PDA

View Full Version : دودی کردن شیشه

پارسا
3 September 2005, 08:24 AM
با سلام و احترام
سوال :
1 - دودي كردن شيشه هاي اتومبيل از نظر قوانين راهنمايي و رانندگي كشور ****** *****ي ايران ممنوع است يا نه ( بطور كلي ) ؟
اگر تا يك اندازه مشخصي اشكالي ندارد اين اندازه دودي كردن چقدر است ؟
( بعضي ازدوستان فرمودند كه تا اندازه اي كه داخل ماشين ديده شود ! )
2 - آيا پيشنهاد مي نماييد از طلق استفاده شود يا بطور كلي شيشه اتومبيل ( براي دودي كردن ) عوض شود ؟
با تشكر از راهنمايي همه دوستان

dorna
3 September 2005, 03:47 PM
والا از قانون كه خبر ندارم كه توي قانون به اين نكته اشاره شده يا نه .اما فقط ميدونم كه گير دادن به اين شيشه ها هم دلخواهي است هر وقت بخوان گير بدن حتما يك چيزي را پيدا ميكنند مثل خودم يك روز به پست يك مامور خوردم چون نيتش گير بود هر مداركي كه از من خواست بهش دادم بعد دست اخر به من گفت چراغ ترمز عقب كار نميكنه بهش گفتم سالم بود تازه اينطور شده قبول نكرد هشت هزار تومان من را جريمه كرد اگه واقعاء توي جاده اين لامپ بسوزه يعني ادم بايد اين مبلغ جريمه بشه.در ضمن در مورد شيشه دودي هم قانون مشكل داره چون توي شهرهاي جنوبي حرارت گرما وحشتناك است تازه كولر ماشين هم توان خنك كردن را نداره ولي اگر شيشه دودي باشه يكمي سرماي ماشين بهبود پيدا ميكنه.البته من با دودي كردن درصد بالا مخالفم چون درتاريكي شديداء راننده را ازار ميده.

fizzi
3 September 2005, 09:38 PM
در دبي شيشه هاي بعضي از ماشينها بقدري تيره هست كه ديدن درون آنها غير ممكن هست و كسي هم زياد كاري ندارد (چون اونجا هم پليس گاهي گير ميده گاهي نه)
ولي شهرهاي جنوبي رو راست ميگيد اين كه نميزارن شييشه دودي باشه واقعن ظلم هست به ساكنان اون شهرها.

hedalat
4 September 2005, 12:32 PM
با سلام خدمت عزیزان
اگر کمی صبر کنید موتونید از این شیشه های جدید که با فشار یک دگمه دودی میشه و هر وقت خواستید می تونید به حالت عادی برگردونید استفاده کنید فکر کنم بزودی تو تهران گیر بیاد چون از کسی شنیدم که از تایوان داره وارد میکنه و متناسب با شیشه ماشین باید اونو خم کرد.هر وقت پلیس گیر بده در عرض چند ثانیه از حالت دودی خارج میکنید.

dorna
4 September 2005, 12:39 PM
يكمي بيشتر توضيح بده ببينيم جريان اين شيشه ها چي هست .چه قيمتي حدوداء دارن وغيره...

hedalat
4 September 2005, 12:46 PM
در مورد قیمتش فعلان چیز زیادی نمیدونم ولی هر وقت اطلاعاتی بدست اوردم برای دوستان تو این تاپیک میزارم

dorna
4 September 2005, 12:54 PM
خوب كي ميرسه.فقط خاص ماشين هست يا مصارف ديگه هم داره؟

پارسا
5 September 2005, 08:24 AM
دوستان محترم
براي دودي كردن طلق را پيشنهاد مي كنند يا تعويض شيشه ؟

سعيد123
5 September 2005, 07:04 PM
تو كويت كه به شيشه هاى عقب گير نمىدن تنها شيشه ى جلو و شيشه ى راننده

persian_gulf
5 September 2005, 10:52 PM
من از یه منبع غیر موثق شنیدم که می گفت تا 25% کاری ندارن
اما به قول دوستمون که میگه خدا نکته بخوان گیر بدن

hamed.black
6 September 2005, 08:57 AM
دوست عزیز دودی کردن ماشین طبق قوانین جرم محسوب میشه.....
ولی اگه از بر چسب دودی نمره 2 برای شیشه کناری و نمره 4 واسه عقب استفاده کنی کسی گیر نمیده هر چند زیاد دودی نمیشه ولی تمام قشنگیش به همین ملایم بودنشه..........

