PDA

View Full Version : چه جوری میشه توی موتورولا v3i که itunes داره موزیک ریخت

langee
2 June 2006, 05:35 PM
من هر کاری کردم با کابلش نشد و وسط راه قطع میشد با خود برنامه موتورولا اکسپلورر این کار رو انجام دادم

با itunes هم نتونستم سر در بیارم چجوری لطفا help me

srshk213
5 June 2006, 07:34 PM
از سی دی همراه با پک استفاده کن و درایورش رو نصب کن. چک کن که ورژن iTunes مدل آخر باشه اگر نبود آخرینش رو دانلود کن از سایت Apple. کامپیوتر رو حتما ری استارت کن بعد بار اول که گوشیت رو بهش وصل کردی. اگر باز هم کار نکرد من نمیدونم مشکلش از چیه.
اگر که مشکلت حل شد هم واسه اینکه آهنگ رو گوشیت بزاری حواست به این باشه. هر بار که گوشیت رو به iTunes نصب کنی، اگر تو playlist تو iTunes تغییری ایجاد کرده باشی، گوشیت به طور اوتوماتیک آهنگ های قبلی رو پاک میکنه و لیست جدید رو جاش قرار میده. کاریش هم نمیشه کرد.
این چیزارو امتحان کن خبر بده بهم کارت را افتاد یا نه؟ :icon_evil

langee
7 June 2006, 07:52 PM
از سی دی همراه با پک استفاده کن و درایورش رو نصب کن. چک کن که ورژن iTunes مدل آخر باشه اگر نبود آخرینش رو دانلود کن از سایت Apple. کامپیوتر رو حتما ری استارت کن بعد بار اول که گوشیت رو بهش وصل کردی. اگر باز هم کار نکرد من نمیدونم مشکلش از چیه.
اگر که مشکلت حل شد هم واسه اینکه آهنگ رو گوشیت بزاری حواست به این باشه. هر بار که گوشیت رو به iTunes نصب کنی، اگر تو playlist تو iTunes تغییری ایجاد کرده باشی، گوشیت به طور اوتوماتیک آهنگ های قبلی رو پاک میکنه و لیست جدید رو جاش قرار میده. کاریش هم نمیشه کرد.
این چیزارو امتحان کن خبر بده بهم کارت را افتاد یا نه؟ :icon_evil

از راهنمای ممنون

من بخاطر اینکه تمام کارهای بالا رو مو به مو انجام بدم یه ویندوز دیگه ریختم و تمام کارهای بالا رو انجام دادم ولی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم رو صفحه گوشی مینویسه پلاگین (موجودنیست):icon_twis :icon_cry: :icon_twis :icon_cry:

بازهم با خود برنامه موتورولا امتحان کردم به راحتی و مثل برق آهنگ های رو که از گوشی دیگه ای با بلوتوث روی v3i ریخته بودم به کامپیوتر انتقال داد و خواستم که بر عکس عمل کنم و همون آهنگ ها رو . روی گوشیم بریزم خیلی کند شروع کرد به انجام این کار و میانه راه هم اروررر داد :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_cry: :icon_bigg

حالا به نظرت چیکار کنم بهتره

srshk213
10 June 2006, 10:01 AM
بزار رو نت بگردم جواب رو که پیدا کردم اینجا میزارم.

sina_1363
10 June 2006, 03:11 PM
راه حل بهتر براي استفاده از itunes اين گوشي استفاده از نرم افزار ديگري به اسم mototunes مي باشد. اين نرم افزار رو مي تونيد از لينك http://www.mototunes.motofan.ru/download.php?get=moto_tunes_0.8.1_lame_nero.exe دريافت كنيد. براس كار با اين نرم افزار ابتدا وارد removable disk ( درايوي كه در my computer بعد از اتصال گوشي ايجاد مي شود) شده سپس وارد فولدر Mobile>>audio شده فايل هاي موزيك خود را در اينجا كپي كنيد. سپس برنامه فوق را اجرا كرده در بالاي پنجره ابتدا scan mobile رو زده سپس فايل هاي صوتي از حافظه گوشي خوانده مي شود. آهنگ ها مورد نظر را select كرده سپس update mobile رو بزند. كار تمومه ... اكنون مي تونيد آهنگهارو در قسمت itunes گوشي خودتون گوش بديد.:icon_cool سوالي بوددر خدمتم.

extremepower
8 September 2006, 02:58 AM
ببین من اول این مشکل رو داشو ولی درستش کردم
توی گوشی به ادرس زیر برو.
setting/connectivity/usb setting/default connection
حالا پیش فرض گوشی بزار رو ارتباط......
بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن بعد از 7-8 ثانیهدوباره کابل رو بکش.
هالا دوباره تو گوشی به ادرسی که گفتم برو ولی حالا پیش فرض رو بزار رو memory card
هالا کابل رو وصل کن .
به احتمال زیاد درست شده.