View Full Version : گفتگوهای کلی در مورد سمند فقط در اینجا
TUBORG
12 December 2006, 10:44 PM
چظور ممکنه ؟
پیکان هم میشه زمانشو تغییر داد واسه برف پاکناش !
z_qz54
12 December 2006, 11:43 PM
دوست عزیز پراید هم میتونه زمان رو تغییر بده ، ولی سمند فقط یک مدل ثابت داره همین و بس....
امير حيدري
23 December 2006, 10:51 AM
من ميخوام زنجير چرخ بخرم.پلاستيكي بگيرم يا فلزي؟
فرقشون چيه؟كجاييش بهتره؟قيمتش چنده؟
مرسي.
FARZAD_1975
23 December 2006, 12:48 PM
به نظر من پلاستيكي و از اين فنريا نگير همون معموليا بهتره درسته كه بستنش يه كم سخت تره ولي اگه درست ببنديعملكردش بهتره .
امير حيدري
23 December 2006, 02:52 PM
آخه معموليا جلو بندي و داغون ميكنه.
mohsen3544
26 December 2006, 04:16 PM
آقا دیشب تو سریال باغ مظفر یه سمند نقرهای نشون داد عجب خو تیونینگ شده بود. واقعا بی نظیر بود. دیدین؟؟:icon_razz :icon_sad:
z_qz54
26 December 2006, 07:02 PM
آقا دیشب تو سریال باغ مظفر یه سمند نقرهای نشون داد عجب خو تیونینگ شده بود. واقعا بی نظیر بود. دیدین؟؟:icon_razz :icon_sad:
دوستان اینجا گفتگو های کلی در مورد سمند است.
تالارهای تیونینگ جداست.
آنجا برید ، اگر با جستجو چیزی پیدا نکردید ، سپس تاپیک جدید باز کنید.
z_qz54
4 January 2007, 11:49 PM
با سلام خدمت مدیر محترم
میخواستم بگم فکر نمیکنید این تاپیک بیش از حد گسترده شده وبرای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود زمان بسیار زیادی باید صرف کرد:icon_cry: :icon_cry:
دوست عزیز درست است.
قرار بر این است که پست هایی که مربوط به مدیریت میشوند ، در نامه خصوصی بین مدیران مطرح شود.
SLS
12 January 2007, 02:10 PM
راستی من دیروز از نمایندگی راجع به سرویس اولیه 1500 کیلومتر پرسیدم گفتن جدیدا دیگه سرویس 1500 کیلومتر نداریم و همون PDS که موقع تحویل خودرو انجام میدن کار سرویس اولیه رو میکنه!
میخواستم بدونم کسی این رو شنیده؟
ar1358
20 January 2007, 01:22 PM
گفت و گو با مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو:
22 بهمنماه؛
ايران خودرو سمند P2 را عرضه ميكند
مرحله قيمتگذاري سمند P2 انجام نشده است
تهران- خبرگزاري كار ايران
شكل جديدي از خودروي سمند با عنوان سمند P2 از اوايل سال آينده به بازار عرضه ميشود.
دكتر منوچهر منطقي, مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو, درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاري كار ايران ,ايلنا, با بيان اين مطلب افزود: شكل اين خودرو نسبت به مدلهاي قبلي سمند كاملا تغيير كرده است و به خودروهاي لوكس موجود در بازار از نظر شكل ظاهري نزديك شده و از نظر عملكرد نيز بخشهاي مختلف آن بهبود يافته است.
وي, در مورد تغيير اجزاي فني سمند P2 , گفت: اين خودرو قابليت قرارگيري موتورهاي مختلف را دارد كه از جمله اين موتورها ميتوان به موتور پايه گازسوز ملي اشاره كرد.
منطقي, زمان پردهبرداري از اين خودرو را 22 بهمنماه عنوان كرد و اظهارداشت: توليد اين خودرو از سال آينده آغاز ميشود و اين خودرو عمدتا براي بازارهاي صادرات توليد شده است.
مديرعامل ايران خودرو, در مورد تفاوت قيمت سمند P2 نسبت به نمونه قبلي سمند, اعلام كرد: هنوز مرحله قيمتگذاري سمند P2 انجام نشده است ؛ ولي قطعا نسبت به نمونه قبلي سمند, افزايش قيمت خواهد داشت ؛ ولي ميزان افزايش قيمت آن نسبت به اجزاء نصب شده روي آن با شرايط مناسب موجود تعيين خواهد شد.
وي همچنين خاطرنشان كرد: ارتقا كيفيت حاصل از اين تغيير بسيار بيشتر از افزايش قيمت آن است و ميزان توليد آن نيز به كشش بازار بستگي دارد.
منطقي, در پاسخ به سوال خبرنگار ايلنا مبني بر تمركز توليد ايران خودرو بر توليد خودروي سمند, گفت: توليد سمند در سال جاري در بازار داخلي نسبت به تقاضاي موجود كمتر بود و اين اتفاق با توجه به افزايش تقاضاي سمند در بازارهاي خارجي در بازارهاي مذكور نيز اتفاق ميافتد ؛ ولي افزايش توليد اين خودرو را به همراه ارتقا كيفيت آن براي سال آينده هدف قرار دادهايم.
Mr.Mohamad
21 January 2007, 06:33 PM
وای تصادف!!!
امروز طرفای بیمارستان راضی اونجایی که از پل معلق ماشین به سمت فلکه میاد با یه پراد قرمز تصادف کردم و سمند ناز و سفیدمون لباش روژی شد :icon_neut شوخی کردم کنار چراغ جلو سمت شاگرد به ماشین پراید ساید و رنگ قرمز اون مثل روژ روی ماشین جا خوش کرد .حالا فردا میبرم نمایندگی ببینم که چقدر خرج پالیش اون قسمت میشه؟ دوستان شما ها مواظب باشید.
در ضمن من مقصر نبودم هان:icon_evil:icon_cool
amahdavi2004
21 January 2007, 07:21 PM
وای تصادف!!!
امروز طرفای بیمارستان راضی اونجایی که از پل معلق ماشین به سمت فلکه میاد با یه پراد قرمز تصادف کردم و سمند ناز و سفیدمون لباش روژی شد :icon_neut شوخی کردم کنار چراغ جلو سمت شاگرد به ماشین پراید ساید و رنگ قرمز اون مثل روژ روی ماشین جا خوش کرد .حالا فردا میبرم نمایندگی ببینم که چقدر خرج پالیش اون قسمت میشه؟ دوستان شما ها مواظب باشید.
در ضمن من مقصر نبودم هان
من 5 شنبه ماشينم را از كارخونه تحويل گرفتم و مي خواستم صبح شنبه آن را بيمه بدنه كنم (بيمه شخص ثالثش كامل بود) ولي همان صبح شنبه سر بلوار كشاورز كاميون حمل نوشابه اي گلگير جلو سمت راننده را همراه چراغ و راهنما موقع پيچيدن كند:icon_cry: (فكر كنم عمدا زد و مي خواست ماشين صفرم را ضايع كند) در هر حال صحنه را جوري كرد كه من نتوانم خسارت بگيرم و حدود 150 تومان خسارت تعويض گلگير و چراغ و ... شد .... (تقريبا اندازه هزينه بيمه بدنه اي كه بعدا كردم)
اين را نوشتم كه بداني هميشه شانس نمي آوري و اگر خداي ناكرده به كسي بزني كه خسارت جرحي و جاني داشته باشد بيچاره مي شوي مخصوصا كه الآن كه ماه محرم است و خسارت ديه يك سوم بيشتر است.(اميدوارم هيچوقت اينجوري نشود) معمولا وقتي كسي ماشين تازه مي خرد كمي طول مي كشد تا حد و حدود ماشين نو دستش بيايد و كاملا سوار آن شود.:icon_excl پس هر چه سريعتر نسبت به تكميل بيمه اش اقدام كن.
mohandes_milad
21 January 2007, 08:50 PM
سلام دوستان
مدتی هستش که تاپیک های مربوط به سمند رو پیگیری میکنم ، در مورد مشکلات سمند ( lxسال) دوستان نکاتی رو گفتند ولی بصورت گسسته و نه پیوسته ، نظری داشتم با توجه به وجود اساتید خبره در زمینه خودرو در پرشین هالز بنظرم بیایم تمام مشکلات سمند lx سال رو از مشکلات ریز ریزش تا مشکلات حادش جمع کنیم و به گوش ایران خودرو برسونیم ، ما این همه مهندس در زمینه خودرو داریم مهندسان واقعا باتجربه کلی دانشجو ، ولی متاسفانه صنعت خودرومون رو اگه بخواهیم واقعه بینانه ببهش نگاه کنیم خیلی وضعیتش ضعیفه ، به این نکته توجه داشته باشین که هنوز خیلی ها هستند که پژو رو به سمند ترجیح میدن .
یک نمونه مشکل ساده سمند وضعیت قرار گرفتن دنده ماشین که در دنده های فرد دست راننده به پانل ضبط برخورد میکنه ، واقعا حل این مشکل انقد سخته که بعد از تولید چندین سری از سمنده بازهم این مورد رو اصلاح نکردند ، نه این مشکل از ماست که هر چیزی رو که تولید میکنند میخریم و حرف نمیزنیم ، ما در قبال کالایی که میخریم داریم پول پرداخت میکنیم و در صورت وجود مشکل باید اعتراض خودمون رو نشون بدیم .
دوستان میدونید چیه تا وقتی که ما ماشین های پرعیب کارخونه هامون رو میخریم و جیکمون هم در نمیاد حالا حالا ماشینامون از این مشکلات داره و نباید توقع پیشرفت داشته باشیم .
من خودم خیلی علاقه دارم که مشکلات سمنده حل بشه پس بیاید تمام مشکلات سمند رو جمع و جور کنیم و برای ایران خودرو بفرستیم . فکر کنم یکی از دوستان که در ایرن خودرو فعالیت دارند هم به این سایت سر میزنند ، میتونیم از اینگونه از دوستان برای انتقال نظراتمون به گوش ایران خودرویی ها استفاده کنیم .
ar1358
22 January 2007, 12:21 AM
يک دستگاه خودروي سمند در شهر سرخس در آتش سوخت .
حسن کفاش صاحب اين خودرو به خبرنگار واحد مرکزي خبر مشهد گفت : اين وسيله نقليه ديشب مقابل منزلش در خيابان فلسطين اين شهر با صداي انفجاري خود بخود آتش گرفت.
اداره آگاهي و نمايندگي ايران خودرو پس از بازديد از اين وسيله نقليه در حال بررسي علت حادثه
FARZAD_1975
22 January 2007, 12:26 AM
دوگانه سوز بوده يا معمولي؟؟
azma
22 January 2007, 12:15 PM
نظر شما در مورد نصب استرس بار براي سمند چيست آيا تاثيري دارد يا خير .؟ معايب و محاسن آن چه خواهد بود ؟
z_qz54
22 January 2007, 03:25 PM
نظر شما در مورد نصب استرس بار براي سمند چيست آيا تاثيري دارد يا خير .؟ معايب و محاسن آن چه خواهد بود ؟
فکر کنم در این مورد تاپیکی باشه ، جستجو کنید ، اگر پیدا نکردید در بخش تیونینگ باز کنید و بحث رو با سمند شروع کنید.این تاپیک بیشتر از این موضوع پراکنده نداشته باشه بهتره ، ممنونم%
Abolfazl2006_p
22 January 2007, 03:57 PM
سمند ما تو دنده 6 یه صدای
قومه ازش در میاد
مشکلات سمند را در تاپیک تاپیک جامع تمامی مشکلات سمند شما(تمامی مدل ها) مطرح کنید در اینجا:http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25513&page=15
Mr.Mohamad
22 January 2007, 04:12 PM
البته دوستان یادم رفت در پست قبلی بگم که زمانی تصادف کردم که داشتم برای تکمیل بیمه شخص ثالث خودم به بانک پارسیان در کیانپارس اهواز میرفتم که مثل اینکه اومدیم ابروش رو درست کنیم زدیم چشمش رو کور کردیم:grimace:
هزینه بیمه تکمیلی 57,800 تومان شد. گفتم شاید دوستان بخوان بدونند.
FARZAD_1975
22 January 2007, 05:48 PM
البته دوستان یادم رفت در پست قبلی بگم که زمانی تصادف کردم که داشتم برای تکمیل بیمه شخص ثالث خودم به بانک پارسیان در کیانپارس اهواز میرفتم که مثل اینکه اومدیم ابروش رو درست کنیم زدیم چشمش رو کور کردیم:grimace:
هزینه بیمه تکمیلی 57,800 تومان شد. گفتم شاید دوستان بخوان بدونند.
سپر ماشينو پوليش كردي؟ درست شد؟
z_qz54
22 January 2007, 07:10 PM
دوستان زیاد از بحث منحرف نشید دیگه....
Mr.Mohamad
23 January 2007, 02:08 PM
سپر ماشينو پوليش كردي؟ درست شد؟
آره آقا جان درست شد با بیست هزار تومن!!!
جناب z_qz54 حق با شماست.
ar1358
24 January 2007, 05:46 AM
نظرتون راجع به ظاهر سمند 86 :P2 چيه
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=325940#post325940
amahdavi2004
24 January 2007, 12:20 PM
آيا در سمندهاي كار كه جديدا براي تاكسي مي دهند دقت كرده ايد كه علاوه بر حذف لوازم لوكسي مثل: آنتن برقي و شيشه بالابر برقي و آينه برقي و كامپيوتر سفري و مه شكنهاي جلو؛ سايز چرخها بجاي 15 شده 14 (مثل 405) و قالپاقهاي 14 با آرم سمند است؟ درست است كه سمند ماشيني شتر گاو پلنگ است ولي مگر سايز چرخ جزو لوازم لوكس است كه آن را تغيير داده اند و حساب و كتابي ندارد؟
TUBORG
24 January 2007, 12:53 PM
انتن برقی حذف شده
کامپیوتر سفری حذف شده
ساعت دیجیتال حذف شده
مهشکن جلو حذف شده
اینه ها به صورت دستی تنظیم میشوند
شیشه های عقب به صورت دستی شده اند
رنگ داشبوردبه سرمه ای بد رنگی تغییر یافته
رینگ 14 شده
لاستیک ها ایرانی شده
ای بی اس حذف شده !
ای بی دی هم حذف شده !
کیلومتر شمار به جنس نامرغوبی تبدیل شده
با عنوان SAMAND EL ارئه میشوند ! با قیمت 10 میلیون و 200 هزار تومان !
عملا" ماشین رو لخت کردند !
amahdavi2004
24 January 2007, 03:01 PM
اي بي اس و اي بي دي از اول فقط روي سمند ال ايكس بود نه معمولي البته نمي دانم با حذف كامپيوتر سفري سمند اي ال دزدگير دارد يا نه؟ احتمالا كارت طلايي هم ندارد.
ولي مهمترين تفاوتي كه برخي را ترغيب مي كرد بجاي 405 بروند سمند بخرند (بجز يك ميليون ارزانتر بودن*) بعضي امكانات و كارت طلايي است كه در مدل اي ال حذف شده است. با اين تفاوت كه قيمت 405 مدل جي ال آي در كارخانه 8 ميليون (اگر پيدا شود) و آزادش 10 ميليون است ولي كارخانه سمند اي ال را بقول شما 2/10 ميليون مي دهد!؟ و كلا استفاده از سمند بعنوان تاكسي درون شهري (با توجه به ديد كم و خرج بالا و لش بودن) بجاي 405 جي ال آي با اين قيمت زورگويي به رانندگان تاكسي است.(خود تاكسي راني هم گفته بود كه اكثر رانندگان تاكسي متقاضي 405 جي ال آي هستند ولي ايران خودرو از توليد آن خودداري مي كند و فقط سمند مي دهد)
ولي پرسش اصلي من اين است كه روي چه محاسبه اي رينگها از 15 به 14 تغيير يافته اند!؟ يعني طراحي سمند اينقدر بي حساب و گتره اي است!!!؟
* (نگوييد الآن قيمتشان يكسان است خوب دليلش را همه مي دانيم ضد تبليغات آتش سوزي 405 و كاهش عرضه سمند تأثيرش را كرده است.)
ar1358
25 January 2007, 12:47 PM
زه هاي سياه دور سمند رو ميشه با يك اسپري نقره اي , رنگ كرد يا بايد بديم دست نقاش؟
TUBORG
25 January 2007, 04:54 PM
اي بي اس و اي بي دي از اول فقط روي سمند ال ايكس بود نه معمولي البته نمي دانم با حذف كامپيوتر سفري سمند اي ال دزدگير دارد يا نه؟ احتمالا كارت طلايي هم ندارد.