محمد رضا محمدي
6 September 2005, 10:47 AM
پارسا جان .... بهتره راه ديگه اي غير از تلق انتخاب كني .... تلق بعد از مدتي خش بر ميداره و كثيف ميشه و ظاهر فوق العاده بدي پيدا ميكنه ولي در عوض ارزان تر هست .... من زماني از شخصي پرسيدم كه ميگفت بهترين راه دودي كردن بوسيله اشعه هست ( نميدونم چه اشعه اي ) كه براي خودرويي مثل پرايد حدود سي چهل هزار تومن خرج داره ولي واسه پاك كردن همين شيشه ها دوبرابر هزينه در بر داره ....

پارسا
6 September 2005, 11:24 AM
با تشكر از توجه همه دوستان
سوالاتي برام پيش اومده ...
براي دودي بودن شيشه ( بقول دوستمان نمره 2 ) اگر بخواند گير بدند و ماشين را بخوابونند
1 - اگر طلقي باشه ميشه طلق را از شيشه كند و ديگه با پاركينگ نبرد ؟
2 - فرقي نمي كنه ... چه دوديش از بين بره يا نره به پاركينگ مي برند ؟
3 - مگه طلق از داخل نيست ... پس چطور ميشه كه خراب بشه .. يعني بر اثر آفتاب خوردگي دچار مشكل ميشه ؟
از راهنمايي همه دوستان ممنون

hamed.black
6 September 2005, 12:11 PM
عزیز خرج بر چسب 10 تا 13 هزار تومنه
ضمنن راحت کنده میشه
ماشین قبلیه من 2 سال دودی بود چیزیش نشود.........
هیچ کسم گیر نداد اگه تو خیابون مراعاته مردمو کنی کسی باهات کاری نداره.......

پارسا
6 September 2005, 01:45 PM
دوست عزيز
امكانش هست كه به بنده نشاني اين فردي كه اينكار را براي شما انجام دادند را به بنده بفرماييد

Shahzadeh kocholoo
6 September 2005, 11:18 PM
1 سوال
معمولا چقدر وقت میبره این کار؟؟
هزینش چقدره؟
چند نوع دودی کردن داریم؟ به چند شیوه این کارو می کنند؟

hamed.black
7 September 2005, 04:17 PM
این کار تقریبا وقت زیادی میبره البته اگه این کاره باشه ممکنه بیشتر از 5/1 ساعت طول نکشه......
هزینشم بستگی به ماشینو نوع دودی داره (بخاطر تفاوت قیمت بر چسب ها)......حداقل 13 14 باید باشه
اگه یه سر برید خیابون فردوسی به سمت خیابون انقلاب (از توپ خونه) سمت راست خیابون مغازه هایی که این کارو میکنن میبینید..........
من ماشینمو خودم همراه دوستم دودی کردم.....(با 5 هزار تومن) :icon_mrgr
البته حدود 4 ساعت طول کشید.... :icon_arro :icon_surp

kima
7 September 2005, 10:48 PM
در دبي شيشه هاي بعضي از ماشينها بقدري تيره هست كه ديدن درون آنها غير ممكن هست و كسي هم زياد كاري ندارد (چون اونجا هم پليس گاهي گير ميده گاهي نه)
ولي شهرهاي جنوبي رو راست ميگيد اين كه نميزارن شييشه دودي باشه واقعن ظلم هست به ساكنان اون شهرها.

شهر های جنوبی محل قاچاق و کارهای خلاف هم زیاد هست
شما این را هم حساب کنید نه فقط گرما رو

kima
7 September 2005, 10:50 PM
ما یم ماشین داریم که از روز اولش که گرفتیم حدود 15 سال پیش این دودی بود شیشه های
هنوز هم که هنوزه هست و نه آفتاب خورده خراب شده نه چیزی
تازه شیشه شکسته و اینطلقه کمک می کنه مشکلی پیدا نکنه

بلای ناگهانی
8 September 2005, 06:17 AM
من خودم جنوب هستم تو تابستون گیر نمی دن به دودی البته درصدش نباید زیاد باشه تا همون 30 40 درصد مشکلی نداره گیر نمی دن اما اگر درصدش بیشتر شد گیر می دن این ورا قیمتش بین 8 تا 12 تومان هستش

hamed.black
8 September 2005, 02:27 PM
البته شیشه دودی ماشین که خودش دودی باشه هستش...
ولی قیمتش بالاست مثلا دوستم واسه پرایدش عوض کرد حدود 55 هزار تومن براش تموم شد

ehsan7000
9 September 2005, 12:10 PM
من شيشه هاي عقب پرايدو با 10 هزار تومان با طلق دودي كردم به 3.5 ساعت و البته اولش خيلي سياه بود ولي بعد از چند وقت بيرگتر شد ولي ازش خيلي راضيم ... اصلا هم كثيف نشده ...

