View Full Version : دزدگیر با 100 هزار تومن ؟
Siemens sx1
1 June 2006, 02:44 PM
سلام
میخواستم یه دزدگیر رو 405 ببندم ولی اینجور که معلومه مدل ها و مارکها خیلی زیاده گفتم از اساتید یک مشورت بگیرم .
ماشین که گفتم 405 هست . قیمت هم 70 - 80 حد اکثر 100 تومن :icon_neut چشم الکترونیکی هم برام مهمه
نمیخوام با سیم کشی ماشین ور برن این 405 ها همیجوری آتیش میگیره وای به حاله ...
در ضمن این دزگیرا که ریموتش رو سوییچ بسته میشه چجوریه ؟ همه دزدگیرا این قابلیت رو دارن یا فقص بضیهاشون ؟ یه توضیحی بدین ممنون میشم
اگه ممکنه امکاناته دزدگیره پیشنهادیتونم بگید
kiantom
1 June 2006, 07:00 PM
سلام
میخواستم یه دزدگیر رو 405 ببندم ولی اینجور که معلومه مدل ها و مارکها خیلی زیاده گفتم از اساتید یک مشورت بگیرم .
ماشین که گفتم 405 هست . قیمت هم 70 - 80 حد اکثر 100 تومن :icon_neut چشم الکترونیکی هم برام مهمه
نمیخوام با سیم کشی ماشین ور برن این 405 ها همیجوری آتیش میگیره وای به حاله ...
در ضمن این دزگیرا که ریموتش رو سوییچ بسته میشه چجوریه ؟ همه دزدگیرا این قابلیت رو دارن یا فقص بضیهاشون ؟ یه توضیحی بدین ممنون میشم
اگه ممکنه امکاناته دزدگیره پیشنهادیتونم بگید
با سلام
دوست عزيز دزدگيرهايي كه بر روي ريموت سوييچ دارند معمولاً از ماركهاي خوب و معتبر نبوده و كيفيت مناسبي ندارند.
شما ميتوانيد با اين هزينه يك SteelMate تصويري بگيريد كه داراي كيفيت مناسبي بوده و مطمئن است و ريموت آن نيز با باطري سايز AAA كار ميكند كه به نظر من تنها مورد منفي آن مصرف نسبتاً زياد باطري است، البته با توجه به نياز شما به چشم الكتروني 20-10 هزار تومان ديگر نيز بايد براي اين مورد در نظر بگيريد.
پيروز باشيد. :icon_cool
:lover:
Siemens sx1
1 June 2006, 07:09 PM
اگه میشه آدرسه سایتش یا مشخصات دزدگیر و تصویر ریموت رو هم بذارید
kiantom
3 June 2006, 07:46 PM
با سلام
دوست عزيز در لينك زير كه مربوط به سايت شركت Steel Mate مي باشد مدل مورد نظر را مي بينيد.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
پيروز باشيد. :icon_cool
:lover:
msr839
28 March 2008, 11:20 PM
steel mate دزدگیرای خوبی داره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.