:34 PM
موتور استارت سمند C844 و خیلی آمپر بالا میکشه حدود 40 آمپر و فیوز 60 آمپر روشه :icon_roll
برای همینه که زود به زود باطری میخواد.
Ace
16 April 2006, 04:47 PM
تاپیک درست منتقل شده
از جناب کیوکشین به خاطر مدیریت صحیح سپاسگزاری میکنم:icon_cool
z_qz54
16 April 2006, 05:45 PM
تاپیک درست منتقل شده
از جناب کیوکشین به خاطر مدیریت صحیح سپاسگزاری میکنم:icon_cool
درسته
arash p mbz bmw
16 April 2006, 10:39 PM
در مورد دادن برنامه:
دوستان خوبم کامپیوتر نصب شده کامپیوتر صفری هست و فقط اطلاعات رو میده و یه سری از کاربردهای خیلی کم
اگر قرار به دستکاری باشه باید بریم سراغ ecoاتومبیل که خیلی پیچیدس و من خودم با اینکه مقالاتی خوندم جرات نمیکنم طرفش برم
navid-83
17 April 2006, 04:02 AM
مال ما هم اين مشكلو داشت.البته بست توي موتور شل شده بود.كه اگه شلنگ در ميرفت بنزين مستقيم روي شمع ماشين ميريخت و ...
چون از تلوزيون شنيده بودم كه بعضي سمند ها هم اين مشكلو دارن، خيلي حساس شدم.چون يه مدت بوي بنزين ميومد شكم زياد شد.
از گفته هاي دوستان هم كه معلومه بايد كجا دنبال مشكل بگردي.توي موتور يا پمپ
navid-83
17 April 2006, 04:21 AM
مگه پيكان چيش عوض شده كه 110 كيلو وزنش كم بشه؟
navid-83
17 April 2006, 05:12 AM
اروميه نمايندگي سال 83 گفت 500 تومن ميگيره ترمز سمندو abs ميكنه.البته از ترمز lx با 200 تومن اگه ارزون نشده باشه احتمالا از اين مكانيكي ها هستش كه واقعا ريختن پول و جون تو سطل اشغال هستش.ما از اين مكانيكي ها بستيم تنها اثري كه داشته اينه كه ترمزو بايد از نصفه بيشتر فشار بدي تا درست عمل كنه.وگرنه باز هم قفل ميكنه.اصلا از اين مكانيكي ها نبند.من اينو تو هر تاپيكي كه جاش باشه گفتم و خواهم گفت.
navid-83
17 April 2006, 05:50 AM
من يه بار مال سمند معمولي رو حساب كردم
1-47
2-90
3-120
4-174
5-226
دنده 1 تا 3 رو امتحان كردم درست بود و به cut off رسيدم.دنده 4 رو با حركت با دنده 5 و بعد معكوس به 4 امتحان كردم 165 تا رفت ولي به كات آف نرسوندمش.دنده 5 رو هم امتحان نكردم.
اين اعداد رو از رو كيلومتر اصلي خوندم نه از سرعتي كه كامپيوتر ماشين نشون ميده.وقتي كامپوتر 20 تا نشون ميده كيلومتر شمار يهكم بيشتر از 25 هستش.روي 110 تقريبا با هم يكي هستن. وقتي كيلومتر 165 نشون ميده كامپيوتر 170 تا نشون ميده.نميدونم كدومشون درست هستش.مال همه اينطوره يا نه.
206 تيپ 2 موقع cut off با دنده 3 ، 130 تا ميره كه با توجه به اينكه دور مجازش 300 تا از سمند كمتر هستش خيلي خوبه و نشون ميده گيربكس 206 سرعتي هستش.اينو خوو ديدم.بقيه دنده هاشو نميدونم
Srfazel
17 April 2006, 08:42 AM
پيكانهاي مدل قديم ورقهاي زخيمتري دارند همين الان اگه بريد توي بازار و مثلا گلگير فابريك پيكان (مدل پايين) رو پيدا كنيد و با مدل جديدش مقايسه كنيد كاملا مشخص است كه ضخامت متفاوتي دارند. در ضمن اگر به بدنه پيكان قديم و جديد هم به قول معروف تقه بزنيد از صداش كاملا مشخص است. باز هم اگه خواستي مطمئن بشي با هر دوش برو روي يه باسكول (من امتحان كردم) دقيقا 110 كيلو تفاوت وزن دارند.:icon_cool
فرشاد ل
17 April 2006, 10:18 AM
براي اب بندي دقيقن بر اساس دفترجه عمل كنيد. 1500 كيلومتر اول دور موتور از 3000 بيشتر نشه. از دنده 5 استفاده نكنيد. باسرعت سابت و دنده سابت هركت نكنيد. دنده ها رو عوز كنيد. شتاب ناگهاني نگيريد. ترمز شديد نگيريد. بين 1500 و 2000 كيلومتر سرويس اوليه ببريد. دو يا 3 بار اول زود تر روغن عوز كنيد و فقت توتال بريزيد.
در مورد باتري بايد بگم كه اين ماشين به خسوس موقع استفاده از كولر خيلي برق ميكشه. باتري 55 امپر روشه كه به نزر من كمه. باتري من از اين ترها بود و فقت 10 ماه كار كرد. بعدش با وجود اينكه گارانتي داره خودم رفتم و يك باتري 66 آمپر خشك كره اي(CENE) برايش گرفتم و رازيم. خيليهاي ديگه هم ديده ام كه با باتري مشكل داشتند.
Srfazel
17 April 2006, 11:26 AM
من تا حالا فقط از روغن توتال براي سمند خودم استفاده كردم ولي كم ميكنه. يكي از دوستان ميگفت وقتي از توتال براي 405 خودش استفاده ميكرده روغن كم ميكرده ولي از وقتي كه از روغن بهران (سوپر پيشتاز) استفاده ميكند . تقريبا اصلا كم نميكند راستش من اصلا باور نميكنم. علاوه بر اين تا اونجايي كه ميدونم موتورهاي نسل پژو به خاطر دور بالا روغن كم ميكنن. با اين وجود اصلا دور روغن بهران نرفتم و باز هم از توتال استفاده ميكنم. از دوستاني كه از توتال استفاده ميكنن ممنون ميشم بگن راضي هستن يا نه.:icon_evil .
amahdavi2004
17 April 2006, 12:06 PM
ضمن تشكر از دوستاني كه پاسخ داده اند عمده پاسخها مربوط به بعد از تحويل و آب بندي و گارانتي است لطفا در مورد خود تحويل راهنمايي كنيد تا سرم كلاه نرود.
ATOS
17 April 2006, 05:14 PM
من تا حالا فقط از روغن توتال براي سمند خودم استفاده كردم ولي كم ميكنه. يكي از دوستان ميگفت وقتي از توتال براي 405 خودش استفاده ميكرده روغن كم ميكرده ولي از وقتي كه از روغن بهران (سوپر پيشتاز) استفاده ميكند . تقريبا اصلا كم نميكند راستش من اصلا باور نميكنم. علاوه بر اين تا اونجايي كه ميدونم موتورهاي نسل پژو به خاطر دور بالا روغن كم ميكنن. با اين وجود اصلا دور روغن بهران نرفتم و باز هم از توتال استفاده ميكنم. از دوستاني كه از توتال استفاده ميكنن ممنون ميشم بگن راضي هستن يا نه.:icon_evil .
من از TOTAl 5000 استفاده ميكنم و يكبار كه ميخواستم برم طبس و كل كوير (حدود 1.5 ساعت) رو با سرعت 150 و دور موتور 4300 طي كردم ديدم يكم روغن كم كرده وقتي سوال كردم گفتن كاملا طبيعيه:icon_cool
جالبه بدونيد كه اگه از TOTAL 7000 كه براي 20.000 كيلومتر كاركرد هست استفاده كنيد كم كردن روغن موتور پژو و سمند بقدري زياد ميشه كه مجبور به اضافه كردن روغن ميشيد:icon_evil
ولي در كل TOTAL5000 بهترين انتخابه و مقدار كم كردنش اينقدر كمه كه جاي نگراني نداره:icon_surp
meslehichkas
18 April 2006, 12:19 AM
زمان تحويل ؟
چك كردن تمام بدنه
چك كردن چراغ ها به خصوص ترمز چون معمولن استوپر ترمز خرابه. برف پاك كن .
كولر .
چك كردن جعبه ابزار .زاپاس . جك . آچار چرخ . موكت زير پا و صندوق عقب .