پارسا
10 September 2005, 09:15 AM
من شيشه هاي عقب پرايدو با 10 هزار تومان با طلق دودي كردم به 3.5 ساعت و البته اولش خيلي سياه بود ولي بعد از چند وقت بيرگتر شد ولي ازش خيلي راضيم ... اصلا هم كثيف نشده ...
ممنون از توجه تمام دوستان
دوست عزيز ... لطف مي كنيد و نشاني فروشگاه را بفرماييد .

hamed.black
10 September 2005, 12:36 PM
دوست عزیز محل این کارا تو خیابون فردوسیه بالاتر از میدون توپ خونه..............

Behnam-Fe
12 September 2005, 01:33 PM
سلام خدمت دوستان
اگه کسی طلق بزنه و دیگری شیشه را عوض کنه و دودی کنه وقتی کسی این دو تا ماشین را ببینه می فهمه که اولی طلق .و در کل طلق زشته.

hamed.black
12 September 2005, 05:17 PM
بعله ولی خوب هم تفاوت قیمتشون زیاده هم اگه گیر بدن یه دست شیشه پیاده ای هم اینکه اکه رنگ زیادی تیره باشه نمیشه تشخیص داد شیشه عوض شده یا طلقه......

pedram55
14 March 2006, 09:58 AM
اگر فقط دنبال ظاهر قضيه هستيد و فقط ميخواهيد شيشه تغيير رنگ بده خوب از طلق استفاده کنيد ولي راه حل اصولي تر استفاده از window film هست که البته خيلي گرون تر در مياد در حدود متري 40 هزار تومن و يه ماشين حدود 200 تومن آب ميخوره ولي در عوض
1- جلوگيري از اشعه هاي مضرخورشيد و اسيب رسيدن به داشبورت و فرمان و .. در اثر تابش آفتاب
2-جلوگيري از آتش گرفتن دست وقتي که ماشين توي برق آفتاب پارک شده باشه چون جلوي انرژي تابشي خورشيد گرفته ميشه
3- مهمتر اينکه کولر ماشين شما راحت تر جواب ميده و کمتر بهش زور مياد و شما کمتر از کولر شاکي ميشيد

براي اطلاعات بيشتر اين مطلب را بخونيد که ازخود phalls نقل شده:

امروزه توسعه فن آوري توليد پوششهاي چند لايه (window film ) توانسته است مشكلات متعدد كاربرد شيشه در اتومبيل ها را به ميزان قابل توجهي رفع نمايد . چنين محصولاتي معمولاً‌ از 6 لاية بهم فشرده تشكيل شده اند و هر لايه منشاء ايجاد خاصيت مشخصي مي باشد . ضخامت نهايي اين محصولات حدود 50 ميكرون است و براي نصب آنها هيچ احتياجي به خارج كردن شيشه ها و يا تعويض آنها نخواهد بود .

جلوگيري از ورود حرارت خورشيد

آيا تا به حال از گرماي شديد نورخورشيد و تابش مستقيم آن ، هنگامي كه داخل اتومبيل نشسته ايد آزرده شده ايد ؟

پوششهاي مدرن با كاهش ورود حرارت خورشيد به طور متوسط به ميزان 40% از افزايش دماي داخل اتومبيل جلوگيري مي نمايند . در نتيجه فشار كمتري به سيستم سرمايش اتومبيل وارد شده و آسايش سرنشينان در فصول گرم بسادگي تأمين خواهد شد . در ضمن چه داخل اتومبيل خنك باشد و چه نباشد ، وقتي آفتاب مستقيماً‌ به سرنشينان بتابد باعث آزار آنها خواهد شد . اما با استفاده از پوششهاي مدرن ، به علت آنكه اكثر قسمت حرارت زاي نور خورشيد فيلتر مي شود ، حتي تابش مستقيم هم فقط گرماي اندكي ايجاد مي نمايد .

