PDA

View Full Version : سمند LX بهتر است یا 206 SD ؟

AHOORAMAZDA
1 June 2006, 06:04 PM
به نظر اساتید :icon_eek:برای خانواده سمند ال ایکس بهتر است یا 206اس دی؟
1. اگر ثبت نام کنم باتخفیفاتش چند در میاد ؟
2. ال ایکس معمولی بهتره یا ال ایکس سال؟ اصلا به اختلاف قیمتش می ارزه ؟
3. 206 اس دی تیپ 1 بهتره یا 2 ؟

متشکرم

XELTEK
1 June 2006, 10:02 PM
دوست عزیز سمند سال عالیه
مخصوصا" واسه خانواده !!!
206 خیلی کوچولویه

meslehichkas
3 June 2006, 12:41 AM
اين بحث چندين بار تكرار شده
سرچ كني جواب ميگيري

206 تيپ 2 حدوده 9 ميليون
( ثبت نام اسفند1383 تحويل قراردادي مرداد84 تحويل واقعي دي ماه 84)

meslehichkas
3 June 2006, 06:43 PM
خوب معلومه SDتيپ 2 بهتره
امكاناتش خيلي بيشتره
ABS داره
Air Bag داره
تمامه شيشه ها برقي
اما موتوريشون با هم فرق ندارن
( در كل آخه نميارزه 14-15 ميليون )

pesaremelli
3 June 2006, 11:22 PM
برای خانواده اگه میخای سمند بهتره خیلی خیلی جاداره یه صندوق عقب داره لامصب 2 تا ادم توش جا میشه و به خاطر عمق زیاد صندوقش خیلی راحت همه چی توش جا میشه صندلی عقبش خیلی خوب طراحی شده و در صورتی که 3 نفر عقب بشینن به هیچ عنوان اذیت نمیشن در ضمن کم کم جا افتاده و افت قیمتش نسبت به سالهای اول تولیدش خیلی کم شده
sd ماشین خوبیه یعنی تیپ 2 اون همه چی داره ولی یه کم زشته زیاد خانواگی نیست جای داخلش تنگه و به نظرم قیمتش در مدلهای دست دوم طی چند سال اینده افت میکنه ولی اینو بدون که ایرانخودرو گفته بهترین قطعات رو براش استفاده میکنه

Abolfazl2006_p
4 June 2006, 12:12 AM
برای خانواده میخوای سمند
اما اگه 2 نفرید 206
این نظر من در بین این دو گزینه ای هست که فرمودید ولی من 405 دارم و به سمند ترجیح میدم.........

amir_CLK500
29 July 2006, 04:27 PM
بابا جون هر کی دوست دارید این 206 صندوقدار رو وارد مقایسه هاتون نکنید.فاجعه اس خیلی خیلی زشته.اولین بار دیدم گفتم شبیه لامبورگینی شده .دومین بار گفتم شبیه یه مدل بنزه. سومین بار شبیه یکی از مدلای مزدا. چهارمین بار شبیه یه نوع پیکان جدید. پنجمین بار شبیه ژیان اسپرت. ششمین بار صد رحمت به ژیان. هفتمین بار خدای من این چیه؟؟:icon_twis

abaratian
30 July 2006, 01:20 AM
من سمند ال ایکس 85 گرفتم و خیلی راضیم. (لطفا بحث رو به کل کل نکشونید) ماشین بسیار خوبیه و تفاوت محسوسش با ماشینهای دیگه در سرعتهای بالاست که این ماشین پایداری فوق العده ای داره (توی مسافرت اصلا خسته نمیشی) در ضمن ترمزهای عالی هم داره به علاوه که همونطور که دوستان گفتند اینقد جا داره که یه ایل رو باهاش میشه جا به جا کرد. راستی سمند ال ایکس هم دیگه ثبت نام نمی کنن و همش شده سمند سال

amir_CLK500
1 August 2006, 02:32 AM
من سمند ال ایکس 85 گرفتم و خیلی راضیم. (لطفا بحث رو به کل کل نکشونید) ماشین بسیار خوبیه و تفاوت محسوسش با ماشینهای دیگه در سرعتهای بالاست که این ماشین پایداری فوق العده ای داره (توی مسافرت اصلا خسته نمیشی) در ضمن ترمزهای عالی هم داره به علاوه که همونطور که دوستان گفتند اینقد جا داره که یه ایل رو باهاش میشه جا به جا کرد. راستی سمند ال ایکس هم دیگه ثبت نام نمی کنن و همش شده سمند سال
علیرغم اینکه باهاش حال نمیکنم ولی سمند سالش خیلی با حال شده به نظر میاد ماشین خوبی شده باشه.

z_qz54
1 August 2006, 01:49 PM
سمند یک سدان واقعی و غیر تقلبی هستش ولی 20 اس دی یه هاچ بک تقلبی و دستکاری شده است و خیلی خیلی نقص فنی و کششی داره. سر پیچ ها به هیچ عنوان پایدار نیست. بشتش مثل یک لنگر سینگینی میکنه سر پیچ. ترمز میزنی تومام نیرو از چرخ جلو خارج میشه. سیستم ترمز تقسیم نمیکنه.

