View Full Version : کم کردن کیلومتر
Glimpser
30 May 2006, 01:33 PM
دوستان بایکی اشنا شدم که میگه میتونه کیلومتر کامپیوتری 206 و پرشیا و ..... رو با کامپیوتر کم کنه یکی از دوستان هم میگه ندیده چطوری ولی یک کیلومتر شمار 206 بهش داده و 2 ساعت بعد تحویل گرفته که کیلومتر همون عددی شده بوده که میخواسته ( برای گارانتی ) آیا ممکنه اگر هست راهنمایی کنید .
بهروزخان
30 May 2006, 01:41 PM
سلام
اعداد كيلومتر ماشينهاي 206و 405و ... در آي سي هايي از نوع NV RAM
ذخيره ميشه .كافيه اون آي سي شناخته بشه و با پروگرامر مربوط به اون و از طريق كامپيوتر عدد مورد نظر خودت رو توي آي سي بنويسي .البته ابينكار در 206 مشكلتره چون اين عدد در دو بخش يكي در پشت آمپر وديگري در ECUذخيره ميشه.
اين آي سي ها كوچك و كم پايه هستند وبا سشوار از روي بورد جدا و نصب ميشوند.
آریو
30 May 2006, 02:21 PM
کسی نقشه مداررایجش رونداره؟؟؟؟؟؟
Glimpser
31 May 2006, 12:01 PM
تا اونجایی که من فهمیدم طرف هیچ چیزی رو جدا نکرده فقط از طریق سیم خود کیلومتر و یک رابط دست ساز اون را به پورت سریال لپ تاپش وصل میکنه
siamak3
31 May 2006, 03:03 PM
دوستان اینکار شدنیه و من چند بار دیدم که این کارو شدنیه.امروز میرم دنبالش شاید بتونم اطلاعات بیشتری بدست بیارم تا خودمم بتونم اینکارو بکنم . مطلب که تمام شد کل اونو براتون میفرستم .راستی اگه کسی زود تر یاد گرفت به منم بگه .
آریو
1 June 2006, 12:34 AM
عزیزان ممکن هست بشه ریستش کردیا یه دوربره تاصفربشه؟
ehsanpy
1 June 2006, 02:56 AM
من 405 دارم صفحه كيلومترش خراب بود روي گارانتي عوضش كردم كيلومترش صفر شد.
Glimpser
3 June 2006, 12:35 AM
نه بدون تعویض عدد کیلومتر رو روی 206 یا پرشیا به همون عددی که خودشان می خواهند تغیر میدهند
amir_3dxp
3 June 2006, 01:12 AM
منم شنيدن با لب تاپ كم ميكنن . از يكي از مهندساي ايران خودرو پرسيدم گفت فكر نكنم كسي بتونه اين كارو كنه ما خدمون تو ايران خودرو دستگاهي براي اين كار نداريم . . اگه فهميدين به منم بگين .
Glimpser
4 June 2006, 01:33 PM
با طرف صحبت کردم گفت چون داره از این راه نون میخوره نمیتونه بگه ولی بسته به نوع کار و ماشینت از 50 تا 100 هزار گفته میگیرم انجام میدم
meslehichkas
4 June 2006, 01:40 PM
دوستان در اين مورد هم توضيح بدن كه در موقع خريده ماشين
اگه كيلومتر دست كاري شده باشه
در ضمن لاستيك هم چيزي از كاركرد نشون نده از كجا ميشه فهميد كه تقلب شده ؟
pouya system
4 June 2006, 03:55 PM
یه راه حل ساده . میزانه سائیدگی کفی پلاستیکی زیره پای راننده:icon_mrgr
meslehichkas
4 June 2006, 04:45 PM
یه راه حل ساده . میزانه سائیدگی کفی پلاستیکی زیره پای راننده:icon_mrgr
جالب بود
اما قابله بر طرف كردنه
z_qz54
4 June 2006, 04:46 PM
باید کیلومتر شمار رو باز کنید ، (206)پشت همون صفحه کیلومتر شمار یه برد کوچولو هستش که ده دوازده رشته سیم ازش رفته برای یه کابل ، برای اینکه اونو دستکاری کنن ، مجبورن که چسب دور سیم رو یازکنن و سر مثبت رو از اون سیم ها با یه تیغ موکت بر بگیرن ، این چسب یه جوریه (خشکه)وقتی باز کردی ، دیگه نمیشه اونو بست ، همیشه هم روش خاک میشینه و وقتی که دست بخوره خاکش کم میشه دیگه.
siamak3
4 June 2006, 10:35 PM
شاید ساده تر هم بشه : 1 ) از روی میزان سوختن رنگ داخل کاپوت و یه جاهایه دیگه حتی میشه فهمید چقدر موتور روشن بوده . 2 )بازم ساده تر از دور نوار شیشه و یه جاهایه دیگه حتی میشه فهمید که ماشین بیشتر تو چه هوایی کار کرده مثلا خیلی شرجی و یا خیلی خشک البته همه اینها یک تلرانس مثبت و منفی هم داره که برای افراد مختلف متفاوته . اما دوستان اگر دقیقا عدد واقعی کار کرد رو بخواهید میتونید از داخل یک چیپست روی برد کوچکی که دوستمون توضیحشو دادن استخراج کنید . و اما نکته اینجاست که دستیابی به اطلاعات اون چیپست مستلزم داشتن یک نرم افزار مخصوص + یک پسورد که هر دوی اینها فقط در اختیار کارخانه تولید کننده چیپست هستش میباشد . و جالب اینجاست که باز هم اگر مایل باشید جلوتر بریم و به اطلاعات اون دسترسی پیدا کنیم باید طبق معمول و در مرحله اول به صورت آزمون و خطا و و در مرحله بعد با کمک یک برنامه نویس خوب اون رو خوند .(البته سخت افزار خوب و سریع فراموش نشه ) .:icon_arro :icon_surp
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.