بخش عمده اي ( 53% ) از طيف خورشيدي را اشعه حرارت زا و نامرئي مادون قرمز تشكيل مي دهد . از مدتها قبل ثابت شده بود كه فلزات سنگين ( مانند : نقره ، واناديم ، آلياژ نيكل و كروم ، طلا و ... ) مي توانند اشعه حرارت زاي خورشيد را منعكس و دفع نمايند اما موانع تكنولوژيكي زيادي بر سر راه فلز پوش كردن پوششهاي پليمري وجود داشت . براي حل اين مشكلات تحقيقات وسيعي انجام شد و در نتيجه ا كنون به وسيله دو روش Metallizing ( تحت خلاء ) و Sputtering ( بوسيله پلاسما ) فلزپوش كردن كنترل شدة پوشش هاي پليمري صورت مي گيرد . منشاء خاصيت دفع حرارت خورشيد در پوششهاي مدرن نيز استفاده از فلزات سنگين در ساختار آنهاست .

افزايش ضريب ايمني و امنيت

احتمالاً شما شاهد سرقت وسايل داخل خودرو از قبيل ضبط ، كيف و يا اجناس گرانبها ، از طريق شكستن شيشه ها بوده ايد . آيا نصب دزدگير مي تواند از بروز چنين سرقت هايي جلوگيري نمايد ؟

پوششهاي مدرن پس از نصب ، تمام سطح شيشه را به شكلي يكپارچه درآورده و با توجه به استحكام كششي بسيار بالا در صورت شكستن شيشه ، پوشش تمام تكه هاي شكسته را در كنار هم نگه داشته و مانع نفوذ آسان سارقين از طريق شيشه ها مي شود .

در اكثر سرقت ها به علت عدم وارد آمدن ضربه سنگين ، سيستم دزدگير به صدا در نمي آيد ؛ ولي با نصب پوششهاي مدرن براي نفوذ به داخل اتومبيل به ضربات سنگيني احتياج خواهد بود و در آنصورت سيستم دزدگير فعال خواهد شد .

علاوه بر مزيت فوق در حوادث رانندگي نيز اين پوششها از پراكندگي شيشه و ايجاد جراحات شديد جلوگيري نموده و بدين ترتيب ايمني سرنشينان در مقابل چنين حوادث ناگواري تأمين مي گردد .

تأمين سلامت سرنشينان و لوازم خودرو

احتمالاً‌ شما هم شاهد ترك خوردگي و رنگ پريدگي قطعات داخلي خودرو در اثر تابش خورشيد بوده ايد ؟ يا اينكه به حساسيت هاي پوستي ناشي از تابش خورشيد مبتلا شده ايد .

شايد بدانيد كه علت پيدايش تمامي اين مشكلات اشعه مضر فرابنفش خورشيد ( UV ) است كه به دليل داشتن فركانس بالا داراي انرژي زيادي بوده و مي تواند از شيشه ها عبور كرده و به راحتي قطعات داخلي خودرو را دچار رنگ پريدگي و ترك خوردگي نمايد .

همچنين 80% از چين و چروك هايي كه در پوست ديده مي شود حاصل تابش اشعه فرابنفش در بيست سال اول زندگيست كه آثار سوء ‌آن مدتي نهفته مي ماند و در سنين بالا نمايان مي شود .

اما پوششهاي مدرن به علت بكارگيري گونه هاي شيميايي UVabsorbers در ساختار آنها قادر هستند به ميزان 99% تا 99.9% از ورود اشعه مضر فرابنفش ( UV ) جلوگيري نمايند . همچنين عدد SPF اين محصول 100 مي باشد به عبارت ديگر آثار سوء اشعه فرابنفش به يك صدم كاهش مي يابد . اين مزيت در كرم هاي ضد آفتاب استاندارد بين 15 تا 45 مي باشد .

لازم به ذكر است كه پيشرفته ترين انواع اين تكنولوژي موفق به دريافت توصيه نامه بنياد جهاني سرطان پوست The skin cancer foundation گرديده است .

افزايش جلوه و زيبايي خودرو

پوششهاي مدرن علاوه بر دارا بودن خواص منحصر به فرد ، در افزايش جلوه و زيبايي اتومبيل بسيار مؤثرند . نصب اين پوششها بر روي تمام شيشه هاي اتومبيل امكان پذير است و اين پوششها به صورت يكپارچه انحناي شيشه جلو و عقب اتومبيل را نيز خواهند پذيرفت .

پوششها داراي انواع شفاف ، رنگي ، رفلكس ، نيمه رفلكس و تاريك مي باشند ، در نتيجه براي تمام اتومبيل ها اعم از سواري عادي ، رالي ، تشريفات و سياسي قابل استفاده مي باشند .