ولي مهمترين تفاوتي كه برخي را ترغيب مي كرد بجاي 405 بروند سمند بخرند (بجز يك ميليون ارزانتر بودن*) بعضي امكانات و كارت طلايي است كه در مدل اي ال حذف شده است. با اين تفاوت كه قيمت 405 مدل جي ال آي در كارخانه 8 ميليون (اگر پيدا شود) و آزادش 10 ميليون است ولي كارخانه سمند اي ال را بقول شما 2/10 ميليون مي دهد!؟ و كلا استفاده از سمند بعنوان تاكسي درون شهري (با توجه به ديد كم و خرج بالا و لش بودن) بجاي 405 جي ال آي با اين قيمت زورگويي به رانندگان تاكسي است.(خود تاكسي راني هم گفته بود كه اكثر رانندگان تاكسي متقاضي 405 جي ال آي هستند ولي ايران خودرو از توليد آن خودداري مي كند و فقط سمند مي دهد)
ولي پرسش اصلي من اين است كه روي چه محاسبه اي رينگها از 15 به 14 تغيير يافته اند!؟ يعني طراحي سمند اينقدر بي حساب و گتره اي است!!!؟
* (نگوييد الآن قيمتشان يكسان است خوب دليلش را همه مي دانيم ضد تبليغات آتش سوزي 405 و كاهش عرضه سمند تأثيرش را كرده است.)
مهدوي جان گرامي
الان اي بي اس و اي بي دي روي سمند معمولي هم نصب ميشه !
اين سمند اي ال فقط باز بسته كن درب دارد نه دزد گير ! و بايد دزدگير براش نصب كرد !
با اينكه اين كار زورگويي به رانندگان تاكسي ايت كاملا موافقم !
دليل اينكه فقط سمند ميدهند اين است كه سود بيشتري نصيب ايران خودرو مي كند !
قديم ها ( اوايل ) همه سمند ها رينگ 14 داشتند و بعد ها تبديل به 15 شد !
دوباره حالا تبديل به 14 شده اند !
اینجانب
25 January 2007, 07:05 PM
امروز توی نمایشگاه قطعات خودرو یکی از افراد حاضر در غرفه محور سازان میگفت اکسل عقب سمندهای دیسکی و ABS دار با ELX یکی هست و هردو ABS دوکاناله دارند و EBD ندارند (فقط نقل قول است).
z_qz54
26 January 2007, 12:07 AM
آيا در سمندهاي كار كه جديدا براي تاكسي مي دهند دقت كرده ايد كه علاوه بر حذف لوازم لوكسي مثل: آنتن برقي و شيشه بالابر برقي و آينه برقي و كامپيوتر سفري و مه شكنهاي جلو؛ سايز چرخها بجاي 15 شده 14 (مثل 405) و قالپاقهاي 14 با آرم سمند است؟ درست است كه سمند ماشيني شتر گاو پلنگ است ولي مگر سايز چرخ جزو لوازم لوكس است كه آن را تغيير داده اند و حساب و كتابي ندارد؟
TUBORG دقیقا درست گفتند ، خرید این مدل ها برای راننده ها اجباری نیست.
روکش در ها هم مثل 405 چرم مشکی شده.
arash p mbz bmw
26 January 2007, 01:16 PM
سایز رینگ انچنان تاثیر نداره که شما میفرمایید
SLS
26 January 2007, 04:00 PM
من از یکی از راننده ها پرسیدم گفت سمند ای ال رو 10700 خریده. واقعا خیلی گرونه...
SLS
26 January 2007, 04:20 PM
وای تصادف!!!
در ضمن من مقصر نبودم هان:icon_evil:icon_cool
از اونجا ماشینها خیلی با سرعت میان و باید مراقب باشی. ناقلا چراغ خاموش میای اهواز و برمیگردی.؟ اون بانک پارسیان هم دقیقا سر خیابونمونه!
حالا گذشته از این حرفا؛ اگه اون 57000 تومن رو پرداخت نکنیم چی میشه؟
Mr.Mohamad
29 January 2007, 11:45 AM
از اونجا ماشینها خیلی با سرعت میان و باید مراقب باشی. ناقلا چراغ خاموش میای اهواز و برمیگردی.؟ اون بانک پارسیان هم دقیقا سر خیابونمونه!
حالا گذشته از این حرفا؛ اگه اون 57000 تومن رو پرداخت نکنیم چی میشه؟
:icon_neut شرمندمون دیگه نکن دوست من.
اگه اون 57 تومن رو ندی خدای نکرده اگه تصادف منجر به فوت انجام بشه شما فقط از بیمه 30 میلیون دریافت میکنید که در ماه حرام مثل الان باید شما 7 میلیون دیگه بزاری روش تا دیه یه نفر رو بپردازی ولی اگه 57 تومن رو بدی کل دیه رو بیمه پرداخت میکنه و شما راحت و با خیال راحتتری رانندگی میکنید. البته انشاءالله برای هیچ کس پیش نیاد مخصوصا شما دوست خوب من.
ولی اگه سریعتر اقدام کنی خیلی بهتره.
برو خود بانک پارسیان انجام بده تا 6 تومن اضافه تر ندی به نمایندگی هاشون.:icon_cool
ar1358
4 February 2007, 04:44 AM
کسی واسه سمند هدرز بسته؟
از گارانتی خارج نمی کنه؟
چرخها را تیوبلس کنیم بهتره یا تیوب دار بمونه بهتره؟
Ramtin329
4 February 2007, 10:39 PM
کسی واسه سمند هدرز بسته؟
از گارانتی خارج نمی کنه؟
چرخها را تیوبلس کنیم بهتره یا تیوب دار بمونه بهتره؟
در کاتالوگ ماشین نوشته هر عملی برای تقویت موتور باعث ابطال گارانتی خواهد شد ... همین جوری کار انجام نمی دن وای به اینکه بهانه هم داشته باشند ! من برای پرایدم میخواستم هدرز ببندم کارشناس فنی نمایندگی گفت اگر این کار را بکنی از گارانتی خارج میشه .. بی خیال شدم ... در ضمن بنظر من ارزش این کار را هم نداشت و تعدادی هم که بستن بعد از مدتی باز کردن ...!!!
SLS
5 February 2007, 03:30 PM
چرخهای مال من که فابریک تیوبلس هست
amahdavi2004
5 February 2007, 07:47 PM
چرخها فابريك تيوبلس هستند.
تيوبلس كردن محاسن و معايبي دارد كه در مجموع محاسنش بيشتر است.
Abolfazl2006_p
11 February 2007, 12:41 AM
salam bacheha in hemaghate man too jadeye delijan boode ba samand lx salhttp://www.phalls.com/vbulletin/C:\Documents and Settings\farshad\My Documents\Bluetooth\Bip\DCIM\100ABCDE
کاربر گرامی زبان رسمی سایت فارسی میباشد لطفا پینگلیش ننویسید
متشکرم
farshad_ata
11 February 2007, 01:03 AM
ببخشید که فارسی ننوشته بودم . سلام من یه حماقت تو جاده دلیجان کردم که می خواستم شما هم ببینید
ar1358
19 February 2007, 05:06 AM
زه های ضربه گیر سمند رو میشه رنگ کرد؟ اگه شماره رنگ ماشین را بدیم نقاش , مثل رنگ بدنه در می اید؟ آگه رنگ بدنه متالیک باشه , رنگ زه هم متالیک در می آید؟
چطوری زه ها کنده می شوند؟
AHOORAMAZDA
19 February 2007, 12:29 PM
زه های ضربه گیر سمند رو میشه رنگ کرد؟ اگه شماره رنگ ماشین را بدیم نقاش , مثل رنگ بدنه در می اید؟ آگه رنگ بدنه متالیک باشه , رنگ زه هم متالیک در می آید؟
چطوری زه ها کنده می شوند؟
1 . کار که نشد نداره ، بله میشه رنگ کرد 2 . این رنگها تا حدودی شماره ای نیستن چون رنگی که بر روی ماشین خورده رنگ کوره ای است و شما وقتی بخواهی یک قسمت رو رنگ کنی کوره ای که نمیزنی به خاطر همین باید یک رنگ ساز خوب پیدا کنی که علاوه بر شماره رنگ ماشین یه سری چیز میز اضافه میکنه که دقیقن خودش در بیاد 3 . فرقی بین متالیک بودن و نبودن نداره اگه رنگ ساز و نقاش خوب باشن مثل خود بدنه در میارن و اگر نه رنگ غیر متالیک هم یه چیزی در میاره که جز گریه چاره دیگه ای نداشته باشی 4 . زه های دربها رو اگه یک مقدار لبش رو بلند کنی میبینی که از وسط یک نوار به وسیله چسب چسبیده که میتونی بکنی و جای چسبشو پلیش کنی .
البته به نظر من کندن اونا اشتباهه چون خیلی دربها رو از نظر ضربه و نشان دادن قری های کوچک
( مه افتادن ) حفاظت میکنن و اگر یه قری هم رو در باشه کمتر نشون میده .
در مورد رنگ کردنشون هم چون این زه ها حالت لاستیکی داره و نرمه بعد رنگ اگه ضربه ای بخوره امکان خورد شدن رنگ رو شون خیلی زیاده .
amahdavi2004
19 February 2007, 02:17 PM
زه هاي لاستيكي را رنگ نكنيد زيرا با مختصر ماليدگي و يا آفتاب خوردگي رنگ آن خش پيدا مي كند و يا پوسته مي كند و ظاهر بسيار زشتي پيدا مي كند من مواردي در پارس و سمند ديده ام كه بسيار زشت شده بودند.
نيما 2
3 March 2007, 11:18 AM
با سلام
همانطور كه ميدونيد سمند داراي يك سيستم تنظيم اتوماتيك دماي داخل ماشينه . حالا من ميخوام بدونم سنسور اين سيستم كه دماي داخل ماشين رو اعلام ميكنه كجاست ؟؟؟؟؟؟
چون در حالي كه دارم از سرما يخ ميزنم دماي داخل ماشين رو 22 درجه نشون ميده !!!!!!!!!!!!
Mr.Mohamad
3 March 2007, 12:08 PM
با سلام
همانطور كه ميدونيد سمند داراي يك سيستم تنظيم اتوماتيك دماي داخل ماشينه . حالا من ميخوام بدونم سنسور اين سيستم كه دماي داخل ماشين رو اعلام ميكنه كجاست ؟؟؟؟؟؟
چون در حالي كه دارم از سرما يخ ميزنم دماي داخل ماشين رو 22 درجه نشون ميده !!!!!!!!!!!!
اولا که باید بدونید که تنظیم کننده دما به وسیله این سیستم کنترل دمای ماشین فقط در موردی که کولر روشن هست کار میکنه و
بعد هم باید بگم که سنسور تشخیص دمای اون، سمت چپ LCD کامپیوترش هست . اون سه تا سوراخ ریز که کنار هست
SLS
13 March 2007, 04:42 PM
دیروز وقتی سوار ماشین شدم و اومدم کمربند رو ببندم متوجه شدم روی ستون داخل کنار کمربند جای ضربه های ریزریزی هست که بد طوری تو چشم میزنه که متوجه شدم وقتی کمربند رو باز میکنم موقعی که داره جمع میشه زبونه کمر بند اونجا میخوره و جاش رو ستون میمونه.:icon_eek: واقعا عجیبه که چرا جنس اون ستون اینقدر خشکه که با کوچکترین ضربه ای اینطوری میشه؟! شاید هم ایراد از منه که عادت دارم کمربند رو ول میکنم تا خودش جمع بشه! شما هم براتون پیش اومده؟!
abaratian
13 March 2007, 10:28 PM
دیروز وقتی سوار ماشین شدم و اومدم کمربند رو ببندم متوجه شدم روی ستون داخل کنار کمربند جای ضربه های ریزریزی هست که بد طوری تو چشم میزنه که متوجه شدم وقتی کمربند رو باز میکنم موقعی که داره جمع میشه زبونه کمر بند اونجا میخوره و جاش رو ستون میمونه.:icon_eek: واقعا عجیبه که چرا جنس اون ستون اینقدر خشکه که با کوچکترین ضربه ای اینطوری میشه؟! شاید هم ایراد از منه که عادت دارم کمربند رو ول میکنم تا خودش جمع بشه! شما هم براتون پیش اومده؟!
اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ پس از اینه؟ من فکر می کردم از کارخونه اینجوری بوده! مال من هم همینطوره!
amahdavi2004
14 March 2007, 11:45 AM
مال من كه 405 هست همين طوري است تازه من كمربند را هم ول نمي كنم اگر هم ول كنم بعلت استفاده زياد فنر جمع كن آن زورش نمي رسد كه كمربند را كاملا جمع كند و بايد با دست جمع كنم.
z_qz54
14 March 2007, 02:18 PM
مال من هم همینطوره ،جمع کن مال من که از اولش هم زور نداشت .
اون ماس ماسکی هم که وسط رول است که توی نشیمنگاه قفلش میکنید ،دور خودش میپیچه و کمربند توی اون لوله میشه ، من رو واقعا عصبی میکنه....
SLS
14 March 2007, 04:14 PM
پس واسه همینه که کمربند من همیشه پیچیدس!
z_qz54
14 March 2007, 09:40 PM
کیفیت فندک ماشین شما دوستان چطوره؟/
برای شارژ و... رو میگم ، مال من واقعا ناراحت کننده است ، باید کلی توش بازی کنم با شارژر تا کیپ بشه ، هم اصلی و هم داخل کنسولیه.
SLS
15 March 2007, 12:16 PM
مال من هم همینطوره. اولش که اصلا فیوز نداشت!
lx_xu7
15 March 2007, 12:41 PM
اخه مال من سالمه:icon_mrgr :grimace:
FARZAD_1975
1 April 2007, 09:19 PM
کسي از دوستان قيمت زه هاي پلاستيکي دور بدنه سمندو داره . توپارکينگ اداره يه نفر ماليده به ماشين من خوشبختانه فقط زه هاي پلاستيکي طرف راننده ساييده شده. اگه اشتباه نکنم با چند تا خار به بدنه وصل ميشه . درسته؟
z_qz54
1 April 2007, 09:40 PM
pride_lx جان فکر نکنم بست داشته باشه ، چون مال من نصفش در اومده بود ، با چسب دوطرفه چسبیده بود.
changeez
2 April 2007, 05:08 AM
سلام . يكي از ريموتهاي من از كار افتاده. به احتمال زياد باطريش تموم شده. چون امشب اومدم باهاش در رو باز كردم. وقتي خواستم قفل كنم ديگه كار نكرد كه نكرد. اون چراغ كوچيكه هم روشن نميشه وقتي دكمه ها رو فشار ميدم. چه سايز باطري ميخوره؟ آيا خودم بايد تعويض كنم (اصلا مجاز به تعويض هستم؟) يا ببرم نمايندگي; با توجه به اينكه ماشين گارانتي داره؟
pesaremelli
2 April 2007, 09:12 AM
پیچ ریموت رو باز کن با یه چاقو قاب ریموت رو بردار باطریش رو میبینی و بعد عوضش کن لازمم نیست که بری نمایندگی اخه یه باطری عوض کردن که این حرفهارو نداره اصولن ریموت سمند زود باطری تموم میکنه ولی اگه از باطری با جنس مرغوب استفاده کنی برد ریموت بیشتر میشه
FARZAD_1975
2 April 2007, 10:40 AM
سلام . يكي از ريموتهاي من از كار افتاده. به احتمال زياد باطريش تموم شده. چون امشب اومدم باهاش در رو باز كردم. وقتي خواستم قفل كنم ديگه كار نكرد كه نكرد. اون چراغ كوچيكه هم روشن نميشه وقتي دكمه ها رو فشار ميدم. چه سايز باطري ميخوره؟ آيا خودم بايد تعويض كنم (اصلا مجاز به تعويض هستم؟) يا ببرم نمايندگي; با توجه به اينكه ماشين گارانتي داره؟
سلام
يه باطري 12 ولت 27 آمپر ميخوره من خودم از ناصر خسرو خريدم دونه اي500 تومن
اگه خواستي بخري دو تا بگير يکيشو بزار تو ماشين باشه که دوباره گير نکني.اکثر مغازه هايي که وسايل دوربين ميفروشن دارن
z_qz54
2 April 2007, 03:55 PM
نمونه باطری رو با خودتون ببرید چون یه مقدار از مدل های متداول کوچیکتره و اتفاقا به باطری سمندی معروفه.