چك آپه سيستم برقيه ماشين و راديو پخش و بانداي چپ و راست تك تك
چكاپ موتورت با خداس . ميتوني 40تا زيارت عاشورا نظر كني
abaratian
18 April 2006, 02:11 AM
ای بابا روغن موتور خارجی در ایرانی که روی نفت خوابیده؟ من تمام ایران رو گشتم اون هم با روغن موتور های ایرانی! و هیچ مشکلی هم نمود. قبلنا بهران میزدم ولی حالا بهران افت کرده و اسپیدی میزنم. اون خارجی ها رو هم کشک هم حساب نمی کنم. اگر فکر می کنین که اونا بهترین روغناشون رو به کشوری می فرستن که هیچ تست خاصی در زمان واردات انجام نمی ده، باید بگم که سخت در اشتباهین.
pesaremelli
18 April 2006, 09:10 AM
لطفن بگيد كه روغن موتور total 5000 ]چقدر كار ميكنه ؟
amahdavi2004
18 April 2006, 09:24 AM
اگر در هنگام تحويل در اين مواردي كه فرموديد اشكالي بود مي توانم تحويل نگيرم ؟
اگر تحويل نگرفتم به كجا مي توانم مراجعه و شكايت كنم و در صورت شكايت دستم به كجا بند است؟ آيا ممكن است تحويل ماشين بدون ايراد و رسيدگي به شكايت را به وقت گل ني حواله دهند؟
لطفا كساني كه در اين مورد تجربه عملي دارند راهنمايي كنند.
فرشاد ل
18 April 2006, 09:34 AM
براي موارد كوچك ارزش نرارد تهويل نگيري. ولي اگر ايراد اساسي در بدنه، گيربكس و موتور باشد ميتواني تهويل نگيري. يكي از دوستان من موقعي كه مي خاست ماشين راتحويل بگيره ايراد اساسي در گيربوكس ديد كه تهويل نگرفت و ماشين را بردند و گيربوكسش را عوز كردند و 3 هفته بعد تحويلش دادند.
ATOS
19 April 2006, 06:24 PM
لطفن بگيد كه روغن موتور total 5000 ]چقدر كار ميكنه ؟
Total 5000=10.000 KM
Total 7000 = 20.000KM:icon_cool
amir_s_m
19 April 2006, 07:42 PM
من امروز تحويل گرفتم ، در موردش خواهم نوشت
دوست عزير لطفا در صورت امكان عكس از داخل ماشين فراموش نشه.بيصبرانه منتظر مقله ی شما هستم.با تشكر قبلی.
:icon_cool:icon_excl
meslehichkas
19 April 2006, 11:46 PM
به همون قسمت تحويل شكايت كن
اگه ديدي ارزش داره به اداره فروش ايران خودرو (شهرك غرب بلوار فرحزادي ) مراجعه كن
پژمان22
20 April 2006, 03:15 PM
مساله اختلاف سرعت نشان داده شده تو کامپیوتر با کیلومتر شمار عادیه.
در ضمن فکر کنم دنده 3 بیشتر از 120 بره . مطمئن نیستم اما چون من 405 انژکتوری دارم و دنده هاش همگی کمی سنگینتر از سمنده و تونستم دنده 3 از 120 رد شم حدس می زنم سمند باید کمی بیشتر بره.
amahdavi2004
20 April 2006, 03:18 PM
دوستان لطفا راهنماپى کنيد موقع سفارش سمند معمولى چه امکانات و آپشنهايى را با چه هزينه اى مى توان به ايران خودرو سفارش داد؟
z_qz54
21 April 2006, 01:06 AM
سی دی چنجر ، رینگ آلومینیومی ، داشبورد طرح چوب و یکسری از آپشنهایی که جدیدا میدن ولی من نمیدونم.
meslehichkas
21 April 2006, 02:13 AM
يخچال - ترمز اي بي اس
سيستم صوتي حرفه اي (!!!)
رينگ و لاستيك - سنسور عقب
تفاوت رنگ در قسمتهاي داخلي
z_qz54
21 April 2006, 02:22 AM
يخچال - ترمز اي بي اس
سيستم صوتي حرفه اي (!!!)
رينگ و لاستيك - سنسور عقب
تفاوت رنگ در قسمتهاي داخلي
برای اینا که ثبت سفارش میکنن و خیلی طول میکشه.
یکسری از وسایل رو هم با ماشین های لیزینگی میدن.
babaei
21 April 2006, 05:17 AM
دوست خوبم
سمند معمولی با lxدر موتور و اطاق هیچ فرقی ندارن حتی در گیربکس و تعلیق
پس در پر کردن دنده یکی هستن
در ضمن اگر میخواین بدونید سمند چقدر میتونه با دندههاش پر کنه :
یه خط نارنجی بین سرعتها تو کیلومترشمارهای قدیمی هست
اونا تمام زور ماشین رو نشون میده:icon_excl
موتور یکی هست و ظاهر گیربکس هم همینطور اما ظریب دنده ها با هم متفاوت هست و سمند معمولی کمی در هر دنده به سرعت بالاتری میرسه
.Reza.
21 April 2006, 04:22 PM
سلام
بهترين راه پرسش از مراكز آپشن ايران خودرو است.
آپشن ها در مقاطع زماني مختلف متفاوت هستن(( مدتي ABS بود و مدتي نبود!))
بهتره در همون مقطع زماني كه قصد خريد داريد پرسش كنيد.
meslehichkas
22 April 2006, 02:05 AM
LX85
http://www.isna.ir/Main/PicView.aspx?Pic=Pic-670962-5&Lang=P
http://www.isna.ir/Main/PicView.aspx?Pic=Pic-670962-3&Lang=P
http://www.isna.ir/Main/PicView.aspx?Pic=Pic-670962-2&Lang=P
http://www.isna.ir/Main/PicView.aspx?Pic=Pic-670962-1&Lang=P
من خودم از اين رنگ ثبت نام كردم . خوشگله بنظرتون؟
mi_ra52
22 April 2006, 02:06 AM
سفارش آپشنهای پایین بعد از تحویل خودرو هست ( قیمتها برای سال 84 هست ) :
http://mira52.persiangig.com/image/004.jpg
http://mira52.persiangig.com/image/003.jpg
Mehrzaad
22 April 2006, 04:12 AM
دوستان عزيز سلام
در نمای بيرونی تغييرات اعمال شده :
1جلو پنجره
2-رينگ ها
3-تغيير عدسی چراغ های جلو
4-رنگ پايين سپرها
(کيفيت بشدت پايين زه دور شيشه ها)
داخل اطاق
1-ضبط غير حرفه ای الپاين
2-کمر بندها به رنگ قهوه ای
3-چرم و سر دنده به رنگ کرم
4-رو دريهای همرنگ و هم جنس با صندلی
5-موکت به جای لاستيک زير پائی
6-لولای قوی تر برای درها (به گفته يکی از تحويل دهندها)
و...
فنی
1-بهينه سازی در سيستم سوخت رسانی
2-تغيير شیلنگ ها
3-تغيير بعضی از قسمتهای برق رسانی (احتمالاً منظور رنگ سيم ها بوده!!)
4-بهينه سازی سيستم ترمز
5-بهينه سازی در سيستم تعليق
و...
(تماماً به گفته يکی از تحويل دهنده ها)
دوستان متاسفانه من تجربه زيادی از سمند های قديمی تر ندارم در نتيجه شايد يک سمند سوار بهتر و بيشتر متوجه تغييرات بشه ،
اگر من بخوام در مورد سمند LX85 حرفی بزنم ، اين حرف بر پايه مقايسه با 405 يا پرشيا ميتونه باشه چرا که تجربياتم در 8 سال گذشته با اونها بوده . چيزی هم که پيداست تغييرات ظاهری رو فقط بايد در نمای بيرونی سمند 85 جستجو کنيد ، تغييرات داخلی جزئی تر از اون چيزی هست که فکرشو کنيد
نمي خوام در مورد معايب سمند و کيفيت پايين قطعاتش . از دست گيره بيرونی در گرفته تا جلو پنجره نيمه شکستش
و رنگ رفتگی های (به قول ايران خودرو ايها) جزئيش و دقت پايين در مونتاژ حرفی بزنم ! فقط تا همين حد بگم که به احتمال قوی من از خير داشتن خودرو ملی بزک شده خواهم گذشت ، حالا شايد نظر ديگران متفاوت باشه
برای آشنايی بيشتر و بهتر شما عزيزان در اولين فرصت عکس هايی تهيه و Uplode خواهم کرد ,
مهرزاد
pedram55
22 April 2006, 08:52 AM
طبق معمول ساير خودروها
تغييرات شامل تغييرات در قطعاتي نظير قالپاق-رينگ جلو پنجره قسمتهايي از داشبورت يا کيلومتر شمار و تغيير رنگ قطعات پلاستيکي و غيره خواهد بود به نحويکه ممکنه خودتون بتونيد با اندکي خرج ماشينتون را آپگريد کنيد
علی م
22 April 2006, 12:27 PM
ولی حیف که این ماشین سمند ماشین نمی شه چرا؟
چون اصل و نصب نداره
می دونین تو اروپا اگه یه ماشین بی اصل و نصب باشه نمی فروشه
چون هنوز آزمایششو پس نداده هر سال یه ایراداتی پیدا می شه بعد رفع می کنن
HAMEDFF
22 April 2006, 12:58 PM
دوستان صحبتهاتون كاملا صحيحه ، اما اگر قرار باشه كه يك كشور تو خودرو سازي به خودكفايي برسه ناچار به طي همچين طريقي ميشه و حمايت ما از اين وضعيت شايد يه فداكاري باشه براي آيندگاني كه طعم واقعي يك خودروي ملي رو ميچشند. ضمن اينكه كسي ما رو مجبور به خريد اين خودرو ها نكرده و انتخابهاي ديگري نيز وجود داره. پس بهتره يك كم صبور باشيم (نيمه پر ليوان !).
