PDA

View Full Version : ارسال عكس از مبايل به ياهو

payamix
2 August 2004, 11:46 AM
Yahoo، سرويس جديدي معرفي كرده است كه به كاربران امكان مي‌دهد عكس‌هاي درون تلفن‌هاي همراه خود را به طور مستقيم به accountهاي آنلاين Yahoo Photo منتقل كنند.

سرويس آپلودينگ تصاوير درون تلفن‌هاي همراه به كاربران امكان مي‌دهد كه آلبوم‌هاي عكس ديجيتال آنلاين را ذخيره كرده و آن‌ها را با دوستان و افراد خانواده‌ي خود رد و بدل كنند.

براي استفاده از اين سرويس، مشتريان بايد مدل تلفن‌هاي خود و توليد كننده‌ي آن‌ها را توسط سرويس‌هاي آنلاين ثبت كنند. سپس آدرس ايميلي به آن‌ها داده مي‌شود كه براي ارسال عكس‌ها بتوانند از آن استفاده كنند.

گونه‌ي جاواي اين سرويس نيز به كاربران امكان مي‌دهد كه عكس‌هاي خود را به صورت آلبوم بر روي تلفن‌هاي خود ذخيره كرده و بتوانند بدون اتصال به اينترنت به آن‌ها دسترسي پيدا كنند.

Yahoo محدوديتي براي تعداد عكس‌هاي قابل upload، قايل نشده و هزينه‌ي مازادي بابت آن‌ها دريافت نخواهد كرد.

- بر گرفته از : همکاران سیستم

mkn7
2 August 2004, 12:43 PM
اي آقا اينا رو ميگي ما دلمون :oops: ميشه اگه اين سرويس تو ايران بود :P

ciahchal
8 August 2004, 02:08 PM
عزيزم توي ايران هم هست ولي يك كم پولش زياد مي شه ... وگرنه خيلي خوبه .

revu
24 May 2007, 12:06 PM
سلام. خودتون که میدونید ایرانیها دنبال سرویسی هستند که مجانی باشه یا حداقل خیلی کم هزینه باشه..........

Silver Boy
24 May 2007, 01:24 PM
البته خدمت دوستان بگم که یاهو سرویس Yahoo Photo رو طی هفته آینده از مجموعه سرویسهاس خودش حذف خواهد کرد
علتش هم افزایش سایتهایی که این سرویسو میدن مانند myspace
بنابراین طی بیانیه یاهو کاربران اینترنتی میتونند از سایت فلیکر که امتیازش متعلق به یاهو هست استفاده کنند

Kavan
24 May 2007, 02:20 PM
البته خدمت دوستان بگم که یاهو سرویس Yahoo Photo رو طی هفته آینده از مجموعه سرویسهاس خودش حذف خواهد کرد
علتش هم افزایش سایتهایی که این سرویسو میدن مانند myspace
بنابراین طی بیانیه یاهو کاربران اینترنتی میتونند از سایت فلیکر که امتیازش متعلق به یاهو هست استفاده کنند
سایت فلیکر برای من فیلتره.
دوستان آیا شما هم این وضع رو دارید یا آی اس پی من خیلی آتیشش تنده؟

Y@TA
24 May 2007, 04:01 PM
با سلام
یعنی واقعا دقت نکردید !!!
ایجاد این گفتگو توسط Payamix عزیز در سال 2004 بوده ...
به ، به این کاربران جوان که تازه به جمع خانواده بزرگ پی هالز پیوستند و پستهای قدیمی رو هم مورد لطف خودشون قرار میدهند.:icon_cool
یه نوید دارم براشون و اون ، اینه که خوب جایی عضو شدید.:lover:

یا حق