View Full Version : xbox or ps2
first-class
23 May 2006, 11:09 AM
من هر دو را داشتم به نظرم از نظر گرافیک xbox یک مقدار در نور پردازی طبیعی تر است.
ghasemizadeh
23 May 2006, 11:29 AM
الان اين تاپيك رو باز كردين براي مقايسه هستش ؟
first-class
23 May 2006, 11:37 AM
بله.این که کدوم بهتره.
از هر لحاظ قصد مقایسه داریم
lover
23 May 2006, 01:15 PM
xbox از نظر گرافیکی و پردازش و امکانات بهتره بازیهاش گرونتر و تنوع اش کمتره اما palystation بازیهاش بیشتر و معروفتر و قشنگ تره و متنوع هست
first-class
23 May 2006, 01:43 PM
در xbox هم بازی قشنگ ومعروف هست
سری جدید ps2 خیلی لطیف هستند و مثل سزی اول استخوان بندی قوی ندارند.الان با توجه به عمر دستگاه xbox بهتره.هر چند اگر بازی های هر دو هم قیمت بودن xbox گزینه اول است ولی اگر از قیمت بازی چشم پوشی کنیم xbox کلا بهتره .
ایا xbox بهتره حالا یا ps2
kinz
24 May 2006, 08:56 AM
دوست گرامی بر خلاف سونی که تازه تولید ps1 رو متوقف کرده.
microsoft دقیقا بعد از معرفی xbox 360 تولید xbox رو متوقف کرد.
بیشتر بازی های جدید که معرفی میشند دیگه نسخه ای برای xbox پیشبینی نمیشه براشون. اما ps2 حداقل یه 5 سال دیگه تولید میشه و خیلی بازی جدید براش معرفی میشه.
استراتژی شرکتها متفاوته. اگه امروز شما xbox بگیرین فقط برای بازی های قدیمیش گرفتین چون ممکنه 6 ماه دیگه خبری از بازی جدید براش نباشه.
سونی سیستم هاش رو از نظر سخت افزاری بیش از 10 سال ساپورت میکنه یعنی سال دیگه ps3 بگیرین تا ده سال بعدش هم این دستگاه تولید میشه و بازی جدید براش عرضه میشه.
اما مایکروسافت نهایتا" 4 5 سال. شما به استودیو های خود این شرکتها هم نگاه کنید 70% بازی های جدید سونی متعلق به ps2 هست (برای کنسولها) در صورتی که مایکروسافت شاید به 10% هم نرسه.
first-class
24 May 2006, 11:30 AM
تعداد بازی های xbox هم کم نیست.مگر شما می خواید روزی یه بازی تموم کنید که میگید بازی های xbox کمه.الته من منکر تنوع بازی در ps2 نمیشم ولی بازی متنوع هم در xbox زیاد هست
<==secret==>
24 May 2006, 11:51 AM
تعداد بازی های xbox هم کم نیست.مگر شما می خواید روزی یه بازی تموم کنید که میگید بازی های xbox کمه.الته من منکر تنوع بازی در ps2 نمیشم ولی بازی متنوع هم در xbox زیاد هست
آقا شما این گفتگو را باز کردین تا حرف خودتان را بزنید یا از راهنمایی بقیه هم استفاده کنید حما بقیه یه چی میدونن که میگن ps2 شما هم یه کمن روش تامل کن دیگه همش نگوxbox:icon_mad:
first-class
24 May 2006, 12:08 PM
من که این گفتگو را باز کردم هر دو دستگاه را داشتم و تعصبی حرف نمیزنم. ولی اگر بحث تعداد بازی نباشه از لحاظ ساختاری و گرافیکی xbox بهتره.در ps2 فقط تعداد بازی های زیاد جلب نظر میکند.اگر کسی گرافیک و سخت افزار قوی تر می خواد (در حال حاضر) xbox و اگر تنوع بازی می خواد ps2.اگر ps2 سری اولیه را که واقعا عمری بودند را همچنان به جای سری جدید ps2 تولید میکرد اون موقع ps2 گزینه اول بود
kinz
24 May 2006, 01:53 PM
عزیز من متن رو درست بخونید بعد جواب بدین در مورد امروز حرفی نزدم و گفتم کسی اگه xbox بگیره برای بازی های قدیمیش گرفته چون بعد از این دیگه بر خلاف گذشته بازی به ندرت براش میاد. حداکثر 6 ماه دیگه تاثیر کمبود بازی رو حس میکنید.
first-class
24 May 2006, 01:57 PM
راستی کسی قیمت دستگاه گیم کیوب رو داره؟
first-class
24 May 2006, 03:52 PM
میگن سر عتش بالاست.تا اونجا ییکه اصلا منتظر load کردن نمیمونی.قیمتشو کسی نمیدونه؟
BloodReza
24 May 2006, 04:43 PM
Xbox از لحاظ سیستمی خیلی بالاتر و قدرتمند تر از PS2 ]ست
بطوری که سرعت cpu أر ps2 فقط 333 mhz هست ولی در xbox فک کنم 700mhz
و رم ps2 32 هست ولی Xbox فک کنم 128
تازه Xbox دارای 8گیگ هارد هم هست
مشکل اینجاس که ساپورت بهتری برای ps2 هست و خیلی از بازیای مطرح و شمهور فقط برای Ps2 ساخته میشن
nuzzle72
24 May 2006, 04:54 PM
من هر دوی این کنسول را داشتم.XBOX از نزر کيفيت خيلی بهتر هست ولی بازی هاش زياد دلچسب و متنوا نيست .کلن نزر شخسی من بدون هيچ گونه تسبی این است که ps2 بهتر از است .
بازی هاش هم بهتر هست.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.