از مهرزاد عزيز هم خواهش ميكنم كه يك گالري كامل از تمام نماهاي اين خودرو تهيه كنه و در اين بخش بذاره. متاسفانه ايران خودرو در زمينه اطلاع رساني اين مدل بسيار ضعيف عمل كرده و هيچ رفرنس مناسب فني و تصويري براش تهيه نكرده.
منتظر عكسات هستيم مهرزاد جان.
z_qz54
22 April 2006, 02:24 PM
mi_ra52 جان خیلی خیلی ممنون.
GhAeM
22 April 2006, 03:50 PM
براي سمند ميتونيد از باطري 100 آمپر هم استفاده كنيد
مشكل اصلي سمند برقي هست كه سيستم سخنگو ميكشه
به هر حال باطري 66 براي سمند مناسبه
و قطعا باطري ايرني براش مضره مگر باطري كه جديدا شركت برنا مخصوص سمند زده كه بازم جاي بحث
اين لينك هم ميتونيد سر بزنيد
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=13111&highlight=%C8%C7%D8%D1%ED
Nomad
22 April 2006, 04:50 PM
ببخشید میشه از همه ی اینا روی همه ماشینا استفاده کرد ؟ ( یعنی مختص ماشین خاصی هستن یا نه ؟ ) منظورم اینه که روی 405 هم میشه از همه اینا استفاده کرد ؟
فرشاد ل
22 April 2006, 06:31 PM
ماشين من باتري فابريكش 9 ماهه خراب شد و خودم يك باتري CENE خشك كرهاي 66 آمپر گرفتهام و راضيم. كلن زير 66 آمپر به نظر من براي سمند كمه.
pesaremelli
23 April 2006, 08:11 AM
براي سمند ميتونيد از باطري 100 آمپر هم استفاده كنيد
مشكل اصلي سمند برقي هست كه سيستم سخنگو ميكشه
به هر حال باطري 66 براي سمند مناسبه
و قطعا باطري ايرني براش مضره مگر باطري كه جديدا شركت برنا مخصوص سمند زده كه بازم جاي بحث
اين لينك هم ميتونيد سر بزنيد
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=13111&highlight=%C8%C7%D8%D1%ED
باطري ماشين ما از اين برنا هاي مخصوص سمنده تا حالا كه خوب بوده :icon_twis بعد از 9 ماه
راستي باطري ماشين هم سه سال گارانتي داره يا فقط تا پايان كارت طلايي؟
فرشاد ل
23 April 2006, 09:57 AM
گارانتي باتري تا 30000 كيلومتر و 18 ماه است. اين گارانتي كلي تبصره و استثنا داره كه از اول بهت نميگن. اين 3 سال و 60000 كيلومتر هم فيلمشونه تا مشتري بدبخت فكر كنه 3 سال گارانتي داره.
GhAeM
23 April 2006, 10:31 AM
بهترين خدمات در ايران رو فعلا برنا داره . مخصوصا اوناييكه روي ماشين بوده از اول درجا عوض ميشه.
تو باطريهاي خارجي هم بهترين رو الان TIGER كره داره كه تقريبا 80% ايران خدمات پس از فروش داره. يعني شما هرجا بخري و بري تو مسافرت خراب بشه برات رديف ميكنن
XELTEK
23 April 2006, 02:50 PM
دیگه منتظرتون نمیذارم !!!
سمند 85 از نظر نفوذ صدا به داخل اتاق و همچنین از نظر سر صدای داخل اتاق خیلی بهتر شده است !
و تغییراتی که اعمال شده اینه که جلو بنجره کرومی شده ! چراغ ها خیلی بهتر از قبل روشنایی میدن !صندلیاش راحتتر شده !!سیستم صوتی اون خیلی خیلی خیلی توپ شده !! ظاهرا" از6تا بلندگو استفاده شده !!! صدای موتور کمتر به گوش میرسه !!! وضعیت کمک فنراش خیلی خوب شده !(مثل سی یلو:icon_wink :icon_wink ) کولرش هم در سطح بالایی هستش !!!کشش عالی !!! شتاب عالی !!! امکانات قابل قبول !!! کم اذیت !!فرمان نرم تر از قبل !!! احساس نمشود که ماشین 1450 کیلو وزن دارد !!! تا حدودی قابلیت های اسپرتی هم داره !!!در مجموع از 100 نمره 92 نمره میگیره !!!
BloodReza
23 April 2006, 02:57 PM
چراغای جلو اون قسمت مربوط به راهنما هم انگار به رنگ نارنجی تغییر رنگ دادن(امروز دو سه تا سمند جدید که دیدم اینتور بود البته نمیدونم این مطلب گفته شده یا نه)
HAMEDFF
23 April 2006, 04:08 PM
پيام جان مرسي از اطلاع رسانيت. اينجوري كه شما تعريف كردي آدم وسوسه ميشه بره يكيشو بگيره. اما جند تا سوال ؟
1- آيا قبل از اين شما سمند معمولي داشتين ؟ ميخوام ببينم معيار مقايسه ات چي بوده ؟ (بهتر شدن سروصدا ، روشنايي لامپها، صندلي و ...)
2- طرح جلو پنجره از نظر خودت زيبا تر شده ؟
3- مدل دقيق سيستم صوتيش چيه و تا چه اندازه مطمئني كه از 6 تا بلندگو استفاده شده ؟
4- رنگ چراغ پشت آمپرش هنوز آبيه ؟
5- منظور از قابليتهاي اسپرتي چيه دقيقا ؟
6- صندليها به لحاظ كاركرد و مكانيزم تنظيم وضعيت راحت تر شده يا كلا شخص احساس راحتي بيشتري روش ميكنه ؟
ممنون ميشم اگه بهشون پاسخ بدي.:icon_excl
XELTEK
24 April 2006, 01:51 AM
چراغای جلو اون قسمت مربوط به راهنما هم انگار به رنگ نارنجی تغییر رنگ دادن(امروز دو سه تا سمند جدید که دیدم اینتور بود البته نمیدونم این مطلب گفته شده یا نه)
درسته اینم فراموش شده بود !!!
XELTEK
24 April 2006, 02:30 AM
پيام جان مرسي از اطلاع رسانيت. اينجوري كه شما تعريف كردي آدم وسوسه ميشه بره يكيشو بگيره. اما جند تا سوال ؟
1- آيا قبل از اين شما سمند معمولي داشتين ؟ ميخوام ببينم معيار مقايسه ات چي بوده ؟ (بهتر شدن سروصدا ، روشنايي لامپها، صندلي و ...)
3- مدل دقيق سيستم صوتيش چيه و تا چه اندازه مطمئني كه از 6 تا بلندگو استفاده شده ؟
6- صندليها به لحاظ كاركرد و مكانيزم تنظيم وضعيت راحت تر شده يا كلا شخص احساس راحتي بيشتري روش ميكنه ؟
ممنون ميشم اگه بهشون پاسخ بدي.:icon_excl
1- نه اما زیاد پشتش نشستم بطوریکه برای امتحانش کافی بود!!! قدیما صرو صدا زیاد تو اتاق میومد اما حالا فکر کنم به خاطر عایق موتور صداش به مراتب کمتر شده !!! اتاقشم نسبت به مدلهای سابق کمتر صرو صدا میکنه:icon_cool چراغاشو لیزری کردن !!!!گاهی آدم با بی ام و اشتباهش میگیره !!! صندلیاشم اصلا" آدمارو اذیت میکنه !!!من تا شمال رفتم ولی اصلاعین خیالمم نبود !!!
2- هی بدک نشده
3 جی وی سی بود !!! و خدایی صداش خوب بود !!! اما از 6 بلندگو بودنش مطمئن نیستم !!!1
4-نه !!! مثل ماکسیما سفید و قشنگ شده !!!
5-به ادم نیروی کل کل بازی القا میکنه :icon_excl :icon_excl
6 -من وزنم بالاست و تو بقیه ماشینا راحت نبودم اما این خوب بود !!!
بازم امری بود درخدمتم :icon_cool :icon_cool
HAMEDFF
24 April 2006, 11:10 AM
پيام عزيز باز هم به خاطر جوابهاي كاملي كه دادي ممنونم. فقط يه خواهش دارم كه ممكنه يه كوچولو به زحمت بندازدت :icon_redf ولي به بسته شدن بحث اين تاپيك بسيار كمك ميكنه. قبلا مهرزاد قرار بود اينكار رو انجام بده كه انگار بعد از تحويل گرفتن ماشينش دچار ديپرشن شديد شده و از اون به بعد به طرز مرموزي ناپديد گشته :icon_razz
خواهشي كه ازت دارم تهيه يه گالري تصويري از تغييرات بوجود اومده در اين مدله كه ميتونه شامل نماهاي مختلف جلوپنجره ، چراغ جلو در حالت روشن (مثل همون حالتي كه گفتي شبيه BMW ميشه (منكه تا نبينم باورم نميشه كه ايران خودرو از اينكارا انجام بده))، داشبورد وسيستم صوتي ، نماي كلي اتاق ، رينگها و سپرهاي تمام رنگ شده و ساير چيزهايي كه خودت صلاح ميدوني.