توی فروشگاه های لوازم دزدگیر منازل و خودرو هم به وفور یافت میشه.
FARZAD_1975
2 April 2007, 08:29 PM
نماينگيها فيلتر هواي سمندو هر 10000 تا عوض ميکنن اما من چند روز پيش بعد از سرويس 5000 خودم عوض کردم . فيلتر بيش از حد کثيف شده بود ميخواستم ببينم کثيفي فيلتر هوا فقط تو شتاب ماشين ممکنه تاثير داشته باشه يا براي موتور هم ضرر داره؟؟
z_qz54
2 April 2007, 09:54 PM
نمایندگی رو کاری نداشته باشید، هرموقع که نیاز داشت تعویض کنید.
شاید یک جا توی خاکی زیاد برید سریعتر کثیف بشه
شاید یک جا دائم توی شهر تمیز باشد و کثیف نشه.
کثیف بودنش در حدی که خاک از اون رد بشه ، باعث میشه جداره سیلندر خط بیفته و رینگ های پیستون از بین بروند که نتیجه آن نشت کمپرس به کارتر و افت شدید قدرت است.
abaratian
3 April 2007, 01:06 AM
کسي از دوستان قيمت زه هاي پلاستيکي دور بدنه سمندو داره . توپارکينگ اداره يه نفر ماليده به ماشين من خوشبختانه فقط زه هاي پلاستيکي طرف راننده ساييده شده. اگه اشتباه نکنم با چند تا خار به بدنه وصل ميشه . درسته؟
قیمت 6000 تومان
مثل عکس برگردونه. وقتی میخری پشتش یه کاغذه که میکنی و چسبش آماده چسبوندنه. نصب کردنش 5 دقیقه هم وقت نمی خواد
ar1358
3 April 2007, 05:05 AM
سمند lx سفارشي را با "رنگ سياه " تحويل مي دهند؟
FARZAD_1975
3 April 2007, 08:17 AM
سمند lx سفارشي را با "رنگ سياه " تحويل مي دهند؟
فکر نميکنم. براي سمندهاي سفارشي تا حالا فقط يه تعداد رنگ خاص اعلام شده:
قهوه اي روشن متاليک - قهوه اي ليزري(آجري متاليک)- سبز انگوري متاليک- دلفيني متاليک
mehdie3
3 April 2007, 03:16 PM
البته براي سمند هاي lxسال رنگهاي آبي كبود و قرمز آجري هستن
abaratian
4 April 2007, 11:16 AM
دوستان من الان داشتم همینجا یه تاپیکی در مورد 206 بود میخوندم. دیدم بچه ها دارن اون ال سی دی روی 206 رو با مدل کامل عوض میکنن.
می خواستم ببینم نمیشه حالا که ایران خودرو اون سیستمی که قبلا توی اون کیلومتر شمار دیجیتال پشت آمپر سمند بود و مصرف سوخت و این چیزا رو نشون میداد رو حذف کرده، خودمون مثلا با تعویض اون چیزی که اون پشت هست نصب کنیم؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟ یا از نمایندگی پرسیده؟
z_qz54
4 April 2007, 02:48 PM
بستگی به کیلومتر شما شما داره
دیجیتاله یا نه؟
اگر هست میشه و قابلیتش رو داره
اما اگر نباشه ، باید سیمکشی جدیدی بشه (اگر شدنی باشه)
من مدتی دنبالش بودم
ولی کلا تعداد سیم وصل شده به اون مدل ها بیشتره!!
abaratian
4 April 2007, 06:33 PM
آره، دیجیتاله. (ماشین مدل 85) یعنی فقط ببرم بدم مثلا اون ال سی دی و مثلا چه میدونم کیتشو عوض کنن دیگه تمومه؟ یا یه سری خرجهای دیگه هم داره؟ کلا چقدر خرج براش پیش بینی میکنین؟
حسام الدین
29 April 2007, 08:59 AM
اخه سمند هم شد ماشین
بیخودترین ماشینی که تاحالا داشتم سمند بوده
بخاطر ترمزاش تا دم مرگ رفتم و برگشتم.
2244145
29 April 2007, 11:58 AM
دیگه دوران اون ترمزهای قدیمی تموم شده لطف کنین مغرضانه قضاوت نکنید در حال حاضر 7000 خانواده
کشورهای خارجی سمند سوار میشن.
حالا که سورن هم اومده با امکانات بالا و ایمنی بسیار زیاد
باز هم باید توی سر صنعت ملی زد؟
کشورهایی مانند سوریه سمند شام ونزئلا سمند تور÷یتال و... سمند رو خودروی ملی خود میدانند
و رئیس جمهورهای این کشورها با سمند تردد میکنند ومقامات آنها از آن تمجید میکنند . اون وقت ما هی اونو میکوبیم درسته ایراداتی هست که هر سال داره رفع میشه و بهتر میشه بیایید منصف باشیم
Raminium2001
29 April 2007, 12:57 PM
اخه سمند هم شد ماشین
دوست عزيز، من تا حالا ماشين زير 20 ميليون زياد داشتم، ولي از رانندگي با هيچ كدام به اندازه سمند لذت نمي بردم. از نظر ترمز هم كه در حال حاضر چه مثل مال من ABS باشه چه 4 چرخ ديسك ترمزش خيلي خوب جواب ميده، بوستر ترمزش هم تقويت شده و با توجه به فرمان پذيري خيلي خوبي كه داره و به قول كارشناسها، بهترين هندلينگ تو اين كلاس متعلق به سمند هست، پيشنهاد مي كنم يك بار ديگه سمند رو امتحان كني، حتما پشيمون مي شي.
البته هنوز يكسري مشكلاتم داره كه تو هر مدل جديد دارن حلش مي كنند.
Abolfazl2006_p
29 April 2007, 03:04 PM
دوستان لطفا از بحث های حاشیه ای خودداری کنید
ar1358
1 May 2007, 01:24 AM
قايم مقام ايرانخودرو خبر داد:
مدلهاي جديد سمند به ايربگ مجهز ميشوند
سرويس: خودرو
1386/02/10
04-30-2007
18:10:08
8602-06263: کد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
شركت ايران خودرو با هدف فراهم كردن ايمني بيشتر و استانداردسازي محصولات خود برنامه نصب ايربگ بر روي مدلهاي جديد سمند را در دستور كار خود قرار داده است.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، سيدجواد دهنادي ـ قائم مقام اجرايي مديرعامل ايران خودرو ـ ضمن اعلام اين مطلب اظهار كرد: اين اقدام با هدف ارتقاي كيفيت محصولات ايران خودرو صورت ميگيرد و از اين پس تمامي مدلهاي جديد سمند از ايربگ براي راننده و سرنشينان برخوردار ميشوند.
وي تاكيد كرد: نصب ايربگ بر روي مدلهاي جديد سمند، در راستاي اجراي برنامه ايمنسازي خودروهاي جديد سمند براي عرضه در بازارهاي داخلي و خارجي است و ايران خودرو پس از بررسيهاي كارشناسان فني، تصميم گرفت سيستم ايربگ را در اين مدلها نصب كند.
دهنادي افزود: اين طرح در شرايطي انجام ميشود كه ايران خودرو بر روي اغلب مدلهاي پژو 206 ايربگ نصب كرده است.
وي تصريح كرد: ارتقاي كيفيت محصولات ايران خودرو براي جلب رضايت مشتريان داخلي و خارجي اولويت اين شركت است و در اين راستا اكثر خودروهاي ساخته شده در ايران خودرو قابليت نصب ترمز ABS را دارند.
او در پايان گفت: ايران خودرو با جديت بيشتري در زمينه رعايت استانداردهاي كيفي و ايمني محصولات خود برنامهريزي كرده و در اين راستا اكثر خودروهاي 405 از تير ماه امسال به صورت آپشن (سفارشي) داراي ترمز ABS ميشوند.
انتهاي پيام
http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-914736
موتور سمند هم ملی میشود
آفتاب: مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از شروع نصب موتور ملی بر روی خودروهای سمند از تیر ماه سال جاری خبر داد و گفت: در اسفند ماه همین سال تولید انبوده سمند با موتور ملی در دستور کار ایران خودرو قرار میگیرد. منوچهر منطقی ادامه داد: موتور ملی ساخته شده در ایران خودرو است و قابلیت آن را دارد تا در خودروهای 405 و پژو پارس نیز نصب شود.
منطقی با اشاره به ویژگیهای فنی این موتور اظهار داشت: موتور ملی موتور کاملا جدیدی است و از نظر توان نسبت به بهترین موتورها حدود 30 درصد توان بیشتر دارد.
مدیر عامل ایران خودرو خاطر نشان کرد: تمامی استانداردهای جهانی در طراحی و تولید موتور ملی مدنظر قرار گرفته و با استفاده از توان مهندسی داخل کشور 80 درصد قطعات آن از داخل تامین میشود.
وی در مورد قیمت خودرو سمند با موتور ملی اظهار داشت: در ابتدا احتمال افزایش کمی در قیمت خودرو وجود دارد اما سعی خواهیم کرد که قیمت موتور ملی با قیمت موتورهای معمولی برابر شود.
http://www.aftabnews.ir/vdcgwq9akz9z3.html
davood4547
12 May 2007, 02:48 AM
اخه سمند هم شد ماشین
ستاد خبری ايران خودرو 19/2/1386
http://news.ikco.com/binarynews.asp?id=3047 ايران خودرو با بهره گيري از تكنولوژي هاي پيشرفته در طراحي و توليد محصولات آينده قابليت حضور موفقيت آميز را در بازار اروپا به خصوص ايتاليا را دارد.
«ايسا علي ريدا» رييس هيات مديره شركت ال فاريس ايتاليا در بازديد ازخطوط توليد ايران خودرو گفت: ايران خودرو با توليد خودروي با كيفيت و زيباي سمند به عنوان برند ملي از جايگاه خوبي در ميان خودروسازان برتر جهان برخوردار است.
وي اظهارداشت: محصولات ايران خودرو با خودروهاي توليد شده در شركت فيات از نظر كيفيت و ايمني برابري مي كند.
«ايسا علي ريدا» اظهار داشت: علاقه و درخواست بسياري از مردم ايتاليا براي خريد سمند دليل حضورم از ايران خودرو بود.
وي اظهار اميدواري كرد كه به زودي با مسئولان ايران خودرو به توافقي در زمينه صادرات خودرو سمند و ساير محصولات ايران خودرو براي كشور ايتاليا و اروپا برسيم.
عضو هيات مديره شركت ال فاريس اظهار داشت: ايران خودرو از نظر سطح تكنولوژي، استفاده از نيروي انساني ماهر و متخصص با خودروسازان معتبر جهان رقابت مي كند.
وي ادامه داد: ايران خودرو مجموعه اي بسيار پيشرفته در طراحي و توليد خودرو است و مي تواند در رقابتي تنگاتنگ با ساير خودروسازان جهاني در بازار خودرو جايگاه مهمي كسب كند.
گفتني است كه ال فاريس يك شركت معتبر ايتاليايي است كه در زمينه صادرات و واردات فعاليت مي كند.
Srfazel
12 May 2007, 11:10 AM
به نظر منم سمند در تولیدات داخل تنها خودرویی هست که با گذشت زمان تولید بهبود پیدا کرده. حداقل ایرانخودرو برای کاهش نواقص و ایرادهای این ماشین داره تلاش می کنه. این موضوع رو خیلی راحت می شه از مقایسه تولیدات سالهای (81 و 82) و (85 و 86) درک کرد. هر کسی که برای مدتی سمند داشته مطمئنا قبول می کنه که توی این رنج قیمت و با در نظر گرفتن کیفیت، خدمات پس از فروش و امکانات، به صرفه ترین و مناسبترین گزینه همین خودرو هست.
davood4547
12 May 2007, 05:01 PM
ستاد خبری ايران خودرو 10/2/1386
http://news.ikco.com/binarynews.asp?id=3015 شركت ايران خودرو با برخورداري از دانش فني ساخت موتور ، از تيرماه سال جاري بتدريج سمند با موتور ملي توليد و به بازار عرضه مي كند.
دكتر منوچهر منطقي مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو با بيان اين مطلب اظهار داشت : عمليات نصب موتور ملي بر روي خودروي سمند به تدريج از تيرماه سال جاري آغاز مي شود و در اسفند ماه همين سال توليد انبوه سمند با موتور ملي در دستور كار ايران خودرو قرار مي گيرد.
وي ادامه داد: موتور ملي ساخته شده در ايران خودرو ، قابليت آن را دارد تا در خودروهاي 405و پژو پارس نيز نصب شود.
دكتر منطقي با اشاره به پايه گاز سوز بودن موتور ملي و ساير ويژگي هاي فني آن اظهار داشت : موتور ملي موتور كاملا جديدي است و از نظر توان نسبت به بهترين موتورها حدود 30 درصد توانش بيشتر است .
مديرعامل ايران خودرو خاطر نشان كرد: تمامي استانداردهاي جهاني در طراحي و توليد موتور ملي مدنظر قرار گرفته و با استفاده از توان مهندسي داخل كشور 80 درصد قطعات آن از داخل تامين شود.
وي درمورد قيمت خودرو سمند با موتور ملي اظهارداشت : احتمال افزايش اندكي در قيمت خودرو در اوايل وجود دارد اما سعي خواهيم كرد كه قيمت موتور ملي با قيمت موتورهاي معمولي عرضه شود .
يادآوري مي شود دكتر احمدي نژاد رئيس جمهوري كشورمان اواخر سال گذشته خط توليد موتور ملي را با ظرفيت 100هزار دستگاه افتتاح كرد.
ar1358
12 June 2007, 12:27 PM
http://video.tinypic.com/player.php?v=6afo8sk
http://www.mysportcar.com/Images/Products/299_1.jpg
rino
18 July 2007, 04:19 PM
آیا کسی در مورد کتاب تعمیرات سمند اطلاعاتی دارد.
ar1358
24 August 2007, 12:38 PM
موتور ملي از نيمه دوم امسال به توليد انبوه ميرسد*
برنامه امسال؛ نصب موتور ملي بر روي 21 هزار دستگاه سمند
1386/06/02
08-24-2007
09:59:05
8605-19164: كد خبر
توليد موتور ملي با نام EF7 از مهر ماه آغاز ميشود.
به گزارش خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تا پايان سال قرار است 21 هزار موتور ملي بر روي خودرو سمند نصب شود.
اين موتور ايراني كه براي اولين بار به صورت مشترك با همكاري مركز تحقيقاتي FEV آلمان طراحي شده، 1700 سي سي حجم و 110 اسب بخار قدرت دارد و براي كار با سوخت گاز طراحي شده و توانايي كار كردن با بنزين را هم دارد.
بر اساس گفته برخي متخصصان، اين موتور اولين موتور مناسب با گاز در ايران است كه قرار است در سال 87 تعداد120 هزار و در سال 88 تعداد 220 هزار از اين موتور توليد شود.
گفتني است، مصرف موتور ملي زير هشت ليتر در 100 كيلومتر اعلام شده است.
موتور 1.4 ليتري از خانواده موتور ملي نيز هم اكنون در حال طي مراحل آزمايشگاهي است.
