PDA

View Full Version : رفع مشکل هنگ بر روی صفحه آبی در Jamin

arasto_discus
26 May 2006, 04:27 AM
با سلام
دوستان شاید همه ما میدونیم که وقتی جمین با این مشکل روبرو میشه و بر روی صفحه اول هنگ می کنه تنها راه حلش هارد ریست هست. اما وقتی که این مشکل برای من پیش اومد هر چقدر با توضیحاتی که در سایتهای مختلف داده شده بود نتونستم هارد ریست کنم - چون دقیق نگفته بودند -

برای هارد ریست در جمین:

1- سیم کارت و مموری را بیرون بیاورید
2- گوشی خاموش باشد
3- در حالتی که گوشی خاموش است دکمه های بالا و پایین ولوم صدا را همزمان گرفته ( دکمه دوربین بالای وولوم صدا و اون یکی که پایین وولوم صداست ) و یک بار ( در حالی که این دو دکمه رو نگه داشتید ) دکمه پاور رو میزنید و ول میکنید.
حالا یه صفحه مشکی ظاهر میشه که میگه کلید send و برای restore بزنید.
4- بعد از این که این پیغام ظاهر شد تمام دکمه ها رو ول میکنید و دکمه سبز - برای برقراری مکالمه - رو یک بار فشار میدهید
5- بعد از چند ثانیه پیغام فرمت ظاهر میشه و گوشی ریستارت میکنه.
6- دوباره ویندوز رو نصب کنید و از جمین لذت ببرید.

مدیران عزیز اگر تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید

lover
26 May 2006, 11:06 AM
فقط کافی است با قلم خود دستگاه به حفره کوچک زیرش بزنید تا گوشی ریستارت شود سپس همزمان دو دکمه سمت چپ بالا (دکمه دوربین) و پایین ولوم صدا (دکمه com manager) را همزمان گرفته . بار دیگر قلم را همزمان با گرفتن این دو دکمه به حفره کوچک وارد کنید و سپس از شما سوال میشود که آیا مایل به هارد ریست هستید یا خیر و تمام اطلاعات در روی حافظه گوشی پاک میشوند که شما باید کلید send یا سبزه را بزنید تا گوشیتان هارد ریست شود....
دیگه در آوردن سیم کارت و باطری نمیدونم چه سیقه ای هستش من خودم بارها همینطوری که در سایت اصلی گفته شده بود هارد ریست کردم. دوستان توجه کنند تا 3-5 دقیقه به دستگاه فرصت بدهند اگر در صفحه آبی فریز کرد شاید دستگاه کمی دیر boot شود اگر درست نشد که hard reset چارش میباشد

arasto_discus
26 May 2006, 12:34 PM
فقط کافی است با قلم خود دستگاه به حفره کوچک زیرش بزنید تا گوشی ریستارت شود سپس همزمان دو دکمه سمت چپ بالا (دکمه دوربین) و پایین ولوم صدا (دکمه com manager) را همزمان گرفته . بار دیگر قلم را همزمان با گرفتن این دو دکمه به حفره کوچک وارد کنید و سپس از شما سوال میشود که آیا مایل به هارد ریست هستید یا خیر و تمام اطلاعات در روی حافظه گوشی پاک میشوند که شما باید کلید send یا سبزه را بزنید تا گوشیتان هارد ریست شود....
دیگه در آوردن سیم کارت و باطری نمیدونم چه سیقه ای هستش من خودم بارها همینطوری که در سایت اصلی گفته شده بود هارد ریست کردم. دوستان توجه کنند تا 3-5 دقیقه به دستگاه فرصت بدهند اگر در صفحه آبی فریز کرد شاید دستگاه کمی دیر boot شود اگر درست نشد که hard reset چارش میباشد

با سلام
با تشکر از شما استاد گرامی.

در مورد درآوردن سیم کارت و مموری:
همین کار باعث سوختن سیم کارت بنده و غیر استفاده شدن مموریم شد ک مجبور به فرمتش شدم ( البته خودم هم نمی دونم چرا).
به هر حال به نظر بنده احتیاط شرط عقله.

با تشکر از شما