ميدونم يه كم سخته ولي اگه اهلش باشي هم تو حال ميكني هم يه حالي به ما ميدي :icon_mrgr
حامدگلشن
24 April 2006, 12:47 PM
كسي قيمت تحويل فوري سمند 85 رو ميدونه يا نه؟
HAMEDFF
24 April 2006, 12:54 PM
حامد جان قيمت سمند ال ايكس 85 13450000 تومنه كه نسبت به ال ايكس معمولي 350000 تومن گرونتره.
kourosh69
24 April 2006, 01:00 PM
كسي قيمت تحويل فوري سمند 85 رو ميدونه يا نه؟
حامد خان :
از سایت sale.ikco.com
فروش فوري سمند ال ايكس- از محل كارخانه و اماني - رنگ نقره اي- خاكستري- بژ- مبلغ 13100000 تومان- تحويل خودرو 20 روزه- داراي بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي )- اختلاف قيمت آدرس تهران و شهرستان براي كليه خودروها مبلغ 100000 تومان بيشتر مي باشد.مهلت از تاريخ 16 فروردين 85 تا تاريخ 31 فروردين 85 -خودروي سمند با cd changer 70000 تومان بيشتر است.
فروش فوري سمند ال ايكس- از محل كارخانه و اماني - رنگ مشكي و سفيد - مبلغ 13000000 تومان- تحويل خودرو 20 روزه- داراي بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي )- اختلاف قيمت آدرس تهران و شهرستان براي كليه خودروها مبلغ 100000 تومان بيشتر مي باشد.مهلت از از تاريخ 1 ارديبهشت 85 لغايت 15 ارديبهشت 85 -خودروي سمند با cd changer 70000 تومان بيشتر است.
فروش فوري سمند ال ايكس- از محل اماني -ساير رنگها - مبلغ 13000000 تومان- تحويل خودرو 20 روزه- داراي بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي )- اختلاف قيمت آدرس تهران و شهرستان براي كليه خودروها مبلغ 100000 تومان بيشتر مي باشد.مهلت از از تاريخ 1 ارديبهشت 85 لغايت 15 ارديبهشت 85 -خودروي سمند با cd changer 70000 تومان بيشتر است.
فروش فوري سمند ال ايكس 85 - رنگ قهره اي ليزري- نقره اي- خاكستري- بژ و مشكي- مبلغ 13450000 تومان- داراي بيمه شخص ثالث ( تا سقف 8000000 تومان جاني و 200000 تومان مالي )- اختلاف قيمت آدرس تهران و شهرستان براي كليه خودروها مبلغ 100000 تومان بيشتر مي باشد.مهلت از از تاريخ 1 ارديبهشت 85 لغايت 15 ارديبهشت 85 -خودروي سمند با cd changer 70000 تومان بيشتر است
changeez
25 April 2006, 01:48 PM
کاملا" موثق
ما امروز یه ال ایکس 85 ثبت نام کردیم. (تحویل مرداد)
تو برگه ای که خودشون دادن اینطور نوشته:
طرح جدید جلو پنجره
انتقال پمپ بنزین به داخل باک برای کاهش انتقال صدا به اتاق
تغییر شلنگهای سوخت رسانی
بهبود قدرت و عملکرد ترمزها
اصلاح سیستم هشدار دهنده
تقویت باطری
تقویت کمک فنرها و بهبود راحتی سرنشینان
سپرها جدید همرنگ با بدنه
رادیو پخش حرفه ای آلپاین
موکت کف و کفپوش ویژه تافتینگ
کمربندهای ایمنی همرنگ داخل اتاق
چراغهای جلو با لنز جدید
رینگ اسپرت آلومینیومی جدید ساخت آلمان
بهبود مکانیزم بسته شدن دربها
افزایش سرعت تغییر زاویه صندلی برقی
تغییر نحوه تا شدن پشتی صندلی از چرخشی به اهرمی
تقویت ستون درها برای جلوگیری از افتادگی
بهبود عملکرد قفل درها برای کاهش صدا
آنتن برقی جدید
XELTEK
25 April 2006, 03:40 PM
hamed عزیز: من دلیل دارم برای اینکه این عکسارو نذارم اینجا : اونم اینه که دوربینم افتاده تو اب !!!:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_bigg :icon_mad: :icon_roll :icon_roll
در هر صورت خیلی شرمنده شدم !!! اما اگه دوربین پیدا کردم بدون چون چرا برات میزارم !!!:icon_wink :icon_wink :icon_wink
ببخشیدا !!!!:icon_idea
z_qz54
25 April 2006, 04:02 PM
اصل مشکل سمند سر و صدا بود که امیدواریم رفع شده باشه
Mehrzaad
26 April 2006, 02:11 AM
برای ديدن با سايز بزرگ بر روی عکس ها کليک کنيد
http://www.picfury.com/y/MzDSD01-5-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD01-5.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD02-2-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD02-2.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD03-2-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD03-2.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD04-2-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD04-2.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD05-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD05-1.html)
http://www.picfury.com/y/MzDSD06-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD06-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD07-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD07-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD09-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD09-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD08-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD08-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD10-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD10-1.html)
Mehrzaad
26 April 2006, 02:25 AM
http://www.picfury.com/y/MzDSD11-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD11-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD16-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD16-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD17-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD17-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD12-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD12-1.html)
http://www.picfury.com/y/MzDSD15-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD15-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD14-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD14-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD13-1-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD13-1.html)http://www.picfury.com/y/MzDSD18-2-th.jpg (http://www.picfury.com/y/MzDSD18-2.html)
:icon_cool
changeez
26 April 2006, 02:31 AM
ظاهرش خیلی شکیل تر شده. مخصوصا سپر جلو. انگار که فلاپ بسته باشی. راستی نرمی اش چطوره؟ صدای تو ماشین؟ فرمون؟ ضبطش چطوره؟
Mehrzaad
26 April 2006, 02:56 AM
ظاهرش خیلی شکیل تر شده. مخصوصا سپر جلو. انگار که فلاپ بسته باشی. راستی نرمی اش چطوره؟ صدای تو ماشین؟ فرمون؟ ضبطش چطوره؟
از نظر نرمی خوبه در مقايسه با 405 خيلی بهتره ، اطاق صدا ميده ولی صدای موتور خيلی کم شنيده ميشه . فرمون خوبه ولی توی دست اندازا کمی گيج ميشه ، خود ضبط چنگی به دل نميزنه ولی صداش قابل قبوله (بخاطر 6 تا باند)
Mehrzaad
26 April 2006, 04:03 AM
1- آيا قبل از اين شما سمند معمولي داشتين ؟
1- خير
2- برای رنگ های روشن بهتر شده
3- ALPINE CDE-9843 ظاهراً از 4 بلندگو استفاده شده ولی انتظار بلندگوهای حرفه ای رو نبايد داشته باشيد
4- بله آبيه
5- __
6- صندليها از نظر مکانيزم بهتر شدن ولی از نظر راحتی قابل قبول نيستند خصوصا برای افراد بلند قد
تهيه يه گالري تصويري از تغييرات بوجود اومده در اين مدل ...قبلا مهرزاد قرار بود اينكار رو انجام بده كه انگار بعد از تحويل گرفتن ماشينش دچار ديپرشن شديد شده و از اون به بعد به طرز مرموزي ناپديد گشته
...بهتر حرفی نزنم!
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20751
1- نه اما زیاد پشتش نشستم بطوریکه برای امتحانش کافی بود!!! قدیما صرو صدا زیاد تو اتاق میومد اما حالا فکر کنم به خاطر عایق موتور صداش به مراتب کمتر شده !!! اتاقشم نسبت به مدلهای سابق کمتر صرو صدا میکنه:icon_cool چراغاشو لیزری کردن !!!!گاهی آدم با بی ام و اشتباهش میگیره !!! صندلیاشم اصلا" آدمارو اذیت میکنه !!!من تا شمال رفتم ولی اصلاعین خیالمم نبود !!!
2- هی بدک نشده
3 جی وی سی بود !!! و خدایی صداش خوب بود !!! اما از 6 بلندگو بودنش مطمئن نیستم !!!1
4-نه !!! مثل ماکسیما سفید و قشنگ شده !!!
5-به ادم نیروی کل کل بازی القا میکنه :icon_excl :icon_excl
6 -من وزنم بالاست و تو بقیه ماشینا راحت نبودم اما این خوب بود !!!
پيام جان مطمئنی با سمند LX85 شمال رفتی ؟ چراغ های پشت آمپر سفيد!! ، صندليهای راحت !! ضبط جی وی سی !! نيروی کل کل با سمند ؟! اونم با ماشين آبندی نشده؟
دوست شما با سمند صفر شمال ميره ؟ گاز ميبنده به ماشين که شما متوجه شتاب بالای اون شديد؟! کل کل ميکنه....؟!
گاهی کمی معقولانه تر صحبت کنيم بهتره!