لازم به ذكر است كه طبق اعلام، ايران خودرو و سايپا از ابتداي مرداد تا پايان امسال اجازه توليد حدود 107 هزار و 90 هزار دستگاه خودرو بنزيني شامل محصولات تيراژ پايين خود را دارند تا شمارهگذاري شوند و مابقي محصولات آنها تنها به صورت پايه گازسوز و يا دوگانه سوز با نصب كپسول و كيت گاز قابل شمارهگذاري است. همين امر موجب شده كه خودروسازان داخلي براي توليد خودروهاي گازسوز و يا خودروهاي بنزيني با مصرف زير 6 ليتر در هر 100 كيلومتر به تكاپو افتند، زيرا بر اساس دستورالعمل جديد توليد خودروهاي بنزيني با مصرف بالاي 6 ليتر مستلزم اسقاط يك دستگاه و توليد هر خودرو بنزيني با مصرف بالاي 10 ليتر مستلزم اسقاط دو دستگاه خودرو فرسوده است.
بقيه خودروسازان (غير از ايران خودرو و سايپا) نيز كه حدود 20 هزار دستگاه خودرو در سال توليد ميكنند، با توجه به تيراژ پايين توليداتشان بايد براي شمارهگذاري محصولات غير گازسوز از ستاد تبصره 13 مجوز دريافت كنند.
ar1358
24 August 2007, 11:08 PM
منوچهر منطقي خبر داد:
* توليد مدل جديد سمند با پلتفرم گازسوز
* پايهگازسوزشدن تمامي موتورهاي ايرانخودرو
1386/06/02
08-24-2007
18:52:50
8606-00785: كد خبر
با توجه به تبصره 13 و وضعيت سوخت در ايران تمامي موتورهاي ايران خودرو پايه گازسوز ميشوند.
به گزارش خبرنگار صنعت خودرو ايسنا منوچهر منطقي ـ مديرعامل شركت ايران خودرو ـ در مراسم تحويل شش هزار تاكسي افزود: هماكنون موتور EF7 به صورت گازسوز طراحي شده كه توليد آن از مهر ماه آغاز ميشود و بر روي خودروهاي سمند و ديگر محصولات ايران خودرو نصب خواهد شد.
به گفته او باقي موتورهاي ايران خودرو نيز در حال پايه گازسوز شدن هستند كه ميتوان به موتور OHV و TU3 و TU5 اشاره كرد.
وي همچنين گفت: ما در حال حركت به سمت ساخت پلتفرم گازسوز هستيم و مدل جديد سمند را براساس پلتفرم (مجموعه موتور گيربكس، شاسي و سيستم تعليق ) گازسوز توليد خواهيم كرد.
وي ادامه داد: در راستاي تبصره 13 ايران خودرو به توليد ون نيز ميپردازد و در سال جاري ما چهار هزار ون تندر 90 را براي تاكسيراني تحويل خواهيم داد. از سال آينده نيز توليد خودروهاي كار، ون و وانت تندر 90 نيز آغاز ميشود.
منطقي ادامه داد: ما در حال ساخت واگنهاي مترو هستيم كه در سال جاري كارخانه آن را افتتاح خواهيم كرد كه ظرفيت توليد 400 واگن مترو دارد.
وي كه در حاشيه مراسم تحويل شش هزار تاكسي سخن ميگفت، افزود: هم اكنون در ايران خودرو در راستاي تبصره 13 روزانه ظرفيت توليد 600 دستگاه تاكسي ايجاد شده است و در سال 86 ،100 هزار انواع تاكسي از جمله پژو، روآ و سمند ساخته و تحويل داده ميشود.
وي با بيان اينكه سمند هم اكنون در كشورهاي گرجستان و آذربايجان به عنوان تاكسي استفاده ميشود افزود: در تاجيكستان و سنگال نيز به زودي اين خودرو تبديل به تاكسي ميشود.
وي ادامه داد: در راستاي تبصره 13 در سال جاري بيش از 13 هزار اتوبوس، ميني بوس و ون را نيز توليد و تحويل خواهد داد. همچنين 10 مجموعه هشت تايي واگن نيز براي مترو تحويل خواهيم داد.
pesaremelli
29 August 2007, 01:58 AM
ماهانه حدود 1250 دستگاه سمندبه روسیه صادر می شودتهران-خبرگزاری ایسکانیوز:گزارش مدیر قسمت خودرویی اداره استاندارد دولتی روسیه حاکی از آن است که ماهانه حدود 1250 دستگاه سمند به روسیه صادر می شود که این رقم در مقایسه با گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است .به گزارش روز شنبه گروه اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز؛ الکساندر کولیکف مدیر قسمت خودرویی اداره استاندارد دولتی در دیدار با مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت :ایران خودرو توانسته است تمام معیارهای استاندارد روسیه را برای صادرات سمند به این کشور کسب کند.
وی افزود : سمند دارای کیفیت بالایی است و موسسه استاندارد روسیه این خودرو را از نظر زیست محیطی و ایمنی تایید می کند.
کولیکف با اشاره به تمدید مجوز واردات سمند به روسیه با بیان مطلب فوق اظهار داشت : با توجه به اینکه ایران به عنوان یک کشور مهم آسیایی در خاور میانه به حساب می آید کشور روسیه تلاش می کند تا همکاری های خود را با این کشور قدرتمند آسیایی و به خصوص شرکت ایران خودرو افزایش دهد.
وی پیشرفت های ایران خودرو را بسیار ارزنده بر شمرد و افزود: بازار رقابتی خودرو در روسیه بسیار بالاست و خیلی از خودروها از کشور های چین و سایر کشور های اروپایی وارد می شوند ولی خودرو سمند جایگاه خاصی بین مردم این کشور باز کرده است به طوری که نمره قابل قبولی نسبت به سایر خودروها در این کشور به دست آورده است.
کولیکف تصریح کرد: در حال حاضر خودرو سمند از لحاظ کیفیت و استاندارد حتی با خودروهای ژاپنی و اروپایی مطابقت می کند و ما امید وار هستیم که در آینده نزدیک بتوانیم سطح مبادلات تجاری خود را افزایش دهیم.
دکتر منوچهر منطقی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو در این دیدار افزود : بر اساس قرارداد منعقده قرار است ماهانه حدود 1250 دستگاه سمندبه روسیه صادر شود تا کنون 8495دستگاه سمند به این کشور صادر شده که این میزان تا پایان سال جاری به 20 هزار دستگاه افزایش پیدا خواهد کرد.
وی بازار روسیه و کشور های مشترک المنافع ، بازاری استراتژیک برای ایران خودرو دانست و اظهارداشت : برای حضور گسترده دراین بازارها برنامه ای مدونی تدارک دیده شده است .
رئیس موسسه استاندارد روسیه و هیات همراه از خطوط رباتیک تولید ایران خودرو بازدید کردند .
خبرنگار: 800
ar1358
4 September 2007, 07:24 AM
سمند وانت:
http://www.2shared.com/file/2231224/387ce045/Samand_vanet.html
http://www.tuningtalk.com/forum/topic-t17559.html
z_qz54
5 September 2007, 03:12 PM
سمند وانت رو ایرانخودرو در دست طراحی داره.
چندین نفر گفتند
متاسفانه موفق با دیدن فایل نشدم
ولی سمند طراحی شده توسط ایرانخودرو؛مشابه وانت های سواری امریکایی است که انتهای اتاق؛از دو طرف شیشه به لبه بار شیب داره.
در کل طراحیش جالب بود اما تولید شده معلوم نیست چه از آب در بیاد!
pesaremelli
8 September 2007, 12:01 PM
خوشکله همونطور که علی اقا گفتند خیلی به وانت های امریکایی شبیه شده ارم بزرگ سمند به عقب ماشین نمای جالبی داده
rezasmile
8 September 2007, 10:35 PM
عقبش خوب شده.به قول پسر ملی آرم بزرگ سمند به عقبش نمای خوبی داده.
ar1358
15 September 2007, 01:07 AM
تركيه اعلام كرد
سمند ال ايكس ايران با قيمت 15700 دلار در تركيه به فروش مي رسد
خبرگزاري فارس: مدير يك شركت توزيع خودرو در تركيه اعلام كرد تا پايان ماه اكتبر (اوايل آبان ماه) سمند ال ايكس ايران با قيمت 15700 دلار وارد بازار تركيه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از تركيش ديلي، مدير يك شركت توزيع خودرو در تركيه اعلام كرد تا پايان ماه اكتبر (اوايل آبان ماه) سمند ال ايكس ايران وارد بازار تركيه خواهد شد.
يليت سسكار مدير شركت ام واي اس گفت مجوزهاي لازم براي واردات اين خودرو به تركيه كسب شده است و اين خودرو به همراه قطعات يدكي آن در زاه تركيه است.
وي افزود 50 مركز توزيع در تركيه از اواخر اكتبر به فروش خودروي سمند ال ايكس اقدام مي كنند.
سسكار قيمت خرده فروشي خودروي مذكور در تركيه را 19900 لير(15700 دلار) اعلام كرد.
وي گفت اين خودرو از ضمانتي سه ساله يا 100 هزار كيلومتر برخوردار است.
سسكار خودروي پارس و سمند سورن را از ديگر خودروهاي ايراني اعلام كرد كه در آينده قرار است وارد بازار تركيه شوند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8606230172
http://media.farsnews.com/%5CMedia%5C8412%5CImageNews%5C841201%5C16_841201_L 600.jpg
http://media.farsnews.com/%5CMedia%5C8412%5CImageNews%5C841201%5C17_841201_L 600.jpg
llllsaeidllll
15 September 2007, 02:52 PM
مشکلات سمند ال ایکس سال تحویل شهریور 86 وتغییرات نسبت به ال ایکس 84 و مقایسه با عکس و وعده های ایران خودرو:icon_cry:
طرح جدید جلو پنجره استیل >>>>>این استیل نیست ولی همرنگ بدنه و خیلی زیباست
انتقال پمپ بنزین به داخل باک برای حذف صدا >>>>انجام شده
تغییر شلنگ های سوخت رسانی >>> انجام شده و توی مدلهای قبل هم در حال انجام هست
ارتقاء قدرت و عملکرد ترمزها >>>محسوس نیست
سیستم هشداردهنده با سخت افزار جدید >>>بدتر شده
ارتقاء سیستم تعلیق خودرو >>>> محسوس نیست
سپرهای همرنگ بدنه >>> شده
رادیو پخش آلپاین ( MP3 ) >>>> به جاش پخش ال جی با نور پس زمینه نارنجی تحویل دادند !!!!!
زیرپایی های فرشی ( تافتينگ) >>>انجام شده
همرنگی کمربندهای ایمنی و تزئینات داخلی >>>>انجام نشده
چراغ های جلو جدید >>>>اما نه بهتر از قبل
رینگ اسپورت آلومینیومی جدید ( RONAL ) >>>زیاد قشنگ نیست و با عکس توی سایت ایرانخودرو فرق داره
افزایش سرعت تغییر زاویه پشتی صندلی برقی >>>فرقی نداره
تقویت ستون درها و تجهیز در های جلو به سیستم خود بستگی ( سهولت بسته شدن درها) >>>فرقی نکرده
ارتقاء سیستم قفل درها برای عملکرد بهتر و کاهش صدا >>>خیلی کم
باتلاق
16 September 2007, 01:20 AM
به نظر من ايران خودرو دروغ زياد تحويل مردم ميده...
پخش من الپاين هست.
ترمز ها خوب عمل مي كنند.
بقيه موارد رو من مقايسه ندارم نسبت به مدل هاي قبل ولي كلا ايران خودرو سازنده ي دروغ گويي هست. مثلا ميگه روآ جزو خودرو هاي كم مصرف هست اما هر كس خريده ميگه زياد فرقي نكرده! در مورد 405 گفتند كه آتش سوزي به پايان رسيده اما چند روز قبل دوباره يكي آتش گرفت (كه ظاهرا از سري جديد بود) + يك سمند هم همين بلا به سرش اومد!
بازم به سايپا! حد اقل پرايد رو كه مي خري ميدوني كه بايد انتظار پرايد ازش داشته باشي ولي از ايران خودرو كه ماشين مي خري فكر ميكني لامبورگيني خريدي!
Raminium2001
16 September 2007, 04:40 PM
خیلی متاسفم که ایران خودرو اینجوری به تعهداتش عمل میکنه ولی راجع به مقایسه دوستمون باید بگم بجز برخی مثل طرح جلو پنجره کروم (که بجاش همرنگ گذاشتن که هم قشنگتره هم خیلی ارزونتر) و ارتقا سیستم تعلیق خودرو که مال من از LX های قدیمی هم بد تره تمام تعهدات به درستی انجام شده و البته شخصا هم از ایران خودرو انتظار نداشتم که همه تعهدات رو انجام بده!!!
حالا از اینکه می شنوم همه تغییرات رو بی خیال شده و به کمک بازار انحصاری هرچی می خواد میده خیلی ناراحتم. ولی بهتر بود شما ماشین رو تحویل نمی گرفتی و حد اقل چیزای ظاهری مثل رینگ و پخش و تودوزی و ... رو تو PDS تایید نمی کردی. حالا هم حتما برو به ساختمان زرافشان و شکایت کن. معمولا سیستم کاریشون اینجوریه که کلاه بردبری کنند، اگه کسی شکایت نکرد که خوب سود کردند. اگه شکایت کرد، نقیصه رو اصلاح کنند! زیاد هم سختگیری نمی کنند معمولا چون نمی خوان خارج از خودشون به کس دیگه ای شکایت کنی و کسی که شکایت کرده ممکنه به هر حال ادامه بده.
موفق باشد.
abaratian
16 September 2007, 07:49 PM
تعلیق خودرو من هم که سری اول سمند سال بودم، به نظر بدتر از قدیمی ها شده.
سه مورد از موارد سمند سال به مرور زمان حذف شد: به ترتیب زمان حذف:
جلو پنجره کروم (که 60 هزارتومن قیمتش بود، این جدید ها بدون رنگ 6 تومنه)
ضبط آلپاین (که فکر کنم ایران خودرو احساس کرد مردم ترش میکنن! من که از همین ضبطش از همه جاش بیشتر راضی بودم، بعد از عوض کردن باندها، صداش عالی شد!)
رینگ رونال (ظاهرا این قطعه تموم شد و طرف آلمانی هم دیگه تامین نکرد، یه مدت بالاجبار به ملت رینگ سفارشی میدادن تا شاید دوباره برسه ولی نرسید و دوباره شروع کردن به نصب همون رینگ های قدیمی ال ایکس)
mohsen3544
8 October 2007, 07:43 PM
یه بار دیگه این قضیه رو میگم واسه سمند دارا! سعی کنید حتما بنزین سوپر بزنید واقعا ماشین یه چیز دیگه است.من بعد از مدتها بنزین معمولی زدم و ماشین واقعا لگن شد و صداش ضد حال اما وقتی سوپر میزنی ماشین واقعا نرم کار میکنه و شتابش هم خیلی بهتره. امیدوارم حتما تست کنید.
ar1358
11 October 2007, 10:11 PM
موتور 206 روی سمند
http://aycu24.webshots.com/image/29103/2004419645265766830_fs.jpg
http://aycu01.webshots.com/image/20320/2000116341593279400_rs.jpg
ar1358
12 October 2007, 09:23 AM
سلیت ایرانخودرو واسه سمند این کلاسها رو ذکر کرده:
3نوع خودرو: سمند
نام کلاس خودرو مشخصات کلاس
كلاس 16اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 ، دستگاه پخش CD ، داراي موبايل هندز فري،غربيلك فرمان چرمي ، ، قطعات تزئيناتي(DECORATIVE) جديد و كفپوشهاي موكتي ، رينگ آلومينيمي جديد ، آئينه تاشوي برقي، كمربندهاي ايمني همرنگ تزئينات داخلي ، گردگير دسته دنده همرنگ تزئينات داخلي و گردگير ترمزدستي همرنگ تزئينات داخلي ، كپسول آتش نشاني ، شيشه بالابر اتوماتيك با محافظ ، جعبه فيوز نوري ، كروز كنترل ، قاب روي غربيلك با آرم كروم ، دستگيره دربازكن داخلي همرنگ با تزئينات داخل و بلندگوهاي جديد ميباشد
كلاس 20 در اين كلاس فقط تغييرات بدنه اي به منظور آماده نمودن خودرو جهت تبديل به خودروي گازسوز اعمال شده است. اين كلاس بنام ""خودروي بنزيني با قابليت تبديل به گازسوز "" معرفي ميگردد
كلاس 15 اين خودرو همان سمند معمولي با موتور XU7 است كه جهت استفاده ويژه جانبازان، به كلاچ اتوماتيك و كنترلهاي دستي جهت ترمز و گاز مجهز شده است.
