PDA

View Full Version : ماشين زير 2 ميليون

*nvidia*
1 June 2006, 04:56 PM
با سلام خدمت همه ي دوستان
يكي از رفقاي ما مي خواد يه ماشين زير 2 ميليون بخره.
يه ماشين جموجور با مصرف كم منظورم اينه كه مثلا بيوك و ماشين هاي پرمصرف ديگه نباشه.
چه ماشيني با اين مشخصات گير مياد؟
يك سوال ديگه به نظر شما ارزش داره كه اردي 84كه دارم با يه پرايد 83 طاق بزنم يا نه.بايد بگم كه پرايد83خيلي تميزه.
ممنون.
يا علي

بلای ناگهانی
1 June 2006, 05:38 PM
پیکان مدل پایین بخر!

sina1808
1 June 2006, 05:38 PM
در مورد سوال دوم اگه پرايد از نظر فني مشكلي نداره حتما اينكارو انجام بده ! :) من كه بودم عوض ميكردم :icon_surp

Abolfazl2006_p
1 June 2006, 10:15 PM
با پراید عوض کن:lover:

سرخان زاده
2 June 2006, 01:52 AM
سلام به نظر من یه رنو 5 مدل 64-65 یا اگه گیرت اومد 71-72 تر تمیز چون هم جمجموره وهم تو کم مصرفی زمانه خودش حرف اول میزد همچنین خرج نگهداریش کمه ودر کل گزینه خوبیه. موفق باشی

bamshad
2 June 2006, 02:12 AM
دوستان یه رنو 5 تروتمیز چنده حدودا؟
ارزش داره خریدنش؟
هزینه اش چطوریه ؟ هر روز تعمیرگاه؟

PAYAM
2 June 2006, 03:44 AM
رنو به قول تعميركارا قلك سوراخه! يعني هر چي خرجش كني كمه. كلا دردسر زيادي داره ولي با توجه به بودجه شما انتخاب خوبيه.

bamshad
2 June 2006, 03:54 AM
پس اگه قرار باشه دائما خراب شه که به درد نمیخوره

PAYAM
2 June 2006, 05:23 AM
رنو ماشينيه كه خيلي اذيت مي‌كنه. همچنين براي تعميركارها هم خيلي بد دسته.

به نظر من روي انواع مدل‌هاي جيپ هم بررسي‌اي بكن.

bijan2021
2 June 2006, 02:45 PM
بهترین ماشین با این قیمت : پژو 504 و آیودی (لذت رانندگیش خارق العاده است) خرجشون هم کمه

braveheart
2 June 2006, 06:23 PM
با سلام خدمت همه ي دوستان
يكي از رفقاي ما مي خواد يه ماشين زير 2 ميليون بخره.
يه ماشين جموجور با مصرف كم منظورم اينه كه مثلا بيوك و ماشين هاي پرمصرف ديگه نباشه.
چه ماشيني با اين مشخصات گير مياد؟
يك سوال ديگه به نظر شما ارزش داره كه اردي 84كه دارم با يه پرايد 83 طاق بزنم يا نه.بايد بگم كه پرايد83خيلي تميزه.
ممنون.
يا علي

در مورد اولی که بهتره کلا بیخیال بشی . ماشین با این قیمت خیلی اذیتت میکنه و مرتب خرج روی دستت میندازه .
مطمئن باش 2 هفته نشده از خردیش پشیمون میشی .