HAMEDFF
26 April 2006, 11:59 AM
مهرزاد جان با تشكر از اطلاعات مجدد ، دقيق و همچنين گالري تصويري بسيار كاملت، راستش در مورد گالري من فكر ميكردم كه زودتر از اينها بايد حاضر بشه و تو همين پست دنبالش بودم و در هر صورت شوخي كردم و اميدوارم ناراحت نشده باشي.:icon_cool
اما مطلبي كه ميمونه تناقض اطلاعات مستند موجود با صحبتهاي پيامه كه آدم رو به تفكر وا ميداره :icon_twis از پيام هم ميخوام كه در اين رابطه توضيحات بيشتري ارائه كنه كه اگه گفته هاي پيام صحيح باشه تنها نتيجه گيري اي كه ميشه كرد اينه كه ايرانخودرو همچنان به شيوه يلخي سر هم بندي كردن ماشينهاش داره ادامه ميده و قطعاتي رو كه در مونتاژ خودرو استفاده ميكنه مستقل از نوع و كلاس اون خودرو و فقط تابع موجودي انباره و اين موضوع همچنان داستان شباهت خوروهاي ايرانخودرو به هندوانه سربسته رو استمرار ميبخشه.
همچنان از ساير دوستاني كه خودشون يا نزديكانشون اين مدل رو تحويل گرفتن خواهش ميكنم به كامل شدن اطلاعات اين بخش و برطرف شدن ابهامات موجود كمك كنند.
راستي پيام جان لازم نيست حتما با دوربين حرفه اي 15مگاپيكسلي عكسها رو تهيه كني ما به عكسايي كه با موبايل هم تهيه شه قانعيم بابام جان:icon_arro
amirvr14
26 April 2006, 12:36 PM
بابا یکی که این ماشین رو داره و مال خودشه لطفا توضیح بده من احتمال میدم پیام جان دوست شما خودش صفحه کیلومتر و ضبط رو عوض کرده چون بعید می دونم ایران خودرو ضبط jvc ببنده!!! خواهشا کمک کنید تا از این سردرگمی دربیایم
amir_s_m
26 April 2006, 03:46 PM
دوست عزيز ممنون از حركتت.فقط اگر ممكنه يه زحمتی بكشين و از صفحه آمپر در حالتی كه چراغش روشنه هم يك عكس بزارين تا رنگ چراغ پشت آمپر مشخص بشه ،كه ببينيم همون به قول خودشون آبی قديمیه (كه شديدا بدرنگ و تو ضغ زنه ) هستش يا با آبی روشن (به قول بعضيا ماكسيمايی) عوضش كردن.با تشكر فراوان.
Abolfazl2006_p
26 April 2006, 04:25 PM
درسته که تغییراتی کرده اما به نظره من موتور خودرو مهمه که چه تغییری کرده باشه نه ظاهر اون(هر ماشینی را میشه با کمی خرج اسپرت کرد)
abaratian
26 April 2006, 07:07 PM
آقا بالاخره این ماشین 4 باند داره یا 6 تا؟ مدل ضبطش چیه؟ کامپیوترش چه تغییری کرده؟
XELTEK
26 April 2006, 07:44 PM
:icon_mrgr :icon_arro :icon_lol: :icon_arro :icon_lol: :icon_arro دوست عزيز ممنون از حركتت.فقط اگر ممكنه يه زحمتی بكشين و از صفحه آمپر در حالتی كه چراغش روشنه هم يك عكس بزارين تا رنگ چراغ پشت آمپر مشخص بشه ،كه ببينيم همون به قول خودشون آبی قديمیه (كه شديدا بدرنگ و تو ضغ زنه ) هستش يا با آبی روشن (به قول بعضيا ماكسيمايی) عوضش كردن.با تشكر فراوان.
از ایکه منو مورد لطفتون قرار دادید بسیار ممنونم !!!!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_mrgr :icon_mrgr :icon_mrgr
XELTEK
26 April 2006, 07:56 PM
1- خير
2- برای رنگ های روشن بهتر شده
3- ALPINE CDE-9843 ظاهراً از 4 بلندگو استفاده شده ولی انتظار بلندگوهای حرفه ای رو نبايد داشته باشيد
4- بله آبيه
5- __
6- صندليها از نظر مکانيزم بهتر شدن ولی از نظر راحتی قابل قبول نيستند خصوصا برای افراد بلند قد
...بهتر حرفی نزنم!
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20751
پيام جان مطمئنی با سمند LX85 شمال رفتی ؟ چراغ های پشت آمپر سفيد!! ، صندليهای راحت !! ضبط جی وی سی !! نيروی کل کل با سمند ؟! اونم با ماشين آبندی نشده؟
دوست شما با سمند صفر شمال ميره ؟ گاز ميبنده به ماشين که شما متوجه شتاب بالای اون شديد؟! کل کل ميکنه....؟!
گاهی کمی معقولانه تر صحبت کنيم بهتره!
خدمت همه باید عرض کنم که :
1-اینجانب فقط اطلاعات خودمو جهت اینکه کمکی کرده باشم گفتم !!
2-ماشینه دوست من دقیقا"750 کیلومتر با هدف اب بندی راه رفته بود (خدا کنه که بدونید چطور اب بندی میکنند )
3-به جاهایی که درشت شده دقت کنید و بعد برید به این ادرس ببینید چی میگن :http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20751
4-نه تنها که این سمند ضبطش جی وی سی بود بلکه پرشیای خودمم هم همین ضبطو داشت !!!
5-این ماشین با کارکرد 7000 تاییش اتاقش اصلا صدا نداشت !!!
6-اگه بازم مشکلی بود در خدمتیم
7-با سپاس فراوون از مهرزاد به خاطر عکسهای کامل و جامع که کار منو راحت کرد (خدا خیرش بده )
XELTEK
26 April 2006, 07:58 PM
از نظر نرمی خوبه در مقايسه با 405 خيلی بهتره ، اطاق صدا ميده ولی صدای موتور خيلی کم شنيده ميشه . فرمون خوبه ولی توی دست اندازا کمی گيج ميشه ، خود ضبط چنگی به دل نميزنه ولی صداش قابل قبوله (بخاطر 6 تا باند)
داداش حرفات ضد و نقیضه !!!! یه فکری بکن !!!:icon_arro
XELTEK
26 April 2006, 09:01 PM
بله از همین اصلاح شده هاست
XELTEK
26 April 2006, 09:08 PM
منم با اونایی که میگن سمند واسه داخل شهر خوبه موافقم !!! چون با سمند ادم راحتتر به درو دیوار می کوبه تا بنز !!!
shahram2006_m
26 April 2006, 09:23 PM
اون اول ها كه اين بنز ها اومده بود هر كاري ميكردن از 100 تا بيشتر نميرفت بعد از يك مدتي فهميدن كمربند ايمني نبستن كه بيشتر از 100 تا نميره:icon_mrgr :icon_arro
ATOS
26 April 2006, 10:08 PM
فرماندهي پليس پيشگيري انتظامي ناجا مهمترين استفاده كننده اتومبيل هاي سمند و GLX و GLI است:icon_cool
هدف اقدامات پيشگيري براي ايجاد امنيت است و اصلا بحث تعقيب و گريز مطرح نيست:icon_surp وجود اين اتومبيل ها بسيار لازم بود و هر آدم عاقلي قبول ميكنه كه يك پاسگاه يا كلانتري كه تمام نيازهاي ترابري و امنيتيش با الگانس حل نميشه و براي انجام ساير امور به اتومبيل هايي با ضريب اصطلاك كمتر و خدمات بيشتر نياز است:icon_cool
:icon_bigg
اخه بنز با کلاس تره :icon_mrgr
ولی بعضی از ماموراشون کلاس این بنزها رو ندارن.
و البته خيلي از آدمها هم عرضه يه شب بيدار خوابي رو ندارن ولي براي گفتن (نوشتن) اراجيف هميشه آماده اند:icon_mad:
ولی همون پیکان برای پلیسا بهتره.
حداقل گواهینامه مردم کمتر سوراخ سوراخ میشه.
شما سربازي رفتي؟ كدوم كشور بدون نيروي پليس امنيت داره:icon_mad:
مطمئن باش جامعه و علل خصوص گذر زمان جواب مناسبي براي اين قضاوت بچگانه شما خواهد داد:icon_mad:
من امروز صبح 6 تا بنز رو دیدم که پیکان را تعقیب می کردند حتما با این رانندگی تا 100 سال دیگه نمی گرفتشون.
حفظ جان متهم (چون مجرم نيست) در درجه اول قرار داره :icon_cool پليس سعي ميكنه كه متهم دچار استرس نشه و با رانندگي هيجاني و گاها خطرناك جان خودشو (كه معلوم نيست مجرم هست يا نه) و جان عابرين پياده و كلا ديگران رو به خطر نندازه
اتفاقا زياد شدن ماشين هاي پليس خيلي هم خوبه.ديگه حداقل اگه تصادف كردي لازم نيست4 ساعت منتظر يه بنز باشي تا بياد
دقيقا:icon_cool و البته بايد اضافه كرد كه ركورد فعاليت پليس چه از نظر آموزش و چه از نظر عمليات اجرايي بسيار بي نظر بوده و البته توان لجستيكي لين نتيجه رو در پي داشته:icon_cool
Abolfazl2006_p
26 April 2006, 10:09 PM
الان سمند ها را دارن با بنزجایگزین می کنند و در پلیس راه ها هم سمند پلیس وجود داره و از نظر موتور هیچ تغییری نکرده فقط تجهیزات پلیسی در اون وجود داره.