كلاس 14 اين خودرو همان سمندمعمولي ( 290-کلاس 3) ميباشد که جهت تطابق آب و هوايي خودرو درکشورهاي سردسيري - بازارهاي صادراتي - از انواع Fillingهاي به خصوص جهت عملکرد اجزاء مختلف خودرو در دماي بسيار پايين استفاده ميشود.
1.8 - I اين خودرو داراي موتور انژكتوري XU7JPK بوده و تجهيزاتي مانند :كولر فرمان هيدروليك سيستم هشدار دهنده شيشه بالابر برقي درهاي جانبي به صورت استاندارد در روي آن نصب مي شود .
كلاس 13 در اين كلاس از 4 عدد رينگ آلومينيومي 15 با لوگوي سمند و يك رينگ معمولي استفاده خواهد شد و هيچ تجهيزات اضافه ديگري نسبت به خودروي پايه نخواهد داشت.
كلاس 12 در اين كلاس كه به سمند 85 معروف است ، از سپرهاي تمام رنگي ، داشبورد طرح SLUSH MOULDING ، جلو پنجره جديد ، كمربند هاي ايمني رنگي ،موكتهاي كف طرح تافتينگ، كفپوشهاي فرشي ، آنتن و برف پاكن طرح جديد استفاده شده است و ساير مولفه هاي آن شبيه سمند كلاس 3 ميباشد. با توجه به روند افزايشي توليد خودروي سمند با تجهيزات معروف به سمند 85 ، اين كلاس جايگزين كلاس 3 مبنا خواهد شد.
كلاس 11 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 و دستگاه پخش CD مي باشد .
كلاس 10 اين كلاس علاوه بر تجهيزات كلاس 6 ، داراي موبايل هندز فري،غربيلك فرمان چرمي ، ، قطعات تزئيناتي(DECORATIVE) جديد و كفپوشهاي موكتي ، رينگ آلومينيمي جديد ، آئينه تاشوي برقي، كمربندهاي ايمني همرنگ تزئينات داخلي ، گردگير دسته دنده همرنگ تزئينات داخلي و گردگير ترمزدستي همرنگ تزئينات داخلي ميباشد
كلاس 6 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 ، دستگاه پخش CD و رينگ آلومينيمي مي باشد .
كلاس 5 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 ، سيستم ABS ، دستگاه پخش CD و رينگ آلومينيمي مي باشد .
كلاس 4 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 و سيستم ABS مي باشد .
كلاس 3 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 نيز مي باشد
كلاس 2 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي سيستم ترمز ضد قفل ABS مي باشد.
Vito is offline پاسخ با نقل قول
ar1358
12 October 2007, 09:24 AM
دستيابي ايران خودرو به فناوري توليد خودروي ويژه جانبازان
http://news.ikco.com/upimage/jan6.jpg
http://news.ikco.com/upimage/jan5.jpg
amahdavi2004
18 October 2007, 12:28 PM
چند تا مطلب و فايل مفيد را من در سايتهاي مختلف ديده ام كه براي استفاده ديگران به تدريج در اينجا مي گذارم منابع را هم تا آنجا كه يادم بود داخل فايلها گذاشته ام.
خدمت دوستان عرض كنم (جهت حفظ حقوق ديگران) اين مطالب متعلق به خودم نيست بلكه جمع آوري شده و سعي كرده ام در قالب مقالات يكپارچه با ذكر منبع در اختيار دوستان قرار دهم.
كاتالوگ قطعات يدكي (http://www.4shared.com/file/26688068/b131fb5/Cataloug-Samand.html)
Service Manual (http://www.4shared.com/file/26687874/4dce2331/SERVICE_MANUAL.html)
llllsaeidllll
21 October 2007, 10:55 PM
مطالب مفیدی توی این دوتا بود ولی حجمش زیاده کاش میتونستید به پی دی اف تبدیلش کنید تا همه دوستان سریع بگیرند
amahdavi2004
22 October 2007, 10:51 AM
مطالب مفیدی توی این دوتا بود ولی حجمش زیاده کاش میتونستید به پی دی اف تبدیلش کنید تا همه دوستان سریع بگیرند
با توجه به اين كه اينها تصاوير اسكن شده دفترچه ها هستند پي دي اف كردن آنها تاثيري در حجمشان نمي گذارد.
اين هم دو تا مطلب ديگر:
چگونه آينه بغل سمند را باز كنيم (http://www.4shared.com/file/26687646/82733cd4/______.html)
باز کردن موتور تهويه سمند (http://www.4shared.com/file/26687654/75666cb9/____.html)
ar1358
27 October 2007, 02:03 AM
تركيدگي سرسيلندر در برخي خودروهاي سمند
ايسنا - طي روزهاي گذشته چندين گزارش مبني بر بروز مشكلات حاد در سيلندر خودروهاي سمند در حال حركت (تركيدگي سر سيلندر) از طرف مردم اعلام شد.
اين در حالي است كه به گفته آنها، اين سمندها اكثرا صفر كيلومتر هستند و در نخستين ساعات تحويل خودرو چنين اتفاقاتي افتاده كه احتمال ايجاد تصادف نيز در اين شرايط بسيار بالا است.
در اين باره منوچهر منطقي، مدير عامل ايران خودرو، گفت: چنين اتفاقهايي در محصولات ساير خودروسازان نيز رخ ميدهد، ولي شايع نيست. وي با بيان اينكه ما سرسيلندرهاي خود را از منابع مختلف دريافت ميكنيم، تصريح كرد: البته در اين خصوص بايد سيستم كيفي كامل از سوي سازنده در آنها رعايت شده باشد. منطقي افزود: بعضي از اين سرسيلندرها در سيستم كيفي مشكل داشتند كه منبع تامين آنها نيز خارجي بوده است. به گفته وي تعداد اين سرسيلندرها محدود است و از طرفي ايران خودرو نيز فراخوان شده است.
keeyan
6 November 2007, 08:29 PM
سلام
حدود 2 هفته است که دنبال سمند lx سال ،نقره ای صفر یا کم کارکرد البته پلاک شده میگردم
از دوستان کسی جایی رو سراغ داره؟
نمایشگاه ،دلال...
البته به دلایلی دنبال ماشین کارتکسی نیستم
سلامت و موفق باشید
مهدی
ar1358
10 November 2007, 04:10 PM
http://samand-russia.ru/forum/album_pic.php?pic_id=294&sid=0e74d40410ec27d8d85adfc688f32840
ar1358
11 November 2007, 07:35 AM
Samand In Venezuela
http://www.venirauto.com/vehiculos
امير حيدري
21 November 2007, 12:40 PM
قسمت عقب سمند از جلوي صندلي عقب و ستون دوطرف به طور كامل عوض بشه چقدر افت قيمت پيدا ميكنه در زمان فروش؟
z_qz54
21 November 2007, 04:25 PM
نصف میشه دوست عزیز
مثلا" اگر قیمت دست دو همان مدل 10-11 تومن باشد،قیمت این عمل جراحی شده حدود 5-7 تومن میشه بستگی به وضعیت و قطعات داره که در چه وضعی بودند و تا چه حد اسیب دیده اند
ar1358
27 November 2007, 10:58 PM
سمند فرمان راست از سال 2008 در سبد توليد ايرانخودرو
نویسنده : پویان
۶ آذر ۱۳۸۶
تنظیم اندازه نوشته ها :
مدير صادرات منطقه آسيا و اقيانوسيه ايران خودرو اظهار اميدواري كرد كه سمند فرمان راست از اواخر سال 2008 در سبد توليد محصولات ايران شركت قرار گيرد.
به گزارش carx1، محمدحسن يزدي با بيان اين مطلب افزود: بازار سريلانكا بازار بسيار خوبي براي خودروهاي فرمان راست است. در حال حاضر سمند فرمان راست در سبد محصولات ايران خودرو نيست، ولي اميدواريم از اواخر سال 2008 اين محصول وارد بازارهاي شبه قاره هند و سريلانكا شود.
به گفته وي حدود يك سوم جمعيت جهان از جمله شبه قاره هند از خودروهاي فرمان راست استفاده ميكنند.
او تاكيد كرد: پس از راه افتادن توليد سمند فرمان راست در ايران خودرو براي سال اول صادرات 10 هزار سمند فرمان راست را پيشبيني ميكنيم، ولي فعلا براي صادرات سمند فرمان راست قراردادي امضا نشده است.
گفتني است، امروز ماهيندا راجا پاكسا - رييس جمهور سريلانكا - از خطوط توليد خودروهايي از قبيل سمند و پژو 206 ايران خودرو بازديد كرد و اظهار علاقهمندي كرد كه با ايران همكاري مشترك داشته باشد.
همچنين وي از علاقه خود براي خريد خودروهاي تجاري از ايران از جمله اتوبوس خبر داد. كشور سريلانكا سالانه 20 هزار دستگاه حجم واردات دارد و اين كشور عمدتا وارد كننده خودرو است.
ar1358
28 November 2007, 02:08 AM
خودرو : سمند
1.8 - I اين خودرو داراي موتور انژكتوري XU7JPK بوده و تجهيزاتي مانند :كولر فرمان هيدروليك سيستم هشدار دهنده شيشه بالابر برقي درهاي جانبي به صورت استاندارد در روي آن نصب مي شود .
كلاس 13 در اين كلاس از 4 عدد رينگ آلومينيومي 15 با لوگوي سمند و يك رينگ معمولي استفاده خواهد شد و هيچ تجهيزات اضافه ديگري نسبت به خودروي پايه نخواهد داشت.
كلاس 12 در اين كلاس كه به سمند 85 معروف است ، از سپرهاي تمام رنگي ، داشبورد طرح SLUSH MOULDING ، جلو پنجره جديد ، كمربند هاي ايمني رنگي ،موكتهاي كف طرح تافتينگ، كفپوشهاي فرشي ، آنتن و برف پاكن طرح جديد استفاده شده است و ساير مولفه هاي آن شبيه سمند كلاس 3 ميباشد. با توجه به روند افزايشي توليد خودروي سمند با تجهيزات معروف به سمند 85 ، اين كلاس جايگزين كلاس 3 مبنا خواهد شد.
كلاس 11 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 و دستگاه پخش CD مي باشد .
كلاس 10 اين كلاس علاوه بر تجهيزات كلاس 6 ، داراي موبايل هندز فري،غربيلك فرمان چرمي ، ، قطعات تزئيناتي(DECORATIVE) جديد و كفپوشهاي موكتي ، رينگ آلومينيمي جديد ، آئينه تاشوي برقي، كمربندهاي ايمني همرنگ تزئينات داخلي ، گردگير دسته دنده همرنگ تزئينات داخلي و گردگير ترمزدستي همرنگ تزئينات داخلي ميباشد
كلاس 6 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 ، دستگاه پخش CD و رينگ آلومينيمي مي باشد .
كلاس 5 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 ، سيستم ABS ، دستگاه پخش CD و رينگ آلومينيمي مي باشد .
كلاس 4 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 و سيستم ABS مي باشد .
كلاس 3 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 نيز مي باشد
كلاس 2 اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي سيستم ترمز ضد قفل ABS مي باشد
--
نوع خودرو : سمند - ال ايكس
كلاس 8 در اين كلاس از تجهيزات معروف به سمند 85 با سپرهاي تمام رنگي ، داشبورد طرح SLUSH MOULDING ، جلو پنجره جديد ، كمربند هاي ايمني همرنگ تزئينات ، گردگير دسته دنده همرنگ تزئينات داخلي ، گردگير ترمزدستي همرنگ تزئينات داخلي، موكتهاي كف طرح تافتينگ، كفپوشهاي فرشي ، آنتن و برف پاكن طرح جديد ، موبايل هندز فري، تودوزيهاي (صندليها و رودريها) چرمي، قطعات تزئيناتي(DECORATIVE) جديد ، آئينه تاشوي برقي ، رينگ آلومينيمي جديد و غربيلك فرمان چرمي استفاده شده است و ساير مولفه هاي آن شبيه سمند LX ميباشد
كلاس 7 در اين كلاس نسبت به خودروي كلاس 4 فقط كيسه هوا (AIR BAG) اضافه شده است بدين معني كه كليه تجهيزات سمند 85 همراه با كيسه هوا روي آن نصب ميگردد
كلاس 6 اين كلاس كه به نام سمند پليس معرفي شده است نسبت به خودروي مبنا داراي تفاوتهاي ذيل است :
1) استفاده از صندلي معمولي بجاي صندلي برقي
2) استفاده از رينگ معمولي سايز 15 بجاي رينگ اسپرت
3) حذف سيستم هشداردهنده گويا و متعلقات مربوطه از قبيل : آژير
كلاس 5 در اين كلاس نسبت به خودروي مبنا فقط كيسه هوا (AIR BAG) اضافه شده است
كلاس 4 در اين كلاس كه به سمند 85 معروف است ، از سپرهاي تمام رنگي ، داشبورد طرح SLUSH MOULDING ، جلو پنجره جديد ، كمربند هاي ايمني رنگي ،موكتهاي كف طرح تافتينگ، كفپوشهاي فرشي ، آنتن و برف پاكن طرح جديد استفاده شده است و ساير مولفه هاي آن شبيه سمند LX ميباشد. با توجه به روند افزايشي توليد خودروي سمند LX با تجهيزات معروف به سمند 85 ، اين كلاس جايگزين كلاس مبنا خواهد شد.
كلاس 3 اين كلاس علاوه بر تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موبايل هندز فري،يخچال، تود.زيهاي(صندليها و رودريها) جرمي، قطعات تزئيناتي(DECORATIVE) جديد ، كفپوشهاي موكتي ، آئينه تاشوي برقي ، رينگ آلومينيمي جديد و غربيلك فرمان چرمي ميباشد
1.8 - I-MY7-16V 2 كلاس اين خودرو مجهز به موتور 16 سوپاپ XU7JP4/L4 مي باشد كه اكسل عقب آن نيز از نوع ديسكي مي باشد و كليه تجهيزات خودروي سمند سال را نيز دارا ميباشد.
1.8 - I-MY7 اين خودرو داراي موتور انژكتوري XU7JPL3 ، سيستم ABS ، سنسور هشداردهنده موانع عقب و رينگ آلومينيمي مي باشد كه چراغهاي عقب آن تغيير يافته و به سمند سال شناخته ميشود.
-----
نوع خودرو : سمند سرير
كلاس 2 تفاوت اين كلاس نسبت به خودروي مبنا در شيشه اي بودن سقف آن ميباشد كه در آن سقف شيشه اي جايگزين سقف فلزي شده است .
SAMAND-1.8-I-LMS اين خودرو به منظور كاربري تشريفاتي پيش بيني شده است كه داراي موتور انژكتوريXU7JP4 / L4 ، سيستم ABS ، دستگاه پخش CD و رينگ آلومينيمي و تزئينات جديد متناسب با افزايش طول حدود 30 سانتيمتري اين خودرو ميباشد
---
نوع خودرو : سمند TU5
SAMAND-1.6-TU5 اين خودرو از موتور كلاس 1600 سي سي نوع TU5 كه در خودروهاي پژوي 206 مصرف ميگردد ، استفاده خواهد كرد و برهمين اساس ، علاوه بر موتور و گيربكس ،تغييرات لازم در ملحقات موتور داده خواهد شد. ضمنا از نظر تجهيزات ، همانند سمند معمولي بدون ABS ميباشد.