جلوگيري از ورود نورهاي خيره كننده

پوششهاي مدرن از تابش شديد نور خيره كنندة خورشيد در روز و اتومبيلهاي مقابل در شب جلوگيري مي نمايند . نتيجة اين خاصيت كاهش خستگي چشم و افزايش تمركز هنگام رانندگي مي باشد .

اين تكنولوژي حاصل سالها تحقيق مراكز علمي است ، نصب آن توسط كادر متخصص انجام شده و داراي استانداردها و تأييديه هاي معتبر بين المللي مي باشد .

aminsir
27 May 2006, 04:06 AM
با سلام

دوستان میخاستم طرز چسبوندن طلق هایی که برای دودی کردن شیشه به کار میره رو به طور کامل بدونم.

منظورم این طلقایی که شبرنگ فروشها به شیشه میچسبونند.:icon_redf

ATOS
27 May 2006, 07:57 PM
براي اينكه زيرش هوا نيفته بايد شيشه رو كاملا (تاكيد ميكنم كاملا) خيس بكني و بعد طلق رو بچسبوني:icon_cool
بعد از يه مدت ميبيني كه چقدر خوب شده:icon_arro
.
ولي يادت باشه اين طلقهاي كيلويي تو بازار هست بعد يه مدت كه شيشه بالا و پائين بشه مات و بدرنگ ميشه:icon_razz
اصل دودي كردن رو تو يادگار امام انجام ميدن و حدود 300.000 چوق آب ميخوره:icon_cool
و يه نكته ديگه اينكه اگه طلق از يه حدي (ديده نشدن سرنشينان) بيشتر دودي باشه ممنوعه و پليس ميتونه ماشين رو بخوابونه:icon_evil

آریو
30 May 2006, 01:04 AM
آقا جریان اصل دودی چی هست؟

مهدي پاشايي
4 June 2006, 12:00 PM
آقا این که خیلی گرونه ؟؟؟
کی این همه پول میده

mr_mashmash
4 June 2006, 12:19 PM
چسبوندن طلق کار سختی که حتما باید یه نفر کمک داشته باشی، ولی با چندبار تمرین یاد می گیری مشکلی نیست. همون طور که اقا حامد گفتن حتما باید شیشه و طلق رو کاملا با اسپری خیس کنی (تا می تونی اب بپاش نترس!) شیشه عقب به خاطر انحنایی که داره و بددست بودنش بسیار مشکله. پیشنهاد می کنم اول از شیشه های درعقب شروع کنی. طلق رو 1.5 برابر شیشه ببر (اگه نبری که بهتره) که کم نیاری وسط کار، شیشه رو تا نیمه پایین بیار و از بالا شروع کن به چسبوندن و کم کم شیشه رو بده بالا. نگران اضافات و بیرون زدگی ها هم نباش که بعداز حداقل 1 روز باید با کاتر ببریشون. برای یکدست دراومدن کار از یک کاردک پلاستیکی یا اگه نداری از یه کارت تلفن استفاده کن که باهاش حباب ها رو کاملا در بیاری. بعد از چسبوندن هم تا 3-4 روز شیشه رو پایین نده تا کاملا خشک بشه.

abadan30t
4 June 2006, 04:25 PM
آقاي ماش ماش اين كار كه ميگي چقدر خرج داره؟:icon_eek:

meslehichkas
4 June 2006, 04:55 PM
ممنون بابته توضيحت
چقدر آب بپاشيم ؟
با اين آبپاشاي سلمونيا ميشه پاشيد ؟
انقدر بپاشيم كه ذرات آب روش بشينه يا نه انقدر بپاشيم كه آب روش جاري بشه ؟

اگه اينطوريه كه من ميخرم و امتحان ميكنم . كي به كيه
برچسبش كه متري 2-3 تومن بيشتر نيست

مهدي پاشايي
5 June 2006, 12:22 AM
دوستان چرا این همه زحمت
مگه اسپرتی ها این کارو انجام نمیدن؟؟

changeez
5 June 2006, 04:28 AM
حالا اومدیم و زدیم. بعد اگر خواستیم بکنیم راحت در میاد؟

meslehichkas
5 June 2006, 01:31 PM
دوستان چرا این همه زحمت
مگه اسپرتی ها این کارو انجام نمیدن؟؟

