PDA

View Full Version : اشکال در دریافت sms در everex e900

pouya system
25 May 2006, 11:55 PM
لطفا" کمک کنید.....

من 5 روزه پیش یک دستگاه pockrt pc از نوع EVEREX E900 خریدم و به این مورد توجه نکرده بودم که دیگه خبری از دریافته smsها از دوستانم نیست:icon_twis . امروز که دوستانم رو دیدم , متوجه شدم که همه از بابته جواب ندادن به smsهاشون شاکی هستن:icon_bigg و من از همه جا بی خبر گفتم که من اصلا هیچ چیزی دریافت نکردم:icon_sad: . بعد با فرستادن یه sms از گوشی دوستم به گوشی خودم متوجه شدم که من هیچ sms دوستام رو دریافت نمیکنم.:icon_cry: تروخدا کمکم کنید.:lover:

mohammad_zhyan
26 May 2006, 04:01 AM
مطمئني رو ي گوشيت هيچ بلاكري نداري ؟

pouya system
26 May 2006, 03:41 PM
مشکله من هل شد :icon_excl :icon_cool :icon_arro . نمیدونم چه مرگیش بود . ولی باطریشو یه شب تا صبحدر آوردم تا ذخیره BackUp اون هم تموم شد:icon_mrgr و صبح که روشنش کردم , دو سه تا SMS گرفتم:icon_razz . حالا به من بگید چطوری میتونم یه کاری کنم که وقتی SMS برام میاد یه زنگ بخوره و دیگه روی صفحهاصلی باز نشه:icon_neut . البته بهم هم بگید که کجا میتونم پیداش کنم؟:icon_twis
:lover: :lover:

kevin_m_bb
26 May 2006, 06:51 PM
مشکله من هل شد :icon_excl :icon_cool :icon_arro . نمیدونم چه مرگیش بود . ولی باطریشو یه شب تا صبحدر آوردم تا ذخیره BackUp اون هم تموم شد:icon_mrgr و صبح که روشنش کردم , دو سه تا SMS گرفتم:icon_razz . حالا به من بگید چطوری میتونم یه کاری کنم که وقتی SMS برام میاد یه زنگ بخوره و دیگه روی صفحهاصلی باز نشه:icon_neut . البته بهم هم بگید که کجا میتونم پیداش کنم؟:icon_twis
:lover: :lover:
دوست عزیز شما به جای این کار می تونستید هارد ریست کنید
در ضمن برای دیدن پیام ها به درون program ّروید و بر روی messaging کلیک کنید
برای آوردن گزینه messaging برروی today screen به مسیر زیر بروید
settings--today--items
وکنار messaging را تیک بزنید