----
نوع خودرو : سمند دوگانه سوز
كلاس 5 بدون مخزن ، بدون كيت ، بدون لوله فشار قوي
كلاس 4 در اين كلاس فقط تغييرات بدنه اي جهت نصب كيت گازسوز انجام شده است و ملحقات كيت گازسوز متعاقبا در شبكه خدمات بعد از فروش نصب خواهد شد بعبارت ديگر ، اين كلاس سمند گازسوز بدون كيت گاز ميباشد
كلاس 3 اين خودرو همانند خودروي مبنا بوده و تفاوت آن خودرو با خودروي مبنا در بخشهاي ذيل است :
1-- بدنه با تغيير در ناحيه كفي عقب، گلگيرهاي عقب داخلي و خارجي چپ و راست
2- سيستم اگزوز در ناحيه وسط و مخزن انتهايي
3- لوله گلويي باك بنزين و شيلنگ اتصال گلويي به باك بنزين
4- سيستم ترمز دستي در ناحيه كابلهاي عقب و اتصالات آن
5- مخزن گاز با جايگزيني سه مخزن در صندوق عقب و زير خودرو
6- اتصالات سوختگيري گاز و لوله هاي فشار قوي
7- موكتهاي صندوق عقب
8- دسته سيم هاي عقب
كلاس 2 اين كلاس فاقد مخزن گاز و متعلقات مربوطه ميباشد
1.8 - I - CNG اين كلاس ، علاوه بركليه تجهيزات خودروي مبنا ، داراي موتور انژكتوريXU7JPL3 و بصورت دوگانه سوز با گاز طبيعي مي باشد . بعبارت ديگر ، خودروي سمند گازسوز همان سمند معمولي است كه كيت گاز روي آن نصب شده است.
-----
نوع خودرو : سمند EL
كلاس 2 اين خودرو ، همان سمند استاندارد ميباشد كه سيستم ترمز ضد قفل (ABS) در آن نصب ميگردد
1.8 - I - EL اين كلاس داراي موتور انژكتوري XU7JPL3 مياشد كه در آن :سپر جلو بدون مه شكن ، آنتن دستي بجاي آنتن برقي،شيشه بالابرهاي دستي عقب، بدون سيستم هشداردهنده ، بدون مكانيزم بالابرصندلي راننده ميباشد.
----
نوع خودرو : سمند LX گازسوز
كلاس 3 اين خودرو همانند خودروي مبنا بوده و تفاوت آن خودرو با خودروي مبنا در بخشهاي ذيل است :
7- موكتهاي صندوق عقب
8- دسته سيم هاي عقب
1.8 - I - CNG اين خودرو از نظر تجهيزات همانند خودروي سمند LX ميباشد كه در آن سيستم ترمز ABS حذف و موتور دوگانه سوز با گاز طبيعي (CNG) نصب شده است.
-----
نوع خودرو : سمند. -1600
SAMAND-1.6-I اين خودرو مجهز به موتور انژكتوري كلاس 1600 سي سي XU7JP/ L3 معرفي شده است. تجهيزاتي مانند : كولر ، فرمان هيدروليك ، قفل مركزي ، آئينه هاي جانبي برقي و ... در اين خودرو نصب ميگردد. در واقع اين خودرو ، همان سمند معمولي ميباشد كه در آن بجاي موتور 1800 سي سي نوع XU7 از موتور 1600 سي سي نوع XU7 استفاده شده است و اين خودرو فقط در دو مورد ذيل با سمند معمولي تفاوت دارد :
1) موتور (جهت كاهش حجم )
2) جعبه الكترونيكي موتور (جهت انطباق با مولفه هاي جديد موتور)
------
نوع خودرو : سمند - ال ايكس TU5
كلاس 3 ين خودرو با نام سمند بلغارستان معرفي شده است که با تجهيزات پايه سمند ترکیه كه مجهز به كيسه هواي راننده بوده و كمربند آن متناسب با كيسه هوا است. اما طبق قرارداد همکاری بین ایران خودرو و طرف بلغاری جهت صادرات، و بمنظور کاهش قیمت تمام شده و افزایش توان رقابت آن در بازار، حسب تقاضای مشتری سمند بلغارستان بدون تجهیزات زیر در بازار آن کشور ارائه میگردد.
1- حذف رنگ متالیک و اضافه کردن رنگ سالید Solid Color 2- حذف سیستم ترمز ABS و اضافه کردن سیستم ترمز معمولی یا Non ABS 3- حذف 5 حلقه چرخ کامل بالانس شده رینگ آلومینیمی اسپیدلاین(SPEEDLINE) با قالپاق مربوطه و 16 عدد پیچهای رینگ آلومینیمی آن(Bolts) و اضافه کردن 5 حلقه چرخ کامل بالانس شده رینگ فولادی با قالپاق مربوطه و 16 عدد پیچهای رینگ فولادی آن(Bolts). 4- حذف سپر تمام رنگ جلو و عقب بهمراه سیستم هشداردهنده موانع عقب(Rear Sensors) و اضافه کردن سپر جلو و عقب از سمند معمولی بدون سنسور دنده عقب. 5- حذف سیستم دزدگیرAnti Thief System و سیستم هشداردهندهAlarm Control Unit اضافه کردن Storage Box Centre Consol FRT از سمندEL. 6- حذف CD/MP3 Player و اضافه کردن رادیو کاست آلپاین.
كلاس 2 اين خودرو با نام سمند ونزوئلا معرفي شده است که با تجهيزات پايه سمند ترکیه(سمندLX) اما مجهز به كيسه هواي راننده یا AIRBAG نمیباشد و تغییرات آن در تجهیزات و مجموعه های خودرو به شرح ذیل است:
1- حذف مجموعه فرمان و متعلقات مربوط به ایربگ و اضافه کردن مجموعه فرمان و متعلقات آن بهمراه مجموعه کامل موکت کف با عایق نمدی و عایق اسفنجی روی سینه داشبورد از نوع سمندLX معمولی.
2- حذف مجموعه كمربند و پریز مجموعه صندلیهای جلو از نوع ایربگ دار و اضافه کردن كمربند و پریز مجموعه صندلیهای جلواز نوع سمندLX معمولی
3- حذف مجموعه كامل صندلی جلو چپ و راست از سمند ترکيه و اضافه کردن مجموعه کامل صندلی جلو چپ و راست از نوع سمندLX معمولی.
4- حذف سیستم هشداردهنده منطبق با سیستم ایربگ و اضافه کردن سیستم هشداردهندهAlarm Control Unit از سمندLX معمولی
5- حذف مجموعه دستگیره دربازکن بیرونی درهای جلو و عقب(چپ و راست) با پرایمر(همرنگ با بدنه) و اضافه کردن مجموعه دستگیره دربازکن بیرونی درهای جلو و عقب(چپ و راست) معمولی(مشکی).
6- حذف سپر تمام رنگ جلو و عقب و اضافه کردن سپر جلو و عقب از سمندLX معمولی.
7- حذف 5 حلقه چرخ کامل بالانس شده رینگ آلومینیمی اسپیدلاین(SPEEDLINE)و قالپاقهای مربوطه و اضافه کردن 4 حلقه چرخ کامل بالانس شده رینگ آلومینیمی رونال(RONAL) با قالپاقهای مربوطه و اضافه کردن 1 حلقه چرخ کامل بالانس شده رینگ فولادی بعنوان زاپاس.
SAMAND-1.6-LX-TU5 اين خودرو از سوي واحد NPD به نام سمند تركيه معرفي شده است. با تجهيزات پايه سمند LX كه مجهز به كيسه هواي راننده بوده و كمربند آن متناسب با كيسه هوا است. لذا لازم است تا پايه نصب ECU در بدنه نصب گردد. به اين دليل بايد از بدنه سازي تحت كنترل قرار گيرد. در عقب خودرو نيز آرم IKCO اضافه شده است. در ضمن سپرها تمام رنگي بوده كه در سپر جلو از جلو پنجره آبكاري شده سمند سرير استفاده شده است. دستگيره هاي بيروني همرنگ بدنه و ستون فرمان تاشونده از اقلام خاص اين كلاس مي باشد. ساير تجهيزات آن مشابه سمند LX مي باشد.
-----
نوع خودرو : سمند EL دوگانه سوز
كلاس 5 بدون مخزن ، بدون كيت ، بدون لوله فشار قوي
كلاس 4 اين كلاس فقط تغييرات بدنه اي جهت نصب كيت گازسوز انجام شده است و ملحقات كيت گازسوز متعاقبا در شبكه خدمات بعد از فروش نصب خواهد شد بعبارت ديگر ، اين كلاس سمند استاندارد گازسوز بدون كيت گاز ميباشد
7- موكتهاي صندوق عقب
8- دسته سيم هاي عقب
1.8 - I- EL - CNG اين خودرو داراي موتور انژكتوري XU7JPL3 و بصورت دوگانه سوز با گاز طبيعي ،گيربكس 5 دنده دستي ، فرمان هيدروليك مي باشد تجهيزات سمند استاندارد (EL) روي آن نصب شده است يعني : سپر جلو بدون مه شكن ، آنتن دستي بجاي آنتن برقي،شيشه بالابرهاي دستي عقب، بدون سيستم هشداردهنده ، بدون مكانيزم بالابرصندلي راننده ميباشد.
------
نوع خودرو : سمند LPG
1.8 - I - LPG اين خودرو داراي موتور انژكتوري XU7JPL3 و بصورت دوگانه سوز با گاز مايع (LPG) ،گيربكس 5 دنده دستي ، فرمان هيدروليك مي باشد كه تجهيزات اوليه مانند : سيستم هشداردهنده، شيشه بالابرهاي برقي جلو و عقب ، چراغ مه شكن روي سپر جلو، قفل مركزي ، آنتن برقي ، مكانيزم تنظيم قوس پشت كمر در صندلي راننده ، مكانيزم تنظيم ارتفاع صندلي راننده بصورت استاندارد روي آن نصب ميگردد.
---
نوع خودرو : سمند EL 1600
SAMAND-EL-1.6 اين خودرو مجهز به موتور انژكتوري كلاس 1600 سي سي XU7JP/ L3 معرفي شده است. در واقع اين خودرو ، همان سمند استاندارد(EL) ميباشد كه در آن بجاي موتور 1800 سي سي نوع XU7 از موتور 1600 سي سي نوع XU7 استفاده شده است و اين خودرو علاوه بر دو مورد ذيل :
1) موتور (جهت كاهش حجم )
2) جعبه الكترونيكي موتور (جهت انطباق با مولفه هاي جديد موتور) داراي تجهيزات سمند استاندارد مانند:
1) آئينه هاي جانبي دستي
2) آنتن دستي روي سقف بجاي آنتن برقي
3)سپر جلو بدون مه شكن
4) شيشه بالابرهاي دستي عقب
5) بدون سيستم هشداردهنده
6) بدون مكانيزم بالابرصندلي راننده ميباشد .
----
نوع خودرو : سمند P2
1.8-I اين خودرو داراي موتور انژكتوري XU7JPL3 و گيربكس 5 دنده دستي ، فرمان هيدروليك مي باشد كه تجهيزات ذيل نيز دراين خودرو نصب ميگردد :
1-كيسه هواي راننده
2- سپر جلوجديد تمام رنگي با چراغ مه شكن جديد
3- سپر عقب تمام رنگ طرح جديد با شبرنگ
4-جلوپنجره با آرم و فريم جديد آبكاري شده
5- چراغهاي دوكاسه اي جلو ، طرح جديد
6-چراغهاي عقب طرح جديد با تكنولوژي
LED 7- آينه هاي جديد (با چراغ راهنما) و قاب رنگي
8- زه هاي جانبي طرح جديد و همرنگ با بدنه
9-دستگيره هاي جانبي طرح جديد و همرنگ با بدنه
10- رينگ آلو مينيمي طرح جديد رونال LZ و R42 10-قالپاق جدي جهت رينگ آلومينيمي
11- کمربندهاي پيش کشنده
12- ستون فرمان تلسکو پي
13-غربيلك فرمان جديد دكمه تنظيم نور چراغهاي جلو از داخل اتاق
14-تغييرات در بدنه ، شامل : قلاب بكسل بند جلو ، پايه هاي نصب تجهيزات كمربند ايمني جديد پايه نصب ecu كيسه هوا،اضافه شدن پيچ جوش جهت پايه هاي سپر عقب و بكسل بند
15 - سيستم ترمز ضد قفل (ABS)
-----
نوع خودرو : سمند P2 -
1.6 -I اين خودرو داراي موتور انژكتوري TU5JP4 و گيربكس 5 دنده دستي ، فرمان هيدروليك مي باشد كه تجهيزات ذيل نيز دراين خودرو نصب ميگردد :
1-كيسه هواي راننده
2- سپر جلوجديد تمام رنگي با چراغ مه شكن جديد
3- سپر عقب تمام رنگ طرح جديد با شبرنگ
4-جلوپنجره با آرم و فريم جديد آبكاري شده
4- چراغهاي دوكاسه اي جلو ، طرح جديد
5-چراغهاي عقب طرح جديد با تكنولوژي
LED 6- آينه هاي جديد (با چراغ راهنما) و قاب رنگي
7- زه هاي جانبي طرح جديد و همرنگ با بدنه
8-دستگيره هاي جانبي طرح جديد و همرنگ با بدنه
9- رينگ آلو مينيمي طرح جديد رونال LZ و R42 10-قالپاق جدي جهت رينگ آلومينيمي
11- کمربندهاي پيش کشنده
12- ستون فرمان تلسکو پي
13-غربيلك فرمان جديد دكمه تنظيم نور چراغهاي جلو از داخل اتاق
14-تغييرات در بدنه ، شامل : قلاب بكسل بند جلو ، پايه هاي نصب تجهيزات كمربند ايمني جديد پايه نصب ecu كيسه هوا،اضافه شدن پيچ جوش جهت پايه هاي سپر عقب و بكسل بند
15 - سيستم ترمز ضد قفل (ABS)
------
نوع خودرو : سمند STD
- ا ين خودرو از موتور كلاس 1600 سي سي نوع TU5 كه در خودروهاي پژوي 206 مصرف ميگردد ، استفاده خواهد كرد و برهمين اساس ، علاوه بر موتور و گيربكس ،تغييرات لازم در ملحقات موتور نيز داده شده است كه در آن سپر جلو بدون مه شكن ، آنتن دستي بجاي آنتن برقي، شيشه بالابرهاي دستي عقب، بدون سيستم هشداردهنده ، بدون مكانيزم بالابرصندلي راننده ميباشد.
-----
مشخصات فني
مدل موتور : XU7JP/L3
حد اکثر سرعت : 185 KM/HR
نسبت تراکم : 9.3:1
تعداد سيلندر : خطي 4
حجم موتور : 1761cc
سيستم سوخت رساني : انژکتوري پاششي (MPFI)
حداکثر توان موتور : 100 HP در6000 دور بر دقيقه
حداکثر گشتاور: 153 Nm در 3000 دور در دقيقه
قطر سيلندر : 83mm
کورس پيستون : 81.4mm
گيربکس
گيربکس : اتوماتيک 5 سرعته + دنده عقب
نسبت دنده 1 : 0.2894
نسبت دند ه 2 : 0.5384
نسبت دنده 3 : 0.7812
نسبت دنده 4 : 1.0512
نسبت دنده 5 : 1.3428
دنده عقب :0.3
كلاچ
نوع كلاچ : تك صفحه اي خشك
قطر خارجي کلاچ : 200mm
قطر داخلي كلاچ : 132mm
ديفرانسيل : ديفرانسيل جلو و دنده خورشيدي
سوخت
ظرفيت مخزن سوخت: 70 ليتر
عدد اکتان : 95 RON
درجه آلودگي : Euro II
مصرف خارج از شهر : براساس استاندارد : 9.2 ECE R84
ترکيبي بر اساس استاندارد : 8.5 ECE R101
با سرعت ثابت 90 : 6.8Lit
با سرعت ثابت 120 : 9.2Lit
آلودگي منواکسيد کربن با کاتاليست کانورتور : %0.5
سيستم فرمان
شعاع چرخش با هيدروليک 5.5 متر
جعبه فرمان هيدروليک - شانه اي
زاويه چرخش چرخها به سمت داخل/ به سمت خارج : 6.0-5.0 mm
زاويه چرخش چرخها به سمت داخل : 5.43mm
سيستم الکتريکي
باطري : 12 V 35 Ah
دينام : 80A
استارت : 0.9 KW
نوع باطري : اسيد سرب
وزن (kg)
وزن خودرو : 1200 (KG)
وزن روي اکسل جلو : 716 (KG)
وزن روي اکسل عقب : 468 :(KG)
تعليق
مستقل از نوع مک فرسون : جلو
مستقل از نوع فنر پيچشي : عقب
ترمز
دو مداره تحت کنترل با بوستر : سيستم ترمز
ديسکي با پره هاي خنک کننده : ترمز جلو
توپي : ترمز عقب
سيستم ترمز ضد قفل ABS : انتخابي
توع سيستم ضد قفل :4 کانال با سيستم قدرتي EBD توزيع ترمز الکترونيکي
مدل : MK 20E (Continental Teves) ABS
چرخها
تاير : 65/185 88H R15
چرخهاي استاندارد : فولادي 6J15
چرخهاي انتخابي : آلومينيومي 6.5J15
ECU (واحد کنترل الکترونيکي): S2000
ECU (واحد کنترل الکترونيکي): S2000
سيستم خنک کننده : 7.4
روغن گيربکس : 2
روغن سيستم فرمان : 1
----
سمند سورن
-----
خبري هم راجع به تست سمند در اروپا
نتایج آزمایشات انجام شده درانگلستان در ارتباط با خودرو سمند نشان داد که این خودرو یکی از قوی ترین خودروهای روز جهان است .