من كه از دلم نماد20-30تومن بدم دودي كنن بعد از يه مدت به هر دليلي بكنم يا كنده شه
اگه خودم ياد بگيرم مشكلي نيست
پليس گير داد ميكنم دوباره ميچسبونم
يا اگه برچسب كنده شد يا كهنه شد عوض ميكنمش

po2ya
5 June 2006, 03:10 PM
من كه از دلم نماد20-30تومن بدم دودي كنن بعد از يه مدت به هر دليلي بكنم يا كنده شه
اگه خودم ياد بگيرم مشكلي نيست
پليس گير داد ميكنم دوباره ميچسبونم
يا اگه برچسب كنده شد يا كهنه شد عوض ميكنمش

تا میتوونی آب بپاش اصلا نترس اینقدر آب بپاش که آب از بین نره و خشک نشه تا وقتی داری صاف و صوف میکنی به دفه گیر نکنه و بچشبه به شیشه و نشه تکوونش داد!راستی 20 30 تومن کجا بوود مگه میخواهید کل شیشه ها رو دوودی کنی؟!!!!
من شیشه عقب رو دودی کردم شد 6 تومن!
:icon_cool

Artemis
5 June 2006, 03:22 PM
ببین اگه بخوای تمیز دربیاد به جای آب از آب+مایع ظرفشویی(خیلی کم) استفاده کن و قشنگ شیشه را خیس کن
همچنین نیاز به یک کاردک ژلاتینی هم داری که بکشی رو برچسب تا محکم بچسبه

شازده كوچولو
5 June 2006, 03:41 PM
اين تلق رو از كجا ميشه تهيه كرد؟ چه نوعيه؟ و چه قيمتي داره؟
ممنون

Abolfazl2006_p
5 June 2006, 04:02 PM
دیدم که رنگ های مختلف به جز دودی هم میزنن.!
بگید ایا میشه راحت کندش ؟چه رنگهایی داره؟؟
thanks

mr_mashmash
6 June 2006, 12:31 AM
من خودم از خیابون فردوسی بالاتر از توپخونه خریدم که تقریبا بازارش اونجاس. رنگهای مختلف داره که تیره و روشنیش هم درجه بندی شده. فروشنده آلبوم داره که شما از اون انتخاب می کنی. از 1 الی 9 به ترتیب تیره تر می شه، بهتره از شماره 4 بالاتر انتخاب نکنید. قیمتش هم زیاد نیست 4-5 هزار تومن تموم می شه (متری 700 تا 900).
تو کندن این برچسبا تجربه ندارم ولی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه چون کاغذی نیست که رو شیشه پاره شه.
اسپرتی هام انجام می دن ولی خب باید هزینش رو بدید، اگه وقت و حوصله نداشته باشی بهتره دردسر برا خودت درست نکنی! :-)

mr_mashmash
6 June 2006, 12:36 AM
اقا یه پیشنهادی دارم، بهتره شیشه عقبو ببری اسپرتی برات بچسبونه(اگه 6-7 تومن تموم شه) چون هم خیلی سخت و عمرا خودت تمیز نمی تونی در بیاری هم نگاه می کنی قلقش دستت میاد

Abolfazl2006_p
6 June 2006, 01:22 AM
من خودم از خیابون فردوسی بالاتر از توپخونه خریدم که تقریبا بازارش اونجاس. رنگهای مختلف داره که تیره و روشنیش هم درجه بندی شده. فروشنده آلبوم داره که شما از اون انتخاب می کنی. از 1 الی 9 به ترتیب تیره تر می شه، بهتره از شماره 4 بالاتر انتخاب نکنید. قیمتش هم زیاد نیست 4-5 هزار تومن تموم می شه (متری 700 تا 900).
تو کندن این برچسبا تجربه ندارم ولی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه چون کاغذی نیست که رو شیشه پاره شه.
اسپرتی هام انجام می دن ولی خب باید هزینش رو بدید، اگه وقت و حوصله نداشته باشی بهتره دردسر برا خودت درست نکنی! :-)

چرا از شماره 4 به بالا انتخاب نکنم؟!
یه جور برچسب دیدم که شیشه را رفلکس میکنه اونا چه طورن؟ طوری که داخل ماشین پیدا نیست!
ایا بعد از یه مدت شفافیت خودشا از دست میدن؟!