شنیده میشه که میخوان تعدادی از بنز ها را به مزایده بزارن برای صرفه جویی در هزینه ها!!:icon_cool
XIII
26 April 2006, 11:34 PM
الان سمند ها را دارن با بنزجایگزین می کنند و در پلیس راه ها هم سمند پلیس وجود داره و از نظر موتور هیچ تغییری نکرده فقط تجهیزات پلیسی در اون وجود داره.
شنیده میشه که میخوان تعدادی از بنز ها را به مزایده بزارن برای صرفه جویی در هزینه ها!!:icon_cool
در هزينه چي؟بنزين؟فك كنم نصف سمند اينا مصرف بكنند
اقا يه حرفي بزنيد كه با عقل جور در بياد.خيلي چيزا شنيده ميشه اما ادم كه نبايد باور كنه
salar68
27 April 2006, 12:01 AM
سلام
سمند ها را برای استفاده ی شهری یعنی گشت ساده انتظامی و همینطور راهنمائی و رانندگی استفاده می کنند
استهلاک ماشینی مثل بنز خیلی بالاست
در ضمن قرار نیست به هیچ عنوان جایگزین بنز بشود
امروز من چند تا بنز شهری کلاس ای نوی نو دیدم ( منظورم این هست که تازه خریده بودند /)
GLX , gli هم بیشتر ماله کلانتری محلی هاست
HAMEDFF
27 April 2006, 12:23 AM
مهرزاد جان تو دوزی صندلیها کارخونه ایه یا خودت روکش انداختی ؟ اگه روکشه از کجا گرفتی چون خیلی با داشبورد همخونی داره ؟
Mehrzaad
27 April 2006, 03:44 AM
ALPINE CDE-9843 ظاهراً از 4 بلندگو استفاده شده ولی انتظار بلندگوهای حرفه ای رو نبايد داشته باشيد
خود ضبط چنگی به دل نميزنه ولی صداش قابل قبوله (بخاطر 6 تا باند)
همون طور که در ابتدا گفتم ، در سمند مدل جديد 4 باند بيشتر وجود ندارد ، ( يک جفت در جلو و يک جفت در عقب ) جالب بدونيد بر روی کارتن ضبط قيد شده 16W x 4 .
در پست دوم به طنز اشاره به اطلاعات بعضاً خيالی و احساسی دوست عزيزی داشتم که ظاهرا بعد از پيکان سوار سمند شده بودند و از امکانات معمولی و حتی ضعف های سمند به وجد اومده و داستان سرائی ميکردند
با سپاس فراوون از مهرزاد به خاطر عکسهای کامل و جامع که کار منو راحت کرد (خدا خیرش بده )
من کار تو رو راحت نکردم عزيز تو در نبود من اومدی با اطلاعات اشتباه و خياليت ديگران رو گمراه کردی !
اگر صحبت های سراسر اشتباه جنابعلی نبود اين بحث تا بدينجا ادامه پيدا نميکرد...! در ضمن بهتره در اين سايت از الفاظی از قبيل داداش و... استفاده نکنی چرا که تدائی کننده محل های خاصی ميشه !
Mehrzaad
27 April 2006, 04:13 AM
دوست عزيز ممنون از حركتت.فقط اگر ممكنه يه زحمتی بكشين و از صفحه آمپر در حالتی كه چراغش روشنه هم يك عكس بزارين تا رنگ چراغ پشت آمپر مشخص بشه ،كه ببينيم همون به قول خودشون آبی قديمیه (كه شديدا بدرنگ و تو ضغ زنه ) هستش يا با آبی روشن .
امير جان احتياجی به عکس نيست ، همون آبی پر رنگ قديمی LX هاست
آقا بالاخره این ماشین 4 باند داره یا 6 تا؟ مدل ضبطش چیه؟ کامپیوترش چه تغییری کرده؟
قبلاً جواب دادم ، 4 تا . مارک ضبط ALPINE مدل CDE-9843 ، سيستم کامپيوتر تغييری ظاهری نکرده ، تا اونجا که من ميدونم معايب کار کردش بر طرف شده .
مهرزاد جان تو دوزی صندلیها کارخونه ایه یا خودت روکش انداختی ؟ اگه روکشه از کجا گرفتی چون خیلی با داشبورد همخونی داره ؟
روکشه و در Sport فروشيها ميتونی پيدا کنی
machine doodi
27 April 2006, 07:38 AM
با تشکر از شما مهرزاد جان...
سوالی داشتم در ارتباط با رنگ داشبورد. آیا طرح چوب اجباریه و تمام خودروهای تحویلی با همین طرح تحویل مشتری میشن یا اینکه میشه قبل از دریافت ماشین درخواست جلو داشبورد ساده کرد. من خودم در حال حاضر تمام وجه ثبت نام رو به حساب ایران خودرو ریختم و منتظر تحویل خودرو هستم ولی از این طرح چوب اصلا خوشم نمیاد!! میشه جلو داشبورد رو قبل از تحویل بصورت ساده درخواست کرد؟
po2ya
27 April 2006, 08:29 AM
همه تاپیک های سمند 85 در یک تاپیک جمع شدند هر حرفی عکسی چیزی در مورد سمند 85 دارید در این تاپیک مطرح بفر مایید!
amirvr14
27 April 2006, 03:54 PM
مهرزاد جان ضبطش برای چی چنگی به دل نمیزنه ظاهرش که خوب بود در ضمن دستت به خاطر عکسها درد نکنه خیلی کامل بود
amirvr14
27 April 2006, 03:56 PM
پیام جان شما چرا هر بار یه چیزی میگی یه بار میگی 750 کیلومتر کار کرده یه بار میگی 7000؟ مطمئن باش دوستت ضبط ماشینش رو عوض کرده می دونی به عکس های مهرزاد نگاهی بندازی
ATOS
27 April 2006, 04:42 PM
سلام
سمند ها را برای استفاده ی شهری یعنی گشت ساده انتظامی و همینطور راهنمائی و رانندگی استفاده می کنند
استهلاک ماشینی مثل بنز خیلی بالاست
در ضمن قرار نیست به هیچ عنوان جایگزین بنز بشود
امروز من چند تا بنز شهری کلاس ای نوی نو دیدم ( منظورم این هست که تازه خریده بودند /)
GLX , gli هم بیشتر ماله کلانتری محلی هاست
دقيقا:icon_cool
روند خريد بنز و ساير اتومبيل هاي قدرتمند مثل TOYOTA و باجيرو و حتي شورلت ادامه داره اما بسيار محدود و در جد رفع نياز:icon_cool
rasoulrasoul2
27 April 2006, 07:11 PM
-نه تنها که این سمند ضبطش جی وی سی بود بلکه پرشیای خودمم هم همین ضبطو داشت !
gli دیدم با ضبط kenwood :icon_twis
XELTEK
27 April 2006, 08:03 PM
دقيقا:icon_cool
روند خريد بنز و ساير اتومبيل هاي قدرتمند مثل TOYOTA و باجيرو و حتي شورلت ادامه داره اما بسيار محدود و در جد رفع نياز:icon_cool
هر کی پول داره !بنز می خره پاجرو می خره تویوتا میخره !!!
من نمی گم این پولها پولای ملت بدبخته که میره یه جایی کار داره بعد بر میگرده میبینه 20 هزار تومن جریمش کردن !!!
XELTEK
27 April 2006, 08:16 PM
پیام جان شما چرا هر بار یه چیزی میگی یه بار میگی 750 کیلومتر کار کرده یه بار میگی 7000؟ مطمئن باش دوستت ضبط ماشینش رو عوض کرده می دونی به عکس های مهرزاد نگاهی بندازی
من عرض کردم که 750 کیلو متر به نیت اب بندی شدن راه رفته و در حال حاضر کارکردش 7000 تا هستش !!!
من همون لحظه ای که ماشینو تحویل گرفت با هاش بودم و از این که ضبطش جی وی سی هستش شکش ندارم !!!
XELTEK
27 April 2006, 08:25 PM
قبلاً جواب دادم ، 4 تا . مارک ضبط ALPINE مدل CDE-9843 ،
در حال حاضر مجبورم که اعتراف کنم فقط در این مورد اشتباه کردم !!!
مهرزاد عزیز : من به هیچ وجه نمیخوام که به کسی توهین کنم و اگه هم چیزی از حرفای من بهت برخورده من معذرت میخوام !!! و هدف من از استفاده کلمه داداش و ... هم اثبات دوستی من با همه است !!!!
Srfazel
27 April 2006, 09:09 PM
کسی تجربه عملی و اطلاعات دقیق در مورد کیفیت سمند دوگانه سوز داره؟ آیا اینکه می گن حتی با بنزین نسبت به سمندهای معمولی شتاب و کشش کمتری داره درسته؟
ATOS
27 April 2006, 09:26 PM
هر کی پول داره !بنز می خره پاجرو می خره تویوتا میخره !!!
