PDA

View Full Version : 3 شبكه ماهواره روي 6600



behrang44
27 November 2004, 06:22 PM
با سلام خدمت دوستان . امروز شنيدم كه در تهران حدود 40 تا 45 هزارتومان ميگيرند و نرم افزاري روي 6600 نصب ميكنند كه به وسيله آن ميتوان 3 كانال ماهواره را روي 6600 ديد . خواستم اگه كسي از دوستان اطلاعاتي دراين مورد يا نرم افزارش رو داره كمك كنه . سوال بعد اينكه ميخواستم بدونم بعد از نصب اسكرين سيور در كدام قسمت گوشي ميشه فعالش كرد

Nima1989
27 November 2004, 06:24 PM
در مورد قسمت اول:
محاله 8)

llvllohsen
27 November 2004, 06:46 PM
همچين چيزي غير ممكنه :twisted:

payamix
27 November 2004, 07:38 PM
من نميدونم چرا جوك ها رو توي قسمت نوكيا مطرح ميكنيد ؟! :arrow:

MASTERSATMAN
27 November 2004, 07:46 PM
نه برادر نميشه
اين كار فقط از طريق سرويس EDGE = Enhanced Data rates for Global Evolution امكان داره كه اغلب موبايل هاي جديد آن را دارند ولي اصلا تكنولوژي به كار رفته در شبكه موبايل ايران چنين سرويسي را ندارد در ضمن حتي با اين تكنولوژي هم به طور مستقيم نميشه از ماهواره سيگنال را دريافت كرد بلكه اپراتور موبايل تصاوير ماهواره را براي شما به وسيله سرويس EDGE ارسال مي كنه .
ولي غصه نخور اگه بتونند مدار ماهواره ها رو زير اتمسفر زمين قرار بدن امكان چنين سرويسي هست ولي نه به اين زوديها :o

ميلادپ
28 November 2004, 12:28 AM
ولا آدم چيزايي ميشنوه به قول دوستم آقاي پاياميكس شبيه جوكه

Nre_naser
28 November 2004, 12:48 AM
گشتيم نبود نگرد نيست :o

rahnama
28 November 2004, 01:17 AM
اين مطلب كه فرمودن با وجود اين شبكه مطلوب ايران غير ممكنه :mrgreen:

kambizonline
28 November 2004, 04:21 AM
عزيز دل برادر تو تهرون خرو رنگ ميكنن بجاي بنز ميفروشند
اما سوال دوم : بايد برين توي همون نرم افزار و بزارينش رو حالت active و بعد توي setting تنظيم هاي اونو به سليقه خودتون انجام بدين .
مورد سوم : غصه نخور درست ميشه

پارسا
28 November 2004, 11:29 AM
مورد سوم !!!!!!!!!!
بحق چيزهاي نديده و نشنيده ... تو را خدا جلوي چشم همه صحبت دوستان را تحريف نكنيد .. بنده خدا فقط 2 مورد بيان كرده بود !!!!

NokiaCell
28 November 2004, 02:01 PM
به به ميبينيم كه آقاي بهرنگ تاپيك اينجا رو جكستان خوندن :lol: :lol: :lol:

babooi
28 November 2004, 10:40 PM
من شنيدم كه نه تنها 3 تا كانال بلكه هر 7 تا كانال ايران و همچنين اگر يك LNB بهش وصل كنيد همه كانال ها را ميگيره :lol: :arrow: :mrgreen:

kinz
29 November 2004, 08:06 AM
نمیدونم رو کدوم تاپیک بود اما یه توضیحی راجب به این موضوع داده بودم!
استاندارد dvb-h که شامل این تکنولوژی که شما میخواین میشه یعنی دریافت کانالهای ماهواره ای بدون نیاز به شبکه به وسیله مبایل چند روزیه که کاملا استانداردش قطعی شده و بیشتر از 1 و یا 2 سال طول نمیکشه که گوشی های با این امکانات به بازار بیاند. (نوکیا که اعلام کرده 2006) اما در مورد گوشی هایی که امروز به فروش میرند تیونر و سخت افزار این کار رو ندارند. و کانالی هم فعلا با این استاندارد پخش نمیشه بغیر از یکی دو جا اونم با استاندارد های متفاوت. نوکیا خیلی وقته داره روی این استاندارد کار میکنه و به احتمال زیاد اولین گوشی ها با این تکنولوژی که پاشون به ایران برسه مارکشون نوکیا خواهد بود.
برای کسایی که علاقه مند هستند
در مورد استاندارد DVB-H
http://www.dvb.org/index.php?id=278
و نوکیا + DVB-H
http://press.nokia.com/PR/200411/970383_5.html
و اولین تیونر DVB-H
http://www.eetimes.de/semi/news/showArticle.jhtml?articleID=52600091

WAREZ
29 November 2004, 06:22 PM
ممنون از جناب kinz, كه با توضيح كامل موضوع را روشن كردند.

davoodrm_666
17 December 2004, 06:23 PM
مي بينم كه موبايل هم مي خواد به شه ماهواره حتما ل ن بي موبايل هم مي شه دماق كسي كه موبايل داره :lol:

Lizard
17 December 2004, 06:31 PM
فقط تنها مساله ي مهمي كه ما ايراني ها باش مشكل پيدا ميكنيم نداشتن اجازه استفاده از اين تجهيزات هست.