این آزمایش ها توسط شرکت میر انجام شده و نتایج آن نشان می دهد که سمند یکی از بهترین خودروهای روز از نظر پایداری Handeling است و از پایداری بالایی بویژه در پیچ های تند جاده ای برخوردار است وبا توجه به استانداردهای روز اروپا از نظر پایداری در سطح بسیاری خوبی قرار دارد.
رییس اداره کل رضایت مشتری ایران خودرو در این باره اعلام کرد: تمامی تست های لازم بر اساس استاندارد اروپا ، با حضور استادان مجرب و با تجربه اروپایی انجام شد که خودرو ملی ایران دراین تست های استاندارد اروپا ، نمرات بالایی را کسب کرد.
حسین خسرو شاهی که مسوولیت تیم اعزامی تست سمند در انگلیس را بر عهده داشته است، گفت: خودرو سمند از نظر موتور و بدنه ، قابلیت های لازم را برای تقویت به منظور حضور در مسابقات بزرگ رالی دارد.
به گفته وی، یکی از مهمترین نتایج بدست آمده در مورد این خودرو ، تست CRASH یا برخورد با مانع بود که نتایج آن روشن کرد . سمند یکی از مطمئن ترین و ایمن ترین خودروهای روز جهان است و این نتایج مورد تحسین استادان تست اروپایی واقع شد.
وی تصریح کرد: سمند در بررسی ها و نظر سنجی های انجام شده ، بویژه در طول نمایشگاه بین المللی خودرو تهران ، نمره خوبی گرفت و نشان داد که میزان رضایتمندی مشتریان از این خودرو بسیار بالاست.
گروه خودروهای مسابقه ای سمند، اوایل تابستان امسال در یک مسابقه رالی در استان خراسان و در حاشیه نمایشگاه خودرو مشهد ، مقام اول را در بین گروههای مختلف شرکت های خودرو ساز کشور کسب کرد.
مهندس خسروشاهی در ادامه با تاکید بر وجود برخی مشکلات برای تمامی خودروها را طبیعی دانست و تصریح کرد: در تمام دنیا برای تست خودرو و تعیین ضرایب اطمینان و کیفیت آن چند پارامتر جانبی از جمله کیفیت جاده کیفیت آب مصرفی خودرو ، کیفیت بنزین ، روغن مصرفی و در نهایت کیفیت رانندگی را نیز در نظر گرفته و بررسی می کنند که متاسفانه این مساله در کشور ما چندان جدی گرفته نمی شود.
مهندس خسرو شاهی با بیان این که " هنوز خیلی ها مزایای سمند را در ایران نمی دانند" ، گفت: سمند یکی از افتخارات فرزندان ایران است که با تلاش شبانه روزی و تعصب ملی آنان در مجموعه ایران خودرو طراحی و تولید شده و به نظر می رسد که دیگران بیش از ما به ارزشهای آن پی برده باشند.
سمند اولین خودرو ملی ایران است که تمامی حقوق ، امتیازها و مالکیت معنوی آن به ایران تعلق دارد. کار طراحی این خودرو از سال 76 در ایران خودرو آغاز و از سال 80 تولید و به بازار داخلی عرضه شد.
http://www.agricmmk.blogfa.com/post-8.aspx
ar1358
4 December 2007, 03:32 AM
جلوگیری از شماره گذاری سمند در ونزوئلا
اخیرا دولت ونزوئلا در حالی از شماره گذاری سمندهای ایرانی خودداری کرده است که چند صد دستگاه از این نوع اتومبیل هم اکنون در پارکینگ های کارخانه تولید سمند این کشور بدون استفاده مانده است.
دولت ونزوئلا اتومبیل های سمندی را که خط تولید آن ها توسط ایران تاسیس شده بود را اجازه شماره گذاری نداده است.
به گزارش خبرنگار «فردا»، شنیده شده است اخیرا دولت ونزوئلا در حالی از شماره گذاری سمندهای ایرانی خودداری کرده است که چند صد دستگاه از این نوع اتومبیل هم اکنون در پارکینگ های کارخانه تولید سمند این کشور بدون استفاده مانده است.
همچنین شنیده شده است اتومبیل سمند سفارشی ساخت ایران که به دختر رئیس جمهور این کشور هدیه داده شده بود با بی احترامی وی مواجه شده و این اتومبیل بدون استفاده رها شده است.
اخیرا نیز خط پرواز ایران – ونزوئلا نیز که بعد از دیدار محمود احمدی نژاد با هوگو چاوز راه اندازی شده بود، به دلیل عدم توجیه اقتصادی بعد از تنها چند پرواز با تعداد مسافر بسیار کم متوقف شد.
گفتنی است براساس نتيجه شمارش آراء همه پرسي روز گذشته ونزوئلا، اکثریت مردم اين كشور پيشنهادهاي "هوگو چاوز " رئيس جمهوري را از جمله براي نامحدود شدن دوران رياست وي، رد كردند.
▪ حق دارند ماشینی که مشکل آیینه اش هنوز حل نشده وموجب خوردگی از بغل است و... چرا باید مورد توجه باشد؟
▪ مبارک باد ملت ونزوئلا که به یک شبه دیکتاتور کوچک رای منفی دادند
Raminium2001
5 December 2007, 12:20 PM
از شنیدن این خبر خیلی متاسفم. چون باز هم باید هزینه این شکست رو ما بپردازیم. خیلی افتضاحه که آدم صبح تا شب جون بکنه و درآمد یک سالش رو یک جا بریزه تو جیب اینا، آخر سرم ازش طلبکار باشن.
باتلاق
5 December 2007, 11:42 PM
جلوگیری از شماره گذاری سمند در ونزوئلا
اخیرا دولت ونزوئلا در حالی از شماره گذاری سمندهای ایرانی خودداری کرده است که چند صد دستگاه از این نوع اتومبیل هم اکنون در پارکینگ های کارخانه تولید سمند این کشور بدون استفاده مانده است.
دولت ونزوئلا اتومبیل های سمندی را که خط تولید آن ها توسط ایران تاسیس شده بود را اجازه شماره گذاری نداده است.
به گزارش خبرنگار «فردا»، شنیده شده است اخیرا دولت ونزوئلا در حالی از شماره گذاری سمندهای ایرانی خودداری کرده است که چند صد دستگاه از این نوع اتومبیل هم اکنون در پارکینگ های کارخانه تولید سمند این کشور بدون استفاده مانده است.
همچنین شنیده شده است اتومبیل سمند سفارشی ساخت ایران که به دختر رئیس جمهور این کشور هدیه داده شده بود با بی احترامی وی مواجه شده و این اتومبیل بدون استفاده رها شده است.
اخیرا نیز خط پرواز ایران – ونزوئلا نیز که بعد از دیدار محمود احمدی نژاد با هوگو چاوز راه اندازی شده بود، به دلیل عدم توجیه اقتصادی بعد از تنها چند پرواز با تعداد مسافر بسیار کم متوقف شد.
گفتنی است براساس نتيجه شمارش آراء همه پرسي روز گذشته ونزوئلا، اکثریت مردم اين كشور پيشنهادهاي "هوگو چاوز " رئيس جمهوري را از جمله براي نامحدود شدن دوران رياست وي، رد كردند.
▪ حق دارند ماشینی که مشکل آیینه اش هنوز حل نشده وموجب خوردگی از بغل است و... چرا باید مورد توجه باشد؟
▪ مبارک باد ملت ونزوئلا که به یک شبه دیکتاتور کوچک رای منفی دادند
من خيلي دوست دارم ببينم افرادي كه از خبر شما تشكر كردند واقعا چقدر از اين خبر مسرت بخش خوشحال شدند. يكي براي من روشن كنه كه تشكر كردن از اين خبر به چه معني مي باشد؟ :icon_bigg با عرض معذرت از همه دوستان به نظرم مياد كه گاهي براي بعضي افراد شنيدن ناكامي خودمون يا هموطن هاي ما خوشحال كننده شده، چرا؟ واقعا از اعماق وجودم براي خودم و همه افرادي كه بزرگي نام ايران رو مي فهمند و به اين خاك عشق مي ورزند متاسفم. :140::140::140:
تا زماني كه از شكست خودمون لذت مي بريم انتظار نداشته باشيم كه ديگران موفقيت ما رو جشن بگيرند. :icon_ques
z_qz54
6 December 2007, 01:22 AM
باتلاق جان بحثی در مورد سیاست های کثیف تولید خودرو نداریم
ولی وقتی از الف تا ب خودرو سازی ما دروغ و کلاهبرداری باشد نباید از همچین خبری ناراحت بشیم دوست عزیز
خودروی سمند توانایی رقابت با خودرو های وارداتی کشور مقصد را ندارد دوست عزیز
پس نمیشه انتظاری از بازار ان داشت!
Raminium2001
6 December 2007, 05:11 PM
من خيلي دوست دارم ببينم افرادي كه از خبر شما تشكر كردند واقعا چقدر از اين خبر مسرت بخش خوشحال شدند. يكي براي من روشن كنه كه تشكر كردن از اين خبر به چه معني مي باشد؟ :icon_bigg با عرض معذرت از همه دوستان به نظرم مياد كه گاهي براي بعضي افراد شنيدن ناكامي خودمون يا هموطن هاي ما خوشحال كننده شده، چرا؟ واقعا از اعماق وجودم براي خودم و همه افرادي كه بزرگي نام ايران رو مي فهمند و به اين خاك عشق مي ورزند متاسفم. :140::140::140:
تا زماني كه از شكست خودمون لذت مي بريم انتظار نداشته باشيم كه ديگران موفقيت ما رو جشن بگيرند. :icon_ques
باتلاق عزیز سلام،
تشکر از یک خبر کاملا متفاوت هست با تشکر از یک نظر و وقتی مثلا من تشکر میکنم که این خبر رو ar1358 گذاشته، قطعا دارم از اطلاع رسانی تشکر می کنم. مثل سال 79 و 80 که میرفتیم و روزنامه هایی رو میخریدیم که خیلی روشن مسائل ناراحت کننده ای رو مطرح می کردند (و البته چقدر جاشون خالیه).
اما در مورد خبر، با اینکه کاملا با نظر علی آقا موافقم، ولی در هر حال خیلی از شنیدن این خبر متاسف شدم. مطمئنا هر ایرانی که این خبر رو بخونه، حتی اگه دشمن سر سخت ایران خودرو هم باشه، متاثر میشه.
pesaremelli
6 December 2007, 11:00 PM
من در اینکه سمند ما قابلیت رقابتی با اتوموبیل های روز دنیا رو نداره شکی ندارم ولی اگه به خبر دقت کنید نویسنده ی خبر اشاره ای به دلیل عدم شماره گزاری نداره هر کشوری برای اینکه یه ماشین بتونه اونجا پلاک بشه قوانین خاص خودش رو داره همین کشور خودمون هم برای شماره گزاری ماشینهای وارداتی قوانینی مثل وجود خدمات پس از فروش رو داره حالا فرض کنید یه نفر بخوادشورلت وارد کنه این خودرو با توجه به اینکه کسی تو کیفیتش شک نداره بازم دولت به خاطر عدم وجود خدمات پس از فروش از شماره گزاریش جلو گیری میکنه حالا با توجه به اینکه سمند ما تونسته استانداردهای سختگیرانه ی کشور روسیه رو پاس کنه باید دید که علت عدم شماره گزاریش در ونزوئلا چی بوده تا بهتر بشه قضاوت کرد
2244145
7 December 2007, 12:23 PM
لطفا منبع خبر رو ذکر کنید احتمالا خبر جعلی باشه غیر از اون قسمت دوم در ضمن فکر میکنم سمند از خیلی از خودروهایی که در ونزوئلا باشه که همه دست دوم و 6 سیلندر هستن باتوجه به اینکه بنزین هم اونجا گران است وموتور 1600 206 هم کم مصرفه خیلی بهتر است .
Raminium2001
7 December 2007, 03:11 PM
این خبر توسط ایران خودرو تکذیب شده. در ضمن فکر نمی کنم اگر هم واقعا شماره گذاری نشده باشه دلیلش کیفیت باشه. در مورد بازار هدف ونزوئلا هم باید بگم بازار نسبتا خوبی است و سمند هم شانس خیلی خوبی می تونه داشته باشه. حالا باید دید چجوری بازاریابی میشه.
با اینکه پولش میره تو جیب ایران خودرو، ولی امیدوارم ونزوئلا و بهتر از اون روسیه پر بشه از سمند.
z_qz54
7 December 2007, 09:35 PM
توی تاپیک اخبار ایرانخودرو نوشته شده که مشکل نمره نشدن حل شد
باتلاق
7 December 2007, 10:25 PM
منوچهر منطقي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس با بيان اينكه شركت ايران خودرو مشكلي از لحاظ نصب برچسب سوخت خودرو ها با سازمان بهينهسازي مصرف سوخت ندارد، اظهار داشت: روند و معيارهاي محاسبهاي كه اين سازمان براي انجام اين كار پيشبيني كرده بود، معيار دقيقي نبود و به همين دليل شركت ايران خودرو پيشنهاداتي به منظور اصلاح اين روند ارائه كرد.
وي افزود: در حال حاضر مذاكرات بين طرفين ادامه دارد و به محض دستيابي به يك نتيجه مشترك، نصب برچسب سوخت خودروها انجام خواهد شد.
مدير عامل ايران خودرو در مورد شمارهگذاري خودروهاي سمند در سوريه و ونزوئلا، تصريح كرد: شمارهگذاري هماكنون در كشور سوريه ادامه دارد و تمام توليدات و فروشها به صورت آنلاين ثبت ميشود.
منطقي تصريح كرد: شريك ونزوئلايي ايرانخودرو مقرراتي وضع كرده است كه خودروها قبل از ترخيص دائم، به صورت موقت ترخيص ميشوند.
وي افزود: به همين دليل است كه در حال حاضر تعدادي از خودروهاي سمند شمارهگذاري نشدهاند. ولي پس از ترخيص دائم شمارهگذاري آنها نيز توسط شريك ونزوئلايي انجام خواهد شد.
وي با اشاره به درج بدهي 150 ميليارد توماني شركت ايران خودرو به بيمه پارسيان در جرايد، تصريح كرد: شركت ايران خودرو با وجود اين شرايط در قراردادهاي خود با اين شركت بيمهاي تجديد نظر خواهد كرد.
نويسنده abolfazl_p
pesaremelli
8 December 2007, 04:30 PM
یک مقام مسئول در وزارت خارجه در واکنش به خبر فردا مبنی بر عدم استقبال از سمند ایرانی در ونزوئلا توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش فردا، این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون صدها سمند ایرانی در این کشور به فروش رفته و مورد استفاده قرار می گیرد و افزود : تنها تعداد محدودی از این سمندها به دلیل تمایل طرف ایرانی به استفاده از تعرفه ترجیحی منتظر شماره گذاری است.
این مقام آگاه همچنین در مورد عدم استفاده دختر چاوز از سمند اهدایی سید محمد خاتمی به هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا گفت : این خودرو که آن زمان توسط چاوز مورد استفاده قرار گرفت اکنون نیز مورد استفاده قرار می گیرد و خودروی محبوب خانواده چاوز می باشد.