من نمی گم این پولها پولای ملت بدبخته که میره یه جایی کار داره بعد بر میگرده میبینه 20 هزار تومن جریمش کردن !!!
مطمئن باش ناجا دستش از خان نعمت نفت و گاز و.... كوتاهه:icon_razz
Srfazel
27 April 2006, 09:27 PM
روکشه و در Sport فروشيها ميتونی پيدا کنی
روکش برات چند تموم شد؟:icon_wink
HAMEDFF
27 April 2006, 09:48 PM
دو تا سوال .اولیش سوال تکراری دوستمون Srfazel از مهرزاد عزیزه (چون واقعا روکش قشنگی بود ، و حالا آدرس جایی که گرفتی هم بدی ید نمیشه ها، یه تبلیغ توپ واسه اون بنده خدا میشه ، البته احتمالا بعدش قیمت این روکش رو دو سه برابر میکنه :icon_cry: ).
سوال دوم هم از پیامه. با گالری تصویری مهرزاد خیلی چیزها حل شده که به نظر ینده بحث بیشتر در این رابطه فقط دوستیها رو خدشه دار میکنه. اما یک نکته هنوز برای من روشن نشده. اونم لیزری شدن چراغهای جلو و شباهت اون به BMW که تو عکسهای مهرزاد همچین چیزی دیده نشد (احتمالا چون چراغ خاموش بوده :icon_twis ) اگه ممکنه پیام چان یه توضیجی در این رابطه بده.
مرسی از هر دوی شما.
XELTEK
27 April 2006, 11:43 PM
حامد جان ! من اینو می دونم که این نوع سمند ها وقتی از دور میان ادم با بی ام و ها اشتباه میگرتشون !!!
البته فرم چراغ عوض نشده است !!!
z_qz54
28 April 2006, 12:04 AM
شما سربازي رفتي؟ كدوم كشور بدون نيروي پليس امنيت داره:icon_mad:
مطمئن باش جامعه و علل خصوص گذر زمان جواب مناسبي براي اين قضاوت بچگانه شما خواهد داد:icon_mad:
:icon_cool
جناب حامد خیلی ببخشید .
بله عزیز سربازی رفتم ، ارتش.
من برای این میگم که وقتی یه پلیس کثیف (فساد مالی) شما رو اتوموبیل 60 میلیونی میبینه ، دنبال اشکال میگرد(من هزار بار دچار این مشکل شدم) ، حالا هرچی باشه ولی من حالم از هرچی پلیس به هم میخوره چون 85 % دله اند یعنی عین لاشخورند.
حالا شما ببخشید که ما بچه گی کردیم چون شما خیلی بزرگی مارو ببخش:icon_mad:
z_qz54
28 April 2006, 12:15 AM
آقا مهرزاد مبارکه.
سوالم اینکه برف پاک کنش همونجوری درب و داغونه یا عوضش کردن و سوال بعدم اینه که نور چراغش چطوره ؟
سوال سوم هم اینکه جریان این آرم پژو رو موتور سمند چیه ؟ و سوال بعدی هم اینکه وضع ترمز دستیش نسبت به 405 چطوره ؟
Mehrzaad
28 April 2006, 12:18 AM
سوالی داشتم در ارتباط با رنگ داشبورد. آیا طرح چوب اجباریه و تمام خودروهای تحویلی با همین طرح تحویل مشتری میشن یا اینکه میشه قبل از دریافت ماشین درخواست جلو داشبورد ساده کرد. من خودم در حال حاضر تمام وجه ثبت نام رو به حساب ایران خودرو ریختم و منتظر تحویل خودرو هستم ولی از این طرح چوب اصلا خوشم نمیاد!! میشه جلو داشبورد رو قبل از تحویل بصورت ساده درخواست کرد؟
دوست عزيز ، من کلاً با رنگ کرم داخل اطاق مشکل داشتم! (با رنگ بدنه که قرار بود آبی اطلسی باشه سازگار نبود) پرسيدم داشبرد و رو دريها و... ميتونه مشکی باشه ؟ جواب منفی بود چرا که ميگفتند به صورت سری توليد ميشه و... حالا شما باز بپرس
مهرزاد جان ضبطش برای چی چنگی به دل نمیزنه ظاهرش که خوب بود
دوست عزيز ، صرفاً نظر شخصيم بود به دلايل زير :
1-نداشتن ريموت کنترل
2-ساخت چين
3-ساپورت نکردن فايل های WMA
4-نداشتن تنظيمات حرفه ای
و...
شايد هم عادت من به ضبط های پايونير باشه !!
با کلی تخفيف گرفتن 70 + 5 انعام (قيمت اوليه 95 بود ) برخلاف طرح ست شدش با داخل اطاق ، رنگ زياد جالبی نداره!
...اما یک نکته هنوز برای من روشن نشده. اونم لیزری شدن چراغهای جلو و شباهت اون به BMW که تو عکسهای مهرزاد همچین چیزی دیده نشد...
حامد جان شما چرا جدی ميگيري ؟! تنها تغيير عدسی لنز چراغ بوده و بس!
Mehrzaad
28 April 2006, 12:19 AM
دوست عزيز ، من کلاً با رنگ کرم داخل اطاق مشکل داشتم! (با رنگ بدنه که قرار بود آبی اطلسی باشه سازگار نبود) پرسيدم داشبرد و رو دريها و... ميتونه مشکی باشه ؟ جواب منفی بود چرا که ميگفتند به صورت سری توليد ميشه و... حالا شما باز بپرس
مهرزاد جان ضبطش برای چی چنگی به دل نمیزنه ظاهرش که خوب بود
دوست عزيز ، صرفاً نظر شخصيم بود به دلايل زير :
1-نداشتن ريموت کنترل
2-ساخت چين
3-ساپورت نکردن فايل های WMA
4-نداشتن تنظيمات حرفه ای
و...
شايد هم عادت من به ضبط های پايونير باشه !!
با کلی تخفيف گرفتن 70 + 5 انعام (قيمت اوليه 95 بود ) برخلاف طرح ست شدش با داخل اطاق ، رنگ زياد جالبی نداره!
...اما یک نکته هنوز برای من روشن نشده. اونم لیزری شدن چراغهای جلو و شباهت اون به BMW که تو عکسهای مهرزاد همچین چیزی دیده نشد...
حامد جان شما چرا جدی ميگيري ؟! تنها تغيير عدسی لنز چراغ بوده و بس!
Mehrzaad
28 April 2006, 12:48 AM
آقا مهرزاد مبارکه.
سوالم اینکه برف پاک کنش همونجوری درب و داغونه یا عوضش کردن و سوال بعدم اینه که نور چراغش چطوره ؟
سوال سوم هم اینکه جریان این آرم پژو رو موتور سمند چیه ؟ و سوال بعدی هم اینکه وضع ترمز دستیش نسبت به 405 چطوره ؟
ممنون از شما و بقيه دوستان که لطف داشتن :icon_wink
1-تغييري نکرده ولی فعلاً کار کردش قابل قبوله
2-نور چراغهاش ميشه گفت عاليه
3-خوب وقتی موتور پژو ميبندن بايد آرم پژو هم داشته باشه (اونم يه برچسب که کيفيتش از برچسب روی جوراب هم بدتره!)
4-فعلاً در حال حرکت ازش استفاده نکردم:icon_surp
z_qz54
28 April 2006, 12:52 AM
مرسی مهرزاد جان.
مال من که یه مدل 82 هستش رو موتورش اصلا آرم نداره.
Mehrzaad
28 April 2006, 02:17 AM
سمند دو گانه سوز از نظر توانايی های حرکتی ضعيف تر از گونه بنزين سوز است ، صدای موتور آن واقعاً نا اميد کنندست ،
حتی زمانی که خودرو را در حالت بنزين سوز قرار دهيد تغيير خاصی در توانايی آن رخ نميدهد ، برخلاف تبليغات سازنده هيچ گونه تغييری در وضعيت مجموعه تعليق عقب و توان ترمز ها به انجام نرسيده و اين مسئله در زمان حرکت کاملاً مشهود است !
حجم صندوق عقب کمتر از نمونه های بنزين سوز است و اين با توجه به اهميت فضای صندوق برای يک خودروی سدان يک نقطه ضعف بزرگ است ، با قرار گيری سر نشينان و بار اگر از وضعيت گاز سوز استفاده کنيد در مسير های سر بالائی خودرو جداً دچار مشکل در کشش خواهد شد ! در اين حالت ترجيح خواهيد داد از وضعيت بنزين سوز استفاده کنيد که البته در چنين حالتی وزن مخزن گاز به معنای اضافه وزنی برابر با يک سرنشين است
در حالت بنزين سوز نيز با توجه به توان پايين تر خودرو نسبت به مدل های معمولی باز هم مشکل کششی خودرو به طور کامل حل نخواهد شد !