amir_CLK500
1 August 2006, 03:29 PM
سمند یک سدان واقعی و غیر تقلبی هستش ولی 20 اس دی یه هاچ بک تقلبی و دستکاری شده است و خیلی خیلی نقص فنی و کششی داره. سر پیچ ها به هیچ عنوان پایدار نیست. بشتش مثل یک لنگر سینگینی میکنه سر پیچ. ترمز میزنی تومام نیرو از چرخ جلو خارج میشه. سیستم ترمز تقسیم نمیکنه.
یعنی انقدر اشغاله این 206 صندوقدار؟؟؟:icon_eek:

arash p mbz bmw
1 August 2006, 09:42 PM
متاسفانه ایرانخودرو حتی به خود زحمت نداد و سیستم تعلیقی رو خلق نکرد و یا اصلاح نکرد تا بر روی اریان قرار بده
به همین خاطر مطمئنا این ماشین دچار مشکل خواهد شد

z_qz54
2 August 2006, 12:49 AM
یعنی انقدر اشغاله این 206 صندوقدار؟؟؟:icon_eek:

ببخشید اول جمله ام رو کمی با پیاز داغ گفتم ولی این خودرو نقص فنی داره و مشکلاتی که 206 معمولی هرچند کم داشته چند برابر شده.

صادق اصفهان
2 August 2006, 09:01 AM
از 206 صندوقدار انتظار عملکرد 206 را نداشته باشید. از نظر هندلینگ دارای مشکل در حد 206 نیست

farshad_ata
5 September 2006, 01:21 AM
:icon_surp سمند lx سال واقعا خیلی خوبتره با این حال 206 از تکنولوژی به روزتری استفاده کرده با این حال سمند lx سال

arash p mbz bmw
5 September 2006, 08:36 AM
البته بماند که سر همین طراحی کوچلوی صندوق 2سال ملت طراح ایرانخودرو و پژو ی فراسنه زحمت کشیدن............................................. .................................................. ....................................

shahram2006_m
5 September 2006, 10:00 AM
از 206 صندوقدار انتظار عملکرد 206 را نداشته باشید. از نظر هندلینگ دارای مشکل در حد 206 نیست

نه دوست گرامی
با توجه به تجربه کسانی که هر دو رو داشتن
206 SD به علت اضافه شدن صندوق و سنگینی بیش از اندازه عقب سر پیچ ها
به قولی لنگر انداختن ، اصلا از لحاظ هندلینگ بهینه نشده.

sajjadnegaresh
5 September 2006, 10:29 AM
206 فقط هاچ بك ، سمند سال جنبه صندوق دارش بيشتره

amir_CLK500
5 September 2006, 02:09 PM
البته بماند که سر همین طراحی کوچلوی صندوق 2سال ملت طراح ایرانخودرو و پژو ی فراسنه زحمت کشیدن............................................. .................................................. ....................................

آرش جون بهتر بود اینم میگفتی واسه همین صندوق ناقابل 83 ملیارد تومن هزینه شده!!!

باتلاق
17 September 2006, 06:15 PM
من اول مي خواست 206 صندوق دار ثبت نام كنم! وقتي با افرادي كه اين خودرو را داشتند صحبت كردم همگي به اتفاق مي گفتند به هيچ وجه به درد خانواده نمي خوره چون داخل اتاق به هيچ وجه بزرگتر نشده. حالا به مسائل فني كاري ندارم...

براي خانواده من هم نظرم روي سمند هست. داخل خودرو واقعاَ بزرگ و جادار است...

config
15 December 2006, 07:13 PM
سمند یک سدان واقعی و غیر تقلبی هستش ولی 20 اس دی یه هاچ بک تقلبی و دستکاری شده است و خیلی خیلی نقص فنی و کششی داره. 1-سر پیچ ها به هیچ عنوان پایدار نیست. 2-بشتش مثل یک لنگر سینگینی میکنه سر پیچ.3- ترمز میزنی تومام نیرو از چرخ جلو خارج میشه. سیستم ترمز تقسیم نمیکنه.

من 3 روز پيش اس دي تيپ 2 گرفتم لاستيكاشو با 205 عوض كردم و فرداش رفتم بندر عباس :icon_excl
1-من خيلي با پايداريش حال كردم :icon_arro اگه خواستيد بيشتر توضيح بدم بگيد
2-با ذكر اين كه يه كم ارتفاعو كم كردم متوجه چنين چيزي نشدم:icon_razz
3-ديگه عمرا با اين حرف موافق نيستم اتفاقا جايه ديگه هم نوشتم من هنوز تو كف ترمزاشم:icon_evil

config
15 December 2006, 07:17 PM
نه دوست گرامی
با توجه به تجربه کسانی که هر دو رو داشتن
206 SD به علت اضافه شدن صندوق و سنگینی بیش از اندازه عقب سر پیچ ها
به قولی لنگر انداختن ، اصلا از لحاظ هندلینگ بهینه نشده.

ولي براي من بهتر شده:icon_cool