در مورد دومی هم شک نکن و حتما عوض کن

meslehichkas
2 June 2006, 07:19 PM
يه تويوتا كارينايه تر تميز ( حتما سالم باشه و الا...)
ماشينه خوبيه
به قوله دوستان اگه نگيري بهتره چون با اين اوضا اول آخر صاحبش خوده شمايي هر چي بخري
بذار پولت جمع بشه بهتر بگير

بلای ناگهانی
2 June 2006, 09:38 PM
اخه رنو که یه ادم معمولی توش زورکی جا می شه... رنو وقتی خوبه که ادم ریزه پیزه باشه تعدادشون هم بیشتر از 2 نفر نباشه!

meteora
2 June 2006, 10:59 PM
در مورد سوال اول غیر از خرید پیکان مدل پایین چیز دیگه ضرره به 2 دلیل :قطعاتش به وفور یافت میشه و دیگه اینکه فروختنش نسبت به دیگر ماشینها اسونتره.
در مورد سوال دوم اگه با rd از نظر سفتی و شتاب مشکل نداری عوض نکن چون مزیتهایی نسبت به پراید از نظر جا بدنه داره ولی اگه به شتاب و نرمی اهمیت میدی پراید خیلی خوبه .

علی206
2 June 2006, 11:48 PM
ماشین دسته دوم فقط یه هیلمن آونجر تمیز تک سند اگه گیر بیاری به همه ماشینا سره...چون من داشتم واقعا ماشین توپی بود.....شتاب و سرعتش نسبت به قیمتش از پیکان سره..و. همینطور اصطحلاک و مصرفش...

XELTEK
3 June 2006, 01:22 AM
یه ژیان بخر راحت کن خودتو !! الباقیشم بده اسپورتش کنن !!!

amix
3 June 2006, 12:27 PM
مگه ماشین زیر 2 ملیون هم ماشین میشه :icon_eek: یک موتور بخر حالشو ببر:icon_cool

*nvidia*
3 June 2006, 04:03 PM
از راهنمايي هاي همه ي دوستان عزيز ممنون .
وجدانا اين سايت اعضاي بسيار عالي و با مرامي داره.دمه همتون گرم.
در مورد سوال اولم با 3 تومن چه ماشيني گير مياد يا حداكثر 3.5.
مرسي

مودي
3 June 2006, 04:13 PM
به این تاپیک نگاه کن
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=19135

بلای ناگهانی
3 June 2006, 04:55 PM
از راهنمايي هاي همه ي دوستان عزيز ممنون .
وجدانا اين سايت اعضاي بسيار عالي و با مرامي داره.دمه همتون گرم.
در مورد سوال اولم با 3 تومن چه ماشيني گير مياد يا حداكثر 3.5.
مرسي

دوست عزیز شرمنده که اینو می گم.. سرکار که نیستیم؟

*nvidia*
5 June 2006, 05:03 PM
دوست عزیز شرمنده که اینو می گم.. سرکار که نیستیم؟
نه عزيزم.من كه مريض نيستم بيام اينجا هم وقت شما رو هم وقت خودمو تلف كنم.
چون يه سري از دوستان گفته بودند كه ارزش نداره با 2 ميليون تومن طرف ماشين برم.من با اين رفيقم صحبت كردم گفت احتمالا تا1تومن ميتونه پول بيشتري هزينه كنه.
باز هم از همه ي دوستان تشكر مي كنم.
راستي اردي رو با پرايد طاق زدم.

سرخان زاده
10 June 2006, 04:11 AM
رنو به قول تعميركارا قلك سوراخه! يعني هر چي خرجش كني كمه. كلا دردسر زيادي داره ولي با توجه به بودجه شما انتخاب خوبيه.

سلام ببخشید اگه من دیر دارم پاسخ میدم اخه یه چند وقتی نبودم
در مورد اینکه رنو زود خراب میشه باشد بگم که پدر من تعمیر کار ماشین های فوق سنگینه وخوده پدرم هم یه رنو 5 مدل 64 داره که از صفر دسته خودش بوده و در کل ماشین سالمیه والان هم ازش خیلی رازیه ودر مورد لوازمش باید بگم که ما 3ماه پیش برای اولین باردیسک وصفحه کلاچ فابریکشو بعد از 21 سال عوض کردیم. وبه اون دوستی که می گفت برای افراد قد بلند نشستنش سخته باید بگم که من با 185 cm قد تو رنو راحت میشنم و به ماشین کاملا تسلط دارم. همگی پیروز باشید:icon_surp