وی همچنین درباره خبر لغو پروازهای مستقیم ایران به کاراکاس پاتخت ونزوئلا افزود : این پرواز ها لغو نشده است و اکنون با ظرفیت کامل مورد استفاده قرار می گیرد. وی در این زمینه افزود : به علت وجود سیل متقاضیان سفر به ونزوئلا بلیط های این پرواز از ماه ها قبل به فروش می رسد.
این منبع آگاه استقبال اعراب را در سوریه عامل سودآوری این پرواز دانست. وی عدم توانایی سوری ها را در برقراری پرواز مستقیم به ونزوئلا عامل همکاری طرف ایرانی و ونزوئلایی برای برقراری این پرواز دانست.
گفتنی است پرواز تهران ، کاراکاس پروازی دوسره می باشد و آن را ایرلاین کونویاسا هواپیمایی ونزوئلا مدیریت می کند.
این مقام مسئول همچنین اخبر منتشره در رسانه های کشور مبنی بر شکست چاوز برای کسب ریاست جمهوری مادام العمر در ونزوئلا را اشتباه خواند و افزود : نوع انتشار این خبر در رسانه های کشور اشتباه محض بود و اصلا چاوز تلاشی برای ریاست جمهوری مادام العمر نداشت .
وی در این زمینه افزود : انتخابات اخیر در ونزوئلا برای برداشتن محدودیت تعداد دفعات مجاز برای کاندیداتوری افراد در انتخابات ریاست جمهوری بود که البته رای نیاورد.
گفتنی است در ونزوئلا نیز مانند ایران افراد تنها برای دو دوره متوالی می توانند به عنوان رئیس جمهور انتخاب شوند.
ar1358
9 December 2007, 06:51 AM
http://www.youtube.com/watch?v=-8wDhbe0Aj4
http://www.youtube.com/watch?v=ewM2KowRt4s&feature=related
samand crash test
ar1358
9 December 2007, 07:28 AM
از اينها تو ايران هم هست؟
http://www.auto-loker.ru/images/lokers/samand/2.jpg
http://www.auto-loker.ru/images/lokers/samand/1.jpg
Raminium2001
9 December 2007, 11:21 AM
اینها چی هستند؟ اولی شبیه گلگیر هست ولی دومی رو نمی فهمم چیه
ar1358
9 December 2007, 11:46 AM
همون اوليه . نمي ذاره گل و ماسه به سطح داخلي گلگیر برسه.
در روسيه هست.
Rapstar
9 December 2007, 12:21 PM
با سلام
فکر نمی کنید دست سازه؟؟؟
ممنون
ar1358
9 December 2007, 12:32 PM
http://www.auto-loker.ru/
تو اين سايته. واسه اكثر خودروها داره
XredMan
11 December 2007, 07:39 PM
از اينها تو ايران هم هست؟
http://www.auto-loker.ru/images/lokers/samand/2.jpg
http://www.auto-loker.ru/images/lokers/samand/1.jpg
من تا الان ندیدم تو ایران ، ولی غیر ممکن نیست
ar1358
16 December 2007, 05:50 AM
سمند درمصر
http://news.ikco.com/webmodules/news/Admin/Galleries/64_samand%20dar%20ahram.jpg
bijan_Boroumand
26 December 2007, 02:38 PM
دوستان عزيز من تازه به جمع شما پيوستم. من خيلي از اطلاعات سمند كه در واقع همان پژو 405 سالهاي آخر توليد آن بوده از توي اينترنت درآورده و آزمايش كردهام ملي متاسفانه درمورد دستگاه دياگ با مشكل مواجه شدهام و نقشههاي آن را كه از اينترنت دريافت كرده و ساختهام توانايي ارتباط با كامپيوتر ماشين را ندارد حالا از اساتيد محترم سوال دارم كسي در اين رابطه اطلاعي دارد؟ اگر نرمافزار يا اينترفيسي ميشناسيد معرفي كنيد تا بتوانم ايرادهاي ماشينم را خودم حل كنم. با تشكر از دوستان عزيز!:icon_cool
ar1358
26 December 2007, 02:46 PM
دوستان عزيز من تازه به جمع شما پيوستم. من خيلي از اطلاعات سمند كه در واقع همان پژو 405 سالهاي آخر توليد آن بوده از توي اينترنت درآورده و آزمايش كردهام ملي متاسفانه درمورد دستگاه دياگ با مشكل مواجه شدهام و نقشههاي آن را كه از اينترنت دريافت كرده و ساختهام توانايي ارتباط با كامپيوتر ماشين را ندارد حالا از اساتيد محترم سوال دارم كسي در اين رابطه اطلاعي دارد؟ اگر نرمافزار يا اينترفيسي ميشناسيد معرفي كنيد تا بتوانم ايرادهاي ماشينم را خودم حل كنم. با تشكر از دوستان عزيز!:icon_cool
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=37397
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=38334
http://www.nilicar.com/
amahdavi2004
27 December 2007, 02:22 PM
چند تا مطلب مفيد را قديمها من جايي ديده ام كه براي استفاده ديگران در اينجا مي گذارم منابع را هم تا آنجا كه يادم بود داخل فايلها گذاشته ام.
اين مطالب متعلق به خودم نيست بلكه جمع آوري شده و سعي كرده ام در قالب مقالات يكپارچه با ذكر منبع در اختيار دوستان قرار دهم؛ اگر هم منبعي ذكر نشده بخاطر فراموش كردن آن است و اگر كسي منبع آن را مي داند لطفا pm كند تا اصلاح كنم.
عناوين برخي مقالات:
دفترچه راهنماي سمند
چگونه آينه بغل سمند را باز كنيم
باز کردن موتور تهويه سمند
راه اندازي خودرو انژكتوري خاموش در مواقع اضطراري
خرابي و سوختن رله مركزی
هوا گيري و تعويض مايع خنك كننده موتور هاي پژو
تعويض فيلتر هواي كولر
Haynes Peugeot 405 Service And Repair Manual
عکسهاي مربوط به شيلنگ ورودي به ريل سوخت پژو 405
چگونگي تميز کردن استپر موتور سمند و 405
استپر موتور را بهتر بشناسيم
راهنماي سرويس كولر مدل sd7
و .......
چون لينك برخي از فايلهايي كه من براي دوستان گذاشته بودم منقضي شده بود؛ مجموع آنها را در نشانيهاي ذيل گذاشته ام تا در دسترس همه باشد:lover::
http://www.4shared.com/dir/5089996/342d249c/Samand.html
http://www.4shared.com/dir/5068666/bf65a66a/405.html
پسورد: www.phalls.com (http://www.phalls.com/)
amahdavi2004
2 February 2008, 09:03 PM
فايل جديد:
راهنماي عيب يابي سيستم هشدار دهنده سمند (http://www.4shared.com/file/36678391/b9eb92c8/______.html)
ar1358
12 February 2008, 12:01 PM
قائم مقام ايران خودرو:
خط توليد سمند كم مصرف اسفندماه در سوريه افتتاح ميشود
1386/11/23
02-12-2008
08:32:36
8611-12315: كد خبر
خط توليد سمند LX با موتور كم مصرف (TU5) در سوريه با حضور معاون اول رييس جمهور در اسفندماه افتتاح ميشود.
مجيد شيخاني - قائم مقام مديرعامل ايران خودرو در محصول و كيفيت - در گفت و گو با خبرنگار خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ضمن اعلام اين خبر افزود: كار خط بدنه اين طرح در سوريه به اتمام رسيده و پروژه خط رنگ نيز مراحل پاياني كار خود را طي ميكند.
به گفته وي با به بهرهبرداري رسيدن اين خط در سوريه حدود 35 هزار دستگاه خودرو به ظرفيت توليد افزوده ميشود.
او در مورد كيفيت خدمات پس از فروش نيز با توجه به اظهار وزير صنايع ومعادن در اين خصوص كه خودروسازان خدمات پس از فروش بهتري به بازارهاي صادراتي ارائه ميدهند، گفت: در زمينه توليد همواره سعي كردهايم كشورهايي كه به زنجيره خدمات پس از فروش متصل ميشوند، به آخرين دستاوردهاي روز مجهز شوند و از ابتدا ارائه اين خدمات آموزش و تجربيات خود را به آنجا منتقل ميكنيم.
وي با بيان اين كه تغيير يك سري عادتها رايج در كشور زمان ميبرد، افزود: البته تيراژ توليد ما در خارج از كشور در ارائه خدمات تاثير دارد.
او يكي از برنامههاي آينده ايران خودرو را آموزش تمامي نمايندگيهاي خدمات پس از فروش در زمينه قطعات ايمني عنوان كرد و گفت: آموزش در زمينه الكترونيك يك ضرورت است، بنابراين افزايش سيستمهاي الكترونيكي در شبكه خدمات پس از فروش از برنامههاي ماست.
شيخاني درخصوص استفاده از كمك شركتهاي خارجي در زمينه خدمات پس از فروش نيز ضمن اشاره به همكاري با شركتهايي مثل پژو، رنو، بنز و سوزوكي تاكيد كرد: سعي كرديم آخرين دستاوردهايي كه براساس تجربه و همكاري با اين شركتها داريم را پياده سازي كنيم كه اين امر در حال انجام است.
ar1358
26 February 2008, 03:34 PM
آتش گرفتن یک خودوري سمند بر اثر نشت گاز
ماموران هنگامي كه به محل رسيدند، خودرو سمند كاملا شعلهور بود و خودروي پيكان نيز در معرض آتشسوزي بود.
نشت گاز LPG از يك خودروي سمند در حال حركت موجب آتشسوزي و تصادف آن با يك دستگاه خودروي پيكان شد.
به گزارش فارس، اين حادثه صبح امروز در خيابان استقلال تهرانپارس رخ داد و ماموران ايستگاه 307 سازمان آتشنشاني شهرداري تهران به محل حادثه اعزام شدند.
ماموران هنگامي كه به محل رسيدند، خودرو سمند كاملا شعلهور بود و خودروي پيكان نيز در معرض آتشسوزي بود. آتشنشانان با كشيدن دو رشته لوله آب پر فشار اقدام به اطفاي حريق كردند.
در اين حادثه هيچ فردي آسيبي نديد.
بر اساس اين گزارش، علت آتشسوزي خودروي سمند نشت گاز LPG از مخزن خودرو و انتشار آن در داخل اتاقك اعلام شد كه با روشن كردن كبريت از سوي راننده منجر به انفجار و آتشسوزي در اين خودرو شده اس
Raminium2001
26 February 2008, 05:53 PM
اینجاست که میگن "خیلی خطرناکه حسن" کارگاههایی که LPG می کنند، اکثرا غیر استاندارد هستند. لطفا با بی بنزینی بسازید و خودتون رو به کشتن ندین. ... توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید.
ar1358
3 March 2008, 06:36 AM
Samand LX in Russia
http://www.youtube.com/watch?v=7WVGAO9xR20&feature=related
Samand LX in Turkey
http://www.youtube.com/watch?v=-8wDhbe0Aj4&feature=related
ar1358
3 March 2008, 07:44 AM
http://www.uploadgeek.com/uploads456/2/14102007396.jpg
http://www.uploadgeek.com/uploads456/1/14102007398.jpg
http://www.machinemag.com
ar1358
14 March 2008, 08:29 AM
نصب چرم دور فرمان سمند (به زبان روسی PDF + عکس):
http://videoedit.ufacom.ru/Samand/Steering_wheel.pdf
ar1358
14 March 2008, 09:24 AM
سمندی که بنز شد:
http://imagecloset.com/10/df97cc7dac867d288418c6d21d4512fe/samand1_bugatti.blogfa.com.jpg
http://imagecloset.com/10/8d8dd492cb794df3bd31f9a4c0322022/samand2_bugatti.blogfa.com.jpg
http://bugatti.blogfa.com/post-99.aspx
سمند یا پژو مساله این است!
http://i29.tinypic.com/2910vgl.jpg
http://i30.tinypic.com/2882uyt.jpg
http://i25.tinypic.com/t890kh.jpg
http://8thavenue.blogfa.com/post-14.aspx
محمود86
15 March 2008, 09:53 AM
سلام
آقا این آرم بنز که جلو ماشینش زده مال ماشین سنگینا (کامیون و خاور بنز)نیست؟
باتلاق
16 March 2008, 09:44 PM
آبروي هر چي سمند دار بود رو با اين كارا ريختن!
ar1358
23 March 2008, 02:07 PM
http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ikco-vostok.ru/salon/tech/&prev=/search%3Fq%3Dsamand%2Brussia%26hl%3Den%26client%3D firefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3DUDh
Senator
24 March 2008, 11:34 AM
عكس اون بنزو!!! ديدم اولش كلي خندم مخصوصا اون نوشته ي پشتش :icon_lol:گرفت ولي بعد كلي فكر كردم!:icon_ques آخه چقد عقده! شايدم حق داره بنده خدا!پول بنز داده ولي زوركي سمند سوار شده!
ar1358
26 March 2008, 11:07 PM
توليد سمند با موتور ديزلي
مدير عامل ايران خودرو با اشاره به اينكه ستاد تبصره 13 لايحه رفع ممنوعيت توليد خودروهاي ديزلي در كشور را تهيه كرده و به مجلس ارايه ميكند، گفت: به اين ترتيب خودروي سمند با موتور ديزلي توليد ميشود.
به گزارش فارس، منوچهر منطقي مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو با بيان اين مطلب افزود:اگر اين لايحه در صحن مجلس شوراي اسلامي تصويب شود توليد خودروهاي ديزلي امكانپذير خواهد شد.
وي ادامه داد: در عين حال دو نكته در اين خصوص حائز اهميت است نخست اينكه خودروهاي ديزلي از تكنولوژي بسيار بالايي برخوردارند و ديگر اينكه در حال حاضر گازوئيل توليد داخل در سطح مطلوب نيست كه تا سال 1390 امكان توليد سالانه 70 ميليون ليتر گازوئيل با كيفيت مطلوب نيز به اين واسطه فراهم خواهد شد.
منطقي از برنامهريزي ايران خودرو براي نصب موتور ديزلي بر روي سمند و پژو 206 در بازارهاي صادراتي خبر داد و افزود: در مرحله دوم برنامهريزي ايران خودرو نصب اين موتور بر روي تمامي محصولات اين شركت است
http://asriran.com/view.php?id=38665
2244145
27 March 2008, 12:48 AM
سمند با موتور دیزلی اگه بیاد سریع یکی میگیرم آخه خیلی با حاله قدرت مصرف و کم اصطحلاک
ar1358
27 March 2008, 07:40 AM
سمند و پژو دنده اتوماتیک وارد بازار می شود
تهران _خبرگزاری ایسکانیوز:مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو از به بازار آمدن سمند ، پژو 405 و پژو پارس با گیربکس دنده اتوماتیک درسال جدید خبر داد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ابران "ایسکانیوز: منوچهر منطقی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد: تولید آزمایشی محصولات سمند ، پژو 405 و پژو پارس با بکارگیری دنده اتوماتیک از سال گذشته آغاز شده بودکه در سال جاری به بازار عرضه خواهد شد.
منطقی گفت:در سال 86 انواع محصولات گاز سوز تولیدی ایران خودرو را توسعه یافته و طراحی موتور دیزلی برای محصولات سواری در شرکت تحقیقات موتور ایران خودرو آغاز شده است.
وی تصریح کرد: راه اندازی خط تولید موتور کم مصرف TU5 در سال جاری صورت خواهد گرفت و در آینده نزدیک این موتور بر روی خودرو405 و خانواده سمند به صورت آپشن با هدف کاهش مصرف سوخت به میزان 25 تا 30 درصد نصب می شود./110
http://iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.aspx?NewsItemID=190762
ar1358
27 March 2008, 01:13 PM
این چه رنگیه؟:
http://i28.tinypic.com/9iwq5k.jpg
hrn74352
28 March 2008, 01:44 PM
اگه اشتباه نکنم "سبز زیتونی".
Senator
29 March 2008, 12:43 AM
بله اين رنگ به زيتوني معروفه كه سايپا پرايد و زانتيا رو با اين رنگ ميده بيرون ولي ايران خودرو بعيد ميدونم.جالب همه ي عكسا مال روسيه هستش ! به هر حال خون اونا از ما مثل اينكه رنگين تره:icon_razz