30stem
6 June 2006, 10:12 AM

و يه نكته ديگه اينكه اگه طلق از يه حدي (ديده نشدن سرنشينان) بيشتر دودي باشه ممنوعه و پليس ميتونه ماشين رو بخوابونه:icon_evil
:icon_surp

Abolfazl2006_p
6 June 2006, 02:54 PM
حالا افتاد (دوزاری را میگم)

Pelanaria
6 June 2006, 04:11 PM
یه جور برچسب دیدم که شیشه را رفلکس میکنه اونا چه طورن؟ طوری که داخل ماشین پیدا نیست!
ایا بعد از یه مدت شفافیت خودشا از دست میدن؟!
پیشنهاد میکنم هیچ وقت این کار رو نکنید...شیشه عقب مشکلی نداره...ولی برای شیشه های در این کار رو نکنید...جوری دودی کنید که سرنشین های ماشین دیده بشن...اینجا برای دودی کردن شیشه ها درصد تایین میکنن...مثلا 25% یا 50%....از 25% بیشتر بشه اگه بخوان میتونن ماشین رو تا 2-3 ماه بخوابونن...داداش خودم نزدیک بود سر این قضیه دادگاهی بشه...در ضمن این کار رو هم حتما به اسپورتی ها بسپارید چون خودتون با نهایت دقت هم کار کنید باز هم زیره شیشه حباب می افته...خرجش هم خیلی کمتر از اونی میشه که فکر میکنید..موفق باشید

Abolfazl2006_p
6 June 2006, 07:26 PM
منظورتون از اینجا خود ایرونه!؟

meslehichkas
6 June 2006, 10:06 PM
تا میتوونی آب بپاش اصلا نترس اینقدر آب بپاش که آب از بین نره و خشک نشه تا وقتی داری صاف و صوف میکنی به دفه گیر نکنه و بچشبه به شیشه و نشه تکوونش داد!راستی 20 30 تومن کجا بوود مگه میخواهید کل شیشه ها رو دوودی کنی؟!!!!
من شیشه عقب رو دودی کردم شد 6 تومن!

درسته
زياد گرون نيست
اشتباه نكنم متري 2-3تومن هستش
(‌تمام شيشه ها به جز شيشه ي جلو )

meslehichkas
6 June 2006, 10:13 PM
پیشنهاد میکنم هیچ وقت این کار رو نکنید...شیشه عقب مشکلی نداره...ولی برای شیشه های در این کار رو نکنید...جوری دودی کنید که سرنشین های ماشین دیده بشن...اینجا برای دودی کردن شیشه ها درصد تایین میکنن...مثلا 25% یا 50%....از 25% بیشتر بشه اگه بخوان میتونن ماشین رو تا 2-3 ماه بخوابونن...داداش خودم نزدیک بود سر این قضیه دادگاهی بشه...در ضمن این کار رو هم حتما به اسپورتی ها بسپارید چون خودتون با نهایت دقت هم کار کنید باز هم زیره شیشه حباب می افته...خرجش هم خیلی کمتر از اونی میشه که فکر میکنید..موفق باشید

قضيه پولش نيست
به نظره من كه لذت بخشه اين كارا
من كه خوشم مياد

بلای ناگهانی
6 June 2006, 10:28 PM
شیشه دودی بطور کلی ممنوع حالا هر چنددرصد... اما اینجا که ما هستیم(خوزستان) تابستون ها به خاطر گرمای بیش از حد هوا تا 25 30 درصد گیر نمی دن... اما درصد بالا که هیچی از بیرون معلوم نباشه گیر میدند.. واسه معاینه فنی هم که رفته بودم هر ماشینی دودی بود گیر می داد درصد مرصد هم سرش نمی شد....

Pelanaria
7 June 2006, 02:35 AM
شیشه دودی بطور کلی ممنوع حالا هر چنددرصد... اما اینجا که ما هستیم(خوزستان) تابستون ها به خاطر گرمای بیش از حد هوا تا 25 30 درصد گیر نمی دن... اما درصد بالا که هیچی از بیرون معلوم نباشه گیر میدند.. واسه معاینه فنی هم که رفته بودم هر ماشینی دودی بود گیر می داد درصد مرصد هم سرش نمی شد....
درسته دودی مردن شیشه ی ماشین کلا جریمه داره و ممنوع هستش...مخصوصا شیشه عقب که حتی پرده هم بزنی ممنوعه...ولی شیشه های دودی تو هیج جای ایران تا 25 %گیر نمیدن...ولی مشکل اینجاست که شیشه ی 25% دودی شده جذابیتی نداره...شیشه یا باید رفلکس باشه یا درصدش بالای 70 باشه...که کسی که این کارو میکنه خیلی باید شجاع باشه...

pedram55
7 June 2006, 08:39 AM
دوستان اگر دنبال دودي کردن به طرز اصولي هستيد بايد يه 200-300 تومني مايه بزاريد تا طبق آخرين اصول از مواد لازم براي اين کار استفاده کنيد با مزيتهائي بسيار که زيبائي يکي از اوناست. يه نگاه اينجا بندازيد متوجه ميشيد:

