View Full Version : تست صفحه کلاچ
pesaremelli
26 May 2006, 06:36 PM
دوستان سلام
از اول که ماشینمون رو گرفتیم خیلی با کلاچش حال میکردم واقعن نرم و خوب عمل میکرد(سمند)و این نکته با توجه به اینکه سمندهای قدیمیتر رو رونده بودم به نظرم خیلی جالب اومد ولی چند وقتیه که حس میکنم کلاچ اون جون اولیه رو نداره ولی همچنان نرمه حالا میخام بدونم چطوری باید تستش کنم و اینکه اگه ایراد داشته با کارت طلایی میشه عوضش کرد؟:icon_cool
z_qz54
26 May 2006, 10:22 PM
تست کردنش اینه که ببینید که سیم اشکال داره یا نه ، یا لولک پدال اشکال داره یا نه ؟
بله با کارت طلایی همه چیز رو بهغی تصدافی ها عوض میکنن.
A.R.T
26 May 2006, 11:02 PM
برای تست صفحه کلاچ میتونید از این روش استفاده کنید:
ترمز دستی را بکشید و ماشینو در آخرین دنده (دنده 5) قرار بدید... سپس آرام آرام همراه با گاز دادن پاتونو از روی کلاچ بردارید... اگه ماشین خاموش شد لنت صفحه کلاچ سالمه در غیر اینصورت نیاز به تعمیر داره!
:icon_excl
pesaremelli
27 May 2006, 12:13 AM
تست کردنش اینه که ببینید که سیم اشکال داره یا نه ، یا لولک پدال اشکال داره یا نه ؟
بله با کارت طلایی همه چیز رو بهغی تصدافی ها عوض میکنن.
چطوری باید سیمش رو چک کنم ؟
کلاچ از لحاظ نرمی مشکل نداره ولی کمی کم جونه
paymanonline
27 May 2006, 01:18 AM
اگه کشش ماشین کم شده و یا گاز هرز میخوره و خوب نمیکنه و به قول خودمون شتاب خوب نمیگیره دیسکتون مرخصه
اگه دنده ها خوب جا نمیرن و باید با زور جا بزنید صفحه تون مرخصه
و در هر صورت هر دو اینها با هم تعویض میشن
z_qz54
27 May 2006, 01:24 AM
چطوری باید سیمش رو چک کنم ؟
کلاچ از لحاظ نرمی مشکل نداره ولی کمی کم جونه
کار من و شما نیست ، باید ببرید نمایندگی و بگید نگاه کنن اگه نیلز داشت عوض یا روغن بزنن.
برای تست صفحه کلاچ میتونید از این روش استفاده کنید:
ترمز دستی را بکشید و ماشینو در آخرین دنده (دنده 5) قرار بدید... سپس آرام آرام همراه با گاز دادن پاتونو از روی کلاچ بردارید... اگه ماشین خاموش شد لنت صفحه کلاچ سالمه در غیر اینصورت نیاز به تعمیر داره!
دنده 5 ؟؟؟؟؟؟؟
نه دنده 2 باید بگذارید .
A.R.T
27 May 2006, 06:48 AM
دنده 5 ؟؟؟؟؟؟؟
نه دنده 2 باید بگذارید .
هیچ بایدی در کار نیست که حتما از دنده خاصی استفاده بشه!!
برای این نوع تست از یک دنده سبک استفاده میکنن... دنده سنگین وضعیت صفحه کلاچو به درستی نشون نمیده(چرا؟)...
pesaremelli
27 May 2006, 10:02 AM
دنده عقب بعضی وقتا خیلی بد جا میره یا بهتر بگم اصلن جا نمیره اونوقت حتمن باید یکمی با دنده یک برم جلو بعدش دنده عقب بگیرم
amir_CLK500
27 May 2006, 11:29 AM
ماشین من که شده سوژه.با پژو یکی از دوستام کورس انداختیم منو گرفت هیچی به دنده 2 که رسیدم دسته دنده از جا دراومد.ماشینم دیگه جون نداره نمیدونم چرا:icon_cry:
A.R.T
27 May 2006, 11:36 AM
دنده عقب بعضی وقتا خیلی بد جا میره یا بهتر بگم اصلن جا نمیره اونوقت حتمن باید یکمی با دنده یک برم جلو بعدش دنده عقب بگیرم
دنده عقب فاقد دنده برنجی هست... و برای همین در بعضی شرایط یخورده بد جا میره...
