PDA

View Full Version : راهنمایی برای خرید UPS

vatoovatoo80
29 May 2006, 01:01 AM
سلام
امروز داشتم یه DVD رایت میکردم که وسطش به علت نوسان برق محافظ 4000 تومنیم برق PC رو قطع کرد و DVD بیچاره سوخت.بازم دست این محافظ درد نکنه که از برق رو قطع کرد و مادربرد و CPU رو از شر نوسانات بعدی در امان نگه داشت.
اما وقتی این اتفاق افتاد این فکر به سرم زد که برای محافظت بهتر از کامپیوترم یه UPS بگیرم.اما اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم.فقط میدونم فاراتل و هژیر از تولیدکننده های داخلی UPS هستن.
اما انتظارات من از UPS :
- ولتاژ خروجی ثابتی بده.یعنی ولتاژ خروجی به ورودی بستگی نداشته باشه.
- حداقل به مدت 10 دقیقه توان لازم بزای کامپیوترم رو فراهم کنه.اگه درست محاسبه کرده باشم کامپیوترم نهایتا 400 وات توانش هست.
- هشدار دهنده های لازم رو چه صوتی چه نوری داشته باشه
- کار کردن باهاش راحت باشه(User friendly)
- باطریش عمر خوبی داشته باشه
-قیمتش هم تو رنج 100 الی 150 باشه

پیشاپیش ممنون از کمکتون:icon_evil

ATOS
29 May 2006, 01:23 AM
نخر:icon_mad:
.
مهمترين مصرف كننده هاي UPS سازمانهاي دولتي هستن (چون پولشون بيحساب و كتابه) و برا همين از من بشنو كه چيز خوبي نيست:icon_mad:
همش بايد يا دنبال باطري بگردي يا.....
منكه خسته شدم بسكه چندتا چندتا فرستادم تهران درست كنن و البته هيچ وقت كامل درست نشدن (ما از محصولات فاراتل استفاده ميكنيم):icon_cool

vatoovatoo80
29 May 2006, 01:43 AM
دوست من
من راهنمایی برای خریدن خواستم نه نخریدن.در هر حال ممنون.
خونه ما نوسان برق زیادی داره و خوب این برای کامپیوتر خیلی ضرر داره .دو سال پیش هم مادربرد و CPU در اثر همین نوسان برق سوخت.
بنابراین احتیاج زیادی به این وسیله دارم.
منتظر راهنمایی های شما هستم.
راستی UPS های شما چه مشکلی پیدا کردن؟بعد از چند وقت مشکل دار شدن؟

djnima
29 May 2006, 10:36 AM
vatoovatoo عزيز چند وقت منم ميخواستم يه يو پي اس با همين مشخصات بگيرم ، يكي از دوستان يه مدل فاراتل رو بهم معرفي كرد كه همه اين مشخصاتي رو كه گفتيد داره و تا 20 دقيقه برق رو براي كامپيوتر تامين ميكنه قيمتشم 120 هست .مدلش يادم نيست ، براتون سوال ميكنم.

ATOS
29 May 2006, 05:14 PM
دوست من
من راهنمایی برای خریدن خواستم نه نخریدن.در هر حال ممنون.
خونه ما نوسان برق زیادی داره و خوب این برای کامپیوتر خیلی ضرر داره .دو سال پیش هم مادربرد و CPU در اثر همین نوسان برق سوخت.
بنابراین احتیاج زیادی به این وسیله دارم.
منتظر راهنمایی های شما هستم.
راستی UPS های شما چه مشکلی پیدا کردن؟بعد از چند وقت مشکل دار شدن؟
ظاهرا خيلي مصمم هستي:icon_razz
بهترين UPS هاي ساخت داخل از نظر كيفيت SARA هست و از نظر خدمات پس از فروش FARATEL:icon_cool
يك مدل محافظ برق SARA هم هست كه تايمرش 10 ثانيه و حدود 9000 چوق قيمتشه:icon_cool

Pmax
30 May 2006, 03:28 AM
حامد جان میشه لطف کنی آدرس یا شماره تلفن نمایندگی فروش این محافظ sara رو به من بدید ؟ برای مصرف خانگی چیز جالبی باید باشه - چون نوسانات منزل ما معمولا بیشتر از 4-5 ثانیه طول نمی کشن
مرسی

من می خواستم ups بگیرم اما ارتقا سیستمم انقدر خرج بر می داره که فعلا فراموشش کردم ...

برای ups به لينك زیر هم برید بد نیست

http://rayansaba.com/products/index.php?grp=UPS

Pmax
30 May 2006, 10:16 AM
سايت سارا رو پیدا کردم http://www.saragroupind.com
البته توی محصولاتشون نتونستم این محافظی که فرمودید رو پیدا کنم اما زنگ می زنم و می پرسم
در هر صورت مرسی

Profession@l
30 May 2006, 09:18 PM
یه Laptop بگیر خودتو راحت کن از دست این نواسانات برق ایران که خیلی بلا آورده سره کامی دوستام