کليد تبديل وضعيت گاز سوز به بنزين سوز و با لعکس فوق العاده ضعيف طراحی شده و هيچ نشان دهنده ای نيز در مجموعه نشان دهنده های مقابل راننده وجود ندارد تا او را از وضعيت گاز موجود مطلع سازد و اگر راننده دائماً به کليد کوچک بخش ميانی داشبورد نگاه نکند تنها با ريپ زدن های خودروست که متوجه اتمام ذخيره گاز ميشود .
با توجه به آن که اگر در طول يک سال حدود 30 هزار کيلومتر از خودرو استفاده کنيد ، صرفه جويی صورت گرفته از تفاضل قيمت نرخ گاز و بنزين مبلغی در حدود سيصد هزار تومان ميشود
و با در نظر گرفتن قيمت بالاتر مدل گاز سوز سمند نسبت به مدل معمولی و هزينه های نگه داری بيشتر آن
هيچ توجيهی برای خريد مدل گاز سوز وجود ندارد. :icon_mad:
bamshad
28 April 2006, 05:39 AM
به نظر من که موتورش ضعیفتر نشده شاید این حرف رو به خاطر سنگینی ناشی از مخزن میگید دکمه تغییر سوخت هم که در سربالایی یا مواقع مورد نیاز سوخت رو از گاز به بنزین تغییر میده تا به موتور فشار نیاد ضعیف شدن عملکرد خودرویی که بنزین سوز هست و گاز سوز میشن طبیعیه چو این موتورها برای استفاده از سوخت بنزین دست شدن.
در مجموع من که از سمند دوگانه سوز راضیم برای داخل شهر خیلی خوبه اشکالاتی هم که در روش گازسوز کردن به وسیله خود صاحب ماشن انجام میشد رفع شده.
البته این نظر بنده است قصد جسارت نداشتم:icon_surp
Artemis
28 April 2006, 09:28 AM
البته بايد اضافه كرد كه ركورد فعاليت پليس چه از نظر آموزش و چه از نظر عمليات اجرايي بسيار بي نظر بوده و البته توان لجستيكي لين نتيجه رو در پي داشته:icon_cool
با اکثر حرفات موافقم ولی این رکوردی که میگی را خودشون اعلام کردن شما که اینو اندازه نگرفتی
تا حالا به خاطر یه تصادف الکی 3 ساعت الاف شدی؟؟؟
مطمئن باش ناجا دستش از خان نعمت نفت و گاز و.... كوتاهه
طبق برنامه ریزی که سازمان بودجه برای ناجا در سال 84 کرده بود 5 میلیارد تومان را از دریافت جرائم راهنندگی حساب کرده بود در صورتی که طبق آماری که اخبار اعلام کرد تا آخر دی ماه 84 حدود 25 میلیارد تومان به حساب راهنمایی و رانندگی ریخته شده بود.
ATOS
28 April 2006, 09:31 AM
جناب حامد خیلی ببخشید .
بله عزیز سربازی رفتم ، ارتش.
من برای این میگم که وقتی یه پلیس کثیف (فساد مالی) شما رو اتوموبیل 60 میلیونی میبینه ، دنبال اشکال میگرد(من هزار بار دچار این مشکل شدم) ، حالا هرچی باشه ولی من حالم از هرچی پلیس به هم میخوره چون 85 % دله اند یعنی عین لاشخورند.
حالا شما ببخشید که ما بچه گی کردیم چون شما خیلی بزرگی مارو ببخش:icon_mad:
درسته:icon_eek:
من صحبت شما رو كاملا قبول دارم و بايد اين مطلب شما اين رو اضافه كرد كه خيلي اوقات افرادي كه تيپ قشنگي دارن مورد سوءظن پليس قرار ميگيرن:icon_mad:
ولي نبايد همه مردم و يا پليس رو با يك نگاه مورد قضاوت قرار داد. متاسفانه فقر علمي مردم جامعه از قوانين حقوقي باعث ميشه كه براحتي مورد ظلم قرار بگيرن:icon_mad:
اگر مردم جامعه و حتي خود شما به حقوق فردي خودتون در جامعه اشراف داشته باشيد ديگه به اين راحتي مورد قضاوت اشتباه ديگران قرار نميگيري:icon_cool
Mehrzaad
28 April 2006, 02:05 PM
سمند دو گانه سوز از نظر توانايی های حرکتی ضعيف تر از گونه بنزين سوز است
در اين حالت ترجيح خواهيد داد از وضعيت بنزين سوز استفاده کنيد که البته در چنين حالتی وزن مخزن گاز به معنای اضافه وزنی برابر با يک سرنشين است
به نظر من که موتورش ضعیفتر نشده شاید این حرف رو به خاطر سنگینی ناشی از مخزن میگید
ضعیف شدن عملکرد خودرویی که بنزین سوز هست و گاز سوز میشن طبیعیه چو این موتورها برای استفاده از سوخت بنزین دست شدن
از اين قضيه هم نبايد گذشت که استفاده از سوخت گاز در موتور های طراحی شده برای بنزين به مرور آسيب هايی به اجزای موتور وارد ميکند که اين امر از بازدهی و توان موتور ميکاهد
موفق باشيد:icon_cool
مهدي پاشايي
28 April 2006, 03:37 PM
حتما بايد بهتر از اين باشه كه بري cng كني حد اقل واسه خود كارخونه خود ماشينه ديگه به نظر منم بايد خوب باشه
mahdi2004
28 April 2006, 06:06 PM
پس چرا موتور ملی روی اینها نصب نکردن؟
abaratian
28 April 2006, 09:03 PM
اقا من یه دونه از اینا رو ثبت نام کردم و الان موقع انتخاب رنگه. می خوام ببینم کسی قهوه ای لیزرشو دیده؟ تو عکسای ایران خودرو خیلی قشنگ بود، می خوام ببینم آیا در واقعیت هم همینطوره یا نه. کلا می خوام نظرتون رو بدونم
meslehichkas
28 April 2006, 09:34 PM
همه چيز در مورد سمندوزن ها
وزن تقریبی خودروی بدون سر نشین با مخزن سوخت پر و بدون تجهیزات اضافی
.۱۲٠٠ کیلو گرم
حداکثر وزن قابل حمل توسط خودرو . .۱٦۱٠ کیلوگرم
حداکثر بار بر محور عقب ٤٦٨ کیلوگرم
حداکثر بار بر محور جلو ٧۱٦ کیلوگرم
ابعاد خودرو
طول خودرو ( میلی متر )
٤٤۱٠
عرض خودرو ( بدون در نظر گرفتن آئینه های جانبی ) ( میلی متر ) ۱٧۲٠
ارتفاع خودرو (میلی متر ) ۱٤٦٠
فاصله چرخها ( میلی متر ) ۲٦٧٠
فاصله عرضی چرخهای جلو ( میلی متر ) ٤٤۱٠
فاصله عرضی چرخهای عقب ( میلی متر ) ۱٤۵٠
فاصله محورچرخهای عقب تا عقب خودرو ( میلی متر ) ۹٦٤
فاصله محورچرخهای جلو تا جلوی خودرو ( میلی متر ) ٨٦٦
مشخصات فنی
موتور
نوع موتور XU7JPL3 injection
حجم موتور ( سانتیمتر مکعب ) ۱٧٦۱
تعداد سیلندر ٤
حداکثر قدرت موتور ۱٠٠ اسب بخار در ٦٠٠٠ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور ۱۵۳ نیوتن متر در ۳٠٠٠ دور در دقیقه
سیستم انژکتوری انژکتوری چند نقطه ای
نوع سوخت بنزین سوپر بدون سرب با اکتان ۹۵
تعدادسوپاپ ٨
تنظیم سوپاپ سوپاپ ورودی ۲/٠ میلی متر و سوپاپ گاز٤/٠ میلی متر
نسبت تراکم ۹/۳به یک
استاندارد حد آلایندگی EuroII
انتقال قدرت
جعبه دنده ۵ دنده دستی
کلاج
شامل یک دیسک ویک صفحه کلاج از نوع دیافراگمی فنری
دیفرانسیل محرک جلو
فرمان
نوع فرمان
فرمان هیدرولیک
تعداد دور چرخش قفل به قفل فرمان ۱/۳ دور
قطر دایره چرخش خودرو ( متر ) ۱۱
انحراف چرخهای جلو ( میلی متر ) ۵-٦
انحراف به داخل (( Toe-in ) ( میلی متر ۳٤/۵
انحراف به خارج ( Toe-out) ( میلی متر ) ۵/۲٤
ترمز
نوع ترمز
ترمز هیدرولیکی بوستر دار دومداره
نوع ترمز جلو دیسکی
نوع ترمز عقب کاسه ای
ترمز ضد قفل سفارشی
مدل ترمز ضد قفل چهار کاناله همراه(EBD) سیستم الکترونیکی توزیع قدرت موتورها
مدل ترمز ضد قفل MK20E (Continental Teves )
تعلیق
تعلیق جلو
سیستم مستقل جلو از نوع Macpherson شامل فنر لول وکمک فنرهای هیدرولیکی یک پارچه همراه با میل موج گیر
تعلیق عقب سیستم تعلیق نیمه مستقل عقب ، شامل دو