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=11696&page=3

Abolfazl2006_p
8 June 2006, 03:28 PM
خیلی زیاده!! من که حاضر نیستم به خاطر دودی کردن که اونم معلوم نیست (ماشینا بخوابونن یا نه:icon_cry: ) این قدر هزینه کنم

sajjadnegaresh
8 June 2006, 03:50 PM
البته شیشه دودی ماشین که خودش دودی باشه هستش...
ولی قیمتش بالاست مثلا دوستم واسه پرایدش عوض کرد حدود 55 هزار تومن براش تموم شد
قيمت نهايي چهار تا شيشه درب ها به علاوه شيشه جلو و عقب كه حالت گرمكن هم داره ، تمام مشكي چند در مياد ؟ بيخيال گيردادنش ، بزنيم ببينيم چي در مياد!

paymanonline
11 June 2006, 08:42 PM
حدود 50 تومن پیش این اسپورتیا درمیاد برات ولی دوستان یه نکته هست که حتما قبل از این کار در نظر بگیرید :
برای شیشه عقب اگه دودی کنین بعد تو زمستون که شیشه گرمکن رو روشن میکنید زیر این شبرنگا حباب میفته و دیگه هم تا نکنیدشون نمیرن

po2ya
11 June 2006, 08:55 PM
پیمان جان من که مشکلی نداشتم!!
امسال هم خیلی استفاده کردم از شیشه گرم کن خوشبختانه حباب نیافتاد!
ولی منم شنیدم که حباب میافته!
یه سوال که برام پیش اووومد مگه نمیشه باز هواگیری کرد اون چسب رو ! با تیغ یه دوونه میزنیم روی حباب و حباب میترکه و 2 باره میچسبوونیمش به شیشه دیگه؟!

paymanonline
12 June 2006, 09:37 PM
بعید میدونم بشه چون یه حالت باد کرده داره و خیلی هم زشت میشه
منم به خاطر همینه که نمیچسبونم وگرنه خیلی دوست دارم البته شایدم الان که تابستون داره میشه برم بخرم بچسبونم
البته این کاری که شما میگی رو ندیدم کسی کرده باشه ولی اگه مطمئنی که میشه و تمیز هم درمیاد خوبه

po2ya
12 June 2006, 10:18 PM
والا الان من یکسال که شیشیه رو دودی کردم و زمستوون امسال همش از شیشه گرمکن اسنفاده کردم هیچ مشکلی هم پیش نیوومد!

mr_mashmash
13 June 2006, 12:54 AM
اگر حباب بیفته و شما با سوراخ کردن هواگیریش کنی از بیرون معلوم میشه و صورت چندان جالبی نداره. البته اگر حباب بیفته. کلا سوراخ ، بریدگی و حباب برچسب از بیرون خیلی تابلو میشه

spiderman9119
13 June 2006, 01:26 AM
این دودی کردن دردسر نداره یعنی پلیس گیر نمیده؟

po2ya
13 June 2006, 06:21 PM
لطفا به حاشیه نرید
هر چیزی که از حالت استاندارد ماشین خارج بشه و حالت فابریک کارخونه رو نداشته باشه بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی هست و چون ما در ایران زندگی میکنیم این قوانین بر ما حاکم هستن و ملزم به رعایت این قوانین !!!

فکر کنم کاملا واضح گفته باشم دیگه بحث گیر دادن رو بیخیال شید لطفا

z_qz54
13 June 2006, 09:23 PM
حبابش رو با سوزن بترکونید چی میشه؟

Abolfazl2006_p
13 June 2006, 10:26 PM
تا چه درصدی مناسبتره شیشه دودی باشه (جدا از قوانین و اینجور چیزا)؟؟:icon_arro

paymanonline
13 June 2006, 11:58 PM
حبابش رو با سوزن بترکونید چی میشه؟

هیچی فقط جای سوزن روش میمونه و خیلی بد ریخت میشه.
کلا اگه باد کنه بهترین راه اینه که بکنیدش و یکی دیگه بچسبونید

paymanonline
14 June 2006, 12:13 AM
تا چه درصدی مناسبتره شیشه دودی باشه (جدا از قوانین و اینجور چیزا)؟؟:icon_arro

فکر میکنم اینقدری که از تو بیرون معلوم باشه خوب باشه
فکر کنم اگه 0-9 باشه 4 مناسب باشه