برای بیصدا جا رفتن دنده میتونید کلاچو به مدت مثلا 3-4 ثانیه نگه دارید بعد دنده عقب بگیرید...
اگه جواب نداد این کارا بکنید: وقتیکه کلاچو گرفتین قبل از اینکه دنده عقب بگیرین اول دنده 1 یا 2 بگیرید بعد بدون اینکه کلاچو بالا بیارید برید دنده عقب... مطمئن باشید بدون صدا و به راحتی جا میره...
kianoush
24 September 2006, 01:46 PM
سلام به همه دوستان.
گاهی اوقات که رو دنده یک دو سه بار نیم کلاچ کنم (ترافیک) برای خلاص کردن باید با دنده کشتی بگیرم :icon_bigg تا از گیر در بیاد. ضمنن دنده عقب هم گاهی این بلا رو سرم میاره.
206 تیپ 5 و 35000 تا کارکرد.
البته این ایراد همیشگی نیست.
ممنون از راهنمایی دوستان.
Malkemid
24 September 2006, 02:12 PM
صفحه کلاچ چقدر تو شتاب موثره؟
قیمتش؟
z_qz54
24 September 2006, 10:23 PM
هیچ بایدی در کار نیست که حتما از دنده خاصی استفاده بشه!!
برای این نوع تست از یک دنده سبک استفاده میکنن... دنده سنگین وضعیت صفحه کلاچو به درستی نشون نمیده(چرا؟)...
دوست عزیز منظور من از باید تاکید نبود.
وقتی من دنده رو 5 میزارم و کلاچ رو بالا میرم ، تا 90% عمل نمیکنه. همه این رو قبول دارن که دنده 2 یا 3 . چون سریعتر نشون بده. وقتی دنده 5 بزارید ، انتها نشون میده. ولی دنده 2 سریعا از لرزش یا عدم لرزش اتاق و روانی حرکت مشخص میشه.
arash p mbz bmw
29 September 2006, 12:49 AM
البنه منم یه راه حل من دراووردی دارم
نمیدونم درسته یا نه
ولی میزارم دنده دو و میزارم ماشین خودش حرکت کنه روی دور1000بعدش میزنم روی ترمز کم کم اگر ماشین به پت پت افتاد که یعنی اینکه ضعیف شد و جون نداشت که یعتی یه ایرادی هست
اما اگر ماشین بعد از ترمز باز هم با همون دور شتاب گرفت یعتی داره مثل ساعت کار میکنه
Foad
23 March 2007, 06:33 PM
مشکل سمند من اینه که وقتی که مهشین بعد از حرکت می استه یه صدایی از موتور میاد وقتی کلاچ میگیری قطع میشه مشکل چیه؟
دوست گرامی عنوان این تاپیک کاملا واضح است
لطفا مشکلات خودروی خود را در تاپیک جامع مشکلات مطرح کنید
gharibe
3 July 2007, 02:21 PM
با سلام
من سمند ال ايكس سال دارم دو سه روزي هست كه تحويل گرفتمش ولي با دندش مشكل دارم زماني كه دنده را عوض كنم صدا داره يعني دنده بدون صدا جا نمي خوره و همين اذيت كنندست علت چيست؟ آيا دوستان با اين مشكل برخورد داشتند يا خير؟
rezasmile
6 July 2007, 01:15 AM
من وقتی می خوام دیسک و صفحه رو امتحان کنم می زارم دنده 1 بعد بصورتی که پاشنه پام روی ترمز و نوک پام روی گاز و پای چپم روی کلاج قرار بگیره تمز رو می گیرم بعد مقداری گاز می دم و کم کم کلاج رو میارم بالا ،اگر ماشین خاموش شد که مشکلی نیست ولی اگر نه که............
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.